bende akşam güneşi beklerken e baktım
aytencim bende yatıyorum karşımda televizyon var ama kapattım.netbuk elimde yattığım yerden yazıyorum. arada tek gözüm kapanıyor ama olsun netbuk düşünceye kadar müsadesi var
inanki şu anda sırt üstü yatıyorum yan yatmıyorumBacılar bacılar bu topik yan gelip yatma yeri deildirrsimcik yaseminde yatarak gelir
Asuu tartının pili. zayıfladımı. eksik tartıyo. diyolar
Adam yakısıklı be yaw gardaşim olsunUğraşma benle bak bi sollarım seni tozumu bilem göremezsin
Ama demek bu akşamki şöbyeti sen gönderdin hain nursena
Ben de beni böyle sev izliyorum ama bu sezon pek takip edemedim gelen gidenden
Bir de imirzalıoğlunun filmini izlemiştik eşimle bayıldım adamın oyunculuğuna karadayıyı izleyesim geldi ama geç artık
ayyy ne güzel sohbet ediyorsunuz siz canlarım...
kıskana kıskana okudum en son dayanamadım :))
girp oldum,kış gelmeden ben başladım..yattım tüm aksam o ses türkiye izledim ohhh
girp oldum,kış gelmeden ben başladım..yattım tüm aksam o ses türkiye izledim ohhh
yarışmaları severim bak devam ediyormu bendemi açsam neTrt 1deki tam zamanı yarısması massallah aadamlarda ne kelime hafızasi var bilemiom ben hic yaw ne e cabuk yapiyolar
Adam yakısıklı be yaw gardaşim olsun
Gecmis olsun benimde kızlar grip 35 derece hala hava grip olmayı başardılar cancazım yavrularım
geçmiş olsun güzeller kış geldedi daha deyin kovalayın gitsinAdam yakısıklı be yaw gardaşim olsun
Gecmis olsun benimde kızlar grip 35 derece hala hava grip olmayı başardılar cancazım yavrularım
aman zararı olmasındaBi karışım var doğal ama diyet ilacı falan değil yaptığın diyetin yanında yemekten 15 dk önce alıyorsun hint karışımı hem diyetini rahatlatıyor hemde gerçekten gördüğüm kadarıyla çok etkili kullanan arkadaşların hepsinde çok iyi sonuçlar vermiş zararıda olmayan bişey içinde bitkiler ve farklı bir bal var içindekiler yazıyordu nette ama onları bulamadık yurtdısından almıstı arkadaşım ama türkiyede de görünce netten aldık bizde o kullanan arkadaşta aldı bakalım deneyeceğim sonuçları burda paylaşırım artık.Ben öyle şeylere pek inancım yoktur ama arkadaşımda şahit oldum şaşırttı beni.
hoşgeldin vede kolay gelsin ablacım...
yarışmaları severim bak devam ediyormu bendemi açsam ne
karşıda bir bar var akşamdan beri makarena deyip duruyorlarodanın içinde çalıyor sanki. her akşamda doğum günü var durmadan pasta kesiyorlar . sonrada dağıtıyorlar.
ay bizde burda pişiyoruz asuu bursaya giderken biraz sıcak götürsemmi acabaValla öyle gardaşım olsun:)))) sen izle filmini mutlak. Adı uzun hikaye tavsiye olunur çok güzel
Kızlara da şifalar versin Rabbim
Ben de üşütümüşüm herhalde donuyorum valla
saol nursena canım senin minnoşlarına da geçmiş olsun..ay çocukların hastalığı daha kötü olur yaffGecmis olsun benimde kızlar grip 35 derece hala hava grip olmayı başardılar cancazım yavrularım
Geçmiş olsun meryemcim
Özlettin kendini iyice
Pasta nelikiyarışmaları severim bak devam ediyormu bendemi açsam ne
karşıda bir bar var akşamdan beri makarena deyip duruyorlarodanın içinde çalıyor sanki. her akşamda doğum günü var durmadan pasta kesiyorlar . sonrada dağıtıyorlar.
Bi ara izleyem cok kosturup misafirebterliyipnsoğuyosan ondandir hasta olma aman sen bize lazımsınValla öyle gardaşım olsun:)))) sen izle filmini mutlak. Adı uzun hikaye tavsiye olunur çok güzel
Kızlara da şifalar versin Rabbim
Ben de üşütümüşüm herhalde donuyorum valla
Noktaâaaaaaaa..İyi geceler arkadaşlar....
Nasılsınız umarım iyisinizdir...
ben iyi değilim aslın da..Yorgunluk+ haftasonu yatılı misafir+bir tanıdığımla ilgili yaşadığım hayal kırıklığı beni çok ama çok üzdü..+tek tesellim ( şişmanlık konusun da ) beni anlayan yer olan +90 lar siz sevgili şişmandaşlarımın yaşadığı gerginlik...
Neden böyle oluyor anlamıyorum yada niye olaya dahil olup düzeltmiyoruz..bir an önce çözmüyoruz meseleyi...
Ben listeyi bırakmak istediğim de Esra sırf yardımcı olmak için hiiç düşünmeden devraldı listeyi ki gerçekten çok zor bizim gibi esnek çalışan topik üyelerinin gönlünü yapmak..Gidin cuma takımların da insanlar ''tek çubuk krakere ıııh menün hiç olmamış'' diyebiliyorlar...
bizim grup çok farklıydı,özeldik,biz zayıflama dışında terapi görüyorduk burada..bişey oldu ve bozuldu burası ;(
Esracığım senden rica ediyorum burayı bırakma ve devam et...böyle çekip gitmek olurmu.? Lİste sana emanet,hiyanet etme lütfen...
hay sen sağolasın yenacım.iyikide geldin canım. bizde istemiyoruz esranın gitmesiniİyi geceler arkadaşlar....
Nasılsınız umarım iyisinizdir...
ben iyi değilim aslın da..Yorgunluk+ haftasonu yatılı misafir+bir tanıdığımla ilgili yaşadığım hayal kırıklığı beni çok ama çok üzdü..+tek tesellim ( şişmanlık konusun da ) beni anlayan yer olan +90 lar siz sevgili şişmandaşlarımın yaşadığı gerginlik...
Neden böyle oluyor anlamıyorum yada niye olaya dahil olup düzeltmiyoruz..bir an önce çözmüyoruz meseleyi...
Ben listeyi bırakmak istediğim de Esra sırf yardımcı olmak için hiiç düşünmeden devraldı listeyi ki gerçekten çok zor bizim gibi esnek çalışan topik üyelerinin gönlünü yapmak..Gidin cuma takımların da insanlar ''tek çubuk krakere ıııh menün hiç olmamış'' diyebiliyorlar...
bizim grup çok farklıydı,özeldik,biz zayıflama dışında terapi görüyorduk burada..bişey oldu ve bozuldu burası ;(
Esracığım senden rica ediyorum burayı bırakma ve devam et...böyle çekip gitmek olurmu.? Lİste sana emanet,hiyanet etme lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?