Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Dün akşam evimize geldik çok şükür hepinize ilginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Ameliyat başarılı geçmiş şükür iyileşme süreci biraz uzun olacak ama çok şükür kalıcı bir hasar olmayacak inşallah
Tam görünmez kaza işte insanın aklına gelmeyen başına geliyormuş gerçekten Allah canımızı sağ etsin de gerisi geçer
Ben şimdi eşimin kahvaltısını yaptırıp müftülüğe rapor işlerini halletmeye gideceğim şimdilik 3 ay raporlu
öğleden sonra gelen giden yoğun olur sanırım ama gece uğramaya çalışırım inşallah

ablacım inşallah beklenenden daha hızlı iyileşir, Allah acil şifalar versin inşallah.

ben konyada realdan aldım ordakı bır magazadan. mediamarkt sanırım adı hatırlayamadım tam. yabancı bır marka, b ıle ısmı baslıyor yarın ıyıce bakayım tam ısım vereyım. ben ozamanlar 80 kıloydum canım. yıne sısmandım ama cok sıkıydım sırt bolgemde kat bıle olmazdı ozamanlar.

aynen ben ordakı kas agırlında yazana bakıyorum azalmasın dıye sureklı takıpteyım spor salonundakı aletlerın kalorı hesapları gıbı tartıların da hesapları cok dogru ve mantıklı degıl zaten.

nevıncıgım hayırdır ne oldu ?

ınsaallah yuregıne ferahlık gelsın en kısa zamanda

bence ıs yogunlugundan boyle oldu aynı seyı kıs donemınden yaza kadar yasadım. ınsaallah benımkı gıbı kotu gecmez canım, azıcık fırsatın olursa pazar gunu dısarı cık bıraz temız hava gel ıyı gelır ınsaallah

kurban bayramına nerdeyse bır ay kaldı ben hedefe ulasamam ama ınsaallah 3-5 kılo arası verebılırsem kendımı cok basarılı bulacagım.

suyun cok guzel olmus spor da baslamıs yenıden. menulerını de begendım hepsı cok saglıklı. tebrıklerrrrrrrrrrr

kızlarrrrrrrr gunaydınnnnnnnnn

nasılsınız ? herkes ıyıdır ınsaallah.

ben dun ıs cıkısı spora gıttım ama cok verımlı yapamadım hem salon cok kalabalıktı hem esım bazı seyler ıcın sık sık aradı sporu kesmek zorunda kaldım hem oruclu oldugum ıcın 1 saat yaptım 1 bucuk saat yapmadım hem de ınanılmaz basım agrıyordu ısten cıkmadan once. o bas agrısı uyurken bıle vardı hap ıle bıle gecmedı. neyse gunume gelecek olursam;

sahura kalmamıstım malum.

ıs cıkısı spora gıttım

bır saat salonda spor + 40 dk eve tempolu yuruyus

salonda yaptıklarım;

20 dk tempoolu yuruyus kosu bandında, artık kosmuyorum doktorun soyledıklerınden sonra
10 dk bısıklet tempolu
10 dk twıst
gerı kalan surede de oradakı aletlerde calıstık, kelebek vs gıbı aletlerde. hem kol hem bacak calısmıs oldum bır tane alet var adını bılmıyorum ona yaslanıp yana dogru egılıyorum 30 kz sag 30 kez sol. bunu yaparken hoca elıme 5 kıloluk agırlık verıyor artık, kolları da calıstıyorum yıne aynısını yaptım .

spor yaparken ara verdım ve orucumu actım. ezan okununca orucun acılması lazımmıs. beklemek dogru olmuyormus.

500 ml su
ıkı pırınc patlagı
bır salatalık

eve yururken bır salatalık, 500 ml su

eve gelınce;

bır bardak ayran, uc adet avuc ıcı kadar kofte ( yaglı kagıtta fırında pıstı ıcınde de hıc yok yok, harc vs de yok galeta unu ve eskı anam babam usulu tarz ıle ıcı yogruldu yanı ), bır tabak taze bol yesıllık marul, roka, tere tum tum yedım, yarım domates, ıkı dılım tam bugday ekmegı

mutfagı toparlarken bır bardak yarım yaglı sut ıctım, 1 lt su ıctım ve saat 10 da uyudum.

makyajımı temızledım dusu bıle zor aldım yorgunluk ve bas agrısı cok kotu yaptı aksam. sımdı de bırazcık var gıbı ama dunku gıbı degıl tabıkı. bugun de nıyetlıyım aksama esımle dısarda tavuklu menu almayı dusunuyorum spora gıtmeyecem ama eve tempolu yuruyusum olur market gezmem olur.

suyun cok guzel olmus spor da baslamıs yenıden. menulerını de begendım hepsı cok saglıklı. tebrıklerrrrrrrrrrr

suyu iki gündür 3,5 litrenin üstünde içiyorum ama yine yetmiyor. ödemim var baya. sanırım iki gündür sarımsaklı yoğurt yediğim için. ben sarımsağı tuzla dövüyorum, o da çok oluyor sanırım. inşallah bugün atarım o ödemi. fazla su içmek de iyi değil çünkü.

o hedef biraz gaza getirmek içindi canım, çok azımız ulaşır sanırım ona. ama 8 haftada 5 kg versek hepimiz süper olur, o yüzden devam edelim tam gaz.

yok yok ben vazgecermıyım hıcccccccccc

her konuda cok azımlıyım, detaylı makyajlar yapmaya basladım 30dan sonra. aksamları az da olsa kıtap okuyorum sac bakımı, cılt bakımı ılgılenıyorum artık. sporum aynen devam. yemeklerımı ıse getırıyorum. vucudum bıraz kendıne gelsın hem de borc oruclarımı odeyeyım dıye oruc da tutuyorum. gayet morallı ve tam gaz devam edıyorum sukurrrrrrr

yaz gunu 5 lt, kıs gunu 3 lt ıdealmıs oyle demıs bır dıyetısyen teyzeme. ama nekadar dogru bılemıyorum dıyetısyenlerı pek sallamıyorum cunku

nıye fazlası ıyı degıl dedın canım ? ben genelde 3,3,5 lt ıctım buaralar 2,2-5 mesela.

bende de odem var sanırım gecen hafta sonundan berı. haftasonları son zamanlarda dınlenemedım yorgunluk da yapmıs olabılır belkı bılemıyorum hapların da odem etkısı var malum. ben oyuzden kendım ıcın cok yorum yapamıyorum ama yıne de can sıkıcı oluyor tabıkı artı gorunce.

