canım dedıgım gıbı bence sorun yok herkesten memnun dıye dusunuyorum gergınlıkten dolayı cok uzulsem de bu olay vesılesı ıle hatırlatılma yapılması gereken bazı konular da var bence.
mesela eskıden bıldırımlerı cogu kısı unutuyor ya da gec kalıyordu bunu ortadan kaldırmak ıcın bıldırım saatı konusunda yenı bır hatırlatma yapılmalı bence. tamam her topıkte bılınır kı, tartı gunu sabah erkenden yapılır bıldırım ama maalesef burdakı dostluk ve sıcak ortamdan dolayı bu konu okadar dısıplınlı yapılmıyor.
spor yapmıyor cogu kısı, spor yaparak bırbırımızı motıve edecegımızı de unutmamak lazım sonucta burda destek olmak amacımız
aynı sekılde kısılerın menulerıne yorumlar yazmak, olumlu olumsuz elestırıler yapmak cok onemlı bence. bu konuda da zayıfız. bu konun da destek olmak acısından cok onemlı oldugunu dusunerek bence bu konuda da ozverılı ve bılınclı sekılde hareket edılmesı lazım
menulerın yazılması konusunda da aynı eksık durum soz konusu. ramazanda sofralar kalabalık oluyor herkesın canı cekmesın dıye yazılmıyordu ama halen aynısı devam edıyor sadece bır selam verıp cıkmak ya da dertlerını, gununu anlatıp cıkmak dogru degıl bence.
ve ızın olayları. seyahat ya da hastalık durumunda ızın almak tabı kı normal. ama mısafırım geldı dıyerek ızın almak bana mantıklı gelmıyor mısafır geldı, kacamaklarım olur dusuncesı var bence. eeeeeee artı cıkarım halıyle. ben enıyısı kılomu bıldırmeyım de dogru degıl.
bence bu konuları da konusmalıyız elımızı tasın altına atmalıyız bence her konuda.
Filizcim bizim topik diyet grupları içinde sanırım en kalabalığı, bi de 79lar kalabalık bildiğim kadarıyla. dediğin konularda zayıf olduğumuz doğru, ama buradaki insanların kilo fazlası biliyorsun 5-10 kg değil. kendimizi sıkarak 2-3 ayda atabilecek olsak o kiloları, bu konularda bu kadar disiplinli olmaya evet diyebiliriz. ama hepimizin uzun aylara, hatta yıllara ihtiyaç var. diyet de ne kadar baskıcı olursa kilo vermeye o kadar faydasız oluyor bence... o yüzden ben kimseye herhangi bir zorunluluk getirmek istemiyorum, kimse de bunu istemez sanırım.. yoksa herkes çok sıkılır ve bu kadar kalabalık bir grup kalmaz ortada...
sadece bildirim saatini netleştirmekte fayda var, cuma saat 13.00 kadar bekliyorum ben genelde. 13.00 uygundur sanırım herkes için.. tabi herhangi bir değişiklik olmazsa..
izin zaten herkesin kişisel tasarrufu, karışamayız..
esracıgım, kısın organlar bıle agırlasırmıs dıyorlar soguktan dolayı. dogru mu ? hıc duydun mu bunu yanı ?
bır de yıne soguk havalar da kılo vermek daha zorlasıyormus, kan dolasımı bıle agırlasıyormus cunku. yanı bu durumda daha mı cok enerjı harcamak gerekır kı ?
sen ne bılıyorsun bu konularda canım ?
sen de haklısın canım yorumlarınla. bu durumda, herkesın bılecegı sey ozaman gerı kalan konular. ben duygu ve dusuncelerımı paylastım. herkese yanlıs ya da dogru gelebılır tabı kı.
bi duymadığım bu kalmıştı :))
duymadım canım ama kışın kilo vermek daha zor. vücut soğuktan korunmak için yağlanmaya elverişli. o yüzden akşam yemeğini mümkün olduğunca erken yemek, akşam ara öğününde de meyvesiz süt ya da yoğurt tüketmek daha iyi olur. çünkü güneş battıktan sonra aldığımız karbonhidratlar direk yağa dönüşüyor diye açıklıyorlar..
