bence her kelimeyi ayrı mesajla yollayın, öyle daha heyecanlı olur. cümleyi önce kuran fazladan 10 kalori harcamış olur
Hoşbulduk cancağızlarım, biraz okuyayım dedim geçmişi de yok anam oku oku bitmez
Kızlar çok yoğun çalışıyorum, biraz da kilo alınca gelmeye yüzüm yoktu valla, kendimi zor tuttum girip okumamak için, esrayla da görüşemedik son zamanlarda, tam tamına 82 kılo olmusum ben, tartılmıyordum da korkudan, resmen ısyerındekı gergın ortamın verdıgı stresı yemekten cıkardım 6 aydır, ılk zamanlar gene ıyıydı ama son 3 aydır nerdeyse hergun abur cubur yedımi kız kardesım de bızdeydı 2.5 aydır, o da olunca ıyıce ıpın ucu kactı, ve ben bugun tekrar basladım, cok da guzel beslendım
Aslında bir amacım var artık, bız tekrar bebek calısmalarına baslamaya karar verdık, aslında ıs degıstırmeden bebek yapmıycaktım ama baktımkı ıstedıgım ısı bulamıyorum( kac kere ıs gorusmesıne gıttım bılemezsınız) kendımızı uzecegıme anne olurum gerekırse de takrar memurluga hazırlanırım dedım, sımdılık kalan borcları odemek ıcın calısmaya devam edıyorum bu ısyerınde
Bu arada kardesım de unıversıtedekı arastırmak gorevlılıgı suresı bıttıgı ıcın gorevden ayrılıp yanımıza gelmıstı, arastırma gorevlısı olarak calıstıgı ıcın ogretmen olarak atanma hakkı vardı ve Van'a atandı,o da gıdınce dıyet ısını daha kolay yapabılırım dıye dusunuyorum
Sızler umarım ıyısınızdır, umarım hıckımseler kılo almamıs hekeşler kılo vermiştirr
Cücüşümmmm nassin baby...islerin varmis evin temiz sirtin pek..benim bi ton isim var....
cücüş böcük aramaya çıktı; Özlemin, senin, benim azmi görünce
Elizcim hoşgeldin kuzum
Özlemimm bende kaybetmiştim böcüğümü , bu aralar avaştan buldum sankimmm
biz o azimli Özlemi iyi tanıyoruz , eminim en kısa zamanda eski formununda daha iyisine ulaşacaksın canımmhadi bakalım bi an önce fit olalımm sonrada bebüşleri kucaklayalımmm
evet mutfağa böcükümü aramaya gitmiştiiimmm
SARIKAYAAA aarkadaşımmmm ....
Allah aşkına mesaj saını ükseltmek istiyorsan başka topiclerde denesen ya şansını , yok hakkaten bişeyler tavsiye etmek istiyorsan, nolur şu yazılarını parça pinçik yazma , yoruldum okumaktannn ....
Özlemimm bende kaybetmiştim böcüğümü , bu aralar avaştan buldum sankimmm
biz o azimli Özlemi iyi tanıyoruz , eminim en kısa zamanda eski formununda daha iyisine ulaşacaksın canımmhadi bakalım bi an önce fit olalımm sonrada bebüşleri kucaklayalımmm
evet mutfağa böcükümü aramaya gitmiştiiimmm
halının altında bence :)
orayada baktım bugün , iyice süpürdüm heryeri ,yok yok yokkkk((
kız senın böcükle benimki birmisenın masallahın var cok ıyısın canım, umarım 60larda goruruz seni
hepisi aynı böcük bebeeem bunlarınn , seninki benimki farketmes ,birini bulalımda işimizi görürr
bende umreden sonra memlekette fena olmuştum ama şimdilerde iyiyim şüküüürr ,yok annem yok 60larda gözüm yok benimm , 70ler kaafiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?