Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar sanırım yine bi gerginlik olmus tam bakamadım henuz geçmişe epey birikmiş
ama üzülüyorum bu duruma bence herkes birbiriyle anlaşmak durumunda değil
burda amaç belli illaki bu arada dostluklarda oluşuyo ama ne olursa olsun kimse gitmemeli
sadece görüşmek istemediklerimizle konusmayız olur biter tabi bence ama dediğim gibi tam vakıf değilim mevzuya
çok konusupta kimseyi üzmek kırmak da istemem bi bakam bakam ne olmus ne bitmiş

mrb cnm bende 30 yaşındayım benımde ailem ist da evlenince göçüp gittim tabi oralardan :)
belki alakalıdır ama misal benımde bu ay 4 gün erken oldu belkide mevsimseldir bazen olur bende

liste sirkelenmemi sağladı 6 hafta olmus 2 kg a yakın anca vermişim püüü bana

KIZLAR ARZU EDERSENİZ LİSTEYİ 3HAFTALIĞINA BEN ALABİLİRİM, FİKİRLERİNİZE göre HAREKET EDİCEM.

herkeslere günaydın 6,30 da kalktım kuzu geceyi girp ve burun tıkanıklığıyla atlattı ama iyi gibi

geçmiş olsun canım.....

benımkı de benımkını gordu, zayıflayınca boyle mı gıyıneceksın basını mı acacaksın yoksa dıyorrrrrrrr hay ALLAHIM yaaaaaa

:))))
ilahi hemşomaaaa.....
erkek işte dimi:))))

bende seni merak ediyordum canım.....
iyi olduğuna sevindim, kolay gelsin tatlım.............

çok haklısın hepsinde....
çok teşekkürler samimi yorumun için canım.
öpüyorum

inşaallah ablacım.....

ve aleyküm selam dafi ablacım.....
haklısın....
hayırlı yolculuklar ablacım...... Allaha emanet olun......
öptüm

amanda aman araştırmalarada girermiş benim cnm kuzumm tşk ederimm
heh işte benım durumumda o şuan somurtkan şirin :) hala hastayım ve boğaz olayı gribe döndü pöffff
sen nasıl oldun acüp :44:

pöfffff
biran önce toparlarsın inşaallah canım benim......
kolay geçmiyo ama hakkaten bu zamanın bu ara salgını diyim artık, bak benim bugün antibiyotikle 3.günüm ama hala yavaş yavaş iyileşme var malesef......
bende daha iyiyim, sesim hala hör hör erkek gibi olsada:))))
öpüyorum balım, görüşürüz, Allaha emanet ol.......

Selamün aleykümm...

dün gece size yazarken elktirikler kesildi ve yarım saat öncesine kadarda yoktu...bugün ütü yapıcaktım kaldı...bende mutfakta uğraştım bütün gün dolapları falan düzenledim ama kızlar sıkıldı ağladılar falan sonunda elk. geldide şimdi çizgi filim izliyolar..bende size bakayım dedim...

çok şaşırdımmm..bende hiç duymamıştımm...

Allah kolaylık versin canım...

nursena,esramm ve esracım dafi ablacım tebrik ediyorum sizi çok başarılı gidiyorsunuz darısı bizim başımıza artık....

kızz nerelere gidiyon bakimm senn...ben daha konunun tam olarak nasıl başlayıp buralara nasıl geldiğini bile bilmezken sen

gidiyorsun olcek işmi kuzum bizim suçumuz ne...çok üzüldüm...gitme lütfen....asuman ablanın liste olayına gelince haberim bile yok

kime nasıl ses edebilirimki...ayrıca bu gibi durumlarda konuşmakta pek istemiyorum çünkü duygularını çok rahat ifade edebilen biri

değilimdir...yanlış bir cümle kurarım bilmeden birilerini üzerim düşüncesiyle genelde susmayı tercih ederim...neyse sonuçta sana

diyeceğim istemiyosan listeyi yapma ama bizi bırakma lütfenn...

