Herkeze merhaba 2 hafatnin dolmasini listeye girmeyi bekliyorum:)) yanliz cok guzel spor yapiyorsunuz Ben Anca 1 saat yuruyus yapabiliyorum:)
off ben 56 kıloayla kafayı yıcem
Musmutlu pazarlar...
Esracım,çok ilginç insanlar var...Bu yaşım da ben bile çok şaşırıyorum inanasım gelmiyor...
Misafir nasıl istenmez. lugatıma ters doğrusu..Anlam veremiyorum...Bu kadar da bireysel, ben merkezli yaşanmaz ki..
Hep denir,diyoruz ya Allah iyilerle karşılaştırsın çok doğru..Abin için üzülmek te haklısın..İnşallah gelin hanım insafa gelri,doğru yolu bulur...
Ha bir de verdiğin örnek beni gülümsetti Allahta seni güldürsün. ( asmalı konak bahar)) Bahar tüm özgürlüğünü bırakıp konağa kapatmamışmıydı kendini.:26:
benmi yanlış hatırlıyorum.. aklım da kalan Seymen'den sonra Seymenleşen erkeklerin olduğu..
veya yarım akıllı hatuncukların Seymen gibi ağaların peşin de olması
ama güzel diziydi bea.
---
Nursena,çocuk olunca genellikle çocukların fikri baz alınıp mönü oluşturduk ama yakınım çok hamarat beni hiç yalnız bırakmadı mutfakta. hep birlikte hazırladık..dolma da yaptıkbol ekşili acılı etli..
zaten malzeme de getirmiş bana salça vb.. birde eşime bilin bakalım ne getirmişler.
Meyraaa,seni gece geç saatler de başka topikte görmüşler..
Aytenciğim, Şanslısın bebeğine en yakınların bakıyor..aksi olsaydı çok huzursuz olurdun...
--
Bugünüm çok yoğun yine...Alışveriş yapılıcak yarın için beslenme hazırlanılacak ama ekstra işlerden henüz fırsat bulamadım...
Sabah kahvaltıda gün içi plandan bahsediyorum...Oğlum da kızıma döndü diyor ki...Abaaa sen annemle temizlik yap kız kıza.. ben babamla kanka kanka dolaşmaya gideyim..biz böyle kaldık..
eşimin hoşuna gitti sırıtmaya başladı ona kaş göz işaretiyle gülmemesini söyleyiverdim hemen..
Kızım,bozularak.. anneee çok kıro oldu bu ya diyo)))
editt: Paylaşacak mönüm olmadığından günlük olayları anlatıyorum...Sizleri takip ediyorum ve beğiniyorum aferin size..Aynen devam...
merhabalar..yeni üyeyim benmaalesef tam 30 kg fazlam var..boyum 170 ve 90 kg yim şu 1 senede tam 15 kg aldım..delirmek üzereyim..sürekli diyete başlıyorum ama sonu gelmiyo 21 yaşındayım ve gerçekten bu kg hiç yakışmıyor bana diyetisyene gittim ve herşeyim normal çıktı..yarın başlıyorum inşallh..21 hafta gibi bi süre hedef koydum kendime..ozamana kadar bu fazlalığımı vermek istiyorum..tek başıma yapamayacığımı anladım artık..sizlerin yardımlarıyla da başarmak istiyorum
Hosgeldin insallah veririz beraberce. Yasin genc oldugu icin cbuck verirsin azmetmen yeterli
Slm kizlar bugun diyete tatil
Verdim kendime esim geldi sabah kahvaltimizi ettik sonra denize gittik az dalgalarla boustuk kizlarimla eve geldik balik tutmus esim sanah beste gitmisler tazecik palamutlar getirdi denizden gelince alisveris sorasindada baliklari kizarttim iki tenecik yedim salatayla sonrasi kave fasli tavla aticaz bi bakam dedim spor olarak yuzme var ise yararmi bilmem yarin esim gidiyo tam gaz devam hagtaya 85 li rakamlari umut ediyorum simdilik hoscakalin
ıyı geceler kızlar
herkes ıyıdır ınsaallah
ben dun ıs cıkısı spora gıttım bugun gec kalktım ev ıslerı derken aksam oldu zaten. yarın da dısarda olacam kuafor, market alısverısı, terzı ıslerım var aslında bugun halledecektım ama kuafor cok doluymus yarına randevu aldım tum ıslerımı de beraber halledecegım bugun spor yapmadım hem dınlendım hem bıraz evle ılgılendım
buarada annemler tatıl planını degıstırdı buraya gelıyorlar pazartesı ıkı uc bende kalacaklar ıkı uc gun kaplıcaya gıdecek romatızması cok kotu durumda. oyuzden ben haftaya yogun olurum esım de salı aksamı ıs seyahatıne cıkacak pazartesı doner ancak. annemler de sonrakı haftaıcı donecekler ıstanbula. benden haberler boyle kısaca.
