Canım benim ya inşallah bu sıkıntıları atlatacaksın ve çook güzel bir hayata başlayacaksın
Kendini hiç sıkma lütfen.
Biz her zaman burada senin yanındayız
Ayy inşallah bir an önce çıkabilirler hastaneden.
__
Asuman ablacımdan da haber gelmemiş hiç, onu düşündüm çok. İnşallah daha iyidir eşi.
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar
ben dün Asuman ablayla konuştum da biraz üzgündü sanırım. Allah acil şifalar versin, inşallah tez zamanda kavuşur sağlığına.
Gecmis olsun arkdasina bir an once atlatirlar insallahselam cücüşlerriimm
ben geldiimm , 2 gündür gelen gidenim çok yoğun maşAllahh
o yüzden bir türlü giremedimm
arkadaşın bebişi ve arkadaş ikiside hastanede , enfeksiyon sebebiyle göstermiyorlar , bebek sevmek için halen beklemedeyiz anlayacağınıızz
sizlerde durumlar nasııl ? öperim herkesiii
Valla bende sevindim ama cok sikildim yarin arkdas cagirdi insallah az yerim bahcede oturucaz cunkiii bide asunun dedii gibi bu saatlerde acikiyorum yani ac yatinca zayiflaniyo sanirim test edildi cumaya bakalim allahim bi seksen olsam piskolojim kaldirmiyo inan kiyafetler siktikca kiziyorum moralim bozuluyo bol gelince ne iydi cok deil bir sene oldu bu zamanlar seksendim tam cok yolu var anlicancanım çok sağol, ellerine sağlık uğraştın bi sürü. aslında yemişler varya fındık, badem, hiç yağ koymasak da olur mu acaba? ben elma ve cevizle bi kek yapıyorum hiç yağsız baya güzel oluyor o da oradan aklıma geldi.
kalori hesaplama sıkıntılı ya, insan çok vicdan yapıyor sonra yerken
akşam menünü yazmayı unutma, görüşürüz fıstık
Nursena çok sveindim 86ya. eşinin olmaması gerçekten yaramış sana. hızlıca atacaksın inşallah son gelenleri.
hoşgeldin cücüşüm
ya kıyamam ben o bebişe. inşallah iyileşir de seversiniz bol bol
diyet nasıl, giriyor musun cuma listelere fırtına gibi
hainsin kizim bi kilonu solemedin kustum senleinşAllah kuzumm inşAllahh , geldiğimde iyiydim ama sonrasında pek içaçıcı değilim maleseff
ben dün Asuman ablayla konuştum da biraz üzgündü sanırım. Allah acil şifalar versin, inşallah tez zamanda kavuşur sağlığına.
bende merak ediyorum ama uygunsuz bir zamanda ararım sıkıntı olur diye aramadım.inşallah daha iyidirAsum ugramamissin yogunsundur diye aramadim insallah iydir esin biraz daha allah sifasini verir insallah
merhaba kızlar...
Meyracım pazar gezmesi güzelde araban yoksa taşıması zor tek başına..kolay gelsin bacım...
Slm kızlar telden giriyorum pc cuma akşam bozuldu haftasonu tamire gitcek telden pek giremeyebilirm afacan tel gördumu almak icin paralıyo kendini ama cuma bildirm yaparim pc gelene kadar boyle olck malesef opuyorum hepinizi
sağol meyracım.bizim masa üstü var ama ben ona hiç oturmuyorum.eşim kullanıyor. dizlerimdeki sorundan dolayı sandalyede oturmak işkence oluyor bana
ay ben hala söylüyorum aynı şarkıyı, o nolucak meyram
Kızlar merhabalar.
Çok önemsemediğim, size de bahsetmediğim baş ağrım vardı benim neredeyse her gün olan ve hafif şiddette seyreden.
Bu ağrı son iki haftadır üç dört kez aşırı şiddetlendi, göz açtırmadı bana.
Bu sabah nörologa gittim. O da beyin mrı ve kan tahlili istedi. yarın kanı vericem, perşembe de mr çekilcek bakalım.
