Günaydinnnn hanimlarrrrr benim canim sikkin dünden bu yana amcam malesef vefaat etti bugün cenazesi kalkacak gidemedim uzgunum basim cok ağriyoooo. Diyet miyet uuttum sacma sapan yedim durdum tarti 85.400 dedi sabah demekki aksam yemeği bana kilo aldiriyo bundan sonra aksam yemek az yicem esim olunca mecbur yeniyo tabi. İnsallah 83 ile kurb n bayramina girerim hayirli günler
Selamün aleykümm....
ben geldimmm ve artık hep burdayımmm....esracım sanırım listeleri sen hazırlıyosun...bende tekrardan katılmak istiyorum canım ekleyebilirsen çok sevinirimm...şuanki kilomu bilmiyorum...:44:tartıma küstüğüm için yaklaşık ongündür tartılmadım hiç..cuma sabahı tartılıcam inşallah...
eee nasılsınızz...geçmiş çokkk biriktiği için okuyamayacağım inşallah önemli bişeyler yoktur...
ben iyiyim...şimdilik diyette güzel gidiyo..inşallah böyle devam eder...ama bir haftadır komşum köye gittiği için yürüyüş yalan oldu...geldiğinde devam edicez inşallah...bana kalsa şimdide çıkıcam ama eşim yalnız gitmeme izin vermiyo...neyse benden şimdilik bukadar....gidip mutfağımı toplayıp yemek yapam....sonra gene gelirim...
nursenacımm Allah sabır versin canım..Allah rahmet eylesin...
Günaydinnnn hanimlarrrrr benim canim sikkin dünden bu yana amcam malesef vefaat etti bugün cenazesi kalkacak gidemedim uzgunum basim cok ağriyoooo. Diyet miyet uuttum sacma sapan yedim durdum tarti 85.400 dedi sabah demekki aksam yemeği bana kilo aldiriyo bundan sonra aksam yemek az yicem esim olunca mecbur yeniyo tabi. İnsallah 83 ile kurb n bayramina girerim hayirli günler
Kıvanç Tatlıuğ ile ilgili konu da bir hatunun yorumu...
Söz de methediyor...''Şerefsiz çok yağuşuklu yawwss . ''
Geçende ben ve bebelerim metrodayız yanımızaa 50 küsur yaşların da hoş bir hanım oturdu...OĞlumla sohbet ediyorlar..Klasik büyüyünce ne olacaksın.?? Oğlum da önce itfaiyeci sonra uzaycı ( astronot oluyor )i ve pilotta karar kıldı...
Hanım da dediki..Göksel Arsoy da pilottu ama artiss oldu..bu işler belli olmaz...
Kızıma döndü Göksel arsoy'u biliyomusun diye sordu..?
Kızım da tanımıyorum dedi...
Şimdilerin Kıvanç tatlıtuğu gibi yakıyordu ortalığı..Altın çocuk derlerdi ona...Ama Allah için Kıvanç ta çok yakışıklı Allah gençlerimize yardım etsin dedi.
Ahaha biz bakışıyoruz kızımla bıyık altı gülüyoruz falan ...Çok komikti yaaa...
Demekki abla baya hastasıydı altın çocuğunUnutamamış yıllardır.
evet leslieyi bende severek yapıyorum düzenli yapınca 21 günde belli ediyor kendini daha sıkılaşıyor insan bu sıralar tekrar başladım bendeLaslie yapiyorum cok eğlenceli indirebilirsin üç mil olani süper
Tüm mesajlar da oluyor reklamlar,biz kaldıramayız onları...
ayrıca sitenin ayakta kalması için reklam alması gerek..
----
nevinciğim çok geçmiş olsun eşine...Ben geçen de migren ağrısına bioenerji'nin ( alternatif tıp ) çok faydalı olduğunu duymuştum...
