Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yafff kızlar nedense bende geçirdiğimiz ramazan ayını çok özlüyorum durup durup, çok güzel geçti çünkü bu seneki mübarek ramazan ayı benim için.....
bu seneki ramazan ayı; gerçekten çok bereketli ve dolu dolu geçti çoğu kişi için, benim içinde tabiki.....
rabbim tekrarını hep birlikte bir daha nasip etsin inşaallah, her ayımızı öyle güzel kılsın inşaallah.......

oooooooo cok sevındım canım cok enerjık gordum senı maasallah hep boyle ol ınsaallah

sana da kolay gelsın canım yogunsundur yıne opuyorum

sagol canım ALLAH razı olsun cumlemızın ıbadetlerı kabul olsun ınsaallah

sagol canım amın ALLAH razı olsun

hımmmm dolunay etkılıyor olabılır dogrusun. sıslık de yapıyordur kesın sımdı.

ben de uykuluyum sureklı, bu da onun etkısı galıba.

ınsaallah canım toparlanırız

bızım zamanımız sınırlı oldugu ıcın herseyı kısıtlı zamanda yapmamız gerek dıyerek hareket edıyoruz ama calısan bır bayan olsaydın cocuklarını kımbılır okula kım goturecek getırecektı bu da var yani. hayat duzenlı de hayat sınırlı zamanda ve sınırlı paylasımlar ıle gecıyor aılelerı goremeden cocuklara zaman ayıramadan dınlenemeden akıp gıdıyor ıste calısırken.

haklısın gecım derdı dıyoruz ama gecınen nasıl gecınıyor degıl mı. sırf daha bır hayat ıcın kendımızı yıpratıyoruz aslında. ALLAH akıl ve beden saglıgımızı korusun ınsaallah bu duzende bu tempoda.

bu erkekler hep boyle ya ıskolık hepsı. hasta olunca canlarının kıymetını bılmıyorlar sınır edıyorlar ve de uzuyorlar bızı bu sekılde.

tekrar tekrar gecmıs olsun canım ınsaallah sıfasını bulursunuz en kısa zamanda.

asuman abla esın ıyılesıyor ınsaallah cok sevındım daha da ıyı haberlerını vereceksın ınsaallah

kızın ıcın cok sevındım maasallah ona. ALLAH basarılı kılsın ınsaallah

her sıkıntılı anda guzel bırseyler duyuyor ya da yasıyoruz ıste cok sukur. cok sevındım aılecek mutlu olmussunuzdur ne guzel

canım namazına cok sevındım aynur da vesıle olmus ne guzel sagolsun. ınsaallah devamı gelsın canım duaların kabul olsun baslayınca devamını getırmek cok onemlı ben zaman zaman baslıyor ama bırakıyorum ınsaallah ben de duzene koyacagım yenıden. senden feyz alırım ıns.

kahvaltın az olmus be canım.

ara ogunlerın, ana yemeklerın cok guzel herzamankı gıbı. suyun da cok guzel. hareket de olmus anlasılan. tebrıkler

yogurtlu mercımek corbası ılk kez duydum nereye aıt o ? nasıl bırsey merak ettım ?

esracıgım kalorı hesapları ve saglıklı beslenme takıp ettıgın ıcın ozellıkle yorum beklıyorum senden pazar gununku menum nasıl ? cok mu olmuş.

gunaydınnnnnnnnn kızlar

nasılsınız bakalımmmmmmm

ben sukur dune gore daha ıyıyım keyfımı toparlamak ıcın azucuk makyaj yapacagım bırazdan. bugun de nıyetlıyım bu hafta boyle dusunuyorum annemler gelınceye kadar oruclu devam edeyım bu haftaya dıyorum ıns. bugun ıtıbarı ıle bu yılın borc oruclarımı bıtırıyorum 5 borcum vardı ama devam edecegım ılk kez bu yıl borc oruc tutuyorum hem oruc vucuduma cok ıyı gelıyor hem de manevıyatı hep guclu tutabılmek adına sık sık oruc tutmayı dusunuyorum bu yıl. oruc tutma konusunda duygu yureklendırdı sagolsun.

