Filizcim kahvaltı da öğle yemeği de oldukça doyurucuydu. aslında açlıktan değil de regl yüzünden huzursuzdum. tüm poğaçalar kekler uçuştu gözümün önünde. velhasıl yazarken az ama onlar baya doyurucuydu..
Onemli degil canim ilac vermiyor sadece boyutunu takip ediyor.cok buyurse operasyonka aliniyor...
Fiilizz güle güle kirlet evini
ay çok sağol canım ..gerçekten şu dönem daha sakin geçiyor günlerim .birde ben dahiliyede çalışıyorum çoğu bakımsız ve yaşlı hastalar burası küçük yer hastalarımız genelde aynı hastalar 1-2 hafta gelmedilermi selalarını duyuyoruz..yarın nöbetteyim mesela 2 tane ağır hastam var bitanesi yatak yaralı yarın enaz yarım saat sürecek pansuman var .oğlu kızı bakmayan hastalar hem üzücü hem yıpratıcı meslek
oooo maşallah...bi ben eksik kalmışım başka herkesler burda...
aynurum hoşgeldin kuzum...özlemde gelmişş...nerdesin kız sennn özlettin kendiniii...
ben annemdeyim...bugün diyet hakgetire malesef..
sağol filizcim...babamla alakalı bişeye çok canım sıkıldı bugünlerde...anca patlak verdi sanırsam...neyseki geçti...daha önce yaptıırmıştım tahlil falan bişey yok çok şükür..yok canım sık olmuyor...ilk kuzum doğduğundan beri dışarı hiç yalnız çıkmıyorum...
iyi geceler güzellerrrr
gemişi okuyup gelene kadar hepiniz gitmişinizzz bi asum görünüyorr
Asummmmeşin nasıl Allahtan bir sıkıntı yoktur umarım.
Nevin de mi gelmiş, hani nerde
aşağıda online görünüyor ama cepten giriyorsa açık görünür kuzuuu
ya bende bi tuhaf kk. pcden giriyorum, yine de çoğu zaman bi tek beni online gösteriyor aşağıda, sizler yazarken. tabi gırla da ziyaretçi oluyor..
Ablacim iyisin insallah...keyfin yerindemi ....baya kaynattik bu aksamNevinim Esrammmmm zuzularr
Bi gozum burda kuzum...sohbet koyu amabi arkadasimizda geldi heriflerde yok..cekirdekte bitmedi gitti.dayanmaktayim...suya devamNevin de mi gelmiş, hani nerde
Ablacim iyisin insallah...keyfin yerindemi ....baya kaynattik bu aksam
Bi gozum burda kuzum...sohbet koyu amabi arkadasimizda geldi heriflerde yok..cekirdekte bitmedi gitti.dayanmaktayim...suya devam
evet canım aynı durumu bende yaşıyorum yada diğer online kişileri ana sayfada gösteriyor kk nın azizliği
Ablacim iyisin insallah...keyfin yerindemi ....baya kaynattik bu aksam
Bi gozum burda kuzum...sohbet koyu amabi arkadasimizda geldi heriflerde yok..cekirdekte bitmedi gitti.dayanmaktayim...suya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?