Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kk istediği kadar gıcıklık etsin, buluyoruz birbirimizi :)

nasıl oldun bu arada? daha iyisindir inşallah ablacm.

dayan kuzum dayan. onlar yarın sivilcelerle uyanırken sen kaymak gibi kalkacaksın :)

İyiyim pambık prenses şükür iş arkadaşım bildiğimiz basit bir ilaç verdi dirildim ben hep aynı soğuk algınlığı ilacını içerdim.ama dün sporu astım gitmedim gidemedim birde regl ilk günüydüü

Iyi geceler canım
Eşim iyi şükür ama sıkılmaya başladı oturmaktan bunalıyor Allah yardım etsin

Zor Asum yatanada zor bakanada zor derler ama sabır edilcek oyalanacak meşgale bulucak enişte en iyi şey kitap okumak.Allah bütün hastlata yatanlara yardım etsin canım

bende kaçtım kızlar

gözlerimin arasına kibrit çöpü koycam kapanmasın diye gözlüğüde iş yerinde bırakmışım ağrıyorrr öptüm hepinizi hayırlı gecelerrrr

yaşaşsın sabahh iş yokk

Zor Asum yatanada zor bakanada zor derler ama sabır edilcek oyalanacak meşgale bulucak enişte en iyi şey kitap okumak.Allah bütün hastlata yatanlara yardım etsin canım

Kitap okuyor bolca sever zaten okumayı
Hiç ayağa kalkmamak çok zor ama inşallah umulandan önce basabilir diye dua.ediyorum beslenmesine de dikkat ediyorum Allah bunaltmadan atlatmamıza yardım eder inşallah
Iyi geceler sana da canım

Son düzenleme:

ben ne hesabı sordum sana? yalan söyleme; sadece bildirim için belirli bir vaktin olup olmadığını sordum ben sana, hesap sorduğumu kanıtla bana haydi yalan söylemediysen sen şimdi burada bu konuda.....

seni yenayla ben kıyaslamadım, yenayla kendini önce sen kıyasladın, bende kıyaslama yapmanın doğru olmadığını sana ifade ettim, lafları tersinden anlıyorsun, yada bilmiyorum artık belkide bilerek böyle yapıyorsun.

ben yalan söylemedim; bilmiyordum öğleye kadar bildirim olduğunu ve sana medenice sordum, bunada inanmayıp sarfettiğin sözlerinle ancak günahlarımı aldın.

sana söz yetişmicek şuan anladığım kadarıyla, çünkü eğriyle doğruya varılmıyo, varılmazda zaten.

insanlara psikolojik baskı uygulayarak asla sindiremezsin insanları, yada en azından beni sindiremezsin bunuda unutma.

herkes ne eder kendine eder, herkesin davranışı kendi yüzünü sergiler.

bu topikteki kimseyide üzmek germek asla istemiyorum, 3senedir bu topikteyim ve 3senedir böylesine bişey görmedim, yaşamadım, yazmadım ben yaaaaa.
kimseyi üzmemek adına gerekirse çıkıp giderimde, zaten tadım tuzumda kalmadı hiç şuan itibariyle, ne kimseyi kırmak istiyorum, nede kimse tarafından incinmek istiyorum.
dilerim; sadece 3günlüğüne rabbim senin karşına senin gibi birini çıkarsın, çıkarsında o an anla beni inşaallah.

kk istediği kadar gıcıklık etsin, buluyoruz birbirimizi :)

nasıl oldun bu arada? daha iyisindir inşallah ablacm.

dayan kuzum dayan. onlar yarın sivilcelerle uyanırken sen kaymak gibi kalkacaksın :)
dayandim cok şükür.halada biseyler yeme pesindeler..uykum geldi ben yatip kurtulcam.

Nevincim bu arada iyiyim

hemen patır kütür yazdım gönderdim sana cevap vermeden kuzum
Onemli degil ablacim ne demek sen iyi olda...regl yogunlugu gecti cok sukur bu ay...korkulu ruyam oldu.

Allahım elinde bir kutu baklavayla kocam geldi... bana şans dileyim, hepinize iyi geceler canlar...
Oysss cok fena..yok yok sen sevmezsin baklava...
Bende seviniyorum yarin is yok ama evde mesaim cok yogun olucak...esimde oglen yine ise gidicek rahatca yaparim insallah...

Allah kolaylik versin ablacim esine ve sana...trz zamanda ayaklanir insaAllah...

Bende yatiyim artikin hayirli geceler...

Meyra sana tane tane anlatıyorum;

ozkaa82,
Listede olmak istiyorsan cuma öğlene kadar bildirmen gerek..

