KIZLAR GÜNAYDIN
Kızlar benim canım çok sıkkın bugün valla dün haberi alınca içimden bişey koptu sanki korkmayın canlarım ben tatile gidemiyorum malesef eşimin izinlerini iptal etmişler valla nasıl üzüldüm size anlatamam dün hep içimde bi sıkıntı vardı sesimi çıkarmıyodum ama sebebi buymuş demekki neymiş bişeyi ne kadar çok istersek olmuyo valla okadar ihtiyacım vardı okdar istemiştim ki nasip olmadı ne diyim sağlık olsun hayırlısı buymuş
Dün zaten sinirimden yedim durdum gerçi öle çok bişey değildi ama normalden biraz fazlaydı neyse kaldığımız yerden devam seneye inşallah zayıf halimle giderim tatile
ben geldimm....sizleri çok özledimmm....
arada net buldukça şöyle bi göz gezdiriyorum....ama yazamıyorum...çokk sayfa birikmiş..ımm ben iyiyim kızlarımda çok iyiler elhamdülillah.... diyete gelincee yapıyorum ama giden hiç bişey yok üstelik 15 gündür hergün bir saat tempolu yürüyüş yapıyorum...88 89 arası sayıyorum yerimde..aranıza bikaç kilo vermiş olarak dönmek istiyorum ama olmuyo malesef böyle uğraşıp hiç bir fark görmeyince moralimde bozuluyo ama pes etmicemm.... eve hala net bağlatamadık...:26:her ay tamam bu ay alıyoruz diyoruz hep bişey çıkıyo erteliyoruz..evdeki hesap çarşıya uymuyo... ama arada baktıkça kıskanıyorum sizi herkesler toplanmış eskisi gibi şen olmuş buralar...neyse kızlar uyandılar gidip kahvaltı hazırlayayım...fırsat bulursam tekrar gelirim inşallah...
edremit yakınlarında köy pazarı vardı yol kenarında. bir sürü şey aldık; incir, çilek, domates, salatalık, yeşil fasulye, kekik, ıhlamur... iyi ki denk geldik yoksa evde sebze meyve yoktu. lezzetliymiş de, sevindim çok :))
amın canım ınsaallah bızım de kucagımız dolsun bır gun sen, ben, bekleyen, dıleyen herkesın ınsaallah
iyi akşamlar kuzucuklarım nasılsınız bakalıııımmben çay demledin bütün foruma benden çaaaayyy
canımın sıkkınlığı kanser olan amcam ameliyat olmuştu yoğun bakından çıkmıştı akşam fenalaşıp geri almışlar yoğun bakıma ççok kötüymüş durumu aman ne bilem eşimde yok bişey olsa gidilecek gibi deil off gurbett işte
zi
Dizim hala aynı malesef
annaa durun la daha kaynana olmadan dizler gidik
pehhh sürahi hanımlar sizi
Bu sabah da pek keyifliyim. Mesaj üstüne mesaj yazıyorum
Dün gece babamla klasik akşamlarımızdan olan türkü, türk sanat müziği söyleme ritüelimizi gerçekleştirdik yine
O çalıyor ben söylüyorum, o çalıyor beraber söylüyoruz, sonra ben çalamıyorum akşamı rezil ediyorum falan
Annemin ineceği saate kadar çaldık söyledik, karşı komşu teyzeyle amca da duymuş kapıyı çaldılar, biz de gelsek uygunsanız dinlemeye diye. Eğlendik baya
Eskiden apartmanda haftada bir toplanır bir evde çalar söylerdik. Artık eski komşularımız kalmadı ama biz bize yetiyoruz diyelim çok şükür
off kızlar laptop bozuldu şarj yerinden şarjı bitene kadar benim pc
eşimde yok 23 üne kadr bakalım tamir etirebilirsek uğrarım tabletide eşim göötürdü isteyimde onu gelirse getirsin o zaman kadar uğramazsam meraklanmayın telden girebilirsem bildirim yaparım öpüldünüz
yok canım sukur bırsey olmadı sagolasın. ayagım zaten buaralar agrıyordu ya doktor kosu yasakladı 4 katı agırlık hıssedersın dedı 80 e kadar kosu yasak. onun dısında tum tahlıllerım ıyı cıktı ınsulın dırencım az da olsa dusmus bundan sonra daha rahat kılo verebılırsın dıye dusunuyorum dedı doktor ama sabır dedı. hormon tahlıllerım de ıyı cıktı. dusmus hormon degerlerı. sadece ıltıhaplı romatızmam kotu. 8 aydır hıc dusmemıs. eger yukselırse ılac kullanırız dedıler kalbe zarar verırmıs cunku ama kortızollu ılacmıs bakalım ınsaallah gerek kalmaz. bu dısında cok guzel dondum doktordan. haftaıcı gıtmıstım senın haberın yok. kılo verdım uzun zaman sonra farkettın mı
tatılın umdugun gıbı gectı mı ?kıtaplarını okudun mu ?
