KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeselere güzel bi hafta diliyorum ben bugün daha iyiyim şükür tabi yine işler beni bekliyo ama olsun kendimi iyi hissediyorum diyetede bugün tam anlamıyla devam etmeye başladım bakalım devamı gelir inşallah hepinizi öpüyorum kızlar
Ablaları teyzeleri hepinize çok teşekkür ederiz öpüyoruz hepinizi
Esram yazdıklarını okuyuncaböle kaldım resmen nasıl bişi bu ya ben anlayamıyorum valla hayırlısı demekten başka çare yok galiba sende canını sıkma kuzum bazıları kendinden başkasını düşünmüyo malesef bu düşüneceği eşi bile olsa
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah
Nevinim çok geçmiş olsun eşine inşallah biran önce düzelir valla ne kadar şanslısın seni üzmekten korkan anlayışlı bi eşin var benimki olsa sanırsın 2.dünya savaşı çıkmış yani
Yasemin ablacım teşekkür ederim kuzuşumla öpüyoruz
Asuman ablacım çok sağol Allah razı olsun eşinde biraz daha iyidir inşallah ablacım dikkat et kendine
Günaydınnnn esrammmm
Kuzum Allah kabul etsin orucunu kolaylıklar diliyorum
maşallah canım, Allah bozmasın
zaten kibirlenecek ne var ortada, tek bir anda kaybolabilir her şey.. Allah korusun kibirden.
bu hafta dolunay geliyor, mod düşüklüğü ondan olabilir. ben de öyleyim ama yine de uykuya kapadım kendimi. inşallah normale döneriz bikaç güne.
Slm kizlarrr
Sabah 7 de kalktim khvalti hazirlanma derken 8de okula gittik kizlarla biraz velilerle flan muhabbet ettik sonra eve geleyim dedim küçük bütün yaz ablayla birlikteyi ya yerlerde belendi ablamda abllamm o benim kardeşimdisenos seni çok özlücemmm neyse geldik ev temizliğine girismaden bi mrb diyeyim dedim çalissan an azindan derli toplu durur koyuğun yerinde allla benim ev aksama kadar alti üstüne geliyo bide ev hanimiyim diyede sallana salllana yapiyorum en iyisi calismak calisanin hayati düzenli oluyo arkadaş
Esram bir tek bizim pazar olunca belirli düzende yapmaya çalışıyoruz ev işlerini yapamayınca göze batıyor maalesef kuzum:26:
Nevincim eşine geçmiş olsun.
Yenam demişya alternatif tıp ben azari bir bayana gittim ve hiç sana dokunmadan yapıyor bende inanarak gitmemeiştim ama yaptıktan sonrası inanılmaz çok delirtici ağrılar kalmıyor ama gene ağrıyor kökten çözümü yok sanırım migrenin
canlarım günaydın hepinize...
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür...
biz evdeyiz bugün eşim tam iyileşemedi migren geçmedi...midesi öyle...
yok yokkk siz yanlış anladınız kızlar benimki beni düşünmekten çok onun işe gitmesini engellerim diye sesi çıkarmadı...bizimkinin problemi işkoliklik...yoksa hasta oldu mu hepsi aynı bebek gibi...yok çorba ver yok başıma masaj yap hemşirelik yapıyorum...
sabah çorba içti gidicem diye tutturdu bir yandan da soğuk soğuk ter atıyor...adamda haklı en az 10 kere aradılar daha bu saat oldu..
sağlık olsun gerisi hikaye...
bende hapşırıp duruyorum bitki çayı içiyordum size bir bakıyım dedim...
Yenacım o dediğin yöntemi eşimde duymuş hatta numarasını filan almıştı uzmanın ama yatağa düşmeden aklına gelmiyor herifin...
İyi geceler canlarım
Esracım Allah namazlarını kabul ve daim etsin çok sevindim maşallah diyim aynurum da ne güzel sevaba girmiş
Bende durumlar bildiğiniz gibi gün boyu eşimle ilgileniyorum gelenlerin yoğunluğu azaldı tabii ama her an tetikteyim belli olmuyor
Eşimin ağrısı sızısı yok morali de iyi şükür
Bu akşam çok sevindiğimiz bir gelişme oldu küçük kızım imam hatip lisesine başladı bugün Anadolu kısmı içim ek tercih yapmıştık puanı fazlasıyla yetiyordu ilk sıradan yerleşti şükür çok mutlu olduksabah gidip kaydını yaptıracağım inşallah
Dünden beri fazla yemeye başladım sanki ama tartılmadım durumu bilmiyorum cumaya 83 leri görmek istiyorum inşallah
iyi akşamlar hepinize,
ben yoruldum baya bugün, şimdi menümü yazayım dedim fırsat bulmuşken. bu arada daha anneme bile söylemedim ama szi çok yakınsınız bana sizle paylaşayım bu mutluluğumu. ben namaza başladım, Allah kabul eder inşallah. uzun zamandır niyetliydim ama bazı duaları bilmediğimden cesaret edemiyordum. sağolsun Aynur yüreklendirdi, ben de başladım. inşallah devam ederim hiç bırakmadan, uzun zamandır beni yiyip bitiren vesveseler de bitti inşallah. çok mutluyum, çok huzurluyum, Allah bozmasın...
