rabbim kolaylık ve sabır versin hepinize evde hasta olması zorIyi geceler canım
Eşim iyi şükür ama sıkılmaya başladı oturmaktan bunalıyor Allah yardım etsin
Uzun uzuuun aylar sonra merhaba; Okadar emek okadar caba ve kocaman bi 0; Herseye yeniden baslayalı yarın 10 gün olcak insaallah öyle böyle toparlanacak buna gönülden inaniyorum ele güne karşı;
yarın 13:30da diyetisyen kontrolum var 10 gün icinde 0 kaçamak egzersizler ve düzenli bitki cayları, sular güzel bi sonucu hak ettigimi düsünüyorum eger olurda sadece gram vermis olursam cok üzülürüm hayal kırıklıgı olur hevesim kırılabilir umarım öyle bisey olmaz
Burdan ayrıldıgımda 83 kgydum 3 kg verip 7'leri göremedigim icin kendimi bıraktıgımı hatırlıyorum ve evet sonuc 101.7 ne acı dimi.. bencede öyle..
Listem cok uzun yazıp kafa ütülemek istemem son 2 günlük şok diyetimi yzayım bari :))
Uyanınca: 6-7 bardak suya 1 avuc ici kiraz sapı,1 avuc ici mısır püskülü,1avuc ici avakado yapragı,3 poset kayısılı form cayı,2 poşet alman çayı karışımı tadı berbat ötesi bi cay tarcın ve limonda ek
kahvaltı: 2 dilim etimek,1 tatlı kasıgı labne peynir(domats,sltlk)
2 saat sonra(ara.ö)2 adet kuru kayısı 1 adet seftali, 1 cay bardagı kefir
öglen: güzel yagsız az tuzlu bi salata 2 k.k peynirli 2 dilim etimek
2 saat sonra(ara.ö)2 adet kuru kayısı,1 adet seftali,1cay bardagı kefir
2 saat sonra(ara.ö)1 adet activia,1etimek,1adet kuru kayısı
aksam: öğle yemeginin aynısı
2 saat sonra(ara.ö)2 adet kuru kayısı 1 adet seftali,1cay bardagı kefir
----------------------------------
bugunki diyetim yani son gün;
Uyanınca: 6-7 bardak suya 1 avuc ici kiraz sapı,1 avuc ici mısır püskülü,1avuc ici avakado yapragı,3 poset kayısılı form cayı,2 poşet alman çayı karışımı tadı berbat ötesi bi cay tarcın ve limonda ek
kahvaltı; 1 dilim etimek 1 kk peynir,1 haslama yumurta,domates,sltlk
2 saat sonra(ara.ö)3 adet kırmızı erik,1 cay bardagı kefir
öglen:doyana kadar herhangi bi sebze yemegi,salata,1 kase yogurt
2 saat sonra/ara.o) 3 adet kırmızı erik,1 cay bardagı kefir
2 saat sonra(ara.o) cavdarlı ekmekle hazırlanmıs beyaz p. tost,domates salatalık
aksam; 2 adet tavuk baget, salata
2 saat sonra 1 bardak ayran
Finalide yarın yapcaz
rabbim kolaylık ve sabır versin hepinize evde hasta olması zor
sonucun iyi olacağına eminim ben de 92 ile ayrıldığım kk ya 116 ile döndüm düşün artık 119 dan düş 92 ye sonra hepsini geri al aslında beni almaması lazım kk nın
oyyyyy benim hiç temiz durmuyo iki cadıyla bide şimdı okul acildı her yer silgi silgi canavarı kızım bastırarak yazıyo silmeyede baya zorlanıyo ole olunca bazen günde iki kere süpürge açıyorum bide tüm e v sıcak memleket diye beyaz kalebodurr döseli kıl belli oluyo hemen bende nefret ediyorum temizliktensagolasın canım. cabucak kırlenıyor zaten cok gıcıkkkkkkkkkkkkkk
Hihiii gecmiş olsuna gelen baklavaları tatlıları götüre dur senIyi geceler güzeller
Ben de bugün yasak mamalardan yedim ama bence çok değildi yani bişey olmaz :)
Nursena da beni geçemez zaten
Spor yok bari boğazı tutalım değil mi ama
Aynur dan zayıfımiz yok ya sölemez onu kim gecerse öle söylücek sanırımAytencim prensesin doğum günü kutlu olsun nice yaşlar görsün inşallah sizlerle beraberce
Yenacım da hiç uğrayamamış
Aynur cücüşü bana da söyle kilonu ki seni yakalamaya çalışayım ben de
[=nevzamansiz;
Topiğin çok çalısan bayanları gecmis olsun
Nazaramı geliyonuz
oyyyyy benim hiç temiz durmuyo iki cadıyla bide şimdı okul acildı her yer silgi silgi canavarı kızım bastırarak yazıyo silmeyede baya zorlanıyo ole olunca bazen günde iki kere süpürge açıyorum bide tüm e v sıcak memleket diye beyaz kalebodurr döseli kıl belli oluyo hemen bende nefret ediyorum temizlikten
Hihiii gecmiş olsuna gelen baklavaları tatlıları götüre dur sengecememmissss yilbasina 75 le mezun olacam burdan (insallah)
Aynur dan zayıfımiz yok ya sölemez onu kim gecerse öle söylücek sanırım
Topiğin çok çalısan bayanları gecmis olsun
Nazaramı geliyonuz
ben de yemedim canım, yemeden yatacağım. iyi geceler sana.
