- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Günaydinnnn hanimlarrrrr benim canim sikkin dünden bu yana amcam malesef vefaat etti bugün cenazesi kalkacak gidemedim uzgunum basim cok ağriyoooo. Diyet miyet uuttum sacma sapan yedim durdum tarti 85.400 dedi sabah demekki aksam yemeği bana kilo aldiriyo bundan sonra aksam yemek az yicem esim olunca mecbur yeniyo tabi. İnsallah 83 ile kurb n bayramina girerim hayirli günler
Selamün aleykümm....
ben geldimmm ve artık hep burdayımmm....esracım sanırım listeleri sen hazırlıyosun...bende tekrardan katılmak istiyorum canım ekleyebilirsen çok sevinirimm...şuanki kilomu bilmiyorum...:44:tartıma küstüğüm için yaklaşık ongündür tartılmadım hiç..cuma sabahı tartılıcam inşallah...
eee nasılsınızz...geçmiş çokkk biriktiği için okuyamayacağım inşallah önemli bişeyler yoktur...
ben iyiyim...şimdilik diyette güzel gidiyo..inşallah böyle devam eder...ama bir haftadır komşum köye gittiği için yürüyüş yalan oldu...geldiğinde devam edicez inşallah...bana kalsa şimdide çıkıcam ama eşim yalnız gitmeme izin vermiyo...neyse benden şimdilik bukadar....gidip mutfağımı toplayıp yemek yapam....sonra gene gelirim...
nursenacımm Allah sabır versin canım..Allah rahmet eylesin...
asuman ablacım eşinin daha iyi hissetmesine sevindim, çok şükür.
Kızının okulu da hayırlı olsun şimdiden :)
esracım, namaza başlamışsın daim olur inşallah..
yeni evliler de barışmış hayırlı olsun
dafi ablacım tatil umarım artık istediğin gibi geçiyordur..
nursena ablacım başınız sağ olsun. Nur içinde yatsın amcan inşallah.
herkes iyidir inşallah
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum benim bu iş yogunluğum geçmedi malesef bizim işler kışın maşallah çok oluyo neyse diyetimde fena sayılmaz çok iyide gittiğim sölenemez ama neyse kızlar öpüyorum hepinizi sizi çokkkkk seviyorum
İnşallah esram rabiim tekrardan nasip eder inşallah
Yeni evlilerinizde barışmış çok sevindim sizin adınıza kuzum
Ne güzel bi durumdur o pantolonun düştüğünü görmek sevindim senin adına kuzummm
Nursena ablacım başın sağolsun rabbim öte tarafta rahat ettirsin inşallah senin için gerçekten zor bi durum keşke şu gurbet denilen şey hiç olmasaydı ablacım sıkma canını
günaydın demeden daldımm geçmişe..
günaydın güzeller nasılsınız uymarım tüm kötü geçirdiğiniz dakikalar dünde kalmıştır..
bugün ve bu dakikadan sonra hep güzellikler olsun etrafınızda
selam millet.....
ben mevsim geçişini kaptım, bugün hapşuruk tıksırık gidiyorum, ateşte var maelsef
hemen adaçayına sarıldım, yeni içtim şifa olur inşaallah.....
herkesleri öpüyorum, görüşürüz
başın sağolsun canım
rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah......
selamun aleyküm güzeller
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah sabırlar versin nursena.hayatın gerçeği bunlar. acı tatlı bir arada yaşanıyor. Rabbim son nefesimizde iman kur'an nasibetsin.bizde bursadan bir çıktık peşimizden bir telefon. annemin dayısı vefat etmiş.o gömüldü akşamına telefon geldi ablamın kayınpederi vefat etmiş. cenazelerinde bulunmak nasibolmadı. Allah taksiratlarını affetsin
canım hava her an değişiyor. sabah biraz çiledi. öğlen çok sıcaktı. az önce gök delinmiş gibi yağdı. şimdi güneş var.
ve aleykümselam zeynepcim hoş geldin özlettin kendini
geçmiş olsun canım
tebrıkler cnm nasıl mutlu oluoruz bırımız kılo verınce nasıl bır ılletse bu kılo her hastalıgın bası lanet sey bende tatıle gıtmeden once 104u gordum tartıda bu sabah 99.5ıdım kısa surede ıı kılo vermısım hem hastalandım hemde esımle aram cok bozuk hepsı tuz bıber oldu ıı oldu:))
şekerım sana ne olduda tartına kustun bende temmuzdan berı kusdum kendısıyle (kayınpederın vefatı ,esımın gelısı,tatıller, anne zıyaretı...)bugun tamıre goturdum barıstık:)) hakıkatten ne oldu???sen kskdamı oturuodun???
