canım benim şimdi evde tavuk yok. sabah çıkıp alacağım. ben de yoğurt, salça ve soğanı bir yağ ve sütle rondodan geçirip kırmızı etleri yatırıyorum ona. döner gibi oluyor. olmadı tavukları da ona yatırırım. sen de yap yarın :))
benim bugünden pirinç pilavım var eşime, kendim de kepek ekmekle yerim artık :) ama bulgurla da yenir, harika olur :))
merhaba...uzun zamandır bu sıteyı takıp edıyorum..yazmak şımdı nasıp oldu..aslında cesaretsızlıkten yazamıyodumm.burdakı başarı hikayelerı ınsanı umutlandırıyor...ama ben nede olsa yapamam dıye boşverıyorum..başlayıp devam edememek benım en büyük sorunum...49 kıloyla evlenen ben şimdi 110 kıloyum..yani evrım ğeçırdım anlıycanız..burda ınsanların bırbırıne destek olduğunu ğörünce belkı bende başarırım dedım..ğerçı bunu çok ınanarak söylemıyorum ama..(öncekı başarısızlıklarımdan dolayı)
2 ğündür bışeyler yapıyorum klasık dıyet...umarım devamı ğelır..desteklerınızı beklıyorum..
ben geldiimm fıstıklarrıımmm
bi yandan yıllık planlarımı hazırlıyoruumm , diğer yandan geçmişe bakıyoruumm
NURSENAm başın sağolsun canım beniiii , Rabbim amcanın mekanını cennet eylesiinn...
DAFİ ablam sizlerinde başı sağolsunn...
PENFRIENDS & NHLNLY sizlerde hoşgeldinizz, azminiz daim olsuunnn
kızlar merhaba...
Dafi ablam başınız saolsun ...
yeni gelenler ve eski gelenler hoşgeldiniz...
ben yine yalnızları oynuyorum...kasıklarımda ağrı hiç keyfim yok anlıcanız...kusuruma bakmayın lütfen...dokunsalar ağlıcam...menümü yazıyım sonrada yatıcam...
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk beyaz peynir+ birazda lor yedim
domates salatalık
ara
1 elma
250 ml süt
öğle
5 kaşık nohut etli
5 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara
1 altın çörek
akşam
ton balıklı salata koca bir çanak
ara
100 g kadar üzüm
herkese iyi akşamlar görüşmek üzre...
hoşgeldin cücüşüm
canım menün gayet iyi, maşallah
kıyamam ya, hem hüzünlüsün hem ağrın var. şımart kendini canım benim. sıcak bi şeyler iç olmadı.
ZEYNEBİMMM geri dönmüşünn anneemm , hoşgelddiiinnn
ARNAZARcım sende gelmişin örtmenimm , hoşgeldinn tekrardannngörümcenin iyileşmesine sevindimm ,Rabbim kimseleri şifasız bırakmasıınn ,dert verip derman aratmasıınn ...
iyice uyku bastırmadan gidip nevresimleri değiştireyim. eşim sazdan pcye transfer olmazsa gelirim yine canlar.
Zeynepcim geldi, ıssızlığı azaldı buraların. çok sevindim, hepiniz iyi ki döndünüz, geldiniz kızlar. öperim
merhaba...uzun zamandır bu sıteyı takıp edıyorum..yazmak şımdı nasıp oldu..aslında cesaretsızlıkten yazamıyodumm.burdakı başarı hikayelerı ınsanı umutlandırıyor...ama ben nede olsa yapamam dıye boşverıyorum..başlayıp devam edememek benım en büyük sorunum...49 kıloyla evlenen ben şimdi 110 kıloyum..yani evrım ğeçırdım anlıycanız..burda ınsanların bırbırıne destek olduğunu ğörünce belkı bende başarırım dedım..ğerçı bunu çok ınanarak söylemıyorum ama..(öncekı başarısızlıklarımdan dolayı)
2 ğündür bışeyler yapıyorum klasık dıyet...umarım devamı ğelır..desteklerınızı beklıyorum..
