- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Valla biz evde ikitanesiynen basedemiyoruz ogretmenllik zor ve onunicin kutsal gergin ortamdada ben kendimi kasar da ha cok elim yagima dolasir kolay gelsin
ay
Sorma bende her temizlikte illa biseylerin yerini deistiricem seviyom deisikligide bidaha gardrop deistirmicem kesin
Sen cok azyiyon yavruya bide orucsun bu yeme calisiyonda basin falan doner bi tarafi duzeltecem derken baska hastalik cikar allah korusun
Aynen ole kadinlik zaten yipratici bide kendimize bile bile eziyet ederek dahada yipraniyoruz. Bu ara neden bu kadar yogunsun tatilde yatinca sikintilandin sanirim aceba kendin icin iki gun izin alsan dinlenirsin azcik olmazmi
Yeni tartin hayirli olsun sorma hem kocasizlik hem sizsizlik fena vurduverdim ise kendimi
Pisman oldumda kalkistim bikere iste neyse aja kalkismam bu hafta listeleri sallicaz sanirim
Aman bayrama yapariz ne kaldi kurbana
Merhaba Kızlar
Umarım herşey yolundadır beni sorarsanız aynı değişen bişey yok zor zamanlar geçiriyorum o yüzden elim hiçbişeye gitmiyor.Affınıza sığınıyorum.Tekrardan dolu dolu dönebilmek için uğraşıcam.
Şimdilik müsadenizle görüşmek üzere
Allah kolaylıklar versin aytencim
bende bimden aldım 25 tl ye ama ayarlamayı beceremedim sadece tartı olarak kullanıyorum. diger tartımla gramı gramına aynı tartıyor
yasemincim yurt dışından gelen arkadaşım çocuklarına söz vermiş antalyaya götürecem diye illaki birlikte gidelim diye tutturdular. haftasonu kırıkkaleye gidicez yeğenimi götürecez ordanda antalyaya geçelim diyorlar bakalım henüz tam karar vermedik. bütün yaz deniz kenarındaydık zaten kumlaya gidip geldik hep. ben turla geziye çıkmayı planlıyordum. hiç turla biryere gitmedim. hep özel aracımızla gezdik. gitmediğim bir yere tur olursa gitmeyi planlıyordum. hoş gitmediğim yerde bir elin parmakları kadar var yokhayırlısı bakalım.
canım ınsaallah bugun ıslerını bıtırırsın de rahat edersın dısarı cıktıgımız an bu resmı ısler yoruyor ınsanın canına okuyor valla. bugun yorulursun oyuzden yarın evde dınlen guzelce.
benım spor salonunda oyle yag olcen bır tartı yoktu oyuzden senın gıbı yorum yapamıyorum ama benım de yag oranım 41-42 cıkıyor sanırım. su da asagı yukarı aynı rakamlar. 29.7 bazen 29.8 kas agırlıgı gosterıyor. senın ve benım yag oranımız aynı olamaz senın tartıda bence hata var ha sadece kılo farkımızdan dolayı demıyorum unıversıte sonlarda dıyetısyene gıtmıstım bır kez orda bıle ozamanlar 40 a yakındı benım yag oranım. yanı benım yag oranım daıma yuksektı oyuzden senınkı bana mantıklı gelmedı
canım bim in getirdiği ürünlerden almıştım. kitapcığı var aslında tarif ediyor ama ben beceremedim. çocuklara göstersem çözerlerdi belki ama hiç göstermedim.benim en oturduğum sene bu son iki senem aslında iki senedir leyleği otururken gördüğümü düşünüyorumcanım zor zamanlar bunlar, çok zordur senin için.. zor ama geçecek, işte bundan emin olabilirsin. bu senin sınavın güzel arkadaşım, sabır dile, güç dile... inşallah mükafatını alacaksın, sen de çok mutlu bir gelecek kuracaksın kendine. Allahım sana güç versin, güzel yazılar yazsın inşallah bundan sonra... sen çok kıymetlisin bunu unutma.. her zaman yanındayım, biliyorsun zaten..
