Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım mısafırın gelecekmıs kazasız atlatırsın ınsaallah kolay gelsın ayrıca.

spor yapacakmıssın cok sevındım ınsaallah ıstedıgın rakama ulasırsın

ev ıslerıne zaman yetısmıyor bazen de becerı. oyuzden ben de zaman zaman ıhtıyac duyuyorum hem arjkadas hem komsu olunca ıcım de rahat edıyor hem uygun fıyat oluyor hem evde yabancı bırı var hıssetmıyorum.

oruc tutmak guzel ama ramazandakı gıbı olmuyor kesınlıkle. ınsaallah seneye de guzel bır ramazan nasıp olur hepımıze.

sen hatım de nıyetlenmıssın ınsaallah yaparsın canım azmın ve ostegın daım olsun hepımıze de nasıp olsun ıns.

canım ben de aynen senın gıbı basladım namazı bıle tek tek herseyını esıme yazdırdım kıtaptan anlamam zor oluyordu ona gostermesını ıstedım mesela. maasallah sen de ne guzel yol bulmussun devamı gelecektır ınsaallah. ben tesadufen kapandım ısten ayrıldıgım bır donemdı o ısyerınde devam etseydım kapanamazdım baska ısyerıne baslarkan tesettur sorun olmadı sansıma ve oyle devam ettı hatta sonrakı ısyerlerım cok cok daha dındar patronları olan ısyerlerı oldu namazım da tesetturum de sorun olmadı ınsaallah senın de sansın boyle olur

hımmmm sımdı anladım kahvaltının neden az oldugunu.

corba da guzel bır corbaya benzıyor ellerıne saglık afıyet olsun

cıg kofte olmasa ıyıydı esım almıs yapmaz boyle seyler. canım cekecek dıye kendıne cıkolata, gofret bıle almaz ama anlasılan cıg kofteyı masum dusundu ve almıs ve tabıkı ben de dayanamadım benım kıloma gore kalorı olarak ıyı ama benım genel beslenmemı dusununce kalorı olarak fazla olmus ayrıca dırekt karbonhıdrat ve odem yapıcı olmus ama yıne de yorumların bıraz daha ıcımı rahatlattı tsk ederım

canım bende havuzu severim denize pek alışık değilim. küçükkumlada bütün yaz geçti daha ayağımı suya değdirmedim. hep bayanlara özel havuza gidiyordum. buraya sırf arkadaş hatırına geldik. nasıl rahat ederim bilemiyorum.ne kadar tenha yer arasakta heryer turist.insan gözünü nereye kaçıracağını bilemiyor.

esracım bu hafta tartı bulabilirmiyim bilmiyorum. bulsamda farklı tartı olduğu için sağlıklı olmayabilir. belkide sadece spor bildirimi yaparım.

filizcim
kardeşine geçmişolsun

asuu gözünüz aydın

iyi geceler güzellerrr.ev işinden yarım saat önce oturdum banyoyla uğrastım biraz.Asum kızının okulu hayırlı olsun canım Allah üniversiteyide göstersin.daficim iyi tatiller alanya sahili genelde dalgalı derler sansına bugünde yağmurluydu ordada yağmıs demekki.

cücüşlerim merhabaaaa

nasılsınızz ?? ben yine okul yolu düz gider şarkısı eşliğinde maratona devam ediyorum , bu sene rahatım ama çooooookk şükür , neydi o geçen seneki haliimm

arkadaşlarımı dün 2 de yolladım , nete giremiyomm bu aralar , dün eltimin annesigil vardı , bugünde Ömer Kayranın adını verdi dedesi , onlara gittik , yine öptüm kokladım cücüğüüü

ESRAmm namazın daim olsun canımmm , ben bişey yapmadım sadece sende olanı ortaya çıkardııımmm , Rabbim kabul etsin inşAllahh