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar.?
Asumanın eşi ufak bir kaza atlatmış. ayak topukların da oluşan kırıktan dolayı bugün ciddi bir operasyon geçirmiş.....
haberiniz olsun diye söylüyorum..girmezse merak etmeyin dualarınızı esirgemeyin lütfen.. asumancığımın isteği..
çok sağol canım bende sizleri özledim.evlilik yıldönümünüzü kutlayamadım.Allah nice nice mutlu ,sağlıklı yıllar geçirmeyi nasibetsin sevdiklerinizle ve cunyırlarınızla birlikte inşallahSelamlar,
bugünü de bitirdik sayılır. işleri biraz kolayladım, akşam yemeğimizi de yedik. ara öğün kaldı bi :)
Nurgül, Dafi abla hoşgeldiniz.
Dafi abla çok sevindim netbookunun düzelmesine, özlüyoruz seni.
Menümü de yazayım bugünkü;
Kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
2 tane salatalık
yeşil çay
öğle;
4 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
2 tane fındık
beyaz çay
ara;
1 fincan sütle kahve
2 tane küçük incir
2 tane fındık
8 tane badem
akşam;
kızartmadan karnıyarık
2 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı bal
yeşil çay
ara;
yarım şeftali, yarım armut
1 yemek kaşığı yoğurt
günü 1200 kalori civarı kapatıyorum. suyu 3,5 litre yaparım, yemekler biraz tuzluydu bugün. hareket çok yok malesef, ev işi ve market alışverişi. fena değildi bugün sanki...
Allah hayırlı şifalar versinMerhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar.?
Asumanın eşi ufak bir kaza atlatmış. ayak topukların da oluşan kırıktan dolayı bugün ciddi bir operasyon geçirmiş.....
haberiniz olsun diye söylüyorum..girmezse merak etmeyin dualarınızı esirgemeyin lütfen.. asumancığımın isteği..
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar.?
sağol canım :)
görüşürüz, Esramma da selamlar :)
hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun :)
Filizcim inşallah tadını çıkarırsınız tatilin, iyi geliyor insana.. havalar serin olsa da kalın bi şeyler alırsın artık yanına. dikkat etmekte fayda var.
kıyamam ben sana, zor olmuş gerçekten. ama sen atlatmışsındır bu sınavı firesiz eminim
Canım umarım şimdi daha iyisindir. yakınına da Allah yardım etsin, hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah. empati yapmamaya çalış, çünkü bazı durumların korkusu ya da üzüntüsü onu yaşamaktan daha zor. insan oğlu her şeye alışıyor, tüm güzellikler de acılar da bi süre sonra anlamsızlaşmaya başlıyor...
Zehracım üzülme, hakkınızda hayırlısı böyledir belki. seneye daha motive bir şekilde gidersin, yeter ki can sağlığı olsun güzel kuzum benim
sağol canım, döndük bile :))
inşallah haftaya hem spor listesinde hem de öbür listede olacağım. bugün yürümeyi planlıyorum hatta :) çok sağol kuzum benim
bu arada acayip sevindim ben senin verdiğin kiloya, devamı da gelecek inşallah hep beraber :)
Zeynepcim hoşgeldin
inşallah bağlanır netiniz de kavuşuruz sana, malum kilolar yalnız çok daha zor veriliyor. bi de topiğin tadı olmuyor biriniz bile olmasanız...
çok kıskandım
ben de böyle olsam keşke, ama dönmekten yatakta uykum kaçıyor. allahtan tatilde yorgunluktan hemen uyudum. inşallah devam eder böyle..
gözün aydın canım, ne güzel baban geliyormuş. bizi de ihmal etme ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?