endişelenme lütfen, sen bı kırılma yaşayacaksın bence yakında. sonra gidecek kilolar inşallah bir bir.
sen çok dirayetlisin canım, maşallah
keşke hepimiz senin gibi olabilsek, ama çoğumuz diyetten çok sıkılıyor bi süre sonra. o yüzden kimseye baskı yapmamalı ayrıca..
iyi yaptın paylaşmakla
bak sık biraz yanlıs anlama ama dun kızın arkadasinin annesını ordüm hamile bide seker cikmis insilun vuruluyo dedim 7aylık falanmı yok daha 3 aylıkk nası sismıss kadın agğlıyoo keske zayif hamile kalsaydım diye kendime eziyet ediyom bide cocuk zor oldu tedaviyle ona bisey olcak diye korkuyorum diyogeçmiş olsun canım....
ellerine sağlık bu arada canım hemşom:)
maşaallah......
devamını dilerim canım.......
ben bu aralar feciyim yaaaa yeme konusunda, dur demem lazım artık kendime
eneee kısır çekti canım
burnuma bile koktu şuan o derece yani:)
Normal hyatta nası arkadaslarımizı seçiyosak bence burdada öle hoslanmdığin insanla konusmazsın ama bi hedefımiz var zayıflamak cok insanlrla karsılasıyoruz meslek geregi ve bugün var yarın yoklar bana yrarları olandan allah razı olsun derim üzenlrdende uzak dururumselam çok sevgili topiğim.......
bu yaşanan olaylar bence mecburen buraya taşınmak zorunda kaldı, yoksa asla buraya bi problem taşımayı istemezdim ben en azından kendi adıma, kimseyi kederlendirmek üzmek asla istemem.
bu olaylardan dolayı istemediğim halde kırdığım üzdüğüm kişiler oldu ise kusura bakmayın ne olur, hakkınızı helal edin mecbur kaldım ben. özür dilerim ben kendi adıma sizlerden......
sizlere şu açıklamayıda yapmak zorunda hissettim kendimi şuan;
artık esra ile olan ilişkim eskisi gibi değil bende, ama sonuçta bu topikte yüzyüze bakıyoruz hepimiz, artık bundan sonra mecburen sadece gerekli olduğu kadar selamlaşma ve konuşma içinde olacağım ben kendi adıma esra ile.
kimsenin bu topiğin huzurunu kaçırmaya hakkı yok diye düşünüyorum.
dahada söylemem gereken bişey yok galiba bu konu üzerine.........
herkesi öpüyorum, tekrar aff ola diyorum pamuk gönüllerinize.......
VE sevgi ve saygılarımı iletiyorum gecenin 4ünden hepinize.......
cok cok zor olur ılacsız. cok uzun zaman alır. oyuzden ılacı ıc muhakkak. kaldı kı o mıde agrısı bulantı vs bır hafta dayanırsan daha sonra olmaz. sen sımdı bence şöyle yap bana da oyle demıstı doktorum. ılk bır hafta sabah ve aksam yarım adet ıc, gelecek hafta uc ogun yarım adet ıc. sana uc ogun demıs demek kı dırencın daha yuksek oyuzden lutfen ıhmal etme. sonrakı haftaya tum tum ıcersın alısmıs olursun zaten.
dırenc ıstenılen rakama dusunce, kılon da ıdeal sayılabılecek 80-85ler olunca bırakıyorsun genelde hapı. bana da oyle demıstı doktor.
evet ogunden sonra ıcıyorsun yanı tok karın.
