yedim böcüklerınızi ekmek arsı ohhhhhhhhhhhh
top al bidene sektirerek karsisınds topikdaslsrimla konusuyom de biseycik ddemez
ay çok sağol canım ..gerçekten şu dönem daha sakin geçiyor günlerim .birde ben dahiliyede çalışıyorum çoğu bakımsız ve yaşlı hastalar burası küçük yer hastalarımız genelde aynı hastalar 1-2 hafta gelmedilermi selalarını duyuyoruz..yarın nöbetteyim mesela 2 tane ağır hastam var bitanesi yatak yaralı yarın enaz yarım saat sürecek pansuman var .oğlu kızı bakmayan hastalar hem üzücü hem yıpratıcı meslek
herifim "napıyon çıt çıt çıt diye saatlerdir" diyooo , anam kendi saatlerdir maç özeti izlio , ben bişi demiyom
çok kutsal bi iş yapıyorsunuz Emine abla, Allah razı olsun..
hiçte bikeremm....
komşum köyden gelsin tekrar yürüyüşlere başlıyayım ozaman ben birinci olcem işteeeee.....
aynen benimkide bi taraftan beynelminel izliyo bi taraftan bana laf atıyor yarın yoksun gel artık diyo..
ben çıkıyorum biraz aile bireyleri ile ilgileneyim yarın 24 saatlik nöbet var belki hastanedenet bulurum arkadaşlardan girerim iyi geceler
sağlık mutlulukla kalın inşallah
hepinize iyi geceler canlar, görüşmek üzere.
Bende yatayim yorulum bugün cook yemektenrezilim rezilll yerin dibineyimm
spor güzel oluyor dışarda yapamasanbile lesli güzel oluyor her çeşidi var
hepinize iyi geceler canlar, görüşmek üzere.
Bende yatayim yorulum bugün cook yemektenrezilim rezilll yerin dibineyimm
biz nursena gümbür gümbür diyoz , hatun ne diyo , kııııızzz
hiçte bikeremm....
komşum köyden gelsin tekrar yürüyüşlere başlıyayım ozaman ben birinci olcem işteeeee.....
biz nursena gümbür gümbür diyoz , hatun ne diyo , kııııızzz
buyume yokmus sukur yazarken, cokmus dıye olmus yaaaaaaaa kusura bakma nevıncıgım sacma sapan olmus cumlem
hayırlı geceler...
öptüm cücüşleriimmm , iyi gecelerr , Allaha emanet oluunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?