slm kızlar boğazım agrıyo sabah kalktım şişmiş boğazım üstüne bi de regl olmusum geldimi peşpeşe geliyolar valla
esracım benı yarın aynı yazarsan sevinirim kilo için reglden dolayı
Sporumu yaptım, öğle yemeğimi yedim geldim :)
öğleden sonra anneme gideceğiz, akşama balık var. ya aslında anneme gidince abur cubur görüp dayanamıyorum. barı yanıma tartımı da alayım da ipin ucunu koparmayayım.
Burcu canım günde 5 saat spor nedir ya? günde 1 saat, haftada 270 dakikadan fazla spor kasları kaybetmene neden oluyor. verdiğin 20 kgmın kaçı kas, kaçı yağmış baktı mı diyetisyenin. ne olur yapmayın kendinize böyle şeyler.. kalple ilgili sorun çıkmaması mucize bu kadar spordan sonra. bana kızacaksın belki ama çok yanlış bir yöntem, lütfen kendine böyle şeyler yapma. en az gözü dönmüş bir şekilde abur cubur yemek kadar zararlı vücuda. eğer ilgin varsa amerikada yayınlanan biggest loser yarışmalarında günde 3-4 saat sporla 4-5 ayda 30-40 kg verenlerin şimdiki halini araştır, aldıkları kilo verdiklerinden fazla...
Filizcim sahursuz oruç tutma. oruç hassas bi konu, fazla ahkam kesmek istemiyorum bu konuda ama sahursuz çok yanlış oruç tutmak. hele sen uykuyu da az uyuyorsun çalıştığın için. 12 saat aç durmak çok zararlı vücuda. ayrıca saatlerce aç kalıp akşam yemek çok zararlı. bunla ilgili fotoğraf çekip ekleyeceğim birazdan.
menün iyi. fuse tea, kumpir ve soğan halkası olmasın diyeceğim ama oruçsun nefis çeker. Allah kabul etsin bu arada canım. keşke tencere yemeği yeseydin, sezar salata tavuk, ekmek kruton ve çiğ yeşillikten oluşuyor. tahminim mayonezli sezar sos koydurmamışsındır. tek öğün için besleyici ama tüm gün için yetersiz. bi de spor yapmışsın yine oruçlu oruçlulütfen oruç tuttuğun gün spor yaparsan artık benden yorum isteme, çünkü bi anlamı olmuyor yapma dedikçe yaptığın için.
bugünü görmüştüm, fena değildi. keşke didi olmasaymış ama oruçsun, nefis ister. bi hafta içinde 2. ya da 3. şekerli içecek. kilo veremezsin ki böyle
spor konusunda kendini dinlendirerek bakacakmışsın hatan olup olmadığına. malesef başladığın sporu azaltınca da kilo vermen durur canım. keşke en başından bizi dinleseydin. kızıyorum sana çok. söz ver eylül ayında kendine çeki düzen vermezsen bi beslenme uzmanına başvur. 3-4 çatal patatesler, 1 bardak didiler, uzun zamandır görmüyorum ama turşulardan kurtulmazsan kilolar gitmez. haftada 3 gün oruç tutup 4 gün normal beslenirsen metabolizman yavaşlar... uzatmayayım, elinde cetvelle bekleyen psikopat mürebbiye gibi gözükmek istemem ama sen çok ciddiye alıyorsun kilo vermeyi, çabalıyorsun. ama ufak ufak yanlışlar bütün emeği mahvediyor. bak senin topikteki kızlar 1 yılda 7-8 kg anca veriyorlar. çünkü verecekleri kilo az. o yüzden 1 kaşık salça, 2 tane turşu, 4 çatal çizkek onlara dokunmuyor. ama senin yolun farklı canım. haftada 1 kaçamağa ok, ama gün içinde 1 den fazla minik kaçamak yolunu keser senin...
geçmiş olsun canım, tamam aynı yazarım
Filizcim gün içinde çok acıkmayıp akşam çok yediğinde olacaklarla ilgili kitaptan bölümleri fotoğrafını çektim. çok büyük olduğu için eklenmiyor buraya, mail adresini yazar mısın bana mesajla?
senin oruçlar da sahursuz böyle oluyor canım. gün boyu alacağın 1500 kaloriyle kilo verecekken, sen tüm gün aç kalıp 1500ünü da akşam alırsan kilo bile alabilirsin..
