Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah ablacım sporunu da yapmışsın. sen şu 90ları ben şu 80leri kıralım artık ya :)

sporumu yaptım, yemeğimi yedim. az dinleneyim de işlere bakayım yine.

ha bu arada barışmış bizim yeni evliler Yenam, annem söyledi şimdi. çok sevindim ya :)))

maşallah ablacım sporunu da yapmışsın. sen şu 90ları ben şu 80leri kıralım artık ya :)

evet Esram en azından haftada 3 gün onu zorunlu gibi gidiyorum ama hala 90 ları aşamadım gelsin 80 ler diyemedim bakalım kesin kırılıcak bu inatta beklemedeyim..

İyi bari yeni evliler de barışmış ama kız dediğini hep yaptırdır bundan sonra gibime geliyor

inadımız inat

aman ablacım barışsınlar da :)
hem sanki hiçbirimiz evde sözümüz geçsin diye etmediğimizi bırakmıyoruz o zavallı kocalarımıza
şaka bi yana keşke bize duyurtmasalardı ama oldu artık. iyi olsunlar da nasıl olursa olsun :)

slm topiğimizin tatlı hatunları ben geldim
pc dün akşam geldi çok şükür artık daha sıkça burda olurum bebiş fırsat verdikçe
şimdi kimsecikler yokkene bi geçmişe dalayım hooop daldım gittii

Menum

9:30 ekmek peynir domates
11:30 elma
13:00 corba
15:00 sut nesfit
17:30 3 dilim kepekli pizza kola zero (az)

spor yok hala yatak dosek yatiorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar hatunlar özledim sizle muhabbeti ama gelemiyorum. diyetim iyi.
bugün okul çıkışı kuzumu aldım yarım saate yakın yürüdük.
menumu de yazayım:
sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 k.kutusu peynir 3 zeytin 1 haşlanmıs yumurta çay

ara yok
öğlen bir kase sulu köfte 1 domates

arada daha bişey yemedim şimdi bişeyler yerim mesela elma ya da armut
sade kahve ve hafif bir akşam yemeği(salata ve azcık suluköfte)
artık yemek yemeyi bile unutuyorum bugun pantolonumun düştüğünü farkettim

yaaa Ayten diyetin iyi gitmesin, yemek yemeyi unutma, seni yakalamam lazımm

Esram geçmişte okudum Allahım kabul etsin namazını. gerçektende namaz bambaşka birşey insanı huzura eriştiriyor

Asuman ablacım eşinin durumu da iyiymiş kızının okul işine de çok sevindim

Yena ablam anlattıkların bizim okul yıllarımızdaki zamanı hatırlattı bana zavallı annecim arkamızdan nasıl toparlardı evi

selamun aleyküm kızlar
nasılsınıızz
yasemin nasıl memleketiniz varmış on dk arayla değişiyor hava bir yağmur yağıyor 5 dk. sonra güneş açıyor. dalgadan denize girilmiyor.
gerçekten çok dalga var.kimse denize giremiyor. iki tane rus turist girmişler dalgaların arasına .şunlar çok ilerledi şimdi çıkamayacaklar diyordumki çığlık atmaya başladılar. zor kurtardılar. yaşlı olan iyiydide genç kız çok korkmuş. gücü tükenmiş uzun sğüre ağladı.bu korku epey yeter ona

çok sağol Dafi abla

iyi tatiller, bol bol dinlen. mamaları da çok yeme ama
esracım mama konusu biraz karışık yememeye çalışsamda düzenim bozuldu. sanırım bu hafta veremem. almasam yetecek ama alırım herhalde

kuzucum senin menulerın o kadar sağlıklı ki bazen diyorum keşke bende böyle yapabilsem hemm sen bana havada karada yetişirsin

ya ben de senin menünü gördüm, birazdan kendiminkini yazıcam ya sen çok az yiyorsun ya da ben çok fazla yiyorum canım ya. kızı emzirmeyi bıraktın mı? emziriyorsan az beslenme sen yine de, Allah korusun güçten düşersin. valla başka bi amacım yok

çok sıcak olup sizi bunaltmıyor ne güzel tatil ablacım.
ben denizden oldum olası korkarım, hele de dalgalıysa. o yüzden havuzdan başka yerde yüzemiyorum..

ablacım sen kilonu korusan da yeter bu hafta. bildirim yapabilecek misin? izinli yazacaktım ben seni, öyle konuşmuştuk sanırım...

gelmişken menümü yazayım, sonra da anneme uğrayacağız. gece gelirim herhalde tekrar.

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
yeşil çay

öğle
5 kaşık zeytinyağlı ıspanak
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
2 tane diyet biskuvi
tek şekerli türk kahvesi

ara
1 tane şeftali

akşam
1 porsiyon az yağlı ali nazik (1 tane patlıcan, 150 gr süzme normal yoğurt karışımı, 7 gr tereyağ, 100 gr sote et düşüyor 1 porsiyona)
1 dilim kepekli ekmek

ara
3 tane kuru kayısı
6 tane badem
yeşil çay

gün içinde 35 dk 2.7 km yürüdüm. suyu 4 litreye tamamlamam lazım çünkü ali nazik biraz ödem yapıyor bende. toplam 1300 kalori aldım ortalama.

