Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hamd olsun gorumcekle oturuyoruz...memleketten geldi ziyarete geldim..size bi bakam dedim...

Özlem canim hosgeldin ...iyisindir insallah...aldigin kilolari verirsin canim sen bu isi biliyorsun...

Hosbuldum nevıncım, valla bılmesıne bılıyorum da ıste bı de uygulasam, kendıme cok kotuluk yaptım 3 aydır, umarım eskıye donerım, 75 kılodayken bıle ne zayıfmısım sımdı cook fark var

aman kırmızı alarm desene :)))

hadi gazaan mübarek olsun o zaman kuzum :)

menümü de yazayım eksik kalmasın :)

kahvaltı
3 tane kuru kayısı
2 dilim kepekli ekmekle 1 dilim tavuk ve 1 dilim kaşarla tost
1 tane domates
beyaz çay

öğle
2 parça tavuk (110 gr)
4 kaşık bulgur pilavı

ara
1 tane activia
5 otlu çay

akşam
8-9 kaşık sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
4 kaşık bulgur pilavı

ara
2 tane kuru kayısı
6 tane badem
yeşil çay

suyum 4 litreyi bulur sanırım. gün içinde 35 dakika 2.8 km yürüdüm. yediklerim 1300 kalori civarındadır. regl yüzünden iştahımla çok savaştım ama fire vermedim

Ben de özledimmm nilayımm gerçi günlük yazmaya çalışıyorum ama yetmiyor iki lafın belini kıramıyoruz valla

Duaların için aminnnn güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim inşallah ghep birlikte göreceğiz 38 leri yaaa söylemesi bile güzel içie girebilmesiii offff yani

Dafi ablacımmm çok teşekkür ederim desteğin için

Yazdıkların çok doğru önemli olan benim kendime inanmam ve güçlü durmam.Ama bunu deniyorum emin ol eski depresif hallerime girmiyorum en azından arabesk açıp sabahlamıyorum

İnşallah herşey çok güzel olacak güzel duaların için teşekkür ediyorumm bilmukabele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…