Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok sükür lasy mide yaptim 3 mill sabah normal herzamanki kafi miktarda kahvaltım arada 1 küçük tadelle türk khvesi öglen bir tabak 10 kasik bulgur pilavı cacık 1 kase arada 1 elma bir dilim kekin 4 de biri aksam yok dükkan kapalı cayımızı içicez simcik belki 1 tane form biskvit yerim arz ederim öpüldünüz

gelmişken menümüde paylaşayım...

kahvaltı:

2 dilim tam b.ekmek

1 dilim peynir

1 yumurta ile domatesli omlet

1 kupa yeşilçay.....

ara:

2 erik

öğle:

1 porsiyon türlü

1 minik kase yoğurt....

ara:

yeşilçay

akşam:

1 porsiyon türlü

1 kase yoğurt....

ara:

bir salkım üzüm

9 lu çay...

2,5 litre suyumda tamamdır...

Eveeeeettt aslında ne desem nerden başlasam bilemedim bir edebiyatçı olarak döktürmem gerekirken şimdi düşünüp düşünüp yazıcam.
Kaç gündür topikte yaşananlar herkes gibi benide çok üzdü ve halen üzüyor.Bu konuda şunları söylemek isterim.
Bu topikte liste yapmak ,bunu takip etmek öyle kolay şey değildir.Sorumluluk ister özveri ister emek ister.Ben yeni geldiğimde esra yapıyordu bu listeyi.Haftalardır özenle takip etti .Bu işi ciddiye alarak kendi özel hayatından fedakarlıklarda bulunarak yaptı.Üstüne bir de kurban bayramını ekledi ki bu zahmetini ikiye katladı.Bunun karşılığında bizden hiçbirşey beklemeden yaptı.Burda emek sözkonusu.Bunu yapan Esra değil de bir başkası olsaydı yine aynı şeyleri söylerdim.En başta hepimizin ona bi teşekkür borcu var.
Ayrıca bizimde sorumluluklarımız var.Bildirimi gününde ve saatinde yapmak gibi.Ha yapmadıysak -ki türlü türlü sebepleri olabilir- bundada uzatılacak bir mesele yok.Esra zaten sizin sonradan yaptığınız bildirimleri bile listede güncelliyor.Ben isterim ki listeyi yine Esra yapsın ve burda kalsın.Ama bu onun kararı gitmek isterse de onu düşünürüm.Çünkü üzülmesini aslaaa istemem.Bu topiğe ilk geldiğimdendir bana gösterdiği hem arkadaşlık hem öğretici yanı hem güzel kalbiyle her zaman yanımda olduğunu hissettirdi.Çok teşekkür ederim kendi adıma.

Nilaycım canım valla muhabbetten olurum ama listemden olamam hatunn yoksa nasıl 90 oldummm buraya menümü yazmasam çoktan çozutmuştum.Ha muhabbeti özlemedim mi sanıyosun arada kaçamak yapıyorummm kii

Sende güzel kilo veriyordun balım hadii ama bi silkelen de eski günlerine dön artık

ağzına sağlık Esraammmm

gözün aydın canım. sağlığın iyi olsunda nasıl olsa kilo verirsin.

Sahsen ben istemiyorum hic hos olmamis bu yorumun sanki seni onylamıs gibi olmazmi meyra genede çoğunluğa bak

bende nursena ile aynı fikirdeyim ve hala Esranın listeyi yapmasından tarafım
bende sizinle aynı fikirdeyim kızlar

neden suskunsunuz kıscelerim
açık bırakıp gitmiştim geldimki kimseler yazmamış.

nursenacım nilaycım dafi ablacım nasılsınızz....

herkes çok durgun...herkes gelip bakıp kaçıyor...

canım sıkıldı yaa...

nöbet çıkışı tüm gün uyudum akşam yemek çocukların dersi derlken şuan lesli yapacağım sonra uğrarım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

özledik seni ablacım..artık döndünmü evine...hep bizimlemisin artık...
canım ben burdanda yazdım hep. apartta net var. sadece tartılamadım. aslında resepsiyonda tartıda vardı ama ben iç kıyafetimle tartılıyorum.aşağıyada öylece inemem diye tartılmadım.
kısmet olursa sabah yola çıkıcaz. seydişehir tarafından gitmeyi düşünüyoruz. beyşehirin bir köyünde arkadaşımız var ona uğramayı planlıyoruz. kısmet bakalım.

anladım ablacım...hayırlı yolculuklar...çok yoğun koşturmacalı bir hayatın var inşallah biraz dinlenebilmişsindir...

Eger ki susuyorsam haksizligin farkinda olmadigimdan degil zamanini bekledigimden... evet birseyler soyleme ihtiyaci hissediyorum cunku Esranin uzgun oldugunu. hissediyorum... esracim sen bize hicbir karsilik beklemeden hizmet ettin evet hizmet diyorum cunku o listeleri n hazirlanmasi. kolay degil biliyorum.ve simdi senin bu fedakarliginin arsiligini alma zamanin.. bizz yani ben ve benim gibi dusunenler. sana minnettariz ve GITMENI ASLA ISTEMIYORUZ . sen tatildeyken bile dort gozle bekledik topikten gitmek de ne demek... lutfen canim bizi sensiz birakma derim...
"Not; daha kapisacaz be yaaa ;((

ağzına sağlık Esraammmm

aynen aynurcugummmmmmmmm esra cok guzel anlatmısssss

emek veren kım olursa olsun belkı de en ıyı esranın durumunu ben anlarım cunku ben de lıste yapıyorummmmmmm

lafı cok uzatmakkkkkkkk ıstemıyorum ben bu topıge gırerken esrayı gorerek buyuk bır rahatlıkla gırdım kaldı kı tek tek menulerıme baktı bana hep destek oldu o burda degılse ben de burda yazmam gelır gıder selam verırım kızlar sızlere cunku sevdıgım ınsanlar oldu burda gercekten. ama ne haksızlıga ses cıkartmamak gıbı bırsey yapabılırım ne de esradan olmak ısterım hem dostlugu hem bılgısıne daıma ıhtıyac duyacagım ınsanlar arasında cunku.

ben lıstede olmayacagımmmmmmmmm hakkınızı helal edınnnnnnnn

bazen gelır sızlere bakarım hepınız ALLAHA emanet olsun

Iyi geceler
Misafir vardı akşam fazla durmadılar gerçi ama onlar gitti mutfağı topladım kızlar yattılar ben de geldim
Tatlı getirmiş hainler eşim sevdiği için 1 dene yedim malesef ama akşam yemeği yememiştim zaten dengelenmiştir inşallah
Yarın tartının pilini almayı ya da aldırmayı istiyorum nasipse kontrol altında olmam lazım kilo vermem lazım bayrama 79 yılbaşına 75 olmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…