Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Filizcim bizim topik diyet grupları içinde sanırım en kalabalığı, bi de 79lar kalabalık bildiğim kadarıyla. dediğin konularda zayıf olduğumuz doğru, ama buradaki insanların kilo fazlası biliyorsun 5-10 kg değil. kendimizi sıkarak 2-3 ayda atabilecek olsak o kiloları, bu konularda bu kadar disiplinli olmaya evet diyebiliriz. ama hepimizin uzun aylara, hatta yıllara ihtiyaç var. diyet de ne kadar baskıcı olursa kilo vermeye o kadar faydasız oluyor bence... o yüzden ben kimseye herhangi bir zorunluluk getirmek istemiyorum, kimse de bunu istemez sanırım.. yoksa herkes çok sıkılır ve bu kadar kalabalık bir grup kalmaz ortada...

sadece bildirim saatini netleştirmekte fayda var, cuma saat 13.00 kadar bekliyorum ben genelde. 13.00 uygundur sanırım herkes için.. tabi herhangi bir değişiklik olmazsa..

izin zaten herkesin kişisel tasarrufu, karışamayız..

Son düzenleme:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese harıka bır gun ve harıka bır hafta dılıyorummmmmmmmmm

evım tertemız, yemeklerım hazır, yanımda mammalar ıle ıse geldım gercı uc gundur gecelerı derın uyuyamıyor olusumdan dolayı sabah uyuyakalmısım ama yıne de yetıstırdım ve ısyerınde yaptık kahvaltıyı. cesıdı de fena olmadı ıcım rahat. sımıt, pogaca olayına mecbur kalmadım sukur.

kılo olayına gelınce duraklamalar, ınıs cıkıslar devam edıyor bayramdan berı boyleyım nezaman kırılma olacak bılmıyorum hadı hayırlısı bakalım.

menumu yazayım

sabah:

ac karnına berguzar korel ıcecegı ( bır gece onceden beklettıgım ıkı kayısı, ıkı cevız, bır kabuk tarcın )
cevız ve kayısılarını yedım bır bardak suyunu ıctım
bır bardak yarım yaglı sut ıctım ve cıktım evden.

ıse gelır gelmez kahvaltı 07:30 cıvarı
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
4-5 adet marul
yarım domates
yarım salatalık
bır kk den fazla yarım yaglı beyaz peynır
acık sekersız cay
bır murdum erıgı

sımdı 500 ml ılık su ıcecegım

ara ogun: bır armut ve badem olacak

oglen: nohut, bulgur pılavı varmıs ısyerınde. baklıyat yıyeyım. aksam da ısten cıkmadan bamya yemegımı ve bulgurlu kabak cıcegı sarmamı yıyeyım dıyorum. spor salonuna gıtmeyecem evde bısıklet surecem bolgesel calısacam. yarın spora gıdecegım spor cantamı hazırlamıstım ama almayı unutmusum sabah telasla.

esracıgım, kısın organlar bıle agırlasırmıs dıyorlar soguktan dolayı. dogru mu ? hıc duydun mu bunu yanı ?

bır de yıne soguk havalar da kılo vermek daha zorlasıyormus, kan dolasımı bıle agırlasıyormus cunku. yanı bu durumda daha mı cok enerjı harcamak gerekır kı ?

sen ne bılıyorsun bu konularda canım ?

sen de haklısın canım yorumlarınla. bu durumda, herkesın bılecegı sey ozaman gerı kalan konular. ben duygu ve dusuncelerımı paylastım. herkese yanlıs ya da dogru gelebılır tabı kı.

bi duymadığım bu kalmıştı :))
duymadım canım ama kışın kilo vermek daha zor. vücut soğuktan korunmak için yağlanmaya elverişli. o yüzden akşam yemeğini mümkün olduğunca erken yemek, akşam ara öğününde de meyvesiz süt ya da yoğurt tüketmek daha iyi olur. çünkü güneş battıktan sonra aldığımız karbonhidratlar direk yağa dönüşüyor diye açıklıyorlar..

endişelenme lütfen, sen bı kırılma yaşayacaksın bence yakında. sonra gidecek kilolar inşallah bir bir.

sen de haklısın canım yorumlarınla. bu durumda, herkesın bılecegı sey ozaman gerı kalan konular. ben duygu ve dusuncelerımı paylastım. herkese yanlıs ya da dogru gelebılır tabı kı.

