kk istediği kadar gıcıklık etsin, buluyoruz birbirimizi :)
nasıl oldun bu arada? daha iyisindir inşallah ablacm.
dayan kuzum dayan. onlar yarın sivilcelerle uyanırken sen kaymak gibi kalkacaksın :)
iyi geceler güzellerrrr
gemişi okuyup gelene kadar hepiniz gitmişinizzz bi asum görünüyorr
Asummmmeşin nasıl Allahtan bir sıkıntı yoktur umarım.
Allahım elinde bir kutu baklavayla kocam geldi... bana şans dileyim, hepinize iyi geceler canlar...
Allahım elinde bir kutu baklavayla kocam geldi... bana şans dileyim, hepinize iyi geceler canlar...
Iyi geceler canım
Eşim iyi şükür ama sıkılmaya başladı oturmaktan bunalıyor Allah yardım etsin
Zor Asum yatanada zor bakanada zor derler ama sabır edilcek oyalanacak meşgale bulucak enişte en iyi şey kitap okumak.Allah bütün hastlata yatanlara yardım etsin canım
Meyra seni kırmak istemiyorum, lütfen devlet meselesi haline getirme olanları. listeye her geç kalan binbir özür dilerken sen hesap soruyorsun. üstüne bir de Yenayla kıyaslıyorsun.
sen iznin bittiği halde bildirim yapmamıştın ve ben seni yine izinli yazmıştım. bildirim yapmayan, soru işareti koyduğum başkaları için de belirtmiştim aynı mesajda öğleye kadar bildirim yaptığımızı. sen de teşekkür etmiştin bilgisayarın mı ne bozukmuş.. görmemiş olman mümkün değil bildirim vaktini. ha ben liste yapmak için senin uyanmanı beklemeliysem haklısın trip atmakta...
beni nuhanla bir tutarak tahrik etme anlamında binbirinci şeyini de yaptın bugün. ama gerçekten uzatmak istemiyorum. senle arkadaş olmak istemiyorum, bu kadar basit...
dayandim cok şükür.halada biseyler yeme pesindeler..uykum geldi ben yatip kurtulcam.kk istediği kadar gıcıklık etsin, buluyoruz birbirimizi :)
nasıl oldun bu arada? daha iyisindir inşallah ablacm.
dayan kuzum dayan. onlar yarın sivilcelerle uyanırken sen kaymak gibi kalkacaksın :)
Onemli degil ablacim ne demek sen iyi olda...regl yogunlugu gecti cok sukur bu ay...korkulu ruyam oldu.Nevincim bu arada iyiyim
hemen patır kütür yazdım gönderdim sana cevap vermeden kuzum
Oysss cok fena..yok yok sen sevmezsin baklava...Allahım elinde bir kutu baklavayla kocam geldi... bana şans dileyim, hepinize iyi geceler canlar...
Bende seviniyorum yarin is yok ama evde mesaim cok yogun olucak...esimde oglen yine ise gidicek rahatca yaparim insallah...bende kaçtım kızlar
gözlerimin arasına kibrit çöpü koycam kapanmasın diyegözlüğüde iş yerinde bırakmışım ağrıyorrr öptüm hepinizi hayırlı gecelerrrr
yaşaşsın sabahh iş yokk
Allah kolaylik versin ablacim esine ve sana...trz zamanda ayaklanir insaAllah...Kitap okuyor bolca sever zaten okumayı
Hiç ayağa kalkmamak çok zor ama inşallah umulandan önce basabilir diye dua.ediyorum beslenmesine de dikkat ediyorum Allah bunaltmadan atlatmamıza yardım eder inşallah
Iyi geceler sana da canım
ben ne hesabı sordum sana? yalan söyleme; sadece bildirim için belirli bir vaktin olup olmadığını sordum ben sana, hesap sorduğumu kanıtla bana haydi yalan söylemediysen sen şimdi burada bu konuda.....
seni yenayla ben kıyaslamadım, yenayla kendini önce sen kıyasladın, bende kıyaslama yapmanın doğru olmadığını sana ifade ettim, lafları tersinden anlıyorsun, yada bilmiyorum artık belkide bilerek böyle yapıyorsun.
ben yalan söylemedim; bilmiyordum öğleye kadar bildirim olduğunu ve sana medenice sordum, bunada inanmayıp sarfettiğin sözlerinle ancak günahlarımı aldın.
sana söz yetişmicek şuan anladığım kadarıyla, çünkü eğriyle doğruya varılmıyo, varılmazda zaten.
insanlara psikolojik baskı uygulayarak asla sindiremezsin insanları, yada en azından beni sindiremezsin bunuda unutma.
herkes ne eder kendine eder, herkesin davranışı kendi yüzünü sergiler.
bu topikteki kimseyide üzmek germek asla istemiyorum, 3senedir bu topikteyim ve 3senedir böylesine bişey görmedim, yaşamadım, yazmadım ben yaaaaa.
kimseyi üzmemek adına gerekirse çıkıp giderimde, zaten tadım tuzumda kalmadı hiç şuan itibariyle, ne kimseyi kırmak istiyorum, nede kimse tarafından incinmek istiyorum.
dilerim; sadece 3günlüğüne rabbim senin karşına senin gibi birini çıkarsın, çıkarsında o an anla beni inşaallah.
ozkaa82,
Listede olmak istiyorsan cuma öğlene kadar bildirmen gerek..