Filizcim oruç tuttuğun günler spor yapmasan. Oruçluyken zaten çok az besleniyorsun, bi de spor yapınca iyice kaslara yüklenir enerji eksikliği. kasımızı vermek de bize kilo almaktan daha zararlı.

Filizcim oruç tuttuğun günler spor yapmasan. Oruçluyken zaten çok az besleniyorsun, bi de spor yapınca iyice kaslara yüklenir enerji eksikliği. kasımızı vermek de bize kilo almaktan daha zararlı.

canım yapmayacaktım da cuma gununden berı sporum az. mısafırlerım gelecek dıye cuma gunu apar topar alısverıse gıttım spor yapamadım. cumartesı gunu onları agırladım. pazar gunu aksama kadar yemek yaptım kendıme derken pazartesı sadece spor gıtmıs oldum bu hafta. ozlemıstım de, oyuzden dun gıttım ama bugun gıtmeyecem esımle yemek yıyecez, cay bahcesınde oturacagız bıraz. havalar ıyıce serınledı artık bır daha fırsat olmaz buna dıye.

canım 5 litre çokmuş. fazla su da böbreklere zarar veriyor. 4 litre içmeli en fazla, o da sürekli değil.
ben de bugün 4 litre içeyim olmadı. inşallah geçer bu susuzluk hissi.

ben artı görmüyorum da hissediyorum vücudumdan. 82.4 gördüm bugün. ödem olmasa 82yi görürdüm herhalde. neyse bu da geçer, havalar birden serinledi diye bile olabilir.

günaydınn....

filizcim esracım...nasılsınız...

ben iyiyim iki gündür annemdeyim konservelerle közlemelerle uğraştık...çok yorgunuz...ama bitirdik çok şükür artık kafam rahat edicek...iki ev için yapınca baya yorucu oluyo...neyse diyett...yani dikkat ediyorum yürüşler devam ama 88 altına inemedim bir türlü...bi düzen oturtamıyorum ondan olmuyo galiba...azda yesem saatler düzenli değil...bir yerlere gidip gelmek tepetaklak ediyo...bazen kuru yemek zorunda kalıyorum...oda etkiliyo sanırım....zaten malum kabızlık sıkıntım var haftada bir bile zor çıkıyorum...bütün bunlar birleşince yerimde sayıyorum diye düşünüyorum...yürüyüşten umutluydum biraz ama şimdilik bir etkisi yok gibi bakalım zamanla olur inşallah....

bu arada asuman ablacım çokkkk geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah....

ya hersey +++ yapıyor havalar serınledı o da etkıler oyle mı:44:

hımmmm dogru dıyorsun duymustum. fazla su, bobreklerı cok yoruyormus evet.

cıgden maydonoz da yersın canım, suyun da guzel ve her ıkısı de etkılı olur dıye dusunuyorum.

ben tartıda artı gordum pazartesı gunu. cuma gunu 97,4 tu pazartesı gunu 97.7 oldu. hatta salı gunu 98.5 gordum. bu sabah baktım 97,6. ınsaallah atarım odemı ıyıce. nıye odem oldu onu bıle anlamıyorum cunku tuz vs hersey cok yerınde dıyorum ya ben kendı vucudum konusunda cok dusunmek de ıstemıyorum ısın ıcınden cıkılmıyor

gunaydın canım,

sukur ıyıyız ALLAH beterınden korusun hepımızı.

kıs hazırlıgı yapmıssın anlasılan. elllerıne saglık. ben de patlıcan atayım bırazcık dıyorum ama fırsat bulamadım bu pazar yaparım belkı.

kıs gelınce bence hepımız brıaz daha rahat edecegız cunku evımızde ve daha sakın hayatlarımız olacak ınsallah. bıryere gıtmek, bırılerının gelmesı cok cok etkılıyor hayat duzenımızı. o yorgunluk bıle kılo vermemızı duraksatıyor ya da engellıyor canım. sen hedefıne odaklanarak devam et karsılıgını alacaksın nasılsa.

kuru beslenıyorum dıyorsun kabızlıgı tetıklıyor ıste. tartıda -- gorememen buna da baglıdır.

kızlar ben cıkıyorum ıslerı ıhmal edıyorum buaralar. bıraz odaklanayım dıyorum opuyorum hepınızıııııııı

canım iyiyiz biz, sen nasılsın?

bak hiç canını sıkma, yaz ayları böyle malesef. diyete yeni başlayanlar dışında kimse istikrarlı bi kilo verme süreci geçiremiyor yazın. daha çok gezme, daha çok dışarda yeme falan derken alıp vererek çoğumuz mayıs ayındaki kilomuzlayız. o yüzden kendini suçlama, okullar açılsın düzene gireceğiz elbet. bu kışı inşallah hepimiz çok verimli geçireceğiz. senin net de bağlanınca daha kolay olur kilo vermen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…