Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım....
ellerine sağlık bu arada canım hemşom:)

İyi aksamlarrr 3 mil lasly mi ysptim cok sükür yarın allah izinverirse eşim geliyo artık insallahh cozutmadan devam ederim cok azimliyim lasly toparladı yetmisleri görmek istiyorum bir an once

maşaallah......
devamını dilerim canım.......
ben bu aralar feciyim yaaaa yeme konusunda, dur demem lazım artık kendime

oyyyyyy kısır yıyesim varrrrr cok istiyorumda 80 olunca ödül vercem kendime bir leğen

eneee kısır çekti canım
burnuma bile koktu şuan o derece yani:)

Bir erzurumlu olarak

Ha bu arada çok geçmiş olsun meyracımmm

teşekkürler canım.....

kafamın doluluğundan alıntı yaptım ama bi köşede kayıtlı duruyordu canım mesajın.
teşekkürler yorumun için canım.
aynen katılıyorum sana, bende seni öpüyorum

selam çok sevgili topiğim.......

bu yaşanan olaylar bence mecburen buraya taşınmak zorunda kaldı, yoksa asla buraya bi problem taşımayı istemezdim ben en azından kendi adıma, kimseyi kederlendirmek üzmek asla istemem.
bu olaylardan dolayı istemediğim halde kırdığım üzdüğüm kişiler oldu ise kusura bakmayın ne olur, hakkınızı helal edin mecbur kaldım ben. özür dilerim ben kendi adıma sizlerden......

sizlere şu açıklamayıda yapmak zorunda hissettim kendimi şuan;
artık esra ile olan ilişkim eskisi gibi değil bende, ama sonuçta bu topikte yüzyüze bakıyoruz hepimiz, artık bundan sonra mecburen sadece gerekli olduğu kadar selamlaşma ve konuşma içinde olacağım ben kendi adıma esra ile.
kimsenin bu topiğin huzurunu kaçırmaya hakkı yok diye düşünüyorum.

dahada söylemem gereken bişey yok galiba bu konu üzerine.........

herkesi öpüyorum, tekrar aff ola diyorum pamuk gönüllerinize.......
VE sevgi ve saygılarımı iletiyorum gecenin 4ünden hepinize.......

çok teşekkür ederim kuzucum bu sabah daha iyi hissediyorum kendimi dediğin gibi eller baksaydı daha mı ii olacaktı Allaha çok şükür muhtaç etmediler bizi

herkeslere günaydın 6,30 da kalktım kuzu geceyi girp ve burun tıkanıklığıyla atlattı ama iyi gibi

bende atlattım galiba okula gitcez kahvaltı için kocamı bekliyorum sofrada...
bugünkü menu planım:
kahvaltı:
1 dilim ekmek haşlanmış yumurta 3 zeytin peynir domates salatalık

ara yok
öğlen 1 kase mısırgevreği içine 2 kuru incir 1 kayısı 1 avuç kuru üzüm

ara:1 porsiyon meyve

akşam :
1 kepçe barbunya yemeği 7 yemek kaşığı bulgur pilavu(tavuklu)
bir sütlü kahve içer günü bitirirm

Esracım sence menum nasıl?

günaydın,
herkese iyi haftalar..

Aytencim menün genel itibariyle iyi bence. ama barbunyanın 4 kaşığı, pilavın da 2 kaşığı (tavuklu diye onun da 3 kaşığı olsun) 1 porsiyon tahıl sayılıyor. o yüzden akşam ya pilavı ya da barbunyayı biraz azalt canım. bi de keşke gündüz daha çok yiyebilsen de akşam hafif geçirebilsen ama malum çalışıyorsun.. bol suyu da ihmal etme, kurubaklagil ödem yapar genelde :)
afiyet olsun :)

Son düzenleme:

cok cok zor olur ılacsız. cok uzun zaman alır. oyuzden ılacı ıc muhakkak. kaldı kı o mıde agrısı bulantı vs bır hafta dayanırsan daha sonra olmaz. sen sımdı bence şöyle yap bana da oyle demıstı doktorum. ılk bır hafta sabah ve aksam yarım adet ıc, gelecek hafta uc ogun yarım adet ıc. sana uc ogun demıs demek kı dırencın daha yuksek oyuzden lutfen ıhmal etme. sonrakı haftaya tum tum ıcersın alısmıs olursun zaten.

dırenc ıstenılen rakama dusunce, kılon da ıdeal sayılabılecek 80-85ler olunca bırakıyorsun genelde hapı. bana da oyle demıstı doktor.

