ya hersey +++ yapıyor havalar serınledı o da etkıler oyle mı:44:
hımmmm dogru dıyorsun duymustum. fazla su, bobreklerı cok yoruyormus evet.
cıgden maydonoz da yersın canım, suyun da guzel ve her ıkısı de etkılı olur dıye dusunuyorum.
ben tartıda artı gordum pazartesı gunu. cuma gunu 97,4 tu pazartesı gunu 97.7 oldu. hatta salı gunu 98.5 gordum. bu sabah baktım 97,6. ınsaallah atarım odemı ıyıce. nıye odem oldu onu bıle anlamıyorum cunku tuz vs hersey cok yerınde dıyorum ya ben kendı vucudum konusunda cok dusunmek de ıstemıyorum ısın ıcınden cıkılmıyor
gunaydın canım,
sukur ıyıyız ALLAH beterınden korusun hepımızı.
kıs hazırlıgı yapmıssın anlasılan. elllerıne saglık. ben de patlıcan atayım bırazcık dıyorum ama fırsat bulamadım bu pazar yaparım belkı.
kıs gelınce bence hepımız brıaz daha rahat edecegız cunku evımızde ve daha sakın hayatlarımız olacak ınsallah. bıryere gıtmek, bırılerının gelmesı cok cok etkılıyor hayat duzenımızı. o yorgunluk bıle kılo vermemızı duraksatıyor ya da engellıyor canım. sen hedefıne odaklanarak devam et karsılıgını alacaksın nasılsa.
kuru beslenıyorum dıyorsun kabızlıgı tetıklıyor ıste. tartıda -- gorememen buna da baglıdır.
canım iyiyiz biz, sen nasılsın?
bak hiç canını sıkma, yaz ayları böyle malesef. diyete yeni başlayanlar dışında kimse istikrarlı bi kilo verme süreci geçiremiyor yazın. daha çok gezme, daha çok dışarda yeme falan derken alıp vererek çoğumuz mayıs ayındaki kilomuzlayız. o yüzden kendini suçlama, okullar açılsın düzene gireceğiz elbet. bu kışı inşallah hepimiz çok verimli geçireceğiz. senin net de bağlanınca daha kolay olur kilo vermen.
evet canım haklısın...inşallah dediğin gibi olur...patlıcan güzel oluyo canım bencede yap...ben biberle karıştırıp hazırlıyorum paketleri kışın çok iyi gidiyo....hadi kolay gelsin sana Allaha emanet ol canım....
inşallah canım inşallah...bende iyiyim canım...standart bitmek bilmeyen işler ütüler vs vs...çocuklar...geçinip gidiyoz işte...küçük kuzum baya dillendi..bide yarım yarım konuşuyo...bugünlerdeki eğlencemiz o...bandane(battaniye) annniimmm(annem) ananimm(annanem) elip(elif) kızdığı zaman öğğttt diyo.. mimikler falan süper...öyle işte...
of evet şu net olmayısı sizden uzak kalmak baya etkiledi beni...maaş bekliyorum canım inşallah bu ay bağlatıcaz...menü paylaşmak falan insanı bi düzene sokuyo....ben evdede yazmaya çalışıyorum ne yedim nekadar yedim ama çok etkili olmuyo açıkcası...kaçamak falan oluyo arada...ama burda paylaşınca bi frenliyo insan kendini cumaya biraz daha eksik çıkmak için...
oy yerim ben o küçük kuzuyu, çok tatlı maşallah
inşallah canım, gerçekten senin eksikliğin de çok belli. kimse uğramasa senle Asuman abla uğrayıp neşe veriyordunuz. inşallah kışa hepimiz toparlanırız, sen de dönersin. bahara kurtuluruz artık kilolardan.
