Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bayıldım çok güzelmiş valla...
ekmanan ye haaa ee bize küçükken öyle diye diye alıştırdılar ekmeğe işte

çok güzel ya denizden hiç bıkmam ben bu sene tam 10 gün deniz tatilimiz oldu

yaşınız uzun olsun maşşallah

Selam uyuyan güzeller

Listeye girenleri,kilo verenleri,sabit kalanları gönlümün en derin yerinden tebrik ediyorum devamını diliyorum..

Esra ve eliz emeklerinize sağlık...

*Zehracığım efeciğin yeni yaşı hayırlı olsun,sağlıkla ve mutlulukla büyüsün...

--

Benim iki günden beri Adana'dan yatılı misafirlerim vardı...Çocuklarda olunca çok yoruldum...Bir de söz konusu Adana olunca yemek konusun da nasıl memnun edebilirim diye fazla kastım kendimi
Allahtan ailecek çok sevdiğimiz dostlarımız,canımız. ona rağmen epey stres yaptım

Aydınlık ve başarılı bir haftaya uyanalım hepimiz..

Günaydınlar,
Nasılsınız? gerçi hepiniz uyuyorsunuzdur şimdi :)
ben iyiyim sanırım. dün biraz canım sıkkındı. bugün daha iyi olacağım inşallah. bugünkü planlarımız da iptal oldu son anda. bizim yeni evliler sanırım biz gidiyoruz diye kavga etmişler, gelinimiz evi terketmiş söylenene göre. olay ilk çıktığında gitmeyelim daha erken demiştim ama dayımlar başka zaman fırsatımız olmaz diye ısrar etmişlerdi. gelinimiz de kuzenle kavga edip evi terketmiş. hem çok üzüldüm hem de şaşırdım. herkes hediyesini verecekti halbuki, kimse eli boş gitmiyordu. neyse sağlık olsun artık, inşallah barışırlar.
ben de dün akşam şeytana uydum, annem yaz çıkmadan karışık kızartma yapalım bi kez daha diye ısrar etti. moral bozuk olunca kabul ettim ve yedim valla. geçen yazdan beri ikinci ve son yememizdi. ilkini de bayram diye yapmıştı. çok lezzetli meret, ama zararlı diye pek yapmıyoruz...
hala karnım şiş, uyandım 5 buçuk gibi. az takılayım da belki iyi hissedersem tekrar uyurum. bugün hafif beslenip telafi etmem lazım dün akşamı.

bizim ailede pek popüler bu fıkra. birimiz şımarıklık bile yapsa hemen ekmağnan ye gelir birinden :) ellerine sağlık Meyracım.

Elizim sen onlarla nasıl yürüdün yahu :) enem çok zor 5 cm bile bana

Ellerine sağlık canım, eminim çok memnun ayrılmışlardır zaten.

Son düzenleme:
Afiyet olsun agiz tadiyla yiyin imssllh ben yapmiyorum burda sebze meyve bol yemiyolarda domates ekşi oluyomus kizdim yapmiyom gecmiolsun dileklerin icin saol
İyi gezmeler dafiiii
selam kızlar.yoğun bir gündü bir arkadasa geldik yarın umarım uzun yazısırız öptümmm kuzularrr
İnsallah bu gün dinlenirsin
Zor zor hele izin dönüşü hic cekilmiyo tesekurederim gecis olsun dileklerine
Off offf kolay gelsinnnn kizlari bosuna dogurmuyoruz
giyemiyorum ben topuk ikinciyi doğurduktan sonra ozel gunler haric giymek istedim ama cari pazar yuruyemem sanirm

İyi eglenceler cücüğüm
Et et et ver baska bideycik istemez adanalilara ona yaptiracaktin bi dolma yena gitmeden
Yeni evlilerin kavgalarina sinir oluyorum izinde kaynimla eltimde tartimalarina sahit oldum bir yilda insanin gozunun icine bakmalari gereken zaman cok yazik ayip herseyi ne cabuk tuketiyolar

günaaydddıııınnnnnnnnn fısttııkkllaaarrrrrııııımmmmmmm

az kalorili , bol enerji harcamalı mutlu haftasonlarıııııııı

sabahın köründe kalktımm , heyecandan uyuyamadıımmm

kahvaltı planlarımı gözden geçirip ön hazırlık yaptım , evi süpüreyim dedim ama elektrik yoookkkk

bende açtım pcyi , bakınıyorumm

herkesi kocaman öptüümm ,Allaha emanet olunnn

selam kuzular...

bu gariban arkadaşınız bugün işte...

eşimde çalışıyordu zaten iyi oldu...işyerindeki elemanın işi varmış rica etti benimde işime geldi...ama evim öyle piskii çok işim vardı ...eşimde seviniyor kendini daha çok yorucaktın diyor...hayırlısı olsun...

dün gece yarısı eve geldim zaten menümü paylaşacak yüzüm yok...düğün sonrası eşimin ablası memlekette ya bizde enişteyi görelim dedik bizim abimiz gibidir dürüm yemeye gittik ben yarım şiş kadar yemişimdir...ama olmadı o saatte..

eşimeinde yine migreni tuttu o halde çalışacak ona canım sıkkın...

