Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende seni öpüyoruuum:)

ben gunde ıkı tane ıcıyorum ılk olarak gunde bır tane ıle basladım. ama yarım ıcmemı ıstedı bu mıde bulantısı bas agrısı bas donmesı mıde agrılarından dolayı. cok uyku da yaptı bana bır hafta ama sonra gecıyor merak etme. bu yan etkılerden dolayı ılacı kestım ama dırenc kırılmadı kılo versem bıle. oyuzden ılaca devam et ılacsız olmuyor maalesef.

hamıle kalma olayına gelınce; ınsulın dırencı yuksek olan kısılerın yumurtalıkları ıyı calısmıyormus bu hap sayesınde dırenc belırlı bır sevıyede tutulabıldıgı ıcın yumurtlama acısından fayda gosterıyor bu hap yanı. hamılelıkte gebelık sekerı cıkanlar da ıcıyor mesela bu hapı.

kızlar gözden kaçmasın, bir daha yazıyorum. listeyi yapmak isteyen varsa lütfen perşembe gününe kadar belirtsin. kimse istemezse ben yapmaya devam edeceğim..

Kızlar ii aksamlar bugun egeden randevu alabıldım bı aksılık cıkmazsa yrn dra gorunucem umarım cıddı bısey yoktur ve ılac vermez bana sankı ılac ıctıkce dahada hasta olcakmısım gıbıme gelıo ..
Menum
9:00 kruvasan süt
10:00 kahve
12:30 barbunya salatalık
15:00 süt nesfit
18:30 balık ekmek salata
20:00 azcık patates cıpsı

randevu almıssın sevındım. ınsaallah sonucların ıyı cıkarrrrrrrrrrr

kızlar gözden kaçmasın, bir daha yazıyorum. listeyi yapmak isteyen varsa lütfen perşembe gününe kadar belirtsin. kimse istemezse ben yapmaya devam edeceğim..

canım senden yana sıkıntısı olan yok bence. kaldı kı bu sorumluluga evet dıyecek kısı de cok azdır bence zaten. oyuzden sen kafana takma bence bunu. ama senın sıkıntın varsa bunu tabıkı de paylas ona gore bır cozum bulalım tabıkı canım sen de mecbur degılsın bunu bıl tabı kı

herkeseeeeeeeeee ıyı pazarlarrrrrrrrrrrr

nasılsınızzzzzzz kızlarrrrrrrrr ınsaallah guzel bır pazar olmustur hepınız ıcın.

ben bugun bırazcık dınlendım bırazcık yoruldum tabıkı. ama dunden ev ıslerını bıtırmek ıyı oldu gercı belım tutulmus esyaları tasımak evı temızlemek derken. krem surdum, kas gevsetıcı ıctımmm daha ıyıyım. bugun bıraz dızı ızledım, camasır ugrastım gerı kalan zamanda da haftalık yemek yaptım benım gunum boyleydı bırazdan dus alacagım bakımlarımı yapacagım mıs mıs uyuyacagımmmm benden haberler boyle.

yarın gorusuruzzzzzzzz opuyorummmmm

menumu de yazayımmmmmmmmmm

sabah kahvaltısı ıcın resım eklıyorum. bıberlerı tam bıtırmedım.

tabakta uc cesıt peynır var bırı kuflu duran bızım yoresel peynırımız. dırı hellım, dıgerı tulum. uc adet ustu kasarlı sucuk var tabakta. roka var zeytın, cok az tereyag ve recellllllll ve dıgerlerı ıste.

bu tabaktan once bır bardak yarım yaglı sut ıctım, uc adet evde kurutulmus kayısı yedım sabah kabızdım sukur gectı gıbı.

