Yazdigim yorumlerin altindaki reklamlari nasil kaldirabilirim yardimci olabilirmisiniz.?
hahahaah:))))))))))
çok güldürdün beni yafff.....
reklamı kaldırmaya çalışanınıda ilk sende gördüm:)))))
olsun bu da güzel
sevgiler
Super olur tesekkur ederim Ben persembe gunu aksam bildirrim cuma sabahi oluyor turkiyede:)Günaydınlar,
hepimize hayırlı, mutlu bir hafta olur inşallah.
ben dün yine diyet anlamında nötr bi gün geçirdim, hep annem yüzünden. haftasonu evden çıkınca böyle oluyor. neyde ki cumartesi kadar çok yemedim. toparlamak lazım, Aytene yetişmem lazım
bebelerin de eğitim öğretim yılı başladı, inşallah çok güzel geçirir hepsi
maşallah sana canım, bi 10 kg atınca artık depara bile kalkarsın o zaman topuklularlar
benim de en büyük hayalim daha rahat edebilmek kilo verince topuklularla. yoksa bizim işte direk 1-0 geridesin düz ayakkabılarla :)
çok sağol desteğin için, şimdi daha iyiyim şükür.
ben de anlamıyorum Yenam bu insanları... ben ki huysuzumdur, kendimi ezdirmemeye çalışırım ama gelene hayır demek bana da uymuyor hiç. tuhaf gerçekten bu kafa yapısı.
Asmalı konak güzel diziydi, çok severek izledim. ama bizim milletin abartma huyu sadece dizi olduğunu unutmuşlardı onun da. etrafta küçük baharlar, küçük seymenler :)
ay yok bahar özgürlüğünden vazgeçti eve kapandı da nooldu, evden kaçmalarının haddi hesabı yoktu. bi de özgürlüğünden güya vazgeçtiği adam çulsuzun teki olsaydı görürdüm ben onu. özgürlükten vazgeçmek değil de özgürlüğü satmak oluyor o...
marketteki uygulama çok kötü, artık hiç çalışmıyor. ama opera miniyle reklamsız kullanabiliyorsun telefondan, tavsiye ederim canım.
paylaşımlarını böyle devam ederse bu hafta alırız sizi listeye başlangıç olarak. isterseniz perşembe sabahki aç karna olan kilonuzu cuma türkiye saatiyle sabaha denk gelecek şekilde yazın, sporunuzu da dakika bazlı... sizi listeye alalım. gerçi bizden daha batıdaysanız olur bu, doğudaysanız cuma günkü bildirim de olur
hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun.
Meyracım empatinin fazlası da zararlı.. Yani daha evleneli ay olmamış ne yaşayabilir ki insan bu kadar kötü. sen kendin seçtin, kimseye haber vermeden gittin evlendin. aileler bile ne kadar zaman sonra duydu. ne yaşanabilir ki bu kadar anlayışsız davranacak. iyi insanlar iyi eş de olacak diye bir kaide yok. iyi eş olmak başka bir şey, abim olmayabilir. ama henüz erken değil mi bunu anlamak için, ne olursa olsun şans vermek gerekmez mi... ben şımarıkça buluyorum evi terketmeyi bırak, ailelere daha birkaç günde huzursuzluk yaşandığını duyurmayı.
hayırlısı dediğin gibi. ben abimin üzerinden tanıdım onu, bu durumda abimin mutluluğu ilgilendiriyor beni artık, abim mutlu olsun da gerisi önemli değil. ha bunları yapmasaydı beraber mutlu olmalarını isterdim ama artık ilgilenmiyorum gelin hanımın kırılgan ruh durumuyla...
