Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün kü menüm

sabah

tam buğdaylı sandviç ekmeği ile domates +1 kk kaşar

çay

ara
üzüm
yeşil çay

öğle
mantı 1 porsiyon

ara
1 muz
+2 çatal cheseecake

akşam
1 dilim kavun

ara
1 yeşil elma
1 kase yoğurt

menüm bugün vasat akşamda vicdan yaptım birde eşim geç geldi bende fırsat bu deyip işlerimi yaptım temizledim eve erken gelince.. o sırada yemek vakti geçti iyide oldu öğle mantıya yenildim canım çekti sonrasnda tatlıda eklendi...nefsime yenildim...

tam 4 saat iş güç ütü olunca spora gücüm kalmadı...

eşim yarın mesaideymiş yarın moralim bozuldu valla...

Esram tekrar hoşgeldin canım...

Filizcim sen takma o akrabaları bende de çok var..onlarda kimbilir neler yaşıyorlar biz yuvamızda mutlu olalım...kendimize odaklanalım...

selamm canım sıkkındı öle saçma sapan bi yeme düzenim olduu
sabah ömlet peynirli
4 zeytin
1 dlm kepek ekmek

arada minik puaça 1 adet

öğlen 1 tabak tavuksuyu çorba

arada
1 kase puding

akşam 1 biber dolma

az önce acıktım nescafe 2sibir arada ile 3 tane form etimek

işte öle yediklerim

canımın sıkkınlığı kanser olan amcam ameliyat olmuştu yoğun bakından çıkmıştı akşam fenalaşıp geri almışlar yoğun bakıma ççok kötüymüş durumu aman ne bilem eşimde yok bişey olsa gidilecek gibi deil off gurbett işte

filizim takma kafana teyzenii allaha havale et çocuğunun olup olmaması allahın takdiri elden ne gelirki
ona kalırsa banada oğlum yok diye habire baskı yapıyolar yani insanlar devamlı birirlerinin özel hayatına müdahele içine giriyolar
eşimin babannesii küçük kızıma altın takarken oğlumun soyunu kurutma peşine bidaha doğur dedi boşşver yanii
milletin aklıyla hareket edecek olsakk işimiz var zaten gurbet yoruyo bizi

İyi akşamlar
Bugün kayınvalidemdeydik pazara gittim ama barbunya alamadım kırmızı biber aldım 5 kilo birazını közlerim birazını da ezme yaparım diye düşünüyorum
Tarhana malzemesi aldık onla uğraştık 10 ar kilo soğan kırmızı biber yeşil biber 10 bağ nane dereotu yıka aylıkla temizle doğra robottan çek neyseki elemanımız vardı
Dizim hala aynı malesef
Nursenacım Allah şifa versin amcana inşallah
Bişeyler daha vardı yazacağım ama unuttum malesef

ben geldim canlarımm

nassınız bakayımm ? benden iyilik ,bugün eşimle arkadaşın eşi sabah 5.30da ava gittiler , öğlene ben kahvaltıı hazırladım , eski okulumdan bi arkadaş daha geldi , hep beraber kahvaltı yaptık , şu ana kadar beraberdik , malesef bugün pek çok yedik içtikk
artık iyi bir yeme düzeni oluşturmam lazım , kendimi rahatsız hissediyorum çok yiyincee

şuandan itibaren başlıyorum yeniden , 08/09/2013 DUR DEME VAKTİ olsun benim içinn

hadi hepimiz DUR diyelim cücüşleriiimmm , sizleri seviyorum & öpüyorumm

Nursenam Rabbim şifa versin amcana kuzumm :26::26::26:

İyi geceler,

nursenam,geçmiş olsun.Allah hayırlı şifalar versin,çektirmesin inşallah...
Çok şükür sağlıklı iki evladın var lütfen kimseyi takma...Konuşanlarmı gelip büyütecek çocuğunu..
İlla erkek çocuk zihniyetini anlayamıyorum...Kız olsun çamurdan olsun derdi anneciğim...