Selam herkese...
Bugun ise gittim.pazartesi gibi hissetti. Dun izinli olunca...
Asuman ablam kizinin okulu istediginiz gibi olmus gozunuzaydin...

Esram ciftlerin barismasina sevindim...

Cayim demleniyor buyrun kizlar caya....

Menum

Sabah
1.5kepek ekmekli tost
Domates salatalik dereotu

Ara
1 activia
2 kayisi
1 ceviz

Ogle
3 mantarli kofte
5kasik makarna
Yogurt

Ara
2 ceviz
2kuru incir

Aksam
1 dilim ekmek tam bugday
1 kaseyogurt
5kasik zy semizotu

Cay ile birlikte bisey yemem belki sonra bir elma...

Ben simdilik kactim...optum

Kızlar selamlar olsun benim günüm boş boş oturmakla geçtiiii şaşmayın hemen işler yine çok yoğundu ama internetim yoktu akşama kadar dolandım durdum amaaannnn çok sıkıldımm ben öyle oturmaya gelemem yaa zaten sanki koltuğumda iğne vardı hiç oturamadım ofisi 100 kez falan dolandımm herhalde tv de var ama bakmadım bileee inşallah yarın bu sorun hallolur

Menümü yazayım

sabah
bir simit ama küçük olanlarından ( bir poğaca gibi yaa)
bir fincan çay

öğlen
bir tabak pırasa yemeği
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt

ara
bir avuç çekirdek ( sıkıntıdan çıt çıt )

akşam
bir şey yemicemm dicemm şimdi oklavaları görücem diye korktum yaa bana sanki bu ara çok kaçırıyomuşm gibi geldi o yüzden bu akşam yemekistemedim ama ilaçlarım var o yüzden bir kase yoğurt bir dilim ekmek yerim

ara
yine nescafe şekersiz light sütle
2 esmer kuru kayısı
6 fındık

Suyumu 2 ye tamamlamaya çalışıcam bir de sporumu hafiftenbişey yapmak istiyorum bu ne böyleee yan gel yat kebap arkadaş sporsuz kilo verilmiyooooooooooooooooo totoyu kaldırmak lazım bak Filize hatun spor için nelerden ödün veriyor çok çalışmam lazım çokkkkk​
Şimdilik müsede yine uğrarım uyumadannn biraz ders çalışayım bir gruğ öğrenci arkadaşım için temelden ingilizce sunum hazırlıyorum bugün ona biraz bakmam lazım artık sezon açıldı insanları yarı yolda bırakmamak lazımmm

hanımlar bişey sorabilirmiyim inşallah yardımcı olabilirsiniz ben bazı sorunlardan dolayı sokakta yürüyüş yapamıyorum evde yürüme bandım var sabah 45 dk yürüyüş yapmak istiyorum ama olmuyor 25 dkda bitirmek zorunda kalıyorum şimdi iki gündür sabah 25 dkda akşam yemekten önce 25 dk yürüyorum sizce işe yararmı.....

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız , hepnız ıyısınızdır ınsaallah

ben orucumu actım bugun dınlenme gunum. esımın valızını hazırladık gece ıstanbula cıkacak fuar ıcın. pazartesı sabah burda olur

annemlere gelemeyecek kardesım ck hastalanmıs bu kez de. o ıyılesınce ıstanbul ıcınde gezerek cocuk artık yıllık ıznını gecırmek zorunda kalacak belkı haftasonu ben de ıstanbula gıderım ama cuma gunu bellı olacak bır ıs var o cumartesıye kalırsa cumartesı calısmam gerekebılır esım olmadıgı ıcın.

benden haberler boyle kısaca.

sac kesımı, kakul ve renk degısımı dusunuyorum buaralar. ha bır de dun bayan hocaya denk geldım ona olcu aldırdım guzel farklar var sıze yazarım tek tek.

menumu de yazayım gırmısken

bır bardak su
bır bardak berguzara korel suyu ( bır ıncır ve ıkı kayısısını da yedım )
bır kucuk dolma bulgurlu
ıkı kasık yogurt
bır bardak didi
ceyrek domates ceyrek salatalık
bır cıg sosıs
ıkı adet kofte ( ıcınde yag yok galeta unu ve eskı anam babam usulu yapıldı, yaglı kagıtta fırında pıstı duygunun tarıfı )
bır tutam dereotu
bır tutam reyhan
bır kase mercımek corbası unsuz ve patatessız

aboooooooo nekadar cok sey gorunuyor boyle.

ara olarak bır seftalı yedım, 1 lt daha su ıcıp yatarım esım gıdınce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…