bugün eşim kilo verdim diye bizi yemeğe götürdü ne alakaysa onlar yemek ısmarlarken ben sossuz salata ayran ve mercimek çorba istedim çocuklarım bana aferin anne dediler bu sefer başaracaksın inanıyoruz deyince sanki 10 vermişim gibi haz aldım inanın....
kuzunun biri çekyatta sızdı öbürü ayağımda sallıyom daha uykuya geçemedi...belim bacaklarım dayanmıyo artık küçük cadıyı sallamaya...ama sallanmadanda uyumuyo yamyam...yavaştan uyku bastırmaya başladı...
Tesekurederim aminn
Cok tesekureddrim allah sanada sifalar verin insallah tez zamanda düzelirsin.
Dafiiii saol seninde basin sagolsun sagolsun nasip olmayinca gidilmiyo iste dua etmekten baska caremiz yok. Sabah yasinimi okudum iyikide okumusum adet oldum
Allah kabul eder insallah
başınız sağolsun Dafi abla.. dediğin gibi hayatın gerçeği...
ben geldiimm fıstıklarrıımmm
bi yandan yıllık planlarımı hazırlıyoruumm , diğer yandan geçmişe bakıyoruumm
NURSENAm başın sağolsun canım beniiii , Rabbim amcanın mekanını cennet eylesiinn...
DAFİ ablam sizlerinde başı sağolsunn...
PENFRIENDS & NHLNLY sizlerde hoşgeldinizz, azminiz daim olsuunnn
KIZLAR ÇOK SAĞOLUN. Allah razı olsunkızlar merhaba...
Dafi ablam başınız saolsun ...
yeni gelenler ve eski gelenler hoşgeldiniz...
ben yine yalnızları oynuyorum...kasıklarımda ağrı hiç keyfim yok anlıcanız...kusuruma bakmayın lütfen...dokunsalar ağlıcam...menümü yazıyım sonrada yatıcam...
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk beyaz peynir+ birazda lor yedim
domates salatalık
ara
1 elma
250 ml süt
öğle
5 kaşık nohut etli
5 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara
1 altın çörek
akşam
ton balıklı salata koca bir çanak
ara
100 g kadar üzüm
herkese iyi akşamlar görüşmek üzre...
hoşgeldin canım.görümcenin iyi olması çok sevindirici. kilo almamış olmanda çok güzelmerhaba kızlar. mayısta gelecem dedım bır gıttım pir gııttım. ama kılo almadan gerı geldım... forumdan ayrıldığımda 88.5 tım . aynı kılom ıle gerı geldım. bu süreçte kılo almadığım için şanslıyım.
malum bılenler bılır benım görümce hastaydı(kanser). çok şükür ıyıleştı guzel haberlerını vereyım sizlere.
ufaklığım artık 20 aylık ve 15 gundur sütten kestım.
okulum degıştı. anaokulundayım artık. kızımla bırlıkte gıdıp gelıyoruz. öğlencı gruptayım.
bugun CANAN KARATAY ablamı dinledıkçe anne olarak kızıma zehır yedırdğımı kabul ettım ve artık karataycıyım... eşim kabuşl ederse bıze katılır yoksa keyfı bılır.
4 kıtabını az önce 37 lıraya aldım. en kısa sürede gelsınde bende baslayay ım. artık kabul edersenız aranızdayım.
yen abla dafi cutch efemmmmm ve tum arkadslra kucak dolusu selamlar
kocaman olmuştur o, dayanmaz tabi bacaklar..
benim de geldi hafiften uykum. 11 buçuğa kadar dayanabilirsem oturayım bakayım..
olmazmı teysesi 14,5 kilo gerçi biraz boya gitti oyüzden eskisi kadar tombalak durmuyo ama ağır kucakta taşıyamıyorum mesela hep yürütüyorum kollarım dayanmıyo...bi yere gidiyosak bikaç dakika alıyom kucağıma gönlü olsun diye sonra bırakıyom...
