- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Benim dizler de çok fena ;( ÖZellikle oturup kalkarken..Zaten yere oturdummu dakikalarca sürer kalkmam ;(
İyi geceler,
nursenam,geçmiş olsun.Allah hayırlı şifalar versin,çektirmesin inşallah...
Çok şükür sağlıklı iki evladın var lütfen kimseyi takma...Konuşanlarmı gelip büyütecek çocuğunu..
İlla erkek çocuk zihniyetini anlayamıyorum...Kız olsun çamurdan olsun derdi anneciğim...
Esracığım,kusura bakma yanlış hesaplamışım..Tüm çabama rağmen yine listeye girdin ama)
Baharcığım, listeye girmek istediğini belirtmediğin için eklemedim..Haftaya 125 kiloyla girersin inşallah listeye)
Bundan sonra Esra ilgileniyor bilgine...
asucum,tarhana yapıcaksınız demek..Kolay gelsin...ben bu yıl yapmayacağım geçen yıl yapmıştım hala 2 kavanoz duruyor...Bir de kayınvaldem bu yıl Uşağa gidecek ordan getiririm sana dedi yapma dedi
Ben söz dinleyen gelinim
filizciğim,sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim..
güle güle canım, iyi eğlenceler...
kitapları sormuşsun, 5333 bana fazla katı geldiği için kaldırdım kitaplığa. sen sevebilirsin ama, uyuyor senin beslenme sistemine. afiyetle diyetin de beni bırakmamaya ikna etmesini ve sağladığı motivasyonu sevdim. ondan daha çok fayda sağladım. çantamda taşıyacağım sanırım. tavsiye ederim.
Elizcim selam, daha iyi olmana sevindim canım. umarım kararın da hayırlara vesile olur, zaten kısmetinizde varsa olacaktır. benim eşim dubaiye gidecekti tanıştığımız ilk dönem, 2 yıl kalması gerekiyordu işle ilgili. benim de okul vardı, mümkün gözükmüyordu ikimiz için hiçbir şey. evini falan kapadı, biletler hazırdı; bi anlaşmazlık oldu gitmedi. biz 1 yıl sonra evliydik :))
senin de bence kendinle ilgili çok değil, en fazla 1 yıla ihtiyacın var iş konusunda falan. eski damat namzetinin öyle 1-2 yıl bekleyemeyecek kadar acelesi yoksa kesin birleşirsiniz siz, demedi deme :) sen bence biraz panik olmuşsun hayatın belirsiz, onu da oyalamak istemiyorsun diye ama gerçek hisler için 2-3 yıl beklemek hiç de zor değil. çünkü çok saygı duyduğun, değer verdiğin belli. bu devirde ne yazık ki zor bulunuyor böyle duygular, bunu da göz ardı etme canım. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
ay annene inanamadım ya
benimki de 69 kg. 70 olunca panik oluyor. annedir yine de dememek lazım bi şey, evet
Bu sabah da pek keyifliyim. Mesaj üstüne mesaj yazıyorum
Dün gece babamla klasik akşamlarımızdan olan türkü, türk sanat müziği söyleme ritüelimizi gerçekleştirdik yine
O çalıyor ben söylüyorum, o çalıyor beraber söylüyoruz, sonra ben çalamıyorum akşamı rezil ediyorum falan
Annemin ineceği saate kadar çaldık söyledik, karşı komşu teyzeyle amca da duymuş kapıyı çaldılar, biz de gelsek uygunsanız dinlemeye diye. Eğlendik baya
Eskiden apartmanda haftada bir toplanır bir evde çalar söylerdik. Artık eski komşularımız kalmadı ama biz bize yetiyoruz diyelim çok şükür
selamm canım sıkkındı öle saçma sapan bi yeme düzenim olduu
sabah ömlet peynirli
4 zeytin
1 dlm kepek ekmek
arada minik puaça 1 adet
öğlen 1 tabak tavuksuyu çorba
arada
1 kase puding
akşam 1 biber dolma
az önce acıktım nescafe 2sibir arada ile 3 tane form etimek
işte öle yediklerim
canımın sıkkınlığı kanser olan amcam ameliyat olmuştu yoğun bakından çıkmıştı akşam fenalaşıp geri almışlar yoğun bakıma ççok kötüymüş durumu aman ne bilem eşimde yok bişey olsa gidilecek gibi deil off gurbett işte
filizim takma kafana teyzenii allaha havale et çocuğunun olup olmaması allahın takdiri elden ne gelirki
ona kalırsa banada oğlum yok diye habire baskı yapıyolar yani insanlar devamlı birirlerinin özel hayatına müdahele içine giriyolar
eşimin babannesii küçük kızıma altın takarken oğlumun soyunu kurutma peşine bidaha doğur dedi boşşver yanii
milletin aklıyla hareket edecek olsakk işimiz var zaten gurbet yoruyo bizi
bugün kü menüm
sabah
tam buğdaylı sandviç ekmeği ile domates +1 kk kaşar
çay
ara
üzüm
yeşil çay
öğle
mantı 1 porsiyon
ara
1 muz
+2 çatal cheseecake
akşam
1 dilim kavun
ara
1 yeşil elma
1 kase yoğurt
menüm bugün vasat akşamda vicdan yaptım birde eşim geç geldi bende fırsat bu deyip işlerimi yaptım temizledim eve erken gelince.. o sırada yemek vakti geçti iyide oldu öğle mantıya yenildim canım çekti sonrasnda tatlıda eklendi...nefsime yenildim...