ben de kaçayım yavaştan, öpüyorum çok seni
kacmak icin bahane uretme bu topik illa asu yena ile ayakta deilki her koyun kendi bagindan hesabi hepimizin yeri ayri ve destek olmazsak artilar gidiyo tabi omlarida cok seviyorum gelseler yeniden bi cossalar da yilbasina onar kilo versek super olurdu velhasil topige sen ne gozle barsan ole gorursun seker sıkıldin sanirim bide misafir gelince olmuyo onlar gidene kadar sabitnkalmaya calis sonra tam gaz devamselam herkeslere.....
hiç tadım yok bu aralar benim nedenini bilemiyorum hiç.....
yarın kvler bize gelcek gibi, kesin değil ama, kv rahatsız doktora gitcek.
topiğinde pek tadı yok
asuman ablam yok, yena yok
pofffff
ondanda tadım yok
neyse herkesleri öptüm, görüşürüz.
Hosgeldinnn evlimisin diyet yaptinmi hickızlar selam bende 95 kilo olan bir arkadaşınızım.
ve zayıflamak istiyorum beni de aranıza alırmısınız adım zeynep 33 yaşındayım.
bugun dikkat adersen normale donersin
Olur tatilde seneye yaza kadar citir olursun insallah tatilde enerji depolamaya bakkızlar ya anı bır kararla esım yrn tatıle cıkmaya karar verdı ben bu cumada ızın ıstıorum sızden her ızın ıstedıgım cuma 2kılo alıorum verdıgım 20 kılonun 5-6sını 2ayda gerı aldım gıderek moralım bozuluo etrafımdakılere saldırıorum su tatılledende bı doneyım bakıcam bı hal caresıne
Canimcim cok normal is temposu bide bu mevsim gecisleri acayip istah aciyoKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrr bana yardım edin ben 2 gündür diyeti unuttum sanki fazla yemiyorum ama yinede düzenim yok hiç malesef nasıl olcak bilmiyorum benim dolu aklım karışık aslında pek bi sebepte yok ama anlamadım niye böle neyse hayırlısı diyorum inşallah düzene girerim 1-2 güne
İnşallah dafi ablacım çok sağol valla evle iş arasında yoruldum artık eve git bi ton iş evde işe gel bi ton iş işte ne yapcam bilemedim Allah yardımcım olsun izin izin dedim onada gidemedim hayırlısı bakalım
Kuzum sen niye bizi üzüyonki yani ne sanki sölesen şu kilonu
İnşallah arkadaşında bebeğinde biran önce çıkar hastaneden
E hani diyorum sende çalışmalara başlasan yavaş yavaş
Kuzum inşallah biran önce atarsın üstündeki kara bulutları biz herzaman yanındayız canım
Canım sende hoşgeldin aramıza
Asuman ablamın bende tel yok ama inşallah iyidir eşi dualarımız onunla
ay ne guzel liste bende varim hemdeKURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]9. Hafta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]94,6[/TD]
[TD]92,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]82,9[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]90,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]110,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD]90,3[/TD]
[TD]89,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]insallah ineriz eksi sekizer kilo ellerine saglik
Cok guzel bende bu izin de paraya kiydim allik aylaynir rimel falan alim az cok tutu ama ilk defa alligim olduyok yok ben vazgecermıyım hıcccccccccc
her konuda cok azımlıyım, detaylı makyajlar yapmaya basladım 30dan sonra. aksamları az da olsa kıtap okuyorum sac bakımı, cılt bakımı ılgılenıyorum artık. sporum aynen devam. yemeklerımı ıse getırıyorum. vucudum bıraz kendıne gelsın hem de borc oruclarımı odeyeyım dıye oruc da tutuyorum. gayet morallı ve tam gaz devam edıyorum sukurrrrrrrbide cikman ruj aldim yesil renk surunce pempe oluyo valla temim hemen emer benim makji ruj durmaz rujdan cok memnunum sabtan aksa kadar duruyo sadelikten yanayim ole abarti yapmiyorum ben zati iriyariliktan dikat cekiyom bide abarti yapimca ben burdaymisim der gibi geliyo cilt temizle icinde bimde garnier3 u bir arada kullaniyorum memnun kaldim makyaj yaparsamda makyaj temizleme mendiliynen siliveriyorum aman baska topiklere bakiyorumda ic usenmiyolar neler yapiyolar tabi tarz ve zevk meselesi
Afiyet olsun daha soylenme evden disari cikmiyom diye cok gezince insan evini ozluyo vallagünaydınn....
