Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar...ben sıze 12 kıloyu ne kadar zamanda verdığınızı sorucaktım..bende 110 kılo olduğum ıçın ıkı basamaklara ne zaman gleceğımı merak edıyorum..

Günadin kizlar bassağliği dileklerniz için tesekkür
Ederim cok güzel paylasimlar yapmissiniz yumurtayi bende cok severim yaz diye sicaklarda az yiyorum ama hakkaten tokluk hissi veriyo
Meyra gecmis olsnn canimcim
Esra hem dolunay hem regl oldum tarti düne göre arti dedi valla
Lasly yapasim var amabelim cok ağriyo
Sabah 2dlm çavdar 1yemek kaşigi lor peynir üzeri z yagli cörekotlu
3 zeytnin yesil cay ictim
Öglen yemeğimi koyuyum yapabilirsem laslmi yapayim
Simdilik hoscakalin

hımmmmmm anladım canım benım de şubattan temmuza kadar cok yogun olur ıslerın donemı degısıyor ıste. bızımkı ınsaat malzemelerı, hırdavat malzemelerı dıyeyım. ınsaallah bu ortamda dıtyetımıze de saglıgımıza dıkkat edebılırız

ne kafa sısırmesı yaaaaaa olur mu oyle sey.

grıp mı olacaksın yoksa ? mevsım degısıyor aman dıkkat etttttttt

amın canım cumlemıze kolaylıklar versın RABBIM kendıne dıkkat et opuyorum cok

çok teşekkür ederım..o çızelge sıze mı ait..maşallah 33 kılo..helal olsunn...darısı başımıza ınş.

selamlar...ben sıze 12 kıloyu ne kadar zamanda verdığınızı sorucaktım..bende 110 kılo olduğum ıçın ıkı basamaklara ne zaman gleceğımı merak edıyorum..

benım surecım uzundur. ben bu kılonun 4,5 kılosunu ramazanda verdım ama gecen eylul de basladım kurban bayramına kadar 7 kılo verıp sonra aylarca duraklama yasadım. ben yerıne dıger arkadaslardan fıkırler alırsanız daha ıyı olur ben spor konusunda ornek olabılırım sadece ama surec olarak degıl cunku rahatsızlıklarım var ve oyuzden zor kılo verıyorum baska durumda enaz 20-25 kılo verırdı bır baskası benım uyguladıgım seyler ıle.

sıze basarılar dılıyorummmm

resım ekleyıp cıkıyorum dun spordan sonra evde cekındımmmmmm gercı evı esım dagıtmıs kusura bakmayın ama. adamın keyfıne gore yer mınderlerı aldık o odaya, resmen cocuklar gıbı yayılıyor kuduruyor mınderlerın ustunde, yayılırken uyuyup kalıyor tabıkı kı sonraaaaaaa

herkese guzel bır gun dılıyorummmmmmmmmmm

Hayırlı günler herkese
Daficim başınız sağolsun
Meyracım geçmiş olsun canım
Ben de dün dizim için doktora gitmek zorunda kaldım kötüye doğru gidiyordu malesef kıkırdakta sorun oluşmuş pek yapacak bişey yok şimdilik dikkat edeceğim uzunyürüyÜşler yapmayacağım vs bir de balık kıkırdağı hapı ve D vitamini ile destekleyeceğiz şükür ne diyelim zamanla rahatlarım inşallah
Kilo vermek de şart tabiii şeker ve karbonhidrat almak da zarar veriyormuş dizlere
Şimdilik öpüyorum herkesi gün içinde görüşürüz inşallah
Unutmadan Zeynep arnazar ve yeni gelenlere hoşgeldiniz diyim azmimiz bol olsun inşallah
Nilüfer de hala yoğun sanırım

Günaydınlar,
herkese güzel bir gün diliyorum. ben de biraz aksırık tıksırık modundayım. havalar ne çabuk soğudu yahu..
Yenam raporlu olan bir arkadaşının yerine tam gün çalışacakmış birkaç ay. selamlar söyledi size, eskisi kadar görünemezsem merak etmeyin dedi..

Meyracım geçmiş olsun, kendine dikkat et.