menüme döneyim ben :)
kahvaltı
3 dilim tavuk jambon
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 tane kuru incir
2 tane fındık
2 tane badem
1 fincan sütle kahve
öğle
6 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
2 tane diyet biskuvi
1 tane şeftali
akşam
1 tabak yoğurtlu mercimek çorbası
1 kase salata
1 dilim kepekli ekmek
ara
yeşilçay
toplamda 1250 kalori almışım. 3 litreden fazla suyum var. bol bol hareket ettim bugün. fena değildi bence.
pazar menum:
ımrendım de resım ekledım ama herzaman beklemeyın valla ugrasamam bennnnnn. usengecım ben.ayrıca resımler ıcın sureklı esımın telını kullanmak zorunda kalıyorum adam bıktıııııı
Eki Görüntüle 804434
hellım peynırının yanında duran parca peynırı yemedım, bır de ekmegımı bır dılım daha artırdım.
yumurtanın ıcınde bır dılım kadar ekmek dısı var bayat ekmegı degerlendırmek ıcın neslının yumurtasından yaptım ekmegı gevretıp ustune yumurta. ama bu kez sut ve kasar koymadım.
az mıktar koy tereyagı var, az mıktar koy kaymagı, az recel. gormussunuzdur menume ekledım canım cok cektı.
peynır, domates, salatalık var gordugunuz gıbı.
bır bardak yarım yaglı sut
sonra acık sekersız cay da ıctım.
kahvaltıdan once 500 ml su ıctım.
500 ml daha su ıctım kahvaltıdan sonra.
ıslerımı hallederken berguzar korelın ıcecegınden ıctım ( ıkı cevız, ıkı kayısı ve bır kabuk tarcını ıkı saat suda beklettım ıctım suyunu ve tanelerını yedım. )
4 gıbı corba kasesınde cıleklı corn flakes yedım sutu doldurup. sutum yarım yaglı.
cıkmadan 500 ml su ıctım.
aksam yemegım:
yemekten once 500 ml su
5-6 kasık yesıl salata
ızgara levregın yarısı
bır kase mercımek corbası
4 adet cıg kofte, marul ve yanında verılen lavaslardan bır parca
yedıklerım cok geldı bana. spor yapayım dedım ama guzel dus yapmıs bakım yapmıs olmaya kıyamadım valla
yatıncaya kadar 500 ml daha su ıctım 2,5 lt ıle kapadım.
mısafır olunca ara ogun yaptım bır tane yas ıncır ve bır bardak didi ıctım
İyi geceler canlarım
Esracım Allah namazlarını kabul ve daim etsin çok sevindim maşallah diyim aynurum da ne güzel sevaba girmiş
Bende durumlar bildiğiniz gibi gün boyu eşimle ilgileniyorum gelenlerin yoğunluğu azaldı tabii ama her an tetikteyim belli olmuyor
Bu akşam çok sevindiğimiz bir gelişme oldu küçük kızım imam hatip lisesine başladı bugün Anadolu kısmı içim ek tercih yapmıştık puanı fazlasıyla yetiyordu ilk sıradan yerleşti şükür çok mutlu olduksabah gidip kaydını yaptıracağım inşallah
Dünden beri fazla yemeye başladım sanki ama tartılmadım durumu bilmiyorum cumaya 83 leri görmek istiyorum inşallah
çok sevindim canım, hayırlı ve devamlı olsun inşaallah kuzum.....
banada nasip olsun inşaallah.
öpüyorum canımıcm
yafff kızlar nedense bende geçirdiğimiz ramazan ayını çok özlüyorum durup durup, çok güzel geçti çünkü bu seneki mübarek ramazan ayı benim için.....
bu seneki ramazan ayı; gerçekten çok bereketli ve dolu dolu geçti çoğu kişi için, benim içinde tabiki.....
rabbim tekrarını hep birlikte bir daha nasip etsin inşaallah, her ayımızı öyle güzel kılsın inşaallah.......
