cocuk, dıyet, ev, koca nasıl gozum korkuyor benım yaaaaa. bekı de tum hırsım bu yuzden cunku ben cocuk olsa yapamayacagımı kendıme zaman ayıramayacagımı dusunuyorum maasallah sızlere anne olanlara ımrenıyorum dort dortluk herseyı cekıp cevırıyorsunuz
cok mu uyudun canım bazen oyle sersemlık oluyor ya da sen de mı hasta olacaksın bılemedım halsızsın belkı.
bundan sonra herseyı daha ınce ve tum saglık sartlarımı dusunerek planlamam lazım degıl mı. ve sakın olmam lazım. cok hırs yaptım galıba. dıyorum ya hep hastalıklardan ılerlemesınden bebek tedavısıne gec kalmaktan vs vs yenı hastalıkların cıkmasından korkarak gecırıyorum son zamanlarımı. sakın sakın devam etmem lazım hırsın fazlası zarar ıste.
tamam orucları haftasonu tutuyorum cunku gec uyanıyorum zaten.
ogunlerımı 6 ogun yapıyorum genelde ıstahum cok kapalı olmadıgı surece.
patates olayını cozdum ama dıdı zararlı olarak atladım demekkı masum bır ıcecek olarak gormusum cok sekerlı olabılecegını dusunmedım nedense nasılsa soguk cay nasılsa kola degıl mesrubat degıl gıbı dusundum demekkı ama hata.
tamam sekerlı ıcecek ve patates odul olarak haftada bır kez olsun zaten patates tuketmıyorum uzun zamandır. kaldı kı haftada bır kez olmustur ama ıcecegım fazla oldu.
kullanıyorum evet hap.
ok canım spor konusunda da tavsoyelerıne uyacagım soz. ne kendımı uzecegım ne kafanızı agrıtacagım ne de emeklerımı bosa cıkarmayacagım artık daha etaylı ve dıkkatlı planlar yapacagım hatta kendıme bugun bır haftalık program yapacaktım kpss de hazırlanmayı dusunuyorum spora gıtmedıgım aksamlarda. hem onları hem sporumu herseyı duzenleyecegım bır plan yaoacagım kendıme.
sahur ve spor konusunda soz dıkkat edecegım hafta ıcı oruc tutarsam da sahur yapacagım muhakkak. ayrıca o gun spora gıtmeyecegım
sağolasın yolcu seninde bi ufak bebişin var sanırım nekadarlık acaba bende ayakta sallıyorum zor oluyo epey bacak ayak kalmıyosende de kırgınlıkmı var acaba aman dikkat et ciddi salgın var herkesler hasta
tamam canım, daha iyi olacak her şey. kafa ağrıtmıyorsun merak etme.
ben de kpss çalışmalıyım puff. beraber çalışırız artık.
çıkmalıyım şimdi, konuşuruz yine. öpüyorum hepinizi :)
çokta uyumadım aslında ama ne bilem neyse geçer inşallah....
he bu arada hiç korkma öyle bi üstesinden geliyosunki nasıl olduğunu sen bile anlamıyosun....kolay değil tabiki zorlandığın günler
oluyo ama herşeye değiyo...onlarsız hayatı düşünemiyorum bile...ve yeni evlendiğim zamana dönersek ben gezmeyi seven istediğim
saatte yatıp kalkan kafama göre takılan ben çocuk sahibi olmayı istemekle beraber senin gibi çok korkuyodum.gece ağlar
duymam...ben bütün hayatımı çocuğa göre ayarlayam vs vs bir sürü endişelerim vardı...amaa anne olduktan sonra hepsinin yersiz
olduğunu anladım...tabiki yorucu oluyo ama onun sana bi annemm demesi sarılması tatlı bi gülüşü ne bilim daha bir sürü şey her
sıkıntıyı unutturuyo...oyüzden şimdiden bunları düşünüpte kendini sıkıntıya sokma canım...Rabbim inşallah sanada çok tatlı bir bebiş
nasip eder..
benim iki tane kuzum var teysesi büyük 5 yaşında küçüğüm 21 aylık ama sallanmadan uyumuyo malesef...
ay evet tam hastalık mevsimi...hasta olmam inşallah...sadece halsizim elim varmıyo bişey yapmaya okadar...
