Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bacılar bacılar bu topik yan gelip yatma yeri deildirr simcik yaseminde yatarak gelir

içime doğmuş demekki ayak seslerinimi duydum ne
yenacım nerelerde kaldın

Asuu tartının pili. zayıfladımı. eksik tartıyo. diyolar

Uğraşma benle bak bi sollarım seni tozumu bilem göremezsin
Ama demek bu akşamki şöbyeti sen gönderdin hain nursena
Ben de beni böyle sev izliyorum ama bu sezon pek takip edemedim gelen gidenden
Bir de imirzalıoğlunun filmini izlemiştik eşimle bayıldım adamın oyunculuğuna karadayıyı izleyesim geldi ama geç artık

ayyy ne güzel sohbet ediyorsunuz siz canlarım...

kıskana kıskana okudum en son dayanamadım :))

girp oldum,kış gelmeden ben başladım..yattım tüm aksam o ses türkiye izledim ohhh

Trt 1deki tam zamanı yarısması massallah aadamlarda ne kelime hafızasi var bilemiom ben hic yaw ne e cabuk yapiyolar

Benden zekıilerde varmış

Son düzenleme:
Adam yakısıklı be yaw gardaşim olsun

girp oldum,kış gelmeden ben başladım..yattım tüm aksam o ses türkiye izledim ohhh

Gecmis olsun benimde kızlar grip 35 derece hala hava grip olmayı başardılar cancazım yavrularım

Trt 1deki tam zamanı yarısması massallah aadamlarda ne kelime hafızasi var bilemiom ben hic yaw ne e cabuk yapiyolar
yarışmaları severim bak devam ediyormu bendemi açsam ne
karşıda bir bar var akşamdan beri makarena deyip duruyorlar odanın içinde çalıyor sanki. her akşamda doğum günü var durmadan pasta kesiyorlar . sonrada dağıtıyorlar.

Gecmis olsun benimde kızlar grip 35 derece hala hava grip olmayı başardılar cancazım yavrularım

Valla öyle gardaşım olsun:)))) sen izle filmini mutlak. Adı uzun hikaye tavsiye olunur çok güzel
Kızlara da şifalar versin Rabbim
Ben de üşütümüşüm herhalde donuyorum valla

geçmiş olsun güzeller kış geldedi daha deyin kovalayın gitsin

İyi geceler arkadaşlar....

Nasılsınız umarım iyisinizdir...

ben iyi değilim aslın da..Yorgunluk+ haftasonu yatılı misafir+bir tanıdığımla ilgili yaşadığım hayal kırıklığı beni çok ama çok üzdü..+tek tesellim ( şişmanlık konusun da ) beni anlayan yer olan +90 lar siz sevgili şişmandaşlarımın yaşadığı gerginlik...

Neden böyle oluyor anlamıyorum yada niye olaya dahil olup düzeltmiyoruz..bir an önce çözmüyoruz meseleyi...

Ben listeyi bırakmak istediğim de Esra sırf yardımcı olmak için hiiç düşünmeden devraldı listeyi ki gerçekten çok zor bizim gibi esnek çalışan topik üyelerinin gönlünü yapmak..Gidin cuma takımların da insanlar ''tek çubuk krakere ıııh menün hiç olmamış'' diyebiliyorlar...
bizim grup çok farklıydı,özeldik,biz zayıflama dışında terapi görüyorduk burada..bişey oldu ve bozuldu burası ;(

Esracığım senden rica ediyorum burayı bırakma ve devam et...böyle çekip gitmek olurmu.? Lİste sana emanet,hiyanet etme lütfen...

aman zararı olmasında

hoşgeldin vede kolay gelsin ablacım...

45 dak lesli 15 dak kardio yaptım şuan heryerimden terler fışkırıyor ben duşa gidiyorum..herkese iyi geceler

Yarışma güzel ben de izliyorum daha bitmedi devam ediyor ooooo makarena

Valla öyle gardaşım olsun:)))) sen izle filmini mutlak. Adı uzun hikaye tavsiye olunur çok güzel
ay bizde burda pişiyoruz asuu bursaya giderken biraz sıcak götürsemmi acaba

saol nursena canım senin minnoşlarına da geçmiş olsun..ay çocukların hastalığı daha kötü olur yaff
Geçmiş olsun meryemcim
Özlettin kendini iyice

saol asuman ablam..özlemek özlenmek ne güzel

kk ya pek girmemeye calısıorum kafamı dağıtmak için ama anca bu kadar oluyor..
bu arada diyetten koptum sanmayın haa

diyetisyen maceram başladı yine

Pasta nelikiacep
Bi ara izleyem cok kosturup misafirebterliyipnsoğuyosan ondandir hasta olma aman sen bize lazımsın
Noktaâaaaaaaa..

hay sen sağolasın yenacım.iyikide geldin canım. bizde istemiyoruz esranın gitmesini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…