Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tsk ederım canım. hepımız sıhhatlı olalım daıma ınsaallah

tamam canım tsk ederım. ben de elımdekı kıtabını bıtırınce seytan ye dıyor kıtabıma devam edecegım bırazını okumustum tam bıtırınce anlatırım ben de.

canım elız konusunda sana kesınlıkle katılıyorum nasıl ıfade etsem dıye dusunurken senın mesajını gordum cok guzel anlatmıssın bence dıkkate almalısın elızcıgım. sen sadece bıraz panıklemıssın bence. zamana bırak bır kac ay, sekıllenecektır zaten.

yaaaaaaaa baba kız olayına bak ya resmen fasıl yapmıslarrrrrrrrrrr maasallah sıze valla maasallahhhhhhhhh

canım cok uzuldum ınsaallah guzel haberler alırsın ALLAH sıfalar versın sıhhat versın amcana. gurbetlık herzaman zor ama alısmamamız gerekıyor mecburen.

haklısın okursun, okul nezaman bıtecek bıter nezaman evleneceksın evlenır cocuk nezaman ya da nıye olmuyor nıye ev almıyorsunuz nıye araba almıyorsunuz vs vs dedıgın gıbı hayatlarımıza karısmak da bızı uzmek de ınsanların sankı bazen eglencesı mı oluyor bılmıyorum.

haklısın canım zaten sık gorecegım bır ınsan degıl sadece aynı evde kardes gıbı buyumek ve sonra o ınsanın bır yabancıdan daha kotu bırı halıne donusmesı uzuyor sanırım.

kızlar ben cıkıyorum esracıgımmmmm aldıgın ++ları kısacık surede atmıssın cok cok sevındımmmmm

esram00 selam soyledı hepınıze hem ablasıgıl var mısafır hem baska yogunluklar var ıslerı de cok yogun. oyle olunca gıremıyor

KIZLAR GÜNAYDINN

Herkeslere güzel bi gün ve hafta diliyorum ben inanılmaz yogun başladım güne geçmişi okuyamadım kusura bakmayın hepinizi çok öpüyorum bu arada bi sorun var galiba begen butonlarım yok ortada neyse düzelir umarım görüşürüz kızlarr

merhaba arkadaşlar ben kkya uzun zamandır bakıyorum fakat zayıflama topigine ilk girdim baya bakındım benim için sanki burası uygun gibi geldi cuma gruplarını pek çözemedimde :) ben 100 kiloyum ve 4 ayda yani oglumun ogumgününe kadar 80 sonrasındada 65 olmak istiyorum 3 gündür diyetteyim sporda yapıyorum kendi çapımda sizlerden destek ve arkadaşlık bekliyorum ....

hoşgeldin canım sende bizim aramıza:)
memnun oldum.....

avatardaki bebek ne kadar tatlı öyleeee......
maşaallah maşaallah.....
ben yerim onu yaaaaa

hoşgeldin canım sende bizim aramıza:)
memnun oldum.....

avatardaki bebek ne kadar tatlı öyleeee......
maşaallah maşaallah.....
ben yerim onu yaaaaa

teşekkür ederim oglum:) ben günlük listelerimi yazabilirim fakat sürekli herşeye yorum yapamayabilirim oglum birde küçük kızım var ikisiyle ugraşmak tahmin edersiniz biraz zor oluyo

hoşgeldin aramıza, Allah uzun ömür versin evlatlarına. inşallah azmin daim olur.

her hafta cuma günü öğleye kadar bildirim yapıyoruz, kilomuzu ve haftalık sporumuzu dakika bazlı yazıyoruz. yeni katılanlar 2 hafta düzenli bildirim sonucu listeye giriyor. sen menülerini paylaş şimdilik duruma göre bakarız listeye de.

Evi toparladım biraz, hala yapılacak bir sürü iş var. 3-4 makina çamaşır yıkanacak pufff.
bi de markete gidip alışveriş yapmam lazım. öğle yemeği molasında size bakayım demiştim. gideyim de devam edeyim işlere :)

inşallah gelir böyle çok zor zaten alıntı yapamıyorum..

nevın ben de ızledım heyecanla ama cok uzuldum sonra. nasıp olmadı ıste.

belliydi za ten bizde ümitlendik...asıl üzücü olan ne biliyor musun bizim kendi milletimiz nasılda sevindi..facede gördüğüm yorumlardan sonra bu ülke nedne bu halde daha iyi anladım...
kolay gelsin canım...

şimdi haftada sadece cuma günlerimi yazıyoruz spor zamanını ok bu akşam iletirim menümü.öyle belirli bi listem falan yok sebze yemegi ve günlük almam gereken et tavuk ürünü neyse onu tüketiyorum.bebişim var 4 aylık emiyor o yüzden şok tek çeşit beslenmeden kaçıyorum

selam kızlar kürkçü dükkanına geri döndün. 82 kilodan tekrar 100lere çıkınca yeniden merhaba dedim. birkaç denemem oldu ama sizsiz bir hüsran oldu tabiki. umarım şimdi daha başarılı olurum.

günaydın canım...bak heme gitmiş ödemdi o zaten..afferin benim kuzuma tatilde bile dikkat etmiş...beğen butonu kaldırdılarsa kötü oldu bence...

nevincim nasılsın. nasıl gidiyor. özledim valla sizleri buraları. insanın diyet dışında da gelesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…