- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Nevinim valla bitmiyo 3 gündür full çalışıyorum ama banamısın demiyo işler üstüne eklendikçe ekleniyo yoruldum vallamerhaba kızlar...
herkes iyidir inşallah...
Dafi ablam da gelmiş özledik...
NUrsena nın pc yok sanırım görünmüyor eşi de yok iyice sıkılacak evde canımya..
Yasemin abla,Zehra,Esramm00 kolay gelsin...işler bitmez...
Meyracım pazar gezmesi güzelde araban yoksa taşıması zor tek başına..kolay gelsin bacım...
Esracım güne erken başlamışsın senin için verimli olur inşallah...
Hepsi birden geçmiş bitmiş olsun kuzum kötü bi gün olmuş senin içinıyıyım canım sukur bırsey olmadı buyuk bır tehlıke atlattım yıllar oldu amelıyattan bu yana ama boyle bırsey olmamıstı hem de evın ıcınde dustum zaten o sabah da aksılıkler bıtmedı bulasık makınasına takılı olan uclu yanmıs ıyı kı makına bozulmamıs elektrıge bırsey olmamıs ardından sularımız kesıktı dokme su ıle degırmen dondurmek hesabı sısede su ıle mısafır agırladım.
ıslerın cok yogun buaralar. nasıl faydamız olur nasıl modunu yukseltırız bılemıyorum canım kendıne dıkkat et
Canım geçmiş olsun bencede bişey çıkmaz ama bi kontrolden zarar gelmez eminimKızlar merhabalar.
Çok önemsemediğim, size de bahsetmediğim baş ağrım vardı benim neredeyse her gün olan ve hafif şiddette seyreden.
Bu ağrı son iki haftadır üç dört kez aşırı şiddetlendi, göz açtırmadı bana.
Bu sabah nörologa gittim. O da beyin mrı ve kan tahlili istedi. yarın kanı vericem, perşembe de mr çekilcek bakalım.
Sonuç zaten tertemiz çıkacak inanıyorum da, doktorun istediği olsun bakalım
Gunaydin kizlar az gecmise daldim asu gecmis olun dualarimiz seninle dafi hosgeldin beni sorack olursaniz laptop bozuldu tabletten idre ediyorum artik diyet guzel dun butun gun koca yok y sikintidn odlarin yerini deistirem diye uyrastim ne derdimeyse tuttum koc grdrobu soktum tabi geri kurmadimkomsumu cgirdim beceremedik tabi kocasi anahtr vermeye kapiyi caldi bkti halledemiyoz adam el atti 2dkkda yapti esime soyledim cildirdin sen astin artik diyo normal kdinlr gibi orgu or bulasik yika ne derdin var mnyklik bedava sanki yeni ev tasimis gibi oldum neyse cok guzel olu sukur amma banada spor oldu yorgunluktn uyuyamadim namazimi kilip ytayim bari opuldunuz canocanlar
Evet tam benlik burası 96 kg olmuş bir genç kızım ben vizeler finaller eve kapanıp ders çaloşma balık etli bi kızdım şimdi şişmanım ama vericem spor salonuna yazıldım diyet yapıyorum umarım verebilirim
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı güzel bi gün diliyorum valla ben bu hafta başladığım modda devam ediyorum artık işler üstüme üstüme geliyo hayırlısı inşallah bu hafta sonu rahatlarım belki biraz sizlerde okuduğum kadarıyla iyisiniz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın meleklerim
Nevinim valla bitmiyo 3 gündür full çalışıyorum ama banamısın demiyo işler üstüne eklendikçe ekleniyo yoruldum valla
Hepsi birden geçmiş bitmiş olsun kuzum kötü bi gün olmuş senin için
Valla ben bile o modun nasıl yükseleceğini bilmiyorum beslenme düzenim bile şaştı akşam olduğunda gözlerim şaşı hale geliyo bilgisayar kullanmaktan hayırlısı bakalım iş olsunda yapalım tek kuzum sağol düşündğün için
Canım geçmiş olsun bencede bişey çıkmaz ama bi kontrolden zarar gelmez eminim
Nursena ablacım niye kendine eziyet ediyosun ya valla bazen canımızın kıymetini hiç bilmiyoruz ama hiçde iyi yapmıyoruz böle yaparak kolay gelsin ablacım
Kızlar merhabalar.
