Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nevin esine gecmis olsuunnnn. Zehraaa efenin dogum gunusu kutlu olsun unutmadan azayim

Son düzenleme:
Super olur tesekkur ederim Ben persembe gunu aksam bildirrim cuma sabahi oluyor turkiyede:)

selam millet:)

bugün tüm okula başlayan çocuklarımıza; kolaylıklar ve zihin açıklığı diliyorum......
rabbim yardımcıları olsun inşaallah hep......

bugün iş olarak bi yemeğim kaldı şimdilik:)
başka daha iş çıkmazsa tabi:)
iş bu; hiç belli olmaz ne zaman çıkacağı:)))))
gideyimde şimdide yemeğimi halledeyim 1-2alıntımada yazıp, öperiiim herkesi

dizinde biran önce geçer inşaallah ablacım......
sende Allaha emanet, rabbim kolaylıklar versin inşaallah.....
öpüyorum, görüşmek üzereee......

sağol canım, inşaallah sizinkilerde faydasını görürler canımcım.

inşaallah yinede bir ömür mutlu olurlar herşey yoluna girerde canımcım.....
ailecekte.....
öptüm.

sanada geçmiş olsun canım......

:)) esasinda hic takmam yurt disinda oldu gum icin farkli reklammi cikiyor anlamadim. Ben kilo vermeye calisiyorum yaziyorum bi restoran cikiyor :))

hoşgeldin diyim ozaman, memnun oldum:)
burcun ne?:)))))

Felaket yolrulum kizlar spor olarak aksama kadar ev temizledim mutfak dolaplarini sildim son olarak bamyo kaldi ki tel geldi yarina misafir var diyetteyken zor olucak menü kafamda hazir alinacaklari aldik o yorgunluğa çarşi yaptik bide kinda defter lerininaldik arada dahada var onlaridda cumartesi eşimle alsinlar valla sabah 1tane sosis yedim salçali kendime hazirlayamadim ilkngün zor yetıştik okula öğlen 1tabak ,manti dahada bisey yemem kapandi mutfak sadece yesil cay icerim arada yarina yapicaklarimin birazini aksamdan yapicam sonra yapabilirsem lasly yapicam 85 olmak istiyorum bu hafta insallah yarini atlatirsam az yiyerek süper olacak iyi aksamlar simdilik

Ben de dün diyete başladım. Lütfen beni de kaydedin. Bu sayede sizden destek almış olurum. 30 yaşındayım.3,5 yaşında bir kızım var. zaten malum çocuktan sonra hızla aldım. Şu an 94 kiloyum. Sizden cevap bekliyorum.Bu arada inşallah hepimiz kilolarımızı artar da seneye yaza istediğimiz kıyafetlerle korkusuzca gezer tozarız:))

Ben de sizinleyim.94 kiloyum.beni de kaydedin lütfen.Bu arada kulübün yeni üyesiyim ve keşfetmeye çalışıyorum.biraz da şaşırıyorum.Size ulaşabilirim inşallah:))

iyi akşamlar hepinize,

ben yoruldum baya bugün, şimdi menümü yazayım dedim fırsat bulmuşken. bu arada daha anneme bile söylemedim ama szi çok yakınsınız bana sizle paylaşayım bu mutluluğumu. ben namaza başladım, Allah kabul eder inşallah. uzun zamandır niyetliydim ama bazı duaları bilmediğimden cesaret edemiyordum. sağolsun Aynur yüreklendirdi, ben de başladım. inşallah devam ederim hiç bırakmadan, uzun zamandır beni yiyip bitiren vesveseler de bitti inşallah. çok mutluyum, çok huzurluyum, Allah bozmasın...

menüme döneyim ben :)

kahvaltı
3 dilim tavuk jambon
2 dilim kepekli ekmek

ara
1 tane kuru incir
2 tane fındık
2 tane badem
1 fincan sütle kahve

öğle
6 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
2 tane diyet biskuvi
1 tane şeftali

akşam
1 tabak yoğurtlu mercimek çorbası
1 kase salata
1 dilim kepekli ekmek

ara
yeşilçay

toplamda 1250 kalori almışım. 3 litreden fazla suyum var. bol bol hareket ettim bugün. fena değildi bence.

Kizlar ii aksamlar ewi temizledim ymk yaptim yuruyuse ciktim hastalndim yatiorum simdi
menum
10:30 peynir simit dom salat muzlu sut
12:00 elma
14:00 sutlu kahve
16:00 elma
19:00izmir kofte ekmmek ayran
20:00 sut

1,5 saat yuruyus

yrn gorusuruz

Herkese selamlar olsunnn

Bugün malum bildirim günüydü ben filizime bildirdim kilomu ama artık sıkıldım bu dokuzlardan gelsin sekizler yaaaaaaaa

Aaaa bu arada dün eski işyeri arkadaşım beni evde ziyaret geldi abla ne kadar zayıflamışsınnn dediii ben tabii çok sevindim ama bişey dedi : abla sen neye üzülüyosun böyle çökmüşsün gözlerin gülmüyorr senin bu halin hiç hoşuma gitmedi dedi.

