Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi aksamlarrr 3 mil lasly mi ysptim cok sükür yarın allah izinverirse eşim geliyo artık insallahh cozutmadan devam ederim cok azimliyim lasly toparladı yetmisleri görmek istiyorum bir an once

Benim gördüğüm cam kavanoz dışında bişey yok yani markalı bişey değil orda baharatçılar hazırlıyor sanırım anladığım kadarıyla.

Sizde mi aynısını arıyorsunuz aynen bi kavanozda bizimki ebayden almıstı siz nerden aldınız ilginç sen mi kullanıyordn özelden yazarmıısn cnm.

ben geldimmmm...

aynurcummm emine ablaa..nasılsınızz..

yoğun yorucu bi gündü sonunda evime gelebildim....çocukları yıkadım yemek yedirdim...üstüme ağırlık çökmeden namazımıda kıldım çok şükürr vee size geldim hemenn....küçük kızım mızmız bikaçgündür...son bir dişi var ondan diye düşünüyorum ama kaç gündür hep böyle devam ediyo oyüzden yarın doktora götürcem inşallah önemli birşeyi yoktur...

hee hazır gelmişken menümüde paylaşayım...annemin gazabına uğradım ama yarın güzelce devam edicem inş...

kahvaltı:10,30

1 dilim peynir

5 tane pattis kızartma

1 yumurta ile omlet

1 çay k. tahin pekmez

2 dilim tam b. ekmek

ara:

1 elma

akşam:16,30

bir minik kase kısır

1 dilim kek

ara:20,30

2 erik

1 minik armut

1 kupa yeşilçay

su içemedim sayılır bugün...1,5 litre anca oldu çay çok içtim ondan su aramadım heralde...

böyle işte...çok değil belki ama...

Sizde mi aynısını arıyorsunuz aynen bi kavanozda bizimki ebayden almıstı siz nerden aldınız ilginç sen mi kullanıyordn özelden yazarmıısn cnm.
Evet gördum ben de arkadaşımda kullanıyordu çok memnundu hatta ama ebayde kullanıcı türkiyeye daha yollamıyor gümrükte sorun oluyor diye alamıyor ben de deneyecektim nette hazırlayan birisi var sanırım hindistandan getiriyor malzemeleri ona mesaj göndereceğiz sana da özelden atarım ama bunun merhem olanı var 2 türlü bişey yüz için olanı karıştırmayın onu konusayım bakalım özelden yolalrım mesaj sana.

iyiyim cücüşümm sen nassınn ? keyifler yerindedir inşAllahhh

menün güzel ,afferim cücüş sanaaa

oyyyyyy kısır yıyesim varrrrr cok istiyorumda 80 olunca ödül vercem kendime bir leğen

oo ben yazı yazana kadar herkesler gelmiş nerdeysee...

İyi aksamlarrr 3 mil lasly mi ysptim cok sükür yarın allah izinverirse eşim geliyo artık insallahh cozutmadan devam ederim cok azimliyim lasly toparladı yetmisleri görmek istiyorum bir an once

3 mil çok zor geliyo bana yaa...tebrik ediyom seni bacımm....nasipse bende yarın 1 mil olana başlıcam...alışırsam zamanla artırabilirim....

İyi akşamlar
Bugün de yoğun sayılabilirdi benim için gelen giden yemek vs pek oturdum diyemem ama evden hiç çıkmadım
Akşam da biraz fazla kaçırdım galiba
Nursena tebrik ederim seni iyi gidiyorsun

oyyyyyy kısır yıyesim varrrrr cok istiyorumda 80 olunca ödül vercem kendime bir leğen

ay sorma koca bi leğen vardı...bende çok severim içim eridi resmen ama tuttum kendimiii....afferim banaa...

iyiyim cücüşümm sen nassınn ? keyifler yerindedir inşAllahhh

menün güzel ,afferim cücüş sanaaa

bende iyiyim canım...keyifler yerinde kuzum çok şükür sanırım iki ay daha gayet yerinde olucak sonrası meçhull...

malum kurtlar vadisiyle benimde aram pek hoş değil....

bu arada menümü beğenmene sevindim...teşekkürederimm...

Yani diyorsun kilo versen de ilaçsız direnç düşmüyor diyorsun o zaman devam edim ben evde ilacım var. ilk bir hafta devam edememiştim. Doktor düştüğünde kesersin demişti. Yemekten hemen sonra içiyorduk değil mi ben devam edim içmeye sana burdan yazarım. Çok tşk ederim birbirimizi haberdar edelim gelişmelerimizden sen kaç kilodan düştün ne kadar zamanda.?

leğen derken baccııımmmm :44::44:

mutfak için olan plastik kabların büyüğüüü....

İyi akşamlar
Bugün de yoğun sayılabilirdi benim için gelen giden yemek vs pek oturdum diyemem ama evden hiç çıkmadım
Akşam da biraz fazla kaçırdım galiba
Nursena tebrik ederim seni iyi gidiyorsun

hoşgeldinn...

Allah kolaylık versin ablacım....sen nasıl oldun...

Banada cok az gelio 3 mil iyi gidiyo 3. Milde az sıkılıyom o kadar aslinda bi sabah bi aksam yemkten sonra yapsak

Adana bölgesinde legenle yapilirya hic öle ölcüynen yapıldını bilmem illa leğenle

anammm illede İLEĞENlen yapacaksan yap ama ileğenlen yeme annneemmm

ZEYNEBİM Allah kolaylık versin şimdiden ,zordur Kurtlar Vadisi ile bi hayat

yavrular bi tane foto ekledim ,Esra istiyordu bayadırr

iyi geceler herkese,
umarım herkes iyidir, bakıyorum yine kalabalık topiğimiz
ben dün gece yemediklerimi bu sabah yedim, günün geri kalanında telafi etmeye çalıştım ama. bakalım inşallah cumaya güzel bi şeyler görürüm.

ben bunu kendim için de, siz sevdiğim arkadaşlarım için de yapmaya devam edebilirim. herkesin bir sürü sorumluluğu var, kimseye yapar mısın diyemem. ama durumdan rahatsız olanlar da elini taşın altına koymalı. hem emek verip hem de insanların kaprisini çekmeye zorlanmamalıyım diye düşünüyorum. anlayış göstermesi beklenen değil, anlayış gösterilmesi gereken kişiler bence listeyi yapanlar..

neyse, zaten talip varsa çıkar ortaya...

oo ben yazı yazana kadar herkesler gelmiş nerdeysee...

3 mil çok zor geliyo bana yaa...tebrik ediyom seni bacımm....nasipse bende yarın 1 mil olana başlıcam...alışırsam zamanla artırabilirim....

mutfak için olan plastik kabların büyüğüüü....

Zeynom harikasın , tarif için tenkss

ben varım ya ondandır , 5 kişilik yer kaplıyoomm
herifim pc yi istiyoo , öptüümm herkesiii

Aldım mesajını hadi bakalım her hafta sonuçları buraya yazıyoruz arkadaşımıda aradım buldum diye çok sevindi sparişi yarın vereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…