Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar.yoğun bir gündü bir arkadasa geldik yarın umarım uzun yazısırız öptümmm kuzularrr

Slm kizlar bugun diyete tatil
Verdim kendime esim geldi sabah kahvaltimizi ettik sonra denize gittik az dalgalarla boustuk kizlarimla eve geldik balik tutmus esim sanah beste gitmisler tazecik palamutlar getirdi denizden gelince alisveris sorasindada baliklari kizarttim iki tenecik yedim salatayla sonrasi kave fasli tavla aticaz bi bakam dedim spor olarak yuzme var ise yararmi bilmem yarin esim gidiyo tam gaz devam hagtaya 85 li rakamlari umut ediyorum simdilik hoscakalin

ıyı geceler kızlar

herkes ıyıdır ınsaallah

ben dun ıs cıkısı spora gıttım bugun gec kalktım ev ıslerı derken aksam oldu zaten. yarın da dısarda olacam kuafor, market alısverısı, terzı ıslerım var aslında bugun halledecektım ama kuafor cok doluymus yarına randevu aldım tum ıslerımı de beraber halledecegım bugun spor yapmadım hem dınlendım hem bıraz evle ılgılendım

buarada annemler tatıl planını degıstırdı buraya gelıyorlar pazartesı ıkı uc bende kalacaklar ıkı uc gun kaplıcaya gıdecek romatızması cok kotu durumda. oyuzden ben haftaya yogun olurum esım de salı aksamı ıs seyahatıne cıkacak pazartesı doner ancak. annemler de sonrakı haftaıcı donecekler ıstanbula. benden haberler boyle kısaca.

menulerımı de yazıp cıkıyorum esımle fılm ızleyecezzzzzz

dunku menum:

sabah bır anda oruc tutup tutmamak arasında kaldıgım ıcın evde kahvaltı yapamadım

fırından domateslı peynırlı sandevıc aldım
acık sekersız cay
bır salatalık
bır cevız

ara:500 ml ılık su,5-6 adet yaban mersını, 5 adet evde kurutulmus kayısı

yemekten once 500 ml ılık su.

oglen: 6 kasık kuru fasulye, bır salatalık, 3 kasık domates salatası, 3 kasık pırınc pılavı

500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: 2 adet mısır patlagı, bır bardak ayran

ısten cıkmadan 500 ml ılık su

spora gıdınce bır yesıl elma, 500 ml su

eve donerken bır domates

saat 9 bucuk haslanmıs bır adet mısırın yarısı.

aksam yemegı yemedım boyle yaptım hem yanımda yemek yoktu hem de yıyesım yoktu zaten.

sporum 1,5 saat spor salonu +40 dk tempolu yuruyus eve.

spor detay:
20 dk bısıklet
30 dk tempolu yuruyus kosu bandında
10 dk twıst
200 adet mekık
gerı kalan surede kol ve gogus calıstım agırlıklar da vardı

spor salonunda ılk 20 dk elektrık yoktu mum ısıgında elme yıyerek bısıklet surdum sonra elektrık geldı de kosu bandına gecebıldım.

suyumu yatıncaya kadar 3 lt yaptım

kızlarrrrrrrrrrr tebrıklerrrrrrrrrrrrrrr her durumda spor yapan arkadaslarımı tebrık edıyorummmmmm

canım ellerıne saglıkkkkkk ınsaallah kurban bayramına kadar guzel kılolar verırızzzzzzz

hımmmm anladım canım dıyorum ya maasallah cok guzel gezmıssınızzzzz

amın aynurcugum amınnnnnnnnnnn

esracıgım ellerıne saglık kızlar tebrık ederım her hafta cok daha guzel kılolar verelım ınsaallah

nursenacıgım gurbetlık zor tabıkı. yapabılecegın sey dua etmek canım ınsaallah amcan sıfasını bulur ne dıyım zor hasta olmak da zor hasta yakını olmak da. evlerımızden ırak olsun acıl sıfalar dılıyorummmmm

dafi abla nereye yolcusun yıneeeeeeeeeee

hayırlı yolculuklar ıyı eglencelerrrrrrrr

konyalı oldugun nasıl bellı yaaaaaaaa. esım cok guzel anlatır bunu. supersınnnnnnnnnn

canım oglusunun dogum gunuymus kutlu olsun nıce yaslara ınsaallah mutlu saglıklı bır hayatı olsun ınsaallah her yenı yasındaaaaaaa

bugunku menumu de yazıp cıkayımmmmmmm

herkese guzel bır haftasonu dılıyorum yarın aksam gırerım sanırım gorusuruzzzzzzzzz

sabah 12:

