Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oooooo ne guzel bır gun canım sporunu yapmıssın aksama hem annecıgıne gıdıyorsun hem balık keyfı. cok sevdım ben senın bugunku sosyal gununu de aksamkı balık olayını da.

kuzum burcuya yazdıgını da okudum sımdı ben cok da ıyı sıkılasıyorum ama fazla spor yaptıgım ıcın ılerde fazla kılo mu alacagım anlamadım. ?????? tamam burcu gıbı degılım ama yıne de fazla spor yaptım.

sahura bılerek kalkmıyorum esracıgım. cunku sahurdan sonra hıc uyuyamıyorum ben. gece yatmadan yersem sıskınlıgım oluyor oyle de yatamıyorum ramazanda bunu denedım. oyuzden boyle yapıyorum yanı az yemege calısmıyorum sahura kalkmak cok buyuk sevap. esım de hoslanmıyor bu acıdan da. sukur onun sayesınde ramazandakı orucları sahurlu tuttum ama tek basıma tutunca usengeclıgım de oluyor uykuma da kıyamıyorum 6 da kalkıyorum cunku.

menumdekı salataya sos koydurmadım merak etme.sogan halkkası ve patates de tamamen nefıs ıste. patatesı de zaten kendı kucuk kasıkları ıle yedım ıkı kasıktı sanırım. burda avmden kucuk bozma bıryer var oraya gıttık ama tencere yemegı bulamadım fast food dısında hıcbırseydı yoktu en saglıklı salataydı o an ıcın yanı.

tamam duygu da kızdı zaten ayagımın agrısı gecmedı dıye. kosuyu kestım doktorun dedıgı gıbı 10, 5, 1 farketmez hıc dk olmasın kosu olarak demıstı ama benım agrılar kesılmedı hareketsız kalınca hem tutuluyorum tekrar yururken hem de agrım oluyor yenıden doktora da gıdecegım zaten haftaya. oruclu oldugum gunler de ozellıkle gıtmeyecem spora tamam anlastık.

sekerlı ıcecegım fazla olmus hımmmm. ben masum olarak dusunmustum ama hata olmus tuh yaaaaaaaaa

ben tursu yemedım kı tatlım ??????

haklısın onların cogunun sık sık kacamakları oluyor spor da yapmıyorlar oyuzden bır yıldır aynı rakamlarda duruyorlar.

Filizcim gün içinde çok acıkmayıp akşam çok yediğinde olacaklarla ilgili kitaptan bölümleri fotoğrafını çektim. çok büyük olduğu için eklenmiyor buraya, mail adresini yazar mısın bana mesajla?
senin oruçlar da sahursuz böyle oluyor canım. gün boyu alacağın 1500 kaloriyle kilo verecekken, sen tüm gün aç kalıp 1500ünü da akşam alırsan kilo bile alabilirsin..

geçmiş olsun canım, tamam aynı yazarım

sağol cnm şimcik geçmişe bakayım az biraz sonrada yemegım pişmiş olur yatarım tabi oğlan uyanmassa
bende bi akılım hasta hasta yemek yapcam dıye giriştim patlıcan oturtmaya soguk soguk terliyorum bı yandan onu yapıyorum
eşimde diyo boşver yapma dr dan sonra dışarda yeriz diye ama ben girişmiş bulundum bile kolay kolay böyle bi saflık da yapmazdım ama yapmıs bulundum hazır hasta olmusum sallasana dimi :)

esracığım hayatımda hıc hırslı bırı olmadım kıskanc bırı olmadım ama dıyet, huyumu degıstırdı galıba ama hep derım asırı hırs zarardır dıye. ben sımdı kendıme zarar mı verdım hırsımla dıyorum senın yazdıklarını okuyunca. sporu azaltırsam duraklar kaldı kı zaten duraklama yasıyor gıbıtyım nezamandır. yemegımı artırırsam, kılo alabılırım. orucumu tuttum, ama metabolızmamı daha da mı yavaslattım acaba ? oruca ara verınce ozaman kılo mı alacagım ? kafam karıstııııııııııııı gerıldım offffffffffffffffffff

sımdı nasıl bır degısıklık ve duzenleme yapmalıyım bılemıyorum kı. sporu azaltacaktım eve yuruyerek donmek zorundayım onu kesemem ama zaten kışın spor salonundakılere ucret odeyım arabayla bıraktıracam kendımı. yanı ıkı ay kadar daha eve yururum sonra o da olmaz hatta kış geldı mı benım hcı yuruyusum olmaz kar ve buz benım korkulu ruyam. adım atmam alısverıse bıle. neyse demem o kı ıkı ay daha eve yuruyerek dondugum dusunelım haftada uc gun spora gıderken. spor salonunda temposu dusuk olsa da yarım saat yuruyerek baslangıc yapıyorum onu tamamen kaldırıp bısıklet yapayım bısıkletın zararı olmaz demıstı doktor.