filizcim esracım...nasılsınız...
ben iyiyim iki gündür annemdeyim konservelerle közlemelerle uğraştık...çok yorgunuz...ama bitirdik çok şükür artık kafam rahat edicek...iki ev için yapınca baya yorucu oluyo...neyse diyett...yani dikkat ediyorum yürüşler devam ama 88 altına inemedim bir türlü...bi düzen oturtamıyorum ondan olmuyo galiba...azda yesem saatler düzenli değil...bir yerlere gidip gelmek tepetaklak ediyo...bazen kuru yemek zorunda kalıyorum...oda etkiliyo sanırım....zaten malum kabızlık sıkıntım var haftada bir bile zor çıkıyorum...bütün bunlar birleşince yerimde sayıyorum diye düşünüyorum...yürüyüşten umutluydum biraz ama şimdilik bir etkisi yok gibi bakalım zamanla olur inşallah....
bu arada asuman ablacım çokkkk geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah....
evet canım haklısın...inşallah dediğin gibi olur...patlıcan güzel oluyo canım bencede yap...ben biberle karıştırıp hazırlıyorum paketleri kışın çok iyi gidiyo....hadi kolay gelsin sana Allaha emanet ol canım....
inşallah canım inşallah...bende iyiyim canım...standart bitmek bilmeyen işler ütüler vs vs...çocuklar...geçinip gidiyoz işte...küçük kuzum baya dillendi..bide yarım yarım konuşuyo...bugünlerdeki eğlencemiz o...bandane(battaniye) annniimmm(annem) ananimm(annanem) elip(elif) kızdığı zaman öğğttt diyo.. mimikler falan süper...öyle işte...
of evet şu net olmayısı sizden uzak kalmak baya etkiledi beni...maaş bekliyorum canım inşallah bu ay bağlatıcaz...menü paylaşmak falan insanı bi düzene sokuyo....ben evdede yazmaya çalışıyorum ne yedim nekadar yedim ama çok etkili olmuyo açıkcası...kaçamak falan oluyo arada...ama burda paylaşınca bi frenliyo insan kendini cumaya biraz daha eksik çıkmak için...
Ben seni solluyom bakk yetis arkamdan burdan kopani kurtlar yiyo vlla artilar geliyo bol bol en azindan yedigimizii soyleyince sanki cok yiyince ize ihnet etmisim gibi geliyo bano
Afiyet olsun daha soylenme evden disari cikmiyom diye cok gezince insan evini ozluyo valla
Ben seni solluyom bakk yetis arkamdan burdan kopani kurtlar yiyo vlla artilar geliyo bol bol en azindan yedigimizii soyleyince sanki cok yiyince ize ihnet etmisim gibi geliyo bano
selamun aleyküm kızlar gününüz hayır olsun.
asunun eşide daha iyidir inşallah
aramıza hoş geldin azmin daim olsun
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrr bana yardım edin ben 2 gündür diyeti unuttum sanki fazla yemiyorum ama yinede düzenim yok hiç malesef nasıl olcak bilmiyorum benim dolu aklım karışık aslında pek bi sebepte yok ama anlamadım niye böle neyse hayırlısı diyorum inşallah düzene girerim 1-2 güne
İnşallah dafi ablacım çok sağol valla evle iş arasında yoruldum artık eve git bi ton iş evde işe gel bi ton iş işte ne yapcam bilemedim Allah yardımcım olsun izin izin dedim onada gidemedim hayırlısı bakalım
Kuzum sen niye bizi üzüyonki yani ne sanki sölesen şu kilonu
İnşallah arkadaşında bebeğinde biran önce çıkar hastaneden
E hani diyorum sende çalışmalara başlasan yavaş yavaş
Kuzum inşallah biran önce atarsın üstündeki kara bulutları biz herzaman yanındayız canım
Canım sende hoşgeldin aramıza
Asuman ablamın bende tel yok ama inşallah iyidir eşi dualarımız onunla
Günaydınlar,
Nasılsınız? umarım herkesin keyfi yerindedir. ben erken kalktım, kahvaltımı yapıp size bakayım dedim.
