ya cok bagırdı ama yaa söle gözüne sokayım bı 5kıloyu bakalım zorda 5kılo vermem kendımı gaza getırıorum caktırma
bende nursena ile aynı fikirdeyim ve hala esranın listeyi yapmasından tarafım
amanda aman araştırmalarada girermiş benim cnm kuzumm tşk ederimm
heh işte benım durumumda o şuan somurtkan şirin :) hala hastayım ve boğaz olayı gribe döndü pöffff
sen nasıl oldun acüp :44:
haklısın cnm yat kalk insanın perti çıkıyo sağolsun eşinin destegiyle az da olsa dinlenmişsindir
dünde benımki baktı bende dinlenebildim böylece ama hala doğrulamadım
yetmiyo tabi kuzummm şöyle az laklak yapmak lazım karşılıklı öyle menü yaz git cıkss olmuyo :)
inşallah gireriz balımm az biraz daha zamana ihtiyacımız var sadecebende ilaçlardanmıdır nedir şiş hisstettim kendimi tartılayım dedim sabah 400 gr artı gördüm inşallah cumaya kaa gider hatta eksilere inerim
Eveeeeettt aslında ne desem nerden başlasam bilemedim bir edebiyatçı olarak döktürmem gerekirken şimdi düşünüp düşünüp yazıcam.
Kaç gündür topikte yaşananlar herkes gibi benide çok üzdü ve halen üzüyor.Bu konuda şunları söylemek isterim.
Bu topikte liste yapmak ,bunu takip etmek öyle kolay şey değildir.Sorumluluk ister özveri ister emek ister.Ben yeni geldiğimde esra yapıyordu bu listeyi.Haftalardır özenle takip etti .Bu işi ciddiye alarak kendi özel hayatından fedakarlıklarda bulunarak yaptı.Üstüne bir de kurban bayramını ekledi ki bu zahmetini ikiye katladı.Bunun karşılığında bizden hiçbirşey beklemeden yaptı.Burda emek sözkonusu.Bunu yapan Esra değil de bir başkası olsaydı yine aynı şeyleri söylerdim.En başta hepimizin ona bi teşekkür borcu var.
Ayrıca bizimde sorumluluklarımız var.Bildirimi gününde ve saatinde yapmak gibi.Ha yapmadıysak -ki türlü türlü sebepleri olabilir- bundada uzatılacak bir mesele yok.Esra zaten sizin sonradan yaptığınız bildirimleri bile listede güncelliyor.Ben isterim ki listeyi yine Esra yapsın ve burda kalsın.Ama bu onun kararı gitmek isterse de onu düşünürüm.Çünkü üzülmesini aslaaa istemem.Bu topiğe ilk geldiğimdendir bana gösterdiği hem arkadaşlık hem öğretici yanı hem güzel kalbiyle her zaman yanımda olduğunu hissettirdi.Çok teşekkür ederim kendi adıma.
gözün aydın canım. sağlığın iyi olsunda nasıl olsa kilo verirsin.Kizlar drdan geliorum sbh7 aksam6 cnm cikti bir ii bir kotu hbrim var dr test sonuclarimin temiz oldugunu soledi seker meker hic bir sorunum yokmus kotu hbrde diyetisyenden geldi 4 aydir nerdeyse aynikilodayim aslinda verdim aldim fln nir guzel firca kaydi postaladi beni 2 hafta snra geliosun o zmn goruscem senle dedi bana kilo verme konusunda cok guveniomus ben bole yaparsam baskalari ne yapsin dedi 2 haftam var bi 5 kilo verip bu kadinin cenesini kapatmam gerek..bugun sbhdan beri sokaklarda oldugum icin menumde berbatti yazmiycam bile 
Sahsen ben istemiyorum hic hos olmamis bu yorumun sanki seni onylamıs gibi olmazmi meyra genede çoğunluğa bak
bende sizinle aynı fikirdeyim kızlarbende nursena ile aynı fikirdeyim ve hala Esranın listeyi yapmasından tarafım
neden suskunsunuz kıscelerim
açık bırakıp gitmiştim geldimki kimseler yazmamış.
canım ben burdanda yazdım hep. apartta net var. sadece tartılamadım. aslında resepsiyonda tartıda vardı ama ben iç kıyafetimle tartılıyorum.aşağıyada öylece inemem diye tartılmadım.özledik seni ablacım..artık döndünmü evine...hep bizimlemisin artık...
nöbet çıkışı tüm gün uyudum akşam yemek çocukların dersi derlken şuan lesli yapacağım sonra uğrarım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
canım ben burdanda yazdım hep. apartta net var. sadece tartılamadım. aslında resepsiyonda tartıda vardı ama ben iç kıyafetimle tartılıyorum.aşağıyada öylece inemem diye tartılmadım.
kısmet olursa sabah yola çıkıcaz. seydişehir tarafından gitmeyi düşünüyoruz. beyşehirin bir köyünde arkadaşımız var ona uğramayı planlıyoruz. kısmet bakalım.
ağzına sağlık Esraammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?