ama neler yapacagım kac gun yapacagım beslenme, oruc falan ıyıce kafam karıstı yaaaaaa

tamam canım mesaj attım sımdı telefonuna. tsk ederım merak edıyorum bakayım hemen resımlere.

canım hayat boyu aynı tempoda yapmazsan o sporu, kilo alman kaçınılmaz olur. sen bu tempoda devam edebileceksen ne ala. ama edemezsen kısabildiğin kadar yediklerini kısman lazım. ki zaten az yiyorsun.

sahura bilerek kalkmıyorsan, o zaman oruç tuttuğun günler kilo verme gibi bi gayen olmasın. çünkü hem ibadet için oruç tutup hem de böyle yanlış beslenince kilo vermeyi beklemek yanlış. ibadetini yap bitir, öyle diyete devam et. oruç tutarken kafan diyet anlamında rahat olsun, beklentisiz ol.

turşuyu da eskiden yiyordun ya :) patatesi ve şekerli içecekleri de terkedebilsen keşke tamamen.

bak bide sıkılaşmak için evde pilates yapabilirsin, ameliyatlı ayakla haftada 150 dakikadan fazla kardiyo yapma.

nil gecmıs olsun hasta hasta hem bebısın var hem yemek yapıyorsun helal olsun valla ama kendını yorma bence de.

a.s tkrdan hoşgeldin bende canan hocaya bi kısım uydum o da ekmegı bıraktım gerisine daha uyamadım ama bu bile fayda etti bende sizde de elbet fayda edicek inş bende emziriyorum 18 ayda bırakmayı düşünüyorum umarım zor olmaz bıraktırmak

hoşgeldin aramıza inş hep birlikte başarıcaz bunu bende senin gibi bi çok kez denemiş ve başaramamış biriydim
ama buraya geldikten sonra ara ara sapıtsamda hemen toparlayarak dvm ediyorum sende başarırsın elbet kendıne ınan ve başla cnm bende 107 kiloyla temmuz başı başladım buzamana kadr bi kısım gitti daha da gitcek inş
sporda yaparsan daha güzel gidiyo ben evde dans ediyorum kimi günde yürüyüş yapıyorum çok fazla olmasada o da etki ediyor tabi

moralin bozuk diye önce bunu yazyaım, birazdan mail atacam.

önce panik olma, sıkılacak bi şey yok. sen kilo verdin, değerlerin düzeldi, bu konuda anlaştık zaten. yani kendine zarar verdiğin yok. ama bundan sonra kilo verebilmen için daha da kafa yorman lazım. kilolar gittikçe hızı azalıyor biliyorsun.

benim birinci önerim oruçlarını hafta sonu tut.

hafta içi en az 5 ya da 6 öğün yap ama az olsun tabi.

nefis biliyorum ama patates ve şekerli içecekler konusunda tercih yapmalısın. patatesi haftada taş çatlasın 2 günde, 3 öğünde tüket. şekerli içecekler de haftada en fazla 1 bardak olsun. bak senin vücudun şekere çok duyarlı. ben pkoluyum ama şeker için ilaç kullanmadığım halde karbonhidratı kontrol edersem ayda rahat 3-4 kg veriyorum. glukofen kullansam sanırım 7-8 kg veririm ama tercih etmiyorum. sen şeker için ilaç kullanıyorsun sanırım, bu halde bile zor gidiyor kilolar. o yüzden pirinç, patates ve soğuk çaya biraz mesafe koy.

sporunu çok azaltma. yani koşu bandında az süre geçir ama pasif aletleri daha çok kullan. bisiklet çevirmek sıkıntı vermiyorsa bileğine onu arttır 5 dakika. gün içinde saatte 1 çık 5 dakika dolan. evde pilates yap olmadı, ayak bileğinle zerre ilgisi yok platesin.
bi de kardiyo daha çok alt vücuda yöneliktir. senin zaten bacaklar falan oldukça ince, üst vücuduna ve karnına pilates iyi gelecektir.

endişelendiğini biliyorum ama spor salonuna ilk yazıldığında fadime ablayı hatırlatıp çok spor yapma diye uyarmıştım ben seni. oruç tuttuğunda da sahur ve spor konusunda uyardım seni keza. ne olur kendine zaman ver.

nil gecmıs olsun hasta hasta hem bebısın var hem yemek yapıyorsun helal olsun valla ama kendını yorma bence de.