Bu arada ben bu hafta kurban bayramı listesini unutmuşum, onu da ekleyeyim. ha gayret son 5 hafta, 5 kg bile kardır kızlar toplamda.
canım kolay gelsin sana, dün yazamadım. mini mini birler baya yoracak anlaşılan seni :)
yarın da yiyebileceğim diye duruyorum aslında ya. bi de kafaya koyunca zevk almak için yemiyorum, gerekli diye yiyorum. sen de iyi doyar yoksunluk psikolojisine girmezsen durabilirsin canım. yarın da yiyebilirim deyip durabilirsin :)
hoşgeldin aramıza Zeynep, azmin daim olsun.
kacmak icin bahane uretme bu topik illa asu yena ile ayakta deilki her koyun kendi bagindan hesabi hepimizin yeri ayri ve destek olmazsak artilar gidiyo tabi omlarida cok seviyorum gelseler yeniden bi cossalar da yilbasina onar kilo versek super olurdu velhasil topige sen ne gozle barsan ole gorursun seker sıkıldin sanirim bide misafir gelince olmuyo onlar gidene kadar sabitnkalmaya calis sonra tam gaz devam
Çok şükür ameliyatı başarılı geçmiş asuman ablacım.Hayırlı sabahlar
Dün akşam evimize geldik çok şükür hepinize ilginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Ameliyat başarılı geçmiş şükür iyileşme süreci biraz uzun olacak ama çok şükür kalıcı bir hasar olmayacak inşallah
Tam görünmez kaza işte insanın aklına gelmeyen başına geliyormuş gerçekten Allah canımızı sağ etsin de gerisi geçer
Ben şimdi eşimin kahvaltısını yaptırıp müftülüğe rapor işlerini halletmeye gideceğim şimdilik 3 ay raporlu
öğleden sonra gelen giden yoğun olur sanırım ama gece uğramaya çalışırım inşallah
Ah şu söylediğin o kadar motive etti ki beni. Sağol esracımcanım iyiyiz biz, sen nasılsın?
bak hiç canını sıkma, yaz ayları böyle malesef. diyete yeni başlayanlar dışında kimse istikrarlı bi kilo verme süreci geçiremiyor yazın. daha çok gezme, daha çok dışarda yeme falan derken alıp vererek çoğumuz mayıs ayındaki kilomuzlayız. o yüzden kendini suçlama, okullar açılsın düzene gireceğiz elbet. bu kışı inşallah hepimiz çok verimli geçireceğiz. senin net de bağlanınca daha kolay olur kilo vermen.
canıımm ellerine sağlıkKURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]9. Hafta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]94,6[/TD]
[TD]92,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]82,9[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]90,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]110,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD]90,3[/TD]
[TD]89,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım bir süredir hep buralardayım ama netbuktaki problemden dolayı yazamadım okuyup beğenip geçiyordum.dafi abla sanırım artık daha musaıtsın senı daha sık goruyoruz cok sevındım.
tur dusunuyorsan ve farklı bır yer dıyorsan kapadokya olabılır mesela.
