İyi geceler kızlarr kücük uyandı
Ben şimdi verdim yarın kargoyla gelecek sonuçları paylaşırız artık.Aldım mesajını hadi bakalım her hafta sonuçları buraya yazıyoruz arkadaşımıda aradım buldum diye çok sevindi sparişi yarın vereceğiz.
Ben şimdi verdim yarın kargoyla gelecek sonuçları paylaşırız artık.
herkeseeeeeeeeee ıyı pazarlarrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzz kızlarrrrrrrrr ınsaallah guzel bır pazar olmustur hepınız ıcın.
ben bugun bırazcık dınlendım bırazcık yoruldum tabıkı. ama dunden ev ıslerını bıtırmek ıyı oldu gercı belım tutulmus esyaları tasımak evı temızlemek derken. krem surdum, kas gevsetıcı ıctımmm daha ıyıyım. bugun bıraz dızı ızledım, camasır ugrastım gerı kalan zamanda da haftalık yemek yaptım benım gunum boyleydı bırazdan dus alacagım bakımlarımı yapacagım mıs mıs uyuyacagımmmm benden haberler boyle.
yarın gorusuruzzzzzzzz opuyorummmmm
İyi aksamlarrr 3 mil lasly mi ysptim cok sükür yarın allah izinverirse eşim geliyo artık insallahh cozutmadan devam ederim cok azimliyim lasly toparladı yetmisleri görmek istiyorum bir an once
oyyyyyy kısır yıyesim varrrrr cok istiyorumda 80 olunca ödül vercem kendime bir leğen
Bir erzurumlu olarak
Ha bu arada çok geçmiş olsun meyracımmm
kızlar gerginlik olmuş sanırım ne zamandır okuyorum yorum yapmak istemiyorum ama bu durum sanırım hepimizi üzüyor umarım aranızdaki meseleyi hayırlısı ile halledersiniz bizler burada sevgi ve mutluluk içinde birbirimize destek olmak için bulunuyoruz sanırım benim gibi sizlerinde çevrenizde binbir türlü sorun vardır burda güzel dakikalar geçirelim ..ikinizede sevgiler
Allah kavuştursun canım.....
üzülme
hadi birde bebeğine eller baksaydı, o daha zordu bence canım benim.....
yine görüşürle nasıl olsa ananesiyle....
bunada şükür değilmi tatlım?
dün inan aklımın dolu olmasından unutmuşum alıntı yapmama rağmen; bebeğinin doğum günü kutlu olsuuun:)
rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşaallah kızına....
öpüyorum ikinizide
herkeslere günaydın 6,30 da kalktım kuzu geceyi girp ve burun tıkanıklığıyla atlattı ama iyi gibi
bende atlattım galiba okula gitcez kahvaltı için kocamı bekliyorum sofrada...
bugünkü menu planım:
kahvaltı:
1 dilim ekmek haşlanmış yumurta 3 zeytin peynir domates salatalık
ara yok
öğlen 1 kase mısırgevreği içine 2 kuru incir 1 kayısı 1 avuç kuru üzüm
ara:1 porsiyon meyve
akşam :
1 kepçe barbunya yemeği 7 yemek kaşığı bulgur pilavu(tavuklu)
bir sütlü kahve içer günü bitirirm
Esracım sence menum nasıl?
eşim avatarımı gördü de o senin resmin mi diyor. ben de dedim ki hedefim o, adam manalı manalı güldü
Yani diyorsun kilo versen de ilaçsız direnç düşmüyor diyorsun o zaman devam edim ben evde ilacım var. ilk bir hafta devam edememiştim. Doktor düştüğünde kesersin demişti. Yemekten hemen sonra içiyorduk değil mi ben devam edim içmeye sana burdan yazarım. Çok tşk ederim birbirimizi haberdar edelim gelişmelerimizden sen kaç kilodan düştün ne kadar zamanda.?
benımkı de benımkını gordu, zayıflayınca boyle mı gıyıneceksın basını mı acacaksın yoksa dıyorrrrrrrr hay ALLAHIM yaaaaaa
iyi geceler herkese,
umarım herkes iyidir, bakıyorum yine kalabalık topiğimiz
ben dün gece yemediklerimi bu sabah yedim, günün geri kalanında telafi etmeye çalıştım ama. bakalım inşallah cumaya güzel bi şeyler görürüm.
ben bunu kendim için de, siz sevdiğim arkadaşlarım için de yapmaya devam edebilirim. herkesin bir sürü sorumluluğu var, kimseye yapar mısın diyemem. ama durumdan rahatsız olanlar da elini taşın altına koymalı. hem emek verip hem de insanların kaprisini çekmeye zorlanmamalıyım diye düşünüyorum. anlayış göstermesi beklenen değil, anlayış gösterilmesi gereken kişiler bence listeyi yapanlar..
neyse, zaten talip varsa çıkar ortaya...
geçmiş olsun canım....
ellerine sağlık bu arada canım hemşom:)
maşaallah......
devamını dilerim canım.......
ben bu aralar feciyim yaaaa yeme konusunda, dur demem lazım artık kendime
eneee kısır çekti canım
burnuma bile koktu şuan o derece yani:)
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum geçmiş öle çok birikmiş asla okuyamam yine yogun bi haftaya başladık şuan önümde bi ton evrak var nasıl bi durum anlamadım ben neyse yapcak bişey yok inşallah herkesler iyidir hasta olanlar varsa geçmiş olsun diyorum hepinizi öpüyorum kızlarrr ne olur kusuruma bakmayın ne olur
yazık adam korkmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?