dolandım iyi spor olduya poşetlerde olunca elimde yoruldum eşim tembihlemişti bişey taşıma diye işte yerleştirme işide aradan çıkar diye aldım...üşüdüm hemde nasıl o yüzden sıcak duş aldım atlet sezonunuda açtım artık...
burda yok çağrı ama bulucam elbet kuzenimde içmiştim ben tadını beğendim...nane limon ve adaçayı da içiyorum bu ara sürekli sade yeşil çay sıkıyor...güllü yeşil çayda fena değil...
sizde gezmişsiniz ne güzel...ben bugün çok yalnızımm ve de hüzünlüyüm bundan dolayı..Allahım kimseyi yalnız bırakmasın...
menüde güzel canım erken yediğin için hiç sorun değil bencede..hem arada değişiklik iyidir..
benim menüm..
10 da
3 dilim ekmek
omlet (2 yumurtadandı ama çok minikti gözüme az geldi)
labne perniri 3 kaşık olmuştur
salatalık ve kırmızı biber
14:00
yarım armut
16:00
50 g kadar üzüm
18:30
zy bamya 5 kaşık
1 minik patates
1 minik tavuk but
salata
ara öğün
1 yeşil elma+10 fındık belki olur
şimdi de ramazanda aldığım ama hiç içmediğim iftar sonrası diye bir bitki çayı var ondan yudumluyorum...
eşim gelmediği için ben erken yedim...
biraz oturayım nette takılayım belki film izlerim..
görüşmek üzre
d
şimdi de ramazanda aldığım ama hiç içmediğim iftar sonrası diye bir bitki çayı var ondan yudumluyorum...
eşim gelmediği için ben erken yedim...
biraz oturayım nette takılayım belki film izlerim..
görüşmek üzre
ben zeytini çok sevmem yani yemek için yerim aslında çok faydalı ama artık salatamada sızma zy koyuyorum buda bir gelişmeoyy kıyamam hüzünlendin mi sen yalnız. arada böyle yalnız kalmak kıymet bildiriyor bize :) erken gelir inşallah eşin canım.
güllü olan yeşilçay da doğadanın büyülü bohça değil mi. ben onu da seviyorum. bi de yaseminli yeşil çay da güzel oluyor büyülü bohçanın. liptonun da elmalı ve bergamutlu yeşil çayı güzel. ben aromalı bütün yeşil çayları seviyorum alsında nane hariç :)
bu arada menün güzel. sabah zeytin de yememişsin bence o fındıkları ye sen. inşallah güzel kilolar verelim de devralalım Nursenayla Esraammdan listeyi beraberce
iyi seyirler sana canım, güzel film tavsiyesine açığım bu arada.
çok geçmiş olsun canım bu havalar çok tehlikeli...selam topik ahalisi:)
geçmişten daha bi haberim henüz......
bende üşütmüş gibiyim, bugün hep dermansızdım
midem bulandı bi ara, şimdide hafif ateşim var, en iyisi gidip bi adaçayı yapmak ve içmek şimdi.....
eşim 1saat önce çıktı evden, bi arkadaşıyla işi varmış, sonrada köpeğine iş yerinde kulübe yapmış,
onun çatısını yapcakmış bugünde:))))
kış gelmeden yapmam lazım dedi, ne alakaysa sanki hemen kar yağacak:)))))))
daha 2-3saattende gelmez heralde eve.....
kanepelerimin altının silinme zamanı gelmişti, eşim evdeyken onları çektirdim bende altlarını sildim bugün, iyi oldu.
birde heryer dağılmışken odayıda bi süpürüp silicem şimdi, birde bulaşık makinesinide bastıkmı bugün işim yok başka.
zaten halim yok bugün, havalar birden soğuyunca oldu galiba......
iyiki varsınız yaaa....
inanın bana terapi gibisiniz bazen.......
bu arada yenamda hiç uğramamış kkya daha......
nerelerde acaba?? iyidir inşaallah.....:44:
herkesleri öptüm
afiyet olsun canım
ben zeytini çok sevmem yani yemek için yerim aslında çok faydalı ama artık salatamada sızma zy koyuyorum buda bir gelişme
yalnızlığı ne severdim eskiden birde ben evimde okudumya üni. çok iyi gelirdi arada yalnız kalmak yaşlandım zaar...
