Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler canım
Eşim iyi şükür ama sıkılmaya başladı oturmaktan bunalıyor Allah yardım etsin
rabbim kolaylık ve sabır versin hepinize evde hasta olması zor
sonucun iyi olacağına eminim ben de 92 ile ayrıldığım kk ya 116 ile döndüm düşün artık 119 dan düş 92 ye sonra hepsini geri al aslında beni almaması lazım kk nın

İnsaallah insallah bende emin olabilsem yarın gorcez artık:) benide benide geri almaması lazım

sagolasın canım. cabucak kırlenıyor zaten cok gıcıkkkkkkkkkkkkkk
oyyyyy benim hiç temiz durmuyo iki cadıyla bide şimdı okul acildı her yer silgi silgi canavarı kızım bastırarak yazıyo silmeyede baya zorlanıyo ole olunca bazen günde iki kere süpürge açıyorum bide tüm e v sıcak memleket diye beyaz kalebodurr döseli kıl belli oluyo hemen bende nefret ediyorum temizlikten

Iyi geceler güzeller
Ben de bugün yasak mamalardan yedim ama bence çok değildi yani bişey olmaz :)
Nursena da beni geçemez zaten
Spor yok bari boğazı tutalım değil mi ama
Hihiii gecmiş olsuna gelen baklavaları tatlıları götüre dur sen gecememmissss yilbasina 75 le mezun olacam burdan (insallah)
Aynur dan zayıfımiz yok ya sölemez onu kim gecerse öle söylücek sanırım
[=nevzamansiz;

Topiğin çok çalısan bayanları gecmis olsun
Nazaramı geliyonuz

Son düzenleme:
Herkese musmutlu günler diliyorum

Kahvaltimi ettim
1dlm cavdar aekm
10 zeytin
Kk peynir
1 cay kas bal
1yesil cay

Simdikkk assolist edasıynan evimi topluyayım dün sabah dısarıda esimle kahvaktı daveti var diye saclarım fönlü sabahta yüzümü yikayincana kalem cekiverdim ev hanımı modunda deilim onun için assolis edesıyla yüzeysel toparlıcam evi

mutlu pazarlar cücüşkolaarrrr

erken uyandım , herifimin uyanmasını bekledim ve tabiki uyanmadı , onu uyandırıp ekmeğe yolladımm , kahvaltı hazır bekliyorumm

burda kasvetli bi hava var , herkeslere az kalorili , bol hareketli bi gün diliyorum , öptüüüümmmmmmm

evet üleennnn , deli kadir üleeennnn , şaka bi yana bi kaç kilo almıştım , şimdi iyiyim çok şükürrr

sen mezun olll Nursenoş , beni geç , o zaman söylerim geçtin diyeee

slm sekerler ben dun menumu yazmayı unutmusum yaww aksam gozlerım kapandı yıne ne olduysa bıraz ıvır zıvır seyler yedım ondan olmus olabılır yıne seker meker oynadı yerınden galıba gozumu bı actım sabahın 4u sonra yıne uyumusum 8de uyandım yemek memek ıste bole vakıt gecırıoz bızde hastayım dıe kendıme odul verıorum su sporuma bı baslasam hersey yoluna gırcek..salı gunu platesımbaslıo marta kdr dvm etcek ıns o zamana kadar bı 20 kılo verırsem super olur...

hani bulaşık makinası reklamları var ya normalde saç baş dağınık makine aldımı fönlü saç ve şık elbise onlar gibi desene sanki bulaşık makinamız olunca havamız değişiyor

Selamün aleykümm...

bugün koşturmaca geçiyo....kahvaltıdan sonra eşimle pazara gidip annem için alışveriş yaptık...kendimede üzüm aldım çok güzel görünüyodu dayanamadım cazibesine...şimdide misafirler gelcek annemle beraber uğraşıyoz mutfakta...hep cıslar var...bugünü atlatsak bir an önce çok mutlu olcemm...bide annem kek yapıyo şimdii...offf offf onada hiç dayanamıyom ama bakalım ne yapcaz..hee benim mahallede süt çok pahalı oyüzden annemin sütçüsünden 5 kilo süt alıp yoğurt yaptırdım annecime...ohhh mss gibi ev yoğurdum var artık benimde...neyse mutfakta iler bekliyo kaçayımm..