Esracığım,kusura bakma yanlış hesaplamışım..Tüm çabama rağmen yine listeye girdin ama )

Baharcığım, listeye girmek istediğini belirtmediğin için eklemedim..Haftaya 125 kiloyla girersin inşallah listeye )
Bundan sonra Esra ilgileniyor bilgine...

asucum,tarhana yapıcaksınız demek..Kolay gelsin...ben bu yıl yapmayacağım geçen yıl yapmıştım hala 2 kavanoz duruyor...Bir de kayınvaldem bu yıl Uşağa gidecek ordan getiririm sana dedi yapma dedi
Ben söz dinleyen gelinim

filizciğim,sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim..

Son düzenleme:
Ben geçen seneler hiç bulaşmadım tarhana işine hep hazıra kondum sağolsun kayınvalidem
Ama bu sene yeğenler için talep gelince kayınvalidemin de bel rahatsızlığı olunca el attım biraz
Yoksa benim kızlar fazla yemezler seneye de kendim yaparım inşallah

teşekkür ederim kızlarr geçmişolsun dilekleriniz için
yenam atarlandın :))
bencede allaha hep dua ettim 2 kızım olsun diye oldu çok şükür kız kardeşim yokk diye kızımın bari olsun istedimmm

asuu olmazsa bi dr a görünn zorlucak diz seni nazar değdin yürüyom diyeee

allah kolaylık versinn hamarat bacıımm
dedem küçükken mani söylerdi
tarhana tartar
karnımı yırtar
baklava börek gel bizi kurtarr

anamm nası büyümüşüüm ben yawww obez olmuyamda kimler olsun:))))))))))

Geçmezse mecbur gideceğim çok kötü merdiven inemiyorum hiç bazen düz yolda bile çok zorluyor
Tarhana tartar .. benim annem de çok der aynısını:))
Pek de hamarat sayılmam yoğurma işini kayınvalideme bırakıp geldik valla :)
Çok yapıyor o da anacım ama Allah var hep dağıtır eşe dosta kendi zaten tek başına ne yiyecek ki

Son düzenleme:
iyigeceler uyku modua girdim banyoyu fırçalaım yatayımm parktan gelince ayaklarını yıkadılar cadılar kum taşıyolar eve parktan bol bol gece temizleyince sabah mis gibi kurumuş olarak buluyorumm

Benim dizler de çok fena ;( ÖZellikle oturup kalkarken..Zaten yere oturdummu dakikalarca sürer kalkmam ;(

t
dedem küçükken mani söylerdi
tarhana tartar
karnımı yırtar
baklava börek gel bizi kurtarr

anamm nası büyümüşüüm ben yawww obez olmuyamda kimler olsun:))))))))))

Yarın akşam yemekli misafirim var...henüz kafam da menü belirlemedim..Umarım yarın misafirlerimin damak tadına uygun mönü oluştururum...
Bugün temizlik yaptım iyi oldu.. bu hafta ev çok dağınık ve pisti
Hiç bişeye ellemeden geçridim haftayı.. Ev halkı da pek rahattı iş yok,düzen tertip yok ses etmediğimden fazla özgürdüler

Zehracığım,tatile gidememenize inan üzüldüm ben de.. ama arkadaşların dediği gibi vardır bunda da bir hayır...
Haftasonları yakın yerlere gitme imkanı yaratabilirsiniz belki...Örneğin cuma akşamı yola çıkarak..umarım öyle bir fırsat yaratabilirsiniz....

İyi geceler diliyorum size...

