Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar...

herkes iyidir inşallah...

Dafi ablam da gelmiş özledik...

NUrsena nın pc yok sanırım görünmüyor eşi de yok iyice sıkılacak evde canımya..

Yasemin abla,Zehra,Esramm00 kolay gelsin...işler bitmez...

Meyracım
pazar gezmesi güzelde araban yoksa taşıması zor tek başına..kolay gelsin bacım...

Esracım güne erken başlamışsın senin için verimli olur inşallah...

ıyıyım canım sukur bırsey olmadı buyuk bır tehlıke atlattım yıllar oldu amelıyattan bu yana ama boyle bırsey olmamıstı hem de evın ıcınde dustum zaten o sabah da aksılıkler bıtmedı bulasık makınasına takılı olan uclu yanmıs ıyı kı makına bozulmamıs elektrıge bırsey olmamıs ardından sularımız kesıktı dokme su ıle degırmen dondurmek hesabı sısede su ıle mısafır agırladım.

ıslerın cok yogun buaralar. nasıl faydamız olur nasıl modunu yukseltırız bılemıyorum canım kendıne dıkkat et

belirli birşey yok filizcim belirsizlikler bazen can sıkabiliyor ama hayat mücadelesi devam..

Hepimiz modumuzu yüksek tutmalıyız.

haklısın zaman zaman hepımızın yasadıgı seyler. ALLAH hayırlı kararlar vermeyı nasıp etsın guzel seylere kavustursun ınsaallah hep guc hep sabır ve hep umut dılıyorum hepımız ıcın. hayat zor, kılo vermek zorrrrrrrr

Slm kızlar telden giriyorum pc cuma akşam bozuldu haftasonu tamire gitcek telden pek giremeyebilirm afacan tel gördumu almak icin paralıyo kendini ama cuma bildirm yaparim pc gelene kadar boyle olck malesef opuyorum hepinizi

sağol meyracım.bizim masa üstü var ama ben ona hiç oturmuyorum.eşim kullanıyor. dizlerimdeki sorundan dolayı sandalyede oturmak işkence oluyor bana

KiZlar mrb nbrsiniz bugun 5 saatlik seker yuklemesi yaptirdim 2 gun snr aliorum sonuclari bugun menumu yazmiycam cunku kotu seyler yedim😄yrn gorusuruz

hayırlı akşamlar herkese..eve gel o şu bu derken bu saat oldu şimdi oturdum...
pekmezli tam buğday unlu kek yaptım..içinde sızma zy var o biraz koktu sanki.kuru incir kuru kayısı ve fındık...beyaz un hiç koymadım nasıl oldu tadına bakmaya korkuyorum eşimde illa güzel olmuş der bozulmım diye..yarın sabah bakıcam tadına...

Asuman ablacım eniştemiz daha iyidir inşaAllah...

menüm

sabah
tambuğday unlu sandviç ekmeği
1,5 kk peynir
domates
şekersiz çay

ara
150 g üzüm
yeşil çay

öğle
5 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık kuru fasulye
cacık

ara
1 muz

ara
1 kase yoğurt
1 pkt sunta püskevit şu tatsıztuzsuz olan.yoğurdun içinde bekleyince fena olmuyor..

akşam yani şimdi
1 çanak salata
80 g ton balığı (yağını iyice süzdüm)

canım yemek istemedi...

eltim karadeniz usulü kara lahana sarması gönderdi amaaa yapamam ya unuttum ondan 1 tane yedim küçük parmak büyüklüğünde...hatta benim küçük parmağımdan bile küçüktü..baya masumlaştımı ben böyle yazınca...ki ben çokkk severim yoğurtla...

Burcu inşallah tahlilin olumsuz çıkmaz canım öyle bile olsa diyetine uyarsın ve iyi olursun inşaAllah...

görüşmek üzre...

nevincim seni oldukca azimli görüyorum. aynen böyle devam et canım.kekin de bence çok güzel olmuştur. ben kendime hep öyle yapıyorum.poçayıda tam buğday unu kepekli un karışımıyla yapıyorum gayet güzel oluyor. ramazanda erişteyaptım börek yaptım normal undan tek farkı kakaolu gibi olmasıydı

Selamlar,

Nasılsınız? ben yoğun bi gün geçirdim. eve de geç geldim, şimdi fırsat buldum oturmaya. bugün vergi dairesinde işler vardı biraz, sonra alışveriş için gezindim biraz. pek bi şey bulamadım ama bi yerde indirim vardı vücut analizi yapan tartı aldım. spor salonu ve diyetisyenlerdeki kadar kaliteli olacağını sanmıyorum ama en azından fikir verecektir. yarın sabah aç karna tartılmak için can atıyorum :)

Bugün foruma da bakamadım pek. Nevincim, Filizcim kulaklarımı çınlatmışsınız, sağolun

Hazır gelmişken menümü yazayım;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
1 tane salatalık
bitki çayı

ara
1 tane armut
1 fincan sütle kahve

öğle
1 tane kızartmadan karnıyarık
2 dilim kepekli ekmek
beyaz çay

ara
1 tane cici bebe biskuvi
10 tane badem
1 tane activia
1 tane kuru incir

akşam
4 kaşık zeytinyağlı fasulye (sonuydu şükür tencerenin)
4 kaşık zeytinyağlı ıspanak
4 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
yeşil çay

günü 1300 kaloriyle kapıyorum, 3 litre civarında suyum var. bugün 35 dakika yürüdüm koşu bandında toplam 2.7 km kadar.

