- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
Herkese kocaman günaydııın
Kaç zamandır sıkıntısını çektiğim olayı bitirdim galiba artık. Baktım ki benden henüz evli, mutlu, çocuklu hatun olmaz, daha da fazla bekletip üzmek istemedim o kalbi güzel insanı. Bakalım, tekrar dönmezsek birbirimize artık yalnız bir kızım sanırımBiraz rahatladım, kendimi daha mutlu hissediyorum. Arada bir hüzün çöküyor, bir de bir ablanın bana söyledikleri aklımı kurcalıyor ama sorun olmaz umarım.
Hakkımızda hayırlısı.
Annem de geldi artık minnak torunu bırakıp, sabah tartıldı. Ayy 67.5 olmuşum, 500 gram almışım diyo, ay dedim neyse bulaşmayım annedir ters laf edilmez
Artık düzenim daha da iyi olur inşallah.
Bir de part time iş bulursam ohh değmeyin keyfime
Bu sabah da pek keyifliyim. Mesaj üstüne mesaj yazıyorum
Dün gece babamla klasik akşamlarımızdan olan türkü, türk sanat müziği söyleme ritüelimizi gerçekleştirdik yine
O çalıyor ben söylüyorum, o çalıyor beraber söylüyoruz, sonra ben çalamıyorum akşamı rezil ediyorum falan
Annemin ineceği saate kadar çaldık söyledik, karşı komşu teyzeyle amca da duymuş kapıyı çaldılar, biz de gelsek uygunsanız dinlemeye diye. Eğlendik baya
Eskiden apartmanda haftada bir toplanır bir evde çalar söylerdik. Artık eski komşularımız kalmadı ama biz bize yetiyoruz diyelim çok şükür
Doğru söylüyorsun, tamamen kısmet hakikaten. İyiki de gitmemiş diyelim o zaman :)Elizcim selam, daha iyi olmana sevindim canım. umarım kararın da hayırlara vesile olur, zaten kısmetinizde varsa olacaktır. benim eşim dubaiye gidecekti tanıştığımız ilk dönem, 2 yıl kalması gerekiyordu işle ilgili. benim de okul vardı, mümkün gözükmüyordu ikimiz için hiçbir şey. evini falan kapadı, biletler hazırdı; bi anlaşmazlık oldu gitmedi. biz 1 yıl sonra evliydik :))
senin de bence kendinle ilgili çok değil, en fazla 1 yıla ihtiyacın var iş konusunda falan. eski damat namzetinin öyle 1-2 yıl bekleyemeyecek kadar acelesi yoksa kesin birleşirsiniz siz, demedi deme :) sen bence biraz panik olmuşsun hayatın belirsiz, onu da oyalamak istemiyorsun diye ama gerçek hisler için 2-3 yıl beklemek hiç de zor değil. çünkü çok saygı duyduğun, değer verdiğin belli. bu devirde ne yazık ki zor bulunuyor böyle duygular, bunu da göz ardı etme canım. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
ay annene inanamadım ya
benimki de 69 kg. 70 olunca panik oluyor. annedir yine de dememek lazım bi şey, evet
Canım babam enstrüman konusunda yitirilmiş bir yetenek diyebilirim sanırım.baban ud mu çalıyor yoksa
ben de bayılırım ud ve kanuna, keşke yakın olsaymışız :)
Doğru söylüyorsun, tamamen kısmet hakikaten. İyiki de gitmemiş diyelim o zaman :)
Çok mutlu görünüyorsunuz çünkü
Evet ben panik oldum çok, o da her ne kadar üstüme gelmeyip sakin kalmam için uğraşsa da olmadı bakalım. Hayırlısı :)
Bekleyeceğini düşünüyorum ben. Umarım birbirimizi kırmadan güzel şeyler yaşanır sonunda
Tecrübeler beni çok ferahlatıyor. Çok teşekkürler canım yazdığın için
Bir de annem diş ameliyatı geçirdi dört yıl kadar önce. Tüm dişleri çekildi, yerlerine implantlar geldi. Ne acılar çekti benim canımO dönemde 78 kilo falandı 46-48 beden civarı giyiyordu. Sonradan istemsiz de olsa çok kilo kaybetti. Çorba, meyve suyu, komposto dışında hiçbir şey tüketemiyordu çünkü. Vitamin seviyesi falan da çok düşmüştü ama sonra tedaviyle onları da halletti. Şimdi 65 67 arası gelip gidiyor hanım sultan 40 beden giyiyor bir de, her alışverişe çıktığımızda gidiyor 42 44 beden pantolonlara bunlar bana anca olur diye. Hala zayıfladığının farkında değilsin heralde diyorum ben de
Canım babam enstrüman konusunda yitirilmiş bir yetenek diyebilirim sanırım.