Sonuç zaten tertemiz çıkacak inanıyorum da, doktorun istediği olsun bakalım
Gunaydin kizlar az gecmise daldim asu gecmis olun dualarimiz seninle dafi hosgeldin beni sorack olursaniz laptop bozuldu tabletten idre ediyorum artik diyet guzel dun butun gun koca yok y sikintidn odlarin yerini deistirem diye uyrastim ne derdimeyse tuttum koc grdrobu soktum tabi geri kurmadimkomsumu cgirdim beceremedik tabi kocasi anahtr vermeye kapiyi caldi bkti halledemiyoz adam el atti 2dkkda yapti esime soyledim cildirdin sen astin artik diyo normal kdinlr gibi orgu or bulasik yika ne derdin var mnyklik bedava sanki yeni ev tasimis gibi oldum neyse cok guzel olu sukur amma banada spor oldu yorgunluktn uyuyamadim namazimi kilip ytayim bari opuldunuz canocanlar
Valla biz evde ikitanesiynen basedemiyoruz ogretmenllik zor ve onunicin kutsal gergin ortamdada ben kendimi kasar da ha cok elim yagima dolasir kolay gelsin
ay
Sorma bende her temizlikte illa biseylerin yerini deistiricem seviyom deisikligide bidaha gardrop deistirmicem kesin
Sen cok azyiyon yavruya bide orucsun bu yeme calisiyonda basin falan doner bi tarafi duzeltecem derken baska hastalik cikar allah korusun
Aynen ole kadinlik zaten yipratici bide kendimize bile bile eziyet ederek dahada yipraniyoruz. Bu ara neden bu kadar yogunsun tatilde yatinca sikintilandin sanirim aceba kendin icin iki gun izin alsan dinlenirsin azcik olmazmi
Yeni tartin hayirli olsun sorma hem kocasizlik hem sizsizlik fena vurduverdim ise kendimi
Pisman oldumda kalkistim bikere iste neyse aja kalkismam bu hafta listeleri sallicaz sanirim
Aman bayrama yapariz ne kaldi kurban
bugun delıler gıbı gezdım zatı ewe gece 1:30da gırdım:))halıyledıet flnda yalan oldu
kızlar selam bende 95 kilo olan bir arkadaşınızım.
ve zayıflamak istiyorum beni de aranıza alırmısınız adım zeynep 33 yaşındayım.
İnşallah dafi ablacım çok sağol valla evle iş arasında yoruldum artık eve git bi ton iş evde işe gel bi ton iş işte ne yapcam bilemedim Allah yardımcım olsun izin izin dedim onada gidemedim hayırlısı bakalımzehracım çok yoruldun sen kuzucunda var küçücük. Allah kolaylıklar versin canım
Kuzum sen niye bizi üzüyonki yani ne sanki sölesen şu kilonuselam cücüşlerriimm
ben geldiimm , 2 gündür gelen gidenim çok yoğun maşAllahh
o yüzden bir türlü giremedimm
arkadaşın bebişi ve arkadaş ikiside hastanede , enfeksiyon sebebiyle göstermiyorlar , bebek sevmek için halen beklemedeyiz anlayacağınıızz
sizlerde durumlar nasııl ? öperim herkesiii
Kuzum inşallah biran önce atarsın üstündeki kara bulutları biz herzaman yanındayız canımEsracım desteğini her zaman hissediyorum zaten.Gerek alakanla gerekse sözlerinle.Tşkler yine sözlerin için.En kısa sürede toparlıyıp dönücem inşallah.Böyle dyince diyet konusunda anlaşılmasın o devam ediyor benim ruh hali biraz bozukta
Herkese hayirli aksamlarsoyle bir gecmisi okudum Asuman ablanin esine cok uzuldum Allahim acil sifa versin insallah.
bende oryantasyon doneminin yorgunlugunu yasiyorum cocuklar uyum saglamaya calisiyorlar insallah bu donemi atlattikmi rahattir. sabah 9 dan 12ye kadar bir kese bile oturamiyorum o yuzden spor yapamadim bu hafta insallah tarti eksi olurda keydim yerine gelir. bugun bir kucuk kase dondurma yedim ufak bir kacamak oldu ama yarin dikkat ederim.
AYNUR canim aradim duymadin Allah kabul etsin insallah sesini duyup oralari agzindan dinlemek isterom
bu arada komsunuzun bebisini en kisa zamanda sevin insallah hatta kendi bebisiniz de olsun onu hem sevin hem buyutun)
Esram menulerini cok begeniyorum ya sen iki badem yiyip.nasil durabiliyosun benim aklimda kaliyor
canım bim in getirdiği ürünlerden almıştım. kitapcığı var aslında tarif ediyor ama ben beceremedim. çocuklara göstersem çözerlerdi belki ama hiç göstermedim.benim en oturduğum sene bu son iki senem aslında iki senedir leyleği otururken gördüğümü düşünüyorumantalyaya birkaç defa gittim fethiyede 15 gün kaldım. köyceğiz, ortacaya gittim.yatağana muğlaya gittim.serik,side,alanyaya ,marmarise,dalamana,bodruma gittim. gitmediğim bir yere gitmek istiyordum.hayırlısı bakalım. birde tur merakım var farklı bir ortam olurdu belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?