KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum benim yine işler yogun ama yinede geçmişi okudum çok şükür yoksa aklım burda takılı kalıyo kızlar hepinizi çok öpüyorum diyete devam hatta şu işler azalsın bende menülerimi paylaşıcam artık tekrar görüşürüz
Öle kuzum herşeyin hayırlısı ne yapalım
Canım düşmüşsün geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi teyzenide asla kafana takma kuzum herkes kendi yerini kendi yapar
Nursena ablacım geçmiş olsun amcana rabbim şifalar versin
Sağolasın yenam hayırlısı olsun artık
Kuzum aldığın kararlar hakkında hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir inşallah
Ayyy çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah hemen düzelir Asuman ablacım geçmiş olsun
belirli birşey yok filizcim belirsizlikler bazen can sıkabiliyor ama hayat mücadelesi devam..
Hepimiz modumuzu yüksek tutmalıyız.
sağol meyracım.bizim masa üstü var ama ben ona hiç oturmuyorum.eşim kullanıyor. dizlerimdeki sorundan dolayı sandalyede oturmak işkence oluyor banaaleyküm selam dafi ablacığım......
hadi gözünaydın düzelmiş netbukunda:) sevindim.....
bizde laptop aldık, masa üstümüz oldukça rahat olduğundanmıdır nedir ne eşim ne ben laptoba el sürdüğümüz yok
rahat 2hafta oldu, içerde dolapta duruyo öyle laptop:))))
öpüyorum ablacığım......
nevincim seni oldukca azimli görüyorum. aynen böyle devam et canım.kekin de bence çok güzel olmuştur. ben kendime hep öyle yapıyorum.poçayıda tam buğday unu kepekli un karışımıyla yapıyorum gayet güzel oluyor. ramazanda erişteyaptım börek yaptım normal undan tek farkı kakaolu gibi olmasıydıhayırlı akşamlar herkese..eve gel o şu bu derken bu saat oldu şimdi oturdum...
pekmezli tam buğday unlu kek yaptım..içinde sızma zy var o biraz koktu sanki.kuru incir kuru kayısı ve fındık...beyaz un hiç koymadım nasıl oldu tadına bakmaya korkuyorum eşimde illa güzel olmuş der bozulmım diye..yarın sabah bakıcam tadına...
Asuman ablacım eniştemiz daha iyidir inşaAllah...
menüm
sabah
tambuğday unlu sandviç ekmeği
1,5 kk peynir
domates
şekersiz çay
ara
150 g üzüm
yeşil çay
öğle
5 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık kuru fasulye
cacık
ara
1 muz
ara
1 kase yoğurt
1 pkt sunta püskevit şu tatsıztuzsuz olan.yoğurdun içinde bekleyince fena olmuyor..
akşam yani şimdi
1 çanak salata
80 g ton balığı (yağını iyice süzdüm)
canım yemek istemedi...
eltim karadeniz usulü kara lahana sarması gönderdi amaaa yapamam ya unuttum ondan 1 tane yedim küçük parmak büyüklüğünde...hatta benim küçük parmağımdan bile küçüktü..baya masumlaştımı ben böyle yazınca...ki ben çokkk severim yoğurtla...
Burcu inşallah tahlilin olumsuz çıkmaz canım öyle bile olsa diyetine uyarsın ve iyi olursun inşaAllah...
görüşmek üzre...
hayırlı akşamlar herkese..eve gel o şu bu derken bu saat oldu şimdi oturdum...
pekmezli tam buğday unlu kek yaptım..içinde sızma zy var o biraz koktu sanki.kuru incir kuru kayısı ve fındık...beyaz un hiç koymadım nasıl oldu tadına bakmaya korkuyorum eşimde illa güzel olmuş der bozulmım diye..yarın sabah bakıcam tadına...
Asuman ablacım eniştemiz daha iyidir inşaAllah...
menüm
sabah
tambuğday unlu sandviç ekmeği
1,5 kk peynir
domates
şekersiz çay
ara
150 g üzüm
yeşil çay
öğle
5 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık kuru fasulye
cacık
ara
1 muz
ara
1 kase yoğurt
1 pkt sunta püskevit şu tatsıztuzsuz olan.yoğurdun içinde bekleyince fena olmuyor..
akşam yani şimdi
1 çanak salata
80 g ton balığı (yağını iyice süzdüm)
canım yemek istemedi...
eltim karadeniz usulü kara lahana sarması gönderdi amaaa yapamam ya unuttum ondan 1 tane yedim küçük parmak büyüklüğünde...hatta benim küçük parmağımdan bile küçüktü..baya masumlaştımı ben böyle yazınca...ki ben çokkk severim yoğurtla...
