selamun aleyküm güzeller
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah sabırlar versin nursena.hayatın gerçeği bunlar. acı tatlı bir arada yaşanıyor. Rabbim son nefesimizde iman kur'an nasibetsin.bizde bursadan bir çıktık peşimizden bir telefon. annemin dayısı vefat etmiş.o gömüldü akşamına telefon geldi ablamın kayınpederi vefat etmiş. cenazelerinde bulunmak nasibolmadı. Allah taksiratlarını affetsin
canım hava her an değişiyor. sabah biraz çiledi. öğlen çok sıcaktı. az önce gök delinmiş gibi yağdı. şimdi güneş var.
ve aleykümselam zeynepcim hoş geldin özlettin kendini
geçmiş olsun canım
hanımlarrrrrrrrrrrrrrr valla sevincimden cumayı beklemeden bugün hemen yazayım bugün dr gittim kilom hatırlarsanız 91 idi bugün 89 çıktı 15 gün olmuştu 2 kilo vermişim zor kilo veren biri olrak dr tebrik etti inşlh sizler bendn daha çok verisiniz hepimiz seviniriz bu cuma ......
hanımlarrrrrrrrrrrrrrr valla sevincimden cumayı beklemeden bugün hemen yazayım bugün dr gittim kilom hatırlarsanız 91 idi bugün 89 çıktı 15 gün olmuştu 2 kilo vermişim zor kilo veren biri olrak dr tebrik etti inşlh sizler bendn daha çok verisiniz hepimiz seviniriz bu cuma ......
Selamün aleykümm....
ben geldimmm ve artık hep burdayımmm....esracım sanırım listeleri sen hazırlıyosun...bende tekrardan katılmak istiyorum canım ekleyebilirsen çok sevinirimm...şuanki kilomu bilmiyorum...:44:tartıma küstüğüm için yaklaşık ongündür tartılmadım hiç..cuma sabahı tartılıcam inşallah...
eee nasılsınızz...geçmiş çokkk biriktiği için okuyamayacağım inşallah önemli bişeyler yoktur...
ben iyiyim...şimdilik diyette güzel gidiyo..inşallah böyle devam eder...ama bir haftadır komşum köye gittiği için yürüyüş yalan oldu...geldiğinde devam edicez inşallah...bana kalsa şimdide çıkıcam ama eşim yalnız gitmeme izin vermiyo...neyse benden şimdilik bukadar....gidip mutfağımı toplayıp yemek yapam....sonra gene gelirim...
nursenacımm Allah sabır versin canım..Allah rahmet eylesin...
Günaydinnnn hanimlarrrrr benim canim sikkin dünden bu yana amcam malesef vefaat etti bugün cenazesi kalkacak gidemedim uzgunum basim cok ağriyoooo. Diyet miyet uuttum sacma sapan yedim durdum tarti 85.400 dedi sabah demekki aksam yemeği bana kilo aldiriyo bundan sonra aksam yemek az yicem esim olunca mecbur yeniyo tabi. İnsallah 83 ile kurb n bayramina girerim hayirli günler
hanımlar bişey sorabilirmiyim inşallah yardımcı olabilirsiniz ben bazı sorunlardan dolayı sokakta yürüyüş yapamıyorum evde yürüme bandım var sabah 45 dk yürüyüş yapmak istiyorum ama olmuyor 25 dkda bitirmek zorunda kalıyorum şimdi iki gündür sabah 25 dkda akşam yemekten önce 25 dk yürüyorum sizce işe yararmı.....