Ud, keman, bağlama, klavye, gitar, kanun çalıyor.
Eline aldığı bir enstrümanı da hiç tanımasa da, en fazla bir iki gün içinde basit şarkılar çalabilecek kadar kullanabiliyor.
Baba tarafım müziğe çok yetenekli.
Ben de klasik gitar, başlangıç seviyesinde ud çalmaya uğraşıyorum ama babam kadar olamadığım için başarısızmışım gibi geliyor
Napayım sesim iyidir heralde diye kendimi avutuyorum ben de
Ah canım, beklerdim vallahi, ne iyi olurdu
teşekkürederimmNursenam geçmiş olsun kuzum bu arada gözümden kaçmış kusura bakma
ayy ne güzel 400 gr hemen verirsin bu hafta inşallah ben 5 kiloo nası bişeysem artık okadar hareket yürüyüş yaptım oysa bünye alınca alıyo yaniGünaydınlar, hayırlı pazarlar hepinize
Topiği ben açıyorum bu sabah, dün akşam yorgunluktan uyuyakalınca. Herkese benden yeşilçay
Sanırım biraz da tartılma heyecanı yüzünden oldu bu erken kalkma
Kavuştum nihayet tartıma, sabah atladım üstüne hasretle
Velhasıl kelam, 400 gr artıdayım giderkenki kiloma göre, yine döndüm kopamadığım 83.0ıma :) ama tatilde az aldığıma sevindim doğrusu, yedim yani baya bildiğin. zaten akşam yemekleri de 8.30da olunca normaldir bu 400 gram. kurtulurum inşallah bu hafta ondan da :)
Bugün evde tembellik yapmaca.. valiz hala arabada, eşim gün boyu uyuyunca fırsat bulamadı. yarın başlarım artık evi temizlemeye..
Kuzum hoşbulduk, seni böyle görmek çok iyi geldi bana :)
Menünü dengelemişsin bence akşam sadece kavun yiyerek. o yüzden fena değilmiş dün. bugün sebzeye ağırlık verirsen için de rahat eder, kuzum benim
Nursena allah şifa versin amcana canım, inşallah toparlar. seni uzak olmak da çok yıpratıyor ama yakın olsan da elinden bi şey gelmez ki.. üzme kendini, inşallah düzelir de görürsün sağlıklı halini gittiğinde.
Ayy milleti boşver, senin kızların mücevher gibi maşallah
hayırlı evlat olsun da cinsiyeti farkeder mi... ben de hep kızım olsun istiyorum ama oğlum olsa da çok severim. sağlıklı olsun, hayırlı olsunlar inşallah. cahil insanları boşver... hem onların oğlu olmuş da ne olmuş, bu zihniyetin yetiştirdiği erkek egemen toplumu da görüyoruz. çok sinirlendim bak...
