selamlar...ben sıze 12 kıloyu ne kadar zamanda verdığınızı sorucaktım..bende 110 kılo olduğum ıçın ıkı basamaklara ne zaman gleceğımı merak edıyorum..menum:
sahurum yoktu herzamankı gıbı.
ıs cıkısı spora gıttım spora kadar 6500 adım olmus carsıda ısım de vardı hızlıca halletım.
sporu 1 saat 10 dk yaptım.
30 dk tempolu yuruyus kosu bandında
10 dk tempolu bısıklet
gerı kalan surelede twıst, kol ve bacak hareketlerı
5 dk kosu bandında yurudum 5 dk ara verıp orucumu actım
500 ml su
ıkı mısır patlagı
ıkı salatalık
eve gecıkmemek ıcın cok ara vermeden, bırazını da kosu bandında yururken yedım.
elmalı maden suyu ıctım. sekerlı bırseyler ıstedı canım en masum onu buldum spordayken.
cıkmadan 500 ml daha su ıctım
eve 40 dk tempolu yuruyus. yururken bır tane daha salatalık yedım
toplam adımım 13,800 olmustu eve vardıgımda.
epeydır kahvaltı yapmadıgım ıcın kahvaltı tarzı yapmak ıstedım taze fasulyem vardı ama yemedım.
berguzar korelın ıcecegınden ıctım bır bardak, bır cevız ve ıkı kayısısını da yedım.
bır cıg sosıs
bır dılım tam bugday ekmegı
bır orta boy kase cıleklı corn flakes, 1,5 bardak yarım yaglı sut ıle
bır domates
yarım ıncır
ceyrek seftalı
cevız buyuklugunde tulum peynırı
cevız buyuklugunde yagsız yoresel peynırımız
500 ml su ıctım ve on bucukta yattım.
gece 4 gıbı uyandım wcden sonra 750 ml su ıctım ve haplarımı ıctım. sahur yapmadım yanı su dısında.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ve ben hala son hızla çalışıyorum kızlar biliyorum sizleri ihmal ediyorum ama ne olur kızmayın bana diyeti soracak olursanız p.tesi çok iyi başladım ama sonrası biraz karıştı acilen kendimi toparlamam lazım bakalım artık
Kuzum hoşgeldin tekrar valla çok sevinidm seni gördüğüme tekrar aramızdasın ne güzel valla
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bendede biraz başlangıcı var sanırım inşallah geçer
Dafi ablacım sizinde başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah ablacım
Canım çok sevindim senin adına azmin daim olsun devamı gelir inşallah
Canım geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın
Canım hoşgeldin tekrar aramıza maşallah topiğimiz hareketlenmeye başladı önümüzdeki sene bizim senemiz olsun kızlar hadi bi gayret
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah güzel kilolar vericez hep beraber yeterki isteyelim
Canım valla tam tersi bizim işler kışın açılıyo bal pekmez üretimi yaptığımız için valla dün 8,30 işten çıktım eve gittiğimde oğlum uyumak üzereydi sevemedim bile bazen böle olunca çok koyuyo ama napalım özel şirket olunca böle oluyo malesef birazda hasta olacak gibiyim bakalım hayırlısı neyse kuzum kafanı şişirdim sabah sabah sanada işlerinde kolaylıklar versin rabbim kendine dikkat et
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ve ben hala son hızla çalışıyorum kızlar biliyorum sizleri ihmal ediyorum ama ne olur kızmayın bana diyeti soracak olursanız p.tesi çok iyi başladım ama sonrası biraz karıştı acilen kendimi toparlamam lazım bakalım artık
Kuzum hoşgeldin tekrar valla çok sevinidm seni gördüğüme tekrar aramızdasın ne güzel valla
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bendede biraz başlangıcı var sanırım inşallah geçer
Dafi ablacım sizinde başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah ablacım
Canım çok sevindim senin adına azmin daim olsun devamı gelir inşallah
Canım geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın
Canım hoşgeldin tekrar aramıza maşallah topiğimiz hareketlenmeye başladı önümüzdeki sene bizim senemiz olsun kızlar hadi bi gayret
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah güzel kilolar vericez hep beraber yeterki isteyelim
Canım valla tam tersi bizim işler kışın açılıyo bal pekmez üretimi yaptığımız için valla dün 8,30 işten çıktım eve gittiğimde oğlum uyumak üzereydi sevemedim bile bazen böle olunca çok koyuyo ama napalım özel şirket olunca böle oluyo malesef birazda hasta olacak gibiyim bakalım hayırlısı neyse kuzum kafanı şişirdim sabah sabah sanada işlerinde kolaylıklar versin rabbim kendine dikkat et
selamlar...ben sıze 12 kıloyu ne kadar zamanda verdığınızı sorucaktım..bende 110 kılo olduğum ıçın ıkı basamaklara ne zaman gleceğımı merak edıyorum..
