Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydınnnnnnnnnnn

haftanın ortası oldu şükürrrrrrr

herkese guzel bır gun olsun ınsaallahhhhhhhh

bugun ani bir karar ile nıyetlendım sahura da kalkmadım ama olsun alısıgım ramazandan. ayrıca gecen hafta tuttugum orucu da sahursuz tuttum ve hıc sorun yasamadım

menumu de yazayım:

ac karnına berguzar korelın tarıfı ( kabuk tarcın, ıncır ve kayısı )
hem suyunu ıctım hem malzemelerı yedım
bır haslanmıs yumurta
bol maydonoz
ıkı adet roka
yarım kk yarım yaglı beyaz peynır
ıkı zeytın
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: ıkı adet mısır patlagı, bır kutu ayran

yemektente once 500 ml ılık su

oglen: bır bucuk kepce mercımek corbası kendı yaptıgım unsuz patatessız havucsuz, 6 kasık nohut, 3 kasık bulgur pılavı kendı yaptıgım esmer bulgurdan, 5 kasık yogurt, 15 adet eksı uzum, bır salatalık

yemekten sonra 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: bır seftali, bır bahce domatesı,10 adet badem

500 ml ılık su

bugun dınlenme gunumdu spora gıtmedım evdekı ıslerımı hallettım yesıllık, pazarlıklar falan. dızı ızledım dınlendım camasır derken gece oldu.

aksam bırsey yemek ıstemedım hem buaralar ıstahım az hem de mıdem agrıyordu.

8 e dogru acıkır gıbı oldum bır bucuk bardak süt ve cıleklı cornflakes yedım, bır salatalık, ıkı cay kasıgı cıkolata

gunlerdır cıkolata sayıklıyorum ıyı geldııııııı

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıctım ve suyumu 3 lt ye tamamladım.

Evet tam benlik burası 96 kg olmuş bir genç kızım ben vizeler finaller eve kapanıp ders çaloşma balık etli bi kızdım şimdi şişmanım ama vericem spor salonuna yazıldım diyet yapıyorum umarım verebilirim

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı güzel bi gün diliyorum valla ben bu hafta başladığım modda devam ediyorum artık işler üstüme üstüme geliyo hayırlısı inşallah bu hafta sonu rahatlarım belki biraz sizlerde okuduğum kadarıyla iyisiniz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın meleklerim

Nevinim valla bitmiyo 3 gündür full çalışıyorum ama banamısın demiyo işler üstüne eklendikçe ekleniyo yoruldum valla
Hepsi birden geçmiş bitmiş olsun kuzum kötü bi gün olmuş senin için
Valla ben bile o modun nasıl yükseleceğini bilmiyorum beslenme düzenim bile şaştı akşam olduğunda gözlerim şaşı hale geliyo bilgisayar kullanmaktan hayırlısı bakalım iş olsunda yapalım tek kuzum sağol düşündğün için
Canım geçmiş olsun bencede bişey çıkmaz ama bi kontrolden zarar gelmez eminim

Nursena ablacım niye kendine eziyet ediyosun ya valla bazen canımızın kıymetini hiç bilmiyoruz ama hiçde iyi yapmıyoruz böle yaparak kolay gelsin ablacım

Canım hoşgeldin aramıza evet burası tam senlik eğer düzenli olarak burda olursan çok faydalı olacağına eminim kendinden bahset biraz seni tanıyalım hadi bakalım azmin daim olsun

kolay gelsın canım sen boyle anlattıkca afaganlar basıyor uzerıme :2: cunku kısın ve ozellıkle subat sonunda ben de aynen boyle oluyorum ne yedım ne ıctım bılmıyorum su bıle az ıcıyordum sık sık wc gıtmeyım zaman kaybetmeyeyım dıye. kolay gelsın canım ınsaallah en kısa zamanda hafıfler ıslerın.

Günaydınlar,

herkese mutlu bir gün diliyorum. benim işlerim var yine, dün bitiremedim. zaten hangi devlet kurumuna gidince o gün hallediliyor ki o işler... neyse bugün biter umarım. sonra da annemde oluruz belki, uğrayamayabilirim akşama kadar.

sabah yeni tartımda tartıldım, kg olarak diğer tartımdan farklı ölçmüyor. ama yağ ölçümü biraz fazla sanırım. martta bu halimden 2 kg kadar zayıfken vücudumda 36 kg yağ olduğunu söylüyordu spor salonundaki tanita tartı. yeni tartımsa bugün 42 kg yağ olduğunu söylüyor. benim boyuma göre ideal yağ 12 ila 16 kg arası. neyse ben en azından yağdan verip vermediğimi kontrol ederim. tam gaz devam yine :))

