- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
ohhh güzel bi gün geçirmişsin nursenam:)
annen için geçmiş olsun hemşom......
sizin orada kaplıcamı varki?:26::26:
varsa nasıl? iyimi? kuvvetli bi suyu varmı?
benim annemgilde her sene giderler kesintisiz, çünkü annemin romatizması çok ağrır yoksa,
ama annemler genelde denizliye gider, bazen afyon, ılgını bilirsindir oraya gittiler bi kere yakın diye ama hiç fayda olmadı dediler.
sizin orasını merak ettim şimdi.....
he biz konyalıyız ekmeği çok severiz:)))))))
ay canım varya benim liseden bi hocam karadenizli idi, eşide konyalıymış, hocam bay bu arada.
neyse bigün dediki bize sınıfta; çocuklar benim hanım ekmeği bi sever bi sever sormayın; ekmeğin arasına ekmek sararda yer dedi:)))))))
kopmuştuk gülmekten
gerçekten ekmeği bende çok severim; artık gerçekten bu genetikmi bilmiyom hiç:)
öptüm canım benim.....
iyi oturmalar o zamaaaaan......
Allah kavuştursun o zaman tekrar ablacım inşaallah hayırlısıyla......
hayatta herşeyin bi sınırı olmalı bencede canımcım....
yoksa olmaz yani......
ama şöylede bi durum var; bazen insan öyle zamanlar yaşıyoki tarifi açıklaması imkansız oluyo, ancak yaşandığında anlaşılabiliyo, oyüzden durumun içine girmedikçe, sırrına vakıf olmadıkça hiç zanna düşmemek en yisi bence, bilmiyorum artık şuan çokmu anlayışlı davrandım bu konuda, eşim bazen öyle der çok anlayışlı bakıyosun herşeye derde
ama olay ego mevzusu isede; evi terketmek ileri gitmekten başka bişey değil bence canım.
boşver sen takma kafanı hiç, hayırlısı diyelim herşeyin....
öpüyorum canım
bende üzülüyorum.....
ama bazen tek taraflı oluyo nursenam.....
bizim gibi suçlu olmayan tarafta çok üzülüyo malesef......
kavanoz dipli dünya işte.......
ay kadın hakkatten bi alemmiş:))))))
''Şerefsiz çok yağuşuklu yawwss . '' galiba kadının bu tabiride aşkı memnu dizisinden az etki almış:)))))
ayyy oğlun pilot olcam demiş ya:))))
bende 4,sınıfa kadar hep hostes olacam derdim:))))
ne alakaysa:) uçak, uçmak ilgimi çekerdi hep çünkü......
o geldi şimdi aklıma, barışı öp benim yerime emi.......
Günaydınlar,
Nasılsınız? gerçi hepiniz uyuyorsunuzdur şimdi :)
ben iyiyim sanırım. dün biraz canım sıkkındı. bugün daha iyi olacağım inşallah. bugünkü planlarımız da iptal oldu son anda. bizim yeni evliler sanırım biz gidiyoruz diye kavga etmişler, gelinimiz evi terketmiş söylenene göre. olay ilk çıktığında gitmeyelim daha erken demiştim ama dayımlar başka zaman fırsatımız olmaz diye ısrar etmişlerdi. gelinimiz de kuzenle kavga edip evi terketmiş. hem çok üzüldüm hem de şaşırdım. herkes hediyesini verecekti halbuki, kimse eli boş gitmiyordu. neyse sağlık olsun artık, inşallah barışırlar.
ben de dün akşam şeytana uydum, annem yaz çıkmadan karışık kızartma yapalım bi kez daha diye ısrar etti. moral bozuk olunca kabul ettim ve yedim valla. geçen yazdan beri ikinci ve son yememizdi. ilkini de bayram diye yapmıştı. çok lezzetli meret, ama zararlı diye pek yapmıyoruz...
hala karnım şiş, uyandım 5 buçuk gibi. az takılayım da belki iyi hissedersem tekrar uyurum. bugün hafif beslenip telafi etmem lazım dün akşamı.
bizim ailede pek popüler bu fıkra. birimiz şımarıklık bile yapsa hemen ekmağnan ye gelir birinden :) ellerine sağlık Meyracım.