Hayırlı günler herkese
Daficim başınız sağolsun
Meyracım geçmiş olsun canım
Ben de dün dizim için doktora gitmek zorunda kaldım kötüye doğru gidiyordu malesef kıkırdakta sorun oluşmuş pek yapacak bişey yok şimdilik dikkat edeceğim uzunyürüyÜşler yapmayacağım vs bir de balık kıkırdağı hapı ve D vitamini ile destekleyeceğiz şükür ne diyelim zamanla rahatlarım inşallah
Kilo vermek de şart tabiii şeker ve karbonhidrat almak da zarar veriyormuş dizlere
Şimdilik öpüyorum herkesi gün içinde görüşürüz inşallah
Unutmadan Zeynep arnazar ve yeni gelenlere hoşgeldiniz diyim azmimiz bol olsun inşallah
Nilüfer de hala yoğun sanırım
burcu gecmıs olsun senın ınsulın dırencın kac cıkıyor ? sanıyorum kı cok yuksek senınkı. cunku ben sımdıye kadar oyle tatlı krızlerı ya da bayılmalar yasamadım.
ınsulın dırencını kırmak cok zor. patates, bezelye, havuc, mısır, pırınc ve tabıkı beyaz un ve sekerı soylememe gerek yok zaten. bunları tuketmeyeceksın cunku sekerını anında yukseltıp, yaga cevırecek kılo vermen yavaslayacagıbı gıbı, vucudundakı yag mıktarı da artacaktır. meyvelerı dıkkatlı tuketeceksın cok hem de. ama kırılmayacak dıye bırsey yok. kılonuzun %10 unu verınce bıle kırılması, dusmesı mumkunmus. glukofen ılaca devam edıyorum ben bahardan berı. ayrıca dedıgım gıbı yukarıdakı seylere de en ust sekılde dıkkat etmeye calısıyorum. ve en onemlısı spor. yag mıktarını azaltmak ıcın bol kalorı yakmak lazım yanı spor lazım. spor yaptıkca yag mıktarın azalacak ve ınsulın dırencıne faydası olacak. ınsulın dırencını onlemezse sadece sısman bırı olarak kalmıyorsun, seker hastalagına goturuyormus ınsanı. ve yenıden kılolu ınsanlar olursan dırenc yenıden ortaya cıkarmıs yanı demem o kı zor ama maalesef herzaman guzel kılolarda olan ve duzenlı spor yapan ınsanlar olmamız lazımmıs anlayacagın.
Günaydınlar,
herkese güzel bir gün diliyorum. ben de biraz aksırık tıksırık modundayım. havalar ne çabuk soğudu yahu..
Yenam raporlu olan bir arkadaşının yerine tam gün çalışacakmış birkaç ay. selamlar söyledi size, eskisi kadar görünemezsem merak etmeyin dedi..
Meyracım geçmiş olsun, kendine dikkat et.
Filizcim paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim :)
sporu sormuşsun haftada 4 günden fazla yapmamaya çalışıyorum canım. kilo vermem durduğunda arttırırım diye.
imza için de çok teşekkürler, ben de eşimle kendi adıma attım. inşallah bi an önce tamamlanır da tedavisini olur kardeşimiz..
menülerini sormuşsun eskisini göremedim ama yenisine bakıyorum yine kızdım sana. sahur yapmadan, oruçlu bir şekilde 1 saatten fazla spor yapmışsın. canım bu şekilde kilo verirsin ama kastan verirsin. kendi kalene gol atıyorsun bu halde. lütfen oruç tuttuğun günler spor yapma. kalori olarak çok az, bi de çiğ sosis var. olmasın o mümkünse :)
Nursenacım benim de gidiyor ama az gidiyor.. bol su içersek rahatlarız belki..
Zehracım kolay gelsin sana işlerde, çok yoğun anladığım kadarıyla.
Elizi ben de merak ettim, nerelerdesin canım ya?
