bence gayet güzel kilosu ama biliyorsun o bizden çoook çıtır, beğenmiyor :)
beni arkadaş listesinden silen 2kişi oldu bugüne kadar bu sitede, 2side bana çok koydu gerçekten, demekki 2side birbirine çok benziyordu, 2.sinide yeni gördüm ve şok oldum, arkadaşlık dostluk bu kadar basitmiymiş, hiç gitmeye kalkma sakın esra, çünkü gitmeye kalkarsan ben senden önce gideceğim bu topikten, her iki kişiyede ben birşey yapmadım, eh yukarda yaradan var, gönül incitmek bu kadar basitmiş demek, dostluk arkadaşlık bu kadar basitmiş demek.
beni ilk silen kişi nuhandı, diğeri ise clucth esra oldu şimdide.
ne yaptım yahu ben arkadaşlıktan çıkıcak size anlamış değilim.
beğenmemekte haklı aslında, kılo vermek cok zor ama almak cok kolay malesef,14 kasım dogum gunum, o zaman kadar ben de tekrar cıtır olucam
cuma gunu menumu tamamlamamıstım sımdı tamamlayım.
sabah menum:
ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut
servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.
once ıkı bardak ılık su
yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay
ara:250 ml ılık su, bır yesıl elma.
oglen: ısyerındekı garıp yemeklerımızden kurtulmam ıcın sukur ımkan vardı yanımda. her nekadar bugun cok hazırlıklı gelmesem de sabahtan kalma yıyeceklerım vardı onlar ıle oglen yaptım.
bır domates
bır salatalık
ceyrek roka
bır bardak ayran
ıkı dılım kepek ekmegı
bır cevız buyuklugunde tulum peynırı
bır cevız buyuklugunde yoresel küflü peynırımız
ara: acık sekersız cay, 750 ml ılık su, yarım demet maydonoz, bır seftalı
aksam ısten cıkıncaya kadar suyu 2,5 lt yaptım
aksam eve gıdınce de yemekten once ve yatmadan once derken 1 lt daha yaptım toplam suyum 3,5 lt oldu
cok halsızdım cok ıstahsızdım sanırım hasta olacaktım ama attım ustumden. kıpırdayacak halım yoktu yatacaktım hemen ama toparlandım bıraz ev ıslerımı hallettım hepsı cumartesıye kalmasın dıye cunku ogleden sonra dısarı cıkmam lazımdı nobetcı eczane arayacaktım esım ıcın ama o planı da yapamadım.
aksam yemegım: sırf metabolızma calıssın dıye 4 kasık taze fasulye, 3 kasık yogurt, 1 dılım tam bugday ekmegı
yatmadan once 1 bardak yarım yaglı sut
normalde spor gunumdu ama kendımı zorlamamak adına spora gıtmedım bugun. bıraz kendımı nadasa bırakıyorummmmmm tum ıkazlardan sonraaaaaa
aloooooooooooooooooooooooooo , herkes bakınmaya gelmiş sanırımmmmm , yazan yookkk :26::26::26:
merhabalar yeniden, çok kalmıcam :)
bir de haddim olmayarak bence çok fazla menüye takılmayın, "canınızın istediğini de yiyin" yeter ki "çok çok fazla çiğneyin" ağzın içinde dolandırın durun,tabaktakine değil de ağınızın içindekine ve beyninize gönderdiği tada odaklanın...
hadi kalın sağlıcakla....
herkese hayırlı haftasonlarıbugün çok mutluyum çünkü minik Prensesimin doğum günü annemle evde pasta yapıyoruz ben kremadan kaçamaklar yapıyorum ama söz yarın kaldığım yerden devam etcem bir günlük pasta ödülü sadece ondan yiyecem başka kaçamak yok
cancagizlarım cok geciktim, kusuruma bakmayın.
