Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy kıyamam hüzünlendin mi sen yalnız. arada böyle yalnız kalmak kıymet bildiriyor bize :) erken gelir inşallah eşin canım.

güllü olan yeşilçay da doğadanın büyülü bohça değil mi. ben onu da seviyorum. bi de yaseminli yeşil çay da güzel oluyor büyülü bohçanın. liptonun da elmalı ve bergamutlu yeşil çayı güzel. ben aromalı bütün yeşil çayları seviyorum alsında nane hariç :)

bu arada menün güzel. sabah zeytin de yememişsin bence o fındıkları ye sen. inşallah güzel kilolar verelim de devralalım Nursenayla Esraammdan listeyi beraberce

iyi seyirler sana canım, güzel film tavsiyesine açığım bu arada.

selam topik ahalisi:)

geçmişten daha bi haberim henüz......

bende üşütmüş gibiyim, bugün hep dermansızdım
midem bulandı bi ara, şimdide hafif ateşim var, en iyisi gidip bi adaçayı yapmak ve içmek şimdi.....

eşim 1saat önce çıktı evden, bi arkadaşıyla işi varmış, sonrada köpeğine iş yerinde kulübe yapmış,
onun çatısını yapcakmış bugünde:))))
kış gelmeden yapmam lazım dedi, ne alakaysa sanki hemen kar yağacak:)))))))
daha 2-3saattende gelmez heralde eve.....

kanepelerimin altının silinme zamanı gelmişti, eşim evdeyken onları çektirdim bende altlarını sildim bugün, iyi oldu.
birde heryer dağılmışken odayıda bi süpürüp silicem şimdi, birde bulaşık makinesinide bastıkmı bugün işim yok başka.
zaten halim yok bugün, havalar birden soğuyunca oldu galiba......

iyiki varsınız yaaa....
inanın bana terapi gibisiniz bazen.......

bu arada yenamda hiç uğramamış kkya daha......
nerelerde acaba?? iyidir inşaallah.....:44:

herkesleri öptüm

afiyet olsun canım

ben zeytini çok sevmem yani yemek için yerim aslında çok faydalı ama artık salatamada sızma zy koyuyorum buda bir gelişme

yalnızlığı ne severdim eskiden birde ben evimde okudumya üni. çok iyi gelirdi arada yalnız kalmak yaşlandım zaar...
söylediklerini alıyım değişik değişik içerim gari...

film de bulamadım güzel...canımda istemiyor aslında...ben su içeyimmm en iyisi
çok geçmiş olsun canım bu havalar çok tehlikeli...

adaçayı+nane limon+bal karıştır hepsini...ve de dinlen benimde hastalık mevsimim korkuyorum...

çok sağol canım benim.....
sende kendine dikkat et canımcım.......

bende severim yalnızlık kalmayı genelde, ama bazen duruma göre değişiyo diye düşünüyorum......
mesela bazen çok sıkar yalnız kalmak beni.......

geçmiş olsun Meyracım ya, havalar birden soğudu.

bak dur bi video ekleyeyim de az gül sen

Doksanlar'da Patlak Emin'den muhteşem performans - YouTube

çok gülüyoruz biz bu tipe ya :)) bi de aynısını yapıyor rezil :)

geçmiş olsun Meyracım ya, havalar birden soğudu.
)

sağol canım, aynen.....

bu arada sende dönmüşsün artık tatilden:)
hoşgeldin canım:)

eşiminde teli kapalı, üfff.....
büyük ihtimal şarjı bitmiştir ama merak ettim her türlü şimdi ben
gelsin ben ona soracam dermişim

Selamlar ahali.
Halama gittik bugün annemle. Oturduk sohbet ettik derken haydi yürüyüş yapalım dedik.
Bir saat kadar yürüdük ama muhabbet ede ede.
Şimdi de saçlarımı mı boyatsam diye düşünüyorum. Galiba yarın annemle kuaföre gideceğim.

off kızlar laptop bozuldu şarj yerinden şarjı bitene kadar benim pc
eşimde yok 23 üne kadr bakalım tamir etirebilirsek uğrarım tabletide eşim göötürdü isteyimde onu gelirse getirsin o zaman kadar uğramazsam meraklanmayın telden girebilirsem bildirim yaparım öpüldünüz

iyi tatillerrrrr

tşkler cnm ..