söylediklerini alıyım değişik değişik içerim gari...
film de bulamadım güzel...canımda istemiyor aslında...ben su içeyimmm en iyisi
çok geçmiş olsun canım bu havalar çok tehlikeli...
adaçayı+nane limon+bal karıştır hepsini...ve de dinlen benimde hastalık mevsimim korkuyorum...
selam topik ahalisi:)
geçmişten daha bi haberim henüz......
bende üşütmüş gibiyim, bugün hep dermansızdım
midem bulandı bi ara, şimdide hafif ateşim var, en iyisi gidip bi adaçayı yapmak ve içmek şimdi.....
eşim 1saat önce çıktı evden, bi arkadaşıyla işi varmış, sonrada köpeğine iş yerinde kulübe yapmış,
onun çatısını yapcakmış bugünde:))))
kış gelmeden yapmam lazım dedi, ne alakaysa sanki hemen kar yağacak:)))))))
daha 2-3saattende gelmez heralde eve.....
kanepelerimin altının silinme zamanı gelmişti, eşim evdeyken onları çektirdim bende altlarını sildim bugün, iyi oldu.
birde heryer dağılmışken odayıda bi süpürüp silicem şimdi, birde bulaşık makinesinide bastıkmı bugün işim yok başka.
zaten halim yok bugün, havalar birden soğuyunca oldu galiba......
iyiki varsınız yaaa....
inanın bana terapi gibisiniz bazen.......
bu arada yenamda hiç uğramamış kkya daha......
nerelerde acaba?? iyidir inşaallah.....:44:
herkesleri öptüm
afiyet olsun canım
ben zeytini çok sevmem yani yemek için yerim aslında çok faydalı ama artık salatamada sızma zy koyuyorum buda bir gelişme
yalnızlığı ne severdim eskiden birde ben evimde okudumya üni. çok iyi gelirdi arada yalnız kalmak yaşlandım zaar...
söylediklerini alıyım değişik değişik içerim gari...
film de bulamadım güzel...canımda istemiyor aslında...ben su içeyimmm en iyisi
çok geçmiş olsun canım bu havalar çok tehlikeli...
adaçayı+nane limon+bal karıştır hepsini...ve de dinlen benimde hastalık mevsimim korkuyorum...
geçmiş olsun Meyracım ya, havalar birden soğudu.
bak dur bi video ekleyeyim de az gül sen
Doksanlar'da Patlak Emin'den muhteşem performans - YouTube
çok gülüyoruz biz bu tipe ya :)) bi de aynısını yapıyor rezil :)
geçmiş olsun Meyracım ya, havalar birden soğudu.
)
selam canım beyaz çay yeşilçaydan da daha az işlem görmüş çayın en yararlı halidir...antioksidan içerir kafeini daha az...
iyi tatillerrrrr
Günaydınlar,
Hepimiz için güzel, bol eksili bir hafta olsun inşallah. ben güne 82.7 kg ile başladım, 100 gram kalmış tatilden. onu da veririm artık bugün yarın inşallah.
Nevinim benim de beğen butonun yok, nerelere gidek
günaydın canım...bak heme gitmiş ödemdi o zaten..afferin benim kuzuma tatilde bile dikkat etmiş...beğen butonu kaldırdılarsa kötü oldu bence...
İyi akşamlar
Bugün kayınvalidemdeydik pazara gittim ama barbunya alamadım kırmızı biber aldım 5 kilo birazını közlerim birazını da ezme yaparım diye düşünüyorum
Tarhana malzemesi aldık onla uğraştık 10 ar kilo soğan kırmızı biber yeşil biber 10 bağ nane dereotu yıka aylıkla temizle doğra robottan çek neyseki elemanımız vardı
Dizim hala aynı malesef
Nursenacım Allah şifa versin amcana inşallah
Bişeyler daha vardı yazacağım ama unuttum malesef
merhaba kızlar...
heyecanlıyım olimpiyat oylaması yapılıyor...sanmıyorum vermezler bizede bir umut işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?