Hamd olsun gorumcekle oturuyoruz...memleketten geldi ziyarete geldim..size bi bakam dedim...
Özlem canim hosgeldin ...iyisindir insallah...aldigin kilolari verirsin canim sen bu isi biliyorsun...
İnsallah canım, zaten ben boyle gıderse 90a dogru gıdıyodum valla, bu arada esım gozlerıne lazer oldu, 6.5 numaraydı gozlerı, adamın o guzel gozlerı ortaya cıktı resmen, kıskanmaya basladım herkes ıltıfat edıyo
Cücüşümmmm nassin baby...islerin varmis evin temiz sirtin pek..benim bi ton isim var....
inş cnm hepbirlikte elbirliğiyle zayıflıycaz hedeflerimize ulaşıcaz hemde sağlıklı beslenmeyi hayatımıza sokmus olucaz
bende bekarken zayıftım nişanlanmamla birlikte kilo alışım başladı evlendim iice arttı benım kocanın boğazı çok açık sağolsun birazda onun etkisi var iice aştım kendimi hayatımda görmediğim rakamları gördüm ama şimdi bi azimle tabi buranın sayesinde kilo vermeye başladım inş hedefime de ulaşıcambak senin bi hedefin daha var ve inş Rabbim gönlüne göre ikinci evladıda nasip eder cnm bu güzel hbr i duymak nasip olur bizede kızınıda Allah bağışlasın cnm onu büyütmüşsün ne güzel bende birinciyle uğraşıyorum ikinciyi hiiiiiiç düşünmüyorum beni epey hırpaladı bu oğlan oyuzden üstü kalsın
bu arada yaş kaçtı senin bide nerde oturuyosun :44:
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin tüm hastalara buna kendimde dahilmevsim geçişi epey zorladı bizleri herkesde var hastalık malesef çabucak atlatırız inş
cnm özledik seni valla çok enerjik çok tatlı bi arkadaşımızsın yaşadıkların elbetteki kolay değil ama nevinin de dediği gibi Allahtan çocuk yok emin ol ozaman çok daha fazla yıpranırdın yani ne diyoruz herzaman beterin beteri var Rabbim bundan sonra seni doğru iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahhh bunu çok isterim kuzumazminede hayranım süper kilo veriyosun ve dvmı da gelcek eminim bak ne güzel 44 bedene girmişssin 38 leri de görceksin eminim ben maşalllahh sana
dr da bi tuhafmış hatta sopalıkmış neysee kimisi böyle olabiliyo napcan mecbuuur haydin öptüm seni özlettirme kendini gel bolcana
sağol cnm inşallah sen olmassın bide uzun sürüyo yahu ilaçla felen hemencik iileşilmiyo inş çabucak toparlarız topikçe epey bi hastamız var malesef :2: ıhlamur içiyorum bolca limon sıkarak sabah ballı limonlu su yapıyorum süt sevmediğimden suyla yapıyorum rahatlatıyo dediğin gibi hatırlattıgın içinde tşkler cnm
amaan sorma halsizken insanın eli bişeye varmıyo benimde pek istemedi cnm ama yaptım mecburen gerçi henüz sadece çorba var ortada yanına ne yapcam bilmiyorumsende yap basitçe olsun bitsin herzaman zahmetli yemek olmaz heriflerde idare ediversinler hayde
esramo iyi daha iyi olmaya bak canım. eminim sen o dr.dan daha çok kendi dr. un olursun.insanın piskolojik sorunları atlatmasının en güzel yolu herşeyi atlatabilecek kadar güçlü olduğuna, herşeye rağmen hayatın devam ettiğine, ve bu hayatta mutlu olabileceğine, hiçkimsenin kendini yıprattığına değmeyeceğine kendini inandırması ve buna gerçekten inanmasıdır. seni ne daha mutlu ediyorsa o yöne yoğunlaş. çabuk atlatacaksın canım.
bence atlatmaya başladın bile. sen herşeyin en güzeline layıksın. Allah bundan sonra hayırlılarla karşılaştırsın.
canım çok incesin. çok sağol. uğraşmana gerek yoktu. ben takıldım sana. özür dileyecek birşeyde yok ortada.
Allah hayırlı uzun ömürler versin.
meyracım bencede iğne daha çabuk iyileşmene yardımcı olurdu. iğneden korkacak birşey yokki. ben 18 sene kendi iğnemi kendim yaptımzaman zaman yapıyorumda
yavaş yavaş yiyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?