Elizim sen onlarla nasıl yürüdün yahu :) enem çok zor 5 cm bile bana
Ellerine sağlık canım, eminim çok memnun ayrılmışlardır zaten.
bız mı olgun dogduk ınsanlar mı cok sımarık ve cahıl bılmıyorum esracıgım. esının aılesını akrabalarını resmen evden uzak tutmaya calısıyor cogu kısı. cok yadırgıyorum boyle seyler. ıyı ınsanlar olmasa bıle esının hatrı ıcın ınsan agırlar yerı gelır. annem, babam amcamlarla küs olsa bıle amcamlarımı gule oynaya agırlardı ya bız boyle gorduk ne bılıyım.
hele kı yenı evlıyken hem de mısafırden dolayı evı terketmek. neler yasadık neler. ama evı terketmedık. pamuk ıplıgıne baglı evlılıkler dıyoruz ya bu oylesınden olmus ALLAH kuzenıne sabır versın huzur versın ıyı de bır ınsanmıs yuzu gulsun ınsaallah
selam kızlar...bugün yazılarınızı da alıntılayamadım...
iş erken bitti apar topar eve koştum resmen eşim sabah benden sonra fena olmuş..kendi kendine hastaneye gidip serum takınmış bide o halde işini halletmeye gitmiş gittiği her yerde (affola) çıkarmış...eve zor atmış kendini..beni de başım ağrıyor diye kandırmış telefonda...midesini üşütmüş baş ağrısı yapmış...
kimseye de haber vermemiş gariban gibi...
geldim çorba yaptım hemen hasta çorbası nane limon vs..yemek yaptım evi bi sildim üstten şimdi oturdum...çok yoruldum ben yawww.
hamd olsun her halimize her şeyin başı sağlık...
menümü takdim edeyim...
sabah
sandviç ekmeği çavdarlı
1,5 kk beyaz peynir
1 domates
çay
ara
1 elma+2 ceviz+siyah üzümden 100 g kadar
öğle
5 kaşık kıymalı taze fasulye
5 kaşık makarna
1 bardak cacık
ara
1 armut+100 g kadar siyah üzüm...
5 kaşık zy semiz otu
1 kase yoğurt
pinpon topu kadar haşlanmış patates (eşime haşlamıştım)
kızlar üzüm çok yiyorum çünkü hemoroid yüzünden kan kaybediyorum bu günlerde..dönem dönem oluyor bana...kan yapıcı beslenmem lazım.annem bu yüzden kronik kansızlık çekiyor...bende korkuyorum bu yüzden..bu sıkıntımdan doktora gitmekten hep kaçtım ama bu sefer eşime söz verdim gidicem inşallah...
ne çok dert anlattım ya ben kusuruma bakmayın içimi döktüm buraya...hakkınızı helal edin...hayırlı geceler...
Platformlu canım, stilettoda zorlanıyorum ben hala
alıştım valla canım, azcık da hafiflesek daha da kolay giyeriz heralde
canım benim ya, canın cok sıkılmış ama düşünmemeye çalış. Sıkma canını.
İnsanların bencillikleri işte tamamen. üzüldüm adına...
topukluya ilk başladığımda ben çok zorlanıyodum, evde giydim giydim yürüdüm, giydim giydim yürüdüm
artık alıştım, pıtır pıtır atlıyorum merdivenlerden falan
esraya da dediğim gibi kilo da versem iyice rahatlarım
Musmutlu pazarlar...
Esracım,çok ilginç insanlar var...Bu yaşım da ben bile çok şaşırıyorum inanasım gelmiyor...
Misafir nasıl istenmez. lugatıma ters doğrusu..Anlam veremiyorum...Bu kadar da bireysel, ben merkezli yaşanmaz ki..
Hep denir,diyoruz ya Allah iyilerle karşılaştırsın çok doğru..Abin için üzülmek te haklısın..İnşallah gelin hanım insafa gelri,doğru yolu bulur...
Ha bir de verdiğin örnek beni gülümsetti Allahta seni güldürsün. ( asmalı konak bahar)) Bahar tüm özgürlüğünü bırakıp konağa kapatmamışmıydı kendini.:26:
benmi yanlış hatırlıyorum.. aklım da kalan Seymen'den sonra Seymenleşen erkeklerin olduğu..
veya yarım akıllı hatuncukların Seymen gibi ağaların peşin de olması
ama güzel diziydi bea.
