- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Günaydınlar,
hepinize mutlu günler dilerim. umarım herkes çok iyidir.
ben haftasonu gelen artıları atmışım bu sabah, sevindim. cumaya 80i görsem ucundan keşke. bugün spor yapayım. hafta içi bi gün yardımcı almak istiyorum eve, başa çıkamam gibi geliyor büyük temizlikle. haftaya da komşularım gelmek istiyor, tam 80leri görecekken bozmam inşallah. gerçi komşumun biri karatay yapıyor, ona uygun mamalar hazırlarsam sorun olmaz sanırım. şimdiden telaşı sardı beni :)
Sağol ablacım, Allah razı olsun. Aynur da çok mutlu etti beni, ondan da Allah razı olsun
çok sevindim eşinin iyi olmasına, özellikle moral çok önemli. inşallah zaman akıp geçer de iyileşir bi an önce.
Kızına da çok sevindim, inşallah hayırlı olur onun için.
sen koşturmaktan veriyorsundur inşallah. bikaç zamana gelen giden de azalırsa evdeki zararlı mamalardan da kurtulursun :)
Amin canım inşallah
ben de özlüyorum ramazanı. seneye inşallah ramazanı tutup, kısmet olursa hatim yapıp ondan sonra çocuk istiyorum. kısmet tabi Allah ne yazmışsa o..
Günaydınlar
canım inşallah gelir devamı. işe başlarsam keşke kılabileceğim bir yer olsa diye geçiriyorum içimden. çok korkuyorum bırakırım diye. Allah seninkileri devamlı kılsın. kulluk edememenin ezikliği ve korkusu benim yeyip bitiriyordu. şimdi en azından çabalıyorum. bilmediğim duaları yazıp kağıda ondan bakarak kıldım bikaç gün, sonra ezberledim. bi kunut duaları kaldı ezberleyemediğim. onları da ezberlerim inşallah. sen de tekrar düzene koyarsın inşallah, için rahat edecektir eminim...
kahvaltım az çünkü evde peynir ve sebze yoktu dün. olanlardan yedim :)
yoğurtlu mercimek çorbası soğuk bir çorba. tutmaç çorbası ya da cimcik çorbası da deniyor ama benim yaptığım yumurtayla terbiyelenmiyor. mercimeği haşlıyorsun, pişmeye yakın varsa evde kesme erişte, yoksa benim gibi bi avuç tel şehriye atıyorsun. soğuyunca özelediğin yoğurtla karıştırıyorsun. üzerine nane ve yağ yapabilirsin. nohut da atabilirsin içine. benim en sevdiğim çorbadır.
bu arada menüne baktım da, kahvaltın 600 kalori civarında, çok değil hafta sonu için. tüm yediklerin de 1650-1700 kalori civarı. o çiğ köfteler olmasa iyiymiş. çiğ köfte malesef tamamiyle karbonhidrat. ve çok tuzlu olduğundan ödem yapıyor... ben de uzun zamandır çok seyrek yiyorum.
Sizin ev ne şenlikli ya, bizim ev dizisi gibi
kolay gelsin işlerde canım.
amin diyorum duana, Allah razı olsun... gelini bilmiyorum ki, aramadık... istediği oldu ya az yalvarttırıp döner ne olacak..
canım mısafırın gelecekmıs kazasız atlatırsın ınsaallah kolay gelsın ayrıca.
spor yapacakmıssın cok sevındım ınsaallah ıstedıgın rakama ulasırsın
ev ıslerıne zaman yetısmıyor bazen de becerı. oyuzden ben de zaman zaman ıhtıyac duyuyorum hem arjkadas hem komsu olunca ıcım de rahat edıyor hem uygun fıyat oluyor hem evde yabancı bırı var hıssetmıyorum.
oruc tutmak guzel ama ramazandakı gıbı olmuyor kesınlıkle. ınsaallah seneye de guzel bır ramazan nasıp olur hepımıze.
sen hatım de nıyetlenmıssın ınsaallah yaparsın canım azmın ve ostegın daım olsun hepımıze de nasıp olsun ıns.
canım ben de aynen senın gıbı basladım namazı bıle tek tek herseyını esıme yazdırdım kıtaptan anlamam zor oluyordu ona gostermesını ıstedım mesela. maasallah sen de ne guzel yol bulmussun devamı gelecektır ınsaallah. ben tesadufen kapandım ısten ayrıldıgım bır donemdı o ısyerınde devam etseydım kapanamazdım baska ısyerıne baslarkan tesettur sorun olmadı sansıma ve oyle devam ettı hatta sonrakı ısyerlerım cok cok daha dındar patronları olan ısyerlerı oldu namazım da tesetturum de sorun olmadı ınsaallah senın de sansın boyle olur
hımmmm sımdı anladım kahvaltının neden az oldugunu.
corba da guzel bır corbaya benzıyor ellerıne saglık afıyet olsun
cıg kofte olmasa ıyıydı esım almıs yapmaz boyle seyler. canım cekecek dıye kendıne cıkolata, gofret bıle almaz ama anlasılan cıg kofteyı masum dusundu ve almıs ve tabıkı ben de dayanamadım benım kıloma gore kalorı olarak ıyı ama benım genel beslenmemı dusununce kalorı olarak fazla olmus ayrıca dırekt karbonhıdrat ve odem yapıcı olmus ama yıne de yorumların bıraz daha ıcımı rahatlattı tsk ederım