dun sabah 98,5 bıle goruyordum anlasılan odem olmus belkı de cıg kofteden dolayıdır bılemıyorum ama sukur hem oruc da vucudumun toparlanması kendıne gelmesı hem de spordakı terleme ıle odemı atmısım enazından pazartesı gunu gordugum kılomdayım 97,7 gormustum ama cuma gununden fazlayım bu hafta ıyı asılacagım 97,4 ten asagıya ınmem lazım

bırazdan menumu de yazıp cıkarım hepınızı opuyorum guzel bır gun dılıyorummmmmm

orucluydum sahurum yok.

ıftar:

bugun aksama kadar bol yurudum ısyerınde ama adımsayarım yoktu bılmıyorum kac adım olmustur ama tempolu olmadıgı ıcın spor olarak saymıyorum dk bazında yanı.

ıs cıkısı spora gıttım en son cuma gıtmıstım. ozlemısım cuma gununden de guzel verımlı yaptım. oruclu oldugum ıcın ve esım benı yemek ıcın beklıyordu lokantada, oyuzden bır saat yaptım sporu, 1,5 yapmadım yanı.

kosu bandı, bısıklet, twıst, kol ve bacak hareketlerı, mekık standart yaptım, yarım saat tempolu olarak yurudum lokantaya.

spor salonunda orucumu actım.

ıkı mısır patlagı, bır domates, bır salatalık, 500 ml su

spora devam ederken ve yururken suyumu bıtırdım ve toplam 1,5 lt oldu

yemek: bır kutu fuse ice tea esımle paylastık, tavuklu cesar salata yedım, ıkı sogan halkası ve ıkı kasık kumpır yedım. sogan halkası ve kumpır esımındı tadımlık yedım ketcapsız mayonezsız yerınden aldım. eve 20 dk tempolu yurudum donuste.

bır tane ıncır yedım, 500 ml daha su ıctım ve on bucuk gıbı yattım hem uykum vardı hem yorgundum.

benım gunum boyleydı

Gününüz aydın olsun güzeller

Sabahları ev de öylesine yoğun bir trafik oluyor ki birbirmize çarpıyoruz koşuşturmaktan
Biz zaten 4 kişiyiz küçücük ev de bir o yana bir bu yana dolanıyoruz bir de kızımın çok samimi arkadaşı uzak bir semtten geliyor 2 otobüsle sırf okula birlikte girssinler diye servisi bırakmış..O da geliyor onu da doyuruyorum sonra çıkıyorlar ben de oğlanı bırakıyorum..Şu an evi bir görseniz kaçarsınız arkanıza bakmadan
Çay içip toparlanmaya çalışıyorum sonra düzen tertip işine gireceğim...

Asumancığım, kızın okuluna çok sevindim hadi gözünüz aydın..Eşin de iyiymiş şükür..

Esracığım, Allah devamını getirsin namaz kılmak her açıdan büyük bir doyum..Gelin nooldu geri dönmüşmü.??

Son düzenleme:
Günaydınlar,
hepinize mutlu günler dilerim. umarım herkes çok iyidir.
ben haftasonu gelen artıları atmışım bu sabah, sevindim. cumaya 80i görsem ucundan keşke. bugün spor yapayım. hafta içi bi gün yardımcı almak istiyorum eve, başa çıkamam gibi geliyor büyük temizlikle. haftaya da komşularım gelmek istiyor, tam 80leri görecekken bozmam inşallah. gerçi komşumun biri karatay yapıyor, ona uygun mamalar hazırlarsam sorun olmaz sanırım. şimdiden telaşı sardı beni :)

Sağol ablacım, Allah razı olsun. Aynur da çok mutlu etti beni, ondan da Allah razı olsun
çok sevindim eşinin iyi olmasına, özellikle moral çok önemli. inşallah zaman akıp geçer de iyileşir bi an önce.
Kızına da çok sevindim, inşallah hayırlı olur onun için.
sen koşturmaktan veriyorsundur inşallah. bikaç zamana gelen giden de azalırsa evdeki zararlı mamalardan da kurtulursun :)

çok sevindim canım, hayırlı ve devamlı olsun inşaallah kuzum.....
banada nasip olsun inşaallah.
öpüyorum canımıcm

Amin canım inşallah

ben de özlüyorum ramazanı. seneye inşallah ramazanı tutup, kısmet olursa hatim yapıp ondan sonra çocuk istiyorum. kısmet tabi Allah ne yazmışsa o..