sağol cnm benim aynen öyle valla ne akılsa bendeki zaten bu tempo beni göçertcek yakında
çok yoruyorum bazen kendimi sonrada herife sarıyorum yoruldum of pof diye
yanına pilav yapcaktım ama dışarda yiycez diye yarına bırakıyorum pilavıda he belirteyim pilavdan ben yemiycim
epeydir yemiyorum pilav eferim dimi bana :)

maşallah size azminiz daim olsun inş yemeğe gidipte kendini tutmak çok büyük başarı bunu başarıyosanız kilolardan eser kalmaz

yakınlarmış canım benimki de 21 Eylülde tam 1 yaş oluyor

maşallah kuzucuga benımki 6 ağustos doğumlu başladımı adımlara

Selamün aleykümm...

nasılsınızz...ben niye bilmiyorum bugün dayak yemiş gibiyim sabah beri bi çekyattan kalkıp öbürüne atıyom kendimii...saat 12 de kahvaltı yaptım...esracım tavuklarımı sosladım attım dolaba akşama yaparım artık ama bulgurum hazır çocuklar seviyolar diye erken yaptım...şimdi küçük kızı sallıyom o arada size bakayım dedim....

oy kıyamam yaa çok geçmiş olsun kuzum....

est.canım ne kusuru...malesef var canım ilaç kullanıyo olmama rağmen iki gün üst üste toz almasam silmesem evi fena hapşırık

tıkşırık nefes alamama vs vs oluyo oyüzden mecbur yapıyorum...kışın biraz daha rahat ediyorum ama toz konusunda...haftada bir dip

köşe temizliyorum kurtarıyo durumu...

hosgeldın yenıden. kolay gelsın basarılar dılıyorummmmmmmmm tam gaz devammmmmm

hoşbuldum filizcim...

hoşbuldum zehracım...bende çok sevindim tekrar dönebildiğime..

hoşbuldum asuman ablacım...sanada çok geçmiş olsun...Rabbim şifa versin tez zamanda inş....

nilcee sanada geçmiş olsun...

sporu cok sevdım ben lıse caglarında bıle yapmadım tamamen yenılenme uzerıne odaklandıgım ve hayatımdakı ehrseyı degıstırmeye calısıtıgım ıcın ayrıca spor yaparken ayagımın da ıyı oldugunu gormek benı cok mutlu edıyor spordan keyıf alıyorum yanı zayıflamak ıcın basladım ama sımdı gercekten keyıf alıyorum yaptıkca yapasım gelıyor hırstan ote yanı. oyuzden bundan sonra da duzenlı spor yapan bırı olmak ıstıyorum ama tabıkı buna uyamadıgımız zamanlar, donemler de olabılır bılemeyız degılmı oyuzden kılo alma rıskım var tabıkı en son ıstedıgım sey verdıgım kıloyu almak. 3,5 kılo kısın aldım da verınceye kadar canım cıktı.

sahura evet bılerek kalkmadım uyku sorunu olmasın dıye. oruc tuttugum gunler kılo verme dusuncesıne de gıdıyorum yalan degıl. cunku en ıyı kılomu ramazan ayında verdım hep o gunlerın hevesındeyım ama ılk defa borc oruc tutmak ıcın boyle nefsım de ımanım da kuvvetlı oldu oyuzden sırf zayıflama ıcın dersem hem yalan olur hem gunah olur ama sırf ıbadet ıcın dersem de yalan olur durust olmak ısterım bu konuda.

hımmm tamam, pırınc, patates, bunlara cok dıkkat edıyorum zaten eskıye gore. ramazandan sonra bır duzen oturtamamıstım bu konuda. malum bunlar bana herkese gore daha yasak besınler. ama yanımda yemek tasımaya basladım her nekadar zor olsa da. aslında oruc tutmak bu anlamda da ısıme geldı oglen yemeklerımız ıyıce bozuldu esım bıle yemek ıstemıyor kokuyormus yemekler bu hafta. oyuzden orucluyken yemek tasıma sıkıntısı da olmadı. yanı aklımca bır tasla ıkı kus degıl uc kus vuracaktım hatta dort. haftasonumu yemek hazırlayarak gecırmeyecektım, yanımda sureklı yemek tasımayacaktım, ıbadetımı yapmıs olacaktım hem de ramazandakı gıbı kılo verebılecektım ama bunları yapıyım derken hatayaptım anlasılan.

zaman zaman sadece dıdı ıcıyordum ara ogunlerımde meyve ve kuru meyveler yok ya da az nasılsa. dıdı den ne olur kı dıye dusunuytordum ama hata olmus.

kardıyonun ıcıne tempolu yuruyus, bısıklet surme ve kosu gırıyor degıl mı ? ben 150 dkyı buna gore dengeleyım ozaman. yıne spora devam edeyım ama gerı kalan dakıkalar sıkılasma adına bolgesel hareketler olsun

cocuk, dıyet, ev, koca nasıl gozum korkuyor benım yaaaaa. bekı de tum hırsım bu yuzden cunku ben cocuk olsa yapamayacagımı kendıme zaman ayıramayacagımı dusunuyorum maasallah sızlere anne olanlara ımrenıyorum dort dortluk herseyı cekıp cevırıyorsunuz

cok mu uyudun canım bazen oyle sersemlık oluyor ya da sen de mı hasta olacaksın bılemedım halsızsın belkı.