Nevinim eşine geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyidir. hay Allahım bu erkekler ya, bazen böyle gereksiz gurur yapıyorlar. inşallah bi an önce iyi olur.
haftasonu için gayet güzel menün canım, harikasın. tam gaz devam, yılbaşına o rakamları göreceğiz inşallah
var ya Nevin de sen de dertleniyorsunuz ev işi diye, kesin eviniz benimkinden daha düzgün ve temizdir. boşverin bu hafta da böyle olsun ablacım :)
toparlayalım senle ben bugün diyeti, tam gaz devam :)
anlat ablacım anlat, belki bi hisse çıkarırız da düşmeyiz böyle tongalara artık. ama dediğin gibi ne olursa olsun üzülmemeliyiz..
ablacım dizlerin iyileşir inşallah bi an önce. biz de seni çok öpüyoruz
biz doğuştan 60 yaşındayız canım
insanları kendimizden çok düşünüyoruz, öyle görmüşüz. benim de babam dedemlere küs olsa bile annem ısrar kıyamet götürürdü bayramda gidip ellerini öpsün annesinin babasının diye.
ama tüm bunlar olunca eşim bir kez daha anladı değerimi :) sen altın gibisin dedi, o bile yetiyor onca sıkıntıya...
. Hosbulduk canim 92 kiloyum 1.66 boy30 yasindayim:)ayy inşallah yaa..sende hoş geldin..bugün başladım bende hadi hayırlısı..senin boy kilo durumu nedir?
Hayırlı sabahlar
Bugün okula başlayan yavrularımıza da başarılar dilerim
Sizi fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum gündüz yoğun oluyorum genelde akşamları da yorgun
Beğen tuşum da gitmiş ayrıca
Dizim de geçmedi onun sıkıntısı da oluyor malesef inşallah geçsin artık
Efeciğe hayırlı yaşlar dilerim Zehracım uzun ve mutlu bir ömrü olsun inşallah
Nevincim eşine de geçmiş olsun canım
Hepinizi öpüyorum fırsat buldukça uğrarım mutlaka Allah'a emanet olun
tsk ederım meyracıgım annem cocuklar ve ıs hayatı derken hıc fırsat bulamadım bana yakın dıye nevsehır kozaklıdakıne gıdecek. annemınkı ılerı derecede ıltıhaplı romatızma, kırenclenme de cok yuksek. nevsehırınkı ankara ya da baska yerlerınkı kadar sıcaklıgı yuksek degılmıs ama deneyecekler hem ekonomık olacak bu sekılde, fayda gormezsem baska yerlere gıdecem dedı ıkı yıl once cenaze ıcın geldıler evıme, el neder dıyor tamam calısıyoruz hepımız ama olmuyor boyle de dıyerek nevsehırı bılerek sectıler yanı. ınsaallah faydası olur senın annen de ınsaallah faydasını gorur. kozaklıda hersey dahıl guzel oteller kısı bası 65 tl mıs. bızımkıler faydasını gorurse aılen de gıtsın.
ıc anadolunun ozellıgı olsa gerek ekmek ben de cok severım. dıyette ekmek yemedıgıme bakma, normal ekmegı versen gozum gormez. severım hamurısı falan da ıste klasık ıc anadolu ne yapacan genetık mı bılmıyorum valla
Meyracım empatinin fazlası da zararlı.. Yani daha evleneli ay olmamış ne yaşayabilir ki insan bu kadar kötü. sen kendin seçtin, kimseye haber vermeden gittin evlendin. aileler bile ne kadar zaman sonra duydu. ne yaşanabilir ki bu kadar anlayışsız davranacak. iyi insanlar iyi eş de olacak diye bir kaide yok. iyi eş olmak başka bir şey, abim olmayabilir. ama henüz erken değil mi bunu anlamak için, ne olursa olsun şans vermek gerekmez mi... ben şımarıkça buluyorum evi terketmeyi bırak, ailelere daha birkaç günde huzursuzluk yaşandığını duyurmayı.
hayırlısı dediğin gibi. ben abimin üzerinden tanıdım onu, bu durumda abimin mutluluğu ilgilendiriyor beni artık, abim mutlu olsun da gerisi önemli değil. ha bunları yapmasaydı beraber mutlu olmalarını isterdim ama artık ilgilenmiyorum gelin hanımın kırılgan ruh durumuyla...
canlarım günaydın hepinize...