ne sormak ıstersen ben burdayım. ne de olsa senden once basladım hem dıyete hem de sonucta ınsulın dırencı olayımız benzer. yardımcı olmak ısterım
ben 110 kıloydum gecen yıl eylulde. kurban bayramına kadar 7,5 kılo verdım ama sonra 2 ay duraklamam oldu ardından kucuk operasyon, hastalık, ıs yogunlugu derken modum da dustu duzenım de bozuldu 3,5 kılo gerı aldım mayısta toparlandım yenıden. şu an 97 kıloyum. herkese gore agır verıyorum ama enazından almıyorum dıye dusun ve yogun spor yaptıgım ıcın cok cok sıkılastım kesınlıkle tavsıye ederım spor yapmanı. bırcok kısı sadece yemegını azaltarak kılo verebılır ama ınsulın dırencı olanlar, yogun spor yapmadan kıloyu da veremez dıyor doktorlar. yakmamız lazımmıs bızım aldıgımızdan fazlasını, ınsulın sorunumuzdan dolayı. yanı anlayacagın herkesten daha dıkkatlı beslenmelı ve daha cok spor yapmalıyız
Normal hyatta nası arkadaslarımizı seçiyosak bence burdada öle hoslanmdığin insanla konusmazsın ama bi hedefımiz var zayıflamak cok insanlrla karsılasıyoruz meslek geregi ve bugün var yarın yoklar bana yrarları olandan allah razı olsun derim üzenlrdende uzak dururum
Bırinin beni silmesi bence hiç. Önemlı deil demekki konusmk istemiyo diyesaygı duyarım burda olmsmızın ilk sebebı zayıflamak deilmi
Esraya yada sana özel yazmadım topik ve hayatımdaki genel düsüncem vlla kendimizii bizden baskasi kurtaramaz kırdıysam birilerini özür
bende çizelge yapmak istiyorum nasıl yapabilirim arkadaşlar fazla anlamam ama çizel vs gibi
haklısın Nursena, insan kazık yiye yiye faydacı bakıyor olaylara. aylardır her geleni avuttuk, olabildiğince iyi davrandık da ne oldu, işi biten kırıp döküp gitti. bence de kilo vermemize fayda etmeyen hatta motivasyonumuzu bozan insanlarla muhattap olmamalıyız. bize dokunmayan yılan da bin yaşamalı böyle düşününce işimiz bitene kadar...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
link burada, kolay gelsin.
Esra ben kimseyi avuttumu düsünmüyorum benim nazım derdim varsa paylastıysam herkezin derdi tasaı oluyo paylasıyo piskolojimizde iyi olmalıki kilo verebilelim bir iki kisi kırıp döktü iye aynı kefeye koyamazın herkezı kimse kimeyi avutmak zorunda deil yani
esracım ellerine sağlık hakkını helal et canım.bu liste tamamen aklımdan çıkmış, ancak ekleyebiliyorum.
KURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]9. Hafta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]97,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]94,6[/TD]
[TD]92,7[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]95,6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]82,9[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]90,5[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]110,5[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD]90,3[/TD]
[TD]89,2[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bak senin için netten araştırdım şimcik hemen o şirini:)))))
Somurtkan Şirin: Köydeki en anti-sosyal Şirin'dir. Her şeyden nefret eder.:)
ama sen baya kötü oldun canım, ancaktır
kıyamam.....
sanki az daha dirençliyim canım bende şuan, sağolasın
Rabbim hayırlı sağlıklı uzunnn bir ömür versin kuzucuna canım...
sağol canım...yatmak daha yorucu oluyo canım çocukların istekleri hiç bitmediği için...hacı yatmaza dönüyom yat kalk...oyüzdende pek dinlenemiyorum....ama akşam eşim ilgilendi çocuklarla iyi geldi bir süre haraketsiz yatmak...şidi çok daha iyiyim....
hadi yaaa..bende tam tersine ilaçlarla uzun sürüyo tedavi diye özellikle iğne isterim doktordan...
Ben de özledimmm nilayımm gerçi günlük yazmaya çalışıyorum ama yetmiyor iki lafın belini kıramıyoruz valla
Duaların için aminnnn güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim inşallah ghep birlikte göreceğiz 38 leri yaaa söylemesi bile güzel içie girebilmesiii offff yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?