a.s tkrdan hoşgeldin bende canan hocaya bi kısım uydum o da ekmegı bıraktım gerisine daha uyamadım ama bu bile fayda etti bende sizde de elbet fayda edicek inşbende emziriyorum 18 ayda bırakmayı düşünüyorum umarım zor olmaz bıraktırmak
hoşgeldin aramıza inş hep birlikte başarıcaz bunu bende senin gibi bi çok kez denemiş ve başaramamış biriydim
ama buraya geldikten sonra ara ara sapıtsamda hemen toparlayarak dvm ediyorum sende başarırsın elbet kendıne ınan ve başla cnm bende 107 kiloyla temmuz başı başladım buzamana kadr bi kısım gitti daha da gitcek inş
sporda yaparsan daha güzel gidiyo ben evde dans ediyorum kimi günde yürüyüş yapıyorum çok fazla olmasada o da etki ediyor tabi
Tesekkurler yolcuseni gordugume sevindim ilk gldigimde sende vardin uzun zamandir goremiyordum seni nasilsin
aptımı doktorunuz
çok geçmiş olsun benimde dizimde sorun var onun .için yazınız dikkatimi çekti benim tansiyonum çok düşerdi eskiden çok bayılmışlığım vardır yollarda mağaza ortasında ozaman düşünce dizimin yüzeyi deforme olmuş bana böyle hap ve vitamin vermedi ve bol yürüyüş ve çokkkk ciddi kilo ver demişti ama şimdi sizin yazıyı okuyunca o dediğiniz hapı ve vitamine karar verdim açıkcası birde şeker ve karbonhidrat neden zarar veriyorki acaba bir açıklama yaptımı dr ......
SELAM KIZLAR...
maskemi taktımda geldim.herkes hasta olmuş..bende limoniyim zaten.
hepinize geçmiş olsun....
oyy ne koyu sohbetler dönmüş okuyim dedim azmettim ama eşimde sitem etti valla...kaç zamandır akşamları olmuyordu ya...
regl bugün beni acayip sınadı hem akşam kadar sancım oldu hem de biraz fazlaca yedim...çok tatlı çekiyor canım...
Filizcim ben genelde ağrı çekerim ama bende dermoid kist var sanırım ondanda arttı son zamanlar...
Allah kabul etsin oruçlarını özeniyorum valla...
Zeynep canım iyisin maşallah güzel bir başlangıç yaptın...
Asuman ablacım geçmiş olsun dizin için...
menüm
sabah
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış patates+lor peyniri
2 tk pekmez
domates salatalık
ara
3 adet tahılı diyet püskevit
(100 kal)
ara
3 ceviz
2 kuru incir
öğle
5 kaşık etli patates
5 kaşık bulgur pilavı
1 bardak cacık
ara
1 minik muz
1 altın çörek
akşam
salata
1 tavuk but ızgara (büyüktü)
ara
1 elma+2 minik mandalina
şimdi sadece çay içiyorum...
meyvemi yicem birazdan...tartı baya bir artı gösterdi beni bugün..üzülmedim malum regl ilk günü sayılır ama içimdeki istek azaldı bu sıra... balon gibiyim...
şimdilik bana müsade kızlar...
hayırlı geceler...
Iyi aksamlar hatunlar nasilsiniz bakalim. ben yatak dosek yatiyorum grip oldum bi de regl tam havamdayim yani. diyet ehviste soyle boyle gidiyor da okul yoruyor napacam bilmem. keyifler iyidir umarim ben heralde yarin tartida arti gorurum.
uzun zaman sonraki ilk menümü paylaşayım bende....
kahvaltı: (saat 12 gibi)
1kupa 9 lu çay
2 yumurtadan omlet
2 dilim peynir
2 dilim t.b.ekmek
ara4 gibi)
2 salkım üzüm
1kupa yeşilçay
akşam7,30)
3 parça fırında tavuk
6 dilim patates
1kupa yeşilçay
2,5 litre su bitti sanırım yatana kadar 3 litre olur...
canım acayip çikolata istiyooo...Allahtan evde yok....
esracım merak ediyorum menümü beğencekmisin....:44:
SELAM KIZLAR...
maskemi taktımda geldim.herkes hasta olmuş..bende limoniyim zaten.
hepinize geçmiş olsun....
oyy ne koyu sohbetler dönmüş okuyim dedim azmettim ama eşimde sitem etti valla...kaç zamandır akşamları olmuyordu ya...
regl bugün beni acayip sınadı hem akşam kadar sancım oldu hem de biraz fazlaca yedim...çok tatlı çekiyor canım...
Filizcim ben genelde ağrı çekerim ama bende dermoid kist var sanırım ondanda arttı son zamanlar...