hoşgeldin cücüşüm, topiğimizin renkli eğlenceli şahsiyeti
sensiz ıssız oluyor buralar, hepimiz dört elle sarılacağız şimdi diyete. iyi ki geldin, hoşgeldin
canım estafurullah, ne kusuru :)
zaten eğrisi doğrusuna denk gelmiş, o 300 gramı almışım ben tatilde
öpüyorum seni kocaman
Nursenaa ben de biliyorum bu maniyi. ama bizimkiler beyaz, yoğurt tarhanası için söyler bunu çok gaz yaptığından. ben iki tür tarhanayı da sevmem, yemedikçe annem bu maniyi söylerdi. hakkat senle benim son kaçınılmazmış ya
canım ellerine sağlık, misafirle de sana kolaylıklar diliyorum. atlatırsın sen kolayca eminim.
bu arada yeni bi meze yedim ben tatilde, çok lezzetliydi. belki sen bilirsin diye sana sorayım dedim. sanırım ısırganı haşlayıp lorla karıştırmışlar. üzerine de sarımsaklı yoğurt dökmüşler. çok lezzetliydi ya. ısırgan mı ondan emin değilim ama ona çok benzeyen bir yeşillikti. bu arada neredeyse tüm mezeler sarımsaklı yoğurtluydu tatilde, eşim de bayıla bayıla yedi :) hasretim sona erdi benim de sarımsaklı yoğurtla. sen de meze yapabilirsin bi tür sarımsaklı yoğurtlu.
Günaydın canım
o findığı öp annesi benim için
teşekkürederimm
ayy ne güzel 400 gr hemen verirsin bu hafta inşallah ben 5 kiloo nası bişeysem artık okadar hareket yürüyüş yaptım oysa bünye alınca alıyo yani
bu tarafta yoğurtlama diyolar herşey sarısak yoğurtlu yeniyoo hatta düğünlerde bile yoğurtlu kızartma veriyolar şaırmştımm
yoğurtlu herşeyi bende severimde ekmek bana bana yimeyi severim((
Eki Görüntüle 797211 buyurun kahvaltıyaaa
herkes merhaba..gününüz güzel geçsin...
eşim sabah kalkınca bende uyuyamadım 9 a kadar cebelleştim uyumak için nafile...
bende önce kiler dolabımı sildim kelebeklenmiş bişi vardı bi elden geçirdim...öğle ile birleşik kahvaltı ettim sonrada yemeklerimi yaptım yoğurdu mayaladım...bu
vakit oldu evde tek başınada zor oldu canım sıkıldı..
çıkıp yürüyesim var perşembeden beri ev işi dışında hareketim olmadı...tek başıma yürümeyi de pek sevmem ama salata malzemesi de alırım...totomu kaldırayımda gideyim güneş bi açıyor bi gidiyor yağacak mı ne?
Esram benimde en sevmediğim iş ya tatil sonrası yerleşme eziyet resmen...yarın yaparsın rahat rahat...menülerimi yazmaya çalışıyorum..kendimi tabikidaha rahat hissediyorum payın büyük saol canım...sen de 400 g dert etme güne gider o...
Elizcim hakkında hayırlısı olsun...fazla düşünme unutma ki bu hayatta 3 şey asla değişmezmiş.doğum zamanı,ölüm zamanı ve evleneceğin kişi...
Nursena amcana Allah şifa versin inŞallah iyi olur...
ben fikrimi değiştirmeden gideyim...
öperim herkesi..
foto çok güzelllfoto biraz havalı olsun, efekt falan yapayım da :)
Eki Görüntüle 797224
sabah uyanınca;
6 kaşık zeytinyağlı fasulye
1 dilim kepekli ekmek
2 kaşık yoğurt
ara;
1 fincan sütle kahve
öğle;
2 dilim tavuk jambon
1 tane domates
1 tane salatalık
2 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı bal
beyaz çay
bende dünn kiler dolabımı hallettim kavanozlara koydum düzenlice dolaba yerleştirdim neyim var neyim yok unutmuşum karışmış birbirine bide bura nemli yarısıda dolaba koymak zorunda kalıyorum malesefherkes merhaba..gününüz güzel geçsin...
eşim sabah kalkınca bende uyuyamadım 9 a kadar cebelleştim uyumak için nafile...
bende önce kiler dolabımı sildim kelebeklenmiş bişi vardı bi elden geçirdim...öğle ile birleşik kahvaltı ettim sonrada yemeklerimi yaptım yoğurdu mayaladım...bu
vakit oldu evde tek başınada zor oldu canım sıkıldı..