Evde tartın varsa evdeki sonucu paylaşırsın bizimle..

bu alıntı 08,07,2011 tarihli bizim topikten 8102. sayfadan alıntı. 2 yıldan fazla olmuş yani. bu topiğe cuma günü öğlene kadar bildirim yapma kuralını ben koymadım. yıllardır var. forum genelinde de kilosuyla ilgili çaba gösteren çoğu grup öğlene kadar bildirim yapıyor. 2 seneden fazladır bunu da görmemiş olamazsın değil mi...

listeyi ben babamın hayrına yapmıyorum, kk bana para da vermiyor liste yapmam için. Yena kafasını dinlemek istediği için benden rica etti, ben talep etmedim yapmayı. kaldı ki, ben kimse yadırgamasın diye onun formatında yapmaya çalışıyorum listeyi. bi faydam dokunursa ne ala...

sen benden geciktiğin için özür dilemedin, forumda yeniymiş gibi direk saati mi var diye sordun. benim listeyi yayınladığım saat 13.00... ben sana soyut bi şeyi nasıl ispatlayayım, senin kibar olmayan soru tarzın o kadar emeğin üstüne bende hesap sormayı çağrıştırıyor... ki üstüne basa basa tekrarlıyorum senin de kabul ettiğin üzere sen forumun yeni üyesi değilsin. benden duymasan da cuma öğleye kadar bildirim yapma şartıyla zaten karşılaşmış olman lazım bunca zamanda.

ben kime ne konuda baskı yapıyorum Meyra? baskı yapabileceğim neyiniz var elimde? listeyse bırakırım, o dert değil. ben kime ne baskısı yapabilirim ki? gelene iyi davranmaya çalışıyorum, ilgileniyorum. sevdiğim bi sürü insan var, destek olmaya çalışıyorum. ne baskısı yapabilirim söyler misin? elimde neyiniz var benim?

yaptığının adı kapristir, listedeki 21 kişi bildirim yapmış. 22. kişi yıllardır forumun üyesi olmasına rağmen ne geciktiği için özür diliyor, ne mazeret bildiriyor. bi de forumun eski üyesi değilmiş gibi saati mi var diyor...
umarım senin karşına da senin gibi birisi çıkar...

ben de yemedim canım, yemeden yatacağım. iyi geceler sana.

DEDİM YAAAAA; SANA LAF YETMEZ, EĞRİYLE DOĞRU BULUNMAZ.........
İÇİMİ ÇOK ACITTIN bunu BİL, SENDEN BUNLARI BEKLEMEZDİM HİÇ.
SANA TEK DİYECEĞİM ŞUDUR;
SENİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM, YARADAN HESAPLARI EN GÜZEL GÖRENDİR.....

BENİM İÇİM RAHAT.
dahada yazmam artık hiç bişey sana.

ben de seni Allaha havale ediyorum Meyra. senin gibi sürekli dile getirmiyorum diye sanma ki benim de canım yanmadı. sanma ki bi senin bende hakkın var, ben de kendi hakkımın hesabının sorulmasını isteyeceğim elbet.

ben senden bekliyordum ne yalan söyleyeyim. hiç şaşırtmadın.. neyse, selametle...

Uzun uzuuun aylar sonra merhaba; Okadar emek okadar caba ve kocaman bi 0; Herseye yeniden baslayalı yarın 10 gün olcak insaallah öyle böyle toparlanacak buna gönülden inaniyorum ele güne karşı;
yarın 13:30da diyetisyen kontrolum var 10 gün icinde 0 kaçamak egzersizler ve düzenli bitki cayları, sular güzel bi sonucu hak ettigimi düsünüyorum eger olurda sadece gram vermis olursam cok üzülürüm hayal kırıklıgı olur hevesim kırılabilir umarım öyle bisey olmaz

Burdan ayrıldıgımda 83 kgydum 3 kg verip 7'leri göremedigim icin kendimi bıraktıgımı hatırlıyorum ve evet sonuc 101.7 ne acı dimi.. bencede öyle..

Listem cok uzun yazıp kafa ütülemek istemem son 2 günlük şok diyetimi yzayım bari :))

Uyanınca: 6-7 bardak suya 1 avuc ici kiraz sapı,1 avuc ici mısır püskülü,1avuc ici avakado yapragı,3 poset kayısılı form cayı,2 poşet alman çayı karışımı tadı berbat ötesi bi cay tarcın ve limonda ek

kahvaltı: 2 dilim etimek,1 tatlı kasıgı labne peynir(domats,sltlk)

2 saat sonra(ara.ö)2 adet kuru kayısı 1 adet seftali, 1 cay bardagı kefir

öglen: güzel yagsız az tuzlu bi salata 2 k.k peynirli 2 dilim etimek

2 saat sonra(ara.ö)2 adet kuru kayısı,1 adet seftali,1cay bardagı kefir

2 saat sonra(ara.ö)1 adet activia,1etimek,1adet kuru kayısı

aksam: öğle yemeginin aynısı

2 saat sonra(ara.ö)2 adet kuru kayısı 1 adet seftali,1cay bardagı kefir
----------------------------------
bugunki diyetim yani son gün;
Uyanınca: 6-7 bardak suya 1 avuc ici kiraz sapı,1 avuc ici mısır püskülü,1avuc ici avakado yapragı,3 poset kayısılı form cayı,2 poşet alman çayı karışımı tadı berbat ötesi bi cay tarcın ve limonda ek

kahvaltı; 1 dilim etimek 1 kk peynir,1 haslama yumurta,domates,sltlk

2 saat sonra(ara.ö)3 adet kırmızı erik,1 cay bardagı kefir

öglen:doyana kadar herhangi bi sebze yemegi,salata,1 kase yogurt

2 saat sonra/ara.o) 3 adet kırmızı erik,1 cay bardagı kefir

2 saat sonra(ara.o) cavdarlı ekmekle hazırlanmıs beyaz p. tost,domates salatalık

aksam; 2 adet tavuk baget, salata

2 saat sonra 1 bardak ayran

Finalide yarın yapcaz

düşüncelerin için senden rabbim razı olsun herkes böyle düşünmüyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…