Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım...tamam bende yapıcam yarınn...

hoşgeldin aramıza, hiç merak etme burası senin gibi damdan düşenlerle dolu. inşallah vereceksin kilolarını azmin devam ettikçe.

başaramam diye korkma, burada senin kilonla başlayıp 30-40 kg vermiş arkadaşlarımız var. doğru şeyler yaptığında başarman kaçınılmaz.

ben geldiimm fıstıklarrıımmm

bi yandan yıllık planlarımı hazırlıyoruumm , diğer yandan geçmişe bakıyoruumm

NURSENAm başın sağolsun canım beniiii , Rabbim amcanın mekanını cennet eylesiinn...

DAFİ ablam sizlerinde başı sağolsunn...

PENFRIENDS & NHLNLY sizlerde hoşgeldinizz, azminiz daim olsuunnn

kızlar merhaba...

Dafi ablam başınız saolsun ...

yeni gelenler ve eski gelenler hoşgeldiniz...

ben yine yalnızları oynuyorum...kasıklarımda ağrı hiç keyfim yok anlıcanız...kusuruma bakmayın lütfen...dokunsalar ağlıcam...menümü yazıyım sonrada yatıcam...

sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk beyaz peynir+ birazda lor yedim
domates salatalık

ara
1 elma
250 ml süt

öğle
5 kaşık nohut etli
5 kaşık pilav
1 kase yoğurt

ara
1 altın çörek

akşam
ton balıklı salata koca bir çanak

ara
100 g kadar üzüm

herkese iyi akşamlar görüşmek üzre...

ZEYNEBİMMM geri dönmüşünn anneemm , hoşgelddiiinnn

ARNAZARcım sende gelmişin örtmenimm , hoşgeldinn tekrardannn görümcenin iyileşmesine sevindimm ,Rabbim kimseleri şifasız bırakmasıınn ,dert verip derman aratmasıınn ...

hoşgeldin cücüşüm

canım menün gayet iyi, maşallah

kıyamam ya, hem hüzünlüsün hem ağrın var. şımart kendini canım benim. sıcak bi şeyler iç olmadı.

iyice uyku bastırmadan gidip nevresimleri değiştireyim. eşim sazdan pcye transfer olmazsa gelirim yine canlar.

Zeynepcim geldi, ıssızlığı azaldı buraların. çok sevindim, hepiniz iyi ki döndünüz, geldiniz kızlar. öperim

hoşbuldum cücüşüm...sende hoşgeldin nasılsınn...

gel canım gel yarışalım bende 110 kiloyum boyum 1.73.gerçi ben en son ilk okul 2. sınıfta falan 49 kilo idim herhalde hiç bilmiyorum

kış geldi herkes yuvaya döndü

beslenmem kötü ama sporum gayet iyi oldu 75 dak lesli
şimdi duşumu alayım oh mis mis
yarın gündüz mesaim var ama akşama uğrarım inşallah herkese bolbol kalori harcamalar

canım çok teşekkür edrim hepinize ayrı ayrı biliyorum burası başakları adına sevinebilen topik çok memnunum burada olduğum için ben bugün dr sordum böyle yürüsem diye hayır dedi peki dedim yüzmeye gitsem falan eğer ömür boyu yüzeceksen git yoksa gitme dedi ee ben nasıl yüzeyim ömür boyu olmadığı olursa olmaz sadece sarkmaman için yürü spor olmadanda verbilirsin az olur ama kilo çok olunca sarkarsın dedi bende sadece yürüyebilirsem çoğaltarak zamanla 40 dk sonrada 1 saate çıkarmaya karar verdim oda tmm dedi bakalım artık neyse benim hikaye yeter sen allah şifanı versin bilirim şeker çok zor gebelik şekeri vardı ne çektiğimi bilirim demir eksikliği diyette olduğun için iyice artar sabah aç karnına 1 tatlı kaşaığı pekmez al çok faydasını görürsün inan buna neyse çok geçmiş olsun

Iyi aksamlar nasilsiniz bakalim ben bi gelip gidiyorum amadevamli girmeye calisiyorum... galiba grip olacagim hic halim yok ama napalim bugunumuze cok sukur. diyette iyi ama bugun telas icinde aksam yemegini bile unutmusum tartida tik da yok ne is bilmem )

bugün eşim kilo verdim diye bizi yemeğe götürdü ne alakaysa onlar yemek ısmarlarken ben sossuz salata ayran ve mercimek çorba istedim çocuklarım bana aferin anne dediler bu sefer başaracaksın inanıyoruz deyince sanki 10 vermişim gibi haz aldım inanın....

yakınlarmış canım benimki de 21 Eylülde tam 1 yaş oluyor

canım başınız sağolsun Rabbim günahlarını bağışlasın rahmet eylesin

ooo aşağıda şenlik var....ama kimsenin sesi çıkmıyoo...

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
y.o.l.c.u, chickpeas+, dafi+, nothinggg+, nursena+, meyra__+, katrem_+

ben geldim diyemi sus pus oldunuz derrrmişimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…