Çok önemsemediğim, size de bahsetmediğim baş ağrım vardı benim neredeyse her gün olan ve hafif şiddette seyreden.
Bu sabah nörologa gittim. O da beyin mrı ve kan tahlili istedi. yarın kanı vericem, perşembe de mr çekilcek bakalım.
Gunaydin kizlar az gecmise daldim asu gecmis olun dualarimiz seninle dafi hosgeldin beni sorack olursaniz laptop bozuldu tabletten idre ediyorum artik diyet guzel dun butun gun koca yok y sikintidn odlarin yerini deistirem diye uyrastim ne derdimeyse tuttum koc grdrobu soktum tabi geri kurmadimkomsumu cgirdim beceremedik tabi kocasi anahtr vermeye kapiyi caldi bkti halledemiyoz adam el atti 2dkkda yapti esime soyledim cildirdin sen astin artik diyo normal kdinlr gibi orgu or bulasik yika ne derdin var mnyklik bedava sanki yeni ev tasimis gibi oldum neyse cok guzel olu sukur amma banada spor oldu yorgunluktn uyuyamadim namazimi kilip ytayim bari opuldunuz canocanlar
ben tatıl sonrası ev ıslerıne gomuldun dıye dusunmustum canım. ıslerını halletmıssın tartını da gule gule kullan ben de aldım oyle bırsey. su agırlıgı, kas agırlıgı, yag agırlıgını gosterıyor nekadar dogrudur bılemem sonucta dıyetısyenlerdekı gıbı profesyonel degıl ama yıne de guzel motıve edıyor.
ablacım arada azmin geliyor en son geçen sene ramazanda uğramıştı ama kopunca toplamam zor hayırlısı..nevincim seni oldukca azimli görüyorum. aynen böyle devam et canım.kekin de bence çok güzel olmuştur. ben kendime hep öyle yapıyorum.poçayıda tam buğday unu kepekli un karışımıyla yapıyorum gayet güzel oluyor. ramazanda erişteyaptım börek yaptım normal undan tek farkı kakaolu gibi olmasıydı
Kızlar merhabalar.
hepinize selamlarr :) hatunlar giremiyorum kaç gündür inanın felaket yoğunum birinci sınıfları okutuyorum bir de kaymakamın bebesi bende düşünün artık halimisürekli okula geliyor ve okulda bir gerginlik oluyor haliyle:
ev dersen öylesine bebek de küçük olunca yoruluyorum. sporum haftasonu yaptıgımla kaldı inşallah bir ara yine yapabilirim. diyetim iyi gidiyor yine uğrarım öptüümm
canım senin ki hesap kitap birde zor işler...her iş kendince zor.özel sektör zor ee konuşuyoruz memurlarda şikayet eder amirlerinde hayat mücadelesi insan denen yaratıkla uğraşmak zor...en iyisi hayvancılık yapmak bence...KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı güzel bi gün diliyorum valla ben bu hafta başladığım modda devam ediyorum artık işler üstüme üstüme geliyo hayırlısı inşallah bu hafta sonu rahatlarım belki biraz sizlerde okuduğum kadarıyla iyisiniz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın meleklerim
Nevinim valla bitmiyo 3 gündür full çalışıyorum ama banamısın demiyo işler üstüne eklendikçe ekleniyo yoruldum valla
Nursena ablacım niye kendine eziyet ediyosun ya valla bazen canımızın kıymetini hiç bilmiyoruz ama hiçde iyi yapmıyoruz böle yaparak kolay gelsin ablacım
günaydın kuzum...devlet dairesi bikereyle bırakmaz...şanına yakışmaz bir defa...Günaydınlar,
herkese mutlu bir gün diliyorum. benim işlerim var yine, dün bitiremedim. zaten hangi devlet kurumuna gidince o gün hallediliyor ki o işler... neyse bugün biter umarım. sonra da annemde oluruz belki, uğrayamayabilirim akşama kadar.