oooooo ne guzel bır gun canım sporunu yapmıssın aksama hem annecıgıne gıdıyorsun hem balık keyfı. cok sevdım ben senın bugunku sosyal gununu de aksamkı balık olayını da.
kuzum burcuya yazdıgını da okudum sımdı ben cok da ıyı sıkılasıyorum ama fazla spor yaptıgım ıcın ılerde fazla kılo mu alacagım anlamadım. ?????? tamam burcu gıbı degılım ama yıne de fazla spor yaptım.
sahura bılerek kalkmıyorum esracıgım. cunku sahurdan sonra hıc uyuyamıyorum ben. gece yatmadan yersem sıskınlıgım oluyor oyle de yatamıyorum ramazanda bunu denedım. oyuzden boyle yapıyorum yanı az yemege calısmıyorum sahura kalkmak cok buyuk sevap. esım de hoslanmıyor bu acıdan da. sukur onun sayesınde ramazandakı orucları sahurlu tuttum ama tek basıma tutunca usengeclıgım de oluyor uykuma da kıyamıyorum 6 da kalkıyorum cunku.
menumdekı salataya sos koydurmadım merak etme.sogan halkkası ve patates de tamamen nefıs ıste. patatesı de zaten kendı kucuk kasıkları ıle yedım ıkı kasıktı sanırım. burda avmden kucuk bozma bıryer var oraya gıttık ama tencere yemegı bulamadım fast food dısında hıcbırseydı yoktu en saglıklı salataydı o an ıcın yanı.
tamam duygu da kızdı zaten ayagımın agrısı gecmedı dıye. kosuyu kestım doktorun dedıgı gıbı 10, 5, 1 farketmez hıc dk olmasın kosu olarak demıstı ama benım agrılar kesılmedı hareketsız kalınca hem tutuluyorum tekrar yururken hem de agrım oluyor yenıden doktora da gıdecegım zaten haftaya. oruclu oldugum gunler de ozellıkle gıtmeyecem spora tamam anlastık.
sekerlı ıcecegım fazla olmus hımmmm. ben masum olarak dusunmustum ama hata olmus tuh yaaaaaaaaa
ben tursu yemedım kı tatlım ??????
haklısın onların cogunun sık sık kacamakları oluyor spor da yapmıyorlar oyuzden bır yıldır aynı rakamlarda duruyorlar.
Amiiiin ablacım
çok geçmiş olsun kuzumm bugun bende hastayım boğazım şişti benımki iğnesiz geçmiyo malesef oyuzden akşam dr a gitcem
emzirdiğim içinde kafama göre ilaç kullanamıyorum dr şart yani pöff
geçen hasta oldugumda 10 iğne yemiştim ama çocukla iğneye gitmek zor olmustu bugun dicem dr a bi tane iğne ver gerisini antibiyotik yaz diye bebişle hastalıkda zor anam yatıp dinlenemiyosun bile neyse canları sağolsun kuzuların
eğer seninde geçmezse dr a git kuzum ilerlemesin dikkat et kendine ıhlamur felen bol bol iç balım kaymagım
merhaba kızlar. mayısta gelecem dedım bır gıttım pir gııttım. ama kılo almadan gerı geldım... forumdan ayrıldığımda 88.5 tım . aynı kılom ıle gerı geldım. bu süreçte kılo almadığım için şanslıyım.
malum bılenler bılır benım görümce hastaydı(kanser). çok şükür ıyıleştı guzel haberlerını vereyım sizlere.
ufaklığım artık 20 aylık ve 15 gundur sütten kestım.
okulum degıştı. anaokulundayım artık. kızımla bırlıkte gıdıp gelıyoruz. öğlencı gruptayım.
bugun CANAN KARATAY ablamı dinledıkçe anne olarak kızıma zehır yedırdğımı kabul ettım ve artık karataycıyım... eşim kabuşl ederse bıze katılır yoksa keyfı bılır.