sen çok dirayetlisin canım, maşallah
keşke hepimiz senin gibi olabilsek, ama çoğumuz diyetten çok sıkılıyor bi süre sonra. o yüzden kimseye baskı yapmamalı ayrıca..
iyi yaptın paylaşmakla

valla canım ben de sasıp kalıyorum o kılo yapabılır bu odem yapar yok şu aylar gunler tehlıkelı falan aman ne garıp ıslermıs bunlarrrrr ben kı yıllarca tartıya bıle cıkmazdım aklıma bıle gelmezdı yanı tartılmaktan kacmaktan cok gerek duymazdım sımdı bunları duyup duyup tartı ustunde oluyorum sureklı

ozaman ben kış boyu yemeklerımı ısyerınde yıyeyım cunku aksı takdırde yedı bucugu bulur yemek yemem. ama ısyerınde yıyınce 6 dan once yemıs olurum.

ara ogunde de sut ya da yogurt ok anladım. bana gecen kıs hıc yaramadı onun da korkusu geldı sanırım banaaaaaaısler henuz sakın, 2 ay daha rahatım. sonrası da nasıp artıkkkkkk ınsaallah ıyı olurrrrrrrr:44::18:

sen çok dirayetlisin canım, maşallah
keşke hepimiz senin gibi olabilsek, ama çoğumuz diyetten çok sıkılıyor bi süre sonra. o yüzden kimseye baskı yapmamalı ayrıca..
iyi yaptın paylaşmakla

sagolasın canım bu azımlı bır ınsan olmak degıl aslında bılıyor musun. ben hastalıklarımın ılerlemesınden ya da yenı hastalıklarımın olmasından korkarak sıkıyorum kendımı ama en cok da bebek ıcın kendımı suclamak ya da baskalarının ımalarını duymamak gormemek ıcın. benım kılomda cogu kısı rahat hamıle kalırken ben kalamıyorum ama bunun sadece kıloma baglanmasını ıstemıyorum ama maalesef yapılıyor ve bu da benı cok yıpratıyor ben kendımı suclamak ıstemıyorum bu yuzden de kılo vermem lazım bebek olmayacaksa da sucum olmamalı, hasta olacaksam da kılodan dolayı olmamalı. yanı ben artık kendımı suclamaktan kendıme kızmaktan vazgecmek ıcın bu yolda bukadar dısıplınlı olmaya calısıyorum cunku ruhum yıpranıyor normal hayatımı ve ruh saglıgımı mahvetmemek ıcın kılolardan kurtulmam lazım.

bedenım hafıfledıkce, ruhum hafıfleyecek kalbım hafıfleyecek canım yanııııııııı

GÜNAYDIN GÜZELERR

hepimizin günü ve yeni haftası güzel ve hayırlı geçsin

sıkıyönetim ilan ettim kendime bu hafta

sabah

1 mürdüm erik 1 katı yumurta 2 dilim kepekli ekmek 1 domates 1 kk peynir ve açık çay

ara elma veya mandalina düşünüyorum ve yeşil çay

öğle pırasa var yemekte ve salata

sabahları iş yerinde 3 gün çorba 3 gün kahvaltı var çorba olduğu günler evden getiricem öğle yemeği uymadığı zamanlardas yanımda getiricem böle böle kotarıcam işi

seviliyosunuz sevgiyle kalın güzellerrr

bak sık biraz yanlıs anlama ama dun kızın arkadasinin annesını ordüm hamile bide seker cikmis insilun vuruluyo dedim 7aylık falanmı yok daha 3 aylıkk nası sismıss kadın agğlıyoo keske zayif hamile kalsaydım diye kendime eziyet ediyom bide cocuk zor oldu tedaviyle ona bisey olcak diye korkuyorum diyo
Ve daha. Yeni evlisin adam 2 gün sonra cocuk isticek böyle istikrarsız zayılamamızi bekleyez demi kendi saglıgin icin

Gecen asuyada dedim bide menepoza girsek nası zayıflarız kimle konuşsam en az 10 kilo alınıyo menepozda diyo annem 37 yinda girdi hormon ilacları ice ice biraz devam etti innsallah ona ce
Kmemiimdir
Normal hyatta nası arkadaslarımizı seçiyosak bence burdada öle hoslanmdığin insanla konusmazsın ama bi hedefımiz var zayıflamak cok insanlrla karsılasıyoruz meslek geregi ve bugün var yarın yoklar bana yrarları olandan allah razı olsun derim üzenlrdende uzak dururum
Bırinin beni silmesi bence hiç. Önemlı deil demekki konusmk istemiyo diyesaygı duyarım burda olmsmızın ilk sebebı zayıflamak deilmi

Esraya yada sana özel yazmadım topik ve hayatımdaki genel düsüncem vlla kendimizii bizden baskasi kurtaramaz kırdıysam birilerini özür

