Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yedim böcüklerınızi ekmek arsı ohhhhhhhhhhhh

top al bidene sektirerek karsisınds topikdaslsrimla konusuyom de biseycik ddemez

bende noldu bizim böcüklere diyodum , Nursena meğersem dürüm yapmış bizim böcüklerii ,neyse ben klonlamıştım böcükümü , yenisini çıkardım piyasayaaa

bende "muhebbet ediom" dedim , bişi demedi

çok kutsal bi iş yapıyorsunuz Emine abla, Allah razı olsun..

herifim "napıyon çıt çıt çıt diye saatlerdir" diyooo , anam kendi saatlerdir maç özeti izlio , ben bişi demiyom

aynen benimkide bi taraftan beynelminel izliyo bi taraftan bana laf atıyor yarın yoksun gel artık diyo..
ben çıkıyorum biraz aile bireyleri ile ilgileneyim yarın 24 saatlik nöbet var belki hastanedenet bulurum arkadaşlardan girerim iyi geceler
sağlık mutlulukla kalın inşallah

Allah kolaylık versin Eminecimmm

herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrrr dıyeyım barı, topıkler bırıkmıs cuma oglenden berı gırmeyınce ancak bıtırdım herseyı oraya yaz buraya yazzzzzz derken.

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkesın haftasonu guzel gecıyordur ınsaallah

bana gelınce oglene dogru uyandım. dısarı cıkacaktım kahvaltıyı dısarda yapoayım dedım sınemaya gıdeyım dedım kıyamadım ev ıslerıne koyuldum sadece temızlık yapacaktım ama resmen tasınır gıbı ıse gırıstım odalarda degısıklıkler yaptım bır suru sey ıttım kaktım temızlık yaptım aksam 8 de ancak bıttı 12 de baslamıstım ama cok ıyı oldu kıs oncesı peteklerın onunu bosaltmıs oldum temızlık de oldu guzelce bu vesıle ıle. yarına hıc ısım olmayacak haftalık yemek yapmak dısında.

benden haberler boyle ıste. gun boyu ıs ıle ugrastımmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
spor güzel oluyor dışarda yapamasanbile lesli güzel oluyor her çeşidi var

bir ara yapıyodum bende ama şimdi hiç ayağım çekmiyoo...

aslında bi başlasam bikaç gün zorlasam kendimi sonra gerisi gelirde ah işte o başlangıcı yapamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…