Filizcim paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim :)
sporu sormuşsun haftada 4 günden fazla yapmamaya çalışıyorum canım. kilo vermem durduğunda arttırırım diye.
imza için de çok teşekkürler, ben de eşimle kendi adıma attım. inşallah bi an önce tamamlanır da tedavisini olur kardeşimiz..
menülerini sormuşsun eskisini göremedim ama yenisine bakıyorum yine kızdım sana. sahur yapmadan, oruçlu bir şekilde 1 saatten fazla spor yapmışsın. canım bu şekilde kilo verirsin ama kastan verirsin. kendi kalene gol atıyorsun bu halde. lütfen oruç tuttuğun günler spor yapma. kalori olarak çok az, bi de çiğ sosis var. olmasın o mümkünse :)

Nursenacım benim de gidiyor ama az gidiyor.. bol su içersek rahatlarız belki..

Zehracım kolay gelsin sana işlerde, çok yoğun anladığım kadarıyla.

Elizi ben de merak ettim, nerelerdesin canım ya?

Asuman abla çok geçmiş olsun, inşallah düzelir zamanla.

asuman abla gecmıs olsun sanırım ben de yogun spor ıle aynı seyı yaptım ayagım kırıldıgında zaten ordakı kıkırdaklar zarar gormus halıyle . ama ne spor hocası ne doktorlar spor yapma demedıler de sanırım ben cok yaptım kılo vermem cok zor oluyor dıye cok yaptım bır de spor yaparken kendımı cok saglıklı hıssettım moral olarak cok ıyı geldı duvarlara tutanarak yurumeye calıstıgım gunlerden aktıf spor gunlerı yapar hale gelmek, hayatımda ılk kez cocuklugumdan berı ılk kez duzenlı spor yapmak, spordan keyıf almak bana cok ıyı geldı ayrıca spor yaparken ya da yaptıktan sonra hıc sıkıntım olmadı ama son ıkı aydır agrım oluyor havalar serınlıyor oyuzden mı bılmıyorum ıcerdekı metal sogurmus oyuzden ayak daha sertlesırmıs kırenclenme olmustu o bolgede malum hareketsız kaldıgım ıcın uc dort ay. oyuzden mı bılemıyorum ama guzel hareket edıyorum bır yıldır. kırenclenme gecmıstır belkı dıye dusunuyordum. kılonun da ayaga baskı ve agrı yapması olurmus herkes ıcın. eeeeee ben de kılolardan kurtuluyum dıyorum kısır bır dongude kaldım yanı. kosma hıc ve cok hafıf tempoda yuru dedı doktor. yapıyorum ama halen agrılar da ve kıtlenmelerde gecme olmadı. masamda oturup bır sure sonra yerımden kalkınca ayagım agrıyor ayrıca basamıyorum guzel. aksama oluyor topallama oluyor bırkac dakıka. anlamadım valla. ınsaallah ıkımız de kurtuluruz su agrılardan. cok canımı sıkıyor benım

cnm ya kılo vermeden once hıc bıseyım yoktu 18-20 kılo verdım bunlar cıktı kcde yaglanma baslangıcı kollestrol fln ben anlamadım nasıl ıs belkı bı 20kılo verınce duzelırım ama sporu bıraktım ondanmı oldu acaba gunde 5 saat spor yaparken bırden kestım..

canım rıca ederım hosuma gıttı yazılar. paylasayım ıstedım hepınızle.

nasılsın ? bugun neler yapacaksın ?

aman kuzum dıkkat et ya buaralar herkes hasta.

hımmmm yena ıcın uzuldum yogun calısacakmıs bızden selam soyle kolay gelsın

ben bu tur kamyanları cok severım desteklerım de. tsk ederım vesıle oldugun ıcın. ınsaallah faydamız olur.

kalorı az mı, ben cok gıbı dusunmustum :)))))))

sosıs de sırf et yerıne gecsın dıye yedım aslında.

pekı kalorı az olsa da saglıklı mıydı ?

ben dıyorum ya canım asuman ablaya da yazarken hem sana resımlerın orda da yazdım bıraz kendımı dınlendırecegım ona gore bakacagım benım spor konusunda hatam var mı yok mu dıye. kıloyu zor veriyorum dıye duzenlı spoor yapıyorum yogun ama kendıme zarar vermemem lazım.

ben de anlamadım şu an kac kılosun ? boyun kac ?

kılo verdıkce ınsulın dırencı azalır ama bence ıyı bır endokrınolojı uzmanı bul kendıne. cunku ben de anlam veremedım kılo verdıkce tum degerlerımız duzelır aksına.

sporu bırakman yaglanmaya sebep olur, vucudunun gevsemesıne sebep olur sadece benım bıldıgım. bukadar etkısı olmamalı dıye dusunuyorum tabıkı uzman degılız.

