Günaydin nasılsın muğladan sonra vana alıstımı kız kardesin
Teşekkür ederim yok aslında ben normalde de yürüyen biriyim çok spor yapmadım bu hafta aslında. Cevabın için tşk ederim ..Sporla alakalı sporada basladiysan daha cok oluyo benim öle
Günaydın canım
Kardeşim bugun gitti van'a esyalarıyla, alısmak zor tabii, çok uzak bir de, otobusle gıdılmez ancak onceden ucak bıletlerını alması lazım uygunken, sadece 3 kez van e gıt gel yapması 1100tl ye maloldu düşün, ama alısmak zorunda tayın ısteyen kadar
katrem, guzel kızına nıce saglıklı mutlu yaşlar dılıyorum omru uzun ve guzel olsun ınsaallahhhhhhh kac yasına gırdı bıdık ?
yazdıkların biraz ağır olmamışmı, sen haklısın o haklı demıyorum ben ama esra en son konununun uzatılmaması ıcın yazmıs senı kırmak ıstemıyorum dıye, arkadaslıktan cıkarması da kısısel tercıhı bunun ıcın hesap sorman olmamıs, o da sen de bırbırınızı yanlıs anlamıssınız, sonucta sanal ortam olunca alınganlıklar da oluyo
nöbetteyim malum ara ara girebilirim umarım hepinize güzel pazar tatili diliyorum
selamun aleyküm kızlaarr
ben sanırım kilo aldım. göbek önümde damacana gibi duruyor.
özleeemm hoş geldin. yeni gelenler olmuş hepside hoş gelmişler azminiz daim olsun güzeller
akşam geç saat girdim birileri olur sohbet ederiz belki dedim ama bazı gerginlikler olmuş gördüm üzüldüm yazmadan çıktım.birşeyler yazsam yanlış anlaşılır belki diye düşündüm. yapmayın kızlar üzülüyoruz. burda insanın mimiklerini görmediğimiz için yanlış anlıyabiliyoruz birbirimizi onun için alınganlık yapmamaya çalışalım.
meyracım güzelim ben senden sonra geldim buraya . ben geldiğimde kurallar öğleye kadar bildirim yapılması gerekir diye konulmuştu ve defalarca tekrarlandı bu. sadece ramazanda akşama kadar süre tanındı. onun için öğleye yetişemiycek olanlar akşamdan bildiriyordu . sende genelde yetişemezsem diye akşamdan bildirim yapıyordun. neden sitem ettin bilmemki. neyse bence yanlış anladınız birbirinizi helalleşin ve güzel güzel devam edin. öptüm ikinizide
herkese iyi pazarlar... annemler gitti modum düşük ya ben annemsiz çok kötü hissediyorum kendimi birde bebeğim çok düşkün anneannesine kıyamıyorum artık zamanla alışacaklar babaannesiyle ama süreçte inanın ki yıpranıyorum
neyse artık ne yapalım annemlerin de bir hayatı var onları bir sene boyunca da buraya bağlayamam ki
umarım sizlerde keyifler iiyidir ben fırsat buldukça uğrarım inşallah öpüldünüz
iyi akşamlar herkese, annemlerdeyiz. beyler maç izlerken ben de sizlere bakayım dedim. dün akşamki gerginlik için kusura bakmayın. ne yazık ki ben insanlara olması gereken şeklide davranmadığım için insanlar bu haddi buluyor... bu topikte insanlarla bu sorunu yaşamaktan sıkıldım. Meyraya da baya alttan aldım ama kendisi her şeyi abarttığı gibi bunu da abartmadan edemezdi..