Herkese musmutlu günler diliyorum
Kahvaltimi ettim
1dlm cavdar aekm
10 zeytin
Kk peynir
1 cay kas bal
1yesil cay
Simdikkk assolist edasıynan evimi topluyayım dün sabah dısarıda esimle kahvaktı daveti var diye saclarım fönlü sabahta yüzümü yikayincana kalem cekiverdim ev hanımı modunda deilim onun için assolis edesıyla yüzeysel toparlıcam evi
çok zorlama ama benim için sadece 15 dak olanını yap nolur:109:
ben de yemedim canım, yemeden yatacağım. iyi geceler sana.
Herkese musmutlu günler diliyorum
Kahvaltimi ettim
1dlm cavdar aekm
10 zeytin
Kk peynir
1 cay kas bal
1yesil cay
Simdikkk assolist edasıynan evimi topluyayım dün sabah dısarıda esimle kahvaktı daveti var diye saclarım fönlü sabahta yüzümü yikayincana kalem cekiverdim ev hanımı modunda deilim onun için assolis edesıyla yüzeysel toparlıcam evi
ben ne hesabı sordum sana? yalan söyleme; sadece bildirim için belirli bir vaktin olup olmadığını sordum ben sana, hesap sorduğumu kanıtla bana haydi yalan söylemediysen sen şimdi burada bu konuda.....
seni yenayla ben kıyaslamadım, yenayla kendini önce sen kıyasladın, bende kıyaslama yapmanın doğru olmadığını sana ifade ettim, lafları tersinden anlıyorsun, yada bilmiyorum artık belkide bilerek böyle yapıyorsun.
ben yalan söylemedim; bilmiyordum öğleye kadar bildirim olduğunu ve sana medenice sordum, bunada inanmayıp sarfettiğin sözlerinle ancak günahlarımı aldın.
sana söz yetişmicek şuan anladığım kadarıyla, çünkü eğriyle doğruya varılmıyo, varılmazda zaten.
insanlara psikolojik baskı uygulayarak asla sindiremezsin insanları, yada en azından beni sindiremezsin bunuda unutma.
herkes ne eder kendine eder, herkesin davranışı kendi yüzünü sergiler.
bu topikteki kimseyide üzmek germek asla istemiyorum, 3senedir bu topikteyim ve 3senedir böylesine bişey görmedim, yaşamadım, yazmadım ben yaaaaa.
kimseyi üzmemek adına gerekirse çıkıp giderimde, zaten tadım tuzumda kalmadı hiç şuan itibariyle, ne kimseyi kırmak istiyorum, nede kimse tarafından incinmek istiyorum.
dilerim; sadece 3günlüğüne rabbim senin karşına senin gibi birini çıkarsın, çıkarsında o an anla beni inşaallah.
yazdıkların benım hıkayeme bıraz benzer oldugu ıcın yazmak ıstedım ozellıkle sana. ben ama ehrzaman kıloluydum ayrıca hıc dogum yapmadım. ama ben de zayıflayıp tup bebek tedavısıne gıtmeyı ıstıyorum bende de ınsulın dırencı var hap kullanıyor musun ?
