Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bence gayet güzel kilosu ama biliyorsun o bizden çoook çıtır, beğenmiyor :)

beğenmemekte haklı aslında, kılo vermek cok zor ama almak cok kolay malesef,14 kasım dogum gunum, o zaman kadar ben de tekrar cıtır olucam

Meyra seni kırmak istemiyorum, lütfen devlet meselesi haline getirme olanları. listeye her geç kalan binbir özür dilerken sen hesap soruyorsun. üstüne bir de Yenayla kıyaslıyorsun.

sen iznin bittiği halde bildirim yapmamıştın ve ben seni yine izinli yazmıştım. bildirim yapmayan, soru işareti koyduğum başkaları için de belirtmiştim aynı mesajda öğleye kadar bildirim yaptığımızı. sen de teşekkür etmiştin bilgisayarın mı ne bozukmuş.. görmemiş olman mümkün değil bildirim vaktini. ha ben liste yapmak için senin uyanmanı beklemeliysem haklısın trip atmakta...

beni nuhanla bir tutarak tahrik etme anlamında binbirinci şeyini de yaptın bugün. ama gerçekten uzatmak istemiyorum. senle arkadaş olmak istemiyorum, bu kadar basit...

beğenmemekte haklı aslında, kılo vermek cok zor ama almak cok kolay malesef,14 kasım dogum gunum, o zaman kadar ben de tekrar cıtır olucam

olalım Özoşumm hep beraber çıtır olalımm , bende 10 hafta verdim kendime , o da 30 kasıma denk geliyo

normalde spor gunumdu ama kendımı zorlamamak adına spora gıtmedım bugun. bıraz kendımı nadasa bırakıyorummmmmm tum ıkazlardan sonraaaaaa

merhabalar yeniden, çok kalmıcam :)
bir de haddim olmayarak bence çok fazla menüye takılmayın, "canınızın istediğini de yiyin" yeter ki "çok çok fazla çiğneyin" ağzın içinde dolandırın durun,tabaktakine değil de ağınızın içindekine ve beyninize gönderdiği tada odaklanın...
hadi kalın sağlıcakla....

aloooooooooooooooooooooooooo , herkes bakınmaya gelmiş sanırımmmmm , yazan yookkk :26::26::26:

teşekkürler arkadaşımm , ideal kilonu hep koruman dileklerimlee

sağlıklı ve mutlu yıllar yaşasın inşallah sizlerle beraber

cancagizlarım cok geciktim, kusuruma bakmayın.
gözlerimden uyku akıyor şimdi, esracım, filizcim ve nice şirine arkadaşlarım her birinize coooook teşekkür ediyorum desteginiz icin :)
sizleri çok seviyorum

elızzzzzzzz nezaman aramıza doneceksın tam olarak senı ozluyoruz hem merak da edıyoruz ayrıca topıkten uzaklasmak kılo aldırıyor aramıza don bence tatlımmmmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrr tebrık edıyorum tekrardan

ben ıkıncı ya da ucuncu hatta daha alt olabılırım bundan sonra. sporumu bıraz azaltacagım cunkuuuuuuuu. yenı bırıncılerrrrrrrrrr beklenıyorrrrrrrrr

canım gecmıs olsun tansıyonun nıye yukseldı hayırdır aman dıkkat et nerdeyse bayılacak gıbı olmussun ALLAH korusun yolda falan gelır basına. onlemını almak ıcın analız yapabıldın mı acaba ? sık sık oluyor mu ?

katrem, guzel kızına nıce saglıklı mutlu yaşlar dılıyorum omru uzun ve guzel olsun ınsaallahhhhhhh kac yasına gırdı bıdık ?

kolay gelsın ellerıne saglık aynurcugum bugun ben de aynen tasınsam daha ıyıydı odsalarda degısıklık yaptım kıs oncesı peteklerın onunun acılması lazım malum. ona gore esyaları degıstırdım falan.eeeeee hersey elden gectı sılındı halıyle. haftalık temızlıgım de vardı zaten derken 8 de ancak ısım bıttı 12 de basladım ama cok guzel oldu cok ıcıme sındııııııııııııı

size tavsiyem kahvaltınızı çok iyi yapın

spor yapın..............

yemek yerken zevk alarak yiyin

yani hızlı yemeyin .........

yavaş yavaş yiyin....

çok fazla çiğneyin........

çiğnerken zevk alın.........

yani ağzınıza attığınız her lokmadan zevk alın....

ben 85 kiloydum.........

şunu yemicem bunu yemicem demedim.......

canım ne istiyorsa tadımlık yiyordum......

ağzımın içinde çiğneye çiğneye zevkine varıyordum....

8 ayda 60 kiloya indim....

herşey beyinde bitiyor.....

dildeki reseptörlerle o yemeğin tadını beyne sinyallerle yollarsanız midenin önemi kalmıyor size hükmedemiyor....

bu da dediğim gibi yavaş yavaş çiğnemekle mümkün.normal kilodakiler 5 kere çiğniyorsa ben 50 kere çiğniyordum hemen yutmuyordum ....

sanırım bunları burdaki herkes biliyor ama uygulama zorluğu çekiyoruz hatırlattığın için teşekkürler...

kızlar gerginlik olmuş sanırım ne zamandır okuyorum yorum yapmak istemiyorum ama bu durum sanırım hepimizi üzüyor umarım aranızdaki meseleyi hayırlısı ile halledersiniz bizler burada sevgi ve mutluluk içinde birbirimize destek olmak için bulunuyoruz sanırım benim gibi sizlerinde çevrenizde binbir türlü sorun vardır burda güzel dakikalar geçirelim ..ikinizede sevgiler
kızlarrrrrrrrrrrrrrr tebrık edıyorum tekrardan

ben ıkıncı ya da ucuncu hatta daha alt olabılırım bundan sonra. sporumu bıraz azaltacagım cunkuuuuuuuu. yenı bırıncılerrrrrrrrrr beklenıyorrrrrrrrr
ay ay 3. olmuşum ee senin yerine talibim desem bugün itibari ile 80 dak lesli yapıldı

nevıncıgım vesıle olmuşum doktora gıtmene. okadar cok sevındım kı. aman canım ıhmal etmeyelım kendımızı. herseyın bası saglıkkkkkkk valla.

sonuclar da ıyı cıkmıs. buyume cokmus sukur. operasyon falan demedı degıl mı ? ılac mı verıyor ne dıyor ? duygunun da aynı kıstı oldugu ıcın ozellıkle merak ettım bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…