Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin nasılsın muğladan sonra vana alıstımı kız kardesin

Günaydın canım

Kardeşim bugun gitti van'a esyalarıyla, alısmak zor tabii, çok uzak bir de, otobusle gıdılmez ancak onceden ucak bıletlerını alması lazım uygunken, sadece 3 kez van e gıt gel yapması 1100tl ye maloldu düşün, ama alısmak zorunda tayın ısteyen kadar[/QUOTE]

Hayirlisı olsun uzak hakkaten neyse sagllik olsun resimlerini gördüm senin kilo almıcanı düsünürdüm cok dikkatlisin cünkiii neyseki cok almamissın yine ben 20 gündd bes kilo alarak döndüm tü bana

Öglen yemeğim

1dlim misir ekmeği
1dlm kepekli ekmek
1kase cacik
2 adet dolma

Suuuu suuuu ve suuuuuuuu bundan sonra

Selam arkadaşlar;

Ben en son cuma günü yazmıştım galiba menülerini:))

Cumartesi
Sabah
yumurta+peynir+domates+zeytin+çay

öğlen : Bir şey yiyemedim sabah kahvaltı onbir gibi oldu akşam bir nikahımız vardı oraya gittik kokteyliydi orda biraz salatalık,havuç,turşu, bir tanecik köfte vs.:)) saat yedi civarı

akşam: eve geldik ve geldiğimizde çok geçti ama çok acıkmıştım haşlanmış tavuk ve semizotu salatası yedim bu kaçamak oldu sanırım:))

Pazar menü

Sabah;
tereyağlı sucuklu yumurta
peynir
zeytin
domates
fındık
çay

öğlen;
4 köfte + domates+ ayran

akşamada semiz otu salatası çorba olacak sanırım.

bu saate kadar 2.5 litre limonlu su içtim.

Bir şey soracağım arkadaşlar kitapta hep limonlu su yazıyordu suyun limonlu olmasının bize ne faydası var. sizde limonlumu içiyorsunuz?

Bu arada ben bu sabahta tartıldım 91.60 civarı idim (başlangıç kilosu 93,50) ama cumartesi sabah regli oldum. (beş gün erken gibi oldum)

Herkese iyi pazarlar...

kahvaltı yarım bayatlamış simit
1 yumurta sahanda

ara 2 adet bisküvi ikram

öğle 1/2 kepçe çorba
1 kase keşkek
1 kepçe etli nohut
2 bardak turşu suyu
1 yemek kaşığı irmik helvası(arkadaşın mevlüdü vardı o göndermiş hastaneye )

ara 6 adet iri çekirdekli üzüm

akşam
tavuk şinitzel ayran var

geceye salatalık yemeği düşünüyorum
su şimdiye kadar 3 litre oldu sabaha 5 olur galiba ben çok su içerim.
spor nöbet koşuşturmacası olacak

Hayirlisı olsun uzak hakkaten neyse sagllik olsun resimlerini gördüm senin kilo almıcanı düsünürdüm cok dikkatlisin cünkiii neyseki cok almamissın yine ben 20 gündd bes kilo alarak döndüm tü bana[/QUOTE]

canım vucudun sus tutmustur, 20 gunde 5 gunde almamıssındır meral etme

selamun aleyküm kızlaarr
ben sanırım kilo aldım. göbek önümde damacana gibi duruyor.
özleeemm hoş geldin. yeni gelenler olmuş hepside hoş gelmişler azminiz daim olsun güzeller
akşam geç saat girdim birileri olur sohbet ederiz belki dedim ama bazı gerginlikler olmuş gördüm üzüldüm yazmadan çıktım.birşeyler yazsam yanlış anlaşılır belki diye düşündüm. yapmayın kızlar üzülüyoruz. burda insanın mimiklerini görmediğimiz için yanlış anlıyabiliyoruz birbirimizi onun için alınganlık yapmamaya çalışalım.
meyracım güzelim ben senden sonra geldim buraya . ben geldiğimde kurallar öğleye kadar bildirim yapılması gerekir diye konulmuştu ve defalarca tekrarlandı bu. sadece ramazanda akşama kadar süre tanındı. onun için öğleye yetişemiycek olanlar akşamdan bildiriyordu . sende genelde yetişemezsem diye akşamdan bildirim yapıyordun. neden sitem ettin bilmemki. neyse bence yanlış anladınız birbirinizi helalleşin ve güzel güzel devam edin. öptüm ikinizide

