kızlarrrrrrrrrrrrrrrr harıkasınız yaaaaaaa super rakamlar vermıssınız bır ayda. kat kat artsın ınsaallah esramı ozellıkle tebrık edıyorum harıkasın boyle devam et kuzummmmmm
çok sağol canım bende sizleri özledim.evlilik yıldönümünüzü kutlayamadım.Allah nice nice mutlu ,sağlıklı yıllar geçirmeyi nasibetsin sevdiklerinizle ve cunyırlarınızla birlikte inşallah
inşallah gelir böyle çok zor zaten alıntı yapamıyorum..
belliydi za ten bizde ümitlendik...asıl üzücü olan ne biliyor musun bizim kendi milletimiz nasılda sevindi..facede gördüğüm yorumlardan sonra bu ülke nedne bu halde daha iyi anladım...
kolay gelsin canım...
selam güzeller
hayırlı akşamlar
bir kaç gündür giremedim keyfim yoktu ama okudum hep;
Allah sağlığımızı ve akıl sağlığımızı bozmasın
Asum geçmiş olsun canım gerçekten üzüldümm
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar.?
Asumanın eşi ufak bir kaza atlatmış. ayak topukların da oluşan kırıktan dolayı bugün ciddi bir operasyon geçirmiş.....
haberiniz olsun diye söylüyorum..girmezse merak etmeyin dualarınızı esirgemeyin lütfen.. asumancığımın isteği..
geçmiş olsun canım roöatizma benim 1 yılıma maloldu.ortaokula giderken hastalandım istem dışı hareketler oluyordu elimden bişeyleri düşürüyordum farketmeden ayagım elim hareket ediyordu hastanede yattım..5 yıl penicilin kullandım şükür şimdi iyiyim...sende şifa bulursun inşşallah
Öle kuzum herşeyin hayırlısı ne yapalımgercekten uzuldum canım ya. vardır ınsaallah bır hayr demek ıstıyorum havalar da serınledı dıyordun belkı de keyıf alamayacaktınız ınsaallah seneye cok daha guzel bır tatılınız olur
Canım düşmüşsün geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi teyzenide asla kafana takma kuzum herkes kendi yerini kendi yaparamın canım. herkesın yolu acık olsun kalbı de ınsaallah. kardes gıbı buyuyorsun sonra dusuncesızlık olunca ınsan uzuluyor ıste. ben herkesın cocugunu severım hedıyeler alırım hıc gocunmam kıskanmam ama ısyerımızde bırı var bır o adam benı boyle yıpratıyor bır de bu teyzem. cunku fark var ne bılıyım anlatması zor ıste. ınsaallah benım de kucagım dolsun bır gun de boyle ınsanlar canımı acıtamasın ne dıyım.
dıger teyzelerımı ozlemısım zaten ıyı geldı sohbet vs. domates sosu yapmıslar, bıraz yumurta, koy kaymagı getırmısler sagolsunlar.
bır yıldır gıtmıyorum sırf dıyet bozarım dıye. sıtem ettıler ılla gel bız sana gore yıyecek hazırlarız falan dedıler. guzeldı sadece sabah erken uyanmam gerektı dun de kostur kostur alısverıs ve temızlık yaptım
aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen
Nursena ablacım geçmiş olsun amcana rabbim şifalar versinselamm canım sıkkındı öle saçma sapan bi yeme düzenim olduu
sabah ömlet peynirli
4 zeytin
1 dlm kepek ekmek
arada minik puaça 1 adet
öğlen 1 tabak tavuksuyu çorba
arada
1 kase puding
akşam 1 biber dolma
az önce acıktım nescafe 2sibir arada ile 3 tane form etimek
işte öle yediklerim
canımın sıkkınlığı kanser olan amcam ameliyat olmuştu yoğun bakından çıkmıştı akşam fenalaşıp geri almışlar yoğun bakıma ççok kötüymüş durumu aman ne bilem eşimde yok bişey olsa gidilecek gibi deil off gurbett işte
filizim takma kafana teyzenii allaha havale et çocuğunun olup olmaması allahın takdiri elden ne gelirki
ona kalırsa banada oğlum yok diye habire baskı yapıyolar yani insanlar devamlı birirlerinin özel hayatına müdahele içine giriyolar
eşimin babannesii küçük kızıma altın takarken oğlumun soyunu kurutma peşine bidaha doğur dedi boşşver yanii
milletin aklıyla hareket edecek olsakk işimiz var zaten gurbet yoruyo bizi
Sağolasın yenam hayırlısı olsun artıkYarın akşam yemekli misafirim var...henüz kafam da menü belirlemedim..Umarım yarın misafirlerimin damak tadına uygun mönü oluştururum...
