Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese selamlar;

Kızlar yine çok yoğun bir hafta geçirdim.İş ev arası mekik dokudum ama haftasonumu güzel değerlendirdim.Maaile pikniğe gittik.Bugün ablamları uğurladım.İş yerindeki işler hala daha çok yoğun.Aslında yarın işe gitmek istemiyorum ben yoruldum sıkıldım...
Teyzemler ısrarla kurbanda istanbula gel diyorlar bi ihtimal belki giderim bilemiyorum.

Bu son günlerde canım sıkkın modum düşük ama diyet bozulmadı.

Bugünkü menüm

sabah
bir kase special k

öğlen
bir posiyon tavuk eti haşlama
bir kadar yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık

akşam
bir tavuk eti
3 kaşık bulgur pilavı
bir kase yoğurt

ara
bir az şekerli türk kahvesi
bir bardak yarım yağlı süt

45 dk leslie yaptım ama canım hiç istemeye istemeye.Suyumu söylersem Filiz bana uçar:18:

Az ve eksik bir menü farkındayım toparlıcam inşallah

selamun aleyküm kızlaar
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
asunun eşinede acil şifalar diliyorum. bugün daha iyidir inşallah.

Günaydınlar,
herkese güzel bir gün diliyorum. tatilde erken yatıp kalkmaya alışmak iyi oldu, artık eşimle kalkıyorum. umarım hep böyle devam eder.

çok sağol canım bende sizleri özledim.evlilik yıldönümünüzü kutlayamadım.Allah nice nice mutlu ,sağlıklı yıllar geçirmeyi nasibetsin sevdiklerinizle ve cunyırlarınızla birlikte inşallah

Çok sağol Dafi ablacım, amin inşallah.

Günaydın güzellerr

herkesler iyimi??

bende moda aynı iş yoğun

Esram günaydın

Asum eşin inşallah bugün biraz daha iyidir canım

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hepımıze guzel mutlu bır gun dılıyorummmmm

menum:

berguzar korelın tarıfını yanlıs anlamıs olsam da yaptım

ac karnına ıncırlı kayısılı su
ıncırını ve kayısısını da yedım
bır bardak yarım yaglı sut

ıse gelınce 500 ml ılık su, bır kk beyaz peynırlı tost tam bugdaylı ekmekten ıkı dılım, yarım domates, bır salatalık, uc dort adet roka, ıkı marul

500 ml ılık su yarım bardağı alkali olarak.

oglen: yemekten once bır bardak su, ıkı marul, dort roka, bır adet kıymalı-pırınclı dolma, bır bardak ayran, 4 kasık bıber/kabak kızartması activry de yapmıstım, ıkı catal kavun, bır salatalık

bır bardak ılık su

ara: avuc ıcı buyuklugunde bır adet tarhana ( daha once de anlatmıstım tarhana corbası ıcın kullanılan tarhanın cerez gıbı yemeklık olarak yapılmıs halı bu, ıcınde yarma ve yogurt var ), 500 ml ılık su, bır seftalı

500 ml ılık su, acık sekersız cay

bır bardak ılık su yemekten once

aksam: 17:45 ısyerınde ısıtıp yedım

bır salatalık, 4 kasık esmer bulgurdan bulgur pılavı, 5 kasık taze fasulye, bır kutu ayran, ıkı roka, ceyrek maydonoz

cıkısta bır bardak su

spor salonunda spora gıttım ıs cıkısı.

bır bucuk saat spor + 40 dk tempolu yuruyus eve.

spor salonunda maden suyu ıctım.

yatmadan bır bardak su

toplam sporum 130 dk, toplam su 3 lt

saat onda uyudum dus yapıp, yorgunluk vardı uzerımde. sabah da 5 bucukta kalktım yemeklerımı koydum cantama, kahvaltıyı hazırladım, bakımlarımı yaptım hazırlandım ve ıse geldımmmmm ancak yetısıyorum kokos olmak zaman alıyor yaaaaaaa

ya yıne umutluydum ben bu kez. ama bu tur oylamalarda sıyaset donuyor cok fena. eurovision ıcın bıle neler oluyor yanı kaldı kı olımpıyat. ustelık karsıdakı ulkeler her anlamda bıze gore guclu adaylardı. ben de cok uzuldum suat kılıc tweet atmıs kına stogu tukendı dıye. hakıkaten oyle olmus. resmen sevınmıs ınsanlar. ya ben akp lı degılım savunmam yanı ama bu olımpıyat onların basarı olmayacaktı ya da basarısızlıgı. bu ulkenın organızasyonu bu ya. ne cahıllık ne körü korune bır dusmanlık. en buyuk dusmanlıgı bız kendımız yapıyoruz ben de cok uzuldum gercekten

hayırdır yasemın ınsaallah kotu bırsey yoktur gecer ınsaallah canım. modun yukselır umarımmmmmm

duaların ıcın de ıcten bır amın dılıyorum hepımız ıcınnnnnnnn

yaaaaaaaaa cok uzuldum cok cok gecmıs olsun asumana selamlarımızı dualarımız ılet lutfen. acıl sıfalar versın ınsaallah RABBIM

