Yazacamda malum benim karadayı günümsiz hangi dizileri izliyonuz bu sezon
Iyi geceler
Misafir vardı akşam fazla durmadılar gerçi ama onlar gitti mutfağı topladım kızlar yattılar ben de geldim
Tatlı getirmiş hainler eşim sevdiği için 1 dene yedim malesef ama akşam yemeği yememiştim zaten dengelenmiştir inşallah
Yarın tartının pilini almayı ya da aldırmayı istiyorum nasipse kontrol altında olmam lazım kilo vermem lazım bayrama 79 yılbaşına 75 olmam lazım :)
ben hiç izlemedim o diziyi bilmiyorumYazacamda malum benim karadayı günümsiz hangi dizileri izliyonuz bu sezon
he ya bizde ona bakıyoz....ben seksenler ve böyle bitmesini seviyom....ama karadayı ve kurtlar vadisindede kocama eşlik ediyomm...
ben bide kore dizilerini seviyom ama trt bu sene sabah erken veriyo yakalayıp seyredemiyom...
ay ben bu diziyede bakmadım hiçTrt de beni böyle sevde var çakısiyo oda cok güzel dizi yaw
Nayır nolamaz olmaman lazım olmamız lazımdicektin tabi sana yetişirsem
kurtlar vadisi olduğunda biz ayrı odalarda oturuyoruz bir tek bölümünü bile izlemedimhe ya bizde ona bakıyoz....ben seksenler ve böyle bitmesini seviyom....ama karadayı ve kurtlar vadisindede kocama eşlik ediyomm...
ben bide kore dizilerini seviyom ama trt bu sene sabah erken veriyo yakalayıp seyredemiyom...
Asuu tartının pili. zayıfladımı. eksik tartıyo. diyolar
ne kaçırdım ben ya:44:
ne siparişi bu
ben hiç izlemedim o diziyi bilmiyorum
ay ben bu diziyede bakmadım hiç
ay ben bu diziyede bakmadım hiç
aynen aynurcugummmmmmmmm esra cok guzel anlatmısssss
emek veren kım olursa olsun belkı de en ıyı esranın durumunu ben anlarım cunku ben de lıste yapıyorummmmmmm
lafı cok uzatmakkkkkkkk ıstemıyorum ben bu topıge gırerken esrayı gorerek buyuk bır rahatlıkla gırdım kaldı kı tek tek menulerıme baktı bana hep destek oldu o burda degılse ben de burda yazmam gelır gıder selam verırım kızlar sızlere cunku sevdıgım ınsanlar oldu burda gercekten. ama ne haksızlıga ses cıkartmamak gıbı bırsey yapabılırım ne de esradan olmak ısterım hem dostlugu hem bılgısıne daıma ıhtıyac duyacagım ınsanlar arasında cunku.
ben lıstede olmayacagımmmmmmmmm hakkınızı helal edınnnnnnnn
bazen gelır sızlere bakarım hepınız ALLAHA emanet olsun
Gelen gidenden gezmeden fırsat bulamadınki daficimmm allah. eksikliğini vermesinde
Aşk ya cok tatlılar ama bana sanki alyazmalım selvi boylumdaki gibi ic sesleriyle konusuyolarya andırıyooooda güzel bende beğendim...ama bazende fazla abartılı bir aşk...
Dizi izleyen hatunlaaar hepinizeee iyii seyirler bende yatak keyfi yapiyorum kizcemleo uyuyor bende keyfini suruyom
[QUO=y.o.l.c.u;32023049]hi ha ha haa nursenaa tutuştuu...asuman ablacım kolay gelsin sanaa.... rakibin çok güçlü...
Dizi izleyen hatunlaaar hepinizeee iyii seyirler bende yatak keyfi yapiyorum kizcemleo uyuyor bende keyfini suruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?