yesss beybim yesss :118::118::118:
renkli şahsiyet seni :)))
ellerine sağlık bi sürü yorulmuşsun. ben de koltuk yüzü falan yıkadım, kendime iş çıkardım. bi de kocama fırın sütlaç yaptım :) yemedim tabi, yarın inşallah
huhuuu hayırsız özlem geldiii
eheheh aynen o benim cücüğğüüümmm , rengarenkkkk
yavv ben pis bi karıyım ammaa arada bi tutuyo iştee
sende iş çıkarmışın , boşver annemm akışına bıraakkk
hmm sütlaçmı dedi biri , ooyhhşşşş , hiç te sevmemkiii
huhuuu hayırsız özlem geldiii
Özlemimm hoşgeldin canıımmm
özlemiştin kendiniii
bende nerelerde bu cücüş , iyiden iyiye kayboldu diyorduuummm ....
nasılsın canım benimm ? keyifler nasıll ?
aha da Özlem derken, Özlem gelmiş
Özlem whatsappta ne çok meşgulsun kuzum ya, yazmaya korkuyorum işin vardır diye. ne alemlerdesin??
tüüü seni hayırsız
hafta içi komşularım gelecek. temizlikçim tam gün işe başlamış, başkasını bulamazsam bütün evi ben temizlicem :) tutuştum anlıcan
ben de sevmem, zaten güzel olmamıştır boşver :)
Özlemimm hoşgeldin canıımmm
özlemiştin kendiniii
bende nerelerde bu cücüş , iyiden iyiye kayboldu diyorduuummm ....
nasılsın canım benimm ? keyifler nasıll ?
Özlem 10 sayfa geriye gitmiş, beğene beğene geliyo
Hoşbulduk cancağızlarım, biraz okuyayım dedim geçmişi de yok anam oku oku bitmez
Kızlar çok yoğun çalışıyorum, biraz da kilo alınca gelmeye yüzüm yoktu valla, kendimi zor tuttum girip okumamak için, esrayla da görüşemedik son zamanlarda, tam tamına 82 kılo olmusum ben, tartılmıyordum da korkudan, resmen ısyerındekı gergın ortamın verdıgı stresı yemekten cıkardım 6 aydır, ılk zamanlar gene ıyıydı ama son 3 aydır nerdeyse hergun abur cubur yedımi kız kardesım de bızdeydı 2.5 aydır, o da olunca ıyıce ıpın ucu kactı, ve ben bugun tekrar basladım, cok da guzel beslendım
Aslında bir amacım var artık, bız tekrar bebek calısmalarına baslamaya karar verdık, aslında ıs degıstırmeden bebek yapmıycaktım ama baktımkı ıstedıgım ısı bulamıyorum( kac kere ıs gorusmesıne gıttım bılemezsınız) kendımızı uzecegıme anne olurum gerekırse de takrar memurluga hazırlanırım dedım, sımdılık kalan borcları odemek ıcın calısmaya devam edıyorum bu ısyerınde
Bu arada kardesım de unıversıtedekı arastırmak gorevlılıgı suresı bıttıgı ıcın gorevden ayrılıp yanımıza gelmıstı, arastırma gorevlısı olarak calıstıgı ıcın ogretmen olarak atanma hakkı vardı ve Van'a atandı,o da gıdınce dıyet ısını daha kolay yapabılırım dıye dusunuyorum
Sızler umarım ıyısınızdır, umarım hıckımseler kılo almamıs hekeşler kılo vermiştirr
Aynurum sen böcüğünü mü kaybettin bakayım
bu smiley hep Özlemi hatırlayor bana :) nerelerde acep...
anaa tesedufun bu kadarı
canım iyi olmana sevindim. kardeşin falan yanında, yoğunsun diye hiç ses etmiyorum zaten uzun zamandır. kiloları beraber verelim artık, senle 6 ay önce martta görüştük, yine o kilomdayım ben. senin de 2-3 kg fazlalığın var, kurtuluruz inşallah beraber. bebek kararı iyi olmuş, yaş geçiyor. baya düze çıkmışsınızdır, kısmetiyle gelir inşallah bundan sonra da. listeyi ben yapıyorum, Yenam benim yapmamı rica etti. girmek istersen cuma sabahları yazarsın whatsapptan eklerim seni de listeye. verelim valla artık şu kiloları yahu...
Butun kizlar toplanmis...herkese merhaba...
Ne var ne yok kuzular..?
Gorumcemi 25 gundur gormemistim zayiflamissin dedi bana sevindirik oldum ben yaw...sevindirmek istedi zaar beni...
Hayatın kardesım gitti gecen hafta, mugladakı evını felan toparladı, bu aksam da Van'a gıdıyor mugladan, ona cok alısmıstık ben ve esım, gıdınce bır bosluga dustuk, ama ucak bıletlerınızın uygun oldugu bır zaman gıdıcem ben de Van'a
Kuzum hem yogunluktan gıremedım hem de ınanırmısın psıkolojımı alt ustu ettı bu iş benım, kendımı uzaklastırdım herkesten, arada esımle gezmelerımız de olmasa daha kötü olurdum, artık dusunmuyorum gelecegı felan, esımın derslerı basladı tekrar, bu donemı de bıtırırse tez donemıne gececek doktorada, bu donem cok zor derslerı var umarım halleder, bır de kuzenıyle ıs yapıyordu ya hatırlarsanız, sımdı bursada 2 ıs aldılar, cok bısey kar etmeyecekler ama bır kac ıs daha alırlarsa ordan alacagımız parayı borclara yatırırıcaz, cocuk ıcın ben uc bes altın atmaya basladım kenara, hamıle kalana kadar 75e dusmeyı hedeflıyorum
cuma tartılırım kuzum, sana yazarım whatsup dan, ısyerınde gıremıyorum malum, umarım 82 yı gecmemısımdır
iyiyiz canım, sen nasılsın?
ya 4 kg verdin kuzum, sevindirmek için olur mu.. zayıfladım tabi, yılbaşına kadar daha da gidecek inşallah
inşallah hayırlısı olur Özlemcim. çok sıkıntı çektiniz, inşallah artık meyvesini yemeye başlarsınız...
sen servise binince yaz, gece neti kapatıyorum bildirimler yüzünden. uyandığımda gelir zaten. inşallah yılbaşına kadar kurtuluruz şu 80lerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?