Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah da pek keyifliyim. Mesaj üstüne mesaj yazıyorum
Dün gece babamla klasik akşamlarımızdan olan türkü, türk sanat müziği söyleme ritüelimizi gerçekleştirdik yine
O çalıyor ben söylüyorum, o çalıyor beraber söylüyoruz, sonra ben çalamıyorum akşamı rezil ediyorum falan
Annemin ineceği saate kadar çaldık söyledik, karşı komşu teyzeyle amca da duymuş kapıyı çaldılar, biz de gelsek uygunsanız dinlemeye diye. Eğlendik baya
Eskiden apartmanda haftada bir toplanır bir evde çalar söylerdik. Artık eski komşularımız kalmadı ama biz bize yetiyoruz diyelim çok şükür

Elizcim selam, daha iyi olmana sevindim canım. umarım kararın da hayırlara vesile olur, zaten kısmetinizde varsa olacaktır. benim eşim dubaiye gidecekti tanıştığımız ilk dönem, 2 yıl kalması gerekiyordu işle ilgili. benim de okul vardı, mümkün gözükmüyordu ikimiz için hiçbir şey. evini falan kapadı, biletler hazırdı; bi anlaşmazlık oldu gitmedi. biz 1 yıl sonra evliydik :))
senin de bence kendinle ilgili çok değil, en fazla 1 yıla ihtiyacın var iş konusunda falan. eski damat namzetinin öyle 1-2 yıl bekleyemeyecek kadar acelesi yoksa kesin birleşirsiniz siz, demedi deme :) sen bence biraz panik olmuşsun hayatın belirsiz, onu da oyalamak istemiyorsun diye ama gerçek hisler için 2-3 yıl beklemek hiç de zor değil. çünkü çok saygı duyduğun, değer verdiğin belli. bu devirde ne yazık ki zor bulunuyor böyle duygular, bunu da göz ardı etme canım. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

ay annene inanamadım ya
benimki de 69 kg. 70 olunca panik oluyor. annedir yine de dememek lazım bi şey, evet

baban ud mu çalıyor yoksa
ben de bayılırım ud ve kanuna, keşke yakın olsaymışız :)

Doğru söylüyorsun, tamamen kısmet hakikaten. İyiki de gitmemiş diyelim o zaman :)
Çok mutlu görünüyorsunuz çünkü
Evet ben panik oldum çok, o da her ne kadar üstüme gelmeyip sakin kalmam için uğraşsa da olmadı bakalım. Hayırlısı :)
Bekleyeceğini düşünüyorum ben. Umarım birbirimizi kırmadan güzel şeyler yaşanır sonunda
Tecrübeler beni çok ferahlatıyor. Çok teşekkürler canım yazdığın için

Bir de annem diş ameliyatı geçirdi dört yıl kadar önce. Tüm dişleri çekildi, yerlerine implantlar geldi. Ne acılar çekti benim canım O dönemde 78 kilo falandı 46-48 beden civarı giyiyordu. Sonradan istemsiz de olsa çok kilo kaybetti. Çorba, meyve suyu, komposto dışında hiçbir şey tüketemiyordu çünkü. Vitamin seviyesi falan da çok düşmüştü ama sonra tedaviyle onları da halletti. Şimdi 65 67 arası gelip gidiyor hanım sultan 40 beden giyiyor bir de, her alışverişe çıktığımızda gidiyor 42 44 beden pantolonlara bunlar bana anca olur diye. Hala zayıfladığının farkında değilsin heralde diyorum ben de
baban ud mu çalıyor yoksa
ben de bayılırım ud ve kanuna, keşke yakın olsaymışız :)
Canım babam enstrüman konusunda yitirilmiş bir yetenek diyebilirim sanırım.
Ud, keman, bağlama, klavye, gitar, kanun çalıyor.
Eline aldığı bir enstrümanı da hiç tanımasa da, en fazla bir iki gün içinde basit şarkılar çalabilecek kadar kullanabiliyor.
Baba tarafım müziğe çok yetenekli.
Ben de klasik gitar, başlangıç seviyesinde ud çalmaya uğraşıyorum ama babam kadar olamadığım için başarısızmışım gibi geliyor
Napayım sesim iyidir heralde diye kendimi avutuyorum ben de
Ah canım, beklerdim vallahi, ne iyi olurdu

hayırlısı canım benim hakkınızda. birlikte olarak aştığınız her zorluk sizi birbirinize daha çok bağlayacaktır. bu da öyle bir eşiktir belki..

