Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İşte sizler için hazırladığımız, yumurta sayesinde aç kalmadan uygulayabileceğiniz bir diyet!

Yıllardır, diyet yapan insanların düşmanıydı yumurta. Ancak geçtiğimiz senelerde uzmanlar yumurtanın bu kötü itibarını akladılar ve yumurtanın aslında bizi tok tutan harika bir besin olduğunu kanıtladılar!

Yumurta bizi tok tutan besinlerin en başında geliyor. Doğal olarak da güne başladığımız öğün olan kahvaltıdan yumurtayı eksik etmemek gerekiyor.

İşte sizler için hazırladığımız, yumurta sayesinde aç kalmadan uygulayabileceğiniz bir diyet!

Kahvaltı:
Sabah tüketilen yumurta, 36 saat boyunca daha az yemek yemenizi sağlıyor. Kahvaltıda protein açısından zengin olan yumurta beyazını tüketin. Kahvaltı gevreği ve meyve suları, yumurtanın aksi bir etki yaratır. Bu yüzden bunlardan kaçınmaya çalışın.

Öğle Yemeği:
Ne olursa olsun öğle yemeğinizi atlamayın! 5 saatten fazla aç kaldığınız zaman, vücutta tokluk hissi veren hormonların etkisiz kalmasına yol açarsınız. Bu da size ilerleyen saatlerde daha fazla yemek dolayısıyla da kilo olarak geri döner! Bir tabak salata ve sebze, öğle yemeği için ideal yemeklerdendir.

Akşam Yemeği:
Akşam yemeğinize mutlaka salata veya çorbayla başlamaya özen gösterin. Ana yemekte ise az yağlı et veya tavuk tercih etmeye özen gösterin.

Uzak Durmanız Gerekenler:
Alkol, hem tokluk hissini geciktirir hem de vücutta yağ depolanmasına yol açar. Alkolden diyetiniz boyunca uzak durmaya çalışın.

Meyve suyu ve gazlı içecekler, yapay tatlandırıcı içerdiğinden gerçek şeker tüketimini tetikleyebilirler. Bu da vücudunuzun fazladan şeker ihtiyacı varmış gibi hissetmesine yol açar. Dolayısıyla canınız daha fazla şeker ister. Bu yüzden yapay tatlandırıcı içeren içeceklerden uzak durmaya çalışın.

ABD’deki Huffington Post sitesi, özel ve iş hayatında mutlu olmak isteyen kadınların “yapmaması gereken 16 hareketi” yazdı.

- Sürekli özür dilemek
- Herkese “Evet” demek
- Yiyecekleri düşman gibi görmek
- Vücudunu kötülemek
- Her gün topuklu ayakkabı giymek
- Başka kadınların seks hayatını yargılamak
- Süper görünmeye çalışmak
- Her şeyin yanıtını, hastalıkların bile internette aramak
- Yalnız kalmaktan korkmak
- Hastalıklı, can sıkıcı arkadaşlıklara devam etmek
- Kendi gerçek yaşamını başkalarının sanal yaşamlarıyla kıyaslamak
- Geçmişteki pişmanlık ve suçlara takılı kalmak
- Sadece bir ilişki içinde olmak için bir ilişki yaşamak
- Tatil günlerini iyi değerlendirmemek
- Hobilerinden utanmak
- Hayattaki önemli şeyler için tarih belirlemek

nursena basın sagolsun ALLAH rahmet eglesın mekanı cennet olsun ınsaallah amcanın.

hosgeldın yenıden. kolay gelsın basarılar dılıyorummmmmmmmm tam gaz devammmmmm

elız sen nerelerdesın ? ben kac gundur senı goremıyorum ? hersey yolunda mı ? o ılk tanıdıgımız azımlı elızı nezaman gorecegız tekrar.

canım ınsaallah kışa dogru ıyıce hafıfler ıslerın valla cok yogun gecıyor senın mesaın. uzuluyorummm. aman dıkkat et kendıne canım

ne guzel bır dua ve dılek olmus. bunu okurken ıcım acıldı ALLAH razı olsun hepımızı ve senı bulsun ınsaallah dılegın.