ZEYNEBİMMM geri dönmüşünn anneemm , hoşgelddiiinnn
ARNAZARcım sende gelmişin örtmenimm , hoşgeldinn tekrardannngörümcenin iyileşmesine sevindimm ,Rabbim kimseleri şifasız bırakmasıınn ,dert verip derman aratmasıınn ...
kış geldi herkes yuvaya döndü
tebrıkler cnm nasıl mutlu oluoruz bırımız kılo verınce nasıl bır ılletse bu kılo her hastalıgın bası lanet sey bende tatıle gıtmeden once 104u gordum tartıda bu sabah 99.5ıdım kısa surede ıı kılo vermısım hem hastalandım hemde esımle aram cok bozuk hepsı tuz bıber oldu ıı oldu:))
şekerım sana ne olduda tartına kustun bende temmuzdan berı kusdum kendısıyle (kayınpederın vefatı ,esımın gelısı,tatıller, anne zıyaretı...)bugun tamıre goturdum barıstık:)) hakıkatten ne oldu???sen kskdamı oturuodun???
cnm basın sagolsun allah gerıde kalanlara sabır versın
bence super zaten zamanla spor yapa yapa acılacaksın ben ılk 1saat yuryusle basladım snra 1saat plates snra yıne yuruyus en son 2saat tenıs ekleyıp toplamda gunde 5saat spor yapıodum mankenler gunde 4saat spor yaparak formlarını koruolarmıs dıe okumusdum bır yerde megersem cokzararlıymıs yaptıkca vucut alısırmıs ve kılo vermen dururmus bunu ogrendıgım an kestım sporu sımdı haftada 2 plates arada bır yuryus ve yuzme yapıorum sende cok zorlama kndını bnce ıı 50 dk yuruyus
bugun test sonucumu aldım ama ege unv.drdan randevu almak ölüm sonuclar ıı cıkar dıe beklıodum ama 2. ve 3. saatdekı ınsulınım yuksek daha onceden dr ınsulın ılacı vermısdı 6ay kullan gel demısdı ben randevu alamadıgım ıcın 8aya kdr kullandım snra bayılmalarım basladı eger kendımı kotu hıssettıgım anda delıler gıbı tatlı yemezsem 3-4saat suursuzca uyuyodum hıc öle anıden bayılma olmadı ama gozlerım kapanıp duruodu ılacı kestım daha ıı hıssedıorum en azından tatlı ıstegım ve bayılmalarım gectı ama hala cok halsızım o belkı demır eksıklıgımden olabılır yerlerde surunuo demırım
sımdı ızmırde kendıme ıyı bır endokrıncı bulmam gerekıyor...nasıl olcak bılmıorum muayne ucretlerı cok ucuk 1seferde bıtcegını bılsem okeyde yakanı bırakmıolarkı ....
bu arada hala cok hastayım sadece pazartesı yuryus yapabıldım onun dısında yatak dosek yatıorum bugun en azından elım kolum kalkıoda 3-5 bıseyler yazdım sımdızamanı bırazdan munumude yazarım...
13 ay bitcek ekim başında cnm seninde bebiş vardı dimi yanlış hatırlamıyosam seninki nekadarlıkdı ?
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin cnm.. gurbet zor gerçekten ha diyince gidemiyosun ya da gelenin olmuyo Allah sabır versin sana ve tüm ailesine..
Günaydinnnn hanimlarrrrr benim canim sikkin dünden bu yana amcam malesef vefaat etti bugün cenazesi kalkacak gidemedim uzgunum basim cok ağriyoooo. Diyet miyet uuttum sacma sapan yedim durdum tarti 85.400 dedi sabah demekki aksam yemeği bana kilo aldiriyo bundan sonra aksam yemek az yicem esim olunca mecbur yeniyo tabi. İnsallah 83 ile kurb n bayramina girerim hayirli günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?