Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyonuz nan:)
ben hasta grip yatıyom......

napalım nann çene çalıyoduk ama gecikdik oğlan uyandı mızıklıyo şuan az daha çıkmassam apartmanı ayağa kaldırcak
bende hastayım kuzuuu :18: dikkat et kendine olmadı dr a git kuzumm haydı öptüm seni yok vazgeçtim gripsin öpmüyom hihi

tamam canım bencede güzeldi...kolay gelsin sana tekrardan geçmiş olsun...bende bi mutfağa gireyim biraz..Allaha emanet ol...

sağol cnm sanada kolay gelsin sende Allaha emanet ol cnm

çok güzel yerlere parmak basılmış, çok sağol canım......

sağol canım benim.....

Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bendede biraz başlangıcı var sanırım inşallah geçer

sağol canım, inşaallah geçer seninkide

sağol canımcım......

sağol ablacım.
sanada geçmiş olsun, inşaallah zamanla sende atlatırsın ablacım bu sıkıntını......
öpüyorum ablacım

teşekkürler canım.....

offff canım yaaaa, sanada çok geçmiş olsun
sağol ayrıca....
kendine dikkat et lütfen.....
görüşürüz.......

oy kıyamam yaa çok geçmiş olsun kuzum....

sağol canım benim

Bende 93,5 kiloyum. Ben dün üye oldum bugün fırsat bulunca şimdi bir bakayım dedim 90 kilonun üzerindekiler diyince atladım hemen:)) Ben dün sabah itibariyle karatay diyetine başladım burda bununla ilgili yazılar varmıdırı. birde 90'nın altına nasıl düşeceğiz bakalım:)))

asuman ablam:)

görüşmeyeli nasılsın? abimiz nasıl? daha iyimi??

Canım iyiyim şükür aslında dizim çok sıkıntı veriyor ama Allah bugünümüzü aratmasın inşallah
Eşim de iyi ağrısı sızısı yok 10 gün sonra aldılar çıkacak o zaman daha da rahatlar sonrası zaten sabırla beklemek evde zaman geçirmeye çalışıyor
Öptüm meyracım

aptımı doktorunuz
çok geçmiş olsun benimde dizimde sorun var onun .için yazınız dikkatimi çekti benim tansiyonum çok düşerdi eskiden çok bayılmışlığım vardır yollarda mağaza ortasında ozaman düşünce dizimin yüzeyi deforme olmuş bana böyle hap ve vitamin vermedi ve bol yürüyüş ve çokkkk ciddi kilo ver demişti ama şimdi sizin yazıyı okuyunca o dediğiniz hapı ve vitamine karar verdim açıkcası birde şeker ve karbonhidrat neden zarar veriyorki acaba bir açıklama yaptımı dr ......

Anammmm ne güzel sohbetler başlamış yine maşallah nazar değmesin topiğimize hepinizi çokkkkk seviyorum kızlarrrr

slm kızlar boğazım agrıyo sabah kalktım şişmiş boğazım üstüne bi de regl olmusum geldimi peşpeşe geliyolar valla

esracım benı yarın aynı yazarsan sevinirim kilo için reglden dolayı

Canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine en zoruda emzirirken hasta olmak ben maske takardım bebişe geçmesin diye dikkat et sende kuzummmm

canım kusura bakma konuya dahil oluyorum iznin olursa canım hemen hırslı kıskanç olmadım diye açıklama yapmana gerek yok bence sen karalı ve azimli bir insansın başarmışsında ama sen tutup günde 5 saat spor nedemek ya az dedğil benim diyen başaramaz ben burayada yazmıştım dr um bana yüzmeğe izin vermedi ömür boyu yüzemezsin zayıflayıp yüzmeyi bırakırsan hızla çok kilo alırsın dedi ve sen hem sahursuz oruç tutuyorsun birde günde 5 saat spor ne diyelim bende oruçla beraber 4 kilo vermiştim ama şimdi yine izin vermediki, metobolizman yavaşlar bekle biraz daha seni üzmek istemem ama sen kilo vericem diye bilmeden yanlışlar yapıyorsun canım dr git ramazan diyeti iste verir o zaten ozaman orucunu tutarsın inşlh tekrar kusura bakma işine karışıyorum diye ....

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hatunlar nasilsiniz bakalim. ben yatak dosek yatiyorum grip oldum bi de regl tam havamdayim yani. diyet ehviste soyle boyle gidiyor da okul yoruyor napacam bilmem. keyifler iyidir umarim ben heralde yarin tartida arti gorurum.

hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun. diyet yöntemleri kısmında karatayla ilgili bölüm var, oradan da faydalanabilirsin :)

Ewet kizlar dogru deilmis bu kdr spor diyetisyende plates hocamda ayni seyi soledi artik gunde 1-2 saati gecmiycem zaten temmuz ayindan beri biraktim acaba ondanmi oldu bu seker kollestrol olaylari bilemedim hala hastayim kndimi toparliyamadim bugunde kusma basladi menumu yazip gidiom ben

9:30 ekmek peynir domates
11:00 meyveli soda 1 avuc nesfit
13:00 pilav tavuk salata
17:00 sut
18:30 pilav nohut yogurt
20:00 elma

İyi akşamlar,

annemdeyiz, yemeğimizi yedik de menümü yazayım dedim.

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
beyaz çay

öğle
1 kase etli bamya yemeği
4 kaşık pirinç pilavı

ara
1 fincan sütle kahve
3 tane kuru kayısı
2 tane ceviz
yeşil çay

akşam
8 tane fırında istavrit (130 gr)
1 dilim beyaz ekmek
salata

ara
5 otlu çay

suyum 4 litreye çıkar sanırım. gün içince 35 dakika 2.7 km yürüdüm koşu bandında. 1300 kalori civarındadır yediklerimin kalorisi de.

Iyi aksamlar hatunlar nasilsiniz bakalim. ben yatak dosek yatiyorum grip oldum bi de regl tam havamdayim yani. diyet ehviste soyle boyle gidiyor da okul yoruyor napacam bilmem. keyifler iyidir umarim ben heralde yarin tartida arti gorurum.

geçmiş olsun canımm...Allah kolaylık versin...

öncelıkle ğeçmış olsun..ılğılenıp cevap verdığınız ıçın teşekkür ederım...duraklama dönemı yaşamanıza rağmen -12 yı ğörmek yınede çok ğüzel sızın adınıza sevındım..bende sıze başarılar dılıyorumm...sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…