Geçmezse mecbur gideceğimçok kötü merdiven inemiyorum hiç bazen düz yolda bile çok zorluyor
Tarhana tartar .. benim annem de çok der aynısını:))
Pek de hamarat sayılmam yoğurma işini kayınvalideme bırakıp geldik valla :)
Çok yapıyor o da anacım ama Allah var hep dağıtır eşe dosta kendi zaten tek başına ne yiyecek ki
t
dedem küçükken mani söylerdi
tarhana tartar
karnımı yırtar
baklava börek gel bizi kurtarr
anamm nası büyümüşüüm ben yawww obez olmuyamda kimler olsun:))))))))))
annaa durun la daha kaynana olmadan dizler gidikBenim dizler de çok fena ;( ÖZellikle oturup kalkarken..Zaten yere oturdummu dakikalarca sürer kalkmam ;(
annaa durun la daha kaynana olmadan dizler gidik
pehhh sürahi hanımlar sizi
ben geldim canlarımm
nassınız bakayımm ? benden iyilik ,bugün eşimle arkadaşın eşi sabah 5.30da ava gittiler , öğlene ben kahvaltıı hazırladım , eski okulumdan bi arkadaş daha geldi , hep beraber kahvaltı yaptık , şu ana kadar beraberdik , malesef bugün pek çok yedik içtikk
artık iyi bir yeme düzeni oluşturmam lazım , kendimi rahatsız hissediyorum çok yiyincee
şuandan itibaren başlıyorum yeniden , 08/09/2013 DUR DEME VAKTİ olsun benim içinn
hadi hepimiz DUR diyelim cücüşleriiimmm , sizleri seviyorum & öpüyorumm
Nursenam Rabbim şifa versin amcana kuzumm :26::26::26:
bugün kü menüm
sabah
tam buğdaylı sandviç ekmeği ile domates +1 kk kaşar
çay
ara
üzüm
yeşil çay
öğle
mantı 1 porsiyon
ara
1 muz
+2 çatal cheseecake
akşam
1 dilim kavun
ara
1 yeşil elma
1 kase yoğurt
menüm bugün vasat akşamda vicdan yaptım birde eşim geç geldi bende fırsat bu deyip işlerimi yaptım temizledim eve erken gelince.. o sırada yemek vakti geçti iyide oldu öğle mantıya yenildim canım çekti sonrasnda tatlıda eklendi...nefsime yenildim...
tam 4 saat iş güç ütü olunca spora gücüm kalmadı...
eşim yarın mesaideymiş yarın moralim bozuldu valla...
Esram tekrar hoşgeldin canım...
Filizcim sen takma o akrabaları bende de çok var..onlarda kimbilir neler yaşıyorlar biz yuvamızda mutlu olalım...kendimize odaklanalım...
selamm canım sıkkındı öle saçma sapan bi yeme düzenim olduu
sabah ömlet peynirli
4 zeytin
1 dlm kepek ekmek
arada minik puaça 1 adet
öğlen 1 tabak tavuksuyu çorba
arada
1 kase puding
akşam 1 biber dolma
az önce acıktım nescafe 2sibir arada ile 3 tane form etimek
işte öle yediklerim
canımın sıkkınlığı kanser olan amcam ameliyat olmuştu yoğun bakından çıkmıştı akşam fenalaşıp geri almışlar yoğun bakıma ççok kötüymüş durumu aman ne bilem eşimde yok bişey olsa gidilecek gibi deil off gurbett işte
filizim takma kafana teyzenii allaha havale et çocuğunun olup olmaması allahın takdiri elden ne gelirki
ona kalırsa banada oğlum yok diye habire baskı yapıyolar yani insanlar devamlı birirlerinin özel hayatına müdahele içine giriyolar
eşimin babannesii küçük kızıma altın takarken oğlumun soyunu kurutma peşine bidaha doğur dedi boşşver yanii
milletin aklıyla hareket edecek olsakk işimiz var zaten gurbet yoruyo bizi
ben geldim canlarımm
nassınız bakayımm ? benden iyilik ,bugün eşimle arkadaşın eşi sabah 5.30da ava gittiler , öğlene ben kahvaltıı hazırladım , eski okulumdan bi arkadaş daha geldi , hep beraber kahvaltı yaptık , şu ana kadar beraberdik , malesef bugün pek çok yedik içtikk
artık iyi bir yeme düzeni oluşturmam lazım , kendimi rahatsız hissediyorum çok yiyincee
şuandan itibaren başlıyorum yeniden , 08/09/2013 DUR DEME VAKTİ olsun benim içinn
hadi hepimiz DUR diyelim cücüşleriiimmm , sizleri seviyorum & öpüyorumm
Nursenam Rabbim şifa versin amcana kuzumm :26::26::26:
İyi geceler,
nursenam,geçmiş olsun.Allah hayırlı şifalar versin,çektirmesin inşallah...