Tesekurederim aminnselam millet.....
ben mevsim geçişini kaptım, bugün hapşuruk tıksırık gidiyorum, ateşte var maelsef
hemen adaçayına sarıldım, yeni içtim şifa olur inşaallah.....
herkesleri öpüyorum, görüşürüz
başın sağolsun canım
rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah......
tebrıkler cnm nasıl mutlu oluoruz bırımız kılo verınce nasıl bır ılletse bu kılo her hastalıgın bası lanet sey bende tatıle gıtmeden once 104u gordum tartıda bu sabah 99.5ıdım kısa surede ıı kılo vermısım hem hastalandım hemde esımle aram cok bozuk hepsı tuz bıber oldu ıı oldu:))
şekerım sana ne olduda tartına kustun bende temmuzdan berı kusdum kendısıyle (kayınpederın vefatı ,esımın gelısı,tatıller, anne zıyaretı...)bugun tamıre goturdum barıstık:)) hakıkatten ne oldu???sen kskdamı oturuodun???
cnm basın sagolsun allah gerıde kalanlara sabır versın
bence super zaten zamanla spor yapa yapa acılacaksın ben ılk 1saat yuryusle basladım snra 1saat plates snra yıne yuruyus en son 2saat tenıs ekleyıp toplamda gunde 5saat spor yapıodum mankenler gunde 4saat spor yaparak formlarını koruolarmıs dıe okumusdum bır yerde megersem cokzararlıymıs yaptıkca vucut alısırmıs ve kılo vermen dururmus bunu ogrendıgım an kestım sporu sımdı haftada 2 plates arada bır yuryus ve yuzme yapıorum sende cok zorlama kndını bnce ıı 50 dk yuruyus
bugun test sonucumu aldım ama ege unv.drdan randevu almak ölüm sonuclar ıı cıkar dıe beklıodum ama 2. ve 3. saatdekı ınsulınım yuksek daha onceden dr ınsulın ılacı vermısdı 6ay kullan gel demısdı ben randevu alamadıgım ıcın 8aya kdr kullandım snra bayılmalarım basladı eger kendımı kotu hıssettıgım anda delıler gıbı tatlı yemezsem 3-4saat suursuzca uyuyodum hıc öle anıden bayılma olmadı ama gozlerım kapanıp duruodu ılacı kestım daha ıı hıssedıorum en azından tatlı ıstegım ve bayılmalarım gectı ama hala cok halsızım o belkı demır eksıklıgımden olabılır yerlerde surunuo demırım
sımdı ızmırde kendıme ıyı bır endokrıncı bulmam gerekıyor...nasıl olcak bılmıorum muayne ucretlerı cok ucuk 1seferde bıtcegını bılsem okeyde yakanı bırakmıolarkı ....
bu arada hala cok hastayım sadece pazartesı yuryus yapabıldım onun dısında yatak dosek yatıorum bugun en azından elım kolum kalkıoda 3-5 bıseyler yazdım sımdızamanı bırazdan munumude yazarım...
bugun test sonucumu aldım ama ege unv.drdan randevu almak ölüm sonuclar ıı cıkar dıe beklıodum ama 2. ve 3. saatdekı ınsulınım yuksek daha onceden dr ınsulın ılacı vermısdı 6ay kullan gel demısdı ben randevu alamadıgım ıcın 8aya kdr kullandım snra bayılmalarım basladı eger kendımı kotu hıssettıgım anda delıler gıbı tatlı yemezsem 3-4saat suursuzca uyuyodum hıc öle anıden bayılma olmadı ama gozlerım kapanıp duruodu ılacı kestım daha ıı hıssedıorum en azından tatlı ıstegım ve bayılmalarım gectı ama hala cok halsızım o belkı demır eksıklıgımden olabılır yerlerde surunuo demırım
sımdı ızmırde kendıme ıyı bır endokrıncı bulmam gerekıyor...nasıl olcak bılmıorum muayne ucretlerı cok ucuk 1seferde bıtcegını bılsem okeyde yakanı bırakmıolarkı ....
bu arada hala cok hastayım sadece pazartesı yuryus yapabıldım onun dısında yatak dosek yatıorum bugun en azından elım kolum kalkıoda 3-5 bıseyler yazdım sımdızamanı bırazdan munumude yazarım...
selamun aleyküm güzeller
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah sabırlar versin nursena.hayatın gerçeği bunlar. acı tatlı bir arada yaşanıyor. Rabbim son nefesimizde iman kur'an nasibetsin.bizde bursadan bir çıktık peşimizden bir telefon. annemin dayısı vefat etmiş.o gömüldü akşamına telefon geldi ablamın kayınpederi vefat etmiş. cenazelerinde bulunmak nasibolmadı. Allah taksiratlarını affetsin
merhaba kızlar. mayısta gelecem dedım bır gıttım pir gııttım. ama kılo almadan gerı geldım... forumdan ayrıldığımda 88.5 tım . aynı kılom ıle gerı geldım. bu süreçte kılo almadığım için şanslıyım.
