Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

düşünmemek lazım zaten canım, vücudumuza gereken kalori ortada, aldığımız kalori de belli. bu hafta ödem var diye gitmese de haftaya mecbur gidecek. o yüzden yola devam tartıyı çok da iplemeden

evet canım haklısın...inşallah dediğin gibi olur...patlıcan güzel oluyo canım bencede yap...ben biberle karıştırıp hazırlıyorum paketleri kışın çok iyi gidiyo....hadi kolay gelsin sana Allaha emanet ol canım....

inşallah canım inşallah...bende iyiyim canım...standart bitmek bilmeyen işler ütüler vs vs...çocuklar...geçinip gidiyoz işte...küçük kuzum baya dillendi..bide yarım yarım konuşuyo...bugünlerdeki eğlencemiz o...bandane(battaniye) annniimmm(annem) ananimm(annanem) elip(elif) kızdığı zaman öğğttt diyo..mimikler falan süper...öyle işte...

of evet şu net olmayısı sizden uzak kalmak baya etkiledi beni...maaş bekliyorum canım inşallah bu ay bağlatıcaz...menü paylaşmak falan insanı bi düzene sokuyo....ben evdede yazmaya çalışıyorum ne yedim nekadar yedim ama çok etkili olmuyo açıkcası...kaçamak falan oluyo arada...ama burda paylaşınca bi frenliyo insan kendini cumaya biraz daha eksik çıkmak için...

oy yerim ben o küçük kuzuyu, çok tatlı maşallah

inşallah canım, gerçekten senin eksikliğin de çok belli. kimse uğramasa senle Asuman abla uğrayıp neşe veriyordunuz. inşallah kışa hepimiz toparlanırız, sen de dönersin. bahara kurtuluruz artık kilolardan.

ben de kaçayım yavaştan, öpüyorum çok seni

Sağol canım....inşallah kurtulucazz bu fazlalıklardan...

bende seni öpüyorum Allaha emanet ol...

bende kaçayım malum işler bekliyo..

kacmak icin bahane uretme bu topik illa asu yena ile ayakta deilki her koyun kendi bagindan hesabi hepimizin yeri ayri ve destek olmazsak artilar gidiyo tabi omlarida cok seviyorum gelseler yeniden bi cossalar da yilbasina onar kilo versek super olurdu velhasil topige sen ne gozle barsan ole gorursun seker sıkıldin sanirim bide misafir gelince olmuyo onlar gidene kadar sabitnkalmaya calis sonra tam gaz devam

kızlar selam bende 95 kilo olan bir arkadaşınızım.
ve zayıflamak istiyorum beni de aranıza alırmısınız adım zeynep 33 yaşındayım.
Hosgeldinnn evlimisin diyet yaptinmi hic

Cok sukur tabletle ancak bukadar yazabildim kelimelerde eksiklerim falan varsa kusura bakmayin kahvaltimi ettim ogleden sonra gezme var yuruyerek giicem amma insallah eritir vede az yerim mercimek kofte var dayanamiyorum bulgurlu menulere neyse aksam yemem yarina guzel bekliyorum tartiyi insallah. Yasemin de ugramamis merak ettim neden kiiii simdilik hosca ve dostca kalin opuldunuz

Son düzenleme:

sağol canımm...he yaa bütün kış kapı dışarı çıkmadım isyanlardaydım...:26:bütün yazda evde oturamadım...tam tamam bu hafta bi yere gitmicez diyoz illaki bişey çıkıyo hopp gene dışarlardayız...

hakkat soluuyon hee..afferim sana...çok şükür öyle artım yok çok ama yerimde saymaktanda sıkıldım artık...aynen ya burda menü paylaşınca daha güzel gidiyo herşey...

selamun aleyküm kızlar gününüz hayır olsun.
asunun eşide daha iyidir inşallah

aramıza hoş geldin azmin daim olsun

kızlar teşekür ederim hepinize hep beraber veririz inşallah kiloları

hayır neden kaçmak isteyim, neden sıkılayım....
bana bunları söyleme lütfen nursena, ben bunları hakedecek birimiyim ya.
bu sitede benim evim dediğim topik burası, yer burası.
tabiki herkesin yeri ayrı, herkesin yeri ayrı ayrıdır, bi elin 5parmağı hesabı yani.......
ama asuman ablama çok üzüldüm, kırık basit bişey değil biliyorum yaşadım kardeşimde,
keyfim ondanda kaçtı, hem ona üzüldüm hem yenada yok hiç kaç gündür
zaten keyfimde yok bu aralar.
kimseye bişey dediğim yok, sıkılmadımda asla ayrıca buradan, sıkılsam 3senedir sıkılırdım galiba.
senide anlıyorum, tam gaz devam tabiki benim için aynen olduğu gibi, herkesi seviyorum burada ayrı ayrı.
mesajı okuyunca çok şaşırdım gerçekten........
misafirlerimde 1saatten falan gelirler
artık az yalnız kalmak istiyorum ben yaaaaaa
neyse hastalık bu bişey denemez asla, inşaallah kvde iyi olur.
öptüm canım
saygılar nursenaaa:))))

Çok şükür ameliyatı başarılı geçmiş asuman ablacım.
İnşallah iyileşme sürecinde de sıkıntı çekmezsiniz, hızlıca iyileşir eşin hayırlısıyla.