kızlar ıyı sohbetler ben de cıkayım. patron sehır dısında dıye rahat rahat gırdım de bazı ıslerım var halledeyım hızlıca. hepınıze guzel bır gun dılıyorummmmmm
aman kırgınlık olmasın da gecıcı olsun ınsaallah
ayyyyyy ıcımı ferahlattın ben de 30 yasına gırdım tamam cocugum olmuyor cocuk cocuk dıyorum sureklı ama yıllar gectıkce cok cok korkuyorum alıstık rahatlıga. nasıl olacak bılmıyorummmmmm valla ama ne guzel anlatmıssınınsaallah bende de aynı guc ve sabır olur ve datlu bır bebısım olur ınsaallah cok cok tsk ederım moral verdın sapıttım artık herseyı kafaya takıyorum galıbaaaaaa
buaralar tempom yogundu annemler gelecek dıye de bır suru plan oldu ıptal oldu hastalıkları vs derken. bır de cok sevdıgım duygusum hasta ona da kafayı cok taktım seyahatlar, planlar derken bunaldım belkı de degısıklık lazım bana. ya annemlere gıdeyım ıstanbula onlar ıyılesmıs olursa, ya da evde bıraz keyıf yapayım hıc olmadı cumartesı gunu. son haftalarda evde hıc dınlenmedım de.
Allah bağışlasın cnm maşallahh onlarabeşiğinde felen sallasan yani beşiği sallanıyosa gerçi bu bebişler inat ettimi ne yaparsak yapalım kar etmiyo bizimki ilk dogdugunda battanıyede sallıyoduk epey bi zaman öyle gitti çok zorlanıyodum sonra ayaga alışınca oh demiştim
aman iyi hasta olmada çocukla zor oluyo boşver ozaman bugun bişeycik yapmayıver bugunde senin izin günün olsun
anladım canım...ama bi tavsiye sana daha olmamış şeyler üzerine hiç kafa yorma düşünme bile..bizim en büyük hatamız bu malesef...ya şöyle olursa ya böyle olursa diye kendimizi dolduruyoruz bide hep olumsuzu düşünüyoruz...sonra ogün gelip çattığında herşey bişekilde halloluyo biz kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz...bende aynı senin gibiydim ama yıllandıkça yaş aldıkça hayatın gerçekleriyle yüzleştikçe anladımki hayat zaten zor bide ben böyle ayrıntılara takılıp dahada zorlaştırıyorum herşeyi...oyüzden yaşamadan vakit saat gelmeden hiç bişeyi kendine dert etme derim nacizane...bu arada kaç yıllık evlisin...
ay o battaniye olayına hiç girmedim ben ona bi alıştılarmı kolay vazgeçmiyolar...
beşiği yok canım yatmıyodu evimde küçüktü kaldırdım...bi yemek yapıcam zaten başka bişey yapmayı düşünmüyom...gerçi ütü bekliyo beni ama beklesin biraz daha...
valla benim tecrübesizliğimden etrafımındakilerinde sayesinde battaniyeye alıştı şuanki tecrubem olsa aslaaa ve katttaa
yapma gitsin bencede ütü deme benimde birikti epey ama o işi kocaya bırakıcam ütüleri genelde ona satıyorum arada söylensede yapar sağolsun çok gıcık gidiyorum ütü işine çünkü
oo maşallah...benim koca sağolsun sadece hamileliğimde ve doğum sonrası (sezeryan olduğum için) ev işlerine yardım eder...ama daha bugüne kadar hiç ütü yapmamıştır...yapmazda...bide işi gereği takım elbise giyiyo..ütüsüz bi hayat bana rüya gibi...bende hiççççç sevmem ütüyü onun yerine bir mutfak dolusu tencere bile yıkamaya razıyımdır ama yapcek bişey yok malesef...
ütü konusunda şanslıyım ozaman benimkide gömlek kumaş pantolon takım oyuzden bizde de bol oluyo ütü ama yırtıyorum cogunlukla
bazen mıkırdanır ama kulagımı tıkarım iki yağla balla yaptırırım :) napam onu da yapıversinherşeye yetiş nereye kadar aa
helall sanaa...
nilce ismin neydi bu arada...:44:daha önce söylediysende hatırlayamadımda...
teveccühünüz efenimbenım afacan uyandı bende yatamadan maratona dvm edicem olsun ama sohbet güzeldi çıkasım gelmedi akşamda dr yollarında olucam öptüm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?