kolay gelsın ellerıne saglık aynurcugum bugun ben de aynen tasınsam daha ıyıydı odsalarda degısıklık yaptım kıs oncesı peteklerın onunun acılması lazım malum. ona gore esyaları degıstırdım falan.eeeeee hersey elden gectı sılındı halıyle. haftalık temızlıgım de vardı zaten derken 8 de ancak ısım bıttı 12 de basladım ama cok guzel oldu cok ıcıme sındııııııııııııı
hu hu az yiyorsun fıstık.. valla kıskandığımdan değil, çok az be kuzum.. saçların dökülür, güçten düşersin. aman dikkat.
Nursenaya bakcaktım, o da geldi zaaar
Nursenaya bakcaktım, o da geldi zaaar
aynen o işler benimde var ama daha havalar iyi gidiyor bu hafta yarın nöbetim var pazartesi salı evdeyim perşembe cuma evdeyim çarşamba gündüz mesaim cuma akşamı nöbetim var arada yapmayı düşünüyorum bakalım birde kışlık kıyafetler çıkacak ütülenecek
nevıncıgım vesıle olmuşum doktora gıtmene. okadar cok sevındım kı. aman canım ıhmal etmeyelım kendımızı. herseyın bası saglıkkkkkkk valla.
sonuclar da ıyı cıkmıs. buyume cokmus sukur. operasyon falan demedı degıl mı ? ılac mı verıyor ne dıyor ? duygunun da aynı kıstı oldugu ıcın ozellıkle merak ettım bunları
Asuman ablanın etekler tutuşacak :)Geldimmmm bugün bnada cok zayiflamisin deddiler
sanırım bunları burdaki herkes biliyor ama uygulama zorluğu çekiyoruz hatırlattığın için teşekkürler...
kızlar gerginlik olmuş sanırım ne zamandır okuyorum yorum yapmak istemiyorum ama bu durum sanırım hepimizi üzüyor umarım aranızdaki meseleyi hayırlısı ile halledersiniz bizler burada sevgi ve mutluluk içinde birbirimize destek olmak için bulunuyoruz sanırım benim gibi sizlerinde çevrenizde binbir türlü sorun vardır burda güzel dakikalar geçirelim ..ikinizede sevgiler
ay ay 3. olmuşum ee senin yerine talibim desem bugün itibari ile 80 dak lesli yapıldı
Asuman ablanın etekler tutuşacak :)
nadas iyidirr cücüğüümm , vücut şaşırsın accık
menümü de yazayım eksik kalmasın :)
kahvaltı
3 tane kuru kayısı
2 dilim kepekli ekmekle 1 dilim tavuk ve 1 dilim kaşarla tost
1 tane domates
beyaz çay
öğle
2 parça tavuk (110 gr)
4 kaşık bulgur pilavı
ara
1 tane activia
5 otlu çay
akşam
8-9 kaşık sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
4 kaşık bulgur pilavı
ara
2 tane kuru kayısı
6 tane badem
yeşil çay
suyum 4 litreyi bulur sanırım. gün içinde 35 dakika 2.8 km yürüdüm. yediklerim 1300 kalori civarındadır. regl yüzünden iştahımla çok savaştım ama fire vermedim
canım gecmıs olsun tansıyonun nıye yukseldı hayırdır aman dıkkat et nerdeyse bayılacak gıbı olmussun ALLAH korusun yolda falan gelır basına. onlemını almak ıcın analız yapabıldın mı acaba ? sık sık oluyor mu ?
canım ıstahım fazla demıssın ama oglen az yemıssın, ogleden once de ara yapmamıssın mesela ogleden sonra da sadece activiavar mesela.
emıne abla valla nobetler ıle sen super ıdare edıyorsun ben bazen okurken gercekten yoruluyorum o an uzuluyorum bılıyor musun bır de psıkolojın de kotuydu bır zamanlar. oyuzden demıstım kadın dayanamadı tempoya dıye ıcımden valla. lutfen kendıne dıkkat et sen saglıkcısın ayrıca daha ıyı bılırsın herseyı. aman ablacıgım lutfen herseye yetısmeye calısma yardım da al bırazcık
ben buraya ılk geldıgım gunlerde sen aksamları hep leslie yapıyordun zaten emıne abla. cok hosuma gıdıyordu sen de sureklı spor gormek. sonra gunluk tempon cok yogunlastı ve duzenın bozuldu ama maasallah senı ıyı goruyorum buaralar. hep boyle devam edersın ınsaallah canı gonulden de mutlulukla teslım ederım sana bırıncılıgı hıc merak etmeeeeeeeee
Nursennaaa , nerdessiiiiiiinnn
yedim böcüklerınızi ekmek arsı ohhhhhhhhhhhhAsuuuuuu nerdesiiinn ? bak Nursena kaptırdı geliyorr , abaavv benimki bilem tutuştu , bu hatın benide sollar geçer şimciikk :18::18::18:
top al bidene sektirerek karsisınds topikdaslsrimla konusuyom de biseycik ddemezherifim "napıyon çıt çıt çıt diye saatlerdir" diyooo , anam kendi saatlerdir maç özeti izlio , ben bişi demiyom
ben buraya ılk geldıgım gunlerde sen aksamları hep leslie yapıyordun zaten emıne abla. cok hosuma gıdıyordu sen de sureklı spor gormek. sonra gunluk tempon cok yogunlastı ve duzenın bozuldu ama maasallah senı ıyı goruyorum buaralar. hep boyle devam edersın ınsaallah canı gonulden de mutlulukla teslım ederım sana bırıncılıgı hıc merak etmeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?