Yok başladım canım bu sabah kahvaltıdan sonra içtim bir adet biraz halsizleştirdi uyku getirdi vs. Öğlen ve Akşamda içeceğim. Bence gayet güzel kilo vermişsin ve dediğin gibi insülin direnci yüksek olanların kilo vermesi çok zormuş yağ yakımını engelliyor demişti doktor. Karatay diyetide farkında isen tam bizi anlatıyor kitapda. Daha önceden operasyon demişsin geçmiş olsun. Allah hepimizi sağlıklı günler versin..
Biz seninle irtibatı koparmayalım yazışalım :)) Tekrar görüşmek üzere..

haklısın Nursena, insan kazık yiye yiye faydacı bakıyor olaylara. aylardır her geleni avuttuk, olabildiğince iyi davrandık da ne oldu, işi biten kırıp döküp gitti. bence de kilo vermemize fayda etmeyen hatta motivasyonumuzu bozan insanlarla muhattap olmamalıyız. bize dokunmayan yılan da bin yaşamalı böyle düşününce işimiz bitene kadar...

bende çizelge yapmak istiyorum nasıl yapabilirim arkadaşlar fazla anlamam ama çizel vs gibi

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

link burada, kolay gelsin.

bu liste tamamen aklımdan çıkmış, ancak ekleyebiliyorum.

KURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]9. Hafta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]97,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]94,6[/TD]
[TD]92,7[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]95,6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]82,9[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]90,5[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]110,5[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD]90,3[/TD]
[TD]89,2[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Esra ben kimseyi avuttumu düsünmüyorum benim nazım derdim varsa paylastıysam herkezin derdi tasaı oluyo paylasıyo piskolojimizde iyi olmalıki kilo verebilelim bir iki kisi kırıp döktü iye aynı kefeye koyamazın herkezı kimse kimeyi avutmak zorunda deil yani

o zaman burada herkesi kendi gibi samimi, özverili sananlar derdine yansın..
evet bence de herkes herkesi aynı kefeye koymamalı ama işte oluyor arada...

iyi günler Nursenacım.

Hayır günler mutlu haftalar dilerim
Daha yarım saat oldu uyanalı kahvaltıyapacağız birazdan bugün dünden daha iyi olacak diyet açısından inşallah
Tartımın da pili bitmiş malesef birini bulup aldırmam lazım

kızlar listelerinizi yapacak birini bulursanız çok sevinirim. ben bundan sonra bu topikte olmayacağım.
haksızlığa uğradığımı düşünüyorum, bikaç kişiden başka kimse haksızlık olduğunu düşünmüyor. aynı kişi Asuman ablanın yaptığı listeye de bi şeyler dediğinde yine kimse bi şey dememişti. ben böyle bir ortamda bulunmak istemiyorum.
bunca zaman beraber vakit geçirdik, benden yana haklarınız helal olsun. umarım siz de helal edersiniz. Allah selamet versin hepinize.

listenizin son hali aşağıdadır.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Katrem[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]97,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]97,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeemm[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asuhan[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]87,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Nilceeeee[/TD]
[TD]95,6[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]fazey40[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]penfriends2000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

selamun aleyküm kızlar
iyisiniz inşallah
ben kısmet olursa yarın dönüyorum evime
alanyada bugün son yarın yola çıkacaz inşallah. bir değişiklik olmazsa yarın akşam evimde olurum

esracım ellerine sağlık hakkını helal et canım.
bu dolunay zamanı gerginlikler artabiliyor. bence birazcık birkaç gün sakinleşin tekrar devam edin.kızgınlık soğuyunca daha farklı düşüneceksiniz.

amanda aman araştırmalarada girermiş benim cnm kuzumm tşk ederimm
heh işte benım durumumda o şuan somurtkan şirin :) hala hastayım ve boğaz olayı gribe döndü pöffff
sen nasıl oldun acüp :44:

haklısın cnm yat kalk insanın perti çıkıyo sağolsun eşinin destegiyle az da olsa dinlenmişsindir
dünde benımki baktı bende dinlenebildim böylece ama hala doğrulamadım

yetmiyo tabi kuzummm şöyle az laklak yapmak lazım karşılıklı öyle menü yaz git cıkss olmuyo :)
inşallah gireriz balımm az biraz daha zamana ihtiyacımız var sadece bende ilaçlardanmıdır nedir şiş hisstettim kendimi tartılayım dedim sabah 400 gr artı gördüm inşallah cumaya kaa gider hatta eksilere inerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…