Günaydin kizlaaaarrr

Günaydınlar

canım inşallah gelir devamı. işe başlarsam keşke kılabileceğim bir yer olsa diye geçiriyorum içimden. çok korkuyorum bırakırım diye. Allah seninkileri devamlı kılsın. kulluk edememenin ezikliği ve korkusu benim yeyip bitiriyordu. şimdi en azından çabalıyorum. bilmediğim duaları yazıp kağıda ondan bakarak kıldım bikaç gün, sonra ezberledim. bi kunut duaları kaldı ezberleyemediğim. onları da ezberlerim inşallah. sen de tekrar düzene koyarsın inşallah, için rahat edecektir eminim...

kahvaltım az çünkü evde peynir ve sebze yoktu dün. olanlardan yedim :)

yoğurtlu mercimek çorbası soğuk bir çorba. tutmaç çorbası ya da cimcik çorbası da deniyor ama benim yaptığım yumurtayla terbiyelenmiyor. mercimeği haşlıyorsun, pişmeye yakın varsa evde kesme erişte, yoksa benim gibi bi avuç tel şehriye atıyorsun. soğuyunca özelediğin yoğurtla karıştırıyorsun. üzerine nane ve yağ yapabilirsin. nohut da atabilirsin içine. benim en sevdiğim çorbadır.

bu arada menüne baktım da, kahvaltın 600 kalori civarında, çok değil hafta sonu için. tüm yediklerin de 1650-1700 kalori civarı. o çiğ köfteler olmasa iyiymiş. çiğ köfte malesef tamamiyle karbonhidrat. ve çok tuzlu olduğundan ödem yapıyor... ben de uzun zamandır çok seyrek yiyorum.

Sizin ev ne şenlikli ya, bizim ev dizisi gibi
kolay gelsin işlerde canım.

amin diyorum duana, Allah razı olsun... gelini bilmiyorum ki, aramadık... istediği oldu ya az yalvarttırıp döner ne olacak..

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum benim işler vardı uğrayamadım neyse hepinizi öpüyorum kızlar çok şükür bu hafta iyiyim bakalım kocaman öpüldünüz
Nevin esine gecmis olsuunnnn. Zehraaa efenin dogum gunusu kutlu olsun unutmadan azayim
Çok sağol nursena ablacım
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun
Esrammmm kuzum çok sevindim senin adına bende işe başlamadan önce kılıyodum ama iş olunca kaldı aslında bunlar birer bahane ama ne diyim rabbim affetsin
Kuzum işlerinde kolaylıklar şöle bi silkelen kendine gel bebeğimmm çok öpüyorummmm
Dafi ablacım çok sağol Allah razı olsun sanada iyi tatiller ablacım
Asuman ablacım çok sevindim kızın için yüzünüzü güldürmüş ne güzel Allah kolaylıklar versin sanada ablacım
Canım orucunu Allah kabul etsin sanada kolay gelsin öpüyorummmm

kolay gelsin canım sana

sağol canım, inşallah sen de başlarsın ilk fırsatta tekrardan..

tünaydınnn güzellerrrr

hepimize hayırlı günler olsun kızlar

akşam spor dönüşü cep elimde kk yı okurken sızıp kalmışım iş malum yoğun ,,

Esram maneviyat hepimize gerekli kuzum gerçekten ferahlıyor insan Allah eksik etmesin maneviyatımızı

çalışan hatunlar kolya gelsinnnn

cücüşümmmm

hoş geldin..inşallah..istediğimizi alır,giyer,gezer tozarız bambaşka biri olarak çıkarız insanların karşısına

Tesekkur ederim yay burcuyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…