Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

ben geldimmm ve artık hep burdayımmm....esracım sanırım listeleri sen hazırlıyosun...bende tekrardan katılmak istiyorum canım ekleyebilirsen çok sevinirimm...şuanki kilomu bilmiyorum...:44:tartıma küstüğüm için yaklaşık ongündür tartılmadım hiç..cuma sabahı tartılıcam inşallah...

eee nasılsınızz...geçmiş çokkk biriktiği için okuyamayacağım inşallah önemli bişeyler yoktur...

ben iyiyim...şimdilik diyette güzel gidiyo..inşallah böyle devam eder...ama bir haftadır komşum köye gittiği için yürüyüş yalan oldu...geldiğinde devam edicez inşallah...bana kalsa şimdide çıkıcam ama eşim yalnız gitmeme izin vermiyo...neyse benden şimdilik bukadar....gidip mutfağımı toplayıp yemek yapam....sonra gene gelirim...

nursenacımm Allah sabır versin canım..Allah rahmet eylesin...

hoşgeldin canım, oh çok sevindim dönmene. cuma bildirimini yap hemen ekleyeyim

Nursenam başın sağolsun kuzum.Gurbetlik zor böyle durumlarda.Allah taksiratını affetsin dua edelim

vay be derin yaralar var desene teyzende aşk yarası
Laslie yapiyorum cok eğlenceli indirebilirsin üç mil olani süper
evet leslieyi bende severek yapıyorum düzenli yapınca 21 günde belli ediyor kendini daha sıkılaşıyor insan bu sıralar tekrar başladım bende

canım aynı tv ciler gibi konuştun ...ekmek için reklam şart

günaydın demeden daldımm geçmişe..
günaydın güzeller nasılsınız uymarım tüm kötü geçirdiğiniz dakikalar dünde kalmıştır..
bugün ve bu dakikadan sonra hep güzellikler olsun etrafınızda

bebeğin ne kadarlık canım?

13 ay bitcek ekim başında cnm seninde bebiş vardı dimi yanlış hatırlamıyosam seninki nekadarlıkdı ?

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin cnm.. gurbet zor gerçekten ha diyince gidemiyosun ya da gelenin olmuyo Allah sabır versin sana ve tüm ailesine..

günaydııın ne güzel bir dilektir bu böyle hepimizin etrafında yanıbaşında olsun inş

ay sorma bende hele 2 yıldır bilinçli olarak geçirdiğim için mukavele teravisi tam yapmaya çalıştığım için hiç bitsin istemedim.allahım seneye nasip etsin inşallah
inşallah devam ederiz hep beraber nefse ve şeytana yeniliyoruz insanoğlu olarak

canım aynen sabah 6.30 da kalkıyorum koşuşturmaca bu ara birde kitap defter tamamlama .küçük oğlum 3. sınıfa gidiyuor öğlenci.büyk oğlum 6. sınıfa gidiyor sabah 7 de çıkıyor..koşuşturmaca başladı şükür sağsalim ve başarılı bitirmeyi nasip etsin rabbim
canım nacizane bildiğim 20 dakika sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş birde başında ısınma ve sonunda soğuma hareketleri yap mutlaka..

allahım kabul etsin inşallah canım benim adet dönemim var bitince inşalah bende istiyuorumm

yaşı uzun olsun sağlıkla inşallah

allahım kabul etsin inşallah ibadetlerini

canım yaaaa başın sağolsun mekanı cennet olsun çektikleri bu kadar olsun inşallah

Son düzenleme:
maşşallah canım yaşı uzun olsun inşallah
günaydııın ne güzel bir dilektir bu böyle hepimizin etrafında yanıbaşında olsun inş

kzılar kısa bir geçmiş yaptıktan sonra kaç gündür neler yaptığımı yazayım cumartesi arkadaşın annesi için yapılan mevlüt vardı oraya gittik sonra yakın bir köye su doldurmaya giddik ee akşam oldu evde yaptığım şişeleri balkondaki kiler dolabıma kaldırdım..
pazar günü yine ev işleri çamaşır falan derken akşam üzeri hadi bi ayaklandık son pikniğimize gidelim diye geç vakit geldik karanlık olmuştu arabaların ışığında voleybol oynadık çok güzeldi..birde pazartesi okul için hazırlık yapıldı bu arada ..
pazartesi mesai ve akşamına kitapların kaplanma faslı vardı..
salı akşamı yani dünde nöbetim vardı. sabah nöbet çıkışı kahvaltı derken bu saat oldu az önce küçük oğlanı yolcu ettim okula şimdi büyük oğlum gelir ..neyse yavaş yavaş oturuyor günler birkaç gün sonra daha düzenli spor falan olur benim çünkü akşamları mesai gelişi yemek sonrası çocukların dersleri ancak saat 8 gibi spora vakit kalıyor o vakitte bilgisayarda leslie açarım tv karşısında 1 - 1,5 saat yaparım sporumu gayet güzel oluyor..çocuklarda alıştı akşam sorarlar yapmayınca spor yapmıyormusun diye