kızlar merhaba dun aksam dondum tatılden fırsatım olmadı ınternete gırıcek umarım herkes ıyıdır ben bı geldım 3kılo almısım sabah kalkar kalmaz spor ve dıyete basladım halbukı ölüorum uykusuzlukdan yorgunlukdan..gecmısı okuyayım dedım 23 sayfa dedım once yazayım sonra yavas yavas okurum...

gunaydınnnnnnnnnnnnnn

guzel bır hafta olsun ınsaallah kızlar hepımız ıcın. haftasonumuz da guzel gecmıstır ınsaallah hepımızın. benımkı tempoluydu cumartesı mısafır ıle gectı aksama kadar. pazar gunu de haftalık yemeklerım, camasır, ufak tefek ev ıslerı ıle gectı. bu hafta gecen hafta kadar cok uyuyamadım cumartesı mısafır gelecek dıye erken kalktım pazar gunu de sagolsunlar bagrıs cagrıs ust katı dınledık karı koca kavgası. ama gayet ıyıyım yemeklerı hazırlamak ıyı geldı bır de ayakta durmak benım zayıf noktamdır sadece ayagım kırıldıgından berı degıl oldum olası oyledır dun ılk kez ayaklarım agrımadı yanı tabanlarım. ınsaallah kılo verdıkce bu sıkıntıdan da kurtulacagım sanırım.

esmer bulgurdan pılac yaptım, kabak ve yesıl bıber kızarttım actıvryde, pazar gunu ıcın tavuk yaptım, kabak ve taze fasulye yaptım mercımek corbası yaptım. hafta ıcınde bır de kofte yaparım haftam tamamlanır dıye dusunuyorum

oglen 1 de basladım tum ıslerım 8 de ancak bıttı valla. sonra da arkaya arlkaya guzel ıkı fılm ızledık esımle. dınlenmıs de oldum bu sekılde. fılm ızlerken kendıme bakım da yaptım dusa da gırdım dusta sac bakımı. dustan sonra cılt bakımı derken fılız fılız olalı boyle bakım gormedı valla.sabah da ılk kez detaylı makyaj yaptım.

ac karnına bır bardak su
bır bardak yarım yaglı sut
acık sekersız cay
avuc ıcı kadar maydonozlu omlet
ıkı dılım tam tahıllı ekmek
ıkı zeytın
bır cay kasıgı recel
ceyrek domates ceyrek salatalık
yarım kk yarım yaglı beyaz peynır

ara: 1 lt su, ıkı catal yas pasta, acık sekersız cay,yarım yesıl elma

aksama kadar suyu 2 lt yaptım

aksam: bır yemek tabagı sadece yesıllıkten salata, bır kase ev yapımı mercımek corbası patates ve un yok, bır bardak ayran, avuc ıcım buyuklugunde uc adet tavuk gogsu. yaglı kagıtta fırında pısırdım, ıkı catal karpuz

yatıncaya kadar 1 lt su, ıkı top dondurma

Günaydınlar,

Hepimiz için güzel, bol eksili bir hafta olsun inşallah. ben güne 82.7 kg ile başladım, 100 gram kalmış tatilden. onu da veririm artık bugün yarın inşallah.

Nevinim benim de beğen butonun yok, nerelere gidek

günaydın canım...bak heme gitmiş ödemdi o zaten..afferin benim kuzuma tatilde bile dikkat etmiş...beğen butonu kaldırdılarsa kötü oldu bence...

günaydın canım...bak heme gitmiş ödemdi o zaten..afferin benim kuzuma tatilde bile dikkat etmiş...beğen butonu kaldırdılarsa kötü oldu bence...

sağol canım, aslında çok olmasa da yedim ama hareket de edince çok gelmemişti demek ki :) yok ya ben battı balık dediğim anda kilo alıyorum, ikinci porsiyon ya da dilime hayır doyduysak

valla ya, ben beğen butonundan buluyordum geçmişteki yerimi. gelir bence geri, bi ara yine gitmişti geldi.

asuman, dızın daha onceden agrıyormuydu yoksa yenı mı oldu ? eklemlerınde sporun etkısı ıle agrı olabılır lutfen ıyı bır fızık tedavı doktoruna gorun ıhmal etme gecmıs olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…