Ah şu söylediğin o kadar motive etti ki beni. Sağol esracım

Mr çektirdim geldim ama çok korkunç bir şey ya. Daracık alan, tak tak cır cır sesler gelip duruyor.
Bi de kafamı bi şeyle kapattılar, testere filmindeki gibi :18::18:
Bu sabah ilk kez başım ağrımıyodu, onu da bu sesler ağrıttı

ben kvler gelmeden kaçayım, yoksa ev dandikken basıcaklar beni:))))
herkesleri öpüyorum sevgiyle........
özellikle nursenamı:)

canıımm ellerine sağlık
ne güzel az az da olsa vermeye başlamıştım bu tatil bana ( diyet açısından ) iyi gelmiyecek .vermekten geçtim çok almasam bari. ama hedefimi belirledim ölmez sağ olursam nisan ayında 80 kilo olucam inşallah

dafi abla sanırım artık daha musaıtsın senı daha sık goruyoruz cok sevındım.

tur dusunuyorsan ve farklı bır yer dıyorsan kapadokya olabılır mesela.
canım bir süredir hep buralardayım ama netbuktaki problemden dolayı yazamadım okuyup beğenip geçiyordum.
kapadokyaya gittim canım.ama uzun zaman oldu birde denk gelirse turlada gidebilirim. kısmet bakalım.

asuu amaliyatın güzel geçmesine sevindim. çabucak iyileşir inşallah

geçmiş olsun filizcim. oruçluyken kafein alımını azalttıysan baş ağrısı yapıyor. akşamları yeşil çayını ihmal etme

Nursena bende de hiç ruj durmaz, taş çatlasın 2 saat. çok merak ettim senin rujunu, markası ne acaba?

bizim allığa ne ihtiyacımız var şekerim, yanaklarımızdan kan damlıyor :)

o hakikaten sıkıntılı bi alet, geçmiş olsun Elizcim.
inşallah sonuçları da temiz çıkar da stresten falan der postalar seni doktor :)

sen de toparlanamıyorsun farkındayım canım, ablana gidip gelmek falan bozdu düzenini. ama ben eminim ekim başına kalmadan toparlanacağız hepimiz. yazın gerçekten çok daha zor diyet ve spor.

Dafi abla sen çok iyi toparladın son ay. tatilden de kilonu koruyarak dönsen yeterli olur bence. inşallah bahara dediğin gibi ömrümüz olursa ulaşırız artık hedeflerimize.

merhaba ben uzun zamandır siteye üyeyim ama hiç diyet aklıma gelmediği için işim yok diye bakmazdım ama yazın başında artık diyetttt dedi dr ve ben araştırmalarım sonucu dukana karar verdim buradan araştırdım yazıştım ama tam o sırada bir hanımla tanıştık çok tatlı bir hanım sohbet şamata derken diyetisyen olduğunu öğrendim benim diyetisyenlerle geçmişe dayalı anlaşamayız neyse istersen gel dedi iyi gittim tahliller ölçümler yapıldı ramazanda başladık ve ben 5 buçuk kilo verdim ona göre iyi bana göre çok az motivasyonum kaybolmasın diye devamlı iyi gidiyor diye söylenip duruyorum ben burada olduğuma göre 90 üzerindeyi 96 buçuk ile başladım geçen hafta gittiğimde dr 91 kilo idim boyum 160 bana sorarsanız 20 kilo verecem ama dr 15 diyor bakalım kusura bakmayın moralim bozuk karışık yazdım galiba listeye benide alın lütfen .....

inşallah canım .bu günlerde yeğenlerim sen yine kilomu verdin diyorlar ama ben vermedim hatta aldım diyorum. akşam yine ''sen vermişsin ''dediler vermedim diyorum inanmıyorlar.giydiklerimden sanırım.

esracım o yeşil rujdan aynura siperiş verseydiniz keşke mekkede sergilerde satılıyor tanesi 1 riyal ben birçok getirmiştim yeğenler havada kaptılar çok ta beğenerek kullanıyorlar.tabiki bizimkiler eşlerinin yanında ve kadınların yanında sürerler genelde
(birkaçı hariç)

Merhaba hanımlar,

Yeniden okul telaşı başladı biz de..Ana sınıfları ve 1.sınıflar bu hafta gidiyor biliyorsunuz...OĞlum sabahçı bu sene.. saat 9:00 da gidip bir saat durup dönüyoruz.. yarın toplantımız var.. alıncaklar ve yemek listesi konuşulur muhtemelen...
özellikle aynı öğretmenini istedim çok memnunduk geçen yıldan..

Bu bağlam da eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun diyorum...

aramıza hoş geldin fazey azmin daim olsun.iki hafta paylaşımda bulunursan iki hafta sonra listeye girersin

Hoşgeldiniz azminiz daim olsun...

Önemli olan verilen kiloyu geri almamak..Asıl başarı o...ÖZetle küçümsemeyin verdiğiniz kiloyu devamlılığı önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…