---
Nursena,çocuk olunca genellikle çocukların fikri baz alınıp mönü oluşturduk ama yakınım çok hamarat beni hiç yalnız bırakmadı mutfakta. hep birlikte hazırladık..dolma da yaptıkbol ekşili acılı etli..
zaten malzeme de getirmiş bana salça vb.. birde eşime bilin bakalım ne getirmişler.
Meyraaa,seni gece geç saatler de başka topikte görmüşler..
Aytenciğim, Şanslısın bebeğine en yakınların bakıyor..aksi olsaydı çok huzursuz olurdun...
--
Bugünüm çok yoğun yine...Alışveriş yapılıcak yarın için beslenme hazırlanılacak ama ekstra işlerden henüz fırsat bulamadım...
Sabah kahvaltıda gün içi plandan bahsediyorum...Oğlum da kızıma döndü diyor ki...Abaaa sen annemle temizlik yap kız kıza.. ben babamla kanka kanka dolaşmaya gideyim..biz böyle kaldık..
eşimin hoşuna gitti sırıtmaya başladı ona kaş göz işaretiyle gülmemesini söyleyiverdim hemen..
Kızım,bozularak.. anneee çok kıro oldu bu ya diyo)))
editt: Paylaşacak mönüm olmadığından günlük olayları anlatıyorum...Sizleri takip ediyorum ve beğiniyorum aferin size..Aynen devam...
Slm kızlar nasil geciyor haftasonu ben bi telden bakmaya calisym dedim ne kotu bi uygulama sinir oldum yahuu
Herkeze merhaba 2 hafatnin dolmasini listeye girmeyi bekliyorum:)) yanliz cok guzel spor yapiyorsunuz Ben Anca 1 saat yuruyus yapabiliyorum:)
merhabalar..yeni üyeyim benmaalesef tam 30 kg fazlam var..boyum 170 ve 90 kg yim şu 1 senede tam 15 kg aldım..delirmek üzereyim..sürekli diyete başlıyorum ama sonu gelmiyo 21 yaşındayım ve gerçekten bu kg hiç yakışmıyor bana diyetisyene gittim ve herşeyim normal çıktı..yarın başlıyorum inşallh..21 hafta gibi bi süre hedef koydum kendime..ozamana kadar bu fazlalığımı vermek istiyorum..tek başıma yapamayacığımı anladım artık..sizlerin yardımlarıyla da başarmak istiyorum
hayatta herşeyin bi sınırı olmalı bencede canımcım....
yoksa olmaz yani......
ama şöylede bi durum var; bazen insan öyle zamanlar yaşıyoki tarifi açıklaması imkansız oluyo, ancak yaşandığında anlaşılabiliyo, oyüzden durumun içine girmedikçe, sırrına vakıf olmadıkça hiç zanna düşmemek en yisi bence, bilmiyorum artık şuan çokmu anlayışlı davrandım bu konuda, eşim bazen öyle der çok anlayışlı bakıyosun herşeye derde
ama olay ego mevzusu isede; evi terketmek ileri gitmekten başka bişey değil bence canım.
boşver sen takma kafanı hiç, hayırlısı diyelim herşeyin....
öpüyorum canım
selam kızlar...bugün yazılarınızı da alıntılayamadım...
iş erken bitti apar topar eve koştum resmen eşim sabah benden sonra fena olmuş..kendi kendine hastaneye gidip serum takınmış bide o halde işini halletmeye gitmiş gittiği her yerde (affola) çıkarmış...eve zor atmış kendini..beni de başım ağrıyor diye kandırmış telefonda...midesini üşütmüş baş ağrısı yapmış...
geldim çorba yaptım hemen hasta çorbası nane limon vs..yemek yaptım evi bi sildim üstten şimdi oturdum...çok yoruldum ben yawww.
menümü takdim edeyim...
sabah
sandviç ekmeği çavdarlı
1,5 kk beyaz peynir
1 domates
çay
ara
öğle
5 kaşık makarna
1 bardak cacık
ara
5 kaşık zy semiz otu
1 kase yoğurt
kızlar üzüm çok yiyorum çünkü hemoroid yüzünden kan kaybediyorum bu günlerde..dönem dönem oluyor bana...kan yapıcı beslenmem lazım.annem bu yüzden kronik kansızlık çekiyor...bende korkuyorum bu yüzden..bu sıkıntımdan doktora gitmekten hep kaçtım ama bu sefer eşime söz verdim gidicem inşallah...