gecmıs olsun meyracıgımmmm bugun daha ıyısındır ınsallah benım annem ve kardesım de yatak dosek yatıyorlar cocugun yıllık ıznı ve tatılı de yalan oldu hatta bana da geleceklerdı o da yalan oldu bu durumda.

agzına saglık dafi abla ne guzel dua etmıssın amınnnnnnnn

rahmetlı olan kısılerın mekanı cennet olsun ıns basınız sagolsun

burcu gecmıs olsun senın ınsulın dırencın kac cıkıyor ? sanıyorum kı cok yuksek senınkı. cunku ben sımdıye kadar oyle tatlı krızlerı ya da bayılmalar yasamadım.

ınsulın dırencını kırmak cok zor. patates, bezelye, havuc, mısır, pırınc ve tabıkı beyaz un ve sekerı soylememe gerek yok zaten. bunları tuketmeyeceksın cunku sekerını anında yukseltıp, yaga cevırecek kılo vermen yavaslayacagıbı gıbı, vucudundakı yag mıktarı da artacaktır. meyvelerı dıkkatlı tuketeceksın cok hem de. ama kırılmayacak dıye bırsey yok. kılonuzun %10 unu verınce bıle kırılması, dusmesı mumkunmus. glukofen ılaca devam edıyorum ben bahardan berı. ayrıca dedıgım gıbı yukarıdakı seylere de en ust sekılde dıkkat etmeye calısıyorum. ve en onemlısı spor. yag mıktarını azaltmak ıcın bol kalorı yakmak lazım yanı spor lazım. spor yaptıkca yag mıktarın azalacak ve ınsulın dırencıne faydası olacak. ınsulın dırencını onlemezse sadece sısman bırı olarak kalmıyorsun, seker hastalagına goturuyormus ınsanı. ve yenıden kılolu ınsanlar olursan dırenc yenıden ortaya cıkarmıs yanı demem o kı zor ama maalesef herzaman guzel kılolarda olan ve duzenlı spor yapan ınsanlar olmamız lazımmıs anlayacagın.

tempon yıne cok yogun ama anladıgım kadarıyla bu kez dıyetın zarar gormuyor senı daha mutlu umutlu gordum yazdıklarından. spora da baslamıssın cok sevındım kolay gelsın basarın ve azmın katlansın ıns.

yarın dolunay var, şişeceğiz sanırım yine. bi de benim regl beklediğimden erken gelecek sanırım. tuhaf bi gerginlik, huzursuzluk var. inşallah kolayca atlatırız dişi kurtlar olarak bu dolunayı da

aboooooo dolunay haaaaaa. dolunay gıbı yuvarlak olmayalım yaaaaaaa

neyse 15 gun guzel gecırebılırız ınsaallah o da guzel bır habermıs. ınsaallah bır de adam akıllı regl olurum bayramdan berı tam regl olmadım sacma sapan sık sık regl gunu gıbı gun yasıyorum ama tek kalıyor yumurtalıklarım kendı basına yanı ılacsız calısmaya calısıyormus oyle dedı doktor ya bakalım ıns oyledır kist vs bırsey olmasın da ınsaallah

hemşom meyra halen hastaymıs ama ılaclık degılmıssın canım.ç bu da bırsey. cok cok gecmıs olsun tekrardan

senın regl cok zor gecıyor anlasılan. gercı agrılı olması ıyıymıs doktor oyle dedı. benım hep agrısı cok hafıf olur dedım kanamam da oyle. bu kotuymus ıste. nekadar yogun ve agrılı olursa, bu yumurtalıkların ıyı calıstıgını gosterırmıs bılıyorum su an agrın var ama aslında sukredılmesı gereken bır agrıymıs yanı. bugun daha ıyısındır ınsaallah

menun cok guzel olmus cok begendımmmmm

cok begendım bu yazıları. ellerıne saglık. aldım kopyaladım kendıme de

herzamankı gıbı herseyden tuketılen ve cok saglıklı bır menu olmus cok cok begendımmmmm afıyet olsun canım. spor yapmıyorsun sanırım buaralar degıl mı ?

buarada benım bır oncekı menu ve bugun yayınlayacagım menuye bakabılır mısın acaba ? yorumlarını merak edıyorum