evet ogunden sonra ıcıyorsun yanı tok karın.

ne sormak ıstersen ben burdayım. ne de olsa senden once basladım hem dıyete hem de sonucta ınsulın dırencı olayımız benzer. yardımcı olmak ısterım

ben 110 kıloydum gecen yıl eylulde. kurban bayramına kadar 7,5 kılo verdım ama sonra 2 ay duraklamam oldu ardından kucuk operasyon, hastalık, ıs yogunlugu derken modum da dustu duzenım de bozuldu 3,5 kılo gerı aldım mayısta toparlandım yenıden. şu an 97 kıloyum. herkese gore agır verıyorum ama enazından almıyorum dıye dusun ve yogun spor yaptıgım ıcın cok cok sıkılastım kesınlıkle tavsıye ederım spor yapmanı. bırcok kısı sadece yemegını azaltarak kılo verebılır ama ınsulın dırencı olanlar, yogun spor yapmadan kıloyu da veremez dıyor doktorlar. yakmamız lazımmıs bızım aldıgımızdan fazlasını, ınsulın sorunumuzdan dolayı. yanı anlayacagın herkesten daha dıkkatlı beslenmelı ve daha cok spor yapmalıyız

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeslere güzel bi hafta diliyorum geçmiş öle çok birikmiş asla okuyamam yine yogun bi haftaya başladık şuan önümde bi ton evrak var nasıl bi durum anlamadım ben neyse yapcak bişey yok inşallah herkesler iyidir hasta olanlar varsa geçmiş olsun diyorum hepinizi öpüyorum kızlarrr ne olur kusuruma bakmayın ne olur

canım dedıgım gıbı bence sorun yok herkesten memnun dıye dusunuyorum gergınlıkten dolayı cok uzulsem de bu olay vesılesı ıle hatırlatılma yapılması gereken bazı konular da var bence.

mesela eskıden bıldırımlerı cogu kısı unutuyor ya da gec kalıyordu bunu ortadan kaldırmak ıcın bıldırım saatı konusunda yenı bır hatırlatma yapılmalı bence. tamam her topıkte bılınır kı, tartı gunu sabah erkenden yapılır bıldırım ama maalesef burdakı dostluk ve sıcak ortamdan dolayı bu konu okadar dısıplınlı yapılmıyor.

spor yapmıyor cogu kısı, spor yaparak bırbırımızı motıve edecegımızı de unutmamak lazım sonucta burda destek olmak amacımız

aynı sekılde kısılerın menulerıne yorumlar yazmak, olumlu olumsuz elestırıler yapmak cok onemlı bence. bu konuda da zayıfız. bu konun da destek olmak acısından cok onemlı oldugunu dusunerek bence bu konuda da ozverılı ve bılınclı sekılde hareket edılmesı lazım

menulerın yazılması konusunda da aynı eksık durum soz konusu. ramazanda sofralar kalabalık oluyor herkesın canı cekmesın dıye yazılmıyordu ama halen aynısı devam edıyor sadece bır selam verıp cıkmak ya da dertlerını, gununu anlatıp cıkmak dogru degıl bence.

ve ızın olayları. seyahat ya da hastalık durumunda ızın almak tabı kı normal. ama mısafırım geldı dıyerek ızın almak bana mantıklı gelmıyor mısafır geldı, kacamaklarım olur dusuncesı var bence. eeeeeee artı cıkarım halıyle. ben enıyısı kılomu bıldırmeyım de dogru degıl.

bence bu konuları da konusmalıyız elımızı tasın altına atmalıyız bence her konuda.

tsk ederım canım, halen tam gecmedı tutulmam ama daha ıyıyım. ama evdekı degısıklıgın verdıgı temızlık ve degısıklık olayının bana etkısını dusununce, belım agrısı da gozum gormuyor valla. esım de cok begendı, ıyı geldı ıkımıze deeeee

oyyyyyyyyyy yıne yogunsun canım yaaaaaa

aman dıkkat et kendıne lutfen. bugun benım de bıraz yogunlugum olacak ama senınkı kadar olamaz. kolay gelsın opuyorum canımmmm

yazık adam korkmuş

deli işte yaaaaaaaa parayı bulunca, eskı esını bırakıp cıtıra gıden adamlar gıbıyım tovbe tovbe yaaaaaa. zayıfladım dur heryerımı acıp sacayım mı dıyecem yanı 6-7 yıl olmus yanıııııı neyse korkması da ıyıdır gercııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…