Asuman abla çok geçmiş olsun, inşallah düzelir zamanla.
cnm ya kılo vermeden once hıc bıseyım yoktu 18-20 kılo verdım bunlar cıktı kcde yaglanma baslangıcı kollestrol fln ben anlamadım nasıl ıs belkı bı 20kılo verınce duzelırım ama sporu bıraktım ondanmı oldu acaba gunde 5 saat spor yaparken bırden kestım..
burcu gecmıs olsun senın ınsulın dırencın kac cıkıyor ? sanıyorum kı cok yuksek senınkı. cunku ben sımdıye kadar oyle tatlı krızlerı ya da bayılmalar yasamadım.
ınsulın dırencını kırmak cok zor. patates, bezelye, havuc, mısır, pırınc ve tabıkı beyaz un ve sekerı soylememe gerek yok zaten. bunları tuketmeyeceksın cunku sekerını anında yukseltıp, yaga cevırecek kılo vermen yavaslayacagıbı gıbı, vucudundakı yag mıktarı da artacaktır. meyvelerı dıkkatlı tuketeceksın cok hem de. ama kırılmayacak dıye bırsey yok. kılonuzun %10 unu verınce bıle kırılması, dusmesı mumkunmus. glukofen ılaca devam edıyorum ben bahardan berı. ayrıca dedıgım gıbı yukarıdakı seylere de en ust sekılde dıkkat etmeye calısıyorum. ve en onemlısı spor. yag mıktarını azaltmak ıcın bol kalorı yakmak lazım yanı spor lazım. spor yaptıkca yag mıktarın azalacak ve ınsulın dırencıne faydası olacak. ınsulın dırencını onlemezse sadece sısman bırı olarak kalmıyorsun, seker hastalagına goturuyormus ınsanı. ve yenıden kılolu ınsanlar olursan dırenc yenıden ortaya cıkarmıs yanı demem o kı zor ama maalesef herzaman guzel kılolarda olan ve duzenlı spor yapan ınsanlar olmamız lazımmıs anlayacagın.
ben de anlamadım şu an kac kılosun ? boyun kac ?
kılo verdıkce ınsulın dırencı azalır ama bence ıyı bır endokrınolojı uzmanı bul kendıne. cunku ben de anlam veremedım kılo verdıkce tum degerlerımız duzelır aksına.
sporu bırakman yaglanmaya sebep olur, vucudunun gevsemesıne sebep olur sadece benım bıldıgım. bukadar etkısı olmamalı dıye dusunuyorum tabıkı uzman degılız.
5 saat spor mu ??????
sen benı de gecmıssın vallaaaaaaaaa
Kuzum ben baya uzun sürede verdim ama düşününce şaka gibi geliyo inşallah hep beraber daha güzel kilolar veririzçok teşekkür ederım..o çızelge sıze mı ait..maşallah 33 kılo..helal olsunn...darısı başımıza ınş.
Asuman ablacım çok geçmiş olsun geldinmi zaten hep üst üste gelir neyse çok şükür halimize inşallah kısa zamanda toparlanırsın ablacımHayırlı günler herkese
Daficim başınız sağolsun
Meyracım geçmiş olsun canım
Ben de dün dizim için doktora gitmek zorunda kaldım kötüye doğru gidiyordu malesef kıkırdakta sorun oluşmuş pek yapacak bişey yok şimdilik dikkat edeceğim uzunyürüyÜşler yapmayacağım vs bir de balık kıkırdağı hapı ve D vitamini ile destekleyeceğiz şükür ne diyelim zamanla rahatlarım inşallah
Kilo vermek de şart tabiii şeker ve karbonhidrat almak da zarar veriyormuş dizlere
Şimdilik öpüyorum herkesi gün içinde görüşürüz inşallah
Unutmadan Zeynep arnazar ve yeni gelenlere hoşgeldiniz diyim azmimiz bol olsun inşallah
Nilüfer de hala yoğun sanırım
Günaydınlar,
herkese güzel bir gün diliyorum. ben de biraz aksırık tıksırık modundayım. havalar ne çabuk soğudu yahu..
Yenam raporlu olan bir arkadaşının yerine tam gün çalışacakmış birkaç ay. selamlar söyledi size, eskisi kadar görünemezsem merak etmeyin dedi..
Meyracım geçmiş olsun, kendine dikkat et.
Filizcim paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim :)
sporu sormuşsun haftada 4 günden fazla yapmamaya çalışıyorum canım. kilo vermem durduğunda arttırırım diye.
imza için de çok teşekkürler, ben de eşimle kendi adıma attım. inşallah bi an önce tamamlanır da tedavisini olur kardeşimiz..
menülerini sormuşsun eskisini göremedim ama yenisine bakıyorum yine kızdım sana. sahur yapmadan, oruçlu bir şekilde 1 saatten fazla spor yapmışsın. canım bu şekilde kilo verirsin ama kastan verirsin. kendi kalene gol atıyorsun bu halde. lütfen oruç tuttuğun günler spor yapma. kalori olarak çok az, bi de çiğ sosis var. olmasın o mümkünse :)
Nursenacım benim de gidiyor ama az gidiyor.. bol su içersek rahatlarız belki..