Günaydin kizlaaaarrr
canım namazına cok sevındım aynur da vesıle olmus ne guzel sagolsun. ınsaallah devamı gelsın canım duaların kabul olsun baslayınca devamını getırmek cok onemlı ben zaman zaman baslıyor ama bırakıyorum ınsaallah ben de duzene koyacagım yenıden. senden feyz alırım ıns.
kahvaltın az olmus be canım.
ara ogunlerın, ana yemeklerın cok guzel herzamankı gıbı. suyun da cok guzel. hareket de olmus anlasılan. tebrıkler
yogurtlu mercımek corbası ılk kez duydum nereye aıt o ? nasıl bırsey merak ettım ?
Gününüz aydın olsun güzeller
Sabahları ev de öylesine yoğun bir trafik oluyor ki birbirmize çarpıyoruz koşuşturmaktan
Biz zaten 4 kişiyiz küçücük ev de bir o yana bir bu yana dolanıyoruz bir de kızımın çok samimi arkadaşı uzak bir semtten geliyor 2 otobüsle sırf okula birlikte girssinler diye servisi bırakmış..O da geliyor onu da doyuruyorum sonra çıkıyorlar ben de oğlanı bırakıyorum..Şu an evi bir görseniz kaçarsınız arkanıza bakmadan
Çay içip toparlanmaya çalışıyorum sonra düzen tertip işine gireceğim...
Asumancığım, kızın okuluna çok sevindim hadi gözünüz aydın..Eşin de iyiymiş şükür..
Esracığım, Allah devamını getirsin namaz kılmak her açıdan büyük bir doyum..Gelin nooldu geri dönmüşmü.??
Çok sağol nursena ablacımNevin esine gecmis olsuunnnn. Zehraaa efenin dogum gunusu kutlu olsun unutmadan azayim
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsunBen de dün diyete başladım. Lütfen beni de kaydedin. Bu sayede sizden destek almış olurum. 30 yaşındayım.3,5 yaşında bir kızım var. zaten malum çocuktan sonra hızla aldım. Şu an 94 kiloyum. Sizden cevap bekliyorum.Bu arada inşallah hepimiz kilolarımızı artar da seneye yaza istediğimiz kıyafetlerle korkusuzca gezer tozarız:))
Esrammmm kuzum çok sevindim senin adına bende işe başlamadan önce kılıyodum ama iş olunca kaldı aslında bunlar birer bahane ama ne diyim rabbim affetsiniyi akşamlar hepinize,
ben yoruldum baya bugün, şimdi menümü yazayım dedim fırsat bulmuşken. bu arada daha anneme bile söylemedim ama szi çok yakınsınız bana sizle paylaşayım bu mutluluğumu. ben namaza başladım, Allah kabul eder inşallah. uzun zamandır niyetliydim ama bazı duaları bilmediğimden cesaret edemiyordum. sağolsun Aynur yüreklendirdi, ben de başladım. inşallah devam ederim hiç bırakmadan, uzun zamandır beni yiyip bitiren vesveseler de bitti inşallah. çok mutluyum, çok huzurluyum, Allah bozmasın...
menüme döneyim ben :)
kahvaltı
3 dilim tavuk jambon
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 tane kuru incir
2 tane fındık
2 tane badem
1 fincan sütle kahve
öğle
6 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
2 tane diyet biskuvi
1 tane şeftali
akşam
1 tabak yoğurtlu mercimek çorbası
1 kase salata
1 dilim kepekli ekmek
ara
yeşilçay
toplamda 1250 kalori almışım. 3 litreden fazla suyum var. bol bol hareket ettim bugün. fena değildi bence.
Kuzum işlerinde kolaylıklar şöle bi silkelen kendine gel bebeğimmm çok öpüyorummmmHerkese selamlar olsunnn
Bugün malum bildirim günüydü ben filizime bildirdim kilomu ama artık sıkıldım bu dokuzlardan gelsin sekizler yaaaaaaaa
Aaaa bu arada dün eski işyeri arkadaşım beni evde ziyaret geldi abla ne kadar zayıflamışsınnn dediii ben tabii çok sevindim ama bişey dedi : abla sen neye üzülüyosun böyle çökmüşsün gözlerin gülmüyorr senin bu halin hiç hoşuma gitmedi dedi.