cnm basın sagolsun allah gerıde kalanlara sabır versın
bence super zaten zamanla spor yapa yapa acılacaksın ben ılk 1saat yuryusle basladım snra 1saat plates snra yıne yuruyus en son 2saat tenıs ekleyıp toplamda gunde 5saat spor yapıodum mankenler gunde 4saat spor yaparak formlarını koruolarmıs dıe okumusdum bır yerde megersem cokzararlıymıs yaptıkca vucut alısırmıs ve kılo vermen dururmus bunu ogrendıgım an kestım sporu sımdı haftada 2 plates arada bır yuryus ve yuzme yapıorum sende cok zorlama kndını bnce ıı 50 dk yuruyus
bugun test sonucumu aldım ama ege unv.drdan randevu almak ölüm sonuclar ıı cıkar dıe beklıodum ama 2. ve 3. saatdekı ınsulınım yuksek daha onceden dr ınsulın ılacı vermısdı 6ay kullan gel demısdı ben randevu alamadıgım ıcın 8aya kdr kullandım snra bayılmalarım basladı eger kendımı kotu hıssettıgım anda delıler gıbı tatlı yemezsem 3-4saat suursuzca uyuyodum hıc öle anıden bayılma olmadı ama gozlerım kapanıp duruodu ılacı kestım daha ıı hıssedıorum en azından tatlı ıstegım ve bayılmalarım gectı ama hala cok halsızım o belkı demır eksıklıgımden olabılır yerlerde surunuo demırım
sımdı ızmırde kendıme ıyı bır endokrıncı bulmam gerekıyor...nasıl olcak bılmıorum muayne ucretlerı cok ucuk 1seferde bıtcegını bılsem okeyde yakanı bırakmıolarkı ....
bu arada hala cok hastayım sadece pazartesı yuryus yapabıldım onun dısında yatak dosek yatıorum bugun en azından elım kolum kalkıoda 3-5 bıseyler yazdım sımdızamanı bırazdan munumude yazarım...
ay sorma bende hele 2 yıldır bilinçli olarak geçirdiğim için mukavele teravisi tam yapmaya çalıştığım için hiç bitsin istemedim.allahım seneye nasip etsin inşallah
inşallah devam ederiz hep beraber nefse ve şeytana yeniliyoruz insanoğlu olarak
canım aynen sabah 6.30 da kalkıyorum koşuşturmaca bu ara birde kitap defter tamamlama .küçük oğlum 3. sınıfa gidiyuor öğlenci.büyk oğlum 6. sınıfa gidiyor sabah 7 de çıkıyor..koşuşturmaca başladı şükür sağsalim ve başarılı bitirmeyi nasip etsin rabbim
canım nacizane bildiğim 20 dakika sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş birde başında ısınma ve sonunda soğuma hareketleri yap mutlaka..
allahım kabul etsin inşallah canım benim adet dönemim var bitince inşalah bende istiyuorumm
yarın dolunay var, şişeceğiz sanırım yine. bi de benim regl beklediğimden erken gelecek sanırım. tuhaf bi gerginlik, huzursuzluk var. inşallah kolayca atlatırız dişi kurtlar olarak bu dolunayı da
kızlar aşağıdaki metinde isminizi mail adresinizi ve yaşadığınız yeri doldurarak imza atmış ve kampanyaya destek vermiş olabilirsiniz. 2500 imza toplandığında bakanlığa gidecek taslak, güvenlidir, kefilim..
http://www.change.org/tr/kampanyalar/engelli-çocuklarimizin-önündeki-tüm-engeller-kalksin
kızlar merhaba...
Dafi ablam başınız saolsun ...
yeni gelenler ve eski gelenler hoşgeldiniz...
ben yine yalnızları oynuyorum...kasıklarımda ağrı hiç keyfim yok anlıcanız...kusuruma bakmayın lütfen...dokunsalar ağlıcam...menümü yazıyım sonrada yatıcam...
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk beyaz peynir+ birazda lor yedim
domates salatalık
ara
1 elma
250 ml süt
öğle
5 kaşık nohut etli
5 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara
1 altın çörek
akşam
ton balıklı salata koca bir çanak
ara
100 g kadar üzüm
herkese iyi akşamlar görüşmek üzre...
En sevdiğim mevsime geldik;
yapraklar sararacak,
gök gürültülü yağmurlar yağacak.
Sonbahar, hüzündür;
hüzün ise ben demektir...
Özdemir Asaf
------------------------
"Kulaklar işgal altında. Ağızların kapıları kırık. Bu yüzden kelimeler ayağa düşüyorlar. Bu söz yığınlarını kim kaldıracak."
Ali Ural
------------------------
Cenneti ve cehennemi illa ki gelecekte arama. İkisi de şu an burada mevcut.