ASUcum hayırlı uğurlu olsun kızına , başarılı bir hayat hep onunla olsuunn

öperimm herkesllerriiii

sanırım bir cücüşşşş beni özlemişşşş
sen de benim aklımdasınnnn cücüşüm benimmmmmmmm

kızlar merhaba nasılsınız? ara ara okuyorum biliyorum iyisiniz

eveettt çook özleediiimm cücüşüüümm

noluurr dön bize gerriiiii :26::26::26:

eveettt çook özleediiimm cücüşüüümm

noluurr dön bize gerriiiii :26::26::26:

ayyy cücüş kuşum benim dönerim sen istersin dönemem mi
ama sen de pek yoksun ki :) benden sonra gelen cok olmuş ne güzel,ama baktığımda karışık geliyor hersey

simdi kış geliyoryaa yeniden kucaklaşırız birbirimzle..belki zor olur ama güzel olur

geçmişi okudum geldim ama kimsecikler yok..

cücüş de birden kayboldu umarım iyidir..

iyi geceler emektar topicimmm

Hayırlı sabahlar güzel bir gün olur hepimize inşallah
Kızların dersleri 8 de başlıyor erken kalkıyoruz bugün onları gönderip yatarım ama iki gündür küçük kızın okuluna gidiyordum uyuyamamıştım malum hiç dayanamam uykusuzluğa:)

kızlar gunaydın nasılsınız hepnız ıyısınızdır ınsaallah

ben orucumu actım dun, dınlenme gunum dıye spor yapmadım. esımın valızını hazırladık gece ıstanbula cıkacaktı fuar ıcın. ama bugun cıkacaklar ertelendı kacta cıkarlar bılmıyorum pazartesı sabah burda olur

annemler gelemeyecek kardesım cok hastalanmıs bu kez de. annem ıgneler ıle azıcık toparlanmıstı hem o tatıl yapsın dıye hem de benı gormek ıcın nevsehırde kaplıca ve sonra bıze geleceklerdı hatta haftasonu bır gun ben de gıdıp kalacaktım kaplıca da. ama planı tamamen ertelemek durumunda kaldılar. o ıyılesınce ıstanbul ıcınde gezerek cocuk artık yıllık ıznını gecırmek zorunda kalacak belkı haftasonu ben de ıstanbula gıderım ama cuma gunu bellı olacak bır ıs var o cumartesıye kalırsa cumartesı calısmam gerekebılır esım olmadıgı ıcın.

benden haberler boyle kısaca.

sac kesımı, kakul ve renk degısımı dusunuyorum buaralar. ha bır de dun bayan hocaya denk geldım ona olcu aldırdım guzel farklar var sıze yazarım tek tek.

dunku menumu de yazayım gırmısken

sahurum yoktu yıne.

ıftar:

bır bardak su
bır bardak berguzara korel suyu ( bır ıncır ve ıkı kayısısını da yedım )
bır kucuk dolma bulgurlu
ıkı kasık yogurt
bır bardak didi
ceyrek domates ceyrek salatalık
bır cıg sosıs
ıkı adet kofte ( ıcınde yag yok galeta unu ve eskı anam babam usulu yapıldı, yaglı kagıtta fırında pıstı duygunun tarıfı )
bır tutam dereotu
bır tutam reyhan
bır kase mercımek corbası unsuz ve patatessız

aboooooooo nekadar cok sey gorunuyor boyle.

ara olarak bır seftalı yedım, 1 lt daha su ıcıp yatarım esım gıdınce.

aksama kadar hareketlıydım 5000 adım cıvarı olmustur ama sporum yoktu ızın gunum dıye. bugun spor gunum, spordan once bazı ıslerım var oyuzden yuruyusum bol olacak ardından spor ve orucumu acarım.

sagolasın dafi abla.

keske senı davet ederken , senın alıskanlarını ve yasam tarzını da dusunseydı. neyse ınsaallah bır cozum bulursunuz zor tabıkı anlıyorum senı.

gecen yıl daha mı fazlaydı ders saatın aynurcugum ?

ben de kış sonu ve bahardan korkuyorum cunku her yıl ıslerımızın en yogun oldugu zamanlar. ıslerden bunalıp servısten erkenden ınıp yagmurun altında aglaya aglaya eve gıttıgımı bılırım okadar bunaldım depresyona gırmıstım artık. ınsaallah hepımız ıs acısından guzel bır yıl gecırırız.