tşkler cnm olumsuz bırsey cıkacagını pek sanmıorum umarım umdugum gıbı olur...

hosgeldin
Elizzz avatarını çok kıskanmıştım, bence benimki daha fit

inşallah biz de inceliriz böyle, çok heveslendim :)
ay ama gerçekten seninki daha fitmiş esra :)

Çok teşekkür ederim filizcim iyi dileklerin için

yaaaaaaaa baba kız olayına bak ya resmen fasıl yapmıslarrrrrrrrrrr maasallah sıze valla maasallahhhhhhhhh
sagol canım :)
cok şükür yaa, böyle günlerimiz çok oluyor bizim
hosgeldin aramıza
insallah verebilirsin fazla kilolarını bizlerle beraber
selam kızlar kürkçü dükkanına geri döndün. 82 kilodan tekrar 100lere çıkınca yeniden merhaba dedim. birkaç denemem oldu ama sizsiz bir hüsran oldu tabiki. umarım şimdi daha başarılı olurum.
bir kez yaptıysan, yine yapabilirsin
oh ne güzel vakit geçirmişsiniz:)

ben küçükkende bazen dayım ud çalardı, bende söylerdim:)))))
hepte aynı şarkıyı söylerdim, sevemedim kara gözlüm, ozamanın hit parçasıydı:)))
ay ben hala söylüyorum aynı şarkıyı, o nolucak meyram

Çok üzüldüm... Dualarım onlarla olacak, inşallah şimdi biraz daha iyidir

Kızlar merhabalar.
Çok önemsemediğim, size de bahsetmediğim baş ağrım vardı benim neredeyse her gün olan ve hafif şiddette seyreden.
Bu ağrı son iki haftadır üç dört kez aşırı şiddetlendi, göz açtırmadı bana.
Bu sabah nörologa gittim. O da beyin mrı ve kan tahlili istedi. yarın kanı vericem, perşembe de mr çekilcek bakalım.
Sonuç zaten tertemiz çıkacak inanıyorum da, doktorun istediği olsun bakalım

elizcim geçmiş olsun bencede temiz çıkacak gerginlik ağrısıdır o

bugun dayanamadım merak ettim tartıldım :) 2,5 kilo vermişim ....bugunku menüm....

sabah

2dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
1 yumurta
1domates salatalık yeşilligim yoktu bugun

arada

çok küçük bi elma 2 tane incir

öglen

1porsiyon kabak yemeyi
3kaşık yogurt
2 dilim ekmek

arada

unuttum yemeyi :))

akşam
5 kaşık yagsız tavuklu bulgur pilavı
2 kaşık kadar kabak yemegim vardı
3 4 kaşık da yogurt
1 domates salata yapacak vaktim olmadı....

spor

sabah 80 dakika akşamkini yapamadım bugun kışlık hazırladım

Gunaydin kizlar az gecmise daldim asu gecmis olun dualarimiz seninle dafi hosgeldin beni sorack olursaniz laptop bozuldu tabletten idre ediyorum artik diyet guzel dun butun gun koca yok y sikintidn odlarin yerini deistirem diye uyrastim ne derdimeyse tuttum koc grdrobu soktum tabi geri kurmadim komsumu cgirdim beceremedik tabi kocasi anahtr vermeye kapiyi caldi bkti halledemiyoz adam el atti 2dkkda yapti esime soyledim cildirdin sen astin artik diyo normal kdinlr gibi orgu or bulasik yika ne derdin var mnyklik bedava sanki yeni ev tasimis gibi oldum neyse cok guzel olu sukur amma banada spor oldu yorgunluktn uyuyamadim namazimi kilip ytayim bari opuldunuz canocanlar

hepinize selamlarr :) hatunlar giremiyorum kaç gündür inanın felaket yoğunum birinci sınıfları okutuyorum bir de kaymakamın bebesi bende düşünün artık halimi sürekli okula geliyor ve okulda bir gerginlik oluyor haliyle:
ev dersen öylesine bebek de küçük olunca yoruluyorum. sporum haftasonu yaptıgımla kaldı inşallah bir ara yine yapabilirim. diyetim iyi gidiyor yine uğrarım öptüümm

elızcıgım gecmıs olsun bıze sonucları haber et canım opuyorummmmm

abooooooo canını cıkarmıssın ben de boyleyımdır gercı. cok severım degısıklık yapmayı. bu evım dar oyuzden kıpırdayamıyorum ama dıger oturdugum evlerde sureklı fıldır fıldır degıstırırdım ogrencıyken bıle boyleydım. bana cok guzel bır enerjı verıyor sana da vermıstır emınım. gule gule otur yenı evınde dıyeyımmm

ben tatıl sonrası ev ıslerıne gomuldun dıye dusunmustum canım. ıslerını halletmıssın tartını da gule gule kullan ben de aldım oyle bırsey. su agırlıgı, kas agırlıgı, yag agırlıgını gosterıyor nekadar dogrudur bılemem sonucta dıyetısyenlerdekı gıbı profesyonel degıl ama yıne de guzel motıve edıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…