ESracım ben anlamadım misafir gidicek diyemi kavga çıkmış üzücü yahu...

Son düzenleme:
Esracım üzüldüm hakikaten ya insanların evlilikteki en taze zamanında böyle şeyler yapması çok acı... sevgiyi hızlı tüketen bir toplum olduk herhalde. cünkü yeni evlilerde bu olayları o kadar çok duyar olduk ki....
dünki kaçammağına gelince bence bu benim düşüncem arada yapılan ağır kaçamaklar insanın hem nefsini köreltiyor hemde insanın içinde bir pişmanlık duygusu uyandırıyor ya işte o daha çok azim duygusunu beraberinde getiriyor. bu hafta çok iyi kapışacağımıza eminim

Aynur cücüşü kolay gelsin çok tatlı olur arkadaşlarla buluşmak biraz yorucu olsa da

Yena ablacım özledik senii

Nevzamansız kolay gelsin canım biraz gıcık bir durum haftasonu çalışmak

elizabeth canım spor listesi için teşekkür etmeyi unutmuşum kusuruma bakma emi çok teşekkür ederim

bu arada beni bugün koca bir ev temizliği bekliyor şimdi pc başından kalkacağım sonrasında eşim bugün kv almaya gitti niğdeye haftaya pazar annemler gidicekler memlekete çocuk bakım görevi birinci dönem kv de ikinci dönem annemlerde :)

Yeni evlilerin kavgalarina sinir oluyorum izinde kaynimla eltimde tartimalarina sahit oldum bir yilda insanin gozunun icine bakmalari gereken zaman cok yazik ayip herseyi ne cabuk tuketiyolar

Ben de sinir oluyorum Nursena ya. evleneli iki yıl oldu ama içimdeki görümce ortaya çıktı. ben eşimin ailesinden neler gördüm, çoğunu kimse bilmez. ama eşimi bi kez olsun bu duruma düşürmedim. kavgamızı da ettik, ama bi şey yok gibi ertesi sabah kahvaltı hazırladım millete. bu kızla benim aramda da 2 yaş var, yani benim evlendiğim yaşta evlendi. kuzenim de abim gibidir, 35 yaşında adam o da. o kadar üzüldüm ki abimi düşürdüğü duruma, 13 kişi toplanacaktık, 13ü de haberdar artık bu olaydan...

kolay gelsin canım, dikkat et kendine. evde yorulacağına işte vakit geçir bari. gerçi evin işini de başkasına yaptırmıyorsun. geceki menüyü de dert etme, inşallah bugün toparlarız hepimiz.

canım başta evlerine gidecektik, eve gelmeyin dediler. niye diye sormadan kabul ettik. dün de eşimle kavga ettik, ben hallederim lütfen aramayın sormayın diye mesaj atmış abim. biz size sırayla geliriz daha sonra demiş.

bu kuzen benim abim gibi, annemin hastalığında beni bırakmadı yoğun bakım köşelerinde kendi bekledi. çok sever, sayarız. kendi üzerine olmadığı için annemle kardeşimin üzerine şirket kurmuştu. hafta içi dünya kadar vergi borcu çıktı, annemler geri ödemesini bile ummadan ödediler. hepimiz hediyelerimizi aldık, gönüllerini hoş edecektik güya düğün müğün yapmadılar diye. sanırım baştan ayağımız kesilsin diye yaptı gelin, yoksa insan iki eli kanda olsa erteler. napalım düzeltsinler arayı da, biz uzak olalım ne olacak.

böyle işte canım, evlenene kadar sıcak kanlı evlenince hanımlığı tersten okutuyor bu modeller sana. bi biz safız, herkes uyanık olmuş.

sorma Aytencim ya, ben de çok üzülüyorum bu durumlara. gerek yok böyle gerginliklere, kocanla bunlar için kavga etmeye. müsait değiliz, olunca haber veririz deselerdi keşke. benim gördüğüm bu toplumun kadınları Asmalı konakta bahar karakterinden sonra böyle oldu, herkes bi sınır tanımaz, bi özgür kız triplerinde. e evlenmeyin o zaman, hayır 35ne gelmiş kadınlar bile böyle. o kadar komik ve acınacak haldeler ki...

bugün dediğin gibi pişmanlıkla toparlamaya kararlıyım canım. dün çok üzülünce ben de reddetmedim açıkçası. neyse bugün tam gaz devam, 80lere geleyim de nefesimi ensende hisset

oy oyyy hangi derdime yanayım..bunlar bizim yerimizde olsa naparlardı...

tabiki ya tüm mesele ayağı baştan kesmek...kendileri huzurlu olsunlarda gerisi hikaye unutulur herşey...sonra bunlar aynı evde nasıl cicim gülüm yaşıyorlar ...sağlık olsun canım hafta içi o işlerle uğraştın sanırım...işte abinin hatrına...