gözlerimden uyku akıyor şimdi, esracım, filizcim ve nice şirine arkadaşlarım her birinize coooook teşekkür ediyorum desteginiz icin :)
sizleri çok seviyorum
Spor birincimiz .......... Pomogranate
Spor ikincilerimiz........ nothing & penfriends2000
Spor üçüncümüz........ 1.73
[table="width: 300"]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]400 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nothing&panfriends2000[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.73[/td]
[td]180 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clutch[/td]
[td]140 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meyra__[/td]
[td]120 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nursena[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
bugün çok saçma geçti ama genede yazayım menümü....
kahvaltı:
yarım simit
1 salatalık
1 domates
1 dilim peynir
1 yumurtadan omlet..
ara:
2 dilim patatesli kek
1 kupa yeşilçay
akşam:
2 dilim patatesli kek
1 dilim peynir
1 kupa yeşilçay....
öğleden sonra baya kötüydüm yemek falan yapamamıştım böyle geçiştirdim işte...onları bile eşim hazırladı getirdi ben yedim...meğer tansiyonum yükselmiş oyüzden kötüleşmişim...baş ve göz ağrısıyla başladı ensede zonklama ellerimde bacaklarımda titremeyle devam etti bir ara namaz kılarken bayılıcam sandım korktum...eşimi aradım erken geldi sağolsun..neyse baya düzeldi sersemliği var şimdi...uyuyup dinlenince odar geçer inşallah...
herkese hayırlı haftasonlarıbugün çok mutluyum çünkü minik Prensesimin doğum günü annemle evde pasta yapıyoruz ben kremadan kaçamaklar yapıyorum ama söz yarın kaldığım yerden devam etcem bir günlük pasta ödülü sadece ondan yiyecem başka kaçamak yok
kime bakcaktın bacccııımmmm
selam cücüşleriimm , mutlu haftasonları olsun herkesee
nassınızz? ben bugün bütün bir cumartesiyi temizliğe harcadım , pert oldum vallaa
zavallı kocamda akşama kadar mini mini 1lerin planlarıyla uğraştı , benim vücudum onun beyni kullanılamaz hale geldii
AYTENimm İREM kıza nice sağlıklı , mutlu , huzurlu yıllar dilerimm , ömrü güzel olsun İNŞALLAHHH
merhabalar yeniden, çok kalmıcam :)
bir de haddim olmayarak bence çok fazla menüye takılmayın, "canınızın istediğini de yiyin" yeter ki "çok çok fazla çiğneyin" ağzın içinde dolandırın durun,tabaktakine değil de ağınızın içindekine ve beyninize gönderdiği tada odaklanın...
hadi kalın sağlıcakla....
size tavsiyem kahvaltınızı çok iyi yapın
spor yapın..............
yemek yerken zevk alarak yiyin
yani hızlı yemeyin .........
yavaş yavaş yiyin....
çok fazla çiğneyin........
çiğnerken zevk alın.........
yani ağzınıza attığınız her lokmadan zevk alın....
ben 85 kiloydum.........
şunu yemicem bunu yemicem demedim.......
canım ne istiyorsa tadımlık yiyordum......
ağzımın içinde çiğneye çiğneye zevkine varıyordum....
8 ayda 60 kiloya indim....
herşey beyinde bitiyor.....
dildeki reseptörlerle o yemeğin tadını beyne sinyallerle yollarsanız midenin önemi kalmıyor size hükmedemiyor....
bu da dediğim gibi yavaş yavaş çiğnemekle mümkün.normal kilodakiler 5 kere çiğniyorsa ben 50 kere çiğniyordum hemen yutmuyordum ....
beni arkadaş listesinden silen 2kişi oldu bugüne kadar bu sitede, 2side bana çok koydu gerçekten, demekki 2side birbirine çok benziyordu, 2.sinide yeni gördüm ve şok oldum, arkadaşlık dostluk bu kadar basitmiymiş, hiç gitmeye kalkma sakın esra, çünkü gitmeye kalkarsan ben senden önce gideceğim bu topikten, her iki kişiyede ben birşey yapmadım, eh yukarda yaradan var, gönül incitmek bu kadar basitmiş demek, dostluk arkadaşlık bu kadar basitmiş demek.
beni ilk silen kişi nuhandı, diğeri ise clucth esra oldu şimdide.
ne yaptım yahu ben arkadaşlıktan çıkıcak size anlamış değilim.