asuu amaliyatın güzel geçmesine sevindim. çabucak iyileşir inşallahHayırlı sabahlar
Dün akşam evimize geldik çok şükür hepinize ilginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Ameliyat başarılı geçmiş şükür iyileşme süreci biraz uzun olacak ama çok şükür kalıcı bir hasar olmayacak inşallah
Tam görünmez kaza işte insanın aklına gelmeyen başına geliyormuş gerçekten Allah canımızı sağ etsin de gerisi geçer
Ben şimdi eşimin kahvaltısını yaptırıp müftülüğe rapor işlerini halletmeye gideceğim şimdilik 3 ay raporlu
öğleden sonra gelen giden yoğun olur sanırım ama gece uğramaya çalışırım inşallah
geçmiş olsun filizcim. oruçluyken kafein alımını azalttıysan baş ağrısı yapıyor. akşamları yeşil çayını ihmal etmekızlarrrrrrrr gunaydınnnnnnnnn
nasılsınız ? herkes ıyıdır ınsaallah.
ben dun ıs cıkısı spora gıttım ama cok verımlı yapamadım hem salon cok kalabalıktı hem esım bazı seyler ıcın sık sık aradı sporu kesmek zorunda kaldım hem oruclu oldugum ıcın 1 saat yaptım 1 bucuk saat yapmadım hem de ınanılmaz basım agrıyordu ısten cıkmadan once. o bas agrısı uyurken bıle vardı hap ıle bıle gecmedı. neyse gunume gelecek olursam;
sahura kalmamıstım malum.
ıs cıkısı spora gıttım
bır saat salonda spor + 40 dk eve tempolu yuruyus
salonda yaptıklarım;
20 dk tempoolu yuruyus kosu bandında, artık kosmuyorum doktorun soyledıklerınden sonra
10 dk bısıklet tempolu
10 dk twıst
gerı kalan surede de oradakı aletlerde calıstık, kelebek vs gıbı aletlerde. hem kol hem bacak calısmıs oldum bır tane alet var adını bılmıyorum ona yaslanıp yana dogru egılıyorum 30 kz sag 30 kez sol. bunu yaparken hoca elıme 5 kıloluk agırlık verıyor artık, kolları da calıstıyorum yıne aynısını yaptım .
spor yaparken ara verdım ve orucumu actım. ezan okununca orucun acılması lazımmıs. beklemek dogru olmuyormus.
500 ml su
ıkı pırınc patlagı
bır salatalık
eve yururken bır salatalık, 500 ml su
eve gelınce;
bır bardak ayran, uc adet avuc ıcı kadar kofte ( yaglı kagıtta fırında pıstı ıcınde de hıc yok yok, harc vs de yok galeta unu ve eskı anam babam usulu tarz ıle ıcı yogruldu yanı ), bır tabak taze bol yesıllık marul, roka, tere tum tum yedım, yarım domates, ıkı dılım tam bugday ekmegı
mutfagı toparlarken bır bardak yarım yaglı sut ıctım, 1 lt su ıctım ve saat 10 da uyudum.
makyajımı temızledım dusu bıle zor aldım yorgunluk ve bas agrısı cok kotu yaptı aksam. sımdı de bırazcık var gıbı ama dunku gıbı degıl tabıkı. bugun de nıyetlıyım aksama esımle dısarda tavuklu menu almayı dusunuyorum spora gıtmeyecem ama eve tempolu yuruyusum olur market gezmem olur.
Cok guzel bende bu izin de paraya kiydim allik aylaynir rimel falan alim az cok tutu ama ilk defa alligim oldubide cikman ruj aldim yesil renk surunce pempe oluyo valla temim hemen emer benim makji ruj durmaz rujdan cok memnunum sabtan aksa kadar duruyo sadelikten yanayim ole abarti yapmiyorum ben zati iriyariliktan dikat cekiyom bide abarti yapimca ben burdaymisim der gibi geliyo cilt temizle icinde bimde garnier3 u bir arada kullaniyorum memnun kaldim makyaj yaparsamda makyaj temizleme mendiliynen siliveriyorum aman baska topiklere bakiyorumda ic usenmiyolar neler yapiyolar tabi tarz ve zevk meselesi
Ah şu söylediğin o kadar motive etti ki beni. Sağol esracım
Mr çektirdim geldim ama çok korkunç bir şey ya. Daracık alan, tak tak cır cır sesler gelip duruyor.