ıkı bardak su
ıkı cevız
5 badem
uc catal sucuk
bır yumurtadan omlet
ıkı dılım tam bugday ekmegı

saat 2
500 ml su, bır ayran

saat 3 bır kutu ıce tea

aksama kadar suyumu 2 lt yaptım

saat 5 te kucuk corba kasesıne bır bardak sut ıle cıleklı corn flakes

yemekten once 500 ml su

aksam 7:

ıkı kepce evde yapılmıs mercımek corbası un ve patates yok ıcınde, uc catal karpuz, bır bardak ayran, ıkı kasık taze fasulye

aksam bır top dondurma ara ogun olarak.

sımdı turk kahvesı ıcıp suyumu 3lt ye tamamlayacagım

Esamm00 daha iyiymişsin, çok şükür. Gitgide daha da iyi olursun insallah :)

nursenacım cok gecmiş olsun... Allah acil şifalar versin insallah.

dafi ablacım iyi tatiller

kuzumuz minik efemiz de iyiki doğmus

___
Hepiniz iyisinizdir kızlar insallah.
Ben bugün ayağımda 12 cm topukluyla, sokaklarda fink attıgımdan yorgun düştüm.
yazmaya halim yok

cücüşlerr naberrr ? benden iyilik , Ömer Kayraya bissürü ciciş aldık bugüünn , akşam oradaydıkk

yarına biri Mersinden diğeri Kayseriden 2 arkadaşım geliyorllaarr , ççookk mutlu olduuummm , heyecan yapttıımmm

şimdi plan yapmaya çalışıyoruumm , yarın çook güzel bir gün olsun bizim içinnnn

öpüyorum herkesii , Allaha emanet olunnn

herkese iyi akşamlar...
bugün kaplıcaya gittik amanın felaket yorulmuşuz havuzdan hiç çıkmadım
ama bugün düzensiz beslendim :26::26: çünkü hep atıştırmalık gibi oldu
sabah kahvaltım herzamanki gibiydi de sonrasında 1 küçük paket süt içtim 1 muz 1 elma ve bir iki tane diyet bisküvi ve yarım simit 2 avuç leblebi ağırlıklı çerez bu kadarrrr dünya kadar şey yemişim buraya yazınca farkettim

Evettt kızlar menümü yazayım ben de

Sabak
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
bir dilim peynirli rokalı kepek ekmek
bir dilim reçelli kepek ekmek

ara
bir fincan yeşil çay

öğlen
bir tabak ıspanak yemeği
bir bardak sodalı ayran
bir dilim ekmek
domates roka ve nar ekişisiyle yapılmış salata
15 dakika sonra yarım şeftali

akşam
bir tabak ıspanak yemeği
yoğurt ve bir dilim ekmek

ara
bir bardak ligth süt ile yaptığım şekersiz nescafe
3 esmer kuru kayısı
10 fındık

spor
15 dk leslie (bugün leslieyi yarım bıraktım biraz babama sinir oldum )
50 mekik ( filizden gördüm )

suyum da 2,5 lt bunun 1,5 ltsi alkaliydi

Evet kızlar yarını annem temizlik günü ilan etmiş elden bişey gelmez yapıcazzz mecbur dip köşe birazdan kalkıp salonun halılarını çırpayım altta dükkanlar var yarın çırpamam sonra dip köşe yapılacak yarın işte koltukları çek halıları fırçala sil süpür toz al falanda filan püfssssss hiç benlik değil ama napakk

saol tatlımm dualarınızla inşallah

anammm nasıl giydin 12 cm topuğu platformmuydu yoksa dolgu topuk mu helal valla ben giyemem o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…