annene yazık ya, Allah sağlık versin gerçekten. sağlık olmayınca kilolar falan umrunda olmuyor insanın gerçekten... neyse ki geçmiş artık.

enstruman çalmak gerçekten yetenek işi. bi kere motor kas yapısına aykırı, bir parmak bi yere giderken diğeri başka yöne, eller bambaşka yöne falan off ben hiç beceremiyorum. benim eşim de bağlama çalıyor, dediğin gibi yatkınlığı var eline aldığını tanıyor birkaç saatte. inşallah baban yaşına geldiğinde o da çalabilir o kadar geniş yelpazede, bizim de hayalimiz fasıllar türkü geceleri çocuklarımızla :))

sen de biraz üstüne düşsen geliştrirsin bence. zamanla oluyor bunlar, baban gibi baban yaşına gelmeden olamazsın:)

Nursenam geçmiş olsun kuzum bu arada gözümden kaçmış kusura bakma
teşekkürederimm
ayy ne güzel 400 gr hemen verirsin bu hafta inşallah ben 5 kiloo nası bişeysem artık okadar hareket yürüyüş yaptım oysa bünye alınca alıyo yani

bu tarafta yoğurtlama diyolar herşey sarısak yoğurtlu yeniyoo hatta düğünlerde bile yoğurtlu kızartma veriyolar şaırmştımm
yoğurtlu herşeyi bende severimde ekmek bana bana yimeyi severim((

Nursena sen 20 gün kaldın dışarlarda ben 4 gün. bi de bayram var tabi, ben de bayramda biraz almıştım sonra verdim. o yüzden napıyomuşuz üzülmüyormuşuz, sen o 5 kiloyu 4 haftada verirsin inşallah. ya gitmeden önce hiç veremeyip üstüne 5 kg alsaydın 90ı görürdün. o yüzden kendini üzme, çok iyi gidiyorsun maşallah.

ben de çok severim ya, ekmek banmayı, yoğurtlu domates soslu sebzeyi of niye etçi değiliz ki biz. neyse ekmeği kontrol ettikten sonra sıkıntı yok :)

afiyet olsun, harika görünüyor

ben de çekeyim birazdan. eşim beklediğimden erken kalkınca ara öğün yapmış bulundum, şimdi 12yi bekliyorum nasılsa kahvaltı için :))

foto biraz havalı olsun, efekt falan yapayım da :)

sabah uyanınca;

6 kaşık zeytinyağlı fasulye
1 dilim kepekli ekmek
2 kaşık yoğurt

ara;

1 fincan sütle kahve

öğle;

2 dilim tavuk jambon
1 tane domates
1 tane salatalık
2 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı bal
beyaz çay

herkes merhaba..gününüz güzel geçsin...

eşim sabah kalkınca bende uyuyamadım 9 a kadar cebelleştim uyumak için nafile...

bende önce kiler dolabımı sildim kelebeklenmiş bişi vardı bi elden geçirdim...öğle ile birleşik kahvaltı ettim sonrada yemeklerimi yaptım yoğurdu mayaladım...bu

vakit oldu evde tek başınada zor oldu canım sıkıldı..

çıkıp yürüyesim var perşembeden beri ev işi dışında hareketim olmadı...tek başıma yürümeyi de pek sevmem ama salata malzemesi de alırım...totomu kaldırayımda gideyim güneş bi açıyor bi gidiyor yağacak mı ne?

Esram benimde en sevmediğim iş ya tatil sonrası yerleşme eziyet resmen...yarın yaparsın rahat rahat...menülerimi yazmaya çalışıyorum..kendimi tabikidaha rahat hissediyorum payın büyük saol canım...sen de 400 g dert etme güne gider o...