Elizcim inşallah temiz çıkacak sonuçlar. belki fizik tedaviyle düzeltilebilir boyun ve baş ağrısı bi de. çok geçmiş olsun canım benim

bizden ayrı kalınca coşmuşsun Nursena, ellerine sağlık :) aslında benim de evin detaylı bir temizliğe ihtiyacı var, eşim bozsun evdeki pcleri deyim de

evet canım ben de o gelişmiş aletler kadar detaylı sonuç vereceğini sanmıyorum ama en azından belirleyici olacaktır. gazamız mübarek olsun :)

Nevinim kekin nasın oldu?
biz de hafta sonu gizli gizli evlenen kuzenime gideceğiz kahvaltıya. hem evlerini göreceğiz hem hediyelerini götüreceğiz. herkes bi şeyler yapacak giderken. ben de kuru incir, badem, fındık, ceviz falan bi kek yapayım diyorum tam buğday unuyla. verir misin tarifini kekinin? bi de ben içi yoğun olan keklere 2 paket kabartma tozu koyuyorum çökmesin diye, sen nasıl yapıyorsun?

ablacım arada azmin geliyor en son geçen sene ramazanda uğramıştı ama kopunca toplamam zor hayırlısı..

eşim yedi akşam güzel dedi ama bn birazdan yicem yanımda getirdim ara öğün niyetine...ben asıl üzüm pekmezinin kokusunu sevmiyorum soğuyunca zy kokusu gitti o kaldı. bir daha ki sefere armut pekmezi ve fındık yağı ile yapıcam...

börek ve eriştede güzel olmuştur..annem diyorki ben sana un hazırladım buğday alıp..köyde elektirikli değirmen var amcamın...

sadece kilo vermek değilde..en azında sağlıklı beslenmek kendimi iyi hissetiriyor..

geçmiş olsun canım çok sıktın kendini...ama kontrol iyidir..haberlerini bekliyoruz...

bacım temizliğe tamam da sen baya baya ustalık işlerinede sardın yahu.dikkat et belini zedelicen kalıcı hasar bırakıcan Allah korusun kolay gelsin...

kolay gelsin mini mini 1 lerle sana...

canım senin ki hesap kitap birde zor işler...her iş kendince zor.özel sektör zor ee konuşuyoruz memurlarda şikayet eder amirlerinde hayat mücadelesi insan denen yaratıkla uğraşmak zor...en iyisi hayvancılık yapmak bence...

günaydın kuzum...devlet dairesi bikereyle bırakmaz...şanına yakışmaz bir defa...

tartı kıyas açısından iyi olacak bende düşündüm sen yazınca yağdanmı sudanmı kastanmı gidiyor bakabilirsin yanlış besleniyorsan düzeltilebilir belki bu şekilde...

alınabilir...şu indirim nerdeydiki aceba??

kolay gelsin

Aynur nerdesin bacım tamam tatildesin ses etmiyim diyorum da bari kilonu yazsaydın azcık gaza getirseydin bizi cücüş

Kolay gelsin sana keske bnde calissam ewde bos oturmak cok sikici
Ooo sen buyuk islere kalkismissin arada bAnada gelio da cesaret edemiorum
tebrikler 2,5 kg cok guzel

Gecmis olsun bizi gelismelerden hbrdar et ins temiz cikar

gunaydin kizlar herkese lafimi yetistirdim ew temizlenecek tembelliden nette takiliorum biktim ew isinden ben
sbh kahvaltimida9:30da yaptim guya 7 de uyanip yuruycektim uyuyakalmisim

Eklentiler

• $image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 51
Valla biz evde ikitanesiynen basedemiyoruz ogretmenllik zor ve onunicin kutsal gergin ortamdada ben kendimi kasar da ha cok elim yagima dolasir kolay gelsin
ay
Sorma bende her temizlikte illa biseylerin yerini deistiricem seviyom deisikligide bidaha gardrop deistirmicem kesin
Sen cok azyiyon yavruya bide orucsun bu yeme calisiyonda basin falan doner bi tarafi duzeltecem derken baska hastalik cikar allah korusun
Aynen ole kadinlik zaten yipratici bide kendimize bile bile eziyet ederek dahada yipraniyoruz. Bu ara neden bu kadar yogunsun tatilde yatinca sikintilandin sanirim aceba kendin icin iki gun izin alsan dinlenirsin azcik olmazmi

Yeni tartin hayirli olsun sorma hem kocasizlik hem sizsizlik fena vurdu verdim ise kendimi
Pisman oldumda kalkistim bikere iste neyse aja kalkismam bu hafta listeleri sallicaz sanirim