Dafi abla modeline bakıp bulabiliriz aslında nasıl ayarlandığını istersen. nette vardır kesin.
sen yine leyleği görmüşsün havalarda maşallah
sağlıkla güzel güzel keyfini çıkarın ablacım, giderseniz şimdiden iyi eğlenceler.
bugün evdeyim canım, yarına kaldı sanırım. tembellik ediyorum :)
ya bana tanita olan %44 yağ diyordu, yani 36 kg civarı. bu yeni tartım da %51 yağ diyor, 42 kg civarı yani. ben de 42 kg olduğunu sanmıyorum, muhtemelen 38-39 kg kadardır yağım. ama seninki baya az gösteriyormuş yağını, çok ilginç o. belki kas dokun fazladır diyeceğim ama o da o kadar değilmiş. benim de kasa %24 diyor. zaten diyetisyenler ağırlığından yağı çıkarınca buldukları sonuca kas diyorlar kemik ve suyu da dahil ederek. kas oranının o yüzden bi önemi yok, yağı doğru bilsek yeter aslında. istersen bi sağlık merkezinde ölçtür diyeceğim ama onun da hiç gereği yok. kas kaybetme yeter kilo verirken. bu rakamlara çok da takılmamak lazım.
üniversite ssonunda gittiğinde kaç kiloydun bu arada?
canım bim in getirdiği ürünlerden almıştım. kitapcığı var aslında tarif ediyor ama ben beceremedim. çocuklara göstersem çözerlerdi belki ama hiç göstermedim.benim en oturduğum sene bu son iki senem aslında iki senedir leyleği otururken gördüğümü düşünüyorumantalyaya birkaç defa gittim fethiyede 15 gün kaldım. köyceğiz, ortacaya gittim.yatağana muğlaya gittim.serik,side,alanyaya ,marmarise,dalamana,bodruma gittim. gitmediğim bir yere gitmek istiyordum.hayırlısı bakalım. birde tur merakım var farklı bir ortam olurdu belki
selamun aleyküm kızlar gününüz hayır olsun
buraları ihmal etme özlüyoruz
nursena oralarda havalar nasıl denize girilebiliyormu. buralar soğudu antalyaya tatile gidesimiz var
canlar ben çıkıcaktım size tarifi yazıyımda ben öle miktarla pek yapmam...
küçük kalıpla yaptım
2 yumurta
2 yemek kaşığı üzüm pekmezi ama benimki ev yapımı ve baya katı
bunları iyice çırptım
1,5 sb kadar fındık içi iri kıyılmış+kuru kayısı+kuru incir ince doğranmış...aslında bunlar isteğe göre.
3 yk kadar sızma zy
yarım limon suyu
tarçın bol koydum 3 çk
varsa toz zencefil+toz karanfil bende tozu yoktu...
en son tam buğday unu alabildiğince vede kabartma tozu (karbonat konulursa tamamen doğal olur)
kıvam baya koyu yaptım...175 derecede önceden ısıtılmış fırında 20 dk hiç açmadım.sonrasında sanırım 7-8 dk daha kontrollü pişirdim...
kesinlikle kalorisini hesaplıyacaktım.hatta mutfak tartımıda çıkardım annem aradı onla konuşurken unuttum karıştırdım malzemeleri...bir dahaki sefere kalorisini hesaplıcam...
ben çıkıyorum eve doğru..görüşürüz kızlar...
Sabahtan ev temizle balkon yika camasir bide komsu geldi kucuk kizi var benim minikle ev gene hallac pamugu gibi darmaduman oldu cocuklu kadinin temizligi anca bukadar kalkamda gene bi supurge tutam esimde evde olmayinca cok az yiyorum dah dogruu su aksam yemek yemiyorum tartida 86 gordum sabah cumaya hayirlisi bakalim ne olcaz lasly yapayim camasiri halledemde gorusuruz kizar
selam cücüşlerriimm
ben geldiimm , 2 gündür gelen gidenim çok yoğun maşAllahh
o yüzden bir türlü giremedimm
arkadaşın bebişi ve arkadaş ikiside hastanede , enfeksiyon sebebiyle göstermiyorlar , bebek sevmek için halen beklemedeyiz anlayacağınıızz
sizlerde durumlar nasııl ? öperim herkesiii
hoşgeldin cücüşüm
ya kıyamam ben o bebişe. inşallah iyileşir de seversiniz bol bol
diyet nasıl, giriyor musun cuma listelere fırtına gibi
yok cücüşümm yaa benim gidişat bu aralar pek iyi değil , kendime söz geçiremiyorum ve buna çookk kızıyorruumm
halledersin sen canım, toparlarsın. biraz kafanı dinle, okul açılsın daha iyi olur inşallah
inşAllah kuzumm inşAllahh , geldiğimde iyiydim ama sonrasında pek içaçıcı değilim maleseff
almazsın sen kilo ya, inanmıyorum. aramızda kalsın, kulağıma söyle bakayım kaç kilosun
ahahah alırım alırımm hemde hiç çaktırmadan alırıımmm
şaka bi yana gören herkes zayıflamışsın diyor ama tartı kilo almışsın diyor , kafam karışık anlayacağıınn :44::44::44:
acaba diyorum , içtiğim zemzemlerin bir kısmı halen vücudumdamı , çünkü terlemeyle atılıyolar ,neyse öle yada böyle tartı bana nanik yapıyoorr
selam kızlar...