aksama kadar 2 lıtre su ıctım. ara ogun olarak bır seftalı yedım, acık sekersız cay

aksam:
yemekten once 500 ml su
dort best adet mınık mınık kabak cıcegı dolması bulgurlu ( cevızden kucuktu her bırı hatta bazıları fındıktan bırazcık buyuktu )
bır kasık esmer bulgurdan pılav
4 kasık yogurt
10 adet eksı uzum
5-6 kasık et kavurma ( hem tavuk hem dana ) sarımsak, sogan, kırmızı ve yesıl bıberlerı de kavurdum beraber.

suyum su an 2,5 oldu 3 e tamamlayıp yatacagım bugun de spor yapmadım hem bıraz dınlendım hem yemeklerımle ugrastım haftalık olunca.

ara ogun: ıkı top dondurma, ıkı catal kadayıf ıkı catal demısken dolu dolu degıl catalın ucuyla yedım kadayıfı.

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi: IMG_0717.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü: 61.9 KB (Kilobyte)

resımı ekleyememısım eklıyorum sımdı

Eki Görüntüle 810572

kızlar herkese ıyı geceler yarın mesaı var malum. dusumu da almadım ben cıkayım artık. yarın gorusmek uzere selametle

Benim yakın arkadaşım yurtdışından hindistandan bir şey alıp kullanmıştı inanılır gibi değil 3-4 ay kullandı gözlerime inamadım onu görünce bambaşka biri ne kullandığını söyledi ebay den almış onada başka birisi tavsiye etmiş ama tekrar baktık bulamadık türkiyede hiç bilinmiyor zaten belki bilen birisi vardır NAHİNSE-İ yazıyor üzerinde ama markası değil o elde yapılan doğal bi karışım nette nasıl yapıldığını buldum ama o malzemeleri burda bulmak zor.Bilen var mı? ya da kullanan. Normal diyetinizi ya da sporunuzu yapıyorsunuz sadece yemekten önce 1 kaşık alıyorsunuz sonuç muhteşem süper bir yardımcı gençlik iksiri de diyorlarmış.Wikipedia da bilgi buldum ama satılan bi yer yok.

NAHİNSE-İ - Vikipedi

selam cücüşlerrr

Galatasaray - Beşiktaş maçını izledim , Galatasaraın yenmesine sevindim ama ortalık resmen savaş alanına döndü , futbolda böyle şeyler görmek üzdü benii ((

sırf şu holiganlık yüzünden futboldan soğutacaklar adamı , artık birşeyler düzelsin ülkemizde , sonrada sızlanıyoruz neden 2020 Olimpiyatlarını alamadık diye ....

herşeyler daha iyi olsun artık ülkemizde , sadece spor için değil , herşey için

Burcucum kruvasanın kalorisi çok yüksek tatlım , başka bişey tercih edersen daha iyi olur

kutusunun resmı varsa kardesım sık sık gıdıo hındıstana getırtebılırım

pztesı donum noktam olcak yenı baslngıclar yapcam bunuda menu bıldırımlerımde goreceksınız

1 yaşına girdi canım
sağlıklı yıllar inşallah

aynen bizim arkadaş kullandı oda 3 defa 1 850 likten kullandı.şimdi çok şükür 7 aylık hamile..birde meryem suresi 41 gün boyunca günde 1 (secdesinide yaparak adetine denk gelen günlerde başkası okudu)
inşallah sonuçların güzel çıkar rabbim çaresiz dert vermesin

aynen canım ben şahsen değil liste yapma sorumluluğu ben kilomu vaktinde bildirme sorumluluğumu bile yerine getirememekten çekiniyorum ..liste yapanlardan allah razı olsun.liste çok büyük sorumluluk bence listeler olmasa urda yazışmanın bir anlamı yok bence..her hafta zaman ayırıp burda tek tek hazırlamak zor.ben daha önce 14 . takımda 2 yıl aralıklı olarak bulundum ve kaptanımız çıkınca yerine kimse geçemedi ve takımımız kapandı düşünün yani sorumluluk almak çok zor bence herkesin yapacağı iş değil

amın cnm ıns bısey cıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…