Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

h.b. sureye bakıldığında ğüzel kılo vermışsın demekkı ara ara sapıtmalar olmzsa dahasıda ğıdecekmış...başarını kutluyorumm....ve yardımını beklıyorumm..koşu bandım var ınş düzene oturtucam..burda desteklerle ınsan kendını kontrol edebılıyo sanırımm..özel uyğuladığın lıste varsa paylqşırsqn svınırım...sağlıcakla...

uzun zaman sonraki ilk menümü paylaşayım bende....

kahvaltı: (saat 12 gibi)

1kupa 9 lu çay

2 yumurtadan omlet

2 dilim peynir

2 dilim t.b.ekmek

ara4 gibi)

2 salkım üzüm

1kupa yeşilçay

akşam7,30)

3 parça fırında tavuk

6 dilim patates

1kupa yeşilçay

2,5 litre su bitti sanırım yatana kadar 3 litre olur...

canım acayip çikolata istiyooo...Allahtan evde yok....

esracım merak ediyorum menümü beğencekmisin....:44:

iyi akşamlar..nasılsınız..
ben bu akşamdan bildirim yapayım çünkü yarın okul dönüşü çok geç oluyor...
bende durumlar çok kötü toparlamak yerine dağıttım kendimi kontrolsüzüm bu aralar...bu yıl 2. sınıflara ilk defa ingilizceye giriyoruz çok tatlılar ama bir o kadar yorucu geçiyor haftada 31 saat 1 fazladan derse giriyorum..
geçen hafta 97.4
bu hafta 97.9

durumlar kötü...kendinize iyi bakın grş...

Benim durum farklı olabilir sen yine de doktorunu dinle ya da başka bir Dr a danış ben yaklaşık 25 sene önce menüsküs ameliyatı olduğum için kıkırdakta defırmasyon olması beklenen bir durummuş kilo vermek tabii faydalı her durum için şeker ve karbonhidrat konusunda ben açıklama istemedim zaten genel olarak zararlı şeyler diye :)
Kemik dokusu için balık kıkırdağı ve D vitamini faydalı olur ama dozaj için yine de danışmak lazım bence canım

SELAM KIZLAR...

maskemi taktımda geldim.herkes hasta olmuş..bende limoniyim zaten.

hepinize geçmiş olsun....

oyy ne koyu sohbetler dönmüş okuyim dedim azmettim ama eşimde sitem etti valla...kaç zamandır akşamları olmuyordu ya...

regl bugün beni acayip sınadı hem akşam kadar sancım oldu hem de biraz fazlaca yedim...çok tatlı çekiyor canım...

Filizcim ben genelde ağrı çekerim ama bende dermoid kist var sanırım ondanda arttı son zamanlar...

Allah kabul etsin oruçlarını özeniyorum valla...

Zeynep canım iyisin maşallah güzel bir başlangıç yaptın...

Asuman ablacım geçmiş olsun dizin için...

menüm

sabah
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış patates+lor peyniri
2 tk pekmez
domates salatalık

ara
3 adet tahılı diyet püskevit
(100 kal)

ara
3 ceviz
2 kuru incir

öğle
5 kaşık etli patates
5 kaşık bulgur pilavı
1 bardak cacık

ara
1 minik muz
1 altın çörek

akşam
salata
1 tavuk but ızgara (büyüktü)

ara
1 elma+2 minik mandalina

şimdi sadece çay içiyorum...
meyvemi yicem birazdan...tartı baya bir artı gösterdi beni bugün..üzülmedim malum regl ilk günü sayılır ama içimdeki istek azaldı bu sıra... balon gibiyim...

şimdilik bana müsade kızlar...
hayırlı geceler...

teşekkürederim nevincim...seninde menün güzel görünüyo canım..

Kızlarrrrrrr iyi geceler ;

Ben duşa girmeden önce bi size bakmak istedim yine yine yoğun bi gündü bi kerede vaktinde çıksam işten yine geç çıktım çocuklar bıraktı eve her akşam böyle oluyor karanlıkta eve tek gelmek istemiyorum köpekler fena burdaaa:18:

Bugün işte suratımı döktüm işlerime baktım sadece bazen araya seviye koymak iyidir demi ama

dün ki menüm

sabah bir dilim ekmek
vbiraz yağsız peynir
2 zeytin

ara
bir bardak yeşil çay

öğlen
bir kase sebze çorbası ( patates un yok )
bir dilim ekmek
yoğurt

ara
3 rondo

evett bundan sonra hiçbişi yemedimmm kızlarr yani saat 4 ten sonra bişi yememiş oluyorum

bugün ki menüme geçeyim

sabah
iki dilim kepek ekmek arasına peynir ve maydonozla sandviç yaptım
bir bardak yarım yağlı süt

ara
bir 2 si bir arada nescafe şekersiz

öğlen
iki haşlama baget biri küçüklerinden
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
bir kase salata