Sana ve asuya söyleyecektim unuttum..Şimdi hatırlamam iyi oldu bir araştırın isterseniz...
bebeğin ne kadarlık canım?
günaydın demeden daldımm geçmişe..
günaydın güzeller nasılsınız uymarım tüm kötü geçirdiğiniz dakikalar dünde kalmıştır..
bugün ve bu dakikadan sonra hep güzellikler olsun etrafınızda
ay sorma bende hele 2 yıldır bilinçli olarak geçirdiğim için mukavele teravisi tam yapmaya çalıştığım için hiç bitsin istemedim.allahım seneye nasip etsin inşallahyafff kızlar nedense bende geçirdiğimiz ramazan ayını çok özlüyorum durup durup, çok güzel geçti çünkü bu seneki mübarek ramazan ayı benim için.....
bu seneki ramazan ayı; gerçekten çok bereketli ve dolu dolu geçti çoğu kişi için, benim içinde tabiki.....
rabbim tekrarını hep birlikte bir daha nasip etsin inşaallah, her ayımızı öyle güzel kılsın inşaallah.......
inşallah devam ederiz hep beraber nefse ve şeytana yeniliyoruz insanoğlu olarakcanım namazına cok sevındım aynur da vesıle olmus ne guzel sagolsun. ınsaallah devamı gelsın canım duaların kabul olsun baslayınca devamını getırmek cok onemlı ben zaman zaman baslıyor ama bırakıyorum ınsaallah ben de duzene koyacagım yenıden. senden feyz alırım ıns.
kahvaltın az olmus be canım.
ara ogunlerın, ana yemeklerın cok guzel herzamankı gıbı. suyun da cok guzel. hareket de olmus anlasılan. tebrıkler
yogurtlu mercımek corbası ılk kez duydum nereye aıt o ? nasıl bırsey merak ettım ?
Gününüz aydın olsun güzeller
Sabahları ev de öylesine yoğun bir trafik oluyor ki birbirmize çarpıyoruz koşuşturmaktan
Biz zaten 4 kişiyiz küçücük ev de bir o yana bir bu yana dolanıyoruz bir de kızımın çok samimi arkadaşı uzak bir semtten geliyor 2 otobüsle sırf okula birlikte girssinler diye servisi bırakmış..O da geliyor onu da doyuruyorum sonra çıkıyorlar ben de oğlanı bırakıyorum..Şu an evi bir görseniz kaçarsınız arkanıza bakmadan
Çay içip toparlanmaya çalışıyorum sonra düzen tertip işine gireceğim...
Asumancığım, kızın okuluna çok sevindim hadi gözünüz aydın..Eşin de iyiymiş şükür..
Esracığım, Allah devamını getirsin namaz kılmak her açıdan büyük bir doyum..Gelin nooldu geri dönmüşmü.??
canım nacizane bildiğim 20 dakika sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş birde başında ısınma ve sonunda soğuma hareketleri yap mutlaka..hanımlar bişey sorabilirmiyim inşallah yardımcı olabilirsiniz ben bazı sorunlardan dolayı sokakta yürüyüş yapamıyorum evde yürüme bandım var sabah 45 dk yürüyüş yapmak istiyorum ama olmuyor 25 dkda bitirmek zorunda kalıyorum şimdi iki gündür sabah 25 dkda akşam yemekten önce 25 dk yürüyorum sizce işe yararmı.....
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız , hepnız ıyısınızdır ınsaallah
ben orucumu actım bugun dınlenme gunum. esımın valızını hazırladık gece ıstanbula cıkacak fuar ıcın. pazartesı sabah burda olur
annemlere gelemeyecek kardesım ck hastalanmıs bu kez de. o ıyılesınce ıstanbul ıcınde gezerek cocuk artık yıllık ıznını gecırmek zorunda kalacak belkı haftasonu ben de ıstanbula gıderım ama cuma gunu bellı olacak bır ıs var o cumartesıye kalırsa cumartesı calısmam gerekebılır esım olmadıgı ıcın.
benden haberler boyle kısaca.
sac kesımı, kakul ve renk degısımı dusunuyorum buaralar. ha bır de dun bayan hocaya denk geldım ona olcu aldırdım guzel farklar var sıze yazarım tek tek.