Bi de kafamı bi şeyle kapattılar, testere filmindeki gibi :18::18:
Bu sabah ilk kez başım ağrımıyodu, onu da bu sesler ağrıttı
canıımm ellerine sağlık
ne güzel az az da olsa vermeye başlamıştım bu tatil bana ( diyet açısından ) iyi gelmiyecek .vermekten geçtim çok almasam bari. ama hedefimi belirledim ölmez sağ olursam nisan ayında 80 kilo olucam inşallah
inşallah canım .bu günlerde yeğenlerim sen yine kilomu verdin diyorlar ama ben vermedim hatta aldım diyorum. akşam yine ''sen vermişsin ''dediler vermedim diyorum inanmıyorlar.giydiklerimden sanırım.Nursena bende de hiç ruj durmaz, taş çatlasın 2 saat. çok merak ettim senin rujunu, markası ne acaba?
bizim allığa ne ihtiyacımız var şekerim, yanaklarımızdan kan damlıyor :)
o hakikaten sıkıntılı bi alet, geçmiş olsun Elizcim.
inşallah sonuçları da temiz çıkar da stresten falan der postalar seni doktor :)
sen de toparlanamıyorsun farkındayım canım, ablana gidip gelmek falan bozdu düzenini. ama ben eminim ekim başına kalmadan toparlanacağız hepimiz. yazın gerçekten çok daha zor diyet ve spor.
Dafi abla sen çok iyi toparladın son ay. tatilden de kilonu koruyarak dönsen yeterli olur bence. inşallah bahara dediğin gibi ömrümüz olursa ulaşırız artık hedeflerimize.
aramıza hoş geldin fazey azmin daim olsun.iki hafta paylaşımda bulunursan iki hafta sonra listeye girersinmerhaba ben uzun zamandır siteye üyeyim ama hiç diyet aklıma gelmediği için işim yok diye bakmazdım ama yazın başında artık diyetttt dedi dr ve ben araştırmalarım sonucu dukana karar verdim buradan araştırdım yazıştım ama tam o sırada bir hanımla tanıştık çok tatlı bir hanım sohbet şamata derken diyetisyen olduğunu öğrendim benim diyetisyenlerle geçmişe dayalı anlaşamayız neyse istersen gel dedi iyi gittim tahliller ölçümler yapıldı ramazanda başladık ve ben 5 buçuk kilo verdim ona göre iyi bana göre çok az motivasyonum kaybolmasın diye devamlı iyi gidiyor diye söylenip duruyorum ben burada olduğuma göre 90 üzerindeyi 96 buçuk ile başladım geçen hafta gittiğimde dr 91 kilo idim boyum 160 bana sorarsanız 20 kilo verecem ama dr 15 diyor bakalım kusura bakmayın moralim bozuk karışık yazdım galiba listeye benide alın lütfen .....
merhaba ben uzun zamandır siteye üyeyim ama hiç diyet aklıma gelmediği için işim yok diye bakmazdım ama yazın başında artık diyetttt dedi dr ve ben araştırmalarım sonucu dukana karar verdim buradan araştırdım yazıştım ama tam o sırada bir hanımla tanıştık çok tatlı bir hanım sohbet şamata derken diyetisyen olduğunu öğrendim benim diyetisyenlerle geçmişe dayalı anlaşamayız neyse istersen gel dedi iyi gittim tahliller ölçümler yapıldı ramazanda başladık ve ben 5 buçuk kilo verdim ona göre iyi bana göre çok az motivasyonum kaybolmasın diye devamlı iyi gidiyor diye söylenip duruyorum ben burada olduğuma göre 90 üzerindeyi 96 buçuk ile başladım geçen hafta gittiğimde dr 91 kilo idim boyum 160 bana sorarsanız 20 kilo verecem ama dr 15 diyor bakalım kusura bakmayın moralim bozuk karışık yazdım galiba listeye benide alın lütfen .....
aramıza hoş geldin fazey azmin daim olsun.iki hafta paylaşımda bulunursan iki hafta sonra listeye girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?