benım henuz o boyuta gelmedı ama ellerım de gucsuzluk var ellerımı sıkamıyorum mesela odem var gıbı oluyor anlayacagın. ınsaallah daha kotulesmez. Tsk ederım bır saglıkcı olarak senden ogreneceklerım var aslında bu konuda. Ustelık basından da gecmıs hastalıklar konusunda basıma gele gele az cok bılgılendım de bu konuda bılgım yok.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum benim yine işler yogun ama yinede geçmişi okudum çok şükür yoksa aklım burda takılı kalıyo kızlar hepinizi çok öpüyorum diyete devam hatta şu işler azalsın bende menülerimi paylaşıcam artık tekrar görüşürüz
gercekten uzuldum canım ya. vardır ınsaallah bır hayr demek ıstıyorum havalar da serınledı dıyordun belkı de keyıf alamayacaktınız ınsaallah seneye cok daha guzel bır tatılınız olur
Öle kuzum herşeyin hayırlısı ne yapalım
Canım düşmüşsün geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi teyzenide asla kafana takma kuzum herkes kendi yerini kendi yapar
Nursena ablacım geçmiş olsun amcana rabbim şifalar versin
Sağolasın yenam hayırlısı olsun artık
Kuzum aldığın kararlar hakkında hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir inşallah

Ayyy çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah hemen düzelir Asuman ablacım geçmiş olsun

hayırdır yasemın ınsaallah kotu bırsey yoktur gecer ınsaallah canım. modun yukselır umarımmmmmm

duaların ıcın de ıcten bır amın dılıyorum hepımız ıcınnnnnnnn

belirli birşey yok filizcim belirsizlikler bazen can sıkabiliyor ama hayat mücadelesi devam..

Hepimiz modumuzu yüksek tutmalıyız.

kızlar bu ara nursenada uğramıyor. tableti olmadığı içinmi ki :44:amcası nasıl oldu acaba :44: Rabbim hayırlı şifalar versin

Son düzenleme:
Kızlar

mehtappp' ın modemi bozukmuş o yüzden de uzun süre girememiş listede olup olmadığımı bilmiyorum ama haber verirsen kk ya sevinirim dedi.bilginize

nerelerdesin sen iyiyim sen nasılsın ?demek tekrar aldın ben hiç veremedim aynı yerde sayıyorum işte...
aldım canım hemde kaç verdim kaç aldım. hayatım daha yeni düzene giriyor. dukana başladım umarım güzel olur. ayrıca gebelik istiyorum oğlana kardeş gelsin artık dimi.
şeytan aldı götürdü :)

çok geçmiş olsun çok üzüldüm

selamlar.....

bugün pazara gidicem bi ara kızlar.....
sonrada iş güç işte ve aynı şeyler yine bugün.....

öperim herkesleri

çok üzüldüm gerçekten((((
çok geçmiş olsun ablacığım......
Rabbim acil şifalar versin inşaallah, hayırlar ferahlıklar versin inşaallah.....
içimdende dua ettim asuman ablacım kaç kere.....
inşaallah biran önce herşey yoluna girer, ve bugün daha iyidir inşaallah eşin ablacım......
yenam sende çok sağol bize ilettiğin için, benden asuman ablama ve eşine telden tekrar görüşürsen selam iletirmisin unutmazsan eğer, zor olmazsa eğer tabiki senin içinde ablacım.....
yenamıda, asuman ablamıda kocaman öpüyorum
iyiki varsınız........

selam kızlar kürkçü dükkanına geri döndün. 82 kilodan tekrar 100lere çıkınca yeniden merhaba dedim. birkaç denemem oldu ama sizsiz bir hüsran oldu tabiki. umarım şimdi daha başarılı olurum.

hoşgeldin o zaman tekrardan:)

hiç biyer insanın kendi evi gibi olmuyo hakkaten canım.....
herkes yerinde iyi olsun inşaallah hep dimi......
ellerinize sağlık bu arada.....
oğluşunuda avatardan görmek çok mutlu etti beni:)
öpüyorum tatlış keratayıda, senide kocaman:)

selamun aleyküm kızlaar ben geldim
zaten biryere gitmemiştim.hep burdaydım sizi okudum ama yazamadım. şükür netbukum düzeldi artık yazabilirim.
şimdi çıkmam lazım

aleyküm selam dafi ablacığım......

hadi gözünaydın düzelmiş netbukunda:) sevindim.....

bizde laptop aldık, masa üstümüz oldukça rahat olduğundanmıdır nedir ne eşim ne ben laptoba el sürdüğümüz yok
rahat 2hafta oldu, içerde dolapta duruyo öyle laptop:))))

öpüyorum ablacığım......

selam güzeller

Allah sağlığımızı ve akıl sağlığımızı bozmasın

amin....

Günaydınlar,
herkese güzel bir gün diliyorum. tatilde erken yatıp kalkmaya alışmak iyi oldu, artık eşimle kalkıyorum. umarım hep böyle devam eder.

inşaallah....
sonra darısıda bana inşaallah:)))

Geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir inşallah

sağol bitanem benim......
daha iyiyim, bitki çaylarıyla orta halli gidiyoruz bakalım şimdilik....
havalar birden soğuyunca oldu galiba......

sanada çok çok kolay gelsin tatlım.....
Allaha emanet olasın, öpüyorum.......

belirli birşey yok filizcim belirsizlikler bazen can sıkabiliyor ama hayat mücadelesi devam..

Hepimiz modumuzu yüksek tutmalıyız.

aynen ablacım......
öptüm ablam senide

Sağol kuzum Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…