tım
konyalı oldugun nasıl bellı yaaaaaaaa. esım cok guzel anlatır bunu. supersınnnnnnnnnn
cücüşlerr naberrr ? benden iyilik , Ömer Kayraya bissürü ciciş aldık bugüünn , akşam oradaydıkk
yarına biri Mersinden diğeri Kayseriden 2 arkadaşım geliyorllaarr , ççookk mutlu olduuummm , heyecan yapttıımmm
şimdi plan yapmaya çalışıyoruumm , yarın çook güzel bir gün olsun bizim içinnnn
öpüyorum herkesii , Allaha emanet olunnn
Selam uyuyan güzeller
Listeye girenleri,kilo verenleri,sabit kalanları gönlümün en derin yerinden tebrik ediyorum devamını diliyorum..
Esra ve eliz emeklerinize sağlık...
*Zehracığım efeciğin yeni yaşı hayırlı olsun,sağlıkla ve mutlulukla büyüsün...
--
Benim iki günden beri Adana'dan yatılı misafirlerim vardı...Çocuklarda olunca çok yoruldum...Bir de söz konusu Adana olunca yemek konusun da nasıl memnun edebilirim diye fazla kastım kendimi
Allahtan ailecek çok sevdiğimiz dostlarımız,canımız. ona rağmen epey stres yaptım
Aydınlık ve başarılı bir haftaya uyanalım hepimiz..
Günaydınlar,
Nasılsınız? gerçi hepiniz uyuyorsunuzdur şimdi :)
ben iyiyim sanırım. dün biraz canım sıkkındı. bugün daha iyi olacağım inşallah. bugünkü planlarımız da iptal oldu son anda. bizim yeni evliler sanırım biz gidiyoruz diye kavga etmişler, gelinimiz evi terketmiş söylenene göre. olay ilk çıktığında gitmeyelim daha erken demiştim ama dayımlar başka zaman fırsatımız olmaz diye ısrar etmişlerdi. gelinimiz de kuzenle kavga edip evi terketmiş. hem çok üzüldüm hem de şaşırdım. herkes hediyesini verecekti halbuki, kimse eli boş gitmiyordu. neyse sağlık olsun artık, inşallah barışırlar.
ben de dün akşam şeytana uydum, annem yaz çıkmadan karışık kızartma yapalım bi kez daha diye ısrar etti. moral bozuk olunca kabul ettim ve yedim valla. geçen yazdan beri ikinci ve son yememizdi. ilkini de bayram diye yapmıştı. çok lezzetli meret, ama zararlı diye pek yapmıyoruz...
hala karnım şiş, uyandım 5 buçuk gibi. az takılayım da belki iyi hissedersem tekrar uyurum. bugün hafif beslenip telafi etmem lazım dün akşamı.