Günaydinnnn hanimlarrrrr benim canim sikkin dünden bu yana amcam malesef vefaat etti bugün cenazesi kalkacak gidemedim uzgunum basim cok ağriyoooo. Diyet miyet uuttum sacma sapan yedim durdum tarti 85.400 dedi sabah demekki aksam yemeği bana kilo aldiriyo bundan sonra aksam yemek az yicem esim olunca mecbur yeniyo tabi. İnsallah 83 ile kurb n bayramina girerim hayirli günler

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum benim bu iş yogunluğum geçmedi malesef bizim işler kışın maşallah çok oluyo neyse diyetimde fena sayılmaz çok iyide gittiğim sölenemez ama neyse kızlar öpüyorum hepinizi sizi çokkkkk seviyorum

kolay gelsin canım sana

sağol canım, inşallah sen de başlarsın ilk fırsatta tekrardan..
İnşallah esram rabiim tekrardan nasip eder inşallah
Yeni evlilerinizde barışmış çok sevindim sizin adınıza kuzum
Ne güzel bi durumdur o pantolonun düştüğünü görmek sevindim senin adına kuzummm

Nursena ablacım başın sağolsun rabbim öte tarafta rahat ettirsin inşallah senin için gerçekten zor bi durum keşke şu gurbet denilen şey hiç olmasaydı ablacım sıkma canını

Günaydınlar,
güzel bir gün diliyorum sizlere. inşallah verimli geçer her alanda günümüz.
ben ütü yapayım biraz. en sevdiğim şeydir ütü

canım dünkü menün oldukça hafif, 1300 kalori falan olmuş. önceki günler biraz kaçırdığın için bu sorun değil ama çok sık bu kadar az yeme, metabolizman yavaşlar... ben bayıldım menüne, inşallah güzel bi rakam göreceksin bu hafta yine.

olur, çok da güzel olur. yeter ki eklemlerinizi zorlamayın. ben de ancak 35 dakika yapabiliyorum, çok sıkılıyorum. sizin sabah akşam formulu baya iyi. inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

ben de özledim

dön artık lütfen canım ya, bi gittin tam gittin :)

iyi dinlenmeler Asuman abla :)
bilmez miyiz, hiç sevmezsin sabah uykusunu

Başınız sağolsun Nursena, Allah gani gani rahmet eylesin.. üzülmemeye çalış, çok zor biliyorum...

Allah amelince rahmet eylesin canım..yerinde rahat etsin inşallah...tabiki üzülürsün uzak olmak kat kat üzücü...ama seni anlayacaklardır..

canım önceki gün evde ne ne yediğimi bilemedim birde regl olmadı şiştim tartı artı gösteriyor ondan dikkat edeyim dedim... bağırsak hareketi düzelsin diye..yoksa biliyorsun az beslenmekten korkarım bacım ben...

1700 kaloriden aşağı düşmem...hiç sporda yapamadım onun pişmanlığı var ama reglden önce terleyip üşütmek istemiyorum acısı fena çıkıyor sonra...bi olsada rahatlasam...

herkese günaydın...

gününüz berketli huzurlu geçsin inşallah...bugün işler çookkk fazla...ben kaçtım görüşmek üzre...

asuman ablacım eşinin daha iyi hissetmesine sevindim, çok şükür.
Kızının okulu da hayırlı olsun şimdiden :)

esracım, namaza başlamışsın daim olur inşallah..
yeni evliler de barışmış hayırlı olsun

dafi ablacım tatil umarım artık istediğin gibi geçiyordur..

nursena ablacım başınız sağ olsun. Nur içinde yatsın amcan inşallah.

herkes iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…