Son düzenleme:

Nursenacım başın sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah

Nursenam başın sağolsun kuzum.Gurbetlik zor böyle durumlarda.Allah taksiratını affetsin dua edelim

yaşı uzun olsun sağlıkla inşallah

allahım kabul etsin inşallah ibadetlerini

canım yaaaa başın sağolsun mekanı cennet olsun çektikleri bu kadar olsun inşallah

Hpinze cok tesekkur ederim allah razi olsun elden bisey gelmiyo gidememekta ayri icimi yakti neyseki esim dun geldi en azindan evde destek oldu dua etmekten baska care yok

hoşgeldin canım, oh çok sevindim dönmene. cuma bildirimini yap hemen ekleyeyim

hoşbuldum canımm...tamam cumaya ne kaldıki şurda..inşallah bu on günde 100gr bile olsa eksilmişimdirr...:26:

Zeynep hoşgeldin canım.Sanırım daimi bağlattınız interneti hayırlı olsun kuzum

hoşbuldum yasemin ablacım...evet sonunda bağlattık...herufümun başında et kalmadı...yidim yidim bitirdim...akşam oldu olcak bide kına getireyim gelirken dedi...(gıcık)

Merhaba dun vakit bulup giremedim.bende gunluk menulerimi paylasmaya karar verdim.yaklasik 3 gundur bu menude gidiyorum.cuma sabahina kilom farkedicekmi Merak ediyorum 92 den bi degisiklik olucakmi. Sabah 1 bardak yagsiz sut yagsiz peynir. 1 tatli kasigi splendali cilek receli 5 tane kraker ara ogun havuc oglen yemegi Bol salataizgara tavuk 1 kase yagsiz yogurt.ara ogun kereviz sapi aksam yemegi 3 kasik kabak yemegi 1 kase yagsiz yogurt.arada kacamak 100 calori olan browni. Cok mu yiyorum acaba baya yedigim icin aclik hissetmiyorum.tartida degisiklik olucakmi bakalim.yorumlarinizi bekliyorum.

selam millet.....

ben mevsim geçişini kaptım, bugün hapşuruk tıksırık gidiyorum, ateşte var maelsef
hemen adaçayına sarıldım, yeni içtim şifa olur inşaallah.....

herkesleri öpüyorum, görüşürüz

başın sağolsun canım
rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah......

inşaallah canım........

inşaallah canım.

ahhh bende bi eksi görsem bu cuma inşaallah, bu hafta malesef homini gırtlak yiyorum,
önüne geçemiyorum bu aralar malesef
yalnız yeşilçayımı eksik etmiyorum, birde hareketsiz değilim, oyüzden en azından almamış olmayı umut ediyorum bu hafta için.
cumadan öncede tartılmayıda gözüm asla yemiyo:18:
gelsin bakalım........

gözünaydın bebişim:):13:

hoşgeldin tatlım:)
çok sevindim gerçekten.......
koccaman öpüyorum balımı
temizliğe devam sende hala hııı:)

hoşgeldin tatlım:)
çok sevindim gerçekten.......
koccaman öpüyorum balımı
temizliğe devam sende hala hııı:)

hoşbuldum canımm....bende seni öpüyorum tatlım...

temizlik işi otomatiğe bağlandı...malum çocuklar ve benim alerjim var...en iyi ihtimalle gün aşırı sil süpür toz al...yoksa hapşırık tıkşırık yaz kış bitmiyo...öyle işte...

sanada çok geçmiş olsun canım yaa...yat dinlen...soğukalgınlığı olayı dinlenmeden atlatılmıyo yaff...hee bide adaçayı içiyorum demişsin yaa eğer varsa içine iki tane himalaya tuzu at daha çabuk etki eder...

selamun aleyküm güzeller

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah sabırlar versin nursena.hayatın gerçeği bunlar. acı tatlı bir arada yaşanıyor. Rabbim son nefesimizde iman kur'an nasibetsin.bizde bursadan bir çıktık peşimizden bir telefon. annemin dayısı vefat etmiş.o gömüldü akşamına telefon geldi ablamın kayınpederi vefat etmiş. cenazelerinde bulunmak nasibolmadı. Allah taksiratlarını affetsin

canım hava her an değişiyor. sabah biraz çiledi. öğlen çok sıcaktı. az önce gök delinmiş gibi yağdı. şimdi güneş var.

ve aleykümselam zeynepcim hoş geldin özlettin kendini

geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
hanımlarrrrrrrrrrrrrrr valla sevincimden cumayı beklemeden bugün hemen yazayım bugün dr gittim kilom hatırlarsanız 91 idi bugün 89 çıktı 15 gün olmuştu 2 kilo vermişim zor kilo veren biri olrak dr tebrik etti inşlh sizler bendn daha çok verisiniz hepimiz seviniriz bu cuma ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…