Esracım yağ koymasanda olur heralde denemekten zarar gelmez...
bugün kendimi beğenmedim halsizim çok zaten...canımda çok şeyler istemeye başladı regl öncesi sinyalleri başladı..
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1,5 kk beyaz peynir
omlet 1 yumurtadan
1 tk pekmez
ara
1 dilim pekmezli kekim
2.ara
1 çilekli activia
öğle
3 tane kürdan kebab
2 dilim ekmek
yoğurt
ara
5 minik çilek
altın çörek
akşam
1 kase yoğurt
5 minik kara lahana sarması küçük parmağımdan daha küçük olanlardan
1 tavuk but
1 patates kadar vardır (tavuklu patatesten)
şimdi bitki çayımı içiyorum ara yapmak istemiyorum daha...
aceba kaç kalori olmuştur bugün sebzeden yoksun bir gündü..Esram duy sesimi
Aynur kız sen ne ketum çıktın yaaaa hala söylmedin ya kilonu alacağın olsun...arakadaşına ve bebişine geçmiş olsun...
canım zor zamanlar bunlar, çok zordur senin için.. zor ama geçecek, işte bundan emin olabilirsin. bu senin sınavın güzel arkadaşım, sabır dile, güç dile... inşallah mükafatını alacaksın, sen de çok mutlu bir gelecek kuracaksın kendine. Allahım sana güç versin, güzel yazılar yazsın inşallah bundan sonra... sen çok kıymetlisin bunu unutma.. her zaman yanındayım, biliyorsun zaten..
Dafi abla modeline bakıp bulabiliriz aslında nasıl ayarlandığını istersen. nette vardır kesin.
sen yine leyleği görmüşsün havalarda maşallah
sağlıkla güzel güzel keyfini çıkarın ablacım, giderseniz şimdiden iyi eğlenceler.
bugün evdeyim canım, yarına kaldı sanırım. tembellik ediyorum :)
ya bana tanita olan %44 yağ diyordu, yani 36 kg civarı. bu yeni tartım da %51 yağ diyor, 42 kg civarı yani. ben de 42 kg olduğunu sanmıyorum, muhtemelen 38-39 kg kadardır yağım. ama seninki baya az gösteriyormuş yağını, çok ilginç o. belki kas dokun fazladır diyeceğim ama o da o kadar değilmiş. benim de kasa %24 diyor. zaten diyetisyenler ağırlığından yağı çıkarınca buldukları sonuca kas diyorlar kemik ve suyu da dahil ederek. kas oranının o yüzden bi önemi yok, yağı doğru bilsek yeter aslında. istersen bi sağlık merkezinde ölçtür diyeceğim ama onun da hiç gereği yok. kas kaybetme yeter kilo verirken. bu rakamlara çok da takılmamak lazım.
üniversite ssonunda gittiğinde kaç kiloydun bu arada?
Canım benim ya inşallah bu sıkıntıları atlatacaksın ve çook güzel bir hayata başlayacaksınMerhaba Kızlar
Umarım herşey yolundadır beni sorarsanız aynı değişen bişey yok zor zamanlar geçiriyorum o yüzden elim hiçbişeye gitmiyor.Affınıza sığınıyorum.Tekrardan dolu dolu dönebilmek için uğraşıcam.
Şimdilik müsadenizle görüşmek üzere
Ayy inşallah bir an önce çıkabilirler hastaneden.selam cücüşlerriimm
ben geldiimm , 2 gündür gelen gidenim çok yoğun maşAllahh
o yüzden bir türlü giremedimm
arkadaşın bebişi ve arkadaş ikiside hastanede , enfeksiyon sebebiyle göstermiyorlar , bebek sevmek için halen beklemedeyiz anlayacağınıızz
sizlerde durumlar nasııl ? öperim herkesiii
Canım benim ya inşallah bu sıkıntıları atlatacaksın ve çook güzel bir hayata başlayacaksın
Kendini hiç sıkma lütfen.
Biz her zaman burada senin yanındayız
Ayy inşallah bir an önce çıkabilirler hastaneden.
__
Asuman ablacımdan da haber gelmemiş hiç, onu düşündüm çok. İnşallah daha iyidir eşi.
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?