Elizcim hakkında hayırlısı olsun...fazla düşünme unutma ki bu hayatta 3 şey asla değişmezmiş.doğum zamanı,ölüm zamanı ve evleneceğin kişi...

Nursena amcana Allah şifa versin inŞallah iyi olur...

ben fikrimi değiştirmeden gideyim...

öperim herkesi..

Nevinim eşinle aynı zamanlarda eve girmeye alışınca yalnızlık da zor oluyor. neyse ki kendini oyalayacak bi şeyler bulmuşsun kuzu :)

çık yürü tabi, iyi gelir. hava serinledi hemen. pastırma sıcakları gelmeyecek mi acaba bu sene. biz de dışarı çıkacağız akşama, yağmurlu olunca canı da istemiyor insanın bi şey.

ben de öperim seni, görüşürüz fıstık :)

foto çok güzelll

ben kızlar kanıma gidi öğlen akşam karışık olduu saat 3 te mantı yedim 4 tane biber turşusuyla
aferim bana demii kızları uyutayımmm 3 mil lasly yapaıcam sonra ütüm varr yapayımda ortadan kalksınnn
bende dünn kiler dolabımı hallettim kavanozlara koydum düzenlice dolaba yerleştirdim neyim var neyim yok unutmuşum karışmış birbirine bide bura nemli yarısıda dolaba koymak zorunda kalıyorum malesef

sabahtan berri koca olmayınca işe verdim kendimi yüklüğü boşalttım nevresimi geçmeyen yorgalar vardı onların nevresimlerini geçirdim düzenledimm çarşaflarımı ütüledim serdim mis gibi oldu az daha ütülenecek var onlarıda ütülücem

ay bende tek başına yürümeyi severimmm hele alışveriş merkezi gezmeye bayılırımm
eşim takılır allah bana acımışte büyük şehirlere tain çıkmıyo diyye artık seni hangii alışveriş merkezinden toplardım aceba

Son düzenleme:
sorma canım çıktım 1 saat 45 yürüdüm. pazara gittim.bakındım bişiler aldım dönerken ıslandım zati baya üşüdüm sonra.eve geldim hemen duş aldım şimdi nane limon çayı içiyorum... illaki sıcak olur ekimde inşaAllah...size iyi eğlenceler...kaç markete girdim beyaz çay yoktu envayiçeşit vardı o yoktu sen nerden alıyon bi bime bakmadım...

ya aslında öyle çok iş varki evde kalınca da habirede iş üretiyor insan ama düzen gibisi yok ben ütülerimi dün akşam yapmıştım... kiler dolabımı sorma ne çok şey varmış anacımın yaptığı organik pekmezlerim filan eltimede verdim şimdi tükensin hamileye yesin kızcağız...

oo Nursena sen İstanbula gelme o zaman heryer alışveriş merkezi ve full dolu ben sevmiyorum ya boğuyor kalabalık...tek başıma tedirgin oluyorum nedense böyük şeher ne de olsa...sanki hala yabancıyım buraya sevemedim bacım...

merhabalar
esracım beni listeden cıkarır mısın canım giremiyorum fazla girsemde okuyup cıkıyorum inşallah kısa surede dönerim

persembe günü diyetisyene gittim ve başladım güzel geçti güzel de uyguluyorum inşallah böyle devam eder

gidice ölçüm yaptı obez cıktım zaten bılıyordum asırı yag

cıkan sonuclardan banada bır kopya verdı bakarken metebolızma yaşımın 37 oldugunu gördüm henüz 25 yasındayım çok kötü bir duygu neyse insallah size güzel haberler veririm hoşcakalınnn

selam canlarım
bugün pikniğe gittik eşim sac kavurma yaptı bende yedim çok yemedim ama nedense ağır geldi bana şimdi soda içiyorum inşallah güç bulabilirsem spor yapacağım ve kşama sade bir sütlü kahveyle kapatacağım.