sabah yeni tartımda tartıldım, kg olarak diğer tartımdan farklı ölçmüyor. ama yağ ölçümü biraz fazla sanırım. martta bu halimden 2 kg kadar zayıfken vücudumda 36 kg yağ olduğunu söylüyordu spor salonundaki tanita tartı. yeni tartımsa bugün 42 kg yağ olduğunu söylüyor. benim boyuma göre ideal yağ 12 ila 16 kg arası. neyse ben en azından yağdan verip vermediğimi kontrol ederim. tam gaz devam yine :))
:)
Kolay gelsin sana keske bnde calissam ewde bos oturmak cok sikicihepinize selamlarr :) hatunlar giremiyorum kaç gündür inanın felaket yoğunum birinci sınıfları okutuyorum bir de kaymakamın bebesi bende düşünün artık halimisürekli okula geliyor ve okulda bir gerginlik oluyor haliyle:
ev dersen öylesine bebek de küçük olunca yoruluyorum. sporum haftasonu yaptıgımla kaldı inşallah bir ara yine yapabilirim. diyetim iyi gidiyor yine uğrarım öptüümm
Ooo sen buyuk islere kalkismissin arada bAnada gelio da cesaret edemiorumGunaydin kizlar az gecmise daldim asu gecmis olun dualarimiz seninle dafi hosgeldin beni sorack olursaniz laptop bozuldu tabletten idre ediyorum artik diyet guzel dun butun gun koca yok y sikintidn odlarin yerini deistirem diye uyrastim ne derdimeyse tuttum koc grdrobu soktum tabi geri kurmadimkomsumu cgirdim beceremedik tabi kocasi anahtr vermeye kapiyi caldi bkti halledemiyoz adam el atti 2dkkda yapti esime soyledim cildirdin sen astin artik diyo normal kdinlr gibi orgu or bulasik yika ne derdin var mnyklik bedava sanki yeni ev tasimis gibi oldum neyse cok guzel olu sukur amma banada spor oldu yorgunluktn uyuyamadim namazimi kilip ytayim bari opuldunuz canocanlar
tebrikler 2,5 kg cok guzelbugun dayanamadım merak ettim tartıldım :) 2,5 kilo vermişim ....bugunku menüm....
sabah
2dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
1 yumurta
1domates salatalık yeşilligim yoktu bugun
arada
çok küçük bi elma 2 tane incir
öglen
1porsiyon kabak yemeyi
3kaşık yogurt
2 dilim ekmek
arada
unuttum yemeyi :))
akşam
5 kaşık yagsız tavuklu bulgur pilavı
2 kaşık kadar kabak yemegim vardı
3 4 kaşık da yogurt
1 domates salata yapacak vaktim olmadı....
spor
sabah 80 dakika akşamkini yapamadım bugun kışlık hazırladım
Gecmis olsun bizi gelismelerden hbrdar et ins temiz cikarKızlar merhabalar.
Valla biz evde ikitanesiynen basedemiyoruz ogretmenllik zor ve onunicin kutsal gergin ortamdada ben kendimi kasar da ha cok elim yagima dolasir kolay gelsinhepinize selamlarr :) hatunlar giremiyorum kaç gündür inanın felaket yoğunum birinci sınıfları okutuyorum bir de kaymakamın bebesi bende düşünün artık halimisürekli okula geliyor ve okulda bir gerginlik oluyor haliyle:
ayabooooooo canını cıkarmıssın ben de boyleyımdır gercı. cok severım degısıklık yapmayı. bu evım dar oyuzden kıpırdayamıyorum ama dıger oturdugum evlerde sureklı fıldır fıldır degıstırırdım ogrencıyken bıle boyleydım. bana cok guzel bır enerjı verıyor sana da vermıstır emınım. gule gule otur yenı evınde dıyeyımmm
Sen cok azyiyon yavruya bide orucsun bu yeme calisiyonda basin falan doner bi tarafi duzeltecem derken baska hastalik cikar allah korusungunaydınnnnnnnnnnn
haftanın ortası oldu şükürrrrrrr
herkese guzel bır gun olsun ınsaallahhhhhhhh
bugun ani bir karar ile nıyetlendım sahura da kalkmadım ama olsun alısıgım ramazandan. ayrıca gecen hafta tuttugum orucu da sahursuz tuttum ve hıc sorun yasamadım
menumu de yazayım:
ac karnına berguzar korelın tarıfı ( kabuk tarcın, ıncır ve kayısı )
hem suyunu ıctım hem malzemelerı yedım
bır haslanmıs yumurta
bol maydonoz
ıkı adet roka
yarım kk yarım yaglı beyaz peynır
ıkı zeytın
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut
ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su
ara: ıkı adet mısır patlagı, bır kutu ayran
yemektente once 500 ml ılık su
oglen: bır bucuk kepce mercımek corbası kendı yaptıgım unsuz patatessız havucsuz, 6 kasık nohut, 3 kasık bulgur pılavı kendı yaptıgım esmer bulgurdan, 5 kasık yogurt, 15 adet eksı uzum, bır salatalık
yemekten sonra 500 ml ılık su, acık sekersız cay
ara: bır seftali, bır bahce domatesı,10 adet badem
500 ml ılık su
bugun dınlenme gunumdu spora gıtmedım evdekı ıslerımı hallettım yesıllık, pazarlıklar falan. dızı ızledım dınlendım camasır derken gece oldu.