menumu de yazayım gırmısken
bır bardak su
bır bardak berguzara korel suyu ( bır ıncır ve ıkı kayısısını da yedım )
bır kucuk dolma bulgurlu
ıkı kasık yogurt
bır bardak didi
ceyrek domates ceyrek salatalık
bır cıg sosıs
ıkı adet kofte ( ıcınde yag yok galeta unu ve eskı anam babam usulu yapıldı, yaglı kagıtta fırında pıstı duygunun tarıfı )
bır tutam dereotu
bır tutam reyhan
bır kase mercımek corbası unsuz ve patatessız
aboooooooo nekadar cok sey gorunuyor boyle.
ara olarak bır seftalı yedım, 1 lt daha su ıcıp yatarım esım gıdınce.
yaşı uzun olsun sağlıkla inşallahcücüşlerim merhabaaaa
nasılsınızz ?? ben yine okul yolu düz gider şarkısı eşliğinde maratona devam ediyorum , bu sene rahatım ama çooooookk şükür , neydi o geçen seneki haliimm
arkadaşlarımı dün 2 de yolladım , nete giremiyomm bu aralar , dün eltimin annesigil vardı , bugünde Ömer Kayranın adını verdi dedesi , onlara gittik , yine öptüm kokladım cücüğüüü
ESRAmm namazın daim olsun canımmm , ben bişey yapmadım sadece sende olanı ortaya çıkardııımmm , Rabbim kabul etsin inşAllahh
ASUcum hayırlı uğurlu olsun kızına , başarılı bir hayat hep onunla olsuunn
öperimm herkesllerriiii
kızlar gunaydın nasılsınız hepnız ıyısınızdır ınsaallah
ben orucumu actım dun, dınlenme gunum dıye spor yapmadım. esımın valızını hazırladık gece ıstanbula cıkacaktı fuar ıcın. ama bugun cıkacaklar ertelendı kacta cıkarlar bılmıyorum pazartesı sabah burda olur
annemler gelemeyecek kardesım cok hastalanmıs bu kez de. annem ıgneler ıle azıcık toparlanmıstı hem o tatıl yapsın dıye hem de benı gormek ıcın nevsehırde kaplıca ve sonra bıze geleceklerdı hatta haftasonu bır gun ben de gıdıp kalacaktım kaplıca da. ama planı tamamen ertelemek durumunda kaldılar. o ıyılesınce ıstanbul ıcınde gezerek cocuk artık yıllık ıznını gecırmek zorunda kalacak belkı haftasonu ben de ıstanbula gıderım ama cuma gunu bellı olacak bır ıs var o cumartesıye kalırsa cumartesı calısmam gerekebılır esım olmadıgı ıcın.
benden haberler boyle kısaca.
sac kesımı, kakul ve renk degısımı dusunuyorum buaralar. ha bır de dun bayan hocaya denk geldım ona olcu aldırdım guzel farklar var sıze yazarım tek tek.
dunku menumu de yazayım gırmısken
sahurum yoktu yıne.
ıftar:
bır bardak su
bır bardak berguzara korel suyu ( bır ıncır ve ıkı kayısısını da yedım )
bır kucuk dolma bulgurlu
ıkı kasık yogurt
bır bardak didi
ceyrek domates ceyrek salatalık
bır cıg sosıs
ıkı adet kofte ( ıcınde yag yok galeta unu ve eskı anam babam usulu yapıldı, yaglı kagıtta fırında pıstı duygunun tarıfı )
bır tutam dereotu
bır tutam reyhan
bır kase mercımek corbası unsuz ve patatessız
aboooooooo nekadar cok sey gorunuyor boyle.
ara olarak bır seftalı yedım, 1 lt daha su ıcıp yatarım esım gıdınce.
aksama kadar hareketlıydım 5000 adım cıvarı olmustur ama sporum yoktu ızın gunum dıye. bugun spor gunum, spordan once bazı ıslerım var oyuzden yuruyusum bol olacak ardından spor ve orucumu acarım.
maşşallah canım yaşı uzun olsun inşallah13 ay bitcek ekim başında cnm seninde bebiş vardı dimi yanlış hatırlamıyosam seninki nekadarlıkdı ?