öyle canım, sağlık olsun da... ne bileyim ben de onu düşünüyorum, daha ilk zamanlarda gerek var mı ki bunlara...
evet uğraştım da hallolmadı, sonra muhasebeci de halledemedi. en son kardeşim gitti halloldu, abim için değer napalım...

geç gördüm mesajını.. işler yoğun değildir inşallah canım.

saol tatlımm dualarınızla inşallah

anammm nasıl giydin 12 cm topuğu platformmuydu yoksa dolgu topuk mu helal valla ben giyemem o kadar
Platformlu canım, stilettoda zorlanıyorum ben hala
alıştım valla canım, azcık da hafiflesek daha da kolay giyeriz heralde
canım benim ya, canın cok sıkılmış ama düşünmemeye çalış. Sıkma canını.
İnsanların bencillikleri işte tamamen. üzüldüm adına...
topukluya ilk başladığımda ben çok zorlanıyodum, evde giydim giydim yürüdüm, giydim giydim yürüdüm
artık alıştım, pıtır pıtır atlıyorum merdivenlerden falan
esraya da dediğim gibi kilo da versem iyice rahatlarım
canım benim ya pazar pazar çalışcaksın, Allah sabır versin.
Eşine de geçmiş olsun

off off kolay gelsiin

yena ablacım da döktürmüş güzel güzel :) eminim çok beğenmişlerdir :)

Musmutlu pazarlar...

Esracım,çok ilginç insanlar var...Bu yaşım da ben bile çok şaşırıyorum inanasım gelmiyor...
Misafir nasıl istenmez. lugatıma ters doğrusu..Anlam veremiyorum...Bu kadar da bireysel, ben merkezli yaşanmaz ki..

Hep denir,diyoruz ya Allah iyilerle karşılaştırsın çok doğru..Abin için üzülmek te haklısın..İnşallah gelin hanım insafa gelri,doğru yolu bulur...

Ha bir de verdiğin örnek beni gülümsetti Allahta seni güldürsün. ( asmalı konak bahar )) Bahar tüm özgürlüğünü bırakıp konağa kapatmamışmıydı kendini.:26:
benmi yanlış hatırlıyorum.. aklım da kalan Seymen'den sonra Seymenleşen erkeklerin olduğu..
veya yarım akıllı hatuncukların Seymen gibi ağaların peşin de olması
ama güzel diziydi bea.

---

Nursena,çocuk olunca genellikle çocukların fikri baz alınıp mönü oluşturduk ama yakınım çok hamarat beni hiç yalnız bırakmadı mutfakta. hep birlikte hazırladık..dolma da yaptık bol ekşili acılı etli..
zaten malzeme de getirmiş bana salça vb.. birde eşime bilin bakalım ne getirmişler.

Meyraaa,seni gece geç saatler de başka topikte görmüşler..

Aytenciğim, Şanslısın bebeğine en yakınların bakıyor..aksi olsaydı çok huzursuz olurdun...

--

Bugünüm çok yoğun yine...Alışveriş yapılıcak yarın için beslenme hazırlanılacak ama ekstra işlerden henüz fırsat bulamadım...

Sabah kahvaltıda gün içi plandan bahsediyorum...Oğlum da kızıma döndü diyor ki...Abaaa sen annemle temizlik yap kız kıza.. ben babamla kanka kanka dolaşmaya gideyim..biz böyle kaldık..
eşimin hoşuna gitti sırıtmaya başladı ona kaş göz işaretiyle gülmemesini söyleyiverdim hemen..
Kızım,bozularak.. anneee çok kıro oldu bu ya diyo )))

editt: Paylaşacak mönüm olmadığından günlük olayları anlatıyorum...Sizleri takip ediyorum ve beğiniyorum aferin size..Aynen devam...

Kıvanç Tatlıuğ ile ilgili konu da bir hatunun yorumu...
Söz de methediyor...''Şerefsiz çok yağuşuklu yawwss . ''

Geçende ben ve bebelerim metrodayız yanımızaa 50 küsur yaşların da hoş bir hanım oturdu...OĞlumla sohbet ediyorlar..Klasik büyüyünce ne olacaksın.?? Oğlum da önce itfaiyeci sonra uzaycı ( astronot oluyor ) i ve pilotta karar kıldı...
Hanım da dediki..Göksel Arsoy da pilottu ama artiss oldu..bu işler belli olmaz...
Kızıma döndü Göksel arsoy'u biliyomusun diye sordu..?
Kızım da tanımıyorum dedi...
Şimdilerin Kıvanç tatlıtuğu gibi yakıyordu ortalığı.. Altın çocuk derlerdi ona...Ama Allah için Kıvanç ta çok yakışıklı Allah gençlerimize yardım etsin dedi.
Ahaha biz bakışıyoruz kızımla bıyık altı gülüyoruz falan ...Çok komikti yaaa...
Demekki abla baya hastasıydı altın çocuğun Unutamamış yıllardır.

Seymen ağa hakktat ğüzel diziydi tabiiiisiiii adanadnnn şalgammmmm buz gibi iç benim yerime ohhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…