çok zorlama ama benim için sadece 15 dak olanını yap nolur:109:

tamam ablacım sana söz yarın başlıyorum...evime akşam geçicem oyüzden ancak yarın başlayabilirim...

ben de yemedim canım, yemeden yatacağım. iyi geceler sana.

yakışırrr arkadaşımaa..

ya gerçekten haddim olmayarak fakat dayanamadığımiçin karışıyorum.ben sizin yerinizde olsam kahvaltıda ekmek dışındakileri çok sayıp tartmadan yerdim,çünkü kahvaltı gün içinde vücut tarafından eritiliyor artı insanı güne psikolojik olarak çok yemiş hissiyle başlatıyor siz akşamdan korkun asıl.ekmeği az fakat peynir zeytin (sayarak yemenize üzülüyorum) bence baştan ben şu kadar sayıda bu kadar sayıda yiyeceğim diye başlamayın kahvaltıya noooooluurrrr tadını alın yemeğin fakat altın değil elmas kural çok çok çok yavaş çiğneyerek diğer insanlara göre çok geç yutun ağzınızda dolanrırıp tadını alın yemeklerin.bir bal için bu dediğim belki zor olur fakat peynir zeytin için mümkün yani hep tadını alın,kokusunu içinize çekin.....psikolojik doyuma ulaşın....

yazdıkların biraz ağır olmamışmı, sen haklısın o haklı demıyorum ben ama esra en son konununun uzatılmaması ıcın yazmıs senı kırmak ıstemıyorum dıye, arkadaslıktan cıkarması da kısısel tercıhı bunun ıcın hesap sorman olmamıs, o da sen de bırbırınızı yanlıs anlamıssınız, sonucta sanal ortam olunca alınganlıklar da oluyo

Merhaba tekrardan bana doktorum ilaç verdi 1000 mg sabah öğle akşam günde 3 kere yemeklerden hemen sonra ama ben içemedim biraz başım döndü gözüme çok vurdu doktora söyledim ama bu ilacın sana bir zararı olmaz bunu hamile kalmak isteyenlerde kullanıyor dedi. Bildiğin şeker ilacı ismi diaformin bu senin zayıflamana da yardımcı olacak dedi ama devam edemedim onun yerine kendim diyet yaparak zayıflamaya karar verdim. bu aralar doktora gitmem lazım ama biraz erteliyorum biraz kilo verdiğimde gitmek istiyorum. bir ay sonra gibi tekrar gidip tahlillerimi yaptırırım sana burdan tekrar yazarım. Yani ilaç kullanmıyorum

hani bulaşık makinası reklam. rı var ya normalde saç baş dağınık makine aldımı fönlü saç ve şık elbise onlar gibi desene sanki bulaşık makinamız olunca havamız değişiyor
Aynen gene bütün işler biZe bakıyo inan makineye yerlestircek mecalim kalmıyo bazen hos cocuklardn tezghın üstü dakka bos durmuyo
Yoo tesekkürederim yavas yemeyi inan cok isterim ama anm bbabam calistıgi icin kücükken hep memlekete yolladılar beni halalarım falan kalabalık sofralarda öle simdiki gibi elinde kasıkla kosan nerde arkamızda ne kadar hizli cabuk yersen kardasın hesabı baba tarafım hep cabuk yer benim analizim alıskanlık

Evdede hakkaten cabuk yiyorum esim corbadan ana yemege gectiginde benim ana yemek bitti oluyo nerdeyse
Dikkate alıcam tesekkur ederim.
Aksam yemedigim zaman son 20 gunür ole yapiyorum evet kilo vermem arttı
Bütün gün cocuk pesinde kosmaktan eriyo diger yediklerimiz aksamsa yemekten sonra hareket olmayınca kilo alınıyo malesef

Sen kac kilo ne kadar zammanda verdin
Günaydınlar herkeşleree
Günaydin nasılsın muğladan sonra vana alıstımı kız kardesin

Günaydin nasılsın muğladan sonra vana alıstımı kız kardesin[/QUOTE]

Günaydın canım

Kardeşim bugun gitti van'a esyalarıyla, alısmak zor tabii, çok uzak bir de, otobusle gıdılmez ancak onceden ucak bıletlerını alması lazım uygunken, sadece 3 kez van e gıt gel yapması 1100tl ye maloldu düşün, ama alısmak zorunda tayın ısteyen kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…