4 kıtabını az önce 37 lıraya aldım. en kısa sürede gelsınde bende baslayayım. artık kabul edersenız aranızdayım.
yen abla dafi cutch efemmmmm ve tum arkadslra kucak dolusu selamlar
merhaba...uzun zamandır bu sıteyı takıp edıyorum..yazmak şımdı nasıp oldu..aslında cesaretsızlıkten yazamıyodumm.burdakı başarı hikayelerı ınsanı umutlandırıyor...ama ben nede olsa yapamam dıye boşverıyorum..başlayıp devam edememek benım en büyük sorunum...49 kıloyla evlenen ben şimdi 110 kıloyum..yani evrım ğeçırdım anlıycanız..burda ınsanların bırbırıne destek olduğunu ğörünce belkı bende başarırım dedım..ğerçı bunu çok ınanarak söylemıyorum ama..(öncekı başarısızlıklarımdan dolayı)
2 ğündür bışeyler yapıyorum klasık dıyet...umarım devamı ğelır..desteklerınızı beklıyorum..
esracığım hayatımda hıc hırslı bırı olmadım kıskanc bırı olmadım ama dıyet, huyumu degıstırdı galıba ama hep derım asırı hırs zarardır dıye. ben sımdı kendıme zarar mı verdım hırsımla dıyorum senın yazdıklarını okuyunca. sporu azaltırsam duraklar kaldı kı zaten duraklama yasıyor gıbıtyım nezamandır. yemegımı artırırsam, kılo alabılırım. orucumu tuttum, ama metabolızmamı daha da mı yavaslattım acaba ? oruca ara verınce ozaman kılo mı alacagım ? kafam karıstııııııııııııı gerıldım offffffffffffffffffff
sımdı nasıl bır degısıklık ve duzenleme yapmalıyım bılemıyorum kı. sporu azaltacaktım eve yuruyerek donmek zorundayım onu kesemem ama zaten kışın spor salonundakılere ucret odeyım arabayla bıraktıracam kendımı. yanı ıkı ay kadar daha eve yururum sonra o da olmaz hatta kış geldı mı benım hcı yuruyusum olmaz kar ve buz benım korkulu ruyam. adım atmam alısverıse bıle. neyse demem o kı ıkı ay daha eve yuruyerek dondugum dusunelım haftada uc gun spora gıderken. spor salonunda temposu dusuk olsa da yarım saat yuruyerek baslangıc yapıyorum onu tamamen kaldırıp bısıklet yapayım bısıkletın zararı olmaz demıstı doktor.
ama neler yapacagım kac gun yapacagım beslenme, oruc falan ıyıce kafam karıstı yaaaaaa
nil gecmıs olsun hasta hasta hem bebısın var hem yemek yapıyorsun helal olsun valla ama kendını yorma bence de.
bugün eşim kilo verdim diye bizi yemeğe götürdü ne alakaysa onlar yemek ısmarlarken ben sossuz salata ayran ve mercimek çorba istedim çocuklarım bana aferin anne dediler bu sefer başaracaksın inanıyoruz deyince sanki 10 vermişim gibi haz aldım inanın....
yakınlarmış canım benimki de 21 Eylülde tam 1 yaş oluyor
herkeslere en erkeninden, en güzel yerinden bir günaydın......
hastayım yaffff
akşam daha bi hasta oldum, yattığım yerden kalkamadım hiç akşamleyin.....
hem grip, hem üşütme, hepsinden var, tam mevsim geçişi işte.....
ama çok şükür iğne ilaçlık değilim şuan, çaylarla geçiştirmeye çalışıyorum bakalım şimdilik.
akşam kendimi yatağa ancak atabildim, rahatta uyuyamadımki bende kalktım bi adaçayı daha içtim yeni işte.
yatarkende eşim sağolsun 2limonu sıkıp içinede biraz karabiber karıştırıp getirdi, onu içtim,
o da iyi gelmiştir heralde......
midemde bulaniyiiiii
dünden beri burnumu çeke çeke bi hal oldum tam bi akmasada, aman akmasında zaten o da ayrı.
hadi görüşürüz
tamam tatlım....
senin alerjininde temizliğinde etkisi olduğunu bilmiyordum canım, kusura bakma istemeden incittimse seni lütfen.....
ben hani çok çok çok titiz hatunlar gibi düşünerekten takılmıştım sana sadece canım.