Allah kabul etsin oruçlarını özeniyorum valla...
Zeynep canım iyisin maşallah güzel bir başlangıç yaptın...
Asuman ablacım geçmiş olsun dizin için...
menüm
sabah
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış patates+lor peyniri
2 tk pekmez
domates salatalık
ara
3 adet tahılı diyet püskevit
(100 kal)
ara
3 ceviz
2 kuru incir
öğle
5 kaşık etli patates
5 kaşık bulgur pilavı
1 bardak cacık
ara
1 minik muz
1 altın çörek
akşam
salata
1 tavuk but ızgara (büyüktü)
ara
1 elma+2 minik mandalina
şimdi sadece çay içiyorum...
meyvemi yicem birazdan...tartı baya bir artı gösterdi beni bugün..üzülmedim malum regl ilk günü sayılır ama içimdeki istek azaldı bu sıra... balon gibiyim...
şimdilik bana müsade kızlar...
hayırlı geceler...
Kızlarrrrrrr iyi geceler ;
Ben duşa girmeden önce bi size bakmak istedim yine yine yoğun bi gündü bi kerede vaktinde çıksam işten yine geç çıktım çocuklar bıraktı eve her akşam böyle oluyor karanlıkta eve tek gelmek istemiyorum köpekler fena burdaaa:18:
Bugün işte suratımı döktüm işlerime baktım sadece bazen araya seviye koymak iyidir demi ama
dün ki menüm
sabah bir dilim ekmek
vbiraz yağsız peynir
2 zeytin
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
bir kase sebze çorbası ( patates un yok )
bir dilim ekmek
yoğurt
ara
3 rondo
evett bundan sonra hiçbişi yemedimmm kızlarr yani saat 4 ten sonra bişi yememiş oluyorum
bugün ki menüme geçeyim
sabah
iki dilim kepek ekmek arasına peynir ve maydonozla sandviç yaptım
bir bardak yarım yağlı süt
ara
bir 2 si bir arada nescafe şekersiz
öğlen
iki haşlama baget biri küçüklerinden
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
bir kase salata
ara
bir bardak yeşil çay
2 esmer kuru kayısı
akşam
bir kase sebze çorbası
2 bardak sodalı ayran
bir dilim ekmek
suyum 1,5 lt olur yatana kadar spora gelinceeeeeeeeeeee ben bu hafta spor yapmadım yani sadece 100 dakikacık hiç olur mu yaa yakıştıramadım kendime sözde bu akşam leslie yapacaktım ama yine vakit kalmadı şu işler hafiflese biraz çok iyi olacak erken gelince sporada vakit kalır diye düşünüyorum toparlanmak lazımm
ve kızlar ben yarın üniversite kaydımı yaptırcamm harcımı bir güzel bayılcam bunun için şehir merkezine gitmem lazım yani 1,5 saat yol çekicem ama öncesinde sabah terapim var psikiyatre gidicem ordan çıkar bankaya sonra büroya giderim kitaplarımı alır çarışıyı bir turlarım yemek yerimm kitapçıya gitmem lazım duruma göre belki açık parfüm alırım kendime vee mağazaya gidip biraz kıyafet deniyim bedenimi merak ediyorum yarın bu şekilde geçecek bana iyi gelicek inşallah ben inanıyorum ama sabah 8 arabasına yetişmem lazım artık kaçta dönerim belli olmazz gideyim de biraz medeniyet göreyim
hayırlı geceler kızlar
başsağlığı dilediğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
nilay, meyra,asuman geçmiş olsun gzeller. başka hasta varmıydı hatırlayamadım.
ben bildirimimi yapayım
esracım kilomu aynı geç canım
elizcim sporum 210 dk.
olur hocam bi daha yapmam...:18:bilirkişi esra konuşuyor :))
sebzesi az, proteini bol bi menü olmuş. ayrıca öğün sayısı az, öğle yemeğini geçiştirme
erken kalkmaya çalış canım, geç kalkınca geç çalışmaya başlıyor metabolizma. bi de uyandıktan sonra 1 saat içinde bi şeyler yemen lazım ki metabolizma yavaşlamasın...
yapma bi daha böyle şeyler, kendimi bi şey sancam :))
öperim
yatmadan size bakayım dedim, uyuyayım gidip.
İyi geceler dafi abla, Zeynepcim, bi de yeni üyemiz nihalnilay sanırım :)))
iyi geceler canımtamamdır ablacım, iyi geceler
oyy benim ekürim hasta mı olmuş, dikkat et kendine canım
teşekkürler canım benim inşallah iyileşirim biran önce.
Hepinize günaydınlaaarr
bu sabah itibariyle kilom 79.8 hadi bakalım bir daha 80 üstünü görmemek tek dileğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?