Aman bayrama yapariz ne kaldi kurbana

sorma canım, neyse ki bugün benimkini erteledik, muhasebeci gidecekmiş. yarın giderim sanırım ben yine, şanındandır dediğin gibi :))

canım ben üsküdar evkurdan aldım, 90dan 45e inmişti. fakir hercules markası. ama sabah hepsiburadaya baktım fiyatına, orada da 32ye mi ne satılıyor. ben biraz fazla ödemişim yani. 35-40a alabilirsin kargosu falan dahil olarak hepsiburadadan. kas kaybetmemek için aslında gerekli. her hafta olmasa da 15 günde bir kontrol etmek lazım oranları.

selamun aleyküm kızlar gününüz hayır olsun
buraları ihmal etme özlüyoruz
nursena oralarda havalar nasıl denize girilebiliyormu. buralar soğudu antalyaya tatile gidesimiz var

Elizim vücudumuzda ağrıyan her yer önemli heleki başımız; sonuç stres v.s çıkar canım bu aralar kastın sen kendini ama önce sağlık..

selamun aleyküm kızlar gününüz hayır olsun

buraları ihmal etme özlüyoruz
nursena oralarda havalar nasıl denize girilebiliyormu. buralar soğudu antalyaya tatile gidesimiz var

daficim gel gel antalyaya gel hava sıcak denize giriliyor yaz sıcakları bugünden itibaren gene geldi şu an klima açık

hem belkim görüşebiliriz olurmu ki:26:

Asumancım rüyamda gördüm iyimisinnn????

kızlar selam hayırlı günler

herkesler iyimi??

benim aynı diyetimde iyi fena değil bu hafta kendimi beğendim pek bozmadım

Nevincim bende Esram gibi kek tarifini bekliyorum kuzum

Merhaba Kızlar

Umarım herşey yolundadır beni sorarsanız aynı değişen bişey yok zor zamanlar geçiriyorum o yüzden elim hiçbişeye gitmiyor.Affınıza sığınıyorum.Tekrardan dolu dolu dönebilmek için uğraşıcam.

Şimdilik müsadenizle görüşmek üzere

Allah kolaylıklar versin aytencim

bende bimden aldım 25 tl ye ama ayarlamayı beceremedim sadece tartı olarak kullanıyorum. diger tartımla gramı gramına aynı tartıyor

daficim gel gel antalyaya gel hava sıcak denize giriliyor yaz sıcakları bugünden itibaren gene geldi şu an klima açık

hem belkim görüşebiliriz olurmu ki:26:
yasemincim yurt dışından gelen arkadaşım çocuklarına söz vermiş antalyaya götürecem diye illaki birlikte gidelim diye tutturdular. haftasonu kırıkkaleye gidicez yeğenimi götürecez ordanda antalyaya geçelim diyorlar bakalım henüz tam karar vermedik. bütün yaz deniz kenarındaydık zaten kumlaya gidip geldik hep. ben turla geziye çıkmayı planlıyordum. hiç turla biryere gitmedim. hep özel aracımızla gezdik. gitmediğim bir yere tur olursa gitmeyi planlıyordum. hoş gitmediğim yerde bir elin parmakları kadar var yok hayırlısı bakalım.

Sağol canım inşallah biran önce rahatlarım

Valla güzel fikir hayvancılık aklıma yattı doğrusu ama eminim onunda zor bi kısmı vardır

Nursena ablacım ne izni full+full çalışıyorum malesef haftaya çıkacaktım izne ama nasip olmadı bakalım kurban geliyo ozaman dinlenirim

zehracım çok yoruldun sen kuzucunda var küçücük. Allah kolaylıklar versin canım

canım ınsaallah bugun ıslerını bıtırırsın de rahat edersın dısarı cıktıgımız an bu resmı ısler yoruyor ınsanın canına okuyor valla. bugun yorulursun oyuzden yarın evde dınlen guzelce.

benım spor salonunda oyle yag olcen bır tartı yoktu oyuzden senın gıbı yorum yapamıyorum ama benım de yag oranım 41-42 cıkıyor sanırım. su da asagı yukarı aynı rakamlar. 29.7 bazen 29.8 kas agırlıgı gosterıyor. senın ve benım yag oranımız aynı olamaz senın tartıda bence hata var ha sadece kılo farkımızdan dolayı demıyorum unıversıte sonlarda dıyetısyene gıtmıstım bır kez orda bıle ozamanlar 40 a yakındı benım yag oranım. yanı benım yag oranım daıma yuksektı oyuzden senınkı bana mantıklı gelmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…