Çok şükür sağlıklı iki evladın var lütfen kimseyi takma...Konuşanlarmı gelip büyütecek çocuğunu..
İlla erkek çocuk zihniyetini anlayamıyorum...Kız olsun çamurdan olsun derdi anneciğim...
Esracığım,kusura bakma yanlış hesaplamışım..Tüm çabama rağmen yine listeye girdin ama)
Baharcığım, listeye girmek istediğini belirtmediğin için eklemedim..Haftaya 125 kiloyla girersin inşallah listeye)
Bundan sonra Esra ilgileniyor bilgine...
asucum,tarhana yapıcaksınız demek..Kolay gelsin...ben bu yıl yapmayacağım geçen yıl yapmıştım hala 2 kavanoz duruyor...Bir de kayınvaldem bu yıl Uşağa gidecek ordan getiririm sana dedi yapma dedi
Ben söz dinleyen gelinim
filizciğim,sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim..
teşekkür ederim kızlarr geçmişolsun dilekleriniz için
yenam atarlandın :))
bencede allaha hep dua ettim 2 kızım olsun diye oldu çok şükür kız kardeşim yokk diye kızımın bari olsun istedimmm
asuu olmazsa bi dr a görünn zorlucak diz seni nazar değdin yürüyom diyeee
allah kolaylık versinn hamarat bacıımm
dedem küçükken mani söylerdi
tarhana tartar
karnımı yırtar
baklava börek gel bizi kurtarr
anamm nası büyümüşüüm ben yawww obez olmuyamda kimler olsun:))))))))))
Yarın akşam yemekli misafirim var...henüz kafam da menü belirlemedim..Umarım yarın misafirlerimin damak tadına uygun mönü oluştururum...
Bugün temizlik yaptım iyi oldu.. bu hafta ev çok dağınık ve pisti
Hiç bişeye ellemeden geçridim haftayı.. Ev halkı da pek rahattı iş yok,düzen tertip yok ses etmediğimden fazla özgürdüler
günaydıınnn iyi pazarlar ben bugün erkenciyim bizim fındık saolsun erkenden uyandırdı şimdi kahvaltı hazırladım kociş ekmek almaya gittiumarım az kalorili bol sporlu bir gün geçiririz
Ay canım inanamazsın böyle bir durum var şu sıra başımda :)YENAM, ELİZİM; ellerinize yüreklerinize sağlık.....
çok teşekkürler tüm emekleriniz için......
öpüyorum
sizlere özel günün burç yorumunu yazayım:)
e siz torpillisiniz anacım:)
yenama;
KOVA: Neden kaybettiğinizi düşünüyorsunuz ?
Belki de kurtulmuşsunuzdur!
Hayatınıza devam etmelisiniz ..
elizime;
İKİZLER: Sanki gözünüz ondan başka kimseyi görmek istemiyor!
O derece bağlandınız ..
Abartıyor olabilir misiniz ?