malum bılenler bılır benım görümce hastaydı(kanser). çok şükür ıyıleştı guzel haberlerını vereyım sizlere.
ufaklığım artık 20 aylık ve 15 gundur sütten kestım.
okulum degıştı. anaokulundayım artık. kızımla bırlıkte gıdıp gelıyoruz. öğlencı gruptayım.
bugun CANAN KARATAY ablamı dinledıkçe anne olarak kızıma zehır yedırdğımı kabul ettım ve artık karataycıyım... eşim kabuşl ederse bıze katılır yoksa keyfı bılır.
4 kıtabını az önce 37 lıraya aldım. en kısa sürede gelsınde bende baslayayım. artık kabul edersenız aranızdayım.
yen abla dafi cutch efemmmmm ve tum arkadslra kucak dolusu selamlar
göz<ün aydın güle güle kullan netinihoşbuldum canımm...tamam cumaya ne kaldıki şurda..inşallah bu on günde 100gr bile olsa eksilmişimdirr...:26:
hoşbuldum yasemin ablacım...evet sonunda bağlattık...herufümun başında et kalmadı...yidim yidim bitirdim...akşam oldu olcak bide kına getireyim gelirken dedi... (gıcık)
selam millet.....
ben mevsim geçişini kaptım, bugün hapşuruk tıksırık gidiyorum, ateşte var maelsef
hemen adaçayına sarıldım, yeni içtim şifa olur inşaallah.....
herkesleri öpüyorum, görüşürüz
başın sağolsun canım
rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah......
ay çok sevindim daim olur inşallahhanımlarrrrrrrrrrrrrrr valla sevincimden cumayı beklemeden bugün hemen yazayım bugün dr gittim kilom hatırlarsanız 91 idi bugün 89 çıktı 15 gün olmuştu 2 kilo vermişim zor kilo veren biri olrak dr tebrik etti inşlh sizler bendn daha çok verisiniz hepimiz seviniriz bu cuma ......
merhaba kızlar. Mayısta gelecem dedım bır gıttım pir gııttım. Ama kılo almadan gerı geldım... Forumdan ayrıldığımda 88.5 tım . Aynı kılom ıle gerı geldım. Bu süreçte kılo almadığım için şanslıyım.
Malum bılenler bılır benım görümce hastaydı(kanser). çok şükür ıyıleştı guzel haberlerını vereyım sizlere.
Ufaklığım artık 20 aylık ve 15 gundur sütten kestım.
Okulum degıştı. Anaokulundayım artık. Kızımla bırlıkte gıdıp gelıyoruz. öğlencı gruptayım.
Bugun canan karatay ablamı dinledıkçe anne olarak kızıma zehır yedırdğımı kabul ettım ve artık karataycıyım... Eşim kabuşl ederse bıze katılır yoksa keyfı bılır.
4 kıtabını az önce 37 lıraya aldım. En kısa sürede gelsınde bende baslayayım. Artık kabul edersenız aranızdayım.
Yen abla dafi cutch efemmmmm ve tum arkadslra kucak dolusu selamlar
merhaba kızlar. mayısta gelecem dedım bır gıttım pir gııttım. ama kılo almadan gerı geldım... forumdan ayrıldığımda 88.5 tım . aynı kılom ıle gerı geldım. bu süreçte kılo almadığım için şanslıyım.
malum bılenler bılır benım görümce hastaydı(kanser). çok şükür ıyıleştı guzel haberlerını vereyım sizlere.
ufaklığım artık 20 aylık ve 15 gundur sütten kestım.
okulum degıştı. anaokulundayım artık. kızımla bırlıkte gıdıp gelıyoruz. öğlencı gruptayım.
bugun CANAN KARATAY ablamı dinledıkçe anne olarak kızıma zehır yedırdğımı kabul ettım ve artık karataycıyım... eşim kabuşl ederse bıze katılır yoksa keyfı bılır.
