Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen o işler benimde var ama daha havalar iyi gidiyor bu hafta yarın nöbetim var pazartesi salı evdeyim perşembe cuma evdeyim çarşamba gündüz mesaim cuma akşamı nöbetim var arada yapmayı düşünüyorum bakalım birde kışlık kıyafetler çıkacak ütülenecek

hu hu az yiyorsun fıstık.. valla kıskandığımdan değil, çok az be kuzum.. saçların dökülür, güçten düşersin. aman dikkat.

hay agzına saglık esracıgım yaa. tam ben de sana dıyecektım kı esraya dıyelım uyaralım bırazcık. bu kız son gunlerde hep cok az yıyor dıye. tam ben yazıyordum kı senın yazını gordum zaten.

KIŞ MASALI (Adem Gümüşkaya) - YouTube

ben severek dinliyorum kızlar sizede mutlaka tavsiye ediyorummmm

Derken Filizim ve Esracımın menüme yorumlarına geleyimmmm yada gelmeden gitsem mi çünkü haklısınız

Bu hafta ilaçlarında yan etkisinin olduğunu düşünüyorumm az yemekle çok kilo vereceğmi düşünerek yapmıyorum bunu hatta tam tersi metabolizmamın yavaşladığın düşünüyorum.Ama bu hafta daha dikkatli olmaya çalışıcam hatta alışveriş yapayım taze yeşillik falan meyve de alırım.Tşkler kızlarrr

emıne abla valla nobetler ıle sen super ıdare edıyorsun ben bazen okurken gercekten yoruluyorum o an uzuluyorum bılıyor musun bır de psıkolojın de kotuydu bır zamanlar. oyuzden demıstım kadın dayanamadı tempoya dıye ıcımden valla. lutfen kendıne dıkkat et sen saglıkcısın ayrıca daha ıyı bılırsın herseyı. aman ablacıgım lutfen herseye yetısmeye calısma yardım da al bırazcık

buyume yokmus sukur yazarken, cokmus dıye olmus yaaaaaaaa kusura bakma nevıncıgım sacma sapan olmus cumlem

ben buraya ılk geldıgım gunlerde sen aksamları hep leslie yapıyordun zaten emıne abla. cok hosuma gıdıyordu sen de sureklı spor gormek. sonra gunluk tempon cok yogunlastı ve duzenın bozuldu ama maasallah senı ıyı goruyorum buaralar. hep boyle devam edersın ınsaallah canı gonulden de mutlulukla teslım ederım sana bırıncılıgı hıc merak etmeeeeeeeee

herifim "napıyon çıt çıt çıt diye saatlerdir" diyooo , anam kendi saatlerdir maç özeti izlio , ben bişi demiyom

nadas iyidirr cücüğüümm , vücut şaşırsın accık

aynen bıraz nadas ıyı olur sanırım aynurcugum. hem kırık ayagımı agrıtır oldum hem vucudu ypogun spora alıstırdım duraklamaya sebep oldu galıba bu yuzden. bıraz agır gıdecegım bakalımmmm ucmak yokkkk

canım ıstahım fazla demıssın ama oglen az yemıssın, ogleden once de ara yapmamıssın mesela ogleden sonra da sadece activiavar mesela.

oooo maşallah...bi ben eksik kalmışım başka herkesler burda...

aynurum hoşgeldin kuzum...özlemde gelmişş...nerdesin kız sennn özlettin kendiniii...

ben annemdeyim...bugün diyet hakgetire malesef..

sağol filizcim...babamla alakalı bişeye çok canım sıkıldı bugünlerde...anca patlak verdi sanırsam...neyseki geçti...daha önce yaptıırmıştım tahlil falan bişey yok çok şükür..yok canım sık olmuyor...ilk kuzum doğduğundan beri dışarı hiç yalnız çıkmıyorum...

canım ıstahım fazla demıssın ama oglen az yemıssın, ogleden once de ara yapmamıssın mesela ogleden sonra da sadece activiavar mesela.

Filizcim kahvaltı da öğle yemeği de oldukça doyurucuydu. aslında açlıktan değil de regl yüzünden huzursuzdum. tüm poğaçalar kekler uçuştu gözümün önünde. velhasıl yazarken az ama onlar baya doyurucuydu..

ay çok sağol canım ..gerçekten şu dönem daha sakin geçiyor günlerim .birde ben dahiliyede çalışıyorum çoğu bakımsız ve yaşlı hastalar burası küçük yer hastalarımız genelde aynı hastalar 1-2 hafta gelmedilermi selalarını duyuyoruz..yarın nöbetteyim mesela 2 tane ağır hastam var bitanesi yatak yaralı yarın enaz yarım saat sürecek pansuman var .oğlu kızı bakmayan hastalar hem üzücü hem yıpratıcı meslek

Nursennaaa , nerdessiiiiiiinnn

Asuuuuuu nerdesiiinn ? bak Nursena kaptırdı geliyorr , abaavv benimki bilem tutuştu , bu hatın benide sollar geçer şimciikk :18::18::18:
yedim böcüklerınızi ekmek arsı ohhhhhhhhhhhh

herifim "napıyon çıt çıt çıt diye saatlerdir" diyooo , anam kendi saatlerdir maç özeti izlio , ben bişi demiyom
top al bidene sektirerek karsisınds topikdaslsrimla konusuyom de biseycik ddemez

Son düzenleme:
* Telefona SOL kulağınızla cevap verin.
* Günde 2 (iki) kere kahve içmeyin.
* SOĞUK su ile hap almayın.
* 19 'dan sonra YEMEK yemeyin.
* Tükettiğiniz YAĞLI gıdaların miktarını
azaltın.
* Sabahları daha çok, akşamları ise daha az
SU için.
* Cep telefonu BATARYA'ları ile mesafenizi
uzak tutun.
* UZUN süre kulaklık takmayın.
* Gece 10 sabah 06, en ideal uyuma
saatleridir
* Uyku öncesi İLAÇ aldıktan sonra hemen
uzanmayın.
* Şarjınız SON çizgiye indiğinde, yani çok çok
az bir şarj seviyesinde iken telefona cevap
vermeyin, zira yaydığı radyasyon 1000 kat
fazladır.

facede payşamışlar bende sizlerle paylaşayım dedim

hiçte bikeremm....

komşum köyden gelsin tekrar yürüyüşlere başlıyayım ozaman ben birinci olcem işteeeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…