tam 4 saat iş güç ütü olunca spora gücüm kalmadı...
eşim yarın mesaideymiş yarın moralim bozuldu valla...
Esram tekrar hoşgeldin canım...
Filizcim sen takma o akrabaları bende de çok var..onlarda kimbilir neler yaşıyorlar biz yuvamızda mutlu olalım...kendimize odaklanalım...
kızlar ben cıkıyorum esracıgımmmmm aldıgın ++ları kısacık surede atmıssın cok cok sevındımmmmm
esram00 selam soyledı hepınıze hem ablasıgıl var mısafır hem baska yogunluklar var ıslerı de cok yogun. oyle olunca gıremıyor
merhaba arkadaşlar ben kkya uzun zamandır bakıyorum fakat zayıflama topigine ilk girdim baya bakındım benim için sanki burası uygun gibi geldi cuma gruplarını pek çözemedimde :) ben 100 kiloyum ve 4 ayda yani oglumun ogumgününe kadar 80 sonrasındada 65 olmak istiyorum 3 gündür diyetteyim sporda yapıyorum kendi çapımda sizlerden destek ve arkadaşlık bekliyorum ....
hoşgeldin canım sende bizim aramıza:)
memnun oldum.....
avatardaki bebek ne kadar tatlı öyleeee......
maşaallah maşaallah.....
ben yerim onu yaaaaa
merhaba arkadaşlar ben kkya uzun zamandır bakıyorum fakat zayıflama topigine ilk girdim baya bakındım benim için sanki burası uygun gibi geldi cuma gruplarını pek çözemedimde :) ben 100 kiloyum ve 4 ayda yani oglumun ogumgününe kadar 80 sonrasındada 65 olmak istiyorum 3 gündür diyetteyim sporda yapıyorum kendi çapımda sizlerden destek ve arkadaşlık bekliyorum ....
inşallah gelir böyle çok zor zaten alıntı yapamıyorum..sağol canım, aslında çok olmasa da yedim ama hareket de edince çok gelmemişti demek ki :) yok ya ben battı balık dediğim anda kilo alıyorum, ikinci porsiyon ya da dilime hayır doyduysak
valla ya, ben beğen butonundan buluyordum geçmişteki yerimi. gelir bence geri, bi ara yine gitmişti geldi.
nevın ben de ızledım heyecanla ama cok uzuldum sonra. nasıp olmadı ıste.
kolay gelsin canım...Evi toparladım biraz, hala yapılacak bir sürü iş var. 3-4 makina çamaşır yıkanacak pufff.
bi de markete gidip alışveriş yapmam lazım. öğle yemeği molasında size bakayım demiştim. gideyim de devam edeyim işlere :)
hoşgeldin aramıza, Allah uzun ömür versin evlatlarına. inşallah azmin daim olur.
her hafta cuma günü öğleye kadar bildirim yapıyoruz, kilomuzu ve haftalık sporumuzu dakika bazlı yazıyoruz. yeni katılanlar 2 hafta düzenli bildirim sonucu listeye giriyor. sen menülerini paylaş şimdilik duruma göre bakarız listeye de.
günaydın canım...bak heme gitmiş ödemdi o zaten..afferin benim kuzuma tatilde bile dikkat etmiş...beğen butonu kaldırdılarsa kötü oldu bence...
nevincim nasılsın. nasıl gidiyor. özledim valla sizleri buraları. insanın diyet dışında da gelesi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?