Burcu inşallah tahlilin olumsuz çıkmaz canım öyle bile olsa diyetine uyarsın ve iyi olursun inşaAllah...
görüşmek üzre...
hosgeldintşkler cnm ..
kızlar merhaba dun aksam dondum tatılden fırsatım olmadı ınternete gırıcek umarım herkes ıyıdır ben bı geldım 3kılo almısım sabah kalkar kalmaz spor ve dıyete basladım halbukı ölüorum uykusuzlukdan yorgunlukdan..gecmısı okuyayım dedım 23 sayfa dedım once yazayım sonra yavas yavas okurum...
ay ama gerçekten seninki daha fitmiş esra :)Elizzz avatarını çok kıskanmıştım, bence benimki daha fit
inşallah biz de inceliriz böyle, çok heveslendim :)
Çok teşekkür ederim filizcim iyi dileklerin içincanım elız konusunda sana kesınlıkle katılıyorum nasıl ıfade etsem dıye dusunurken senın mesajını gordum cok guzel anlatmıssın bence dıkkate almalısın elızcıgım. sen sadece bıraz panıklemıssın bence. zamana bırak bır kac ay, sekıllenecektır zaten.
sagol canım :)yaaaaaaaa baba kız olayına bak ya resmen fasıl yapmıslarrrrrrrrrrr maasallah sıze valla maasallahhhhhhhhh
hosgeldin aramızamerhaba arkadaşlar ben kkya uzun zamandır bakıyorum fakat zayıflama topigine ilk girdim baya bakındım benim için sanki burası uygun gibi geldi cuma gruplarını pek çözemedimde :) ben 100 kiloyum ve 4 ayda yani oglumun ogumgününe kadar 80 sonrasındada 65 olmak istiyorum 3 gündür diyetteyim sporda yapıyorum kendi çapımda sizlerden destek ve arkadaşlık bekliyorum ....
bir kez yaptıysan, yine yapabilirsinselam kızlar kürkçü dükkanına geri döndün. 82 kilodan tekrar 100lere çıkınca yeniden merhaba dedim. birkaç denemem oldu ama sizsiz bir hüsran oldu tabiki. umarım şimdi daha başarılı olurum.
ay ben hala söylüyorum aynı şarkıyı, o nolucak meyramoh ne güzel vakit geçirmişsiniz:)
ben küçükkende bazen dayım ud çalardı, bende söylerdim:)))))
hepte aynı şarkıyı söylerdim, sevemedim kara gözlüm, ozamanın hit parçasıydı:)))
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar.?
Asumanın eşi ufak bir kaza atlatmış. ayak topukların da oluşan kırıktan dolayı bugün ciddi bir operasyon geçirmiş.....
haberiniz olsun diye söylüyorum..girmezse merak etmeyin dualarınızı esirgemeyin lütfen.. asumancığımın isteği..
elizcim geçmiş olsun bencede temiz çıkacak gerginlik ağrısıdır oKızlar merhabalar.
Çok önemsemediğim, size de bahsetmediğim baş ağrım vardı benim neredeyse her gün olan ve hafif şiddette seyreden.
Bu ağrı son iki haftadır üç dört kez aşırı şiddetlendi, göz açtırmadı bana.
Bu sabah nörologa gittim. O da beyin mrı ve kan tahlili istedi. yarın kanı vericem, perşembe de mr çekilcek bakalım.
Sonuç zaten tertemiz çıkacak inanıyorum da, doktorun istediği olsun bakalım
Kızlar merhabalar.
Çok önemsemediğim, size de bahsetmediğim baş ağrım vardı benim neredeyse her gün olan ve hafif şiddette seyreden.
Bu ağrı son iki haftadır üç dört kez aşırı şiddetlendi, göz açtırmadı bana.
Bu sabah nörologa gittim. O da beyin mrı ve kan tahlili istedi. yarın kanı vericem, perşembe de mr çekilcek bakalım.
Sonuç zaten tertemiz çıkacak inanıyorum da, doktorun istediği olsun bakalım
Gunaydin kizlar az gecmise daldim asu gecmis olun dualarimiz seninle dafi hosgeldin beni sorack olursaniz laptop bozuldu tabletten idre ediyorum artik diyet guzel dun butun gun koca yok y sikintidn odlarin yerini deistirem diye uyrastim ne derdimeyse tuttum koc grdrobu soktum tabi geri kurmadimkomsumu cgirdim beceremedik tabi kocasi anahtr vermeye kapiyi caldi bkti halledemiyoz adam el atti 2dkkda yapti esime soyledim cildirdin sen astin artik diyo normal kdinlr gibi orgu or bulasik yika ne derdin var mnyklik bedava sanki yeni ev tasimis gibi oldum neyse cok guzel olu sukur amma banada spor oldu yorgunluktn uyuyamadim namazimi kilip ytayim bari opuldunuz canocanlar
Selamlar,
Nasılsınız? ben yoğun bi gün geçirdim. eve de geç geldim, şimdi fırsat buldum oturmaya. bugün vergi dairesinde işler vardı biraz, sonra alışveriş için gezindim biraz. pek bi şey bulamadım ama bi yerde indirim vardı vücut analizi yapan tartı aldım. spor salonu ve diyetisyenlerdeki kadar kaliteli olacağını sanmıyorum ama en azından fikir verecektir. yarın sabah aç karna tartılmak için can atıyorum :)
Bugün foruma da bakamadım pek. Nevincim, Filizcim kulaklarımı çınlatmışsınız, sağolun
Hazır gelmişken menümü yazayım;
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
1 tane salatalık
bitki çayı
ara
1 tane armut
1 fincan sütle kahve
öğle
1 tane kızartmadan karnıyarık
2 dilim kepekli ekmek
beyaz çay
ara
1 tane cici bebe biskuvi
10 tane badem
1 tane activia
1 tane kuru incir
akşam
4 kaşık zeytinyağlı fasulye (sonuydu şükür tencerenin)
4 kaşık zeytinyağlı ıspanak
4 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
yeşil çay
günü 1300 kaloriyle kapıyorum, 3 litre civarında suyum var. bugün 35 dakika yürüdüm koşu bandında toplam 2.7 km kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?