Dışarıya belli olduğunu bilmiyordummm ne diyeyimm ....
Bugüne gelince deli gibi yoğundumm ilgisiz patronumla defalarca atıştım artık bıktırıyor beni zaten susmak bilmeyen telefonlar sinir ediyor çağrı merkezinde çalışsaydım bundan iyiydi
Dün nurdana regl olucam dedim bu sabah oldum yine sancılı yine ağrılı ve yine yoğunnnn geçiyorr ve ben ilaçda kullandığım için hiç spor yapamam 3 günzaten ağrı izin vermiyor
Menümü de yazayımm hemencecik
sabah
iki dilim ekmek
bir bıçak ucu tereyağı
bir tatlı kaşığı reçel
bir tatlı kaşığı tahinli pekmez
ara
bir fincan yeşil çay
öğlen
bir buçuk kırmızı biber dolması ( hafif olsun diye anneme bulgur ve tavuk etiyle dordurdum içini)
roka
bir dilim ekmek
akşam
bir kırmızı biber dolması
domates-roka
bir dilim ekmek
ara
bir fincan yarım yağlı sütle yapacağım nescafe
2 esmer kayısı
6 fındık
Suyumu halen içiyorum bilmiyorum ne kadar olur yarın yazarım artık herkesi çok öpüyorum
Esracım opera miniyi bi ara demeye çalışıyım öfff akıllı telefon varda akıllı uygulama yok ki tşkler canımmmm
Dafi ablacım çok sağol Allah razı olsun sanada iyi tatiller ablacım
selamun aleyküm kızlaaarrr
güzel dilekleriniz için teşekküğrler
ben şu an alanyadayım. kaldığımız apartta net var .fırsat buldukca yazarım inşallah.
esracım şoklardayım.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. namaz kılmanada çok sevindim. Allah kabul etsin.
zehracım efenin doğum gününü kutlayamadım. Allah hayırlı uzun ömürler versin.
nevincim eşinede sanada çok geçmiş olsun.
kızlar daha yazacaktım ama çıkmam gerekiyor. öpüyorum hepinizi
Asuman ablacım çok sevindim kızın için yüzünüzü güldürmüş ne güzel Allah kolaylıklar versin sanada ablacımİyi geceler canlarım
Canım orucunu Allah kabul etsin sanada kolay gelsin öpüyorummmmoooooooo cok sevındım canım cok enerjık gordum senı maasallah hep boyle ol ınsaallah
sana da kolay gelsın canım yogunsundur yıne opuyorum
sagol canım ALLAH razı olsun cumlemızın ıbadetlerı kabul olsun ınsaallah
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum benim işler vardı uğrayamadım neyse hepinizi öpüyorum kızlar çok şükür bu hafta iyiyim bakalım kocaman öpüldünüz
Esrammmm kuzum çok sevindim senin adına bende işe başlamadan önce kılıyodum ama iş olunca kaldı aslında bunlar birer bahane ama ne diyim rabbim affetsin
. Hosbulduk canim 92 kiloyum 1.66 boy30 yasindayim:)
Ben de dün diyete başladım. Lütfen beni de kaydedin. Bu sayede sizden destek almış olurum. 30 yaşındayım.3,5 yaşında bir kızım var. zaten malum çocuktan sonra hızla aldım. Şu an 94 kiloyum. Sizden cevap bekliyorum.Bu arada inşallah hepimiz kilolarımızı artar da seneye yaza istediğimiz kıyafetlerle korkusuzca gezer tozarız:))
Tesekkur ederim yay burcuyum:)selam millet:)
bugün tüm okula başlayan çocuklarımıza; kolaylıklar ve zihin açıklığı diliyorum......
rabbim yardımcıları olsun inşaallah hep......
bugün iş olarak bi yemeğim kaldı şimdilik:)
başka daha iş çıkmazsa tabi:)
iş bu; hiç belli olmaz ne zaman çıkacağı:)))))
gideyimde şimdide yemeğimi halledeyim 1-2alıntımada yazıp, öperiiim herkesi
dizinde biran önce geçer inşaallah ablacım......
sende Allaha emanet, rabbim kolaylıklar versin inşaallah.....
öpüyorum, görüşmek üzereee......
sağol canım, inşaallah sizinkilerde faydasını görürler canımcım.
inşaallah yinede bir ömür mutlu olurlar herşey yoluna girerde canımcım.....
ailecekte.....
öptüm.
sanada geçmiş olsun canım......
hoşgeldin diyim ozaman, memnun oldum:)
burcun ne?:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?