Dışarıya belli olduğunu bilmiyordummm ne diyeyimm ....

Bugüne gelince deli gibi yoğundumm ilgisiz patronumla defalarca atıştım artık bıktırıyor beni zaten susmak bilmeyen telefonlar sinir ediyor çağrı merkezinde çalışsaydım bundan iyiydi

Dün nurdana regl olucam dedim bu sabah oldum yine sancılı yine ağrılı ve yine yoğunnnn geçiyorr ve ben ilaçda kullandığım için hiç spor yapamam 3 gün zaten ağrı izin vermiyor

Menümü de yazayımm hemencecik

sabah
iki dilim ekmek
bir bıçak ucu tereyağı
bir tatlı kaşığı reçel
bir tatlı kaşığı tahinli pekmez

ara
bir fincan yeşil çay

öğlen
bir buçuk kırmızı biber dolması ( hafif olsun diye anneme bulgur ve tavuk etiyle dordurdum içini)
roka
bir dilim ekmek

akşam
bir kırmızı biber dolması
domates-roka
bir dilim ekmek

ara
bir fincan yarım yağlı sütle yapacağım nescafe
2 esmer kayısı
6 fındık

Suyumu halen içiyorum bilmiyorum ne kadar olur yarın yazarım artık herkesi çok öpüyorum

Esracım opera miniyi bi ara demeye çalışıyım öfff akıllı telefon varda akıllı uygulama yok ki tşkler canımmmm

maşallah hanımlar kilo çizelgeleriniz ne güzel 14 -15 fazla verenler de var inanı gıpta ettim size bende görürmüyüm 15 kilo verdiğimi.....

selamun aleyküm kızlaaarrr
güzel dilekleriniz için teşekküğrler
ben şu an alanyadayım. kaldığımız apartta net var .fırsat buldukca yazarım inşallah.
esracım şoklardayım.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. namaz kılmanada çok sevindim. Allah kabul etsin.
zehracım efenin doğum gününü kutlayamadım. Allah hayırlı uzun ömürler versin.

nevincim eşinede sanada çok geçmiş olsun.
kızlar daha yazacaktım ama çıkmam gerekiyor. öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
maşallah hanımlar kilo çizelgeleriniz ne güzel 14 -15 fazla verenler de var inanı gıpta ettim size bende görürmüyüm 15 kilo verdiğimi.....

buraya geldiğimde ben 99lardaydım, çok da umutsuzdum. Aynur o zaman 85lerdeydi, ben de ona diyordum acaba iner miyim 85lere. şimdi 81im, Aynur da 75lerde, ideal kilosuna ulaştı... diyeceğim o ki el birliğiyle o çizelgeleri aşağı doğru yürüteceğiz inşallah. siz de 15 kg hatta daha fazlasını vereceksiniz Allahın izniyle, yeter ki sabırlı olun ve vazgeçmeyin.

çok sağol Dafi abla

iyi tatiller, bol bol dinlen. mamaları da çok yeme ama

İyi geceler canlarım
Esracım Allah namazlarını kabul ve daim etsin çok sevindim maşallah diyim aynurum da ne güzel sevaba girmiş
Bende durumlar bildiğiniz gibi gün boyu eşimle ilgileniyorum gelenlerin yoğunluğu azaldı tabii ama her an tetikteyim belli olmuyor
Eşimin ağrısı sızısı yok morali de iyi şükür
Bu akşam çok sevindiğimiz bir gelişme oldu küçük kızım imam hatip lisesine başladı bugün Anadolu kısmı içim ek tercih yapmıştık puanı fazlasıyla yetiyordu ilk sıradan yerleşti şükür çok mutlu olduk sabah gidip kaydını yaptıracağım inşallah
Dünden beri fazla yemeye başladım sanki ama tartılmadım durumu bilmiyorum cumaya 83 leri görmek istiyorum inşallah

çok sevindim canım, hayırlı ve devamlı olsun inşaallah kuzum.....
banada nasip olsun inşaallah.
öpüyorum canımıcm

iyi geceler ablam
eşinin daha iyi olduğuna, ağrısının sızısının olmadığınada çok sevindim gerçekten.....
kızın içinde çoook sevindim, rabbim herşeyi yoluna koyuyor dimi ablacım.....
gözünüz aydın haydi kızçen için......
öpüyoruuuum
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…