kocaman öpüyorum tekrardan
hosgeldın yenıden. kolay gelsın basarılar dılıyorummmmmmmmm tam gaz devammmmmm
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ve ben hala son hızla çalışıyorum kızlar biliyorum sizleri ihmal ediyorum ama ne olur kızmayın bana diyeti soracak olursanız p.tesi çok iyi başladım ama sonrası biraz karıştı acilen kendimi toparlamam lazım bakalım artık
Kuzum hoşgeldin tekrar valla çok sevinidm seni gördüğüme tekrar aramızdasın ne güzel valla
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bendede biraz başlangıcı var sanırım inşallah geçer
Dafi ablacım sizinde başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah ablacım
Canım çok sevindim senin adına azmin daim olsun devamı gelir inşallah
Canım geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın
Canım hoşgeldin tekrar aramıza maşallah topiğimiz hareketlenmeye başladı önümüzdeki sene bizim senemiz olsun kızlar hadi bi gayret
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah güzel kilolar vericez hep beraber yeterki isteyelim
Canım valla tam tersi bizim işler kışın açılıyo bal pekmez üretimi yaptığımız için valla dün 8,30 işten çıktım eve gittiğimde oğlum uyumak üzereydi sevemedim bile bazen böle olunca çok koyuyo ama napalım özel şirket olunca böle oluyo malesef birazda hasta olacak gibiyim bakalım hayırlısı neyse kuzum kafanı şişirdim sabah sabah sanada işlerinde kolaylıklar versin rabbim kendine dikkat et
Hayırlı günler herkese
Daficim başınız sağolsun
Meyracım geçmiş olsun canım
Ben de dün dizim için doktora gitmek zorunda kaldım kötüye doğru gidiyordu malesef kıkırdakta sorun oluşmuş pek yapacak bişey yok şimdilik dikkat edeceğim uzunyürüyÜşler yapmayacağım vs bir de balık kıkırdağı hapı ve D vitamini ile destekleyeceğiz şükür ne diyelim zamanla rahatlarım inşallah
Kilo vermek de şart tabiii şeker ve karbonhidrat almak da zarar veriyormuş dizlere
Şimdilik öpüyorum herkesi gün içinde görüşürüz inşallah
Unutmadan Zeynep arnazar ve yeni gelenlere hoşgeldiniz diyim azmimiz bol olsun inşallah
Nilüfer de hala yoğun sanırım
canım hayat boyu aynı tempoda yapmazsan o sporu, kilo alman kaçınılmaz olur. sen bu tempoda devam edebileceksen ne ala. ama edemezsen kısabildiğin kadar yediklerini kısman lazım. ki zaten az yiyorsun.
sahura bilerek kalkmıyorsan, o zaman oruç tuttuğun günler kilo verme gibi bi gayen olmasın. çünkü hem ibadet için oruç tutup hem de böyle yanlış beslenince kilo vermeyi beklemek yanlış. ibadetini yap bitir, öyle diyete devam et. oruç tutarken kafan diyet anlamında rahat olsun, beklentisiz ol.
turşuyu da eskiden yiyordun ya :) patatesi ve şekerli içecekleri de terkedebilsen keşke tamamen.
bak bide sıkılaşmak için evde pilates yapabilirsin, ameliyatlı ayakla haftada 150 dakikadan fazla kardiyo yapma.
Selamün aleykümm...
nasılsınızz...ben niye bilmiyorum bugün dayak yemiş gibiyim sabah beri bi çekyattan kalkıp öbürüne atıyom kendimii...saat 12 de kahvaltı yaptım...esracım tavuklarımı sosladım attım dolaba akşama yaparım artık ama bulgurum hazır çocuklar seviyolar diye erken yaptım...şimdi küçük kızı sallıyom o arada size bakayım dedim....
oy kıyamam yaa çok geçmiş olsun kuzum....
est.canım ne kusuru...malesef var canım ilaç kullanıyo olmama rağmen iki gün üst üste toz almasam silmesem evi fena hapşırık
tıkşırık nefes alamama vs vs oluyo oyüzden mecbur yapıyorum...kışın biraz daha rahat ediyorum ama toz konusunda...haftada bir dip
köşe temizliyorum kurtarıyo durumu...
hoşbuldum filizcim...
hoşbuldum zehracım...bende çok sevindim tekrar dönebildiğime..
hoşbuldum asuman ablacım...sanada çok geçmiş olsun...Rabbim şifa versin tez zamanda inş....
nilcee sanada geçmiş olsun...
sporu cok sevdım ben lıse caglarında bıle yapmadım tamamen yenılenme uzerıne odaklandıgım ve hayatımdakı ehrseyı degıstırmeye calısıtıgım ıcın ayrıca spor yaparken ayagımın da ıyı oldugunu gormek benı cok mutlu edıyor spordan keyıf alıyorum yanı zayıflamak ıcın basladım ama sımdı gercekten keyıf alıyorum yaptıkca yapasım gelıyor hırstan ote yanı. oyuzden bundan sonra da duzenlı spor yapan bırı olmak ıstıyorum ama tabıkı buna uyamadıgımız zamanlar, donemler de olabılır bılemeyız degılmı oyuzden kılo alma rıskım var tabıkı en son ıstedıgım sey verdıgım kıloyu almak. 3,5 kılo kısın aldım da verınceye kadar canım cıktı.