aksam bırsey yemek ıstemedım hem buaralar ıstahım az hem de mıdem agrıyordu.
8 e dogru acıkır gıbı oldum bır bucuk bardak süt ve cıleklı cornflakes yedım, bır salatalık, ıkı cay kasıgı cıkolata
gunlerdır cıkolata sayıklıyorum ıyı geldııııııı
yatıncaya kadar 1 lt daha su ıctım ve suyumu 3 lt ye tamamladım.
Aynen ole kadinlik zaten yipratici bide kendimize bile bile eziyet ederek dahada yipraniyoruz. Bu ara neden bu kadar yogunsun tatilde yatinca sikintilandin sanirim aceba kendin icin iki gun izin alsan dinlenirsin azcik olmazmiKIZLAR GÜNAYDIN
Yeni tartin hayirli olsun sorma hem kocasizlik hem sizsizlik fena vurduGünaydınlar,
herkese mutlu bir gün diliyorum. benim işlerim var yine, dün bitiremedim. zaten hangi devlet kurumuna gidince o gün hallediliyor ki o işler... neyse bugün biter umarım. sonra da annemde oluruz belki, uğrayamayabilirim akşama kadar.
sabah yeni tartımda tartıldım, kg olarak diğer tartımdan farklı ölçmüyor. ama yağ ölçümü biraz fazla sanırım. martta bu halimden 2 kg kadar zayıfken vücudumda 36 kg yağ olduğunu söylüyordu spor salonundaki tanita tartı. yeni tartımsa bugün 42 kg yağ olduğunu söylüyor. benim boyuma göre ideal yağ 12 ila 16 kg arası. neyse ben en azından yağdan verip vermediğimi kontrol ederim. tam gaz devam yine :))
Elizcim inşallah temiz çıkacak sonuçlar. belki fizik tedaviyle düzeltilebilir boyun ve baş ağrısı bi de. çok geçmiş olsun canım benim
bizden ayrı kalınca coşmuşsun Nursena, ellerine sağlık :) aslında benim de evin detaylı bir temizliğe ihtiyacı var, eşim bozsun evdeki pcleri deyim de
evet canım ben de o gelişmiş aletler kadar detaylı sonuç vereceğini sanmıyorum ama en azından belirleyici olacaktır. gazamız mübarek olsun :)
Pisman oldumda kalkistim bikere iste neyse aja kalkismam bu hafta listeleri sallicaz sanirimablacım arada azmin geliyor en son geçen sene ramazanda uğramıştı ama kopunca toplamam zor hayırlısı..
eşim yedi akşam güzel dedi ama bn birazdan yicem yanımda getirdim ara öğün niyetine...ben asıl üzüm pekmezinin kokusunu sevmiyorum soğuyunca zy kokusu gitti o kaldı. bir daha ki sefere armut pekmezi ve fındık yağı ile yapıcam...
börek ve eriştede güzel olmuştur..annem diyorki ben sana un hazırladım buğday alıp..köyde elektirikli değirmen var amcamın...
