Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yazacamda malum benim karadayı günüm siz hangi dizileri izliyonuz bu sezon

he ya bizde ona bakıyoz....ben seksenler ve böyle bitmesini seviyom....ama karadayı ve kurtlar vadisindede kocama eşlik ediyomm...

ben bide kore dizilerini seviyom ama trt bu sene sabah erken veriyo yakalayıp seyredemiyom...

Nayır nolamaz olmaman lazım olmamız lazım dicektin tabi sana yetişirsem

he ya bizde ona bakıyoz....ben seksenler ve böyle bitmesini seviyom....ama karadayı ve kurtlar vadisindede kocama eşlik ediyomm...

ben bide kore dizilerini seviyom ama trt bu sene sabah erken veriyo yakalayıp seyredemiyom...

Hahaaa benim dizimde entirika olacak halis mulis türk filmi

kurtlar vadisi olduğunda biz ayrı odalarda oturuyoruz bir tek bölümünü bile izlemedim

Asuu tartının pili. zayıfladımı. eksik tartıyo. diyolar

ne kaçırdım ben ya:44:
ne siparişi bu

Bi karışım var doğal ama diyet ilacı falan değil yaptığın diyetin yanında yemekten 15 dk önce alıyorsun hint karışımı hem diyetini rahatlatıyor hemde gerçekten gördüğüm kadarıyla çok etkili kullanan arkadaşların hepsinde çok iyi sonuçlar vermiş zararıda olmayan bişey içinde bitkiler ve farklı bir bal var içindekiler yazıyordu nette ama onları bulamadık yurtdısından almıstı arkadaşım ama türkiyede de görünce netten aldık bizde o kullanan arkadaşta aldı bakalım deneyeceğim sonuçları burda paylaşırım artık.Ben öyle şeylere pek inancım yoktur ama arkadaşımda şahit oldum şaşırttı beni.

kızlar yena iyice kayıplara karıştı özledik yaf

ay ben bu diziyede bakmadım hiç

oda güzel bende beğendim...ama bazende fazla abartılı bir aşk....

ama ama biz esrayı ikna eder döndürürüz aramıza sadece biraz zamana bırakalım bence...

[QUO=y.o.l.c.u;32023049]hi ha ha haa nursenaa tutuştuu...asuman ablacım kolay gelsin sanaa....rakibin çok güçlü...[/QUOTE]

İİşim kolayy kızıım yarın gene asuya gecmis olsuna tatlı gelir şöbiyet kapıya görevli diktim eniste bey tatlı istiyo geçmis olsuna diye yoksa gelmeyin dedirtiyom

[QUO=y.o.l.c.u;32023049]hi ha ha haa nursenaa tutuştuu...asuman ablacım kolay gelsin sanaa....rakibin çok güçlü...

İİşim kolayy kızıım yarın gene asuya gecmis olsuna tatlı gelir şöbiyet kapıya görevli diktim eniste bey tatlı istiyo geçmis olsuna diye yoksa gelmeyin dedirtiyom [/QUOTE]

Dizi izleyen hatunlaaar hepinizeee iyii seyirler bende yatak keyfi yapiyorum kizcemle o uyuyor bende keyfini suruyom

oy yavrumm...yerim ben onu...çok keyifli oluyo iyi bilirim...tadını çıkar bugünler çabuk geçiyo...sonra sırf bu keyfi tekrar yaşamak için ikinci bebişler doğuyo işte...

bende akşam güneşi beklerken e baktım

aytencim bende yatıyorum karşımda televizyon var ama kapattım.netbuk elimde yattığım yerden yazıyorum. arada tek gözüm kapanıyor ama olsun netbuk düşünceye kadar müsadesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…