sahura evet bılerek kalkmadım uyku sorunu olmasın dıye. oruc tuttugum gunler kılo verme dusuncesıne de gıdıyorum yalan degıl. cunku en ıyı kılomu ramazan ayında verdım hep o gunlerın hevesındeyım ama ılk defa borc oruc tutmak ıcın boyle nefsım de ımanım da kuvvetlı oldu oyuzden sırf zayıflama ıcın dersem hem yalan olur hem gunah olur ama sırf ıbadet ıcın dersem de yalan olur durust olmak ısterım bu konuda.
hımmm tamam, pırınc, patates, bunlara cok dıkkat edıyorum zaten eskıye gore. ramazandan sonra bır duzen oturtamamıstım bu konuda. malum bunlar bana herkese gore daha yasak besınler. ama yanımda yemek tasımaya basladım her nekadar zor olsa da. aslında oruc tutmak bu anlamda da ısıme geldı oglen yemeklerımız ıyıce bozuldu esım bıle yemek ıstemıyor kokuyormus yemekler bu hafta. oyuzden orucluyken yemek tasıma sıkıntısı da olmadı. yanı aklımca bır tasla ıkı kus degıl uc kus vuracaktım hatta dort. haftasonumu yemek hazırlayarak gecırmeyecektım, yanımda sureklı yemek tasımayacaktım, ıbadetımı yapmıs olacaktım hem de ramazandakı gıbı kılo verebılecektım ama bunları yapıyım derken hatayaptım anlasılan.
zaman zaman sadece dıdı ıcıyordum ara ogunlerımde meyve ve kuru meyveler yok ya da az nasılsa. dıdı den ne olur kı dıye dusunuytordum ama hata olmus.
kardıyonun ıcıne tempolu yuruyus, bısıklet surme ve kosu gırıyor degıl mı ? ben 150 dkyı buna gore dengeleyım ozaman. yıne spora devam edeyım ama gerı kalan dakıkalar sıkılasma adına bolgesel hareketler olsun
Hayırlı günler herkese
Daficim başınız sağolsun
Meyracım geçmiş olsun canım
Ben de dün dizim için doktora gitmek zorunda kaldım kötüye doğru gidiyordu malesef kıkırdakta sorun oluşmuş pek yapacak bişey yok şimdilik dikkat edeceğim uzunyürüyÜşler yapmayacağım vs bir de balık kıkırdağı hapı ve D vitamini ile destekleyeceğiz şükür ne diyelim zamanla rahatlarım inşallah
Kilo vermek de şart tabiii şeker ve karbonhidrat almak da zarar veriyormuş dizlere
Şimdilik öpüyorum herkesi gün içinde görüşürüz inşallah
Unutmadan Zeynep arnazar ve yeni gelenlere hoşgeldiniz diyim azmimiz bol olsun inşallah
Nilüfer de hala yoğun sanırım
Günaydınlar,
herkese güzel bir gün diliyorum. ben de biraz aksırık tıksırık modundayım. havalar ne çabuk soğudu yahu..
Yenam raporlu olan bir arkadaşının yerine tam gün çalışacakmış birkaç ay. selamlar söyledi size, eskisi kadar görünemezsem merak etmeyin dedi..
Meyracım geçmiş olsun, kendine dikkat et.
Filizcim paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim :)
sporu sormuşsun haftada 4 günden fazla yapmamaya çalışıyorum canım. kilo vermem durduğunda arttırırım diye.
imza için de çok teşekkürler, ben de eşimle kendi adıma attım. inşallah bi an önce tamamlanır da tedavisini olur kardeşimiz..
menülerini sormuşsun eskisini göremedim ama yenisine bakıyorum yine kızdım sana. sahur yapmadan, oruçlu bir şekilde 1 saatten fazla spor yapmışsın. canım bu şekilde kilo verirsin ama kastan verirsin. kendi kalene gol atıyorsun bu halde. lütfen oruç tuttuğun günler spor yapma. kalori olarak çok az, bi de çiğ sosis var. olmasın o mümkünse :)
Nursenacım benim de gidiyor ama az gidiyor.. bol su içersek rahatlarız belki..