Son düzenleme:
annaa durun la daha kaynana olmadan dizler gidik
pehhh sürahi hanımlar sizi

Çok üzgünüm ama öyle gerçekten...doktora gitmeye korkuyorum ''öncelikle kilo vermeniz gerek hannfendi'' cümlesini duymamak için...
Belki fizik tedavisi uygulanabilir ilk etepta rahatlamam için...

sürahi hanım..

günaydıınnn iyi pazarlar ben bugün erkenciyim bizim fındık saolsun erkenden uyandırdı şimdi kahvaltı hazırladım kociş ekmek almaya gitti umarım az kalorili bol sporlu bir gün geçiririz

cücüşümmmm DUUURRR :) ve durma hatta devam et vermeye kilonu iyice sıkıla
Bu arada kaç kilosun yaaaa söledin mi merak ettiiimm

Günaydınlar, hayırlı pazarlar hepinize

Topiği ben açıyorum bu sabah, dün akşam yorgunluktan uyuyakalınca. Herkese benden yeşilçay

Sanırım biraz da tartılma heyecanı yüzünden oldu bu erken kalkma
Kavuştum nihayet tartıma, sabah atladım üstüne hasretle
Velhasıl kelam, 400 gr artıdayım giderkenki kiloma göre, yine döndüm kopamadığım 83.0ıma :) ama tatilde az aldığıma sevindim doğrusu, yedim yani baya bildiğin. zaten akşam yemekleri de 8.30da olunca normaldir bu 400 gram. kurtulurum inşallah bu hafta ondan da :)

Bugün evde tembellik yapmaca.. valiz hala arabada, eşim gün boyu uyuyunca fırsat bulamadı. yarın başlarım artık evi temizlemeye..

Kuzum hoşbulduk, seni böyle görmek çok iyi geldi bana :)

Menünü dengelemişsin bence akşam sadece kavun yiyerek. o yüzden fena değilmiş dün. bugün sebzeye ağırlık verirsen için de rahat eder, kuzum benim

Nursena allah şifa versin amcana canım, inşallah toparlar. seni uzak olmak da çok yıpratıyor ama yakın olsan da elinden bi şey gelmez ki.. üzme kendini, inşallah düzelir de görürsün sağlıklı halini gittiğinde.

Ayy milleti boşver, senin kızların mücevher gibi maşallah
hayırlı evlat olsun da cinsiyeti farkeder mi... ben de hep kızım olsun istiyorum ama oğlum olsa da çok severim. sağlıklı olsun, hayırlı olsunlar inşallah. cahil insanları boşver... hem onların oğlu olmuş da ne olmuş, bu zihniyetin yetiştirdiği erkek egemen toplumu da görüyoruz. çok sinirlendim bak...

hoşgeldin cücüşüm, topiğimizin renkli eğlenceli şahsiyeti

sensiz ıssız oluyor buralar, hepimiz dört elle sarılacağız şimdi diyete. iyi ki geldin, hoşgeldin

canım estafurullah, ne kusuru :)
zaten eğrisi doğrusuna denk gelmiş, o 300 gramı almışım ben tatilde
öpüyorum seni kocaman

Nursenaa ben de biliyorum bu maniyi. ama bizimkiler beyaz, yoğurt tarhanası için söyler bunu çok gaz yaptığından. ben iki tür tarhanayı da sevmem, yemedikçe annem bu maniyi söylerdi. hakkat senle benim son kaçınılmazmış ya

canım ellerine sağlık, misafirle de sana kolaylıklar diliyorum. atlatırsın sen kolayca eminim.

bu arada yeni bi meze yedim ben tatilde, çok lezzetliydi. belki sen bilirsin diye sana sorayım dedim. sanırım ısırganı haşlayıp lorla karıştırmışlar. üzerine de sarımsaklı yoğurt dökmüşler. çok lezzetliydi ya. ısırgan mı ondan emin değilim ama ona çok benzeyen bir yeşillikti. bu arada neredeyse tüm mezeler sarımsaklı yoğurtluydu tatilde, eşim de bayıla bayıla yedi :) hasretim sona erdi benim de sarımsaklı yoğurtla. sen de meze yapabilirsin bi tür sarımsaklı yoğurtlu.

günaydıınnn iyi pazarlar ben bugün erkenciyim bizim fındık saolsun erkenden uyandırdı şimdi kahvaltı hazırladım kociş ekmek almaya gitti umarım az kalorili bol sporlu bir gün geçiririz