ne çok dert anlattım ya ben kusuruma bakmayın içimi döktüm buraya...hakkınızı helal edin...hayırlı geceler...
iyi akşamlar kızlar ;
sabah 10 da bir çıktım akşam 8 de eve girdim
ev işi hak getire acil yapılması gerekenleri sabah çıkmadan hallettim gerisi hak getire
hımm diyetmiii bugün benden kaçtı o yok ortada:18:
köy kahvaltısı v.s abartmadım ama normalin üstü idi geldiğimden habire su içiyorum az su tükettim bugün.
Nevinim kuzum kıyamam çalıştın mı bugün( canım hemoroid bende de var çaktırmadan hep bağırsak düzensizliğinden
Esram kuzen abinine Allah sabır versin sende üzme kendini iyi niyeti suistimaldir bu canım ..buna benzer bendede var bir gerçek ler müsait zamanda anlatayım pambık prenses..
Hayırlı sabahlar
Bugün okula başlayan yavrularımıza da başarılar dilerim
Sizi fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum gündüz yoğun oluyorum genelde akşamları da yorgun
Beğen tuşum da gitmiş ayrıca
Dizim de geçmedi onun sıkıntısı da oluyor malesef inşallah geçsin artık
Efeciğe hayırlı yaşlar dilerim Zehracım uzun ve mutlu bir ömrü olsun inşallah
Nevincim eşine de geçmiş olsun canım
Hepinizi öpüyorum fırsat buldukça uğrarım mutlaka Allah'a emanet olun
bız mı olgun dogduk ınsanlar mı cok sımarık ve cahıl bılmıyorum esracıgım. esının aılesını akrabalarını resmen evden uzak tutmaya calısıyor cogu kısı. cok yadırgıyorum boyle seyler. ıyı ınsanlar olmasa bıle esının hatrı ıcın ınsan agırlar yerı gelır. annem, babam amcamlarla küs olsa bıle amcamlarımı gule oynaya agırlardı ya bız boyle gorduk ne bılıyım.
hele kı yenı evlıyken hem de mısafırden dolayı evı terketmek. neler yasadık neler. ama evı terketmedık. pamuk ıplıgıne baglı evlılıkler dıyoruz ya bu oylesınden olmus ALLAH kuzenıne sabır versın huzur versın ıyı de bır ınsanmıs yuzu gulsun ınsaallah
Günaydınlar,
hepimize hayırlı, mutlu bir hafta olur inşallah.
ben dün yine diyet anlamında nötr bi gün geçirdim, hep annem yüzünden. haftasonu evden çıkınca böyle oluyor. neyde ki cumartesi kadar çok yemedim. toparlamak lazım, Aytene yetişmem lazım
bebelerin de eğitim öğretim yılı başladı, inşallah çok güzel geçirir hepsi
maşallah sana canım, bi 10 kg atınca artık depara bile kalkarsın o zaman topuklularlar
benim de en büyük hayalim daha rahat edebilmek kilo verince topuklularla. yoksa bizim işte direk 1-0 geridesin düz ayakkabılarla :)
çok sağol desteğin için, şimdi daha iyiyim şükür.
ben de anlamıyorum Yenam bu insanları... ben ki huysuzumdur, kendimi ezdirmemeye çalışırım ama gelene hayır demek bana da uymuyor hiç. tuhaf gerçekten bu kafa yapısı.
Asmalı konak güzel diziydi, çok severek izledim. ama bizim milletin abartma huyu sadece dizi olduğunu unutmuşlardı onun da. etrafta küçük baharlar, küçük seymenler :)
ay yok bahar özgürlüğünden vazgeçti eve kapandı da nooldu, evden kaçmalarının haddi hesabı yoktu. bi de özgürlüğünden güya vazgeçtiği adam çulsuzun teki olsaydı görürdüm ben onu. özgürlükten vazgeçmek değil de özgürlüğü satmak oluyor o...
marketteki uygulama çok kötü, artık hiç çalışmıyor. ama opera miniyle reklamsız kullanabiliyorsun telefondan, tavsiye ederim canım.
paylaşımlarını böyle devam ederse bu hafta alırız sizi listeye başlangıç olarak. isterseniz perşembe sabahki aç karna olan kilonuzu cuma türkiye saatiyle sabaha denk gelecek şekilde yazın, sporunuzu da dakika bazlı... sizi listeye alalım. gerçi bizden daha batıdaysanız olur bu, doğudaysanız cuma günkü bildirim de olur
hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun.
