Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MEyracığım,

Hassas ve alıngan ve burç insanı...

KAç yıldır birlikteyiz iyi kötü günümüzü paylaştık...seviyorum seni de..

Bildirim saatini unuttuğunu düşünüyorum..Son zamanlar da çok yoğundun,izinliydin vb.

Hiçbirşey olmamış gibi devam edelim tamammı canım...

anam kuzum uyandı bi gidip geldim sayfalar ilerlemiş...yenacım hoşgeldin çokkk özledim seniii....ama kuzum çok ağlıyo kalamıcam muhabbete...herkese hayırlı geceler ...

ayyy ne güzel sohbet ediyorsunuz siz canlarım...

kıskana kıskana okudum en son dayanamadım :))

girp oldum,kış gelmeden ben başladım..yattım tüm aksam o ses türkiye izledim ohhh

geçmiş olsun meryemcim...

Pasta nelikiacep

Bi ara izleyem cok kosturup misafirebterliyipnsoğuyosan ondandir hasta olma aman sen bize lazımsın

Noktaâaaaaaaa..
pastayla pek işim olmaz onun için pek dikkat etmedim. ama insanların hali içler acısı. alkol girince akıl gidiyor. Allah iman nasibetsin. sokakta hiç türk yok hepsi yabancı

..............................................

Son düzenleme:
pastayla pek işim olmaz onun için pek dikkat etmedim. ama insanların hali içler acısı. alkol girince akıl gidiyor. Allah iman nasibetsin. sokakta hiç türk yok hepsi yabancı

Buralardada yabancı cok kalan türklerinde olardan farkı yok allahnıslahmetsin((

anam kuzum uyandı bi gidip geldim sayfalar ilerlemiş...yenacım hoşgeldin çokkk özledim seniii....ama kuzum çok ağlıyo kalamıcam muhabbete...herkese hayırlı geceler ...

Zeynepçiğim netiniz hallolmuş çok sevindim canım...
İyi geceler...

----

daficiğim evine döndünmü artık )

Seni üzmek istemezdim. zaten Yasemin abla, Dafi abla, kızlara kıyamıyorum. varmak istediğimiz hedefler var, egosal meselelere kurban edilmemeli... elimden geldiğince yardımcı olacağım.

üzülme lütfen, umarım yoluna girecek diğer meseleler en kısa zamanda. görüşürüz

mmery,

nasılsın,nasıl gidiyor hayat.??

yenacım sen nasılsın canın neden sıkkın, sağlığın nasıl, kızın nasıl, şerbetli paşa neler yapıyor. öğretmeniniz değiştimi
uzun zaman oldu gelemedin özledik

Ohhh bee...Çok sevindim inan..

---

Reel de hayat öylesine zor ki.. bazı anlar daha da zorlaşıyor.bari burayı zorlaştırmayalım değilmi dostlar...

canııımm çok sevindim. bizi çok mutlu ettin. sende mutlu olasın

yenacım sen nasılsın canın neden sıkkın, sağlığın nasıl, kızın nasıl, şerbetli paşa neler yapıyor. öğretmeniniz değiştimi
uzun zaman oldu gelemedin özledik

daficiğim,kızım iyi çok şükür ondan yana mesele yok..''İnşallah olmaz da.''
ŞErbetli de bugün okula gitmek istemedi ben de öğretmenini aradım cuma günü bir arkadaşını sandalyeden iktirmiş yere düşmüş çocuk muhtemelen ondandır dedi...Bakalım yarın gitmek isteyecekmi..
.Onun dışında bir süre tüm hafta tam gün çalışacağım oğlanın bakım sorunu oluştu..Kendimi yalnız hissetitim,kimsesiz hissettim vb..

Ben de sizleir çok özlüyorum herşey karşılıklı emin olun..

geçmiş olsun meryemcim...
saol zeynepcim..senin kuzun ağlıyor mu halla.küçük yaramaz:)
esracımmmm seviyorum seni
mmery,

nasılsın,nasıl gidiyor hayat.??

zor gidiyor be yenam,hayat zor..
kendimi hep birseylerle savaşırken buluyorum,tam perdeyi aralıyorum birseyler olacak gibi oluyor bu sefer önüme duvar örülüyor..
eskileri attım bir kenara ama gelen de gideni aratıyor..

ama bunun harici iyi olmaya çalışıyorum kendi kendime 6 kg verdim ama yavaş gidiyorum diye diyetisyene başladım bir disipline girmem lazım..

sen de iyi ol:) okuyorum yazdıklarını hep bir telaş,bir koşturma..yorma kendini canım..

canııımm çok sevindim. bizi çok mutlu ettin. sende mutlu olasın

sağol ablacım, çok seviyorum seni.

ayyy ne güzel sohbet ediyorsunuz siz canlarım...

kıskana kıskana okudum en son dayanamadım :))

girp oldum,kış gelmeden ben başladım..yattım tüm aksam o ses türkiye izledim ohhh

seni çok özledik Meryem, gel olur mu artık. yoksa ben gelcem bak o takıldığın topiğe muhabbete.

inşallah çözülecek bakım sorunu da. keşke yakın olsaydık, bakardım ben seve seve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…