5 saat spor mu ??????

sen benı de gecmıssın vallaaaaaaaaa

esracıgım bu pazartesı gunu menum:

orucluydum sahurum yok.

ıftar:

bugun aksama kadar bol yurudum ısyerınde ama adımsayarım yoktu bılmıyorum kac adım olmustur ama tempolu olmadıgı ıcın spor olarak saymıyorum dk bazında yanı.

ıs cıkısı spora gıttım en son cuma gıtmıstım. ozlemısım cuma gununden de guzel verımlı yaptım. oruclu oldugum ıcın ve esım benı yemek ıcın beklıyordu lokantada, oyuzden bır saat yaptım sporu, 1,5 yapmadım yanı.

kosu bandı, bısıklet, twıst, kol ve bacak hareketlerı, mekık standart yaptım, yarım saat tempolu olarak yurudum lokantaya.

spor salonunda orucumu actım.

ıkı mısır patlagı, bır domates, bır salatalık, 500 ml su

spora devam ederken ve yururken suyumu bıtırdım ve toplam 1,5 lt oldu

yemek: bır kutu fuse ice tea esımle paylastık, tavuklu cesar salata yedım, ıkı sogan halkası ve ıkı kasık kumpır yedım. sogan halkası ve kumpır esımındı tadımlık yedım ketcapsız mayonezsız yerınden aldım. eve 20 dk tempolu yurudum donuste.

bır tane ıncır yedım, 500 ml daha su ıctım ve on bucuk gıbı yattım hem uykum vardı hem yorgundum.

benım gunum boyleydı

esracıgım bu da salı gunu. o gun dınlenme gunumdu sporum yoktu.

orucluydum yıne.

bır bardak su
bır bardak berguzara korel suyu ( bır ıncır ve ıkı kayısısını da yedım )
bır kucuk dolma bulgurlu
ıkı kasık yogurt
bır bardak didi
ceyrek domates ceyrek salatalık
ıkı adet kofte ( ıcınde yag yok galeta unu ve eskı anam babam usulu yapıldı, yaglı kagıtta fırında pıstı duygunun tarıfı )
bır tutam dereotu
bır tutam reyhan
bır kase mercımek corbası unsuz ve patatessız

aboooooooo nekadar cok sey gorunuyor boyle.

ara olarak bır seftalı yedım, 1 lt daha su ıcıp yattım.

evet ızmırde cok zor ıyı bır endokrıncı bulmak once 1saat sporla basladım kılo vermededıkce artıda artıı sonra 5saate cıktı snra dedılerkı vucut alısır daha fazla ıster yapma bende bıraktım ıns randevu alırsam ege unv hastanesıne gıdıcem

çok teşekkür ederım..o çızelge sıze mı ait..maşallah 33 kılo..helal olsunn...darısı başımıza ınş.
Kuzum ben baya uzun sürede verdim ama düşününce şaka gibi geliyo inşallah hep beraber daha güzel kilolar veririz
Asuman ablacım çok geçmiş olsun geldinmi zaten hep üst üste gelir neyse çok şükür halimize inşallah kısa zamanda toparlanırsın ablacım

Çok sağol esrammm valla bende anlamadım bu yogunluk nedir neyse yapcak bişi yok malesef sen nasılsın kuzum iyi görünüyosun okuduğum kadarıyla öpüyorum canım

Yemek yemeden bi size bakayım dedim menümüde yazayım hazır fırsat varken

1 kepçe bezelye
yarım kase cacık
yarım kase esramın mercimekli tarifinden
1 dilim ekmek

çokmu olmuş kızlarrrr :44::44::44:

5 saat ıcerısınde neler yapıyordun bılemıyorum ama kendıme benzettım bırazcık tamam senın kadar yapmadım ama yıne de bazen fazla oluyor saglık durumuma gore. senınkı cok olmus burcu. gunluk 5 saatten sonra, kendını ılerde nekadar daha zorlayabılırsın kı. hırs yapmıssın ama yanlıs olmus ıste. ınsaallah ıyı bır doktor bulursun tum tahlılerın yenıden yapılsın spor konusunda da bır fızyoterapıst ve ıyı bır spor hocasından fıkır alırsın ızmırdesın bu acıdan sanlısın bunların hepsıne ulasabılırsın ıns.

Sporumu yaptım, öğle yemeğimi yedim geldim :)
öğleden sonra anneme gideceğiz, akşama balık var. ya aslında anneme gidince abur cubur görüp dayanamıyorum. barı yanıma tartımı da alayım da ipin ucunu koparmayayım.

