Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar..yeni üyeyim ben maalesef tam 30 kg fazlam var..boyum 170 ve 90 kg yim şu 1 senede tam 15 kg aldım..delirmek üzereyim..sürekli diyete başlıyorum ama sonu gelmiyo 21 yaşındayım ve gerçekten bu kg hiç yakışmıyor bana diyetisyene gittim ve herşeyim normal çıktı..yarın başlıyorum inşallh..21 hafta gibi bi süre hedef koydum kendime..ozamana kadar bu fazlalığımı vermek istiyorum..tek başıma yapamayacığımı anladım artık..sizlerin yardımlarıyla da başarmak istiyorum

he dün gece öyle bişey oldu:))))))
kim görmüşki, hiç kamera falanda yoktu ortamda ablam:))))

ımmmm eşinede galiba şalgam suyu getirmişlerdir dimi:)
afiyet bal şeker olsun tüm hediyeleriniz ablacım......

kolay gelsin ablam, koccaman öpüyorum

Hosgeldin insallah veririz beraberce. Yasin genc oldugu icin cbuck verirsin azmetmen yeterli

selam tombikdaşlarım:)

şöyle bir geçmiş yaptım yeni.....

ben bu aralar çok yiyorum nedense....
sonbahara giriş benide etkiledi galiba......
ama yeşilçayımı ihmal etmiyorum günlük.

herkesleri öptüm

damar ama sesi şahane....
sesi için dinliyom:))))))
[video=youtube;PT3Ov-RNfqY]http://www.youtube.com/watch?v=PT3Ov-RNfqY[/video]

ohhh güzel bi gün geçirmişsin nursenam:)

annen için geçmiş olsun hemşom......
sizin orada kaplıcamı varki?:26::26:
varsa nasıl? iyimi? kuvvetli bi suyu varmı?
benim annemgilde her sene giderler kesintisiz, çünkü annemin romatizması çok ağrır yoksa,
ama annemler genelde denizliye gider, bazen afyon, ılgını bilirsindir oraya gittiler bi kere yakın diye ama hiç fayda olmadı dediler.
sizin orasını merak ettim şimdi.....

konyalı oldugun nasıl bellı yaaaaaaaa. esım cok guzel anlatır bunu. supersınnnnnnnnnn

he biz konyalıyız ekmeği çok severiz:)))))))
ay canım varya benim liseden bi hocam karadenizli idi, eşide konyalıymış, hocam bay bu arada.
neyse bigün dediki bize sınıfta; çocuklar benim hanım ekmeği bi sever bi sever sormayın; ekmeğin arasına ekmek sararda yer dedi:)))))))
kopmuştuk gülmekten
gerçekten ekmeği bende çok severim; artık gerçekten bu genetikmi bilmiyom hiç:)
öptüm canım benim.....

iyi oturmalar o zamaaaaan......

Allah kavuştursun o zaman tekrar ablacım inşaallah hayırlısıyla......

hayatta herşeyin bi sınırı olmalı bencede canımcım....
yoksa olmaz yani......
ama şöylede bi durum var; bazen insan öyle zamanlar yaşıyoki tarifi açıklaması imkansız oluyo, ancak yaşandığında anlaşılabiliyo, oyüzden durumun içine girmedikçe, sırrına vakıf olmadıkça hiç zanna düşmemek en yisi bence, bilmiyorum artık şuan çokmu anlayışlı davrandım bu konuda, eşim bazen öyle der çok anlayışlı bakıyosun herşeye derde
ama olay ego mevzusu isede; evi terketmek ileri gitmekten başka bişey değil bence canım.
boşver sen takma kafanı hiç, hayırlısı diyelim herşeyin....
öpüyorum canım

A
Yeni evlilerin kavgalarina sinir oluyorum izinde kaynimla eltimde tartimalarina sahit oldum bir yilda insanin gozunun icine bakmalari gereken zaman cok yazik ayip herseyi ne cabuk tuketiyolar

bende üzülüyorum.....
ama bazen tek taraflı oluyo nursenam.....
bizim gibi suçlu olmayan tarafta çok üzülüyo malesef......
kavanoz dipli dünya işte.......

ay kadın hakkatten bi alemmiş:))))))
''Şerefsiz çok yağuşuklu yawwss . '' galiba kadının bu tabiride aşkı memnu dizisinden az etki almış:)))))

ayyy oğlun pilot olcam demiş ya:))))
bende 4,sınıfa kadar hep hostes olacam derdim:))))
ne alakaysa:) uçak, uçmak ilgimi çekerdi hep çünkü......
o geldi şimdi aklıma, barışı öp benim yerime emi.......

selam kızlar...bugün yazılarınızı da alıntılayamadım...
iş erken bitti apar topar eve koştum resmen eşim sabah benden sonra fena olmuş..kendi kendine hastaneye gidip serum takınmış bide o halde işini halletmeye gitmiş gittiği her yerde (affola) çıkarmış...eve zor atmış kendini..beni de başım ağrıyor diye kandırmış telefonda...midesini üşütmüş baş ağrısı yapmış...
kimseye de haber vermemiş gariban gibi...

geldim çorba yaptım hemen hasta çorbası nane limon vs..yemek yaptım evi bi sildim üstten şimdi oturdum...çok yoruldum ben yawww.

hamd olsun her halimize her şeyin başı sağlık...

menümü takdim edeyim...

sabah
sandviç ekmeği çavdarlı
1,5 kk beyaz peynir
1 domates
çay

ara
1 elma+2 ceviz+siyah üzümden 100 g kadar

öğle
5 kaşık kıymalı taze fasulye
5 kaşık makarna
1 bardak cacık

ara
1 armut+100 g kadar siyah üzüm...