Aynen gene bütün işler biZe bakıyo inan makineye yerlestircek mecalim kalmıyo bazen hos cocuklardn tezghın üstü dakka bos durmuyohani bulaşık makinası reklam. rı var ya normalde saç baş dağınık makine aldımı fönlü saç ve şık elbise onlar gibi desene sanki bulaşık makinamız olunca havamız değişiyor
Yoo tesekkürederim yavas yemeyi inan cok isterim ama anm bbabam calistıgi icin kücükken hep memlekete yolladılar beni halalarım falan kalabalık sofralarda öle simdiki gibi elinde kasıkla kosan nerde arkamızda ne kadar hizli cabuk yersen kardasın hesabı baba tarafım hep cabuk yer benim analizim alıskanlıkya gerçekten haddim olmayarak fakat dayanamadığımiçin karışıyorum.ben sizin yerinizde olsam kahvaltıda ekmek dışındakileri çok sayıp tartmadan yerdim,çünkü kahvaltı gün içinde vücut tarafından eritiliyor artı insanı güne psikolojik olarak çok yemiş hissiyle başlatıyor siz akşamdan korkun asıl.ekmeği az fakat peynir zeytin (sayarak yemenize üzülüyorum) bence baştan ben şu kadar sayıda bu kadar sayıda yiyeceğim diye başlamayın kahvaltıya noooooluurrrr tadını alın yemeğin fakat altın değil elmas kural çok çok çok yavaş çiğneyerek diğer insanlara göre çok geç yutun ağzınızda dolanrırıp tadını alın yemeklerin.bir bal için bu dediğim belki zor olur fakat peynir zeytin için mümkün yani hep tadını alın,kokusunu içinize çekin.....psikolojik doyuma ulaşın....
Günaydin nasılsın muğladan sonra vana alıstımı kız kardesinGünaydınlar herkeşleree
inş cnm hepbirlikte elbirliğiyle zayıflıycaz hedeflerimize ulaşıcaz hemde sağlıklı beslenmeyi hayatımıza sokmus olucaz
bende bekarken zayıftım nişanlanmamla birlikte kilo alışım başladı evlendim iice arttı benım kocanın boğazı çok açık sağolsun birazda onun etkisi var iice aştım kendimi hayatımda görmediğim rakamları gördüm ama şimdi bi azimle tabi buranın sayesinde kilo vermeye başladım inş hedefime de ulaşıcambak senin bi hedefin daha var ve inş Rabbim gönlüne göre ikinci evladıda nasip eder cnm bu güzel hbr i duymak nasip olur bizede kızınıda Allah bağışlasın cnm onu büyütmüşsün ne güzel bende birinciyle uğraşıyorum ikinciyi hiiiiiiç düşünmüyorum beni epey hırpaladı bu oğlan oyuzden üstü kalsın
Merhabalar tekrardan; benim yaşım 33 İstanbul da oturuyorum. Bu hafta sonu bana çok zor geçti. cumartesi sabahtan regli oldum 5 gün erken oldum bu kadar erken olmazdı ama acaba diyetle bir lakası olabilir mi? Ve daha fazla olmaya başladım. Sizde de oldumu acaba böyle değişiklikler.
İyi Pazarlar diliyorum. Tekrar görüşmek üzere...
inş cnm hepbirlikte elbirliğiyle zayıflıycaz hedeflerimize ulaşıcaz hemde sağlıklı beslenmeyi hayatımıza sokmus olucaz
bende bekarken zayıftım nişanlanmamla birlikte kilo alışım başladı evlendim iice arttı benım kocanın boğazı çok açık sağolsun birazda onun etkisi var iice aştım kendimi hayatımda görmediğim rakamları gördüm ama şimdi bi azimle tabi buranın sayesinde kilo vermeye başladım inş hedefime de ulaşıcambak senin bi hedefin daha var ve inş Rabbim gönlüne göre ikinci evladıda nasip eder cnm bu güzel hbr i duymak nasip olur bizede kızınıda Allah bağışlasın cnm onu büyütmüşsün ne güzel bende birinciyle uğraşıyorum ikinciyi hiiiiiiç düşünmüyorum beni epey hırpaladı bu oğlan oyuzden üstü kalsın
Merhabalar tekrardan; benim yaşım 33 İstanbul da oturuyorum. Bu hafta sonu bana çok zor geçti. cumartesi sabahtan regli oldum 5 gün erken oldum bu kadar erken olmazdı ama acaba diyetle bir lakası olabilir mi? Ve daha fazla olmaya başladım. Sizde de oldumu acaba böyle değişiklikler.
İyi Pazarlar diliyorum. Tekrar görüşmek üzere...
Sporla alakalı sporada basladiysan daha cok oluyo benim öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?