Bugün temizlik yaptım iyi oldu.. bu hafta ev çok dağınık ve pisti
Hiç bişeye ellemeden geçridim haftayı.. Ev halkı da pek rahattı iş yok,düzen tertip yok ses etmediğimden fazla özgürdüler
Zehracığım,tatile gidememenize inan üzüldüm ben de.. ama arkadaşların dediği gibi vardır bunda da bir hayır...
Haftasonları yakın yerlere gitme imkanı yaratabilirsiniz belki...Örneğin cuma akşamı yola çıkarak..umarım öyle bir fırsat yaratabilirsiniz....
İyi geceler diliyorum size...
Kuzum aldığın kararlar hakkında hayırlısı olsunHerkese kocaman günaydııın
Kaç zamandır sıkıntısını çektiğim olayı bitirdim galiba artık. Baktım ki benden henüz evli, mutlu, çocuklu hatun olmaz, daha da fazla bekletip üzmek istemedim o kalbi güzel insanı. Bakalım, tekrar dönmezsek birbirimize artık yalnız bir kızım sanırımBiraz rahatladım, kendimi daha mutlu hissediyorum. Arada bir hüzün çöküyor, bir de bir ablanın bana söyledikleri aklımı kurcalıyor ama sorun olmaz umarım.
Hakkımızda hayırlısı.
Annem de geldi artık minnak torunu bırakıp, sabah tartıldı. Ayy 67.5 olmuşum, 500 gram almışım diyo, ay dedim neyse bulaşmayım annedir ters laf edilmez
Artık düzenim daha da iyi olur inşallah.
Bir de part time iş bulursam ohh değmeyin keyfime
Geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir inşallahselam topik ahalisi:)
geçmişten daha bi haberim henüz......
bende üşütmüş gibiyim, bugün hep dermansızdım
midem bulandı bi ara, şimdide hafif ateşim var, en iyisi gidip bi adaçayı yapmak ve içmek şimdi.....
eşim 1saat önce çıktı evden, bi arkadaşıyla işi varmış, sonrada köpeğine iş yerinde kulübe yapmış,
onun çatısını yapcakmış bugünde:))))
kış gelmeden yapmam lazım dedi, ne alakaysa sanki hemen kar yağacak:)))))))
daha 2-3saattende gelmez heralde eve.....
kanepelerimin altının silinme zamanı gelmişti, eşim evdeyken onları çektirdim bende altlarını sildim bugün, iyi oldu.
birde heryer dağılmışken odayıda bi süpürüp silicem şimdi, birde bulaşık makinesinide bastıkmı bugün işim yok başka.
zaten halim yok bugün, havalar birden soğuyunca oldu galiba......
iyiki varsınız yaaa....
inanın bana terapi gibisiniz bazen.......
bu arada yenamda hiç uğramamış kkya daha......
nerelerde acaba?? iyidir inşaallah.....:44:
herkesleri öptüm
afiyet olsun canım
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar.?
Asumanın eşi ufak bir kaza atlatmış. ayak topukların da oluşan kırıktan dolayı bugün ciddi bir operasyon geçirmiş.....
haberiniz olsun diye söylüyorum..girmezse merak etmeyin dualarınızı esirgemeyin lütfen.. asumancığımın isteği..