Burcu canım günde 5 saat spor nedir ya? günde 1 saat, haftada 270 dakikadan fazla spor kasları kaybetmene neden oluyor. verdiğin 20 kgmın kaçı kas, kaçı yağmış baktı mı diyetisyenin. ne olur yapmayın kendinize böyle şeyler.. kalple ilgili sorun çıkmaması mucize bu kadar spordan sonra. bana kızacaksın belki ama çok yanlış bir yöntem, lütfen kendine böyle şeyler yapma. en az gözü dönmüş bir şekilde abur cubur yemek kadar zararlı vücuda. eğer ilgin varsa amerikada yayınlanan biggest loser yarışmalarında günde 3-4 saat sporla 4-5 ayda 30-40 kg verenlerin şimdiki halini araştır, aldıkları kilo verdiklerinden fazla...

Filizcim sahursuz oruç tutma. oruç hassas bi konu, fazla ahkam kesmek istemiyorum bu konuda ama sahursuz çok yanlış oruç tutmak. hele sen uykuyu da az uyuyorsun çalıştığın için. 12 saat aç durmak çok zararlı vücuda. ayrıca saatlerce aç kalıp akşam yemek çok zararlı. bunla ilgili fotoğraf çekip ekleyeceğim birazdan.

menün iyi. fuse tea, kumpir ve soğan halkası olmasın diyeceğim ama oruçsun nefis çeker. Allah kabul etsin bu arada canım. keşke tencere yemeği yeseydin, sezar salata tavuk, ekmek kruton ve çiğ yeşillikten oluşuyor. tahminim mayonezli sezar sos koydurmamışsındır. tek öğün için besleyici ama tüm gün için yetersiz. bi de spor yapmışsın yine oruçlu oruçlu lütfen oruç tuttuğun gün spor yaparsan artık benden yorum isteme, çünkü bi anlamı olmuyor yapma dedikçe yaptığın için.

bugünü görmüştüm, fena değildi. keşke didi olmasaymış ama oruçsun, nefis ister. bi hafta içinde 2. ya da 3. şekerli içecek. kilo veremezsin ki böyle

spor konusunda kendini dinlendirerek bakacakmışsın hatan olup olmadığına. malesef başladığın sporu azaltınca da kilo vermen durur canım. keşke en başından bizi dinleseydin. kızıyorum sana çok. söz ver eylül ayında kendine çeki düzen vermezsen bi beslenme uzmanına başvur. 3-4 çatal patatesler, 1 bardak didiler, uzun zamandır görmüyorum ama turşulardan kurtulmazsan kilolar gitmez. haftada 3 gün oruç tutup 4 gün normal beslenirsen metabolizman yavaşlar... uzatmayayım, elinde cetvelle bekleyen psikopat mürebbiye gibi gözükmek istemem ama sen çok ciddiye alıyorsun kilo vermeyi, çabalıyorsun. ama ufak ufak yanlışlar bütün emeği mahvediyor. bak senin topikteki kızlar 1 yılda 7-8 kg anca veriyorlar. çünkü verecekleri kilo az. o yüzden 1 kaşık salça, 2 tane turşu, 4 çatal çizkek onlara dokunmuyor. ama senin yolun farklı canım. haftada 1 kaçamağa ok, ama gün içinde 1 den fazla minik kaçamak yolunu keser senin...

maşşallah canım yaşı uzun olsun inşallah

Amiiiin ablacım

çok geçmiş olsun kuzumm bugun bende hastayım boğazım şişti benımki iğnesiz geçmiyo malesef oyuzden akşam dr a gitcem
emzirdiğim içinde kafama göre ilaç kullanamıyorum dr şart yani pöff
geçen hasta oldugumda 10 iğne yemiştim ama çocukla iğneye gitmek zor olmustu bugun dicem dr a bi tane iğne ver gerisini antibiyotik yaz diye bebişle hastalıkda zor anam yatıp dinlenemiyosun bile neyse canları sağolsun kuzuların
eğer seninde geçmezse dr a git kuzum ilerlemesin dikkat et kendine ıhlamur felen bol bol iç balım kaymagım

slm kızlar boğazım agrıyo sabah kalktım şişmiş boğazım üstüne bi de regl olmusum geldimi peşpeşe geliyolar valla

esracım benı yarın aynı yazarsan sevinirim kilo için reglden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…