sabah kahv.:
1dilim kepek ekmek
bir dilim peynir
salatalık domates
haşlanmış yumurta
yeşil çay

arada 3 tane cicibebe şeftali

öğlen+akşam :
bir kepçe kadar sac kavurma
dilim ekmek
domates biber

soda ve bir fincan kahve ile bugünü bitiririm inşallah spor yaparsam haber edecem

not: beni azcık spor için sıkıştıran olsa ne mutlu olurum

Nursena akşam sadece salatalık yersen toparlarsın bence. ben de yarım porsiyon döner yedim, hafta sonu olur öyle dert etme.

ben de dün akşam yürüdüm 35 dakika, bugün gözüm almıyor. sen leslieyi seviyorsun sanırım, ben uzun zamandır yapmadım.

oo baya dolanmışsın sen canım, iyi olmuş. ıslanmasaymışsın iyiymiş, dikkat et de üşütme. soğuk esiyor bugün.

ben çağrıdan aldım, sizin orada da vardır çağrı ona bir bak istersen. doğadanın cranberryli bi paketini bitirdim, portakal çiçeklisi de bitmek üzere. içimi yeşil çaydan daha kolay. zaten beyaz çay çok pahalı olduğu için çoğunluğu yeşil çaydır bunların da.

gulmacım hazır diyetsiyene de başlamışken çıkmasan daha iyi olur aslında listeden. ama sadece diyetisyende tartılmak istiyorum dersen saygı duyarım tabi. bu arada yaş mevzusunu dert etme, ben de 84 kg falanken 30 olmama rağmen 50 yaş üzeri diyordu biyolojik yaşıma. yağ çok olunca vücutta öyle diyor. inşallah çok güzel kilolar verirsin diyetisyenle, hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Selamlar,

eşimle bi turladık dışarda, akşam yemeğimizi yeyip geldik. havalar soğumuş iyice, çok esiyor hava. aman dikkatli olun kızlar.
ağır yedim ama erken yediğimiz için içim rahat. akşam da ara öğünümü yaptım mı tamamdır. gelmişken menümü yazayım.

uyanınca
6 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay

ara
1 fincan sütle kahve

kahvaltı-öğle
2 dilim tavuk jambon
2 dilim kepek ekmeği
1 tane domates
1 tane salatalık
1 tatlı kaşığı bal
beyaz çay

ara
2 tane minik incir
1 tane activia

akşam
yarım porsiyon et döner
2 dilim ekmek kadar lavaş
7-8 ince dilim patates kızartması
salata

ara
2 tane minik incir
yeşil çay

gün boyu 3 litre kadar da su içerim. hareketsiz ama iyi bir gündü beslenme için bence.

dolandım iyi spor olduya poşetlerde olunca elimde yoruldum eşim tembihlemişti bişey taşıma diye işte yerleştirme işide aradan çıkar diye aldım...üşüdüm hemde nasıl o yüzden sıcak duş aldım atlet sezonunuda açtım artık...

burda yok çağrı ama bulucam elbet kuzenimde içmiştim ben tadını beğendim...nane limon ve adaçayı da içiyorum bu ara sürekli sade yeşil çay sıkıyor...güllü yeşil çayda fena değil...

sizde gezmişsiniz ne güzel...ben bugün çok yalnızımm ve de hüzünlüyüm bundan dolayı..Allahım kimseyi yalnız bırakmasın...

menüde güzel canım erken yediğin için hiç sorun değil bencede..hem arada değişiklik iyidir..

benim menüm..

10 da
3 dilim ekmek
omlet (2 yumurtadandı ama çok minikti gözüme az geldi)
labne perniri 3 kaşık olmuştur
salatalık ve kırmızı biber

14:00
yarım armut

16:00
50 g kadar üzüm

18:30

zy bamya 5 kaşık
1 minik patates
1 minik tavuk but
salata

ara öğün
1 yeşil elma+10 fındık belki olur

şimdi de ramazanda aldığım ama hiç içmediğim iftar sonrası diye bir bitki çayı var ondan yudumluyorum...
eşim gelmediği için ben erken yedim...

biraz oturayım nette takılayım belki film izlerim..
görüşmek üzre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…