ara
bir bardak yeşil çay
2 esmer kuru kayısı

akşam
bir kase sebze çorbası
2 bardak sodalı ayran
bir dilim ekmek

suyum 1,5 lt olur yatana kadar spora gelinceeeeeeeeeeee ben bu hafta spor yapmadım yani sadece 100 dakikacık hiç olur mu yaa yakıştıramadım kendime sözde bu akşam leslie yapacaktım ama yine vakit kalmadı şu işler hafiflese biraz çok iyi olacak erken gelince sporada vakit kalır diye düşünüyorum toparlanmak lazımm

ve kızlar ben yarın üniversite kaydımı yaptırcamm harcımı bir güzel bayılcam bunun için şehir merkezine gitmem lazım yani 1,5 saat yol çekicem ama öncesinde sabah terapim var psikiyatre gidicem ordan çıkar bankaya sonra büroya giderim kitaplarımı alır çarışıyı bir turlarım yemek yerimm kitapçıya gitmem lazım duruma göre belki açık parfüm alırım kendime vee mağazaya gidip biraz kıyafet deniyim bedenimi merak ediyorum yarın bu şekilde geçecek bana iyi gelicek inşallah ben inanıyorum ama sabah 8 arabasına yetişmem lazım artık kaçta dönerim belli olmazz gideyim de biraz medeniyet göreyim

Iyi aksamlar hatunlar nasilsiniz bakalim. ben yatak dosek yatiyorum grip oldum bi de regl tam havamdayim yani. diyet ehviste soyle boyle gidiyor da okul yoruyor napacam bilmem. keyifler iyidir umarim ben heralde yarin tartida arti gorurum.

oyy benim ekürim hasta mı olmuş, dikkat et kendine canım

bilirkişi esra konuşuyor :))

sebzesi az, proteini bol bi menü olmuş. ayrıca öğün sayısı az, öğle yemeğini geçiştirme
erken kalkmaya çalış canım, geç kalkınca geç çalışmaya başlıyor metabolizma. bi de uyandıktan sonra 1 saat içinde bi şeyler yemen lazım ki metabolizma yavaşlamasın...

yapma bi daha böyle şeyler, kendimi bi şey sancam :))
öperim

menün iyi canım, azıcık 1 porsiyon kadar tahılın fazla
ben de şiş hissediyorum, regl beklediğimden erken gelecek. kilolar da gitmiyor... ama isteği azaltmamalıyız, bizim hedeflerimiz var canım. yılbaşına göreceğiz o rakamları Allahın izniyle. aman modunu düşürme :)

sen ilk göz ağrını ihmal et, git hep Filizin topiine yaz

özletme kendini bu kadar. arada buraya da uğra şaka bi yana :)

menüler iyi ufak tefek rondolar dışında

ben de merak ettim senin bedenini, bize de yaz. bi de boyun kaç senin kuzum, baya uzun duruyorsun?

hayırlı geceler kızlar
başsağlığı dilediğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
nilay, meyra,asuman geçmiş olsun gzeller. başka hasta varmıydı hatırlayamadım.

ben bildirimimi yapayım

esracım kilomu aynı geç canım

elizcim sporum 210 dk.

tamamdır ablacım, iyi geceler

selam
çok hastayım kızlar yafff((
neymiş bu böyle anlamadım, eğer geç olmamış olsaydı eşimle doktora gitcem ama yarın adam işe gitcek yafff, kıyamıyorum.
yarın akşama kadarda hafiflemezse yarın akşam gitcez artık.
halsizlik bi yandan, başım boğazım bi yandan(((
burnum yanıyo bi yandan((5:

olur hocam bi daha yapmam...:18:

aslında erken kalkıyorum canım daha doğrusu namaza kalkınca yatmıyorum baya uzun zamandır....gece uykularımız bir iki aydır düzenli dolayısıyla uyku yetiyo sabahları yatmıyorum ama bugün halim yoktu uyanık olduğum halde kalkamadım bir türlü...

sebzede pazara çıkamadım oyüzden böyle oldu...ey napam hepsi birden olmuyo işte...direk savunmaya geçtim gördünmüü...

öğleyi geçiştirme deyince özlem geldi aklıma o derdi bana hep öğleyi mutlaka ye diye...hatırlarsan benim yamyam gece uyumayıp sabah uyuyodu bende anca ozaman uyuduğum için geç kalkıp kahvaltıyı geç yapıyodum dolayısıyla öğleyi atlıyodum hep uyarıyodu beni öğleyinde yee atlama deyinee...canım yaa onuda özledim..

Selamün aleykümm...

günaydınn...bugün kahvaltıya misafirim var....oyüzden unutmadan bildirim yapıp kaçam...

kilo: 88,7

spor: yok (haftaya olur inş..)

tabi alışkanlıkla kalktığım gibi iki bardak suyu devirdim sonra aklıma geldi tartılacağım ama geçmiş oldu bir kere neysem yapıcak birşey yok....

teşekkürler canım benim inşallah iyileşirim biran önce.

Hepinize günaydınlaaarr
bu sabah itibariyle kilom 79.8 hadi bakalım bir daha 80 üstünü görmemek tek dileğim

tebrik ederim canım..inşallah bi daha hiç görmessin 80 leri...tez zamanda 60 larıda görürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…