oyy tam yemeliktir o
koca yaz geçti bi görüşemedik senle canım. dip dibeyiz bi de. neyse inşallah görüşürüz bi ara da yerim ben o cimcimeyi :)
yarın dolunay var, şişeceğiz sanırım yine. bi de benim regl beklediğimden erken gelecek sanırım. tuhaf bi gerginlik, huzursuzluk var. inşallah kolayca atlatırız dişi kurtlar olarak bu dolunayı da
ay şişmeyelim yaaa....
sonrasındaki 15 günmü kilo vermek için güzel zamandı...:44:eğer öyleyse bende daha güzel değerlendirmeye çalışayım...
evet canım, önümüzdeki iki hafta daha kolay gider inşallah kilolar.
inşallah canım....benim kuzu uyudu sonunda bendkaçayım namaz kılar yatarım...hayırlı geceler canım...
hoşgeldin aramıza, hiç merak etme burası senin gibi damdan düşenlerle dolu. inşallah vereceksin kilolarını azmin devam ettikçe.
başaramam diye korkma, burada senin kilonla başlayıp 30-40 kg vermiş arkadaşlarımız var. doğru şeyler yaptığında başarman kaçınılmaz.
gel canım gel yarışalım bende 110 kiloyum boyum 1.73.gerçi ben en son ilk okul 2. sınıfta falan 49 kilo idim herhalde hiç bilmiyorum
hoşbuldum canımm....bende seni öpüyorum tatlım...
temizlik işi otomatiğe bağlandı...malum çocuklar ve benim alerjim var...en iyi ihtimalle gün aşırı sil süpür toz al...yoksa hapşırık tıkşırık yaz kış bitmiyo...öyle işte...
selamun aleyküm güzeller
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah sabırlar versin nursena.hayatın gerçeği bunlar. acı tatlı bir arada yaşanıyor. Rabbim son nefesimizde iman kur'an nasibetsin.bizde bursadan bir çıktık peşimizden bir telefon. annemin dayısı vefat etmiş.o gömüldü akşamına telefon geldi ablamın kayınpederi vefat etmiş. cenazelerinde bulunmak nasibolmadı. Allah taksiratlarını affetsin
geçmiş olsun canım
merhaba kızlar. mayısta gelecem dedım bır gıttım pir gııttım. ama kılo almadan gerı geldım... forumdan ayrıldığımda 88.5 tım . aynı kılom ıle gerı geldım. bu süreçte kılo almadığım için şanslıyım.
malum bılenler bılır benım görümce hastaydı(kanser). çok şükür ıyıleştı guzel haberlerını vereyım sizlere.
ufaklığım artık 20 aylık ve 15 gundur sütten kestım.
okulum degıştı. anaokulundayım artık. kızımla bırlıkte gıdıp gelıyoruz. öğlencı gruptayım.
bugun CANAN KARATAY ablamı dinledıkçe anne olarak kızıma zehır yedırdğımı kabul ettım ve artık karataycıyım... eşim kabuşl ederse bıze katılır yoksa keyfı bılır.
4 kıtabını az önce 37 lıraya aldım. en kısa sürede gelsınde bende baslayayım. artık kabul edersenız aranızdayım.
yen abla dafi cutch efemmmmm ve tum arkadslra kucak dolusu selamlar
çok geçmiş olsun şu dönem mutlaka atlatılıyor..
kızlar merhaba...
Dafi ablam başınız saolsun ...
yeni gelenler ve eski gelenler hoşgeldiniz...
ben yine yalnızları oynuyorum...kasıklarımda ağrı hiç keyfim yok anlıcanız...kusuruma bakmayın lütfen...dokunsalar ağlıcam...menümü yazıyım sonrada yatıcam...
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk beyaz peynir+ birazda lor yedim
domates salatalık
ara
1 elma
250 ml süt
öğle
5 kaşık nohut etli
5 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara
1 altın çörek
akşam
ton balıklı salata koca bir çanak
ara
100 g kadar üzüm
herkese iyi akşamlar görüşmek üzre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?