Kizlar drdan geliorum sbh7 aksam6 cnm cikti bir ii bir kotu hbrim var dr test sonuclarimin temiz oldugunu soledi seker meker hic bir sorunum yokmus kotu hbrde diyetisyenden geldi 4 aydir nerdeyse aynikilodayim aslinda verdim aldim fln nir guzel firca kaydi postaladi beni 2 hafta snra geliosun o zmn goruscem senle dedi bana kilo verme konusunda cok guveniomus ben bole yaparsam baskalari ne yapsin dedi 2 haftam var bi 5 kilo verip bu kadinin cenesini kapatmam gerek..bugun sbhdan beri sokaklarda oldugum icin menumde berbatti yazmiycam bile 😭😭

gözün aydın canım ne güzel hiçbişeyciğin yokmuşş...

2 haftada 5 kilo çok değilmii...bence 2 kilo versen yeterli..5kilodan diyetisyeninde çok memnun kalıcağını sanmıyorum canım...

e hadi gözünaydın o zaman canım.....

ve aleyküm selam canım.....

hay aksi, elektriğin gitmesine sinir olurum ben.....
neyse baya uzun sürsede gelmiş bari yeni canım elektrikleriniz, bi arıza falan olmuştur galiba büyük ihtimalle.

evet anadolu yakasının bi kısmında kablo arızası varmış...neyseki halloldu...

yolcu
zeynep:) kalbim 4ten 5e çıkmış, yeni farkettim:)
çok sevindim buna:)))
bu aralar çok çene yapınca birden 5 kalbe ulaştık:)

Sahsen ben istemiyorum hic hos olmamis bu yorumun sanki seni onylamıs gibi olmazmi meyra genede çoğunluğa bak

ben bu mesajımı; eğer liste ortada kalıcak olursa bi süreliğinede olsa liste ortada kalmasın düşüncesiyle listeyi üstlenmek amacı ile yazdım.
başka bi düşüncem yok asla.

ben bu mesajımı; eğer liste ortada kalıcak olursa bi süreliğinede olsa liste ortada kalmasın düşüncesiyle listeyi üstlenmek amacı ile yazdım.
başka bi düşüncem yok asla.

Zayıflak için liste olmasada olur bence bide topiği sıkı takip eden biri lazım bildirim saatiydi tablosuydu uğrastırıcı falan zor yani genede bana bakma ben uyarım eğer coğunluk istiyosa

Son düzenleme:
Zayıflak için liste olmasada olur bence bide topiği sıkı takip eden biri lazım bildirim saatiydi tablosuydu uğrastırıcı falan zor yani gede ba bakma ben uyarım eğer coğunluk istiyosa

zaten liste için kendime güvenmesem demezdim canım listeyi ben yapabilirim diye dediğim süre boyunca, gerekirse fazladan çaba sarfetmeye çalışacağım açıkçası, hani liste bizi daha bi motive ediyo kanımca.
dediğim gibi; amacım sadece liste ortada kalıcak olursa bi müddetliğinede olsa listeyi bende üstlenebilirim olarak, tabiki sizde arzu ederseniz eğer.
fikirlerinize görede hareket ederim.

gözün aydın canım ne güzel hiçbişeyciğin yokmuşş...

2 haftada 5 kilo çok değilmii...bence 2 kilo versen yeterli..5kilodan diyetisyeninde çok memnun kalıcağını sanmıyorum canım...
ya cok bagırdı ama yaa söle gözüne sokayım bı 5kıloyu bakalım zorda 5kılo vermem kendımı gaza getırıorum caktırma

Zayıflak için liste olmasada olur bence bide topiği sıkı takip eden biri lazım bildirim saatiydi tablosuydu uğrastırıcı falan zor yani genede bana bakma ben uyarım eğer coğunluk istiyosa

KIZLAR ARZU EDERSENİZ LİSTEYİ 3HAFTALIĞINA BEN ALABİLİRİM, FİKİRLERİNİZE göre HAREKET EDİCEM.

bende nursena ile aynı fikirdeyim ve hala Esranın listeyi yapmasından tarafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…