Meyracım empatinin fazlası da zararlı.. Yani daha evleneli ay olmamış ne yaşayabilir ki insan bu kadar kötü. sen kendin seçtin, kimseye haber vermeden gittin evlendin. aileler bile ne kadar zaman sonra duydu. ne yaşanabilir ki bu kadar anlayışsız davranacak. iyi insanlar iyi eş de olacak diye bir kaide yok. iyi eş olmak başka bir şey, abim olmayabilir. ama henüz erken değil mi bunu anlamak için, ne olursa olsun şans vermek gerekmez mi... ben şımarıkça buluyorum evi terketmeyi bırak, ailelere daha birkaç günde huzursuzluk yaşandığını duyurmayı.
hayırlısı dediğin gibi. ben abimin üzerinden tanıdım onu, bu durumda abimin mutluluğu ilgilendiriyor beni artık, abim mutlu olsun da gerisi önemli değil. ha bunları yapmasaydı beraber mutlu olmalarını isterdim ama artık ilgilenmiyorum gelin hanımın kırılgan ruh durumuyla...
Nevinim eşine geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyidir. hay Allahım bu erkekler ya, bazen böyle gereksiz gurur yapıyorlar. inşallah bi an önce iyi olur.
haftasonu için gayet güzel menün canım, harikasın. tam gaz devam, yılbaşına o rakamları göreceğiz inşallah
var ya Nevin de sen de dertleniyorsunuz ev işi diye, kesin eviniz benimkinden daha düzgün ve temizdir. boşverin bu hafta da böyle olsun ablacım :)
toparlayalım senle ben bugün diyeti, tam gaz devam :)
anlat ablacım anlat, belki bi hisse çıkarırız da düşmeyiz böyle tongalara artık. ama dediğin gibi ne olursa olsun üzülmemeliyiz..
ablacım dizlerin iyileşir inşallah bi an önce. biz de seni çok öpüyoruz
biz doğuştan 60 yaşındayız canım
insanları kendimizden çok düşünüyoruz, öyle görmüşüz. benim de babam dedemlere küs olsa bile annem ısrar kıyamet götürürdü bayramda gidip ellerini öpsün annesinin babasının diye.
ama tüm bunlar olunca eşim bir kez daha anladı değerimi :) sen altın gibisin dedi, o bile yetiyor onca sıkıntıya...
Hosgeldin countryquenn bende senin gibi yeni uyeyim.insallah fazlaliklardan kurtuluruz.
haklısın canım bız dogustan 60 yasındayızzzzzzz cok dogru laf.
aynen ya annelerımız de farklıydı bızler de farklı olduk demek kı.
yok yok ıyı olmus bak. benım esım de teyzemın trıp havasını gorunce sınır oldu okudum egıtımlıyım falan dıye teyzen gıbı olsaydın ben de aılem de senı bukadar sevmezdı dedı hıc kıbırın yok dedı zaten bu kıbır konusunu hıc tanımadıgım bır akrabaları da bayramda soyledı maasallah hıc kıbırlı degıl gelının dedı kaynanama.
hoşgeldin asuman ablacım......
çok sevindim artık evinize döndüğünüze, ve herşeyin yolunda gittiğine inşaallah.....
belki bu olayda da vardır bi hayır bizim göremediğimiz ablacım.....
benimde misafirlerim vardı, oyüzden yeni gördüm mesajını daha.....
kocaman öpüyorum seni, gelen giden içinde Allah kolaylıklar versin inşaallah...
Allaha emanet olun.......
görüşürüz.......
tamam anlaştık datlum:)
bende koccaman öptüm seni
görüşürüz canımcım....
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım:)
daha nice hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı yılları olur inşaallah hayırlısı ile tatlım.....