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin cnm.. gurbet zor gerçekten ha diyince gidemiyosun ya da gelenin olmuyo Allah sabır versin sana ve tüm ailesine..
günaydııınne güzel bir dilektir bu böyle hepimizin etrafında yanıbaşında olsun inş
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum benim bu iş yogunluğum geçmedi malesef bizim işler kışın maşallah çok oluyo neyse diyetimde fena sayılmaz çok iyide gittiğim sölenemez ama neyse kızlar öpüyorum hepinizi sizi çokkkkk seviyorum
İnşallah esram rabiim tekrardan nasip eder inşallah
Yeni evlilerinizde barışmış çok sevindim sizin adınıza kuzum
Ne güzel bi durumdur o pantolonun düştüğünü görmek sevindim senin adına kuzummm
Nursena ablacım başın sağolsun rabbim öte tarafta rahat ettirsin inşallah senin için gerçekten zor bi durum keşke şu gurbet denilen şey hiç olmasaydı ablacım sıkma canını
Günaydınlar,
güzel bir gün diliyorum sizlere. inşallah verimli geçer her alanda günümüz.
ben ütü yapayım biraz. en sevdiğim şeydir ütü
canım dünkü menün oldukça hafif, 1300 kalori falan olmuş. önceki günler biraz kaçırdığın için bu sorun değil ama çok sık bu kadar az yeme, metabolizman yavaşlar... ben bayıldım menüne, inşallah güzel bi rakam göreceksin bu hafta yine.
olur, çok da güzel olur. yeter ki eklemlerinizi zorlamayın. ben de ancak 35 dakika yapabiliyorum, çok sıkılıyorum. sizin sabah akşam formulu baya iyi. inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
ben de özledim
dön artık lütfen canım ya, bi gittin tam gittin :)
iyi dinlenmeler Asuman abla :)
bilmez miyiz, hiç sevmezsin sabah uykusunu
Başınız sağolsun Nursena, Allah gani gani rahmet eylesin.. üzülmemeye çalış, çok zor biliyorum...
Nursenacım başın sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah
asuman ablacım eşinin daha iyi hissetmesine sevindim, çok şükür.
Kızının okulu da hayırlı olsun şimdiden :)
esracım, namaza başlamışsın daim olur inşallah..
yeni evliler de barışmış hayırlı olsun
dafi ablacım tatil umarım artık istediğin gibi geçiyordur..
nursena ablacım başınız sağ olsun. Nur içinde yatsın amcan inşallah.
herkes iyidir inşallah
Selamün aleykümm....
ben geldimmm ve artık hep burdayımmm....esracım sanırım listeleri sen hazırlıyosun...bende tekrardan katılmak istiyorum canım ekleyebilirsen çok sevinirimm...şuanki kilomu bilmiyorum...:44:tartıma küstüğüm için yaklaşık ongündür tartılmadım hiç..cuma sabahı tartılıcam inşallah...
eee nasılsınızz...geçmiş çokkk biriktiği için okuyamayacağım inşallah önemli bişeyler yoktur...
ben iyiyim...şimdilik diyette güzel gidiyo..inşallah böyle devam eder...ama bir haftadır komşum köye gittiği için yürüyüş yalan oldu...geldiğinde devam edicez inşallah...bana kalsa şimdide çıkıcam ama eşim yalnız gitmeme izin vermiyo...neyse benden şimdilik bukadar....gidip mutfağımı toplayıp yemek yapam....sonra gene gelirim...
Nursenam başın sağolsun kuzum.Gurbetlik zor böyle durumlarda.Allah taksiratını affetsin dua edelim
13 ay bitcek ekim başında cnm seninde bebiş vardı dimi yanlış hatırlamıyosam seninki nekadarlıkdı ?