5 kaşık zy semiz otu
1 kase yoğurt
pinpon topu kadar haşlanmış patates (eşime haşlamıştım)

kızlar üzüm çok yiyorum çünkü hemoroid yüzünden kan kaybediyorum bu günlerde..dönem dönem oluyor bana...kan yapıcı beslenmem lazım.annem bu yüzden kronik kansızlık çekiyor...bende korkuyorum bu yüzden..bu sıkıntımdan doktora gitmekten hep kaçtım ama bu sefer eşime söz verdim gidicem inşallah...

ne çok dert anlattım ya ben kusuruma bakmayın içimi döktüm buraya...hakkınızı helal edin...hayırlı geceler...

kusura bakacak ne varki canım.....
çok geçmiş olsun eşine.....
annene ve sanada canım çok geçmiş olsun....
düşündümde eşin oldukça iyi biri demekki.... maşaallah.....
rabbim bi ömür mutlu mesut etsin inşaallah sizi canımcım..........
haydi öptüm, görüşürüz canımcım

iyi akşamlar kızlar ;

sabah 10 da bir çıktım akşam 8 de eve girdim

ev işi hak getire acil yapılması gerekenleri sabah çıkmadan hallettim gerisi hak getire

hımm diyetmiii bugün benden kaçtı o yok ortada:18:

köy kahvaltısı v.s abartmadım ama normalin üstü idi geldiğimden habire su içiyorum az su tükettim bugün.

Nevinim kuzum kıyamam çalıştın mı bugün ( canım hemoroid bende de var çaktırmadan hep bağırsak düzensizliğinden

Esram kuzen abinine Allah sabır versin sende üzme kendini iyi niyeti suistimaldir bu canım ..buna benzer bendede var bir gerçek ler müsait zamanda anlatayım pambık prenses..

zehram geç oldu ama EFECİĞİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNN ALLAH HAYIRLI YAZILAR YAZSIN BEBİŞİNE

Hosgeldin countryquenn bende senin gibi yeni uyeyim.insallah fazlaliklardan kurtuluruz.

Yazdigim yorumlerin altindaki reklamlari nasil kaldirabilirim yardimci olabilirmisiniz.?

Tüm mesajlar da oluyor reklamlar,biz kaldıramayız onları...
ayrıca sitenin ayakta kalması için reklam alması gerek..

----

nevinciğim çok geçmiş olsun eşine...Ben geçen de migren ağrısına bioenerji'nin ( alternatif tıp ) çok faydalı olduğunu duymuştum...
Sana ve asuya söyleyecektim unuttum..Şimdi hatırlamam iyi oldu bir araştırın isterseniz...

İyi geceler kızlar size sertab erenerin yanlızlık senfonisini dinleyrek yazıyorum pek severim bu şarkıyı bi başka türlü etkiler beni.
Çok çok yoğun bi pazarı geride bıraktım.Tek tatil günümü temizlik yapmakla ziyan etmiş bulunmaktayım.Ama hani duyguşunda dediği gibi yerler halılar koltuklar perdeler her taraf tertemiz oldu.Zaten vileda beni sinir etti yerleri hep elimle sildim.Şu yeni çıkanlar var ya kendi kendine sıkan almayın kızlar onlardan bi süre bozuluyor dönmyor falan sinir şey....Üstüne haftalık saç bakımı yapıp banyoyuda hallettim şükür.Oje sürcektim vakit kalmadı.Yine bir kıyafet krizi yaşadımm ama hallettim.Bütün pantolonları gennnniiişşş oluyor sinir oldum yarın terziye vereyim inş kotları daraltabilir.

Sabah aç karnına yarım lt su
2 dilim ekmek
1,5 yumurtadan yapılmış kırmızı biberli peynirli omlet
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 tatlı kaçığı reçel
2 çatal helva
domates salatalık roka maydanoz
bir bardak çay

ara
bir incir
10 fındık

ara
bir bitki çayı
2 esmer kuru kayısı
5 fındık

akşam
bir küçük baget
6-7 dilim patates
bir dilim ekmek

ara
bir bardak yarım yağlı süt
5 fındık

Suyum 2,5 lt oldu spor yapmadımm temizlik yeterince yordu

Umarım hepimizim için güzel bir hafta olur

Hayırlı sabahlar
Bugün okula başlayan yavrularımıza da başarılar dilerim
Sizi fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum gündüz yoğun oluyorum genelde akşamları da yorgun
Beğen tuşum da gitmiş ayrıca
Dizim de geçmedi onun sıkıntısı da oluyor malesef inşallah geçsin artık
Efeciğe hayırlı yaşlar dilerim Zehracım uzun ve mutlu bir ömrü olsun inşallah
Nevincim eşine de geçmiş olsun canım
Hepinizi öpüyorum fırsat buldukça uğrarım mutlaka Allah'a emanet olun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…