Evde tartın varsa evdeki sonucu paylaşırsın bizimle..
dayandim cok şükür.halada biseyler yeme pesindeler..uykum geldi ben yatip kurtulcam.
Onemli degil ablacim ne demek sen iyi olda...regl yogunlugu gecti cok sukur bu ay...korkulu ruyam oldu.
Oysss cok fena..yok yok sen sevmezsin baklava...
Bende seviniyorum yarin is yok ama evde mesaim cok yogun olucak...esimde oglen yine ise gidicek rahatca yaparim insallah...
Allah kolaylik versin ablacim esine ve sana...trz zamanda ayaklanir insaAllah...
Bende yatiyim artikin hayirli geceler...
Afferin sana kuzum...iyi geceler....ben de yemedim canım, yemeden yatacağım. iyi geceler sana.
Meyra sana tane tane anlatıyorum;
bu alıntı 08,07,2011 tarihli bizim topikten 8102. sayfadan alıntı. 2 yıldan fazla olmuş yani. bu topiğe cuma günü öğlene kadar bildirim yapma kuralını ben koymadım. yıllardır var. forum genelinde de kilosuyla ilgili çaba gösteren çoğu grup öğlene kadar bildirim yapıyor. 2 seneden fazladır bunu da görmemiş olamazsın değil mi...
listeyi ben babamın hayrına yapmıyorum, kk bana para da vermiyor liste yapmam için. Yena kafasını dinlemek istediği için benden rica etti, ben talep etmedim yapmayı. kaldı ki, ben kimse yadırgamasın diye onun formatında yapmaya çalışıyorum listeyi. bi faydam dokunursa ne ala...
sen benden geciktiğin için özür dilemedin, forumda yeniymiş gibi direk saati mi var diye sordun. benim listeyi yayınladığım saat 13.00... ben sana soyut bi şeyi nasıl ispatlayayım, senin kibar olmayan soru tarzın o kadar emeğin üstüne bende hesap sormayı çağrıştırıyor... ki üstüne basa basa tekrarlıyorum senin de kabul ettiğin üzere sen forumun yeni üyesi değilsin. benden duymasan da cuma öğleye kadar bildirim yapma şartıyla zaten karşılaşmış olman lazım bunca zamanda.
ben kime ne konuda baskı yapıyorum Meyra? baskı yapabileceğim neyiniz var elimde? listeyse bırakırım, o dert değil. ben kime ne baskısı yapabilirim ki? gelene iyi davranmaya çalışıyorum, ilgileniyorum. sevdiğim bi sürü insan var, destek olmaya çalışıyorum. ne baskısı yapabilirim söyler misin? elimde neyiniz var benim?
yaptığının adı kapristir, listedeki 21 kişi bildirim yapmış. 22. kişi yıllardır forumun üyesi olmasına rağmen ne geciktiği için özür diliyor, ne mazeret bildiriyor. bi de forumun eski üyesi değilmiş gibi saati mi var diyor...
umarım senin karşına da senin gibi birisi çıkar...
DEDİM YAAAAA; SANA LAF YETMEZ, EĞRİYLE DOĞRU BULUNMAZ.........
İÇİMİ ÇOK ACITTIN bunu BİL, SENDEN BUNLARI BEKLEMEZDİM HİÇ.
SANA TEK DİYECEĞİM ŞUDUR;
SENİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM, YARADAN HESAPLARI EN GÜZEL GÖRENDİR.....
BENİM İÇİM RAHAT.
dahada yazmam artık hiç bişey sana.
teşekkürler arkadaşımm , ideal kilonu hep koruman dileklerimlee
aman daha da sakın gecsın ınsaallah emıne abla. nobetten cıkıp annene bakmaya ya da onun evını temızlemeye gıdıyordun sonra kendı evını temızlıyordun ertesı gun ıse gıdıyordun fala. hatırlıyorum bunları.
cok kutsal bır meslegınız var ve anladıgım kadarıyla hakkını vererek yapmaya calısıyorsunuz ALLAH razı olsun ıcten emek verdıgınız ıcın o ınsanlara.
bir ara yapıyodum bende ama şimdi hiç ayağım çekmiyoo...
aslında bi başlasam bikaç gün zorlasam kendimi sonra gerisi gelirde ah işte o başlangıcı yapamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?