Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum ablacımm bende sizi çok özledimm...

tebrik ederimm...çok sevindim senin adına..

tebrıkler cnm nasıl mutlu oluoruz bırımız kılo verınce nasıl bır ılletse bu kılo her hastalıgın bası lanet sey bende tatıle gıtmeden once 104u gordum tartıda bu sabah 99.5ıdım kısa surede ıı kılo vermısım hem hastalandım hemde esımle aram cok bozuk hepsı tuz bıber oldu ıı oldu:))

şekerım sana ne olduda tartına kustun bende temmuzdan berı kusdum kendısıyle (kayınpederın vefatı ,esımın gelısı,tatıller, anne zıyaretı...)bugun tamıre goturdum barıstık:)) hakıkatten ne oldu???sen kskdamı oturuodun???

cnm basın sagolsun allah gerıde kalanlara sabır versın

bence super zaten zamanla spor yapa yapa acılacaksın ben ılk 1saat yuryusle basladım snra 1saat plates snra yıne yuruyus en son 2saat tenıs ekleyıp toplamda gunde 5saat spor yapıodum mankenler gunde 4saat spor yaparak formlarını koruolarmıs dıe okumusdum bır yerde megersem cokzararlıymıs yaptıkca vucut alısırmıs ve kılo vermen dururmus bunu ogrendıgım an kestım sporu sımdı haftada 2 plates arada bır yuryus ve yuzme yapıorum sende cok zorlama kndını bnce ıı 50 dk yuruyus

bugun test sonucumu aldım ama ege unv.drdan randevu almak ölüm sonuclar ıı cıkar dıe beklıodum ama 2. ve 3. saatdekı ınsulınım yuksek daha onceden dr ınsulın ılacı vermısdı 6ay kullan gel demısdı ben randevu alamadıgım ıcın 8aya kdr kullandım snra bayılmalarım basladı eger kendımı kotu hıssettıgım anda delıler gıbı tatlı yemezsem 3-4saat suursuzca uyuyodum hıc öle anıden bayılma olmadı ama gozlerım kapanıp duruodu ılacı kestım daha ıı hıssedıorum en azından tatlı ıstegım ve bayılmalarım gectı ama hala cok halsızım o belkı demır eksıklıgımden olabılır yerlerde surunuo demırım
sımdı ızmırde kendıme ıyı bır endokrıncı bulmam gerekıyor...nasıl olcak bılmıorum muayne ucretlerı cok ucuk 1seferde bıtcegını bılsem okeyde yakanı bırakmıolarkı ....
bu arada hala cok hastayım sadece pazartesı yuryus yapabıldım onun dısında yatak dosek yatıorum bugun en azından elım kolum kalkıoda 3-5 bıseyler yazdım sımdızamanı bırazdan munumude yazarım...

Tesekurederim aminn

Cok tesekureddrim allah sanada sifalar verin insallah tez zamanda düzelirsin.

Dafiiii saol seninde basin sagolsun sagolsun nasip olmayinca gidilmiyo iste dua etmekten baska caremiz yok. Sabah yasinimi okudum iyikide okumusum adet oldum
Allah kabul eder insallah

çok sevindim sizin adınıza, çok güzel bi rakam bu. azminiz daim olsun, kurtulun inşallah hain kilolardan.

geçmiş olsun Burcu, inşallah iyi bi doktor bulabilirsin de daha iyi hissedersin.

iyi akşamlar,

kimsecikler görünmüyor. menümü yazayım gelmişken...

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
beyaz çay

ara
3 tane kuru kayısı
7 tane badem

öğle
5 kaşık zeytinyağlı ıspanak
5 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 fincan sütle kahve
1 tane kuru incir
2 tane ceviz

akşam
1 kase etli bamya yemeği
4 kaşık pirinç pilavı

ara
1 tane armut
yeşil çay

suyum 3,5 litreyi geçer sanırım. toplamda 1300 kalori civarında yediklerim...

başınız sağolsun Dafi abla.. dediğin gibi hayatın gerçeği...

merhaba kızlar. mayısta gelecem dedım bır gıttım pir gııttım. ama kılo almadan gerı geldım... forumdan ayrıldığımda 88.5 tım . aynı kılom ıle gerı geldım. bu süreçte kılo almadığım için şanslıyım.

malum bılenler bılır benım görümce hastaydı(kanser). çok şükür ıyıleştı guzel haberlerını vereyım sizlere.

ufaklığım artık 20 aylık ve 15 gundur sütten kestım.

okulum degıştı. anaokulundayım artık. kızımla bırlıkte gıdıp gelıyoruz. öğlencı gruptayım.

bugun CANAN KARATAY ablamı dinledıkçe anne olarak kızıma zehır yedırdğımı kabul ettım ve artık karataycıyım... eşim kabuşl ederse bıze katılır yoksa keyfı bılır.