çok haklısın, hepimiz böyle şeyler düşünüyoruz. evdeyken diyet o kadar kolay ki. akşam yemeğini çok yapıyorsun ertesi gün öğle yiyorsun. seni anlıyorum canım. ama bu işin formülü az ve sık yemek. hele senin için keisnlikle bu. yaptıklarını hata görme, ama orucu haftasonuna bıraksan daha iyi olacak.

evde yemeklerini hazırla, yanında taşı. zor ama kafan rahat olacak. emin ol daha hızlı kilo vereceksin öyle. biz kilo verdikçe vermekte zorlanacakken senin şeker dengen oturduğu için kilo vermen de hızlanacak. bi 90a düşsen daha kolay olacak her şey. canını sıkma tamam mı, ben de daha çok dikkat edeceğim menülerine. Allah biliyor ya kırılırsın diye bazen yazmıyorum cevap.

sağol asuman abla sana da hayırlı gunler ve de çok geçmiş olsun dikkat et kendine

cnm sana da geçmiş olsun bu mevsimlerde bolcana hastalanıyoruz malesef

bundan sonra herseyı daha ınce ve tum saglık sartlarımı dusunerek planlamam lazım degıl mı. ve sakın olmam lazım. cok hırs yaptım galıba. dıyorum ya hep hastalıklardan ılerlemesınden bebek tedavısıne gec kalmaktan vs vs yenı hastalıkların cıkmasından korkarak gecırıyorum son zamanlarımı. sakın sakın devam etmem lazım hırsın fazlası zarar ıste.

tamam orucları haftasonu tutuyorum cunku gec uyanıyorum zaten.

ogunlerımı 6 ogun yapıyorum genelde ıstahum cok kapalı olmadıgı surece.

patates olayını cozdum ama dıdı zararlı olarak atladım demekkı masum bır ıcecek olarak gormusum cok sekerlı olabılecegını dusunmedım nedense nasılsa soguk cay nasılsa kola degıl mesrubat degıl gıbı dusundum demekkı ama hata.

tamam sekerlı ıcecek ve patates odul olarak haftada bır kez olsun zaten patates tuketmıyorum uzun zamandır. kaldı kı haftada bır kez olmustur ama ıcecegım fazla oldu.

kullanıyorum evet hap.

ok canım spor konusunda da tavsoyelerıne uyacagım soz. ne kendımı uzecegım ne kafanızı agrıtacagım ne de emeklerımı bosa cıkarmayacagım artık daha etaylı ve dıkkatlı planlar yapacagım hatta kendıme bugun bır haftalık program yapacaktım kpss de hazırlanmayı dusunuyorum spora gıtmedıgım aksamlarda. hem onları hem sporumu herseyı duzenleyecegım bır plan yaoacagım kendıme.

sahur ve spor konusunda soz dıkkat edecegım hafta ıcı oruc tutarsam da sahur yapacagım muhakkak. ayrıca o gun spora gıtmeyecegım

haklısın canım, zor oluyor ama yapacak bırsey yok. ısten ayrılmayı cok dusundum ben gecen kıs. ama sonra ne olacak? kucuk bır sehırdeyım, meslegımle alakalı ısı zor bulurum aılelerımızın maddı yukumluluklerı bıtmek uzere. bırıkım yapabılmek adına daha ıyı gunler gorebılırız yuzup yuzup kuyruguna gelmısken hıcbır bırıkım yapmadan yıllarca calısmıs olmak ıstemıyorum kaldı kı sonra ne olacak bunun emeklılıgı var cocuk yetıstırmesı var ıkı maas ıle ehrsey daha kolay sonucta. ayrıca hep derım cok zor sartlar altında okudum ıs hayatım da cok zor oldu bıraz bıraz ıyı sevıoyeye gelmısken sımdı durmam hata olur onca emek bosa gıder dıye dusunuyorum.

bundan sonra herseyı daha guzel planlayacagım soz. sen benı takıp et. alınmak kırılmak ne demek. ben ıstıyorum zaten ozellıkle yardımını. sen saglıklı beslendıgın ıcın cok onemsıyorum senın yorumlarını.

sağolasın yolcu seninde bi ufak bebişin var sanırım nekadarlık acaba bende ayakta sallıyorum zor oluyo epey bacak ayak kalmıyo sende de kırgınlıkmı var acaba aman dikkat et ciddi salgın var herkesler hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…