Zehracım kolay gelsin sana işlerde, çok yoğun anladığım kadarıyla.
Elizi ben de merak ettim, nerelerdesin canım ya?
Asuman abla çok geçmiş olsun, inşallah düzelir zamanla.
moralin bozuk diye önce bunu yazyaım, birazdan mail atacam.
önce panik olma, sıkılacak bi şey yok. sen kilo verdin, değerlerin düzeldi, bu konuda anlaştık zaten. yani kendine zarar verdiğin yok. ama bundan sonra kilo verebilmen için daha da kafa yorman lazım. kilolar gittikçe hızı azalıyor biliyorsun.
benim birinci önerim oruçlarını hafta sonu tut.
hafta içi en az 5 ya da 6 öğün yap ama az olsun tabi.
nefis biliyorum ama patates ve şekerli içecekler konusunda tercih yapmalısın. patatesi haftada taş çatlasın 2 günde, 3 öğünde tüket. şekerli içecekler de haftada en fazla 1 bardak olsun. bak senin vücudun şekere çok duyarlı. ben pkoluyum ama şeker için ilaç kullanmadığım halde karbonhidratı kontrol edersem ayda rahat 3-4 kg veriyorum. glukofen kullansam sanırım 7-8 kg veririm ama tercih etmiyorum. sen şeker için ilaç kullanıyorsun sanırım, bu halde bile zor gidiyor kilolar. o yüzden pirinç, patates ve soğuk çaya biraz mesafe koy.
sporunu çok azaltma. yani koşu bandında az süre geçir ama pasif aletleri daha çok kullan. bisiklet çevirmek sıkıntı vermiyorsa bileğine onu arttır 5 dakika. gün içinde saatte 1 çık 5 dakika dolan. evde pilates yap olmadı, ayak bileğinle zerre ilgisi yok platesin.
bi de kardiyo daha çok alt vücuda yöneliktir. senin zaten bacaklar falan oldukça ince, üst vücuduna ve karnına pilates iyi gelecektir.
endişelendiğini biliyorum ama spor salonuna ilk yazıldığında fadime ablayı hatırlatıp çok spor yapma diye uyarmıştım ben seni. oruç tuttuğunda da sahur ve spor konusunda uyardım seni keza. ne olur kendine zaman ver.
çok haklısın, hepimiz böyle şeyler düşünüyoruz. evdeyken diyet o kadar kolay ki. akşam yemeğini çok yapıyorsun ertesi gün öğle yiyorsun. seni anlıyorum canım. ama bu işin formülü az ve sık yemek. hele senin için keisnlikle bu. yaptıklarını hata görme, ama orucu haftasonuna bıraksan daha iyi olacak.
evde yemeklerini hazırla, yanında taşı. zor ama kafan rahat olacak. emin ol daha hızlı kilo vereceksin öyle. biz kilo verdikçe vermekte zorlanacakken senin şeker dengen oturduğu için kilo vermen de hızlanacak. bi 90a düşsen daha kolay olacak her şey. canını sıkma tamam mı, ben de daha çok dikkat edeceğim menülerine. Allah biliyor ya kırılırsın diye bazen yazmıyorum cevap.
Selamün aleykümm...
nasılsınızz...ben niye bilmiyorum bugün dayak yemiş gibiyim sabah beri bi çekyattan kalkıp öbürüne atıyom kendimii...saat 12 de kahvaltı yaptım...esracım tavuklarımı sosladım attım dolaba akşama yaparım artık ama bulgurum hazır çocuklar seviyolar diye erken yaptım...şimdi küçük kızı sallıyom o arada size bakayım dedim....
oy kıyamam yaa çok geçmiş olsun kuzum....
est.canım ne kusuru...malesef var canım ilaç kullanıyo olmama rağmen iki gün üst üste toz almasam silmesem evi fena hapşırık
tıkşırık nefes alamama vs vs oluyo oyüzden mecbur yapıyorum...kışın biraz daha rahat ediyorum ama toz konusunda...haftada bir dip
köşe temizliyorum kurtarıyo durumu...
hoşbuldum filizcim...
hoşbuldum zehracım...bende çok sevindim tekrar dönebildiğime..
hoşbuldum asuman ablacım...sanada çok geçmiş olsun...Rabbim şifa versin tez zamanda inş....
nilcee sanada geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?