öpüyorum ikinizide......
teşekkürler canım.....
Zehracım yine güzel sözlerin utandırdı beniçok teşekkür ederim
Rabbim inşallah oğluna hayırlı sağlıklı imanlı hzurlu mutlu uzun ömürler nasip etsin annesi hep birlikte nice yaşlarını göresin
canım oglusunun dogum gunuymus kutlu olsun nıce yaslara ınsaallah mutlu saglıklı bır hayatı olsun ınsaallah her yenı yasındaaaaaaa
Esamm00 daha iyiymişsin, çok şükür. Gitgide daha da iyi olursun insallah :)
nursenacım cok gecmiş olsun... Allah acil şifalar versin insallah.
dafi ablacım iyi tatiller
kuzumuz minik efemiz de iyiki doğmus
___
Hepiniz iyisinizdir kızlar insallah.
Ben bugün ayağımda 12 cm topukluyla, sokaklarda fink attıgımdan yorgun düştüm.
yazmaya halim yok
Ablaları teyzeleri hepinize çok teşekkür ederiz öpüyoruz hepiniziSelam uyuyan güzeller
Listeye girenleri,kilo verenleri,sabit kalanları gönlümün en derin yerinden tebrik ediyorum devamını diliyorum..
Esra ve eliz emeklerinize sağlık...
*Zehracığım efeciğin yeni yaşı hayırlı olsun,sağlıkla ve mutlulukla büyüsün...
--
Benim iki günden beri Adana'dan yatılı misafirlerim vardı...Çocuklarda olunca çok yoruldum...Bir de söz konusu Adana olunca yemek konusun da nasıl memnun edebilirim diye fazla kastım kendimi
Allahtan ailecek çok sevdiğimiz dostlarımız,canımız. ona rağmen epey stres yaptım
Aydınlık ve başarılı bir haftaya uyanalım hepimiz..
Esram yazdıklarını okuyuncaGünaydınlar,
Nasılsınız? gerçi hepiniz uyuyorsunuzdur şimdi :)
ben iyiyim sanırım. dün biraz canım sıkkındı. bugün daha iyi olacağım inşallah. bugünkü planlarımız da iptal oldu son anda. bizim yeni evliler sanırım biz gidiyoruz diye kavga etmişler, gelinimiz evi terketmiş söylenene göre. olay ilk çıktığında gitmeyelim daha erken demiştim ama dayımlar başka zaman fırsatımız olmaz diye ısrar etmişlerdi. gelinimiz de kuzenle kavga edip evi terketmiş. hem çok üzüldüm hem de şaşırdım. herkes hediyesini verecekti halbuki, kimse eli boş gitmiyordu. neyse sağlık olsun artık, inşallah barışırlar.
ben de dün akşam şeytana uydum, annem yaz çıkmadan karışık kızartma yapalım bi kez daha diye ısrar etti. moral bozuk olunca kabul ettim ve yedim valla. geçen yazdan beri ikinci ve son yememizdi. ilkini de bayram diye yapmıştı. çok lezzetli meret, ama zararlı diye pek yapmıyoruz...
hala karnım şiş, uyandım 5 buçuk gibi. az takılayım da belki iyi hissedersem tekrar uyurum. bugün hafif beslenip telafi etmem lazım dün akşamı.
bizim ailede pek popüler bu fıkra. birimiz şımarıklık bile yapsa hemen ekmağnan ye gelir birinden :) ellerine sağlık Meyracım.
Elizim sen onlarla nasıl yürüdün yahu :) enem çok zor 5 cm bile bana
Ellerine sağlık canım, eminim çok memnun ayrılmışlardır zaten.