Ne zaman birini çıkarsız, hesapsız ve pazarlıksız sevmeyi başarsak, cennetteyiz aslında.
Ne vakit birileriyle kavgaya tutuşsak, nefrete, hasede ve kine bulaşsak,
tepetaklak cehenneme düşüveririz...
---------------------------------
'Aslında dev mutluluklar, sevinç ve zevklerin yoldaşları olan gülüşler ve oyunlar içinde değil, çoğu kez metanet ve sabırla hüznün içinde var olur.'
Montaigne - Denemeler
iyi akşamlar,
kimsecikler görünmüyor. menümü yazayım gelmişken...
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
beyaz çay
ara
3 tane kuru kayısı
7 tane badem
öğle
5 kaşık zeytinyağlı ıspanak
5 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 fincan sütle kahve
1 tane kuru incir
2 tane ceviz
akşam
1 kase etli bamya yemeği
4 kaşık pirinç pilavı
ara
1 tane armut
yeşil çay
suyum 3,5 litreyi geçer sanırım. toplamda 1300 kalori civarında yediklerim...
Kuzum hoşgeldin tekrar valla çok sevinidm seni gördüğüme tekrar aramızdasın ne güzel vallaSelamün aleykümm....
ben geldimmm ve artık hep burdayımmm....esracım sanırım listeleri sen hazırlıyosun...bende tekrardan katılmak istiyorum canım ekleyebilirsen çok sevinirimm...şuanki kilomu bilmiyorum...:44:tartıma küstüğüm için yaklaşık ongündür tartılmadım hiç..cuma sabahı tartılıcam inşallah...
eee nasılsınızz...geçmiş çokkk biriktiği için okuyamayacağım inşallah önemli bişeyler yoktur...
ben iyiyim...şimdilik diyette güzel gidiyo..inşallah böyle devam eder...ama bir haftadır komşum köye gittiği için yürüyüş yalan oldu...geldiğinde devam edicez inşallah...bana kalsa şimdide çıkıcam ama eşim yalnız gitmeme izin vermiyo...neyse benden şimdilik bukadar....gidip mutfağımı toplayıp yemek yapam....sonra gene gelirim...
nursenacımm Allah sabır versin canım..Allah rahmet eylesin...
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bendede biraz başlangıcı var sanırım inşallah geçerselam millet.....
ben mevsim geçişini kaptım, bugün hapşuruk tıksırık gidiyorum, ateşte var maelsef
hemen adaçayına sarıldım, yeni içtim şifa olur inşaallah.....
herkesleri öpüyorum, görüşürüz
başın sağolsun canım
rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah......
Dafi ablacım sizinde başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah ablacımselamun aleyküm güzeller
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah sabırlar versin nursena.hayatın gerçeği bunlar. acı tatlı bir arada yaşanıyor. Rabbim son nefesimizde iman kur'an nasibetsin.bizde bursadan bir çıktık peşimizden bir telefon. annemin dayısı vefat etmiş.o gömüldü akşamına telefon geldi ablamın kayınpederi vefat etmiş. cenazelerinde bulunmak nasibolmadı. Allah taksiratlarını affetsin
canım hava her an değişiyor. sabah biraz çiledi. öğlen çok sıcaktı. az önce gök delinmiş gibi yağdı. şimdi güneş var.
ve aleykümselam zeynepcim hoş geldin özlettin kendini
geçmiş olsun canım
Canım çok sevindim senin adına azmin daim olsun devamı gelir inşallahhanımlarrrrrrrrrrrrrrr valla sevincimden cumayı beklemeden bugün hemen yazayım bugün dr gittim kilom hatırlarsanız 91 idi bugün 89 çıktı 15 gün olmuştu 2 kilo vermişim zor kilo veren biri olrak dr tebrik etti inşlh sizler bendn daha çok verisiniz hepimiz seviniriz bu cuma ......
Canım geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsıntebrıkler cnm nasıl mutlu oluoruz bırımız kılo verınce nasıl bır ılletse bu kılo her hastalıgın bası lanet sey bende tatıle gıtmeden once 104u gordum tartıda bu sabah 99.5ıdım kısa surede ıı kılo vermısım hem hastalandım hemde esımle aram cok bozuk hepsı tuz bıber oldu ıı oldu:))
şekerım sana ne olduda tartına kustun bende temmuzdan berı kusdum kendısıyle (kayınpederın vefatı ,esımın gelısı,tatıller, anne zıyaretı...)bugun tamıre goturdum barıstık:)) hakıkatten ne oldu???sen kskdamı oturuodun???