çıkıp yürüyesim var perşembeden beri ev işi dışında hareketim olmadı...tek başıma yürümeyi de pek sevmem ama salata malzemesi de alırım...totomu kaldırayımda gideyim güneş bi açıyor bi gidiyor yağacak mı ne?
Esram benimde en sevmediğim iş ya tatil sonrası yerleşme eziyet resmen...yarın yaparsın rahat rahat...menülerimi yazmaya çalışıyorum..kendimi tabikidaha rahat hissediyorum payın büyük saol canım...sen de 400 g dert etme güne gider o...
Elizcim hakkında hayırlısı olsun...fazla düşünme unutma ki bu hayatta 3 şey asla değişmezmiş.doğum zamanı,ölüm zamanı ve evleneceğin kişi...
Nursena amcana Allah şifa versin inŞallah iyi olur...
ben fikrimi değiştirmeden gideyim...
öperim herkesi..
sorma canım çıktım 1 saat 45 yürüdüm. pazara gittim.bakındım bişiler aldım dönerken ıslandım zati baya üşüdüm sonra.eve geldim hemen duş aldım şimdi nane limon çayı içiyorum... illaki sıcak olur ekimde inşaAllah...size iyi eğlenceler...kaç markete girdim beyaz çay yoktu envayiçeşit vardı o yoktu sen nerden alıyon bi bime bakmadım...Nevinim eşinle aynı zamanlarda eve girmeye alışınca yalnızlık da zor oluyor. neyse ki kendini oyalayacak bi şeyler bulmuşsun kuzu :)
çık yürü tabi, iyi gelir. hava serinledi hemen. pastırma sıcakları gelmeyecek mi acaba bu sene. biz de dışarı çıkacağız akşama, yağmurlu olunca canı da istemiyor insanın bi şey.
ben de öperim seni, görüşürüz fıstık :)
foto çok güzelll
ben kızlar kanıma gidi öğlen akşam karışık olduu saat 3 te mantı yedim 4 tane biber turşusuyla
aferim bana demii kızları uyutayımmm 3 mil lasly yapaıcam sonra ütüm varr yapayımda ortadan kalksınnn
bende dünn kiler dolabımı hallettim kavanozlara koydum düzenlice dolaba yerleştirdim neyim var neyim yok unutmuşum karışmış birbirine bide bura nemli yarısıda dolaba koymak zorunda kalıyorum malesef
sabahtan berri koca olmayınca işe verdim kendimi yüklüğü boşalttım nevresimi geçmeyen yorgalar vardı onların nevresimlerini geçirdim düzenledimm çarşaflarımı ütüledim serdim mis gibi oldu az daha ütülenecek var onlarıda ütülücem
ay bende tek başına yürümeyi severimmm hele alışveriş merkezi gezmeye bayılırımm
eşim takılır allah bana acımışte büyük şehirlere tain çıkmıyo diyye artık seni hangii alışveriş merkezinden toplardım aceba
bu arada beyaz çay nedir ? hep içiyorsunuz
foto çok güzelll
ben kızlar kanıma gidi öğlen akşam karışık olduu saat 3 te mantı yedim 4 tane biber turşusuyla
aferim bana demii kızları uyutayımmm 3 mil lasly yapaıcam sonra ütüm varr yapayımda ortadan kalksınnn
bende dünn kiler dolabımı hallettim kavanozlara koydum düzenlice dolaba yerleştirdim neyim var neyim yok unutmuşum karışmış birbirine bide bura nemli yarısıda dolaba koymak zorunda kalıyorum malesef
sabahtan berri koca olmayınca işe verdim kendimi yüklüğü boşalttım nevresimi geçmeyen yorgalar vardı onların nevresimlerini geçirdim düzenledimm çarşaflarımı ütüledim serdim mis gibi oldu az daha ütülenecek var onlarıda ütülücem
ay bende tek başına yürümeyi severimmm hele alışveriş merkezi gezmeye bayılırımm
eşim takılır allah bana acımışte büyük şehirlere tain çıkmıyo diyye artık seni hangii alışveriş merkezinden toplardım aceba
sorma canım çıktım 1 saat 45 yürüdüm. pazara gittim.bakındım bişiler aldım dönerken ıslandım zati baya üşüdüm sonra.eve geldim hemen duş aldım şimdi nane limon çayı içiyorum... illaki sıcak olur ekimde inşaAllah...size iyi eğlenceler...kaç markete girdim beyaz çay yoktu envayiçeşit vardı o yoktu sen nerden alıyon bi bime bakmadım...