Günaydın güzellerr
herkesler iyimi??
bende moda aynı iş yoğun
Esram günaydın
Asum eşin inşallah bugün biraz daha iyidir canım
Günaydın Yasemin ablacım,
geç gördüm mesajını, kusura bakma
hayırdır yasemın ınsaallah kotu bırsey yoktur gecer ınsaallah canım. modun yukselır umarımmmmmm
duaların ıcın de ıcten bır amın dılıyorum hepımız ıcınnnnnnnn
aldım canım hemde kaç verdim kaç aldım. hayatım daha yeni düzene giriyor. dukana başladım umarım güzel olur. ayrıca gebelik istiyorum oğlana kardeş gelsin artık dimi.nerelerdesin sen iyiyim sen nasılsın ?demek tekrar aldın ben hiç veremedim aynı yerde sayıyorum işte...
şeytan aldı götürdü :)SELAM KUZULAR
Napıyonuz bakem ben ölüyom kurtarın beniiiiii işler üstüme üstüme geliyo valla beynim agrıdı resmen geçmiş okuyamıyorum ne olur kusura bakmayın neler oluyo onuda merak ediyorum ama vaktim yok neyse ben kaçıyorum öpüyorum hepinizi kızlar
Bu arada benim begen butonlarım halen yok ortada anlamadım:44::44::44:
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar.?
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar.?
selam kızlar kürkçü dükkanına geri döndün. 82 kilodan tekrar 100lere çıkınca yeniden merhaba dedim. birkaç denemem oldu ama sizsiz bir hüsran oldu tabiki. umarım şimdi daha başarılı olurum.
ii akşamlarr bebüüşlerrüümmmm
annemdeyim 3 gün diye geldim 1hafta oldu eşimin işi uzamış, işime gelmedi değil tabisiiii
hazır gelmişken anacumun konservelerini,dondurucuya atacaklarınıd hallettik yorulduk valla
ablamda geldi onunda bebiş var benimde baya zor oldu bizimi kucak istiyor o da yeni yürüyor
gerisini tahmin edin artıkın
evimi özledim ne kadar anne evi olsada insan bi yerden sonra sıkılıyor
öpüyoruz hepinizi
selamun aleyküm kızlaar ben geldim
zaten biryere gitmemiştim.hep burdaydım sizi okudum ama yazamadım. şükür netbukum düzeldi artık yazabilirim.
şimdi çıkmam lazım
selam güzeller
Allah sağlığımızı ve akıl sağlığımızı bozmasın
Günaydınlar,
herkese güzel bir gün diliyorum. tatilde erken yatıp kalkmaya alışmak iyi oldu, artık eşimle kalkıyorum. umarım hep böyle devam eder.
Geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir inşallah
belirli birşey yok filizcim belirsizlikler bazen can sıkabiliyor ama hayat mücadelesi devam..
Hepimiz modumuzu yüksek tutmalıyız.
Sağol kuzum Allah razı olsunhoşgeldin o zaman tekrardan:)
hiç biyer insanın kendi evi gibi olmuyo hakkaten canım.....
herkes yerinde iyi olsun inşaallah hep dimi......
ellerinize sağlık bu arada.....
oğluşunuda avatardan görmek çok mutlu etti beni:)
öpüyorum tatlış keratayıda, senide kocaman:)
aleyküm selam dafi ablacığım......
hadi gözünaydın düzelmiş netbukunda:) sevindim.....
bizde laptop aldık, masa üstümüz oldukça rahat olduğundanmıdır nedir ne eşim ne ben laptoba el sürdüğümüz yok
rahat 2hafta oldu, içerde dolapta duruyo öyle laptop:))))
öpüyorum ablacığım......
amin....
inşaallah....
sonra darısıda bana inşaallah:)))
sağol bitanem benim......
daha iyiyim, bitki çaylarıyla orta halli gidiyoruz bakalım şimdilik....
havalar birden soğuyunca oldu galiba......
sanada çok çok kolay gelsin tatlım.....
Allaha emanet olasın, öpüyorum.......
aynen ablacım......
öptüm ablam senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?