selam güzellerr.özlem hoşgeldin canım. Benim misafir vardı az önce gittiler yeniden süpürge tutulcak ütü beni bekliyorrr of iş çok yani.ama bugün inanılmaz su içtim .herkesin günü iyi gecmiştir yada geciyodur .öptüm güzellerrrr

bugünkü menum :
sabah kahvaltısı 2 dilim kepekli ekmek 1 tavada omlet 5 zeytin peynir

arada yarım elmalı tart

ikindin üzeri eşim et kavurma yaptı ondan yedim
1 de incir

herkese iyi pazarlar... annemler gitti modum düşük ya ben annemsiz çok kötü hissediyorum kendimi birde bebeğim çok düşkün anneannesine kıyamıyorum artık zamanla alışacaklar babaannesiyle ama süreçte inanın ki yıpranıyorum
neyse artık ne yapalım annemlerin de bir hayatı var onları bir sene boyunca da buraya bağlayamam ki
umarım sizlerde keyifler iiyidir ben fırsat buldukça uğrarım inşallah öpüldünüz

öncelikle hoşgeldin tekrar özlemcim....
çok teşekkür ederim yorumun içinde.....
ben ağır bişey yaptığımı gerçekten düşünmüyorum, hemen aşağıda dafi ablamada yazdım bişeyler, orayı okursan eğer canım orada anlatmaya çalıştım içimdekileri.
arkadaşlığı bitirmekte bu kadar kolay olmamalı bence.
ben dün gece sinirimden bu olayın üzerine oturup ağladım, bunun içinmiydi dedim ve ağladım.
neyse boşver.
öpüyorum, tekrar sağol.

nöbetteyim malum ara ara girebilirim umarım hepinize güzel pazar tatili diliyorum

kolay gelsin canım......
öptüm.

ve aleyküm selam....
dafi ablam sağol güzel yorumun için, çok teşekkür ederim.
evet yena zamanında genelde öğleye kadardı hatta çoğunlukta evet, bazen ikindiye kadar bildirim oluyodu, nadiren akşam ve gece, yena anlayışı ile çok çabalar verdiği için yeri geldiğinde çok esneklikler yapıyodu bizlere burada, hı bunu yena yaptı diyede ben esradan bunu beklemedim ASLA.
ve ben bildirimleri hep unuttuğum için 1gün öncesinden yapıyordum yena zamanında hep bildirimlerimi.
vesselam epeydir esrada bu listeler, ve esraya geçtiğinden beridirde benim zaten genelde manim oldu misafirlerim oldu ve takip edemedim topiği.
neyse ben esraya liste geçtiği için öğleye kadar bir zaman diliminin olduğunu bilmiyordum, nihayetinde listeyi tutan kişi değişti, zaman dilimide değişebilirdi ve ben misafirlerimden takip edemedim topiğimizi ve en son bildirimede yetişemeyince zaman diliminin olup olmadığını ona sordum medenice.
buna o da güzelce cevap verebilirdi, olması gerekende güzelce cevap vermesiydi.
farzedelim sitem ettim ablacım esraya arkadaşım olarak, belkide ettim hiç bilemiyorum şuan, burada bi çok şey paylaştık esra ile, arkadaşız nihayetinde sıradan biri değliz, arkadaşım olarak sitemde edebilirim, ne varki bunda, arkadaş değilmiyiz biz, benim ayda yılda bir nazımı çekmeyip askeriye gibi davranacaksa bu nasıl arkadaşlıktır, adı üstünde arka-daş, buna büyük bi aksilikle, anlayışsızlıkla karşılık vermesine gerek yoktu, arkadaşlıktan çıkararak bu denli tepki vermesine zaten hiç gerek yoktu.
ben onun bi yakınının katiliyim sanki, güzellik varken neden yani.
ben şimdi nasıl üzülmeyeyim, yada kızmayayım.....
aman neyse seninde kafanı şişirdim, hakkını helal et lütfen ablacım.
tekrar çok sağol, öpüyorum.