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallahmerhabalar..yeni üyeyim benmaalesef tam 30 kg fazlam var..boyum 170 ve 90 kg yim şu 1 senede tam 15 kg aldım..delirmek üzereyim..sürekli diyete başlıyorum ama sonu gelmiyo 21 yaşındayım ve gerçekten bu kg hiç yakışmıyor bana diyetisyene gittim ve herşeyim normal çıktı..yarın başlıyorum inşallh..21 hafta gibi bi süre hedef koydum kendime..ozamana kadar bu fazlalığımı vermek istiyorum..tek başıma yapamayacığımı anladım artık..sizlerin yardımlarıyla da başarmak istiyorum
Nevinim çok geçmiş olsun eşine inşallah biran önce düzelir valla ne kadar şanslısın seni üzmekten korkan anlayışlı bi eşin var benimki olsa sanırsın 2.dünya savaşı çıkmış yaniselam kızlar...bugün yazılarınızı da alıntılayamadım...
menümü takdim edeyim...
sabah
sandviç ekmeği çavdarlı
1,5 kk beyaz peynir
1 domates
çay
ara
öğle
5 kaşık makarna
1 bardak cacık
ara
5 kaşık zy semiz otu
1 kase yoğurt
Yasemin ablacım teşekkür ederim kuzuşumla öpüyoruzzehram geç oldu amaEFECİĞİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNN ALLAH HAYIRLI YAZILAR YAZSIN BEBİŞİNE
Asuman ablacım çok sağol Allah razı olsun eşinde biraz daha iyidir inşallah ablacım dikkat et kendineHayırlı sabahlar
Bugün okula başlayan yavrularımıza da başarılar dilerim
Sizi fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum gündüz yoğun oluyorum genelde akşamları da yorgun
Beğen tuşum da gitmiş ayrıca
Dizim de geçmedi onun sıkıntısı da oluyor malesef inşallah geçsin artık
Efeciğe hayırlı yaşlar dilerim Zehracım uzun ve mutlu bir ömrü olsun inşallah
Nevincim eşine de geçmiş olsun canım
Hepinizi öpüyorum fırsat buldukça uğrarım mutlaka Allah'a emanet olun
Günaydınnnn esrammmmZehrammm günaydın
gunaydınnnnnnnn
herkese guzel bır gun ve guzel bır hafta dılıyorummmmmmm
ben uykulu gıbı boyle bıraz modum dusuk gıbı anlamadım.hayırlısı bakalım. bugun nıyetlıyım yıne sabah karar verdımmmm annemler gece gelecek ya da yarın sabah oyuzden oruca da spora da engel yok dıye dusundum, spor konusunda zaten sen gıt dedı annem gıderım yanı, hem gorumcemler varken gıttım annemler varken gıtmezsem belkı esım yanlıs anlar dıye de dusundum.
bıldırımler henuz cok cok az, ben de nıyetlıyım zaten. oyuzden aksam cızelgeyı yayınlacagım kızlar. ınsaallah bol bol --------- ler goruruz. neslı bıldırım yapmıs tatıle de baslamıslar pazar gunu. selam soylemıs.
pazar gunu gec kalktım yıne, esım kahvaltıyı hazırlarken ben de carsaf vs ıle ugrastım camasır katladım falan. sonra ona yardıma gectım tabıkı eksıklerı vardı bırsuru ıkı pazardır ozenıyor kendı hazırlıyor benden once uyanıyor zaten, adam benden once uyuyor tabıkı, gec saate kadar uyumayı da sevmeyen bırı oldugu ıcın erken uyanıyor.
evde bıraz ugrastım, cok ısım yoktu bu hafta. dusumu aldım sac, cılt, vucut bakımları yaptım esofmanlarımı gıydım esımle cıktık, 40 dk kadar yuruduk carsıya. ben kuafore gıttım o atm para ıslerıne. sonra balık yaptırmıs cıg kofte almıs bana. markette bulustuk alısverısımızı tamamladık ve eve geldık. kuzenım gelmıs koyden. beraber yemek yedık sohbet ettık
benım pazarım boyle gectı. herkesınkı guzel gecmıstır ınsaallah
Nevinim çok geçmiş olsun eşine inşallah biran önce düzelir valla ne kadar şanslısın seni üzmekten korkan anlayışlı bi eşin var benimki olsa sanırsın 2.dünya savaşı çıkmış yani
Esram bir tek bizim pazar olunca belirli düzende yapmaya çalışıyoruz ev işlerini yapamayınca göze batıyor maalesef kuzum:26:
Nevincim eşine geçmiş olsun.
Yenam demişya alternatif tıp ben azari bir bayana gittim ve hiç sana dokunmadan yapıyor bende inanarak gitmemeiştim ama yaptıktan sonrası inanılmaz çok delirtici ağrılar kalmıyor ama gene ağrıyor kökten çözümü yok sanırım migrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?