A
Yeni evlilerin kavgalarina sinir oluyorum izinde kaynimla eltimde tartimalarina sahit oldum bir yilda insanin gozunun icine bakmalari gereken zaman cok yazik ayip herseyi ne cabuk tuketiyolar
Kıvanç Tatlıuğ ile ilgili konu da bir hatunun yorumu...
Söz de methediyor...''Şerefsiz çok yağuşuklu yawwss . ''
Geçende ben ve bebelerim metrodayız yanımızaa 50 küsur yaşların da hoş bir hanım oturdu...OĞlumla sohbet ediyorlar..Klasik büyüyünce ne olacaksın.?? Oğlum da önce itfaiyeci sonra uzaycı ( astronot oluyor )i ve pilotta karar kıldı...
Hanım da dediki..Göksel Arsoy da pilottu ama artiss oldu..bu işler belli olmaz...
Kızıma döndü Göksel arsoy'u biliyomusun diye sordu..?
Kızım da tanımıyorum dedi...
Şimdilerin Kıvanç tatlıtuğu gibi yakıyordu ortalığı..Altın çocuk derlerdi ona...Ama Allah için Kıvanç ta çok yakışıklı Allah gençlerimize yardım etsin dedi.
Ahaha biz bakışıyoruz kızımla bıyık altı gülüyoruz falan ...Çok komikti yaaa...
Demekki abla baya hastasıydı altın çocuğunUnutamamış yıllardır.
selam kızlar...bugün yazılarınızı da alıntılayamadım...
iş erken bitti apar topar eve koştum resmen eşim sabah benden sonra fena olmuş..kendi kendine hastaneye gidip serum takınmış bide o halde işini halletmeye gitmiş gittiği her yerde (affola) çıkarmış...eve zor atmış kendini..beni de başım ağrıyor diye kandırmış telefonda...midesini üşütmüş baş ağrısı yapmış...
kimseye de haber vermemiş gariban gibi...
geldim çorba yaptım hemen hasta çorbası nane limon vs..yemek yaptım evi bi sildim üstten şimdi oturdum...çok yoruldum ben yawww.
hamd olsun her halimize her şeyin başı sağlık...
menümü takdim edeyim...
sabah
sandviç ekmeği çavdarlı
1,5 kk beyaz peynir
1 domates
çay
ara
1 elma+2 ceviz+siyah üzümden 100 g kadar
öğle
5 kaşık kıymalı taze fasulye
5 kaşık makarna
1 bardak cacık
ara
1 armut+100 g kadar siyah üzüm...
5 kaşık zy semiz otu
1 kase yoğurt
pinpon topu kadar haşlanmış patates (eşime haşlamıştım)
kızlar üzüm çok yiyorum çünkü hemoroid yüzünden kan kaybediyorum bu günlerde..dönem dönem oluyor bana...kan yapıcı beslenmem lazım.annem bu yüzden kronik kansızlık çekiyor...bende korkuyorum bu yüzden..bu sıkıntımdan doktora gitmekten hep kaçtım ama bu sefer eşime söz verdim gidicem inşallah...
ne çok dert anlattım ya ben kusuruma bakmayın içimi döktüm buraya...hakkınızı helal edin...hayırlı geceler...
Laslie yapiyorum cok eğlenceli indirebilirsin üç mil olani süper
merhabalar..yeni üyeyim benmaalesef tam 30 kg fazlam var..boyum 170 ve 90 kg yim şu 1 senede tam 15 kg aldım..delirmek üzereyim..sürekli diyete başlıyorum ama sonu gelmiyo 21 yaşındayım ve gerçekten bu kg hiç yakışmıyor bana diyetisyene gittim ve herşeyim normal çıktı..yarın başlıyorum inşallh..21 hafta gibi bi süre hedef koydum kendime..ozamana kadar bu fazlalığımı vermek istiyorum..tek başıma yapamayacığımı anladım artık..sizlerin yardımlarıyla da başarmak istiyorum
Yazdigim yorumlerin altindaki reklamlari nasil kaldirabilirim yardimci olabilirmisiniz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?