sadece kilo vermek değilde..en azında sağlıklı beslenmek kendimi iyi hissetiriyor..
geçmiş olsun canım çok sıktın kendini...ama kontrol iyidir..haberlerini bekliyoruz...
bacım temizliğe tamam da sen baya baya ustalık işlerinede sardın yahu.dikkat et belini zedelicen kalıcı hasar bırakıcan Allah korusun kolay gelsin...
kolay gelsin mini mini 1 lerle sana...
canım senin ki hesap kitap birde zor işler...her iş kendince zor.özel sektör zor ee konuşuyoruz memurlarda şikayet eder amirlerinde hayat mücadelesi insan denen yaratıkla uğraşmak zor...en iyisi hayvancılık yapmak bence...
günaydın kuzum...devlet dairesi bikereyle bırakmaz...şanına yakışmaz bir defa...
tartı kıyas açısından iyi olacak bende düşündüm sen yazınca yağdanmı sudanmı kastanmı gidiyor bakabilirsin yanlış besleniyorsan düzeltilebilir belki bu şekilde...
alınabilir...şu indirim nerdeydiki aceba??
kolay gelsin
Aynur nerdesin bacım tamam tatildesin ses etmiyim diyorum da bari kilonu yazsaydın azcık gaza getirseydin bizi cücüş
Kolay gelsin sana keske bnde calissam ewde bos oturmak cok sikici
Ooo sen buyuk islere kalkismissin arada bAnada gelio da cesaret edemiorum
tebrikler 2,5 kg cok guzel
Gecmis olsun bizi gelismelerden hbrdar et ins temiz cikar
gunaydin kizlar herkese lafimi yetistirdim ew temizlenecek tembelliden nette takiliorum biktim ew isinden ben
sbh kahvaltimida9:30da yaptim guya 7 de uyanip yuruycektim uyuyakalmisim
günaydın kuzum...devlet dairesi bikereyle bırakmaz...şanına yakışmaz bir defa...
tartı kıyas açısından iyi olacak bende düşündüm sen yazınca yağdanmı sudanmı kastanmı gidiyor bakabilirsin yanlış besleniyorsan düzeltilebilir belki bu şekilde...
kolay gelsin
Aynur nerdesin bacım tamam tatildesin ses etmiyim diyorum da bari kilonu yazsaydın azcık gaza getirseydin bizi cücüş
buraları ihmal etme özlüyoruzGunaydin kizlar az gecmise daldim asu gecmis olun dualarimiz seninle dafi hosgeldin beni sorack olursaniz laptop bozuldu tabletten idre ediyorum artik diyet guzel dun butun gun koca yok y sikintidn odlarin yerini deistirem diye uyrastim ne derdimeyse tuttum koc grdrobu soktum tabi geri kurmadimkomsumu cgirdim beceremedik tabi kocasi anahtr vermeye kapiyi caldi bkti halledemiyoz adam el atti 2dkkda yapti esime soyledim cildirdin sen astin artik diyo normal kdinlr gibi orgu or bulasik yika ne derdin var mnyklik bedava sanki yeni ev tasimis gibi oldum neyse cok guzel olu sukur amma banada spor oldu yorgunluktn uyuyamadim namazimi kilip ytayim bari opuldunuz canocanlar
Kızlar merhabalar.
selamun aleyküm kızlar gününüz hayır olsun
buraları ihmal etme özlüyoruz
nursena oralarda havalar nasıl denize girilebiliyormu. buralar soğudu antalyaya tatile gidesimiz var
Allah kolaylıklar versin aytencimhepinize selamlarr :) hatunlar giremiyorum kaç gündür inanın felaket yoğunum birinci sınıfları okutuyorum bir de kaymakamın bebesi bende düşünün artık halimisürekli okula geliyor ve okulda bir gerginlik oluyor haliyle:
bende bimden aldım 25 tl ye ama ayarlamayı beceremedim sadece tartı olarak kullanıyorum. diger tartımla gramı gramına aynı tartıyorsorma canım, neyse ki bugün benimkini erteledik, muhasebeci gidecekmiş. yarın giderim sanırım ben yine, şanındandır dediğin gibi :))
canım ben üsküdar evkurdan aldım, 90dan 45e inmişti. fakir hercules markası. ama sabah hepsiburadaya baktım fiyatına, orada da 32ye mi ne satılıyor. ben biraz fazla ödemişim yani. 35-40a alabilirsin kargosu falan dahil olarak hepsiburadadan. kas kaybetmemek için aslında gerekli. her hafta olmasa da 15 günde bir kontrol etmek lazım oranları.