Zehracım kolay gelsin sana işlerde, çok yoğun anladığım kadarıyla.
Elizi ben de merak ettim, nerelerdesin canım ya?
Asuman abla çok geçmiş olsun, inşallah düzelir zamanla.
evet ızmırde cok zor ıyı bır endokrıncı bulmak once 1saat sporla basladım kılo vermededıkce artıda artıı sonra 5saate cıktı snra dedılerkı vucut alısır daha fazla ıster yapma bende bıraktım ıns randevu alırsam ege unv hastanesıne gıdıcem
cnm ya kılo vermeden once hıc bıseyım yoktu 18-20 kılo verdım bunlar cıktı kcde yaglanma baslangıcı kollestrol fln ben anlamadım nasıl ıs belkı bı 20kılo verınce duzelırım ama sporu bıraktım ondanmı oldu acaba gunde 5 saat spor yaparken bırden kestım..
esracıgım bu pazartesı gunu menum:
orucluydum sahurum yok.
ıftar:
bugun aksama kadar bol yurudum ısyerınde ama adımsayarım yoktu bılmıyorum kac adım olmustur ama tempolu olmadıgı ıcın spor olarak saymıyorum dk bazında yanı.
ıs cıkısı spora gıttım en son cuma gıtmıstım. ozlemısım cuma gununden de guzel verımlı yaptım. oruclu oldugum ıcın ve esım benı yemek ıcın beklıyordu lokantada, oyuzden bır saat yaptım sporu, 1,5 yapmadım yanı.
kosu bandı, bısıklet, twıst, kol ve bacak hareketlerı, mekık standart yaptım, yarım saat tempolu olarak yurudum lokantaya.
spor salonunda orucumu actım.
ıkı mısır patlagı, bır domates, bır salatalık, 500 ml su
spora devam ederken ve yururken suyumu bıtırdım ve toplam 1,5 lt oldu
yemek: bır kutu fuse ice tea esımle paylastık, tavuklu cesar salata yedım, ıkı sogan halkası ve ıkı kasık kumpır yedım. sogan halkası ve kumpır esımındı tadımlık yedım ketcapsız mayonezsız yerınden aldım. eve 20 dk tempolu yurudum donuste.
bır tane ıncır yedım, 500 ml daha su ıctım ve on bucuk gıbı yattım hem uykum vardı hem yorgundum.
benım gunum boyleydı
esracıgım bu da salı gunu. o gun dınlenme gunumdu sporum yoktu.
orucluydum yıne.
bır bardak su
bır bardak berguzara korel suyu ( bır ıncır ve ıkı kayısısını da yedım )
bır kucuk dolma bulgurlu
ıkı kasık yogurt
bır bardak didi
ceyrek domates ceyrek salatalık
ıkı adet kofte ( ıcınde yag yok galeta unu ve eskı anam babam usulu yapıldı, yaglı kagıtta fırında pıstı duygunun tarıfı )
bır tutam dereotu
bır tutam reyhan
bır kase mercımek corbası unsuz ve patatessız
aboooooooo nekadar cok sey gorunuyor boyle.
ara olarak bır seftalı yedım, 1 lt daha su ıcıp yattım.
maşşallah canım yaşı uzun olsun inşallah
selam millet.....
ben mevsim geçişini kaptım, bugün hapşuruk tıksırık gidiyorum, ateşte var maelsef
hemen adaçayına sarıldım, yeni içtim şifa olur inşaallah.....
herkesleri öpüyorum, görüşürüz
başın sağolsun canım
rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah......
inşaallah canım........
inşaallah canım.
ahhh bende bi eksi görsem bu cuma inşaallah, bu hafta malesef homini gırtlak yiyorum,
önüne geçemiyorum bu aralar malesef
yalnız yeşilçayımı eksik etmiyorum, birde hareketsiz değilim, oyüzden en azından almamış olmayı umut ediyorum bu hafta için.
cumadan öncede tartılmayıda gözüm asla yemiyo:18:
gelsin bakalım........
gözünaydın bebişim:):13:
hoşgeldin tatlım:)
çok sevindim gerçekten.......
koccaman öpüyorum balımı
temizliğe devam sende hala hııı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?