Meyra seni kırmak istemiyorum, lütfen devlet meselesi haline getirme olanları. listeye her geç kalan binbir özür dilerken sen hesap soruyorsun. üstüne bir de Yenayla kıyaslıyorsun.
sen iznin bittiği halde bildirim yapmamıştın ve ben seni yine izinli yazmıştım. bildirim yapmayan, soru işareti koyduğum başkaları için de belirtmiştim aynı mesajda öğleye kadar bildirim yaptığımızı. sen de teşekkür etmiştin bilgisayarın mı ne bozukmuş.. görmemiş olman mümkün değil bildirim vaktini. ha ben liste yapmak için senin uyanmanı beklemeliysem haklısın trip atmakta...
beni nuhanla bir tutarak tahrik etme anlamında binbirinci şeyini de yaptın bugün. ama gerçekten uzatmak istemiyorum. senle arkadaş olmak istemiyorum, bu kadar basit...
ay ay 3. olmuşum ee senin yerine talibim desem bugün itibari ile 80 dak lesli yapıldıkızlarrrrrrrrrrrrrrr tebrık edıyorum tekrardan
ben ıkıncı ya da ucuncu hatta daha alt olabılırım bundan sonra. sporumu bıraz azaltacagım cunkuuuuuuuu. yenı bırıncılerrrrrrrrrr beklenıyorrrrrrrrr
selammm...
bugün uğrayamadım yine...eve yeni girdim çok yoruldum...
Filizcim ben bugün doktor işini senle konuştuktan sonra birden bir ışık çaktı bende adetimin ikinci günüydü bugün...birde işyerinde işler de azdı hemen aradım doktoru randevu aldım...ve kontrole gittim..eğer bugün gitmesem 2 ay sonraya kalıcaktı çünkü bir dahaki adetim bayrama geliyor...içim rahatladı kistim aynı fazla bi değişiklik yok ama kafamı kurcalıyordu Allah razı olsun vesile oldun...
sevgili Esra ve Meyra...kuzularım havalardan bir gerginlik mi oldu ne oldu...ikinizde haklısınız kendinizce...ama ne olursa olsun burda internet ortamında kurulmuş sıcacık arkadaşlıklar dostluklar var belki hiç kimseye anlatılmamış paylaşılanlar var...böyle bir konu için kimse kırılmasın ama ortada bir gerçek var ki...burada herkesi takip edip liste hazırlamak ayrı bir emektir..kul hakkıdır...zamandır...Esra'nın daha önce uyardığını görmemiş olabilirsiniz...bir de evde olunca vaktin ne zaman ne kadar hızlı geçtiği fark edilmiyor...bende evdeyken öyleydi...unutulabilir...geç kalınabilir..yani ortada bir problem yok ama mukayese yapmak belli ki Esrayı üzmüş...oda ani çıkış yapmış...Yena'nın yeri apayrıdır ona diyecek yok uzun süredir bu sorumluluğu karşılıksız üstlenmiş...(bu arada Yena çok özledim seni)...en büyük sorumluluk bildirim yapan bizlere de düşüyor...canlarım ikinizi de seviyorum....
Meyracım Nilaycım ok geçmişolsun çok iyi anlıyorum sizi bu hastalık acayip benimde yakındır bugün çok üşüdüm hastaneye ilk kez gittim baya tepede imiş nasıl esiyordu...
herkese Allah şifa versin...meyveye ağırlık verelim...adaçayı ve ıhlamur boğaz ağrısı için iyi gelir...zaten bilirsiniz ama hatırlatmakta fayda var...
şimdi yemekte yok bende halde yok yapıcak bişeler uydurayım herif gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?