Günaydın canım

o findığı öp annesi benim için

Ay canım inanamazsın böyle bir durum var şu sıra başımda :)
Sanki hayatımı görüyorsun da yazmışsın gibi oldu vallahi
Canım benim hayırlısı olsun diyelim.
İnşallah seneye daha da çıtır olup öyle gidersin tatile
ablalarm hepiniz evlimisinz:)
Çoğu kişi evli topikte, bi ben evlenmeden kalcam başlarına
iyi haftasonları canlarııımm :) bugümn babam geliyoor bizde heyecanla onu bekliyoruz size bir merhaba diyim dedim öpüyorum siziii
Ay baba dedin içimden bir şey koptu sanki
Çok sevindim canım çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah
Hoşgeldin canım
+400le gelmişsin, hiçbir şey vallahi. Baya dikkat etmişsin demekki canım tatilde olmana rağmen.
Bu çiçekler sana ve azmine gelsin
geçmiş olsun dilekjleriniz için teşekkürler kızlar yeniden yeni bir ben için başlıyorum inşallah
İnşallah bu kez çok daha iyi olursun
gideyim de ortalığı toparlayıp yemek hazırlayayım. evin halini görmeniz lazım... valizler boşaltılacak, çamaşır yıkanacak,yazık bana
Ayy geçen haftaki benim halim.
Nasıl üzüldüm cidden ya, Allah kolaylık versin
Canım geçmiş olsun. Aksilik aksilik üstüne gelmiş.
Sen sağlığından, kendinden başka bir şeye odaklanma. Düşünme, boşver
Su olmayınca çok sıkıntı oluyor yaa. Bir dönem koca başkentte 9 gün su kesmişlerdi unutamam asla
amın canım ınsaallah bızım de kucagımız dolsun bır gun sen, ben, bekleyen, dıleyen herkesın ınsaallah
Amiiin.
Bekleyen, isteyen, o miniğin değerini bilecek herkese nasip eylesin inşallah Rabbim
Ablacım ya benim geçenlerde aynısı olmuştu namazda dizime.
Dediğin gibi düz yolda bile ağrı yapıyordu hatta.
Tabiki doktora gitmen senin için daha sağlıklıdır ama, babam iki gün günde iki kez dizime voltaren kremini iyice masaj yapa yapa sürdü. Sonradan düzeldi benim dizim. Belki faydası olur sana da.
O ağrı çok fena, bir an önce geçsin inşallah.
Çok üzgünüm ama öyle gerçekten...doktora gitmeye korkuyorum ''öncelikle kilo vermeniz gerek hannfendi'' cümlesini duymamak için...
Belki fizik tedavisi uygulanabilir ilk etepta rahatlamam için...

sürahi hanım..
Ay bu ne kadar doğru. Agzına sağlık
Başıma saksı düşse acile gitsem, "önce kilo vermeniz lazım" diyecek doktorlar

Son düzenleme:
Herkese kocaman günaydııın
Kaç zamandır sıkıntısını çektiğim olayı bitirdim galiba artık. Baktım ki benden henüz evli, mutlu, çocuklu hatun olmaz, daha da fazla bekletip üzmek istemedim o kalbi güzel insanı. Bakalım, tekrar dönmezsek birbirimize artık yalnız bir kızım sanırım Biraz rahatladım, kendimi daha mutlu hissediyorum. Arada bir hüzün çöküyor, bir de bir ablanın bana söyledikleri aklımı kurcalıyor ama sorun olmaz umarım.
Hakkımızda hayırlısı.
Annem de geldi artık minnak torunu bırakıp, sabah tartıldı. Ayy 67.5 olmuşum, 500 gram almışım diyo, ay dedim neyse bulaşmayım annedir ters laf edilmez
Artık düzenim daha da iyi olur inşallah.
Bir de part time iş bulursam ohh değmeyin keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…