Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Özlemimm bende kaybetmiştim böcüğümü , bu aralar avaştan buldum sankimmm

biz o azimli Özlemi iyi tanıyoruz , eminim en kısa zamanda eski formununda daha iyisine ulaşacaksın canımm hadi bakalım bi an önce fit olalımm sonrada bebüşleri kucaklayalımmm

Cücüşümmmm nassin baby...islerin varmis evin temiz sirtin pek..benim bi ton isim var....

cücüş böcük aramaya çıktı; Özlemin, senin, benim azmi görünce

Elizcim hoşgeldin kuzum

evet mutfağa böcükümü aramaya gitmiştiiimmm

halının altında bence :)

SARIKAYAAA aarkadaşımmmm ....

Allah aşkına mesaj sayını yükseltmek istiyorsan başka topiclerde denesen ya şansını , yok hakkaten bişeyler tavsiye etmek istiyorsan, nolur şu yazılarını parça pinçik yazma , yoruldum okumaktannn ....

Son düzenleme:

kız senın böcükle benimki birmisenın masallahın var cok ıyısın canım, umarım 60larda goruruz seni

kız senın böcükle benimki birmisenın masallahın var cok ıyısın canım, umarım 60larda goruruz seni

hepisi aynı böcük bebeeem bunlarınn , seninki benimki farketmes ,birini bulalımda işimizi görürr

bende umreden sonra memlekette fena olmuştum ama şimdilerde iyiyim şüküüürr ,yok annem yok 60larda gözüm yok benimm , 70ler kaafiiiiii

fotonu yenı gordum canım, demek artık kapalı bır bayansın, her halınle guzelsın masallah, bocuk aynı bocukde ben senle yarısamam sen cok azımlısın bunu sen de bılıyosun

Kızlar selamlar olsun;

Bugün klasik iş tempomu tamamlayıp evime geldim.Herşey rutindi doğrusu

Ben de menümü yazayım
sabah
bir haşlama yumurta
bir kk yağsız beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek

ara yeşil çay

öğlen
1,5 kase yayla çorbası
bir dilim ekmek
yarım salatalık
2 esmer kuru kayısı
kesinlikle doymadımmmmm

akşam
yemekten önce yarım lt su
bir kase çorba
su içtiğim için sanırım hiç içemedim fena halde tıkanmıştım

ara ( şimdi yapıcam)
bir bardak sütlü kahve şekersiz
3 esmer kuru kayısı
10 fındık

uyumadan soda veya bitki çayı içebilirim suyumu 2 ltye tamamlarım sporumuda yaptım miss gibi leslie 3 mil 45 dk ohhh valla kendime geldim

Esram benim herifte gelmedi...sinirlendim bak haaaa....

Bana bakin olmussunuz 80 li 70 li kilolara o azimboceklerini toplayip bana yolluyorsunuz...bana tek bocuk yetmez gari bu kiloya...

Aynurr sen hala kilonu soylemedin gozumden kacmadi hain cücüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…