Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hu hu az yiyorsun fıstık.. valla kıskandığımdan değil, çok az be kuzum.. saçların dökülür, güçten düşersin. aman dikkat.

fotonu yenı gordum canım, demek artık kapalı bır bayansın, her halınle guzelsın masallah, bocuk aynı bocukde ben senle yarısamam sen cok azımlısın bunu sen de bılıyosun

sağol kuzumm , beğenmene sevindimm , benimde içime sindi

aaayy deme öyle deme (fatmagülün abisi mode on:) benim azimm nere gitti bilmemki , herifi bi daha askeremi göndersem acep diye düşünmeye başladımm :44::44::44:

şimdide gitmiş çubuk kraker getirmiş , onu yiyo , ben yokken yazın 5 kilo aldı kendisilerii

valla ben kıyamıyorum canım ya. gözü batıyo ama bu gece alım varmış, bitecek o işler. Özlem bilir...

kuzum feda olsun sana böcük, veridm gitti benimkini..

ben biliyorum Aynurun kilosunu, zorla söylettim

söyleyeyim cücüşşş

yollama sakınn, bi de bize sor senin halini

ahaha benimki sabahtan beri gözümün önünde ,arada bi gitse fena olmass haniii

Nevinim ben 80lerin böcüğünü yolliim annem sana , bana gerek değil kendisi ,Allah bi daha göstermesin , Umre dönüşü söylenecek gibi değildi kilom ama şimdi daha normal bi durumda , kıvamına gelsin ben söylerimm

Özlem bilmezmi kız aynur kac kiloymuşşş

ahahah o artık değil cücüşüüümmmm

yollama sakınn, bi de bize sor senin halini

evet evet yollamiim , bi kere daha geçmez 6 ayy ,aayyy kabus gibiydi haaa :26::26:

Bugun ku menum

Sabah
2 dilim tam bugday ekmek
Lor peyniri
Domates salatalik
Ara
3 misminik mandalina

Ogle
1 kucuk karniyarik
5 kasik pilav
Yogurt

Ara
1 cilekli activia
1 elma

Aksam
5 kasik tase fasulye. 3 parca kusbasi et vardi
1 dilim tb ekmek
1 minik tavuk but

Ara
5 tahilli buskuvi
Cay

Karsimda cekirdekler citleniyor dayanmaliyim....

Telden yaziyorum kizlar yazim hatalari icin ozur...

bence gayet güzel canım menün. tahılı falan tastamam yerinde. istersen bir yemek kaşığı kadar çekirdek ye ama duramam dersen hiç başlama

çok gizli bilgiyse söleme ben hemencecık soyledım kiomu utanmadan puuu bana

ben utanıyom Özlemimm

umrede yediğim hurmalar , şimdi tırmalıyo dicem ama malesef umre değilde sonrasında yedirilie içirile bu hale geldiimm

çok şükür şimdi iyiyim ama bebekten önce daha iyi olmam lazımm

beni arkadaş listesinden silen 2kişi oldu bugüne kadar bu sitede, 2side bana çok koydu gerçekten, demekki 2side birbirine çok benziyordu, 2.sinide yeni gördüm ve şok oldum, arkadaşlık dostluk bu kadar basitmiymiş, hiç gitmeye kalkma sakın esra, çünkü gitmeye kalkarsan ben senden önce gideceğim bu topikten, her iki kişiyede ben birşey yapmadım, eh yukarda yaradan var, gönül incitmek bu kadar basitmiş demek, dostluk arkadaşlık bu kadar basitmiş demek.
beni ilk silen kişi nuhandı, diğeri ise clucth esra oldu şimdide.
ne yaptım yahu ben arkadaşlıktan çıkıcak size anlamış değilim.

cuma gunu menumu tamamlamamıstım sımdı tamamlayım.

sabah menum:

ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut

servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.

once ıkı bardak ılık su

yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay

ara:250 ml ılık su, bır yesıl elma.

oglen: ısyerındekı garıp yemeklerımızden kurtulmam ıcın sukur ımkan vardı yanımda. her nekadar bugun cok hazırlıklı gelmesem de sabahtan kalma yıyeceklerım vardı onlar ıle oglen yaptım.

bır domates
bır salatalık
ceyrek roka
bır bardak ayran
ıkı dılım kepek ekmegı
bır cevız buyuklugunde tulum peynırı
bır cevız buyuklugunde yoresel küflü peynırımız

ara: acık sekersız cay, 750 ml ılık su, yarım demet maydonoz, bır seftalı

aksam ısten cıkıncaya kadar suyu 2,5 lt yaptım

aksam eve gıdınce de yemekten once ve yatmadan once derken 1 lt daha yaptım toplam suyum 3,5 lt oldu

cok halsızdım cok ıstahsızdım sanırım hasta olacaktım ama attım ustumden. kıpırdayacak halım yoktu yatacaktım hemen ama toparlandım bıraz ev ıslerımı hallettım hepsı cumartesıye kalmasın dıye cunku ogleden sonra dısarı cıkmam lazımdı nobetcı eczane arayacaktım esım ıcın ama o planı da yapamadım.

aksam yemegım: sırf metabolızma calıssın dıye 4 kasık taze fasulye, 3 kasık yogurt, 1 dılım tam bugday ekmegı

yatmadan once 1 bardak yarım yaglı sut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…