ya aslında öyle çok iş varki evde kalınca da habirede iş üretiyor insan ama düzen gibisi yok ben ütülerimi dün akşam yapmıştım... kiler dolabımı sorma ne çok şey varmış anacımın yaptığı organik pekmezlerim filan eltimede verdim şimdi tükensin hamileye yesin kızcağız...
oo Nursena sen İstanbula gelme o zaman heryer alışveriş merkezi ve full dolu ben sevmiyorum ya boğuyor kalabalık...tek başıma tedirgin oluyorum nedense böyük şeher ne de olsa...sanki hala yabancıyım buraya sevemedim bacım...
merhabalar
esracım beni listeden cıkarır mısın canım giremiyorum fazla girsemde okuyup cıkıyorum inşallah kısa surede dönerim
persembe günü diyetisyene gittim ve başladım güzel geçti güzel de uyguluyorum inşallah böyle devam eder
gidice ölçüm yaptı obez cıktım zaten bılıyordum asırı yag
cıkan sonuclardan banada bır kopya verdı bakarken metebolızma yaşımın 37 oldugunu gördüm henüz 25 yasındayımçok kötü bir duygu neyse insallah size güzel haberler veririm hoşcakalınnn
Nursena akşam sadece salatalık yersen toparlarsın bence. ben de yarım porsiyon döner yedim, hafta sonu olur öyle dert etme.
ben de dün akşam yürüdüm 35 dakika, bugün gözüm almıyor. sen leslieyi seviyorsun sanırım, ben uzun zamandır yapmadım.
oo baya dolanmışsın sen canım, iyi olmuş. ıslanmasaymışsın iyiymiş, dikkat et de üşütme. soğuk esiyor bugün.
ben çağrıdan aldım, sizin orada da vardır çağrı ona bir bak istersen. doğadanın cranberryli bi paketini bitirdim, portakal çiçeklisi de bitmek üzere. içimi yeşil çaydan daha kolay. zaten beyaz çay çok pahalı olduğu için çoğunluğu yeşil çaydır bunların da.
eşimle bi turladık dışarda, akşam yemeğimizi yeyip geldik. havalar soğumuş iyice, çok esiyor hava. aman dikkatli olun kızlar.
ağır yedim ama erken yediğimiz için içim rahat. akşam da ara öğünümü yaptım mı tamamdır. gelmişken menümü yazayım.
uyanınca
6 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay
ara
1 fincan sütle kahve
kahvaltı-öğle
2 dilim tavuk jambon
2 dilim kepek ekmeği
1 tane domates
1 tane salatalık
1 tatlı kaşığı bal
beyaz çay
ara
2 tane minik incir
1 tane activia
akşam
yarım porsiyon et döner
2 dilim ekmek kadar lavaş
7-8 ince dilim patates kızartması
salata
ara
2 tane minik incir
yeşil çay
gün boyu 3 litre kadar da su içerim. hareketsiz ama iyi bir gündü beslenme için bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?