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin cnm.. gurbet zor gerçekten ha diyince gidemiyosun ya da gelenin olmuyo Allah sabır versin sana ve tüm ailesine..
yaşı uzun olsun sağlıkla inşallah
allahım kabul etsin inşallah ibadetlerini
canım yaaaa başın sağolsun mekanı cennet olsun çektikleri bu kadar olsun inşallah
hoşgeldin canım, oh çok sevindim dönmene. cuma bildirimini yap hemen ekleyeyim
Zeynep hoşgeldin canım.Sanırım daimi bağlattınız interneti hayırlı olsun kuzum
ben sukur dune gore daha ıyıyım keyfımı toparlamak ıcın azucuk makyaj yapacagım bırazdan. bugun de nıyetlıyım bu hafta boyle dusunuyorum annemler gelınceye kadar oruclu devam edeyım bu haftaya dıyorum ıns. bugun ıtıbarı ıle bu yılın borc oruclarımı bıtırıyorum 5 borcum vardı ama devam edecegım ılk kez bu yıl borc oruc tutuyorum hem oruc vucuduma cok ıyı gelıyor hem de manevıyatı hep guclu tutabılmek adına sık sık oruc tutmayı dusunuyorum bu yıl. oruc tutma konusunda duygu yureklendırdı sagolsun.
Günaydınlar,
hepinize mutlu günler dilerim. umarım herkes çok iyidir.
ben haftasonu gelen artıları atmışım bu sabah, sevindim. cumaya 80i görsem ucundan keşke. bugün spor yapayım. hafta içi bi gün yardımcı almak istiyorum eve, başa çıkamam gibi geliyor büyük temizlikle. haftaya da komşularım gelmek istiyor, tam 80leri görecekken bozmam inşallah. gerçi komşumun biri karatay yapıyor, ona uygun mamalar hazırlarsam sorun olmaz sanırım. şimdiden telaşı sardı beni :)
ben de özlüyorum ramazanı. seneye inşallah ramazanı tutup, kısmet olursa hatim yapıp ondan sonra çocuk istiyorum. kısmet tabi Allah ne yazmışsa o..
slm topiğimizin tatlı hatunları ben geldim
pc dün akşam geldi çok şükür artık daha sıkça burda olurum bebiş fırsat verdikçe
şimdi kimsecikler yokkene bi geçmişe dalayım hooop daldım gittii
Selamün aleykümm....
hoşgeldin tatlım:)
çok sevindim gerçekten.......
koccaman öpüyorum balımı
temizliğe devam sende hala hııı:)
inna lillahi ve inna ileyhi raciunGünaydinnnn hanimlarrrrr benim canim sikkin dünden bu yana amcam malesef vefaat etti bugün cenazesi kalkacak gidemedim uzgunum basim cok ağriyoooo. Diyet miyet uuttum sacma sapan yedim durdum tarti 85.400 dedi sabah demekki aksam yemeği bana kilo aldiriyo bundan sonra aksam yemek az yicem esim olunca mecbur yeniyo tabi. İnsallah 83 ile kurb n bayramina girerim hayirli günler
canım hava her an değişiyor. sabah biraz çiledi. öğlen çok sıcaktı. az önce gök delinmiş gibi yağdı. şimdi güneş var.asuman ablacım eşinin daha iyi hissetmesine sevindim, çok şükür.
Kızının okulu da hayırlı olsun şimdiden :)
esracım, namaza başlamışsın daim olur inşallah..
yeni evliler de barışmış hayırlı olsun
dafi ablacım tatil umarım artık istediğin gibi geçiyordur..
nursena ablacım başınız sağ olsun. Nur içinde yatsın amcan inşallah.
herkes iyidir inşallah
ve aleykümselam zeynepcim hoş geldin özlettin kendiniSelamün aleykümm....
geçmiş olsun canımselam millet.....
ben mevsim geçişini kaptım, bugün hapşuruk tıksırık gidiyorum, ateşte var maelsef
hemen adaçayına sarıldım, yeni içtim şifa olur inşaallah.....
herkesleri öpüyorum, görüşürüz
başın sağolsun canım
rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?