Meyra yine bi şeyler yazmışsın. medenice sorduğunu söylemişsin, medenice sormak dediğin ünlemleri soru işaretleri peşi peşine sıralamaksa lütfen yazı dilini biraz araştır. peş peşe 3-4 tane soru işareti koymak ne anlama geliyor bir bak, pek medenice değil çünkü.. kilo bildiriminde de gözün varsa bildirimini erken yap, sonra ne zamana kadar esneyebileceğini sor. hayır sen diyet yapmıyorsun, bildirim yapamadın diye bu kadar olay çıkarmak üzüm yemek için değil de bağcıyı dövmek için olmasın...
ben sana çok anlayış gösterdim, yaptığın espriyi beğenmedik diye Asuman ablayla bana trip attın güldük geçtik. verdiğimiz cevabı da beğenmedin trip attın. sanıyorsun ki sen en doğrusunu biliyorsun, en güzelini yapıyorsun, en medeni sensin. ve insanlar da böyle düşünmek zorunda sana göre. hayır dışardan nasıl göründüğünü de bi tart.. benim liste yapış tarzım sana doğru gelmediğine göre sen de insanlara en doğru gelmeyebilirsin. lütfen artık benle ilgili konuşma, olanlar ortada. ben olayı kapamaya çalıştıkça coştun iyice. malesef kimse sana sonsuz anlayış gösteremez... ki liste konusunda benim herhangi birine anlayış göstermem hiç bildirim yapmadan ortadan kaybolmaları, geciken bildirimleri doğuracak. medenice geç kaldım kusura bakmayın, kilom şu diyeni bir hafta sonra ekliyorum zaten. tabi amaç üzüm yemekse...
kızlar liste yapmak isteyen varsa lütfen gönüllüyüm desin, kimse istemezse ben yapacağım listeyi yine.
bana yazmayıp başkasına anlatmak benle ilgili olmuyor mu? gerçekten yetişkin gibi davranıyorsun!!!!!ben sana yazmadım bu cevapları.
Allahım elinde bir kutu baklavayla kocam geldi... bana şans dileyim, hepinize iyi geceler canlar...
düşüncelerin için senden rabbim razı olsun herkes böyle düşünmüyor ...
oyyyyy benim hiç temiz durmuyo iki cadıyla bide şimdı okul acildı her yer silgi silgi canavarı kızım bastırarak yazıyo silmeyede baya zorlanıyo ole olunca bazen günde iki kere süpürge açıyorum bide tüm e v sıcak memleket diye beyaz kalebodurr döseli kıl belli oluyo hemen bende nefret ediyorum temizlikten
Hihiii gecmiş olsuna gelen baklavaları tatlıları götüre dur sengecememmissss yilbasina 75 le mezun olacam burdan (insallah)
Aynur dan zayıfımiz yok ya sölemez onu kim gecerse öle söylücek sanırım
[=nevzamansiz;
Topiğin çok çalısan bayanları gecmis olsun
Nazaramı geliyonuz
selamun aleyküm kızlaarr
ben sanırım kilo aldım. göbek önümde damacana gibi duruyor.
özleeemm hoş geldin. yeni gelenler olmuş hepside hoş gelmişler azminiz daim olsun güzeller
akşam geç saat girdim birileri olur sohbet ederiz belki dedim ama bazı gerginlikler olmuş gördüm üzüldüm yazmadan çıktım.birşeyler yazsam yanlış anlaşılır belki diye düşündüm. yapmayın kızlar üzülüyoruz. burda insanın mimiklerini görmediğimiz için yanlış anlıyabiliyoruz birbirimizi onun için alınganlık yapmamaya çalışalım.
meyracım güzelim ben senden sonra geldim buraya . ben geldiğimde kurallar öğleye kadar bildirim yapılması gerekir diye konulmuştu ve defalarca tekrarlandı bu. sadece ramazanda akşama kadar süre tanındı. onun için öğleye yetişemiycek olanlar akşamdan bildiriyordu . sende genelde yetişemezsem diye akşamdan bildirim yapıyordun. neden sitem ettin bilmemki. neyse bence yanlış anladınız birbirinizi helalleşin ve güzel güzel devam edin. öptüm ikinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?