Allah kavuştursun canım.....
üzülme
hadi birde bebeğine eller baksaydı, o daha zordu bence canım benim.....
yine görüşürle nasıl olsa ananesiyle....
bunada şükür değilmi tatlım?

dün inan aklımın dolu olmasından unutmuşum alıntı yapmama rağmen; bebeğinin doğum günü kutlu olsuuun:)
rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşaallah kızına....
öpüyorum ikinizide

iyi akşamlar herkese, annemlerdeyiz. beyler maç izlerken ben de sizlere bakayım dedim. dün akşamki gerginlik için kusura bakmayın. ne yazık ki ben insanlara olması gereken şeklide davranmadığım için insanlar bu haddi buluyor... bu topikte insanlarla bu sorunu yaşamaktan sıkıldım. Meyraya da baya alttan aldım ama kendisi her şeyi abarttığı gibi bunu da abartmadan edemezdi..

Meyra yine bi şeyler yazmışsın. medenice sorduğunu söylemişsin, medenice sormak dediğin ünlemleri soru işaretleri peşi peşine sıralamaksa lütfen yazı dilini biraz araştır. peş peşe 3-4 tane soru işareti koymak ne anlama geliyor bir bak, pek medenice değil çünkü.. kilo bildiriminde de gözün varsa bildirimini erken yap, sonra ne zamana kadar esneyebileceğini sor. hayır sen diyet yapmıyorsun, bildirim yapamadın diye bu kadar olay çıkarmak üzüm yemek için değil de bağcıyı dövmek için olmasın...

ben sana çok anlayış gösterdim, yaptığın espriyi beğenmedik diye Asuman ablayla bana trip attın güldük geçtik. verdiğimiz cevabı da beğenmedin trip attın. sanıyorsun ki sen en doğrusunu biliyorsun, en güzelini yapıyorsun, en medeni sensin. ve insanlar da böyle düşünmek zorunda sana göre. hayır dışardan nasıl göründüğünü de bi tart.. benim liste yapış tarzım sana doğru gelmediğine göre sen de insanlara en doğru gelmeyebilirsin. lütfen artık benle ilgili konuşma, olanlar ortada. ben olayı kapamaya çalıştıkça coştun iyice. malesef kimse sana sonsuz anlayış gösteremez... ki liste konusunda benim herhangi birine anlayış göstermem hiç bildirim yapmadan ortadan kaybolmaları, geciken bildirimleri doğuracak. medenice geç kaldım kusura bakmayın, kilom şu diyeni bir hafta sonra ekliyorum zaten. tabi amaç üzüm yemekse...

kızlar liste yapmak isteyen varsa lütfen gönüllüyüm desin, kimse istemezse ben yapacağım listeyi yine.

ben sana yazmadım bu cevapları.

Allahım elinde bir kutu baklavayla kocam geldi... bana şans dileyim, hepinize iyi geceler canlar...

benımkı de bugun kadayıfla geldı. bır catal aldımmmmm dondurma yedım hemen cok sukur kestı tatlıya yuklenmemı engelledı

sen basarı ıle atlatabıldın mı canım

esım duzenlı temız adamdır kardesım ve babamlara benzeseymıs ısım zormus eeeee cocuk da yok oyuzden ben sana gore cok cok rahatımdır kesın. cocuklu ev mumkun temız durmuyor kı, mısafır gelınce ev nasıl dagılıyor kırlenmese bıle. zor zorrrrrrr valla. ALLAH kolaylık versın sana bıdıklar ve ev ıle ugrasırken.

aynen dafı abla. hepımızın duygularına tercuman olmussun aslında. kım haklı kım haksız dusunmeden herseyın toparlanmasını dılıyorum ben de aynen senın gıbı okudum ama 3. kısı olarak mudahale etmek ıstemedım ılk gun zaten karısmıs oldum bıraz. ınsaallah ıkısı de bu kırgınlıgı bıtırırler opuyoruz ıkınızı deeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…