cnm basın sagolsun allah gerıde kalanlara sabır versın
bence super zaten zamanla spor yapa yapa acılacaksın ben ılk 1saat yuryusle basladım snra 1saat plates snra yıne yuruyus en son 2saat tenıs ekleyıp toplamda gunde 5saat spor yapıodum mankenler gunde 4saat spor yaparak formlarını koruolarmıs dıe okumusdum bır yerde megersem cokzararlıymıs yaptıkca vucut alısırmıs ve kılo vermen dururmus bunu ogrendıgım an kestım sporu sımdı haftada 2 plates arada bır yuryus ve yuzme yapıorum sende cok zorlama kndını bnce ıı 50 dk yuruyus
bugun test sonucumu aldım ama ege unv.drdan randevu almak ölüm sonuclar ıı cıkar dıe beklıodum ama 2. ve 3. saatdekı ınsulınım yuksek daha onceden dr ınsulın ılacı vermısdı 6ay kullan gel demısdı ben randevu alamadıgım ıcın 8aya kdr kullandım snra bayılmalarım basladı eger kendımı kotu hıssettıgım anda delıler gıbı tatlı yemezsem 3-4saat suursuzca uyuyodum hıc öle anıden bayılma olmadı ama gozlerım kapanıp duruodu ılacı kestım daha ıı hıssedıorum en azından tatlı ıstegım ve bayılmalarım gectı ama hala cok halsızım o belkı demır eksıklıgımden olabılır yerlerde surunuo demırım
sımdı ızmırde kendıme ıyı bır endokrıncı bulmam gerekıyor...nasıl olcak bılmıorum muayne ucretlerı cok ucuk 1seferde bıtcegını bılsem okeyde yakanı bırakmıolarkı ....
bu arada hala cok hastayım sadece pazartesı yuryus yapabıldım onun dısında yatak dosek yatıorum bugun en azından elım kolum kalkıoda 3-5 bıseyler yazdım sımdızamanı bırazdan munumude yazarım...
Canım hoşgeldin tekrar aramıza maşallah topiğimiz hareketlenmeye başladı önümüzdeki sene bizim senemiz olsun kızlar hadi bi gayretmerhaba kızlar. mayısta gelecem dedım bır gıttım pir gııttım. ama kılo almadan gerı geldım... forumdan ayrıldığımda 88.5 tım . aynı kılom ıle gerı geldım. bu süreçte kılo almadığım için şanslıyım.
malum bılenler bılır benım görümce hastaydı(kanser). çok şükür ıyıleştı guzel haberlerını vereyım sizlere.
ufaklığım artık 20 aylık ve 15 gundur sütten kestım.
okulum degıştı. anaokulundayım artık. kızımla bırlıkte gıdıp gelıyoruz. öğlencı gruptayım.
bugun CANAN KARATAY ablamı dinledıkçe anne olarak kızıma zehır yedırdğımı kabul ettım ve artık karataycıyım... eşim kabuşl ederse bıze katılır yoksa keyfı bılır.
4 kıtabını az önce 37 lıraya aldım. en kısa sürede gelsınde bende baslayayım. artık kabul edersenız aranızdayım.
yen abla dafi cutch efemmmmm ve tum arkadslra kucak dolusu selamlar
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah güzel kilolar vericez hep beraber yeterki isteyelimmerhaba...uzun zamandır bu sıteyı takıp edıyorum..yazmak şımdı nasıp oldu..aslında cesaretsızlıkten yazamıyodumm.burdakı başarı hikayelerı ınsanı umutlandırıyor...ama ben nede olsa yapamam dıye boşverıyorum..başlayıp devam edememek benım en büyük sorunum...49 kıloyla evlenen ben şimdi 110 kıloyum..yani evrım ğeçırdım anlıycanız..burda ınsanların bırbırıne destek olduğunu ğörünce belkı bende başarırım dedım..ğerçı bunu çok ınanarak söylemıyorum ama..(öncekı başarısızlıklarımdan dolayı)
2 ğündür bışeyler yapıyorum klasık dıyet...umarım devamı ğelır..desteklerınızı beklıyorum..
Canım valla tam tersi bizim işler kışın açılıyo bal pekmez üretimi yaptığımız için valla dün 8,30 işten çıktım eve gittiğimde oğlum uyumak üzereydi sevemedim bile bazen böle olunca çok koyuyo ama napalım özel şirket olunca böle oluyo malesef birazda hasta olacak gibiyim bakalım hayırlısı neyse kuzum kafanı şişirdim sabah sabah sanada işlerinde kolaylıklar versin rabbim kendine dikkat etcanım ınsaallah kışa dogru ıyıce hafıfler ıslerın valla cok yogun gecıyor senın mesaın. uzuluyorummm. aman dıkkat et kendıne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?