ayyy ne güzel sohbet ediyorsunuz siz canlarım...
kıskana kıskana okudum en son dayanamadım :))
girp oldum,kış gelmeden ben başladım..yattım tüm aksam o ses türkiye izledim ohhh
pastayla pek işim olmaz onun için pek dikkat etmedim. ama insanların hali içler acısı. alkol girince akıl gidiyor. Allah iman nasibetsin. sokakta hiç türk yok hepsi yabancıPasta nelikiacep
Bi ara izleyem cok kosturup misafirebterliyipnsoğuyosan ondandir hasta olma aman sen bize lazımsın
Noktaâaaaaaaa..
pastayla pek işim olmaz onun için pek dikkat etmedim. ama insanların hali içler acısı. alkol girince akıl gidiyor. Allah iman nasibetsin. sokakta hiç türk yok hepsi yabancı
anam kuzum uyandı bi gidip geldim sayfalar ilerlemiş...yenacım hoşgeldin çokkk özledim seniii....ama kuzum çok ağlıyo kalamıcam muhabbete...herkese hayırlı geceler ...
yok canım sabah yola çıkıcaz inşallahdaficiğim evine döndünmü artık)
aman zararı olmasında
Canım öyle bişey değil zaten ilaç değil Safran,nahin balı,sa-lak meyvesi dövmeci,bizim çörek otu olarak bildiğimiz fakat hindistanda yetişen biraz daha farklı türü yerel adı nisel olan baharatların birleşmiyle oluşan bişey bakalım artık ayrıca kendi çapımda spora devam ediyorum
İyi geceler arkadaşlar....
Nasılsınız umarım iyisinizdir...
ben iyi değilim aslın da..Yorgunluk+ haftasonu yatılı misafir+bir tanıdığımla ilgili yaşadığım hayal kırıklığı beni çok ama çok üzdü..+tek tesellim ( şişmanlık konusun da ) beni anlayan yer olan +90 lar siz sevgili şişmandaşlarımın yaşadığı gerginlik...
Neden böyle oluyor anlamıyorum yada niye olaya dahil olup düzeltmiyoruz..bir an önce çözmüyoruz meseleyi...
Ben listeyi bırakmak istediğim de Esra sırf yardımcı olmak için hiiç düşünmeden devraldı listeyi ki gerçekten çok zor bizim gibi esnek çalışan topik üyelerinin gönlünü yapmak..Gidin cuma takımların da insanlar ''tek çubuk krakere ıııh menün hiç olmamış'' diyebiliyorlar...
bizim grup çok farklıydı,özeldik,biz zayıflama dışında terapi görüyorduk burada..bişey oldu ve bozuldu burası ;(
Esracığım senden rica ediyorum burayı bırakma ve devam et...böyle çekip gitmek olurmu.? Lİste sana emanet,hiyanet etme lütfen...
Seni üzmek istemezdim. zaten Yasemin abla, Dafi abla, kızlara kıyamıyorum. varmak istediğimiz hedefler var, egosal meselelere kurban edilmemeli... elimden geldiğince yardımcı olacağım.
üzülme lütfen, umarım yoluna girecek diğer meseleler en kısa zamanda. görüşürüz
canııımm çok sevindim. bizi çok mutlu ettin. sende mutlu olasınSeni üzmek istemezdim. zaten Yasemin abla, Dafi abla, kızlara kıyamıyorum. varmak istediğimiz hedefler var, egosal meselelere kurban edilmemeli... elimden geldiğince yardımcı olacağım.
yenacım sen nasılsın canın neden sıkkın, sağlığın nasıl, kızın nasıl, şerbetli paşa neler yapıyor. öğretmeniniz değiştimi
uzun zaman oldu gelemedin özledik
Herkeze iyi geceler esrda geldiğine göre rahat uyuyabilirim
Kadro tamam tam gaz yola devam
saol zeynepcim..senin kuzun ağlıyor mu halla.küçük yaramaz:)anam kuzum uyandı bi gidip geldim sayfalar ilerlemiş...yenacım hoşgeldin çokkk özledim seniii....ama kuzum çok ağlıyo kalamıcam muhabbete...herkese hayırlı geceler ...
geçmiş olsun meryemcim...
esracımmmm seviyorum seniSeni üzmek istemezdim. zaten Yasemin abla, Dafi abla, kızlara kıyamıyorum. varmak istediğimiz hedefler var, egosal meselelere kurban edilmemeli... elimden geldiğince yardımcı olacağım.
mmery,
nasılsın,nasıl gidiyor hayat.??
canııımm çok sevindim. bizi çok mutlu ettin. sende mutlu olasın
ayyy ne güzel sohbet ediyorsunuz siz canlarım...
kıskana kıskana okudum en son dayanamadım :))
girp oldum,kış gelmeden ben başladım..yattım tüm aksam o ses türkiye izledim ohhh
daficiğim,kızım iyi çok şükür ondan yana mesele yok..''İnşallah olmaz da.''
ŞErbetli de bugün okula gitmek istemedi ben de öğretmenini aradım cuma günü bir arkadaşını sandalyeden iktirmiş yere düşmüş çocuk muhtemelen ondandır dedi...Bakalım yarın gitmek isteyecekmi..
.Onun dışında bir süre tüm hafta tam gün çalışacağım oğlanın bakım sorunu oluştu..Kendimi yalnız hissetitim,kimsesiz hissettim vb..
Ben de sizleir çok özlüyorum herşey karşılıklı emin olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?