Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım. sen ıyı duzenlıyorsun zaten sadece az gelduı gozume doyurucu olduysa sorun yok regl yuzunden dolayı sıskın de hıssetmıs olabılırsın

offffffffff ıoffffffffffff o kekler borekler yok mu yaaaaaaa en buyuk zaafımızzzzzzz. bayılırım bennnnnn. herkes baklava kadayıf der ben su boregı derım meselaaaaaaaaaa

menumu de yazayımmmmm

sabah 11:30 kahvaltı

uc adet evde kurutulmus kayısı
ıkı bardak su
lor peynırlı tost ıkı dılım kepek ekmegı ıle
bır domates bır salatalık 5-6 adet roka, 7-8 dal maydonoz
acık sekersız cay

saat 4 e kadar bır yesıl elma yedım, suyumu 2 lt yaptım, bır bardak yarım yaglı sut ıctım.

aksam:

ıkı bardak su yemekten once
bır kase mercımek corbası ( unsuz patatessız )
bır dılım kepek ekmegı
bır yemek tabagı yesıl salata
4 kasık tavuk sote
ıkı catal kavun
uc kasık yogurt

ara ogun: 5 fındık, 10 adet antep fıstıgı

suyumu 3,5 lıtre yapıp yatacagım bırazdan.

bugun sporum yok ev ısı ıle yeterınce terledım ama spor sayılır mı bılemem

Iyi geceler güzeller
Ben de bugün yasak mamalardan yedim ama bence çok değildi yani bişey olmaz :)
Nursena da beni geçemez zaten
Spor yok bari boğazı tutalım değil mi ama

Aytencim prensesin doğum günü kutlu olsun nice yaşlar görsün inşallah sizlerle beraberce
Yenacım da hiç uğrayamamış
Aynur cücüşü bana da söyle kilonu ki seni yakalamaya çalışayım ben de

aman daha da sakın gecsın ınsaallah emıne abla. nobetten cıkıp annene bakmaya ya da onun evını temızlemeye gıdıyordun sonra kendı evını temızlıyordun ertesı gun ıse gıdıyordun fala. hatırlıyorum bunları.

cok kutsal bır meslegınız var ve anladıgım kadarıyla hakkını vererek yapmaya calısıyorsunuz ALLAH razı olsun ıcten emek verdıgınız ıcın o ınsanlara.

aman canım dıkkat et lutfen. demek kı moralın bozulunca tansıyonunu olumsuz etkıleyebılıyorsun aman dıkkat et sukur bırsey yokmus zaten. demek kı gecıcı.

iyi geceler güzellerrrr

gemişi okuyup gelene kadar hepiniz gitmişinizzz bi asum görünüyorr

Asummmm eşin nasıl Allahtan bir sıkıntı yoktur umarım.

ya bende bi tuhaf kk. pcden giriyorum, yine de çoğu zaman bi tek beni online gösteriyor aşağıda, sizler yazarken. tabi gırla da ziyaretçi oluyor..

evet canım aynı durumu bende yaşıyorum yada diğer online kişileri ana sayfada gösteriyor kk nın azizliği

Ablacim iyisin insallah...keyfin yerindemi ....baya kaynattik bu aksam

Bi gozum burda kuzum...sohbet koyu amabi arkadasimizda geldi heriflerde yok..cekirdekte bitmedi gitti.dayanmaktayim...suya devam

evetttt kaynatmışınız kuzularrr.ne bileyimmmm bir baktım kimse yok benim taka laptopta film baktım bitince bir göz atayım dedim sayfa birikmiş olsun zevkle okudum

evet canım aynı durumu bende yaşıyorum yada diğer online kişileri ana sayfada gösteriyor kk nın azizliği

kk istediği kadar gıcıklık etsin, buluyoruz birbirimizi :)

nasıl oldun bu arada? daha iyisindir inşallah ablacm.

Ablacim iyisin insallah...keyfin yerindemi ....baya kaynattik bu aksam

Bi gozum burda kuzum...sohbet koyu amabi arkadasimizda geldi heriflerde yok..cekirdekte bitmedi gitti.dayanmaktayim...suya devam

dayan kuzum dayan. onlar yarın sivilcelerle uyanırken sen kaymak gibi kalkacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…