Aşırıya kaçmayın :)
Canım benim hayırlısı olsun diyelim.KIZLAR GÜNAYDIN
Kızlar benim canım çok sıkkın bugün valla dün haberi alınca içimden bişey koptu sanki korkmayın canlarım ben tatile gidemiyorum malesef eşimin izinlerini iptal etmişler valla nasıl üzüldüm size anlatamam dün hep içimde bi sıkıntı vardı sesimi çıkarmıyodum ama sebebi buymuş demekki neymiş bişeyi ne kadar çok istersek olmuyo valla okadar ihtiyacım vardı okdar istemiştim ki nasip olmadı ne diyim sağlık olsun hayırlısı buymuş
Dün zaten sinirimden yedim durdum gerçi öle çok bişey değildi ama normalden biraz fazlaydı neyse kaldığımız yerden devam seneye inşallah zayıf halimle giderim tatile
Çoğu kişi evli topikte, bi ben evlenmeden kalcam başlarınaablalarm hepiniz evlimisinz:)
Ay baba dedin içimden bir şey koptu sankiiyi haftasonları canlarııımm :) bugümn babam geliyoorbizde heyecanla onu bekliyoruz size bir merhaba diyim dedim öpüyorum siziii
Hoşgeldin canımSelamlar,
evimden yazıyorum sizlere, döndük şükür. bi şeyler yedik, eşim uyumaya gitti ben de size bakayım dedim. gelince tartıya çıktım bi de ama anlaşılmıyor tokken. inşallah almamışımdır kilo, dikkat ettim aslında. bol bol zeytinyağlılar, mezeler yedim ekmekle tabi
bakalım yarın belli olur artık bilanço
tatil güzeldi havanın soğuk olması dışında. bol bol yedik, havuzda vakit geçirdik. bi de tatilden yanmadan dönen insanlar olarak tarihe geçeceğiz sanırım, hala beyazım :) genç çiftler vardı, hanımlar ince... üstlerini değişip değişip her köşe başında foto çekiniyorlar, anlamıyorum bu çabayı. aslında ortam güzeldi de ben kendimden memnun değilim diye mi ne o kadar fotomuz yok. neyse seneye biz de bol bol çekiniriz sanırım. eklerim bikaç poz buraya da bakalım :)
geçmişe döneyim ben, ne var ne yok bakayım. sonra da akşama yemek yapmam lazım. off yine yemek yapma faslı, tatili bi yemek yapma derdi yok diye seviyorum aslında :)
İnşallah bu kez çok daha iyi olursungeçmiş olsun dilekjleriniz için teşekkürler kızlar yeniden yeni bir ben için başlıyorum inşallah
Ayy geçen haftaki benim halim.gideyim de ortalığı toparlayıp yemek hazırlayayım. evin halini görmeniz lazım... valizler boşaltılacak, çamaşır yıkanacak,yazık bana
Canım geçmiş olsun. Aksilik aksilik üstüne gelmiş.amın canım. herkesın yolu acık olsun kalbı de ınsaallah. kardes gıbı buyuyorsun sonra dusuncesızlık olunca ınsan uzuluyor ıste. ben herkesın cocugunu severım hedıyeler alırım hıc gocunmam kıskanmam ama ısyerımızde bırı var bır o adam benı boyle yıpratıyor bır de bu teyzem. cunku fark var ne bılıyım anlatması zor ıste. ınsaallah benım de kucagım dolsun bır gun de boyle ınsanlar canımı acıtamasın ne dıyım.
dıger teyzelerımı ozlemısım zaten ıyı geldı sohbet vs. domates sosu yapmıslar, bıraz yumurta, koy kaymagı getırmısler sagolsunlar.
bır yıldır gıtmıyorum sırf dıyet bozarım dıye. sıtem ettıler ılla gel bız sana gore yıyecek hazırlarız falan dedıler. guzeldı sadece sabah erken uyanmam gerektı dun de kostur kostur alısverıs ve temızlık yaptım
aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen
Amiiin.amın canım ınsaallah bızım de kucagımız dolsun bır gun sen, ben, bekleyen, dıleyen herkesın ınsaallah
Ablacım ya benim geçenlerde aynısı olmuştu namazda dizime.İyi akşamlar
Bugün kayınvalidemdeydik pazara gittim ama barbunya alamadım kırmızı biber aldım 5 kilo birazını közlerim birazını da ezme yaparım diye düşünüyorum
Tarhana malzemesi aldık onla uğraştık 10 ar kilo soğan kırmızı biber yeşil biber 10 bağ nane dereotu yıka aylıkla temizle doğra robottan çek neyseki elemanımız vardı
Dizim hala aynı malesef
Nursenacım Allah şifa versin amcana inşallah
Bişeyler daha vardı yazacağım ama unuttum malesef
Ay bu ne kadar doğru. Agzına sağlıkÇok üzgünüm ama öyle gerçekten...doktora gitmeye korkuyorum ''öncelikle kilo vermeniz gerek hannfendi'' cümlesini duymamak için...
Belki fizik tedavisi uygulanabilir ilk etepta rahatlamam için...
sürahi hanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?