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür...
biz evdeyiz bugün eşim tam iyileşemedi migren geçmedi...midesi öyle...
yok yokkk siz yanlış anladınız kızlar benimki beni düşünmekten çok onun işe gitmesini engellerim diye sesi çıkarmadı...bizimkinin problemi işkoliklik...yoksa hasta oldu mu hepsi aynı bebek gibi...yok çorba ver yok başıma masaj yap hemşirelik yapıyorum...
sabah çorba içti gidicem diye tutturdu bir yandan da soğuk soğuk ter atıyor...adamda haklı en az 10 kere aradılar daha bu saat oldu..
sağlık olsun gerisi hikaye...
bende hapşırıp duruyorum bitki çayı içiyordum size bir bakıyım dedim...
Yenacım o dediğin yöntemi eşimde duymuş hatta numarasını filan almıştı uzmanın ama yatağa düşmeden aklına gelmiyor herifin...
:)) esasinda hic takmam yurt disinda oldu gum icin farkli reklammi cikiyor anlamadim. Ben kilo vermeye calisiyorum yaziyorum bi restoran cikiyor :))
Ben de sizinleyim.94 kiloyum.beni de kaydedin lütfen.Bu arada kulübün yeni üyesiyim ve keşfetmeye çalışıyorum.biraz da şaşırıyorum.Size ulaşabilirim inşallah:))
maşallah hanımlar kilo çizelgeleriniz ne güzel 14 -15 fazla verenler de var inanı gıpta ettim size bende görürmüyüm 15 kilo verdiğimi.....
selamun aleyküm kızlaaarrr
güzel dilekleriniz için teşekküğrler
ben şu an alanyadayım. kaldığımız apartta net var .fırsat buldukca yazarım inşallah.
esracım şoklardayım.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. namaz kılmanada çok sevindim. Allah kabul etsin.
zehracım efenin doğum gününü kutlayamadım. Allah hayırlı uzun ömürler versin.
nevincim eşinede sanada çok geçmiş olsun.
kızlar daha yazacaktım ama çıkmam gerekiyor. öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar hepinize,
ben yoruldum baya bugün, şimdi menümü yazayım dedim fırsat bulmuşken. bu arada daha anneme bile söylemedim ama szi çok yakınsınız bana sizle paylaşayım bu mutluluğumu. ben namaza başladım, Allah kabul eder inşallah. uzun zamandır niyetliydim ama bazı duaları bilmediğimden cesaret edemiyordum. sağolsun Aynur yüreklendirdi, ben de başladım. inşallah devam ederim hiç bırakmadan, uzun zamandır beni yiyip bitiren vesveseler de bitti inşallah. çok mutluyum, çok huzurluyum, Allah bozmasın...
ence.
İyi geceler canlarım
Esracım Allah namazlarını kabul ve daim etsin çok sevindim maşallah diyim aynurum da ne güzel sevaba girmiş
Bende durumlar bildiğiniz gibi gün boyu eşimle ilgileniyorum gelenlerin yoğunluğu azaldı tabii ama her an tetikteyim belli olmuyor
Eşimin ağrısı sızısı yok morali de iyi şükür
Bu akşam çok sevindiğimiz bir gelişme oldu küçük kızım imam hatip lisesine başladı bugün Anadolu kısmı içim ek tercih yapmıştık puanı fazlasıyla yetiyordu ilk sıradan yerleşti şükür çok mutlu olduksabah gidip kaydını yaptıracağım inşallah
Dünden beri fazla yemeye başladım sanki ama tartılmadım durumu bilmiyorum cumaya 83 leri görmek istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?