yasemincim yurt dışından gelen arkadaşım çocuklarına söz vermiş antalyaya götürecem diye illaki birlikte gidelim diye tutturdular. haftasonu kırıkkaleye gidicez yeğenimi götürecez ordanda antalyaya geçelim diyorlar bakalım henüz tam karar vermedik. bütün yaz deniz kenarındaydık zaten kumlaya gidip geldik hep. ben turla geziye çıkmayı planlıyordum. hiç turla biryere gitmedim. hep özel aracımızla gezdik. gitmediğim bir yere tur olursa gitmeyi planlıyordum. hoş gitmediğim yerde bir elin parmakları kadar var yokdaficim gel gel antalyaya gel hava sıcak denize giriliyor yaz sıcakları bugünden itibaren gene geldi şu an klima açık
hem belkim görüşebiliriz olurmu ki:26:
Sağol canım inşallah biran önce rahatlarımkolay gelsın canım sen boyle anlattıkca afaganlar basıyor uzerıme :2: cunku kısın ve ozellıkle subat sonunda ben de aynen boyle oluyorum ne yedım ne ıctım bılmıyorum su bıle az ıcıyordum sık sık wc gıtmeyım zaman kaybetmeyeyım dıye. kolay gelsın canım ınsaallah en kısa zamanda hafıfler ıslerın.
ablacım arada azmin geliyor en son geçen sene ramazanda uğramıştı ama kopunca toplamam zor hayırlısı..
eşim yedi akşam güzel dedi ama bn birazdan yicem yanımda getirdim ara öğün niyetine...ben asıl üzüm pekmezinin kokusunu sevmiyorum soğuyunca zy kokusu gitti o kaldı. bir daha ki sefere armut pekmezi ve fındık yağı ile yapıcam...
börek ve eriştede güzel olmuştur..annem diyorki ben sana un hazırladım buğday alıp..köyde elektirikli değirmen var amcamın...
sadece kilo vermek değilde..en azında sağlıklı beslenmek kendimi iyi hissetiriyor..
geçmiş olsun canım çok sıktın kendini...ama kontrol iyidir..haberlerini bekliyoruz...
bacım temizliğe tamam da sen baya baya ustalık işlerinede sardın yahu.dikkat et belini zedelicen kalıcı hasar bırakıcan Allah korusun kolay gelsin...
kolay gelsin mini mini 1 lerle sana...
canım senin ki hesap kitap birde zor işler...her iş kendince zor.özel sektör zor ee konuşuyoruz memurlarda şikayet eder amirlerinde hayat mücadelesi insan denen yaratıkla uğraşmak zor...en iyisi hayvancılık yapmak bence...
kolay gelsin
zehracım çok yoruldun sen kuzucunda var küçücük. Allah kolaylıklar versin canımSağol canım inşallah biran önce rahatlarım
Valla güzel fikir hayvancılık aklıma yattı doğrusu ama eminim onunda zor bi kısmı vardır
Nursena ablacım ne izni full+full çalışıyorum malesef haftaya çıkacaktım izne ama nasip olmadı bakalım kurban geliyo ozaman dinlenirim
Günaydınlar,
Elizcim inşallah temiz çıkacak sonuçlar. belki fizik tedaviyle düzeltilebilir boyun ve baş ağrısı bi de. çok geçmiş olsun canım benim
bizden ayrı kalınca coşmuşsun Nursena, ellerine sağlık :) aslında benim de evin detaylı bir temizliğe ihtiyacı var, eşim bozsun evdeki pcleri deyim de
evet canım ben de o gelişmiş aletler kadar detaylı sonuç vereceğini sanmıyorum ama en azından belirleyici olacaktır. gazamız mübarek olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?