4 kıtabını az önce 37 lıraya aldım. en kısa sürede gelsınde bende baslayayım. artık kabul edersenız aranızdayım.
yen abla dafi cutch efemmmmm ve tum arkadslra kucak dolusu selamlar
o delımısın lokum gıbı oluooo hemn yazayım tarıfı:)kızlar tavuk göğsünü fırın poşetinde yapsam yumuşak olur mu? Ben yağlı yerini yemiyorum etin. Eşim de göğsünü kuru diye yemiyor. Belki fırın poşetinde yumuşak olur ama hiç denemedim... Var mı güzel bi tarifi olan?
kızlar tavuk göğsünü fırın poşetinde yapsam yumuşak olur mu? ben yağlı yerini yemiyorum etin. eşim de göğsünü kuru diye yemiyor. belki fırın poşetinde yumuşak olur ama hiç denemedim... var mı güzel bi tarifi olan?
o delımısın lokum gıbı oluooo hemn yazayım tarıfı:)
tavukları yag kekık kımyon karabıber tuz ıle marıne et ıstege baglı salcada koyabılırsın sonra patateslerın kabugunu soy elma dılım dogra at fırın posetıne lokum lokummm...
aynen içine patates soğan kırmızı yeşil biber koy çok yumuşak oluyor ve diğerleride kızarıyor...afiyet olsun
tebrıkler cnm nasıl mutlu oluoruz bırımız kılo verınce nasıl bır ılletse bu kılo her hastalıgın bası lanet sey bende tatıle gıtmeden once 104u gordum tartıda bu sabah 99.5ıdım kısa surede ıı kılo vermısım hem hastalandım hemde esımle aram cok bozuk hepsı tuz bıber oldu ıı oldu:))
şekerım sana ne olduda tartına kustun bende temmuzdan berı kusdum kendısıyle (kayınpederın vefatı ,esımın gelısı,tatıller, anne zıyaretı...)bugun tamıre goturdum barıstık:)) hakıkatten ne oldu???sen kskdamı oturuodun???
cnm basın sagolsun allah gerıde kalanlara sabır versın
bence super zaten zamanla spor yapa yapa acılacaksın ben ılk 1saat yuryusle basladım snra 1saat plates snra yıne yuruyus en son 2saat tenıs ekleyıp toplamda gunde 5saat spor yapıodum mankenler gunde 4saat spor yaparak formlarını koruolarmıs dıe okumusdum bır yerde megersem cokzararlıymıs yaptıkca vucut alısırmıs ve kılo vermen dururmus bunu ogrendıgım an kestım sporu sımdı haftada 2 plates arada bır yuryus ve yuzme yapıorum sende cok zorlama kndını bnce ıı 50 dk yuruyus
göz<ün aydın güle güle kullan netini
çok geçmiş olsun şu dönem mutlaka atlatılıyor..
ay çok sevindim daim olur inşallah
kızlar tavuk göğsünü fırın poşetinde yapsam yumuşak olur mu? ben yağlı yerini yemiyorum etin. eşim de göğsünü kuru diye yemiyor. belki fırın poşetinde yumuşak olur ama hiç denemedim... var mı güzel bi tarifi olan?
geçmiş olsun canım...ya benimki önemli değil belki biraz da şımarıklık...kendimce bişeyler yapıyorum diyet modundayım bayadır ama hiç eksi görmüyodum oyüzden küstüm dedim bi daha aybaşına kadar tartılmıcam ama dayanamıcam cuma tartılırım artık...öyle işte....
teşekkürederim ablacım...
esracım bir püfte benden buakşamdan yatır sosa ve yoğurtla salçada ekle at dolaba yarın süper olur pişince...kız aklıma düşürdün bendemi yarın tavuk yapsam acep ama buzluktan çıkarsam bile hemen çözülmez neyse yarın soslarım bikaç saat bekletirim dolapta bende..yanınada sebzeli bulgurr ohh missss...(dövmeyin beni tamammıı..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?