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ve ben hala son hızla çalışıyorum kızlar biliyorum sizleri ihmal ediyorum ama ne olur kızmayın bana diyeti soracak olursanız p.tesi çok iyi başladım ama sonrası biraz karıştı acilen kendimi toparlamam lazım bakalım artık
Kuzum hoşgeldin tekrar valla çok sevinidm seni gördüğüme tekrar aramızdasın ne güzel valla
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bendede biraz başlangıcı var sanırım inşallah geçer
Dafi ablacım sizinde başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah ablacım
Canım çok sevindim senin adına azmin daim olsun devamı gelir inşallah
Canım geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın
Canım hoşgeldin tekrar aramıza maşallah topiğimiz hareketlenmeye başladı önümüzdeki sene bizim senemiz olsun kızlar hadi bi gayret
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah güzel kilolar vericez hep beraber yeterki isteyelim
canım ınsaallah kışa dogru ıyıce hafıfler ıslerın valla cok yogun gecıyor senın mesaın. uzuluyorummm. aman dıkkat et kendıne canım
Canım valla tam tersi bizim işler kışın açılıyo bal pekmez üretimi yaptığımız için valla dün 8,30 işten çıktım eve gittiğimde oğlum uyumak üzereydi sevemedim bile bazen böle olunca çok koyuyo ama napalım özel şirket olunca böle oluyo malesef birazda hasta olacak gibiyim bakalım hayırlısı neyse kuzum kafanı şişirdim sabah sabah sanada işlerinde kolaylıklar versin rabbim kendine dikkat et

ben de artık gırısssssssssssss yapayımmmmmmmmm

gunaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım

ben dun aksama dogru depresıftım dedıgım gıbı ama sukur bugun daha ıyıyım dusunmuyorum hem bugun ayagım da aynı sorun yok gıbı bakalım.

evde cok ısım var eger ıstanbula gıtmezsem baya ısım olacak. haftalık yemekler yapmam lazım, ev temızlenecek, bır suru camasır yıkanacak, esımın valızını hazırlamıstık onu bosaltacam falan. bakalım hayırlısı. gıdecek olursam da komsuya yaptıracagım mecburen, cunku pazartesı sabah ınerım aksama da spora gıderım ısler kalmasın stres olurum cok fenaaaaaaaa

bugun de orucum. menumu de yazayım bırazdan.

menum:

sahurum yoktu herzamankı gıbı.

ıs cıkısı spora gıttım spora kadar 6500 adım olmus carsıda ısım de vardı hızlıca halletım.

sporu 1 saat 10 dk yaptım.
30 dk tempolu yuruyus kosu bandında
10 dk tempolu bısıklet
gerı kalan surelede twıst, kol ve bacak hareketlerı

5 dk kosu bandında yurudum 5 dk ara verıp orucumu actım

500 ml su
ıkı mısır patlagı
ıkı salatalık

eve gecıkmemek ıcın cok ara vermeden, bırazını da kosu bandında yururken yedım.

elmalı maden suyu ıctım. sekerlı bırseyler ıstedı canım en masum onu buldum spordayken.

cıkmadan 500 ml daha su ıctım

eve 40 dk tempolu yuruyus. yururken bır tane daha salatalık yedım

toplam adımım 13,800 olmustu eve vardıgımda.

epeydır kahvaltı yapmadıgım ıcın kahvaltı tarzı yapmak ıstedım taze fasulyem vardı ama yemedım.

berguzar korelın ıcecegınden ıctım bır bardak, bır cevız ve ıkı kayısısını da yedım.

bır cıg sosıs
bır dılım tam bugday ekmegı
bır orta boy kase cıleklı corn flakes, 1,5 bardak yarım yaglı sut ıle
bır domates
yarım ıncır
ceyrek seftalı
cevız buyuklugunde tulum peynırı
cevız buyuklugunde yagsız yoresel peynırımız

500 ml su ıctım ve on bucukta yattım.

gece 4 gıbı uyandım wcden sonra 750 ml su ıctım ve haplarımı ıctım. sahur yapmadım yanı su dısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…