4 kıtabını az önce 37 lıraya aldım. en kısa sürede gelsınde bende baslayayım. artık kabul edersenız aranızdayım.

yen abla dafi cutch efemmmmm ve tum arkadslra kucak dolusu selamlar

hoşgeldin, ne güzel kilolar verirken gittin sen. neyse ki almadan gelmişsin.

çok sevindim görümcenin iyileşmesine, Allah uzun sağlıklı ömürler versin. inşallah çok daha iyi olur bundan sonra.

sen diyetisyenle ne güzel veriyordun kilolarını. karatay da hayırlı olsun, inşallah onunla kurtulursun kalan kilolarından :)

göz<ün aydın güle güle kullan netini

çok geçmiş olsun şu dönem mutlaka atlatılıyor..

ay çok sevindim daim olur inşallah

Son düzenleme:

hg gecmişler olsun sevındık bu ii habere...karatay deneyımlerınıde merakla beklıorum..

Menum

9:00 kek
gazoz

11:00 süt

13:00 ekmek
köfte
salata
kola
16:00 kola
19:00 pılav
tavuk
salata

kotu bılıorum ama tartıda ıkı hanelılerı gorunce sımardım galıba belkıde hastalıkdan:))yrn daha ıyı olcak soz

ay ne güzel korumuşsun ben burdan ayrıldımmı AYNEN GERİ DÖNÜYORUM..
iyi oku bakalım bizlerde faydalanalım senden

kızlar tavuk göğsünü fırın poşetinde yapsam yumuşak olur mu? ben yağlı yerini yemiyorum etin. eşim de göğsünü kuru diye yemiyor. belki fırın poşetinde yumuşak olur ama hiç denemedim... var mı güzel bi tarifi olan?

o delımısın lokum gıbı oluooo hemn yazayım tarıfı:)
tavukları yag kekık kımyon karabıber tuz ıle marıne et ıstege baglı salcada koyabılırsın sonra patateslerın kabugunu soy elma dılım dogra at fırın posetıne lokum lokummm...

aynen içine patates soğan kırmızı yeşil biber koy çok yumuşak oluyor ve diğerleride kızarıyor...afiyet olsun

çok teşekkürler, yarın hemen yapayım ben bunu. valla hızır gibi yetiştin Burcu, sağol

aynen içine patates soğan kırmızı yeşil biber koy çok yumuşak oluyor ve diğerleride kızarıyor...afiyet olsun

tamam Emine abla, bunları da eklerim :) çok sağolun

geçmiş olsun canım...ya benimki önemli değil belki biraz da şımarıklık...kendimce bişeyler yapıyorum diyet modundayım bayadır ama hiç eksi görmüyodum oyüzden küstüm dedim bi daha aybaşına kadar tartılmıcam ama dayanamıcam cuma tartılırım artık...öyle işte....

göz<ün aydın güle güle kullan netini

çok geçmiş olsun şu dönem mutlaka atlatılıyor..

ay çok sevindim daim olur inşallah

teşekkürederim ablacım...

esracım bir püfte benden buakşamdan yatır sosa ve yoğurtla salçada ekle at dolaba yarın süper olur pişince...kız aklıma düşürdün bendemi yarın tavuk yapsam acep ama buzluktan çıkarsam bile hemen çözülmez neyse yarın soslarım bikaç saat bekletirim dolapta bende..yanınada sebzeli bulgurr ohh missss...(dövmeyin beni tamammıı..)

canım benim şimdi evde tavuk yok. sabah çıkıp alacağım. ben de yoğurt, salça ve soğanı bir yağ ve sütle rondodan geçirip kırmızı etleri yatırıyorum ona. döner gibi oluyor. olmadı tavukları da ona yatırırım. sen de yap yarın :))

benim bugünden pirinç pilavım var eşime, kendim de kepek ekmekle yerim artık :) ama bulgurla da yenir, harika olur :))

merhaba...uzun zamandır bu sıteyı takıp edıyorum..yazmak şımdı nasıp oldu..aslında cesaretsızlıkten yazamıyodumm.burdakı başarı hikayelerı ınsanı umutlandırıyor...ama ben nede olsa yapamam dıye boşverıyorum..başlayıp devam edememek benım en büyük sorunum...49 kıloyla evlenen ben şimdi 110 kıloyum..yani evrım ğeçırdım anlıycanız..burda ınsanların bırbırıne destek olduğunu ğörünce belkı bende başarırım dedım..ğerçı bunu çok ınanarak söylemıyorum ama..(öncekı başarısızlıklarımdan dolayı)
2 ğündür bışeyler yapıyorum klasık dıyet...umarım devamı ğelır..desteklerınızı beklıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…